רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
כל פעם שהמחשב הנייד שלי נכנס לשומר המסך, המחשב הנייד מתנתק כנראה מהרשת האלחוטית, כי כשאני יוצא מהשומר המסך כל פעם הוא לא מחובר לרשת האינטרנט האלחוטית בבית. ושום דבר לא עוזר. אני חייב לעשות אתחול למחשב. מישהו יכול לעזור לי לעלות על הבעייה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי מחשב נייד ונייח הייתי רוצה לקבל עזרה אייך אני מקים רשת בין השניים ?
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אנחנו עוברים דירה.... ואני רוצה לחבר 5-3 מחשבים... לאינטרנט ה1.5 שלי... אז מה אני צריך לקנות? ראוטר? סוויצ'? מה ההבדלים? ואפשרי לעשות שתמיד יהיה מחובר... (יש לי איידיאסאל) עריכה: שנעבור דירה אני יעשה 2.5 לא יודע אם זה ממש חשוב אבל סתם פרט לדעת....
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט ADSL של ברק 750K ואני בדרך כלל בבסיס כשהוא מוריד אבל ביגלל הספק החלש שלי יש לי ליפעמים ריסטים. אני מישתמש בחייגן של וינדוס (אנגלית) וחסרה לי אפשרות מאוד חשובה. אני צריך שברגע שהמחשב עולה הוא יתחבר לאינטרנט לבד. שתיהיה אפשרות חיבור אוטומטית לאינטרנט בלי לחכות כמה ימים עד שאני אלחץ אישור. יש חייגן שאתם יכולים להמליץ לי שיעבוד או אולי אתם יודעים על אפשרות שפיספסתי בחייגן של וינדוס? אגב יש לי WINXP SP2 PRO תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני מצליח להתחבר לאתרים, להשתמש במסנג'ר ובתוכנות - אך כשאני מנסה לגשת לפורטים שהם לא הסטנדרטים (לא 80 או 21), אני נתקל בבעיות רבות. כשאני בודק האם הפורטים פתוחים, התוצאה יוצאת שלילית. זו כנראה הבעיה. אין לי מושג למה הפורטים סגורים, הרי הפיירוואל של הראוטר מנוטרל, וגם של הווינדוס - ויתרה מכך, פתחתי במיוחד את הפורטים בראוטר. מה יכולה להיות הבעיה? יש לי ראוטר מסוג Edimax BR6204-Wg, במערכת Windows XP PRO SP2.
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
ערב טוב, Dell Inspiron 15 5000 5570 אינו תומך 100/1000 ,יש אפשרות חומרית להעזר ? מחשב חדש בן יום ,לדברי טכנאי הוטנט לא ניתן לגלוש עד 200 מגה ללא כרטיס רשת תומך 1 גיגה זה מדוייק? ניתן להיעזר במפצל או דומה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, רכשתי מחשב נייד dell inspirion n5010 אך הנייד לא מזהה את הראוטר הביתי.. הראוטר מזוהה על-ידי האייפון ובנוסף כאשר אני מחשב את הראוטר בכבל למחשב הנייד הוא כן מזהה אותו... ניסיתי ללחוץ על הכפתור שמוצא רשתות אלחוטיות ( במקרה שלי f2, עם fn ובלי fn) ועדיין לא מצא לי כלום.. איפה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם כדאי לעבור להתחברות לאינטרנט ללא חייגן אינטרנט?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פעם בשבוע באופן כימעט קבוע כבר במשך חודשיים בערך מתנתק אצלי האינטרנט במחשב. ליד החיבור יש לי תמרור צהוב עם סימן קריאה(WIN7). עכשיו התקשרתי אל הוט(התשתית) וכל פעם הם מרחו אותי ואמרו שהם לא יודעים שאצלהם הכל תקין ולא טרחו לבדוק מה באמת הבעיה עד שהיום התקשרתי והנציג אמר לי שהוא כימעט בטוח שהבעיה היא בכרטיס רשת שהוא לא מושך IP תקין משהו כזה. נישמע לי דיי הגיוני בלהתחשב שיש לי עוד 2 מחשבים ברשת ושניהם עובדים כמו שצריך. מה זה אומר בעיה בכרטיס רשת? משהו שאני יכול לסדר? משהו בהגדרות משהו בכרטיס עצמו? הוא בדק איתי במחשב שלי מאפיינים התקנים ואז מתאמי רשת ושם ליד הכרטיס רשת לא היה כלום לידו והכל תקין. לעומת זאת נכנסו לCMD ואז כתבתי NETSH ואז הוא ביקש לכתוב שמה i i r l.txt וזה עשה לי…
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני יודע שב-SP2 ביטלו את האפשרות להשתמש בפקודה הנ"ל. האם אפשר איכשהו כן להשתמש בה ? ואם לא איך אני יכל אולי בדרך אחרת לשלוח הודעות למחשב אחר ברשת איתי ?
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אהלן וחג שמח יש לי שאלה מקווה שתוכלו לכוון אותי יש לי בבית ככה פלייסטיישן 4 שמחובר לצ'קפוינט 1000NW עכשיו יש לי בעיה בפלייסטיישן אני מקבל במשחקים nat restric אפילו שפתחתי פורטים נכונים בדיקת פורטים במחשב תקין הפורטים פתוחים בוודאות עכשיו איך אני יכול לעשות שהפלייסטיישן 4 יקבל כתובת של הספק ולא כתובת מקומית זאת אומרת שהצ'קפוינט לא יבצע NAT רק לפלייסטיישן יש למישהו כיוון? אגב בצ'קפוינט יש אפשרות ל Static Nat אבל כשאני בא להגדיר externat ip הוא נותן לי שגיאה של the wan ip address contains hidden ip address אגב מה זה בדיוק אלוהים יודע ... האיפי שאני מקבל מהספק הוא 84.111. אני מנסה להבין איזה איפי נסתר בדיוק יש?? אם בכלל אני מחובר להוט 200/5 הוטבוקס מוגדר כי מודם שמחובר…
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לפני חודשיים בערך סידרתי תרשת והכל עבד טוב, קצת בעיות פה ושם אבל לא משהו רציני... סידרתי בעזרת האפשרות של set up a home or small office network במסך של network connections. לפני שבוע בערך ניתקתי את המחשב ואחרי זה כשחיברתי אותו חזרה כאילו החיבור של הרשת נעלם.... ניסיתי את המדריך שפה בפורום אבל זה לא עבד... אני גם לא ידוע אם אצלי זה עם חייגן או בלי חייגן. יש לי אינטרנט מהיר של נטוויז'ן דרך הכבלים. תודה רבה לכל מי שיעזור לי איך לחבר תרשת מחדש
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
בבזק בינלאומי באתר כמה זה מציעים תשתית+ספק מהירות 8/800 במחיר של 199 לחודש למשך שנה. לא התקשרתי לברר אם זה באמת המחיר, פעם שאלתי אותם לגבי מהירות 4MB והמחיר שלהם היה הרבה יותר יקר ממה שכתוב בכמה זה והם אמרו שהאתר לא אמין. כרגע אני בברק במהירות 1.5 משלם 90 שקל כולל תשתית וספק והאינטרנט עובד יותר גרוע מ56K. ומתנתק מדי פעם. פשוט עושק ורמאות ענקית. האם המסלול של בזק משתלם ואני יוכל באמת לנצל את כל המהירות במשחקי רשת, באינטרנט, בשיתוף קבצים וכולי? אתם מכירים מסלול יותר זול ויותר משתלם ביחס עלות מחיר? נ.ב. המחיר של התשתית והספק ב199 זהה לכל החברות לא רק בזק לפי האתר כמה זה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
איפה האתר שאני יוצר עוד משתמש במסנג'יר?(יש לי כבר אחד אני רוצה ליצור לאחי משתמש)
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום, יש לי את ה HOTBOX ואני ממש לא מרוצה מהקליטה שלו בבית שאני בקומה למטה הקליטה ממש ממש חלשה ולפעמים נעלמת יש ברשותי ראוטר של סיסקו דגם WRT110 איך אפשר להגדיר אותו להתחבר ל HOTBOX בחיבור קווי וימשוך ממנו את האינטרנט או שבעצם להגדיר את ה HOTBOX כמודם בלבד ולהגדיר את הסיסקו שיבצע את ההתקשרות באצעות החייגן ? ועוד שאלה, קראתי פה באחת האשכולות שהוט חוסמת את ה HOTBOX לרשת אלחוטית .. זה תקף גם לחבילות הטריפל החדשות ?
-
- 2 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום, רכשתי ראוטר DR-615 , הכל נראה בסדר בתהליך ההתקנה אך הסיום הוא ללא הצלחה, עבדתי ע"פ הנחיות היצרן. האם זה קשור אולי גם ל-firewal? רעיונות אחרים איך להתגבר?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי יש לי 3 מחשבים כשבכל אחד רץ WIN 98 SE. לכל אחד יש כרטיס רשת והם מחוברים דרך HUB-SWITCH. לכל אחד כתובת IP = 192.168.0.1-3 . למחשב עם כרטיס רשת מקונפג ל- 192.168.0.1 מחובר מודם ADSL בחיבור USB והוא גולש ללא כל בעיה(חיבור חייגן ב-נטוויז'ן). במחשבים מוגדר שיתוף קבצים והדפסה והרשת ביניהם עובדת ללא בעיה. איך אני מקנפג את שאר המחשבים לשיתוף גלישה ???. תודה
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין להחליף את הראוטר הנוכחי שלי edimax 6216 MIMO בראוטר יותר מתקדם,רצוי שיתמוך בתקן N הסיבה לכך היא איטיות וניתוקים בתוך הרשת וחוסר קליטה גם במחשבים שקרובים מאד פיזית לנתב. בבית יש 3 מחשבים,שכרגע הנתב נמצא בסלון. אחד נייח שיושב בממ"ד בערך 6 מטר בקו אוירי מהנתב (במידת הצורך אפשר להכניס את הנתב לממ"ד כל עוד בשאר הבית תהיה קליטה טובה) בעל כרטיס רשת תומך תקן N (גם של אדימקס עם 3 אנטנות) עוד מחשב נייד שנמצא רוב הזמן בסלון (תומך תקן G),ועוד מחשב נייד שנמצא בחדר בסוף המסדרון כ10 מ' מהנתב. (תומך תקן N) יש גם עוד קומה למעלה (דירת גג) שאני מעוניין שתהיה לי קליטה טובה גם שם כי כרגע הקליטה היא זוועתית כבר שאני עולה במדרגות. החיבור לאינטרנט הוא ADSL 2.5 עם מודם 600e של ב…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
המדובר ברשת ביתית עם 2 מחשבים מחוברים פיזית לנתב מסוג LINKSYSWRT54G v5 (מעודכן קושחה אחרון) בנתב ביטלתי את האפשרות לשימוש האלחוטי כאשר מפעיל מחשב אחד נורות הנתב והמודם מהבהבות לאחר דקותיים כאילו אני מוריד ב 150 קב"ש ואז כמובן אני מתקשה לגלוש אפילו כאשר מכבה מחשב זה ונשאר עם המחשב השני הוא עובד בסדר והנורות לא משתוללות ניקיתי את ה REGISTRY עם 2 תוכנות וכנגד סוסים טרויינים עם 3 תוכנות (וכן נמצאו סוסים והוסרו) הסרתי כרטיסי רשת וכבלים והתקנתי והצרחתי ב WINDOWS TASK MANAGER הפסקתי פעולת כל ישום שניתן והכל לשווא תודה
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
האם אפשר לשתף חשבון אימייל בין 2 מחשבים המחוברים ברשת (98 ו-XP)? אם כן, אז האם אפשר לשתף בין אאוטלוק 5 (WIN 98, אופיס 97) ואאוטלוק 6 (WIN XP, אופיס 03)? (אני יכול להתקין אופיס 03 גם במחשב השני אם צריך) ושאלה אחרונה: אם אפשר לעשות את זה, האם כדאי? זתומרת, זה לא יהיה מסורבל/איטי? אם לא כדאי או אי אפשר בדרך שציינתי, אז איך בכל זאת אפשר לשתף חשבון POP3 (מהספקית) על שני מחשבים? (בלי לשמור הודעות על השרת) תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
יש משהו שנקראAIRPCAP מישהו יודע אולי איפה אני יכול להשיג משהו דומה בארץ ? (שיעבוד על WINDOWS) http://www.cacetech.com/products/airpcap.html תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברים ! יש לי נתב מדגם DSL-225 והייתי רוצה להגדיר כלל שמגביל את רוחב הפס או קצב התעבורה (דרך הwifi) של מכשיר מסויים לפי כתובת הmac שלו. ראיתי שבנתבים אחרים ההגדרות פשוטות ויותר אינטואיטיביות למי שאין רקע, אבל בנתב הזה הממשק פחות מובן לי בגלל שהידע שלי ברשתות מצומצם, ולכן אני לא מבין לגמרי את המשמעות של השדות השונים ואת ההבדלים ביניהם (בתפריט של ה QoS). הmanual של בזק על הנתב לא ממש עוזר להבין. אשמח לעזרתכם
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי רשת אלחוטית בבית שעד לא מזמן פעלה כך: המחשב הראשי (שלי) חובר לנתב בכבל רשת והמחשב השני חובר בצורה אלחוטית. לאחרונה, כנראה בגלל תקלה - היציאות של הנתב לכבלים נהרסו ולא פועלות יותר. החלטתי בינתיים לחבר את המחשב שלי בצורה אלחוטית וגיליתי שכשאני מחובר לבד (!) אני מקבל פחות מ-50% ממה שאני אמור לקבל (חבילה של 1.5 מגה, הורדתי פעם 180 היום 70). האם זו תקלה טכנית, או שבאמת בחיבור אלחוטי מאבדים כל כך הרבה כוח?
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
העתיד הזה קרוב ? או שמדובר לצערינו בעתיד רחוק ?
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-