רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
"אם הנושא הוא לא במקום המתאים אנא העבירו אותו להיכן שהוא שייך" מדי פעם האקספלורר 6 שלי מחליט לסגור חלונות מעצמו, אין לי מושג למה זה קורה. מישהו יכול לעזור? יש לי את POP-UP STOPPER PROFESIONAL מבית PANICWARE גירסה 1.5
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני צריך לדעת מה הIP של אתר מסוים. איך אני מגלה זאת? תודה
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי ראוטר TPLINK 1043 שאליו מחובר דיסק קשיח חיצוני דרך הUSB. בהגדרות של הראוטר אני רואה את הדיסק קשיח אבל כשאני לוחץ על open the disc שום דבר לא קורה.
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
קודם כל אנחנו 6 אנשים משתמשים בHUB ?(לא ידוע לי עם חד כייוני או דו כיווני) של 8 איש כל אחד מתחבר אילו עם כבל מפוצל זהו בעיקרון.. לכל אחד יש מערכת הפעלה שונה 3 עם XP שנייםן עם 98 SE ואחד עם 2K יהיה לנו בעיות או לאגים במשחקים? (בעיקר משחקי RTS ו FPS ישנים כמו קוייק)
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום, אז השנה אני גר במעונות בתיכון ואני זקוק לחיבור אינטרנט עכשיו האופציה היחידה שעמדה בפניי היא מודם סלולרית עכשיו רציתי לחבר כמה כמה מחשבים וכמה מכשירים חכמים לאינטרנט מה שהביא את אותי לרעיון לקנות מודם סלולרי. אחרי חיפוש מצאתי כמה דגמים שיספקו את דרישותיי(בעיקר תקן N אני גם צריך להעביר קבצים). אלו הדגמים: MBR1000 http://wipipe.com/products/mbr1000-mobile-broadband-039n039-router-3g4g-wireless-router# KR2 http://www.kyocera-wireless.com/kr2-router/index.htm MBRN3000 http://www.netgear.com/products/service-providers/mobile-broadband/3g-mobile-broadband/MBRN3000.aspx מה עדיף? לגבי התאימות האם הדגמים שהצגתי תואמים למודמים של סלקום או אורנג'? האם יש דרך לבדוק? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום כולם ברשותי ראוטר edimax 6104k מודם של הכבלים ה tyoen הזה ספק 013 ברק 750 קילו ביט 2 מחשבים בראוטר חיברתי את 2 המחשבים כול אחד עם כבל רשת רגיל וזהו הגבלתי עם אח שלי את המהירות כדאי שהוא לא יתפוס את כול הרוחב פס אז שמתי לו 5 upload 20 download וזה מסומן ובover all קיצר עדיין שאח שלי מוריד אני מקבל וואחד תקיעות בכול מה שקשור אינטרנט ventrilo icq cs mirc אבל אז קבענו שהוא יוריד רק בערב אבל עדיין מתי שהוא לא מוריד מספיק שהוא נכנס לאתר למשל www.ynet.co.il אז נהיה לי ping jumps והאינטרנט אצלי נתקע פלאים קיצר אין לי יותר כוח מה ניתן לעשות ? אני לא יכול לעשות cable + adsl כי יש לנו בבית את הטלפון של הוט אז אין קו של בזק האם ניתן אולי לחבר 2 מודמים של כבלים בבית ו…
-
- 3 תגובות
- 979 צפיות
-
-
ערב טוב, ברשת של 3 מחשבים, כולם מחוברים פיזית לראוטר (linksys wrt54gl) ע"י כבל - רשת חוטית, רק המחשב אליו מחובר החייגן מסוגל להתחבר לאינטרנט. נסיונות לקנפג את הראוטר עלו בתוהו. מדובר בשילוב של HOT/אינטרנט זהב. אודה על עזרתכם.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , קיבלתי את הנתב הנ"ל מבזק. אני מנסה לשרשר אות אלחוטית ל-AP אחר בבית. תמיד הייתי עושה נכנס להגדרות ומכניס את ה-MAC של הצד השני וכך היה עובד תמיד. בנוסף , ישנה אפשרות של סריקה שהוא סורק ובודק איזה עוד התקנים יש שהוא יכול להתחבר אליהם. לצערי בנתב הזה , DSL-G256DG , השרשור לא עובד באופן ידני וכשאני עושה לו SCAN הוא לא מוצא שום התקן וגם AP אחרים לא מוצאים אותו. מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 0 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אוקיי נניח שהצלחתי לחבר ברשת את 2 המחשבים. המודם ADSL מחובר במחשב הראשון ב-USB ב-XP. איך אני גולש מה-98 ???
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לאחרונה רכשתי מחשב שלישי לביתי כאשר קיימים בו 2 מחשבים המקושרים ברשת. הבנתי לפי הוט והספקית שאני צריך לקנות ראוטר כדי לאפשר גלישה בכול שלושת המחשבים. רציתי לשאול (מאחר ואני לא מבין): 1) מהו הראוטר שמתאים לי הן מבחינה כספית והן מבחינת תאימות (נטוויזן, הוט 1.5 ,מודם sb4200 ), ועד מחיר של 150-200. אני צריך שם חברה דגם ומחיר מומלץ. 2) לידע כללי, מה ההבדל בין ראוטר לנתב (אין לי שום ידע ברשתות)? 3) איך מתקינים ראוטר ואילו הגדרות אני אצטרך לעדכן ולשנות? (באופן כללי). תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 827 צפיות
-
-
חברים וגולשים יקרים, אתמול ניסיתי לגלוש לאתר rutracker.org (אתר פורום של טורנטים רוסי, זה לא ספאם, אל תדאגו) ולא הצלחתי להכנס ( נופל על ERR_CONNECTION_TIMED_OUT ב-chrome). גשלתי דרך הרשת של חברת פלאפון ואני כן נכנס לאתר ללא בעיות. התקשרתי לתמיכה של בזק בינלאומי וקבלתי מהם תשובה הבאה: "החסימה של אתר היא ע"י משרד התקשורת הישראלי ואפשר לגשת אליו רק ברשתות הסלולארית...". 1) האם זה נשמע לכם הגיוני ? (איראן כבר כאן ?) 2) האם חברת פלאפון מחוץ להשגחה של משרד התקשורת ? תנסו בבקשה לגלוש לאתר הנ"ל ולראות אם אתם מצליחים לפתוח את האתר. אם כן, תכתבו בבקשה מי הספקית שלכם. תודה לכל המגיבים.
-
- 12 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם ?EDIMAX Router 4port BR-6104K? אמור לעבוד גם אינטרנט בכבלים? אני שואל את זה מפני שבמפרט הטכינ מופיעה תמיכה ב xDSL ולא מוזכר אינטרנט בכבליםץ
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
יש לי בעיה בכניסה להוט מייל. הבעיה היא שאני בכלל לא מצליח להכנס לאתר שאפשר להכנס להוטמייל ואני גם רואה שיש לי הודעות במסנג'ר וכשאני לוחץ על זה אז זה פותח את העמוד שאמורות להיות בו ההודעות ובמקום זה נפתח עמוד שגיאה. יש עוד מספר אתרים שאני לא מצליח להכנס אליהם. למשל אני יכול להכנס לואללה אבל אני לא יכול להכנס לפורומים אחרי זה. אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי באיזהשהי צורה. תודה מראש אלדד!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שני המחשבים עברו פירמוט לפני קצת זמן, ואני מנסה לשתף את אחת המחיצות במחשב א' למחשב ב'. *שני המחשבים על אותו workgroup. *בשניהם מופעלת האפשרות של Files and printers sharing. *לשניהם הגדרתי איפי ידני. *במחשב שעליו המחיצה שאותה אני רוצה לשתף (הנייח), נכנסתי למאפיינים שלה ופעלתי לפי הוויזארד של XP לשיתוף המחיצה. במחשב הנייד, נכנסתי ל-my network places, לחצתי שם על add a new network, ומופיעה שם ה-workgroup שהגדרתי, אבל אין בתוכה כלום! מה הבעיה פה? ניסיתי לכבות את זוןאלארם בשני המחשבים, אבל לא הועיל במיוחד.
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
חיברתי שני מחשבים שברשותי ( WINXP ו ME ) ברשת ביתית לפי מדריך שלכם , ושיתוף האינטרנט עובד מצויין , השאלה שלי איך אני יכול לראות את המחשב השני , לראות את תכולתו ולהשתמש במדפסת שלו . איפה רואים את זה בשני המחשבים ?
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם מחובר לADSL או בעצם זה כבר VDSL של בזק. ל100 מגה (בפועל מקבל 60 מגה). יש לי ראוטר של בזק שהפכתי אותו לפני כמה שנים למודם. אליו מחובר ראוטר של TPLINK 1043 V1 הלבן. שעליו התקנתי קושחה של גרוגוייל (או איך שלא כותבים את זה בעברית) עכשיו יש לי בעיות ברשת, בעיקר באלחוטי בתוך הבית שנוטה להתנתק לפעמים, גם שמדובר על הקומה למטה, איפה שנמצא הראוטר. מעבר לזה עוד כל מיני בעיות, כמו קפיאות ותקיעות וניתוקים. אני חושב שהגיע הזמן להשתדרג. אז אני מחפש ראוטר, או ראוטר משולב עם מודם. או אולי בכלל כדאי לקחת ראוטר מבזק. מחפש את הכי טוב בהכי זול שאפשר. אשמח אם תמליצו לי. גם להזמין מחו"ל זו אופציה. תודה מראש אביב
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי קיטועים וסקייפ ויש לי ראוטר אלחוטי של LINKSYS.... מה אפשר לעשות? הקליטה היא נמוכה האם זה בגלל זה ?
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
בעיה רצינית למדי היתי אומר, מהירות השליחה שהספקיות נותנים לנו בארץ הזאת ! אני יושב על 750\96 וההורדה מספיקה לי מעל ומעבר. אם היתי לוקח הורדה יותר מזה היתי מטביע תקשיח בשטויות וטובע בעצמי בזה. אבל השליחה מה זה השליחה הזאת זה בושה וחרפה לארץ. אני הורדתי איזה סרט יפני, ובמקרה הוא ירד מממישו שגר ביפן, והיפנים האלה מתקדמים מאיתנו וכמו שהרבה יודעים לפני כל העולם בשלב 1 בתשתית הסלולארית וכנירא גם אינטרנט, הוא שלח לי בקצב של 60 BYTE שזה 480 BIT אם לדבר במושג שבו הספקיות שלנו מדברות. החיבור הכי מהיר שיש בארץ 3MB בא עם מהירות שליחה 150KB מה זה 150 19 BYTE בשביל 500 שח'. הורדתי קובץ ממישו בארה'ב טקסס קיבלתי מ אדם 1 קצב 30 יציב. בזמן שאני יכול לשלוח 12 מקסימום. ואם אני חולק 12 או 1…
-
אני לא יודע כמה ראוטרים עולים היום, אבל אני צריך ראוטר חדש כי יש לי כל הזמן ניתוקים ונראה לי זה בעיה בראוטר כי החלפתי את המודם עד לא מזמן. אני גולש ב-10 מגה בבזק בינלאומי + תשתית ואני מחפש ראוטר שיתמוך בטכנולוגיה הזאת ושלא יתנתק ויוריד מהר. תודה רבה לעוזרים. מחיר סביר בשבילי זה בסביבות ה-300 אפילו אם זה יתן לי שקט...
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
התקינו לי היום אינטרנט 2.5MB של בזק בחדר שלי במעונות, ואני בודק אופציה לעשות שיתוף ביני לבין שתי שותפות בחדר כמעט מעליי (קומה מעל, ליד החדר שמעלי). המרחק בין החדרים, בהגזמה, הוא 15-20 מטרים. תהיה בעיה של קליטה עם ראוטר במרחק כזה? (אני בטוח שהמרחק קצר יותר אפילו). במידה ולא תהיה בעיה, איזה ראוטר מומלץ לקנייה? כמובן שאנחנו לא מחפשים ראוטר הכי מתקדם, אחד עם קליטה טובה, בין 100 ל-200 שקלים.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי רשת אלחוטית של סיסקו כי אני כבר אמון זמן לא עקבתי אחריהם ואני כבר לא יודע מה טוב חשוב מאוד שהרשת תהיא מהירה מאוד ושאני יוחל לחבר 5 מחשבים ו 4 נידים אגב כסף זה לא בעיה תודה מראש GOLD SHARK
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
נראה כאילו התחילו להגביל גם את חבילות הגיימר, זה לא היה בעבר, האם לעוד משתמשים לוקח לוידאו ב- Youtube המון זמן להיטען במלואו ? אם התשובה היא כן ואם התשובה היא לא, אשמח אם תציינו האם הכתובת IP שלכם מתחילה ב- 79 או 82 או 109 (רק מנויי בזב"ל).
-
- 15 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אחד הלפטופים בבית אינו תומך ב 5G ובכלל נראה לי המתאם רשת אלחוטית שלו לא משהו, כי הוא איטי גם ב 2.4G. מה אתם אומרים על אחד כזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=748383 או אפילו יותר איכותיים. המחיר לא ממש משחק פה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
-
היי. אני רוצה לרשת את הדירה, אבל לצערי יש לי קצת נסיון בחיווט דרך קירות (עם סטלבנט אני עוד אחשמל את עצמי...). דווקא את השקעים והראשים אני יכול לעשות. שאלתי מסביב עלויות, נתנו לי מחיר של 300 ש"ח לנקודה (עם זאת זה עבודה מקצועית ברמה גבוהה, שאני ראיתי את התוצאות אישית). אז לרשת דירה זה יוצא די יקר. לכן רציתי לשאול, האם יש למישהו נסיון עם רשת על חשמל (Powerline / EOP)? אני ניסיתי את זה בעבודה לפני 5-6 שנים, כאשר זה רק הופיע, אבל זה גם היה יקר, וגם התוצאות היו לא ממש משביעיות רצון. עכשיו ראיתי באי-בי מחירים די טובים (30$ ומעלה) לכל מתאם. האם השיטה הזו השתפרה מאז? או שזה עדיין לא מומלץ ואני צריך לחזור להתאמן על סטלבנט ? אם זה משפיע על משהו, הבניין הוא חדש יחסית, אז אפש…
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-