עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by amitaiz,

יש לנו רשת של 7 מחשבים ללא שרת, מחוברת בהאב. איך אפשר לעשות שתהיה גישה מכל מחשב לאווטלוק שבמחשב הראשי או לסנכרן כל אווטלוק עם האווטלוק במחשב הראשי? תודה רבה

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by nevoy,

שלום, איזה כרטיס שמתחבר ל-usb הוא הכי מומלץ? האם בעזרת כרטיסי רשת כאלה ניתן לחבר מחשב מרוחק לאינטרנט, דרך מחשב שיש לו חיבור?

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  3. Started by dududs,

שלום לכולם, יש לי רשת ביתית בין 2 מחשבים. מחשב ראשון עם 2 כרטיסי רשת - אחד לאינטרנט והשני למחשב השני. התקנתי את הרשת לפני חודש בעזרת המדריך כאן בפורום - עבד מצויין. אך לפתע מאתמול , הרשת לא תקינה האינטרנט במחשב הראשון ( המארח\שרת) תקין. אבל החיבור בין שניהם לא תקין.. בהגדרות רשת בלוח בקרה : הכרטיס הראשון הראשון connected. ( זה שמחובר למודם ולאינטרנט). הכרטיס רשת השני limited or not connected - כמובן כאן הבעיה. אני מנסה לעשות repair - לא עוזר. ניטרלתי לגמרי \ אפילו הסרתי את 2 פיירוול משני המחשבים.הפיירוול של הוינדוס מנוטרל. במנהל ההתקנים החומרה תקינה.שני הכרטיס רשת תקינים. הכבלים מחוברים היטב לשני המחשבים. אין לי ניסיון בכלל ברשת ביתית. מה הצעדים הראשונים שאני צריך לעשות …

• 3 תגובות
    • 932 צפיות
  4. Started by zniibidl,

יש לי ראוטר לינקסיס המומלץ [GL] ומודם רוטל RTA1320a המודם יתחבר מן הסתם לראוטר אז האם את כל ההגדרות אני עושה רק מהראוטר? אז אני מחבר את הראוטר מגדיר הכל ומחבר אליו את המודם?

• 8 תגובות
    • 765 צפיות
  5. Started by yaloner,

שלום לכולם, האם מחשב שמחובר קווית לאינטרנט ויש בו כרטיס רשת אלחוטית, יכול לשדר אינטרנט למחשב אחר שיש לו כרטיס רשת אלחוטי ? מקווה שהשאלה ברורה... :nutty:

• 5 תגובות
    • 4k צפיות
  6. השאלה בכותרת אני מוחק את הווינדוס ואני רוצה להעביר את המועדפים של FIREFOX לא של EXPLORE

7. Started by Lirux,

איך 012? פינגים טובים לחו"ל? איזה ספקית הכי טובה ל ADSL?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by MichaelK,

כמה כרטיסי רשת צריך? 1 בכל מחשב או שמספיק שיש באחד מהם?? דחוף אני בדיוק עומד לצאת לבזק סטור עריכה: קחו בחשבון שהקו שאני מתכוון להשתמש בו נמצא במחשב הישן שבו אין כרטיס רשת

9. אוטלוק 2003 מותקן בשני מחשבים, נייח ונייד. האם ניתן לסנכרן בעיקר את הודעות הדואר האלקטרוני באופן שבשני המחשבים יהיה עותק זהה שלהם ? בתודה !

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  10. Started by kwan,

שלום לכולם לא ידעתי אם להמשיך את הת'רד הקודם שפתחתי מלפני כעשרה ימים (בלינק המצורף)..אך רק אתמול יצא לי לבדוק מה שנאמר . http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=231327.msg2028863#msg2028863 בכל מקרה , הצלחתי לשתף את המדפסת ברשת ולגשת אליה מהמחשב השני כפי שהוסבר ותודה למי שעזר . הבעייה כעת שכאשר אני מנסה לגשת ממחשב WIN95 למדפסת הרשת ב-WINNT או בכלל למחשב עם ה-WINNT הוא רואה ברשת את המחשב אך כשאני לוחץ לכניסה ,הוא מבקש ממני סיסמה . המחשב 95 מוגדר כמובן עם אותו SUBNET ו-GATEWAY . רק IP שונה ברשת . האם הבקשה לסיסמה היא בגלל שאין אפשרות מתחנת 95 לגשת ל-WINNT ? (אגב, הפוך כן ניתן) תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  11. Started by eegg,

יש לי כבר רשת ביתית עם כבלים אבל משום מה הנייד לא מתחבר טוב לרשת אז חשבתי לקנות ראוטר חדש שיוכל להשתמש בכבלים הקיימים וגם להתחבר אלחוטי לנייד. יש כזו אפשרות או שאני עצתרך לקנות מתאמים לכל המחשבים?

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  12. Started by Yuk,

שלום לכולם. יש לי נתב אל חוטי של 3COM ויש לי איתו בעיה: אני לא מצליח לשלוח מיילים ולא לעלות קבצים (גם לא לבצעה בדיקת מהירות העלאה באתר של בזק בינלאומי הספק שלי). כיצד ניתן לפתור בעיה זו? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 614 צפיות
  13. שלום, כרגע יש לי רשת ביתית בין שני מחשבים בתצורה כזאת: שני המחשבים מחוברים להאב שמחובר בתורו לראוטר, ומשם היציאה לאינטרנט (ADSL). פיזית, מחשב אחד נמצא צמוד להאב וראוטר ואילו המחשב השני בחדר אחר (החיבור באמצעות כבל פנימי שרץ על הקיר). כעת, אנחנו מתרחבים, וברצוני לחבר לרשת מחשב שלישי, שיהיה מרוחק כ-15 מ' מרחק כבל או כ-12 מ' מרחק אוויר מכל אחד מהמחשבים הקיימים. הנה השאלות שמטרידות אותי: 1. האם המרחק הנ"ל רלוונטי לחיבור כבלי סטנדרטי, או שהוא גדול מדי? איזה סוג כבל דרוש, ומהי העלות המשוערת? 2. חיבור אלחוטי עבור המחשב השלישי בלבד - האם רלוונטי בהתחשב במרחק, ובעובדה כי קימים מספר קירות מפרידים? כמו-כן, איזה רכיב נדרש להוסיף למחשב השלישי כדי שידע "לדבר" עם החיבור האלחוטי (יצוין כ…

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  14. שלום ברשותי מודם של THOMSON - ואני מתחבר ללא חייגן לאינטרנט ויש לי 2 מחשבים שאני רוצה לחבר את שניהם לאינטרנט מה הדרך הכי יעילה לחבר את 2 המחשבים לרשת? אם אני אקנה hub ואחבר את המודם ו2 המחשבים אל ה hub יהיה לי אינטרנט פעיל כל הזמן בשני המחשבים ? ומה לגבי פתיחת פורטים במודם זה ? איך זה מתבצע ? תודה מראש לעוזרים בן

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by la_pumik,

שלום לכולם, לאחר שקראתי תגובות קודמות בנושאי firewall ואני עובד עם ביטורנט והמהירות נמוכה למדי, הבנתי שזה כנראה בגלל ה-zonealarm רציתי להחליף לsygate וגיליתי שהיא כבר לא חינמית. שמעתי על kerio אבל באתר אני א מוצא גירסה חינם. האם משהו מכיר firewall שניתן לעבוד איתו בשיתוף קבצים, שהוא חינמי וטוב? אשמח לעזרה, ליאור

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  16. שלום, אני שואל בשם חבר שיש לו בעיה, (אותו אחד עם השגיאה בכונן A למי שעזר) האינרנט שלו כבר חודש מתנתק כל כמה שעות שהוא עוזב את המחשב כלומר נניח והוא משאיר את המחשב פתוח שעה שעתיים האינטרנט מתנתק, ואז כאשר הוא מנסה להתחבר מחדש דרך החייגן החייגן נתקע "במתחבר" ואז הוא חייב לעשות RESTART כל פעם (הוא כבר ניסה עם הספקית האינטרנט לפתור את זה במשך יותר משעה) יש לציין שכאשר המחשב פועל רצוץ האינטרנט לא מתנתק ! מישהו יודע איך פורתים את זה? תודה מראש, HAPPY Valentine's day

17. רציתי לדעת אם יש אפשרות להזין סיסמה לראוטר (לא לממשק של הראוטר במקום ה admin) בכדי שכל מי שינסה להיכנס לרשת ממחשב אלחוטי יתבקש להזין סיסמה. יש אפשרות כזאת? מדובר על ה 100-75 אני מקנפג את הראוטר מרחוק ומחפש פתרונות מבלי לערב את נגיעה במחשב הנייד,האבטחה תיהיה לפי סינון MAC וחשבתי להוסיף את הנ"ל. תודה

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  18. Started by LeftRight,

יש לי רשת אלחוטית אחד של USB ואחד כרטיס שמתחבר למחשב מבפנים ניסיתי להקתין דרך הוינדוס וזה לא עובד.. ניסיתי הכל.. יש לך עוד הצעות? איך או מה?

19. Started by Necessary_Evil,

אני מחפשת תוכנה או שילוב תוכנות שתיצר את המצב הבא: שרת התקנות עליו ישבו קבצי IMAGE. התקנת תחנה נעשית ע"י חיבור לרשת, boot מהרשת, קבלת כתובת משרת DHCP, וטעינת GHOST לתחנה. מישהו יכול לעזור? תודה

• 11 תגובות
    • 12.5k צפיות
  20. שלום רב, אני עובד בחברה, יש לי הרשאות מנהלן להכל, אני צריך להתקין FLASH, בשביל פלאש, צריך הרשאות לוקאליות על המחשב של אדמין. כמובן שאני יכול לעבור מחשב מחשב ב-DESKTOP ב-ACTIVE DIRECTORY ושם ב-MANAGE ולעשות להם הרשאות PER USER של אדמיניסטרטור. האם יש דרך מהירה יותר להריץ סקריפט? אולי דרך ה-GROUP POLICY? אם כן אני אשמח לרעיונות והצעות.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by bluz,

היי.. יש לי כמה בעיות ברשת האלחוטית שלנו בבית. אנחנו על ADSL (תשתית בזק אם זה משנה משהו) הממשק של הלוח ניהול הוא של "DSL" (מצורפת תמונה) הבעיות הם: 1. האחים שלי שורפים לי את המהירות (4 מחשבים כולל אני) ויש לי פינגים נוראיים בכל משחק רשת שקיים, יש דרך להגביל אותם? 2. במשחקים מבוססי IP הIP שמופיע לי הוא IP פנימי כמו 10.0.0.2 או משהו כזה, ואי אפשר להתחבר אליו.. 3. בפתיחת הפורטים, קורה דבר מעצבן: אני פותח את זה ל10.0.0.1, ואחרי ריסט הIP משתנה ואני צריך לפתוח ל10.0.0.2, 10.0.0.3 וכד'. 4. אני לא מוצא את אפשרות השמירה - אני שומר דרך הcmd עם התחברות (גיליתי שזה save, לצערי גם אין דרך להסתכל על הפונקציות דרך הCMD מה שבראוטר הקודם היה - אחרת הייתי פותח פורטים דרך הCMD). תודה לעוזרי…

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  22. Started by MichaelK,

בימים הקרובים אני אמור לקבל מחשב חדש ואני מעוניין לקנות ראוטר כדי לחבר את שני המחשבים לרשת. הידע שלי ברשתות הוא מאוד בסיסי ואשמח אם תסבירו לי איזה ראוטר וכרטיס רשת (למחשב הישן) הכי כדאי לי לקנות? (במחיר סביר) ואיזה סוג של רשת עדיפה קווית או אלחוטית ומה ההבדלים בין הרשתות?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אני יודע שיש cablepns.012.net.il אבל אני צריך כתובות ip של כמה שעובדים תודה.

• 1 תגובה
    • 991 צפיות
  24. יש מחשב א' הוא מחובר לאינטרנט דרך מודם ADSL PCI לצורך העניין יש מחשב ב' שמתחבר לאינטרנט דרך רשת בעזרת כרטיס רשת שמתחבר למחשב א .. עכשיו יש משחק מחשב, לצורך העניין זה Heroes 3 כשפותחים חדר TCP\IP אי אפשר להתחבר למחשב ב' לIP שלו . וגם מחשב ב' לא מצליח להתחבר במשחק ל IP אחר של מישהו באינטרנט.. מה יכולות להיות הסיבות לכך כאשר החומת אש שיש במחשב א לא פועלת ( ניתקו אותה ) ואם יש דרך כלשהי להפעיל את המשחק שיעבוד כמו שצריך אני אשמח לדעת אותה. תודה.

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  25. שלום חברים, פירמטתי היום את המחשב הנייד Gigabyte N512. אחרי התקנת ה-XP עם SP2 התקנתי את כל הדרייברים, ההתקנה עברה בלי בעיות, ובמנהל ההתקנים לא נראות שום בעיות. עם זאת, מסיבה כלשהי המחשב לא מוצא את הרשת האלחוטית. המחשב השני מזהה אותה בלי בעיות, ורק בנייד שבדר"כ קולט הרבה יותר טוב לא מזוהה שום רשת אלחוטית. מישהו יודע איך אני יכול לסדר את זה? ד"א, אני לא יודע אם זה קשור או לא. אבל מאז הפירמוט כשאני סוגר את המחשב הוא לא נכנס למצב המתנה אלא רק מכבה את המסך. אני לא יודע אם יש קשר, אבל חשבתי שכדאי לציין. תודה לכולם, Anatoli.

• 50 תגובות
    • 8.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים