עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. היי אני רוצה לפתוח את הפורט/ים 7700-7700 בשביל משחק מסויים יש לי את האייפי הקבוע של המודם דרכו ניתן להכנס להגדרות מישהו מבין בזה? המודם מחובר למחשב אחר תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אני דיברתי עם כול חנויות בזק בסטור מ תל אביב ועד לחיפה בשום חנות לטענתם לא מחזיקים אלקטל 510 אוקיי אז התקשרתי לבזק ומה הם אומרים לי שהם מוכנים למכור לי אלקטל 510 ב 480 שקל עוד משהו?!?! הרי בבזק סטור זה עולה 130 שקל והם רוצים 480?!?!? ביזיון ! מישהו יודע עם יש חברה פרטית שמוכרת תמודם הזה כבר דיברתי עם אלקטל בטלפון הם אמרו לי שהם לא מוכרים ללקוחות פרטיים?!?! למישהו יש רעיון.. בבקשה תעזרו...........

• 5 תגובות
    • 904 צפיות
  3. (ההגדרה של 10% בבררת מחדל) תודה. (לא ידעתי לאיפה זה מתאים, לפה או ל"רשתות")

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  4. שלום חברים, יש לי מצלמה של רשת AXIS ועד היום היתה מחוברת דרך מודם של בזק ורוואר של 3COM ופתחתי לי פורטים ב-Virtual Servers (יש לי IP קבוע) שלשום החלפתי רוואטר של בזק ל-D-link מדגם2760U זהה ל-2650U רק תוספת של טכנולגיית N כמו כן פתחתי תחת NAT ו-Virtual Servers את הפורטים של המצלמה. הוספתי שם גם את הפורטים של אימיול והכל בסדר לגבי האימיול. משום מה את הפורט שפתחתי למצלמה שם אני לא יכול להתחבר מבחוץ. LOCAL אני כן מתחבר אליה אבל חיצונית לא מצליח לראות אותה. האם ב-NAT תחת Virtual Servers שם פותחים פורטים? מישהו מכיר את הרווטאר הזה? תודה.

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  5. Started by rosesr,

מודם ADSL אלכטל חיצוני בזול?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. יש לי אפשרות להשיג אותו אבל לא ברור לי אם יעבוד בצורה טובה.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  7. Started by roadrunner,

לדרוש מבזק מודם מסויים לADSL (ואם כן איזה עדיף?)

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אם אני מגדיל את הקצב העולה בבזק צריך גם להגדיל בנטויזן ?

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  9. אני רוצה לעשות הגדלת טווח ומצאתי באפשריות של הראוטר רק BRIDGE וזה לא מספיק לפי מה שהבנתי צריך WDS.. אז מישהו יודע?

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. אני מעוניין להעביר את המודם מאחורי הנתב ובשביל זה אני צריך גישה להגדרות שלו, נטוויז'ן לא היו ספורטיבים במיוחד בלשתף אותי במידע . אפשר לשלוח את המידע למיייל למי שמעדיף nat64x@gmail.com תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 7.7k צפיות
  11. למה הם רושמים סתם CAT5 ולא מפרטים אם זה CAT5E ?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. מישהו יודע היכן ניתן לרכוש קופסה ל-6 קיסטונים? כמו בתמונה תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אני מעוניין להפוך את החיבור ה ADSL לרשת לחיבור קבוע, בלי חייגן בדיוק כמו בכבלים. רציתי לדעת האם מישהו עשה זאת במודם Samsung AHT-E300 ? תודה :asthanos:

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  14. אם מישהו יודע שיכתוב לי כאן כמה לוקחים בנפרד בערך על ספק וכמה לוקחים על תשתית על חבילת 5 מגה בייט/העלאה של 500 בבזק בינלאומי וגם תביאו כנ"ל לחבילת 3MB/500 תודה

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  15. מחיר בפועל, לא מה שרשום באתר.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום... כרגע אני מחובר לנטויז'ן...אינטרנט כבלים 1.5MB...מחיר החבילה עומד על משהו כמו 35-39 ש"ח לחודש [לא כולל התשלום הנפרד לHOT]... בזמנו [לפני שנה וחצי] היה לי אינטרנט 750K,וכשביררתי על 1.5MB גיליתי שמחיר החבילה של האחד וחצי מגה יותר זול מה-750 קיי...אז עברתי לחבילה של ה-1.5 [די מצחיק אם תשאלו אותי]... מאז נהניתי ממהירות מוגברת,ועל הצלחת העבר אני תוהה אם כדאי לנסות את מזלי פעם נוספת-ולחפש חבילות חדשות.. בכל מקרה-חיפשתי מידע על חבילות של נטויזן ללקוחות פרטיים,ולא מצאתי כלום.. יש למישהו מחירים לחבילות שלהם?וספציפית על חבילת ה-5MB?והאם החבילה הזו מוגבלת בתעבורת המידע לחודש? תודה מראש...

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  17. מישהו יודע מה הטלפון של התמיכה של נתבי לינקסיס בישראל? לעיתים האינטרנט האלחוטי בחדר ממ"ד עובד טוב אבל קורה הרבה שזה מתנתק מהנתב ככה בצורה אקראית. זה יכול לפעמים לעבוד הרבה זמן תקין אבל אז זה גם יכול פתאום להתחיל להתנתק ולהתקשות להתחבר בחזרה. תודה,

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. אני מנסה לעדכן רשומות DNS והם רושמים לי שהנתונים לא יעודכנו כל עוד ה-NS שלי לא יהיו ns1.sitesdepot.com רק שזה בדיוק לאן שרשומות ה-NS שלי מפנות.... יכול להיות שהם מתבלבלים ומציגים לי את ה-NS הנוכחיים במקום את שלהם ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. התחברתי אתמול לחבילת גלישה בטריפל C את האמת אני חייב להגיד שבכל נושא השירות הראשוני הם ממש חלשים . וכנראה שהם לא עובדים שישי אז אין תמיכה. חיברתי את המודם ואני רוצה להגדיר שם משתמש וסיסמא אבל לא יודע מה הסיומת שצריך לשים בשם משתמש @...... התמיכה של בזק שניסו לבדוק אצלהם אמרו שהם בכלל לא מכירים את הספק (והיא שאלה את המנהלים שלה) פה הרגשתי קצת מוזר "אולי סתם עבדו עלי והם לא קיימים באמת?" אשמח אם יש מישהו שמחובר ויודע להגיד לי את הסיומת תודה וסוף שבוע נעים.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. מישהו ראה פעם איך עושים את זה?? מה בדיוק עושים? זה חשוב , תודה למי שעוזר...

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. יודע מה זה ? ניסה את האופציות האלה? יש לו המלצה אם להשתמש ואיך? או לא להשתמש באופציות האלה ?

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  22. Started by DR.HOFMAN,

מישהו יודע מה זה webos?? חיפשתי ובדקתי ולא מצאתי הסבר פשוט מישהו יודע להסביר לי מה זה?

23. Started by y_i_c,

אני מכיר את TCP ..מישהו מכיר /יודע מה זה UDP?

• 10 תגובות
    • 3.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים