עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום חברים, פירמטתי היום את המחשב הנייד Gigabyte N512. אחרי התקנת ה-XP עם SP2 התקנתי את כל הדרייברים, ההתקנה עברה בלי בעיות, ובמנהל ההתקנים לא נראות שום בעיות. עם זאת, מסיבה כלשהי המחשב לא מוצא את הרשת האלחוטית. המחשב השני מזהה אותה בלי בעיות, ורק בנייד שבדר"כ קולט הרבה יותר טוב לא מזוהה שום רשת אלחוטית. מישהו יודע איך אני יכול לסדר את זה? ד"א, אני לא יודע אם זה קשור או לא. אבל מאז הפירמוט כשאני סוגר את המחשב הוא לא נכנס למצב המתנה אלא רק מכבה את המסך. אני לא יודע אם יש קשר, אבל חשבתי שכדאי לציין. תודה לכולם, Anatoli.

• 50 תגובות
    • 8.4k צפיות
  2. שלום המחשב שלי שהוא מחובר ישירות לרשת יש וינדווס ויסטה ובמחשב השני אותו אני מעוניין לשתף ישXP אני לא יודע להגדיר אותו לעבודה ברשת זה דחוף לי מאוד כי אני כבר הזמנתי ראוטר ואם זה יעבוד זה רווח נקי של 450 ש"ח תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 651 צפיות
  3. Started by itaysp,

שלום, לאחרונה אני שולח לחברים תמונות דרך הICQ/MSN ואני שם לב שמהירות ההעלאה שלי מאוד מאוד מאוד איטית. יש לי רשת.. ניתסתי את כל המחשבים ברשת, עשיתי ריסטסט לראטור ולמודם.. לא פתחתי שום תוכנה חוץ מהמסנג'ר ועדיין הכל מאוד לאט. ניסיתי עם תוכנה אחרת.. עם MIRANDA לשלוח את הקבצים והמהירויות היו קצת יותר גבוהות אני חושב אבל עדיין הן נעו בין 800 ביטים ל6 קילובייטים לשניה. לפני כחודש שיניתי את ההגדרות בראוטר שלי (LINKSYS 54GS עם FW של DD-WRT v23 SP2 ): Maximum Ports: 4096 TCP Timeout (in seconds): 900 UDP Timeout (in seconds): 900 שיניתי מכיוון שהיו לי בעיות עם תוכנות השיתוף קבצים ומאז ששיניתי הכל הסתדר. יכול להיות שזאת הבעיה? ואם כן, למה לשנות כדי שיהיה איזון בין הדברים...? תודה, א…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by guyezra,

שלום, יש לי ראוטר מסוג COMPEX NP27G. מחשב אחד (PC עם XP SP2) משמש כשרת מדיה ומריץ עליו תוכנת UPnP כלשהי (WMC, TVERSITY, TWONKYMEDIA לא משנה איזו) ממכשיר אחר אני מושך את המדיה להצגה (מדיה סטרימר - זנסוניק Z500) כאשר המכשיר שמושך את המדיה מחובר אלחוטית לראוטר הכל עובד, כאשר המכשיר המושך מחובר עם כבל לראוטר הוא לא מקבל את ה-UPnP. כאילו איזושהי הגדרה כלשהי בראוטר חוסמת את זה :s05: עשיתי Enable ל-UPnP בראוטר אפילו הסרתי את FIREWALL ב-XP שמשמש כשרת מדיה (למרות שאלחוטית זה עבד) עשיתי DISABLE ל-FIREWALL בראוטר כלום לא עוזר מישהו יכול לתת איזו עיצה? אולי צריך PORT FORWARDING (תיאורטית לא, ואלחוטית זה עובד בלי)? תודה רבה גיא

5. הרי מן הסתם צריך מן רשת מחשבים שבה יהיה מאוחסן הכל.. וצריך אינטרנט עם מהירות העלאה עצומה.. הכוונה שלי היא לרשת מחשבים שמיליון אנשים יורידו ממנה במהירות המקסימלית של האינטרנט שלהם.. אז איזה סוג של מחשב ואינטרנט צריך בשביל זה?צריך גם הורדה מהירה וגם העלאה מהירה? ובכלל כזה דבר אפשרי? למשל לחברה שאין לה בעיית תקציב..

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  6. Started by Big_Guy7,

ניסיתי לשלוח מודעה לאתר "יד2" ואחרי שמיליתי את כל הפרטים ורציתי לשלוח את המודעה, קיבלתי הודעה שכתובת ה IP התגלתה כחשודה, אז אי אפשר לשלוח את המודעה. למה זה?

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  7. Started by shlompis,

למרות ששוטטתי פה רבות טרם הצלחתי לקבל החלטה לגבי דגם הנתב שארכוש. אני מוצא הרבה סטירות במה שרשום בהודעות שנות פה, וגם באתר זאפ', אם כי את מה שרשום שם אני לוקח יותר בעירבון מוגבל. גם אני מחפש נתב אלחוטי ( לטובת מחשב נייד ) לבית, אך גם עם חיבור חוטי (לטובת מדפסת רשת ומחשב ישן ) רוב ההמלצות הם לדגם WRT54GL של חברת Linksys. יש גם המלצות לדגם WRT54G. אם הבנתי את ההבדלים ביניהם, הראשון הוא מוצר פתוח לשינויים ולתקנה תוכנה צד שלישי, והשני מוצר סגור. נושא גרסאות התוכנה רק הוסיף לבלבול :s05: לא הצלחתי לבין באיזו גרסה נפתרה בעיית החיבור לתשתית הכבלים. נתקלתי היום בדף הבא : http://buy.digitalsupport.co.il/product.asp?productid=235 1. האם המשמעות שעולה מהדף הנ"ל שאין הצדקה …

• 19 תגובות
    • 5.8k צפיות
  8. Started by maorwtf,

עד לפני שבוע גלשתי על 1.5 מגה, והורדתי כמו שצריך על 180 ק"ב לשניה (לפעמים פחות, תלוי בשרת) לפני שבוע עברתי לחבילה של 3 מגה, ואני מוריד על מקסימום 250 ק"ב לשניה, ולא 375 כמו שצריך (ההורדה מתחילה במהירות גבוה, משהו כמו 500 400 אבל תוך שניות ספורות יורדת ל 300 ואז ל 250 ולפעמים פחות מזה) התקשרתי ל 012 ועשינו אינספור בדיקות והגענו למסקנה שהבעיה נעוצה במחשב שלי בגלל שהם בדקו כמה פעמים את היוזר שלי והוא מוגדר ל 3 מגה גם אצל הספק וגם אצל התשתית וכשחיברתי לפטופ למודם שלי והורדתי דרך היוזר שלי, זה הוריד כמו שצריך כמה נקודות שחשוב לציין: א. אמנם המחשב שלי בן 3-4 שנים, אבל הוא פורמט פעם אחרונה לפני 3 חודשים ואני שומר עליו טוב טוב טוב (בדקתי אינספור בדיקות לוירוסים וספיוורים עקב מהיר…

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by shaita,

היי שלום לכולם רכשתי לפני שבוע מחשב נייד ואני רוצה לחבר בבית שלי רשת אלחוטית כי העברתי את הנייח למיקום אחר בבית ואני מעוניין לגלוש בנייד בצורה אלחוטית. אז ככה כרגע אני מחובר למודם של חברת הכבלים מסוג טריון ואני משתמש בחיבור קבוע ללא חייגן שאלותיי הן:איזה סוג של נתב אלחוטי מתאים למודם של הכבלים והאם יש נתב שיוכל לשמש אותי אולי בעתיד לחיבור ADSL ? 2: האם זה מסובך להתקין את אותו נתב שצריך בעל מקצוע או שזה פשוט יחסית? 3: מהו הטווח מחירים אני מעוניין להשקיע עד 300 ש"ח פלוס מינוס

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  10. Started by hosham,

שלום לכולם. התקנתי כרטיס רשת אלחוטי במחשב (PCI של NETGEAR) יצרתי רשת אלחוטית והכל היה תקין,עד ש... המחשב שלי החל לקפוא ורק ריסטרט היה מסדר את המצב וגם זה לכמה שעות. עלי לציין שהיתה לי בעיה של חיבורי כרטיס PCI ללוח אם שלי והחליפו לי אותו לפני מספר חודשים. על הלוח ה"חדש" לא ניסיתי להרכיב כרטיס PCI עד האלחוטי המדובר. דבר נוסף שהיה קורה זה התנתקויות של הכרטיס ONBOARD מהראוטר שאליו הוא מחובר-בייחוד בזמן שימוש בתוכנת AZUREUS. ניתקתי את הכרטיס רשת האלחוטי והכל עבד תקין (חוץ מהבעיה עם AZUREUS שיכול להיות שהראוטר -edimax 6014 צריך הארד ריסט-יבדק מחר). ניסיתי אף לחבר ותו לסלוט אחר ב MB והבעיה חזרה. עכשיו לשאלה,האם מישהו שמע על בעיה כזו ופתרון אליה? אין לי כוח לשלוח את המחשב לחנות ו…

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  11. אני מחובר בבזק בינלאומיי ואני נהנה מהשירות והכל והסבהבה אצליי בסדר .. אבל אני קונה ראוטר כי אחיי הביא מחשב ונצטרך אינטרנט .. איזה ראוטר אתם ממליצים שלא יחסום פורטים ודברים כאלהה כדיי לא לאבד את המהירות הזאת שיש לי

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  12. יש לי מחשב נייד ויש לי בו כרטיס רשת אלחוטי Wi-Fi 802.11a/b/g מה אני או איך אני אמור להתחבר לאינטרנט בעזרתו? אנטנה או נתב? אמרו לי שאני צריך נתב אלחוטי,אם אני צריך נתב אלחוטי על מה מומלץ ללכת? עד 350 ש"ח בתודה מראש, רועי

13. Started by mazoneli,

אני מחפש כ. רשת PCI ונתקלתי בשלושת הדגמים שבעמוד המצ"ב למטה. http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=8 מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה ההבדל בינהם כי כולם מובילים לאותו עמוד באתר יצרן. מה חוו"ד לגביה החברה EDIMAX ולמה המחירים של INTEL או 3COM כ"כ גבוהים פי 6 כמעט, הם מצדיקים את ההפרש למשתמש בייתי ממוצע ? תודה למשיבים

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  14. התקציב שלי הוא 250 ש"ח לראוטר [300 אם זה ממש שווה את זה] אני צריך ראוטר שיש בו מודם מובנה [זאת אומרת שהראוטר עצמו תמיד מחובר ואין התקנים נוספים וכל מחשב שיחובר אליו ישר יקבל אינטרנט אני ב-ADSL במהירות 2.5 מגה עדיף אלחוטי למרות שחוטי יתקבל גם כן כרגע יש לי אחד שמתנתק כל בערך 15 דקות זאת לא בעיה ברשת ועדכנתי קושחה מה שיש לי כרגע הוא של u.s.robotics תודה רבה מראש לעוזרים

• 38 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. יש לי נתב עם 2 מחשבים בבית.המחשב עם הנתב עובד רק עם חיגן.בלי הוא לא עובד למה? ובמחשב השני עם הכרטיס רשת הוא עובד תמיד

16. Started by yoniby,

שלום, אני מנסה לעבוד עם התוכנה הנ"ל ברשת הביתית והוא רושם לי שאין ברשת שלי terminal services מה זה אומר? האם יש דרך שבכל זאת אוכל לעבוד עם התוכנה? תודה

• 6 תגובות
    • 950 צפיות
  17. טוב אנשים.. התייאשתי.. אני מאוד מקווה שתוכלו לעזור לי כי כבר אבדו תקוותי.. אז ככה: יש לי רשת אלחוטית בבית. עד עכשיו היינו מחוברים דרך בזק והכל היה נהדר.. לפני שבוע בערך אמא שלי החליטה שהיא מחליפה את הבזק להוט... באו טכנאים והחליפו את כל מה שצריך להחליף.. (נראה לי שחשוב לציין שעד לפני ההחלפה הראוטר היה אצלי בחדר ואצל אמא שלי במחשב יש דבר אלחוטי שמתחבר לUSB של D-LINK.. ומאז ההחלפה הראוטר אצל אמא שלי ואצלי הדבר האלחוטי הזה..) בכל מקרה.. מאז ההתקנה החדשה כלום לא עבד לי !! לא מסנג'ר.. לא אינטרנט ולא האימיול.. קרתאי וחיפשתי ופתחתי פורטים ועכשיו המסנג'ר והאי מיול עובדים נהדר.. האינטרנט עובד לי גם.. אבל יש כמה אתרים שהוא פותח אבל לא מעלה.. לוקח לו לפחות רבע שעה להעלות את MYSPCE א…

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by aeea,

יש לי שני מחשבים שמחוברים דרך ראוטר. יש אפשרות שמחשב אחד ישלוט בשני שליטה מוחלטת? כמו לפרמט ולהתקין ווינדוס מחדש?

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  19. Started by Shasoosh,

אני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי ורציתי לדעת אם אני צריך לחפש דגם ספציפי אם כרגע יש לי חיבור לכבלים בלי חייגן. האם מישהו יכול להכווין אותי למדריך בנושא, מה מתחבר למה וכו'. תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום לכולם, מחפש Router חוטי ואלחוטי בתקציב של ש 300 ש"ח (ניתן לחרוג עד 30 ש"ח לכל היותר) אליו אמורים להתחבר 2 מחשבים בחיבור חוטי ועוד 2 מחשבים ניידים בחיבור אלחוטי. תודה.

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  21. Started by ceyal,

שלום לכם וערב טוב. חבר,עו"ד במקצועו,בעל משרד בירושלים הכולל תחנות עבודה ו שרת 2003 עם חיבור לאינטרנט,פתח משרד חדש בת"א. הוא רוצה לקשר בין 2 המשרדים. גם במשרד החדש יש לו תחנות ושרת 2003 - עם חיבור לאינטרנט. איך הוא מבצע את החיבור הזה (בהנחה שהוא רוצה לראות קבצים וגם להפעיל תוכנות שמותקנות על השרת המרוחק) תודה רבה אייל

22. יש לי מחשב ניד .ושאני מתחבר לצט של נענע הוא נכנס לי אומר לי "נותקת מהשרת"למה זה? אני מחובר דרך כבל רשת

23. Started by artur2,

לפני כשבועיים הוצאתי כרטיס מסך (כן.. זה לא ממש קשור) ממחשב אחר שיש לי בבית כך שהוא לא היה בשימוש עד עכשיו. היום חיברתי את הכרטיס מסך שוב, אך להפתעתי הרשת שהייתה קודם תקינה בין אותו מחשב למחשב שלי (בICS עם חיבור כבל מוצלב ישיר) לא קיימת יותר. ניסיתי להגדיר שוב את החיבור באותו מחשב ואז שמתי לב שהכרטיס רשת לא מזוהה שם בכלל. יחד עם זאת, הנורה בשקע עצמו של הכרטיס (של הכבל) דולקת. אם הנורה דולקת סימן שהכרטיס תקין והבעיה בתוכנה- אם כן, אז מה אפשר לעשות? כי הכרטיס בכלל לא מזוהה בdevice manager. ???

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. היי, רציתי לדעת איך/עם איזו תוכנה ניתן לבדוק מהירות של מחשב מסויים ברשת... (לא ממש מחשב, XBOX אם זה משנה). בנוסף, כיוון שאני לא מתכוון לעבור לרשת אלחוטית עד שהמחירים של מוצרי 802.11n ירדו, אשמח לקבל המלצה לhub או switch במחיר נורמלי... (כרגע אני מחבר את המחשב ישירות לXBOX עם כבל רשת, ולמחשב מחובר מודם USB עלוב. ALE130. אני מתכנן לקנות גם מחשב נייד בקרוב). תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים