עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by urinka,

הי אני רוצה להקים רשת אל חוטית פנימית לבינין בן 20 קומות אני רוצה שאופן החיבור יהיה WI FI עכשיו הבנתי שאני אמור לקנות ראוטר בתקן G ואז מגבר לאות שלו עכשיו איזה מגבר אני צריך דרך אגב אם יש פתרונות אחרים אז.. תגידו תודה מראש urinka

2. הנה לכם תיאור מצב: אני גולש להנאתי בFIREFOX 0.9.2 שלי ומצ'וטט בICQ בזמן שהEMULE והFIREWALL (נורטון 2004) עובדים ברקע. והנה הבעיה: פתאום הICQ מודיע לי שהוא מנותק והFIREFOX לא פותח את הדפים. ברגע הזה אתם (ואני) חושבים שהאינטרנט התנתק וזהוא. אבל ............. לא האיקון של החיבור עדיין מופיע למטה בצד , ו........ המיול עדיין עובד (ההורדות והIRC) השאלה היא מה לכל הרוחות קורה כאן?

• 12 תגובות
    • 908 צפיות
  3. Started by intel suck,

שלום אני לא מבין כלום ברשת הזאת ורציתי לדעת כיצד אני יכול ליצור רשת מהו נתב כיצד אני מחבר אותם ואם יש לוח אם עם f.wire מה זה נותן? האם אני צריך 2 מודמים איזה חברות מומלצות וכמה זה עולה? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  4. Started by dorman2,

מצב נוכחי: מודם כבלים מחובר למחשב "ראשי" בחיבור USB. מחשב ראשי מחובר בכבל מוצלב למחשב "משני" בהגדרות ICS. מדפסת מחוברת למחשב "משני". ה"רשת" מוגדרת באמצעות ICS לשיתוף אינטרנט קבצים ומדפסת. עובד יפה מאוד עד שמכבים את המחשב ה"ראשי"...... רוצה לשפר לרשת שתקיים את התנאים הבאים: אינטרנט לכל משתמש ללא תלות בכיבוי או הדלקת איזה מחשב שהוא. מדפסת זמינה רק כאשר המחשב שמחובר אליה פעיל. למימוש הרשת אני מניח שאני זקוק לנתב כלשהוא. השאלות שלי לפורום הן: 1) האם נתב של D-LINK מסוג DI604 -מומלץ? 2) האם אני צפוי למגבלות בשימוש כמו בתוכנות שיתוף (emule) או משחקי רשת או כל מגבלה אחרת שאני לא מכיר כרגע בחיבור הנוכחי? 3) האם חיבור המדפסת כמות שהוא יעבוד? תודה.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  5. הצלחתי למצוא אותה פעם אחת וגם לא להתחבר אבל מאז זהו לא עובד יותר אי אפשר למצוא את הרשת מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  6. Started by Rinus,

היי, כמה שאלות על רשתות ב CCNA... 1. מה זה רשת לוגית? 2. מה זה רשת פיזית? 3. מה ההבדל ביניהן? 4. בראוטר, מה זה רגל פנימית? מה זה רגל חיצונית? למה אני צריך את זה? מה ההבדל ביניהן? זהו, לעכשיו

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. בינתיים אני לא רואה שינויים חוץ מעיצובי תפריט שונים. אולי בגלל שאני משתמש בו כמודם ולא ראוטר. בכל מקרה זאת הגירסה: ‎HOT_2.1.11 הוסיפו Bridge Mode הנה תמונות:

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  8. מישהו יכול לעזור? בפורום תפוז לא קיבלתי תגובה. אני רוצה לעקוף חסימה כדי להתחבר לICQ מרשת מרוחקת עם miranda-im בהגדרת פרוקסי ידני.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Leo101,

שלום לכולם, כמו להרבה אנשים גם אצלי הרשת האלחוטית לא מגיעה לכל הפינות בבית, והייתי מעוניין להגדיל את הטווח. נתחיל עם מעט נתונים לגבי ציוד הרשת הנוכחי שלי: 1. נתב - TP-LINK WR541G 2. כרטיס רשת אלחוטי - Edimax EW-7711USN נכון להיום הכרטיס רשת האלחוטי נמצא בקצה הטווח של הנתב ובגלל זה הוא מתנתק הרבה. חשבתי על שתי אופציות: 1. קניית נתב אלחוטי טוב יותר, עם טווח חזק יותר. 2. הסתכלתי באתר של Cheif (דרך אגב אתר מאוד מעשיר ) וראיתי שיש אופציה להשתמש באחד הנתבים כRepeater. הבעיה שאני כמעט בטוח שהנתב הנוכחי שלי לא תומך באופציה הזו (WDS) - תקנו אותי אם אני טועה. אשמח לעצות, רעיונות.. תודה מראש,

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  10. שלום, אני מקווה שזה הפורום הנכון - החל מאתמול אני לא מצליח להכנס לאתרים שונים כמו KSP ואמזון UK - בשום מחשב על הרשת (2 מחשבים) ובשום דפדפן. ניסתי את כל מה שכתוב כאן - https://www.thewindowsclub.com/https-sites-are-not-opening-browser וזה עדיין לא עובד. אודה לעצתכם.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. Started by tazok,

טוב משהו פה מתחיל להיות מאוד מוזר... כל התיקשורת לאינטרנט בסך הכל טובה אבל יש כמה בעיות מוזרות התקשורת בין שני המחשבים איטית, נתקעת לאיטים דחופות והראוטר פשוט מתנתק או לא יודע מה באמצע לפעמים. עוד דבר שנסיתי להעתיק דברים מהמחשב השני אלי דרך הרשת בלי קשר שזה הלך דיי לאט באמצע העברה (הרבה MP3) פשוט התנתקה הרשת! באמת שאני לא יודע מה נסגר עם הראוטר הזה... גם אני לא מבין למה הגלישה בתוך התקיות של המחשב השני מאוד איטית כאילו הרשת לא זזה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. היי מבירורים שעשיתי הבנתי שבWIN98 אין תמיכה ברשת אלחוטית, למרות זאת, אצתרך כניראה להקים רשת כזאת בקרוב (לא בביתי). לאחר מחשבה הגעתי לרעיון שאולי יכול לעבוד, הרעיון הוא לחבר ראוטר אלחוטי למודם האינטרנט ואת המחשב שממוקם ליידם לחבר חוטית לראוטר, עד כאן הכל רגיל. בצד שאמור לקלוט אלחוטית (המחשב עם WIN98) חשבתי לשים אקסספוינט מחובר לסוויץ' ואת המחשב לחבר לסוויץ' באופן חוטי כמובן. כך יוצא מצב שהמחשב יקבל מבחינתו את האותות כאילו מרשת חוטית אך התקשורת תהיה אלחוטית. הרעיון שלי הגיוני וצפוי לעבוד במידה וננסה לבצעו?

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. אני בהוט, ספק הוט נט. מקבל 200 מגה הורדה קבוע, העלאה כמעט תמיד 5. מידי פעם (נראה לי פעם בשבוע בערך, וזה קרה לי כבר 3-4 פעמים) המהירות יורדת ל-3 מגה. אני שם לב שהמהירות העלאה בטורנט פחותה, ובבדיקת מהירות מקבל 3 מגה. ריסט לראוטר לא עוזר (יש לי ראוטר נפרד), ורק כאשר אני מוציא את המודם HOTBOX מהחשמל ומחזיר, רק אז אני מקבל את ה-5 מגה בחזרה. יש מה לעשות בנידון? ולמה זה קורה בדיוק? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by Netanel Moshe,

מה אתם חושבים על הפוסט הזה ? https://www.instagram.com/p/BxoIbloAtgh/?igshid=16h9pdejrvo2e

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  15. היי לכולם. יש לי בעיה מוזרה מאוד עם ה- V8. הכל עבד בסדר עד לפני כמה ימים - הייתי שם סרטים סדרות וכו' בתיקייה המשותפת בווינדוס 7, נכנס לתיקייה בלי בעיה דרך הסטרימר ב- WiFi ורואה. לפני כמה ימים הסטרימר התחיל לבקש סיסמא ושם משתמש למחשב (עוד לפני שלב התיקיות, אבל הוא כן מחובר ל- WiFi). המחשב לא מוגן בסיסמא. ניסיתי ליצור יוזר חדש עם סיסמא ושם משתמש, לא עזר. ניסיתי ליצור רשת ביתית חדשה בשם אחר, עדיין אותה בעיה. לא שיניתי שום דבר במחשב, בערב הכל עבד בסדר ובבוקר הוא התחיל להתעקש איתי על סיסמא לא קיימת. כל ההגדרות בהגדרות הרשת על חיבור ללא סיסמא. אני חושד שהבעיה במחשב, אבל בכל השיטוטים באינטרנט לא מצאתי הסבר הגיוני לזה. עזרה בקשה!!!

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  16. Started by blackbimer,

יש לי 2מחשבים בבית החלטתי לעשות שת בניהם עכשיו אני רואה ברשת מחירים מ 100 עד 3000..........מה ההבדל בינהם? ני כולה רוצה לחבר 2 מחשבים שיפעלו על ומדם של 750 תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 907 צפיות
  17. Started by m_k,

יש לחבר שלי בעיה כל פעם שהוא מנסה להכנס לאתר הדפדפן ( Internet Explorer 6) כותב לו אין אפשרות למצוא את דף החיפוש! :hanged:

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. חיברתי לפי ההוראות והמחשב מזהה את החיבור אבל כשאני מנסה לגלוש אין קליטה של אינטרנט בינתיים המודם עובר ממחשב למחשב וזה מאוד לא נוח ספקית האינטרנט היא 012

19. Started by Verdoa,

שלום, יש לי שתי שאלות : 1. איך לשים סיסמא מסוג WPA/WPA2 בראטור TP LINK מדגם TL-WR642G\TL-WR641G ? 2. אפשרי לחבר רשתות אלחוטיות ? למשל יש מסביב לבית שלי עוד 2 רשתות אלחוטיות פתוחות בקליטה מעולה, האם אפשר לחבר אותם ואת שלי ביחד, וככה אני יוכל לגלוש במהירות מטורפת ? תודה רבה רבה !

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  20. Started by yotamoo,

שלום! בא אלינו לבית נציג של ערוצי זהב, ובקיצור הבנתי ממנו שבשלוש שנים הקרובות ערוצי זהב מספקת אינטרנט מהיר רק ללקוחות החברה. נראה לי שהוא משקר כי אין איזכור לכך בשום מקום. בכל מקרה, האם זה נכון? ועוד שאלה - לערוצי זהב אני משלם נגיד 119 ש"ח לחבילה המהירה, אך כמה אני משלם לספק? ???

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by niv0us,

יש לי ארבעה מחשבים בבית ואני צעונין לחבר אותן ברשת, לא חוטית, ולא אלחוטית. לכן נשארו לי שתי אפשרוויות. האחת רשת דרך החשמל, אך מכיוון שיש לי 3 פאזות זאת בעיה כי ארבעת המחשבים אינם יושבים על אותה פאזה. האפשרות השנייה היא רשת דרך קוי הטלפון. על אפשרות זו אינני ממש יודע דבר. מהירות כלום. אני יודע ש-wow מציעים רשת זו והינה קישור: http://www.bezeq.co.il/Cultures/he-IL/WOW/wownet/generalinfo/diservice.htm?LinkType=posting http://www.bezeq.co.il/Cultures/he-IL/WOW/wownet/generalinfo/form.htm אם מישהו יודע כל דבר על הרשת או שיש לו רעיונת אחרים אשמח לקבל תגובה. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  22. Started by ory,

יש ל YES בבית ורציתי לדעת אם אני מתחבר ל YES WOW כמה עולות החבילות והאם אני יכול לעשות SHRING לעוד שניי מחשבים חוץ מזה מה מהירות ההורדה\שליחה של נתונים ואם אפשר שמישהו שיש לו YES WOW יספר לי איך זה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Kak,

אהלן. התשתית שלי היא 15 מגה של בזק, עד אתמול הספק שלי היה 012 (15 מגה או 12, לא זוכר) ואתמול (בגלל הבעיה שעוד רגע אפרט) עברתי לבזק בין לאומי {15 מגה}, מה שלא פתר את הבעיה. יש לנו שלושה מחשבים בבית שמחוברים לאינטרנט דרך tp-link tl-wn821n בדר"כ. (כמובן שלצורך הבדיקה חיברתי את הראוטר שלי dgn2200v2 בכבל למחשב אבל הבעיה המשיכה). אז לבעיה עצמה: מהירות ההורדה והעלאה שלי תקינות. כשאני נכנס למשחקי רשת למניהם (בדרך כלל Dota 2) בחלק מהזמן (כשהבעיה לא קיימת) המשחק זורם מצויין (פיגים שנעים בין 90 ל110 לשרתים במערב אירופה והמשחק רץ חלק) ואז ללא סיבה ברורה לעין הבעיה עלולה לצוץ ומתחילים מעיין "לאגים קבועים" - הכוונה היא שהלאגים אינם "פתאומים" וללא תבנית ברורה, אלא באים במחזור …

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. קניתי את הראוטר הנ"ל שאליו מחוברים 2 מחשבים נייחים (בעזרת כבל כי הם נמצאים באותו החדר) ברשותי עוד מחשב נייד. הגדרתי סיסמא של בערך 10 תווים (אותיות גדולות,קטנות ומספרים). בחרתי ב-SECURITY MODE בחרתי ב-WPA2 PERSONAL וב-WPA Algorithm ב-TKIP + AES. 1 מה זה בדיוק ה-TKIP + AES והאם זה מומלץ לבחור את זה (האפשרויות שהיו לי הם TKIP או AES או שניהם ביחד שזה מה שרשמתי) ? 2 האם כדאי לי לשים גם את ה-MAC FILTER ? 3 שמעתי גם משהו על סדרה של תווים ראנדומליים ונתנו לי פה איזה לינק לאתר לקבלת רצפים ראנדומליים,האם אני צריך להשתמש בו או לבחור משהו משלי ? 4 תודה.

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  25. לפעמים האינטרנט מתנהג מאוד מוזר במהירויות העלאה(תקוע). אם יש לי נתב אלחוטי באופן עקרוני אפשר לגלוש לי עליו?

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.