עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by y4niv,

שלום, התחברתי לטריפל של פרטנר (אינטרנט 40MB, טלוויזיה וטלפון) ולקחתי את המודם ראוטר שלהם בשכירות, הבעיה היא שיש להם רק דגם אחד והוא ממש חרא. יכולות ה WIFI שלו ממש על הפנים. אני מחפש מודם ראוטר עם יכולת חיבור לVOIP אמין, איכותי ומתקדם כדי להחליף את מה שפרטנר הביאו לי. הדגם שלהם הוא נתב AudioCodes MP264. תודה לכל מי שיכול לעזור.

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by jungle-man,

שלום קראתי את הסקירה של netcheif על המתאמים של DLink http://www.netcheif.com/Reviews/DHP-500AV/DHP-500AV.htm ואכן נראה כפתרון טוב, למרות המחיר היקר, לבתים עם מכשולים רבים מדי לרשת אלחוטית. באפשרותי לרכוש את המתאמים של: TP-Link TL-PA411 AV500 או Edimax HP-5101. רציתי לדעת אם למישהו ניסיון טוב או רע עם המתאמים הנ"ל, במיוחד עם הtplink הזול יותר ואיך הם בהשוואה לDLINK בסקירה. תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. היי, יש לי רסיבר שמאפשר חיבור קווי לאינטרנט (חיבור ethernet ) והחיבור הקווי שלי נמצא בחדר אחר. האם יש מכשיר שמאפשר להמיר חיבור אלחוטי לקווי? ואיך מקנפגים אותו? תודה מאור

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by drbrain,

שלום לכולם יש לי ראוטר של לינקסיס דגם wrt54g2 לאחרונה הממשק הפנימי התחיל לעבוד לאט למרות שהאינטרט עובד תקין לחלוטין ניסיתי לפתור את הבעיה ע"י שידרוג תוכנה אך הדבר גרם לחלק מהאיפורמציה להעלם לדוגמא שמות הכפתורים שונו ובחירת ערוץ באלחוטי הכל ריק אפילו מחשב נייד לא מוצא רשת אלחוטית למרות שהמנורה בראוטר דולקת בדקתי בגוגל לגבי מעבר ל-DD-WRT ומתברר כי לראוטר אין מספיק זיכרון חיפוש גרסת תוכנה ישנה יותר לא נמצאה איך עוד אפשר לפתור את הבעיה שלי: איטיות בממשק ושידרוג תוכנה לגרסה ישנה יותר תודה רבה

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  5. מה קורה חבר'ה? אני מתחיל ללמוד עם שותף בקרוב, ואנחנו מחפשים ראוטר אלחוטי שיהיה טוב גם למשחקים וגם לאינטרנט חברים שלי המליצו על 3COM - יש הצעות אחרות? או איזה דגמים לקחת? בעקרון הראוטר יהיה במטבח או בסלון, ואנחנו צריכים שהוא יגיע גם לחדרים באיכות טובה. יש הצעות?

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  6. Started by dbx22,

שלום יש לי ראוטר של sweex. עברתי ספק ל012 ויש לי שם משתמש וסיסמא והכול. רציתי לשאול מה הצורה הנכונה של כתיבת הuser name בהגדרות הנתב. לכתוב בצורה כזאת? username@012 או username@012net? תודה.

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  7. שלום לכולם, מתנצל אם שאלו את השאלה הזאת לפני, ניסיתי לחפש בנפוצות ובפוסטים קודמים ולא מצאתי משהו מדויק. יש לי ראוטר\מודם של DLINK ואני מעוניין להפוך אותו לראוטר בלבד - לחבר אותו בכבל רשת לHOTBOX המוגדר כבר כמודם בלבד ולהשתמש ביציאות הרשת החוטיות וברשת האלחוטית כדי לקבל את האינטרנט מהמחשבים בבית. בדקתי בכמה מקומות ופשוט לא מצאתי איך לנסח את השאלה הזאת במשפט ברור שיניב תוצאות - האם יש דרך לעשות בדיוק את מה שאני רוצה לעשות כאן? בתודה רבה, שמוליק.

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. שלום לכולם, נכנסתי להגדרות של הראוטר ואני לא מוצא איפה אפשר לראות מי גולש ברשת ה- Wifi שלי. אני חושש שהשכנים שלי גולשים עלי ולכן אני רוצה לראות אם אני צודק. הראוטר שיש לי זה: tl-wr841n תודה רבה לעוזרים!!

9. אני עומד לעשות סוף סוף ADSL אבל יש לי מרכזייה בביית ובזק אמרו לי שזה יעשה בעיות אם אני יקח מודם שעובד עם כרטיס רשת (מה שיש לכם) הם אמרו לי לקחת מודם USB וזה יהיה בסדר.....השאלה היא האם הUSB יותר איטי מהרגיל? אני ירגיש את זה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Realtek RTL8139 Family PCI Fast Ethernet NIC האם הוא מכיל את האופציה הזו?

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  11. Started by shahar07,

אני מתעסק עם זה יותר מידיי זמן בקישור הזה צרפתי http://static.tigerdirect.com/pdf/Asus_P5WDH-Deluxe_WiFi_Manual.pdf את המדריך אני מתעסק עם זה כבר יותר מחודש ולא הצלחתי עדיין להגדיר את המחשב כך שישמש לי כאלחוטי ל leptop

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  12. Started by freakyelfgirl,

מה הגןרמים לשגיאה איך מטפלים בה ולאיזה שכבה מבין 7 השכבות היא שייכת. אשמח אם תוכלו לעזור לי .זה סוג של שיעורי בית שאני אמורה להכין .לא נתקלתי בבעיה הזו אישית

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  13. סיפור מוזר: יש לי ראוטר לינקסיס WRT54GL (עם קושחת Tomato) שמשרת אותי בנאמנות כבר כמה שנים. כרגע האלחוט שלו משמש רק לקישור ה- HTPC בסלון ל- NAS בממ"ד (שמחובר אל הראוטר דרך סוויץ' ג'יגהביט). וזה עובד מצויין, אני יכול לעשות streaming של 1080p מה- NAS ללא בעיות, אבל לפעמים אני נתקל בנפילות אקראיות בקליטה: פתאום הוידאו קופא ו- XBMC (על אובונטו) מודיעה על buffering. זה יכול להעלם כמעט מיד וזה יכול לחזור על עצמו כמה פעמים בתוך דקה או שתיים. החשד המקורי שלי היה כרטיס הרשת האלחוטי המצ'וקמק שהיה לי ב- HTPC. היה לי כרטיס טוב יותר, אבל הוא סירב לעבוד ב- HTPC. בסופו של דבר, אחרי עדכון BIOS ומערכת ההפעלה, הכרטיס הטוב זוהה כמו שצריך ואיכות הקליטה השתפרה (אני אפילו קולט את הרשת של השכנים…

14. Started by mechubar,

בדקתי גם אצל חבר שיש לו אותו ספק ואותה חברת אינטרנט (בזק,בזק בינלאומי) ואצלו זה נטען מהר... מה יכולה להיות הסיבה ואיך ניתן לבדוק/לפתור את זה? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by didS,

גם לי יש בעיה עשיתי כל מה שכתוב והיה לי בעיה בסוף הלכתי למיקום הקשת שלי ושם לא היה כלום אז אמרת שאם אין שם אז ללחוץ על הוסף מיקום ברשת סבבה לחצתי ולחצתי פעמים next ואז אני מעיין והולך ל workgroup ואין שם בכלל מחשבים !!!! וגם ראיתי פה שאמרת למשהו לכתוב פינג..... הקיצר עשיתי את זה והוא אומר לי replay משהו כזהההה מה לעשות?? (שני דברים שהיו לי מוזרים שאולי בהם היא הבעיה 1)כשנתתי לרשת בכל מחשב אי פי קבוע (כלמר שמתי על ידני) לא מילאתי את כל הדברים שיש כמו : מסכת רשת משנה\ שער ברירת מחדל \שרת dns מועדף\שרת dns חלופי אני אמור למלא תדברים האלה הקיצר לא מילאתי ואז המחשב הגדיר לי לבד את מסכת רשת משנה ל255.255.255.0 וכל השאר נשארו רישים ועוד דבר מוזר שהיה לי אחרי ששיתפתי תיקי…

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  16. יש לי בבית תשתית כבלים ותשתית טלפון. אני רוצה ליצור רשת אינטרנט קווית, אבל לא מעוניין בפריסת כבלי רשת וכו'. ראיתי שיש פתרון שנקרא MOCA ליצירת רשת על גבי רשת הכבלים COAX הקיימת, בדומה ל- HOME PLUG על גבי רשת החשמל. http://www.mocalliance.org/index.htm למישהו יש ניסיון עם זה ? מכיר מוצרים שעובדים ?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by 586,

מאז ש שעמתי router בבית מתנתק לי ה icq באצמו כל כמה זמן כבר פתחתי פורטים לא עזר שום דבר :s05:

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  18. Started by CroCoDile,

שלום רב, כבר הרבה זמן שאני חווה בעיות בחיבור לאינטרנט. החיבור פשוט קורס. זה יכול לקרות כל כמה דקות, לפעמים כמה שעות, ולעיתים, רק לעיתים, החיבור מצליח להחזיק כמה ימים בלי להתנתק. והבעיה הגדולה ביותר היא שהתדירות של הקריסות האלה רק הולכת ועולה... אנסה לתת כמה שיותר פרטים על מנת שתוכלו לסייע לי: אני מחובר לאינטרנט בתשתית בזק במהירות 10M והספק שלי הוא בזק בינ"ל, גם כאן המהירות היא 10M כמובן. יש לי מודם של בזק מדגם RTA-1320a וראוטר אדימקס BR-6425N. לרוב הניתוקים האלה לא מגיעים עם הכבות של נורות בראוטר או במודם, כל הנורות דולקות רגיל. בנוסף, ניתוק מהחשמל והחזרה של רק אחד מהשניים, ראוטר או מודם, לא משיבה את הרשת. רק כששניהם מכובים ומודלקים מחדש הרשת עולה. לרוב מחובר לרשת רק מחשב…

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  19. Started by דנדן,

שלום לכולם, ראיתי שדובר על הנתב הזה בעבר לא מעט, וגם הייתה ביקורת רצינית, רציתי לדעת אם הוא עדיין נחשב בין הטובים לתקן N כרגע. אני פשוט יכול להשיג אותו ב332 שקלים כולל משלוח, ולכן אני רוצה לדעת אם הוא משתלם. כרגע אני עם נתב תקן G (כל המחשב בבית עם כרטיס INTEL 4965 אשר תומך בתקן N) של NETGEAR WPN824 שנותן כיסוי לא מלא לבית. אז כפי שכתבתי, האם הנתב בכותרת מומלץ עדיין? והאם יש עוצמת השידור והקליטה שלו תהיה חזקה יותר?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. יש לי נתב Edimax BR-6204WG ושמתי לב שנורית ה WLAN (Wireless LAN) מהבהבת כל הזמן (לא בקצב קבוע) - מה שאומר למיטב ידיעתי שהקישור כרגע בפעילות. אבל הגדרתי את החיבור האלחוטי להיות ב-disabled וגם בSent/Received Packets תחת Wireless LAN רשום תמיד 0. היתה לי גרסת firmware 1.57 והיום עידכנתי לגרסה 1.61 האחרונה. מה קורה פה?

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. עליתי על משהו מעניין, שמאד משפר את המהירות בביטורנט, כאשר גולשים דרך נטויז'ן. אני רוצה לעשות ניסוי קטן, אבל לא מכיר אף אחד שמשתמש בנטויז'ן. מישהו מוכן ליצור איתי קשר כדי לבצע את הניסוי? כל מה שצריך זה תוכנת ביטורנט סטנדרטית וחיבור של נטויז'ן. אציין שזה יכול להיות רלוונטי גם לגבי ספקים אחרים, אבל אני יכול לבצע את הניסוי רק עם משתמשי נטויז'ן, כי זה הספק שאני משתמש בו. אשמח אם תיצרו קשר ב: email: sheff2k1@gmail.com messenger: sheff2k1@yahoo.com icq: 164931364

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Infection,

שלום התקנתי מערכת הפעלה ווינדוס 7 והתקשרתי לחברה(013 ברק נטויז'ן) והנציג אמר שהוא לא יכול לעזור לי כי הוא לא יודע איך ואסור לו אם מישהו פה מבין בזה אשמח אם תעזרו לי זה הפורום המתאים נכון?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by shimon23,

היי יש לי תופעה מוזרה במחשב. כאשר אני מתחבר באמצעות WIFI או מתאם של Lan to usb אני מגיע למהירויות של 300 מגה ויותר (סיבים של סלקום). עם זאת, כאשר אני מתחבר עם ה-LAN המהירות יורדת לסביב 10 מגה ניסיתי לעדכן דרייבר, להחליף כבלים וכו', אך כלום לא עוזר. מתאם הרשת שלי הוא Realtek® 8111F עם לוח אם Asus B150M-c. האם רכישת מתאם רשת נפרד ל-pci-e יעזור לדעתכם(ואיזה אחד כזה מומלץ)? או שיש פיתרון אחר האם

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by MeidanM,

שלום לכל חברי הפורום המחשב שלי מריץ WIN7+WIN SERVER2008 R2 בדואל בוט כרטיס הרשת המובנה בלוח כבוי ואני משתמש בכרטיס רשת אלחוטי בחיבור USB הבעיה : כאשר אני מריץ את WIN7 הכרטיס עובד נהדר והכל רץ כמו שצריך אך כאשר אני מריץ WIN SERVER הכרטיס מופיע לי כDISABLED ולמרות שאני מנסה לשנות לENABLED הוא נשאר כבוי , אשמח לקבל פתרון לבעיה , תודה.

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  25. היי לכולכם, לצורך טיפול בבעיה במדפסת אלחוטית, אני רוצה לבצע reset לנתב 'הוטבוקס' (לא זוכר את שם המשתמש והסיסמא לכניסה להגדרות, ונציג התמיכה של 'הוט' אמר לי שהוא ביצע איפוס מרחוק, אך בפועל לא קרה דבר) באמצעות לחיצה על הלחצן הייעודי לכך בחלקו האחרי של הנתב. כדי להגדיר אותו מחדש להתחברות לשרת של 'נטוויז'ן' (ספקית האינטרנט שלנו) אני צריך את כתובת השרת שלהם. נציגת התמיכה שלהם עשתה אמנם איזו פעולת שיוך מול נציג של 'הוט' כדי לטפל בבעיית המדפסת (לא ממש עזר) אבל 'שכחה' למסור לי את כתובת השרת שלהם כשביקשתי ממנה. באתר של נטוויז'ן לא מצאתי, ואני לא יודע האם הכתובות שמופיעות בקישור המצורף עדיין בתוקף. http://www.cables.org.il/isp/netvis…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים