עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by RS4,

יש לי 2 מחשבים: מחשב נייח שנמצא בקומה שלישית ומחשב נייד שנמצא בקומה ראשונה/שנייה (לפי הצורך) המחשבים מחוברים ברשת דרך ראוטר מדגם HPNA של בזק על מנת שתהיה קליטה טובה בין הראוטר למחשבים ולא יהיו התנתקויות המחשב הנייח תמיד עובד מצויין עכשיו עם המחשב הנייד יש לי בעיית קליטה שאני נמצא איתו בקומה הראשונה יש קליטה טובה כי הוא קרוב לראוטר שנמצא קרוב, (כמה מטרים בודדים בארון חשמל) עכשיו שאני עולה עם המחשב הנייד לקומה השנייה מתחילות לי הבעיות ואין לי קליטה ויש ניתוקים מהרשת עכשיו מה אני אמרו לעשות? כדאי לקנות עוד מתאם כזה של הראוטר שתהיה קליטה גם בקומה השנייה? או שיש ראוטר אחר שקולט בכל הקומות? (של בזק) או שיש פתרון אחר? (בזק לא הכי מקצוענים תאמינו לי) בקיצור מה הדרך הכי טובה? כסף …

2. Started by MiOB,

שלום! רציתי לדעת, כמו שלבזק יש את ה-HomePNA, אז היכן ניתן לרכוש נתב ומתאם התומכים בתקן MoCA? (אני חושב שזה התקן המקביל, אם הבנתי נכון.) בכלל, יש כזה ציוד בשוק הישראלי? כלומר, נתב חוטי שיעבוד על רשת הכבלים במקום לרשת את הבית מחדש. תודה ונוסף לכך: עדכנתי (יותר נכון, ניסיתי לעדכן...) את הנתב שלי (WRT54G V.5) לקושחה החדשה של ה-9.2.07, אך אין לי מושג מדוע התהליך נכשל. (עדכנתי קושחות עשרות פעמים, תמיד יש פעם ראשונה. :-/) עכשיו הנתב לא מתפקד, לא נגיש ונורת ה-Power מהבהבת ללא הפסקה. האם יש דרך להצילו, או שאבד הוא לנצח? עוד לא טרחתי לקרוא את כתב האחריות, אך אני משער שהיא פגה עקב כך. במקרה שהוא אכן מת, על מה אתם ממליצים? (אני לא יכול שלא להיות קצת שמח להיפטר מגירסה 5 המזווי…

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  3. יש לי כמה שאלות בנושא רוחב פס ומהירות גלישה והורדה בעיקר.. 1) למה שאני מוריד תוכנה של 30מגה לדוגמא זה מוריד על 190 שזה כמו שאמור להיות (1.5 מגה) ושאני מוריד משחקים זה מוריד על 15 ??? (את שני הדברים אני מוריד מאותו מקום לדוגמא:ארה"ב) 2) יש איזו אפשרות לעשות שיהיה לי יותר רוחב פס??? 3) אשמח אם תסבירו לי קצת על הנושא הזה (רוחב פס והכל..)כי אני לא הבנתי כמה דברים.. אני מחובר בכבלים דרך רשת אלחוטית שמתחלקת ל-3 מחשבים.. תודה, דניאל.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. יפשתי בפורום את התשובה לשאלתי ולא מצאתי. יש למודם זה חיבור כבלים, עם רשת ו USB. אז חשבתי שאולי אפשר לחבר אותו למחשב אחד דרך הרשת ולשני דרך USB. השאלה אם זה אפשרי? ואיך אני עושה אתה זה - כלומר, האם אני מחייג בשניהם? חוץ מזה, אני עובר לדירה משלי, ושם אני רוצה לחבר את 2 המחשבים. העניין הוא שאין לי שם קומות(קומה אחת), ויש לי HUB. האם הוא יכול לעזור לי להקים רשת? תודה מראש לכולם!

5. Started by The UnKnown,

אוקיי יש לי מחשב שולחני שמחובר ישירות לראוטר בכבילה ועוד שתי מחשבים, אחד שולחני ואחד נייד שמחוברים בצורה אלחוטית לראוטר. עד אתמול הכל היה תקין והיה אנטרנט בכל המחשבים... עד שהחלטתי אתמול שני עושה צת "ניקיון" במחשב, התחלתי בקיצורי הדרך בדסקטופ מחקתי גם את "MY NETWORK PLACES" אני חושש שזה קשור... וחוצמזה עוד איזשהו יישום בהייג'קדיס... נכון לעכשיו במחשב הראשי שלי אין אנטרנט... פשוט "PAGE CANNOT BE FOUND... BLA BLA" מה יכולה להיות הבעיה...?? בדקתי הכל כבר, יש פינג, אייפי מסודר, יש תקשורת... הראוטר מקושר... עשיתי לואפילו "reset" + הגדרה מחדש. מה לעזאזל מחקתי שגרם לזה? תודה רבה ! מצטער על הכיתוב, הפסיקות וההתנסחות הגרועה... פשוט אני קצר בזמן.

6. חברה שלי מחוברת לאינטרנט דרך כבלים + אינטרנט זהב. בשבועות האחרונים היא לא מצליחה להיכנס ל-www.livejournal.com. אתמול היא התקשרה לתמיכה הטכנית של אינטרנט זהב, והם טענו שיש להם בעיה מול האתר הזה. האם יש דרך להתחבר אל האתר בכל זאת? חשבתי על פרוקסי או משהו בסגנון. אשמח לעזרתכם.

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  7. Started by kisin,

בניתי רשת אלחוטית בעזרת הנתב Linksys WRT54GL בבית והכל עובד בסדר. כל המחשבים ברשת רואים אחד את השני. הבעיה היא כשאני מנסה להעביר קבצים בין המחשבים ברשת האלחוטית. זה מתחיל להעביר ואז תוך שניות המהירות יורדת עד שהיא מגיעה לאפס ואז סתם עומדת ככה. מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  8. היי כולם, טוב אז ככה אני בבית פרטי , 3 קומות (כולל מרתף) אני מחפש ראוטר חזק (מבחינת שידור כמובן...) , אני מתלבט בין כמה ומקווה שתוכלו לעזור, Linksys SRX200 Wireless-G Broadband Routers with SRX http://www.compusa.com/products/product_info.asp?pfp=BROWSE&search=wireless+router&N=200716&search_redir=1&Ns=customer%5Frating%7C1&product_code=333944&Pn=SRX200_Wireless_G_Broadband_Routers_with_SRX D-Link GamerLounge Wireless 108G Gaming Router, 802.11g, b http://www.compusa.com/products/product_info.asp?pfp=BROWSE&search=wireless+router&N=200716&search_redir=1&Ns=customer%5Frating%7C1&product_code=318135&Pn=GamerLounge_Wire…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אני כבר שעות מנסה להבין איך להחליף IP עם הדבר הזה ופשוט לא מצליח.. אני פשוט חייב להחליף IP.. מישהו יכול לעזור לי עם זה?

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by rjjb7,

האם קיימת אפשרות לשנות IP בראוטר בלי לכבות אותו? הראוטר מחובר לארבעה מחשבים שונים אצלנו בבית וכמובן שכולם מקבלים את אותו IP פנימי 127.0.0.1. העניין הוא שאני מוריד מראפיד-שר והדרך היחידה להוריד בלי להיות משתמש פרימיום (הדרך היחידה שאני מכיר לפחות) היא לשנות את האייפי ורק אז מתאפשרת הורדה עם המתנה קצרה של דקה וחצי ולא המתנה של כשלושת-רבעי שעה. כמובן שישנם דרכים כמו תוכנות שונות לעקוף את ראפיד-שר באמצעות מחיקת הקוקיז ומחיקת עקבות או דרך התחברות אנונימית דרך "Annonymous" שגם היא לא פועלת (לפחות אצלי אולי בגלל הראוטר) בכל מקרה הדרך היחידה שבאמת עוזרת היא אכן כיבוי הראוטר אחרי כל 2 הורדות >> משתנה האייפי הכללי >> אפשר להוריד שוב פעמיים ברציפות בלבד. אז עד שיחשבו על …

11. Started by Sblast,

עדיף לי אלחוטי? חוטי? ואיזה דגמים כדאי? אני רוצה לקנות מנטויזיאון או מבזק ושיבוא טכנאי להתקין לי? רעיון טוב? תודה!

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  12. Started by RiGiD,

שלום, שמי הוא ודים בדרך כלל אני נמצע רק בפורומים באנגלית אבל על השאלה הזו אף אחד מהם לא היה יכול לענות לי אז בבקשה האפ משהוא יודע עם קיים אינטרנט אלחוטי ביישראל שלא פועל על עיקרון ההוט ספוטס. יש לי חברים בחול שתמיד נשערים מחוברים לא משנה היכן הם נמצעים. אני משרת כרגע וזה מאוד חשוב לי שאוכל לחבר את המחשב הנישא שלי לא משנה איפו אני נמצע תודע לכל מי שעוזר

• 7 תגובות
    • 725 צפיות
  13. אני יודע שב-SP2 ביטלו את האפשרות להשתמש בפקודה הנ"ל. האם אפשר איכשהו כן להשתמש בה ? ואם לא איך אני יכל אולי בדרך אחרת לשלוח הודעות למחשב אחר ברשת איתי ?

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  14. המחשב החדש הגיע וכמובן עולה השאלה: איך לחבר את שני המחשבים לאינטרנט? טוב אז ככה אני לקוח של בזק בינלאומי מהירות 1.5 MBs בשני המחשבים יש כרטיס רשת והמחשב החדש מחובר עם מודם ALCATEL לאינטרנט. השאלה היא מה עדיף לרכוש ראוטר קווי ב 150 ש"ח ולהעביר כבל דרך 2 חדרים. או לרכוש ראוטר אלחוטי וכמובן עולה השאלה איך זה פועל. האם הראוטר האלחוטי מתחבר דרך כרטיס רשת? אני וגם לטלפון או שאני צאטרך להשתמש גם במודם הנוכחי שלי. איך קוראים לדבר הזה שיקבל נתונים במחשב הישן והאם הוא יתחבר ל USB או לכרטיס הרשת או שאצטרך להתקין כרטיס רשת מיוחד? תודה מראש מיכאל

15. Started by fit3,

שלום אנשים יש לי 2 מחשבים בבית שמחוברים בכבל מוצלב ועד עכשיו הרשת פעלה מצויין במשך שנתיים לפני כמה ימים פיתאום מתה הרשת וכול הניסיונות שלי להחיות אותה לא הצליחו רציתי לדעת האם יש דרך לבדוק את הכרטיס רשת האם הוא תקין??? האם יש תוכנה או משהו כזה? עשיתי PING לשני הכרטיסי רשת ושניהם מגיבים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. יש לי כבר כמה שבועות LOWID באימיול ואני לא יודע איך פותרים את זה..עשיתי את הדבר הזה שהם מבקשים לעשות בפיירול וזה לא עוזר.. יש לי רשת אלחוטית אם זה משנה משהו.. מה צריך לעשות כדי שלא יהיה לי LOWID יותר??? תודה רבה לעוזרים, דניאל.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. התקציב שלי הוא 250 ש"ח לראוטר [300 אם זה ממש שווה את זה] אני צריך ראוטר שיש בו מודם מובנה [זאת אומרת שהראוטר עצמו תמיד מחובר ואין התקנים נוספים וכל מחשב שיחובר אליו ישר יקבל אינטרנט אני ב-ADSL במהירות 2.5 מגה עדיף אלחוטי למרות שחוטי יתקבל גם כן כרגע יש לי אחד שמתנתק כל בערך 15 דקות זאת לא בעיה ברשת ועדכנתי קושחה מה שיש לי כרגע הוא של u.s.robotics תודה רבה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  18. Started by beni125,

יש בבזק דבר כזה שזה רשת שבאה על הקו טלפון (אני לא רוצה חוטי כי יש בית 5 קומות וזה מסובך ההתקנה!!!) האם הרשת הזאתי על קו הטלפון טובה? האם היא מתנתקת ויש בה גם אינטרנט אלחוטי לכן היא נחמדה אבל רוב הזמן אני לא ישתמש בו אלא ב בטלפון האם זה משבש את הטלפון ומי שיש לו האם זה מומלץ או לא?

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  19. Started by TheReaper,

טוב בוא נאמר שהקליטה בבית שלנו פה לא ממש טובה (קירות עבים לאללה) עכשיו רק מחשב אחד הוא על אלחוטי עכשיו רואים שחוזק הקו הוא 5/5 אבל אחרי כמה זמן הוא מתנתק ולא מוצא יותר את הרשת... אתם חושבים שזה בעיה באנטנה/כרטיס רשת או רק בעיה של קליטה?

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  20. Started by white_c,

שלום- לפני יומיים חיברתי מחשב ישן לרשת הביתית בצורה אלחוטית ע"י מתאם אינטרנט USB שישמש אך ורק כמחשב להורדות... מאז (ז"א כל פעם שהאימיול פועל) האינטרנט בכל הרשת תקועה ואיטית להחריד... הייתי בטוח שהראוטר מונע מצב כזה - כך אפילו אמרו לי בחנות...! יש קשר בין ההורדות במחשב אחד ברשת לתקיעת הרשת כולה....? או שזה מסיבה אחרת..? אם כן- יש לזה פתרון...? בבקשה תעזרו לי...! תודה רבה..! (אגב- הרשת מרוכזת בראוטר אדימקס ומחשב נייד ונייח מחוברים אליו אלחוטית)

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  21. Started by JMG,

יש לי לפטופ של IBM R50e - עם התוכנה המקוללת שלו של access IBM ששולטת על הכל במחשב. בנוסף לזה, יש לי ראוטר של אדימקס דגםBR 6204WG. אלחוטי. וחיבור לנטוויז'ן בכבלים. עכשיו: הכל טוב ויפה, ואני מצליח לגלוש איתו סבבה. אבל לאחרונה החלטתי לפתוח פורטים בשבילו כדי להפעיל כמו שצריך את האימיול. וכאן התחילה הבעיה: מבחינת הראוטר - אין בעיה, אני מקצה כתובת IP, עם הפורטים הדרושים, והכל סבבה. אבל כשאני מנסה להכניס בהגדרות של הWIRELESS בלפטופ כתובת IP קבועה, עם שרתי הDNS של נטוויז'ן, אני לא מצליח לעבור לשלב הבא של סיום ההגדרות, והוא דורש ממני לבחור בשרת DHCP אוטומאטי. כלומר במילים אחרות - הוא לא נותן לי לבחור כתובת סטאטית במחשב. ניסיתי לעבור לתוכנת הWIRELESS של הווינדוס עצמו, אבל בלי הACCE…

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  22. שלום לפני יומיים הרשת הביתית שלי הפסיקה פתאום! יש לי שני מחשבים שמחוברים בכבל מוצלב . שני כריטיסי - אחד INTEL והשני REALTIK. שני מחשבים עם וינדוס XP SP2 . עד עכשיו הכל עבד יופי ופתאום זה הפסיק. עשתיו שחזור מע' למחשב השני שלא מחובר עליו המודם זה לא עזר. הגדרתי שוב את הרשת והוא לא מזהה את המחשבים. (הגדרתי מחדש לשני המחשבים). שיניתי את שם של הרשת דרך המחשב שלי...בקיצור כלום לא עוזר... עכשיו שמתי לב שבמחשב השני...בחיבור של הכבל, ברגע שאני מחבר נדלקת הנורה הירוקה אבל יש גם נורה כתומה??? במחשב שמחובר לאינטרנט אין דבר כזה רק נורה ירוקה.... למישהו יש מושג?!?!?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by omrij,

שלום לכולם איכשהו, ההורים שלי נתקעו בלי מודם בבית בינתיים השאלתי מודם ADSL מחבר והפתרון שלי בינתיים הוא להגדיר את הנתב הנ"ל הבעיה היא שזה לא כ"כ הולך :-X אני מצרף תמונות של הממשק, מקווה שתוכלו להגיד לי איפה טעיתי אם צריך עוד משהו, תבקשו

• 13 תגובות
    • 3.8k צפיות
  24. אני אסביר ... יש לי כמה כתובות מייל .... בכל מיני מקומות .. ואני רוצה לרכז את כולם למייל אחד ( gmail ) כתובת אחת ב YAHOO , ואחת ב WALLA יש איזה דרך לעשות את זה ? דרך forward או משהו בסגנון .. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 831 צפיות

דיונים חדשים בפורומים