עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by LaCostE,

ברשותי נתב אלחוטי B-Focus 352 שנמצא במחשב של אחותי , הוא רץ על XP Pro SP2 . לי יש מתאם אלחוטי של TNN , הUtility שלו לא עובד , אבל לא נורא , שאני מתקין אותו בVista אין הודעת Error וכתוב שהותקן בהצלחה , שאני נכנס לחלון של החיפוש רשתות , אני רואה את הרשת שלי , ולא יכול להתחבר אליה . כתוב " Windows לא יכולה להתחבר לרשת זאת " , אין לי בעיות נפוצות , אין סיבה , אין כלום . מה זה יכול להיות ? יכול להיות בגלל שאחותי רצה על XP , או שהנתב עצמו לא תומך במץאמים שקצים עם Vista ? תודה מראש , דודי .

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  2. Started by טוסטר,

הראוטר מחובר דרך כבלי רשת רגילים לשלושה מחשבים(אבל גם אם הוא יהיה גם אלחוטי וגם קווי זה בסדר... אולי בעתיד אני אשתמש בו גם בתור אלחוטי) אני מחובר לכבלים (מה שאומר שחובה שיהיה חיבור L2TP אחרת יהיו לי צרות כמו עם הראוטר הנוכחי שלי ) השימושים העיקריים הם גלישה באינטרנט והורדות (אימיול/ביטורנט/DC, ומשחקי אונליין כמו Warcraft) המחיר רצוי שיהיה כמה שיותר נמוך... אם אפשר עד 300¤ זה יהיה מעולה... תודה

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  3. שלום הרצתי קצת חיפוש בפורום וחיפשתי באשכול מדריכים מדריך הפיכת מודם רוטל דגם rta1320 החדש של בזק לראוטר לרשת ביתית ולא מצאתי. אשמח אם תוכלו לתת לי קישור... תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  4. Started by BotLike,

לאבא שלי מחשב נייד חדש, במחשב הנייד יש לו כרטיס Wi Fi שבעזרתו הוא רוצה להתחבר לאינטרנט בבית, בנתיים יש לי בבית שני מחשבים שמחוברים למודם/נתב שאילתרתי, Terayon TJ715. אין לי חייגן לאינטרנט, המחשבים מחוברים כל עוד המודם פועל. איך אני יכול בדרך הכי זולה, לגרום למחשב של אבא שלי להתחבר לאינטרנט בבית?

• 6 תגובות
    • 728 צפיות
  5. Started by בניה,

מה האורך המקסימלי שאפשר למתוח כבל מסוכך בין מחשב ורכזת ללא משחזרים.

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  6. עכשיו... זה הולך ככה כבר הרבה מאוד זמן שזה קורה חשבתי שאני יוכל לסדר את זה לבד... אבל לא הצלחתי... הרשת בנוייה ככה שני מחשבים שניהם מחוברים לאינטרנט דרך ADSL עכשיו אחד מיתחבר דרך הראוטר ואז לADSL השני מחובר למודם USB של 2wire ואז דרך ADSL אז הרשת היא טלפונית בדקתי החלפתי בין המחשבים בין המכשרים[מודם וראוטר] החלפתי כיבול ויציאות עכשיו כל היסמנים מצביעים על המודם של 2wire הוא מיתנתק ומיתחבר כל כמה זמן מהאינטנרט עכשיו אני חושב שיש משהו שמיתנגש איתו כי לפעמים הוא שורד שעה בלי להיתנתק ולפעמים 5 דקות עכשיו אני כבר לא יודע מה לעשות ניתקעתי כן פירמטתי את המחשב כי חשבתי שהבעיה בהתקנה של המודם או משהו כזה... אבל כניראה שלא.... יש רעיונות ?

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  7. ראיתי באחד האתרים את EDIMAX EW7317UG ב90 ש"ח האם כדאי? תודה

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  8. Started by bora-aa,

שלום לכולם יש לי שני מחשב בבית, אחד מחובר דרך ואני מחובר דרך קו טלפון מן מתאם שנקרא PC PORT והאינטרנט אצלי תמיד מתנתק,כל 30 דקות שעתיים,וזה מעתבן אתה משחק ברשת פתאום זה מתנתק.......... בהתחלה בזק אמרו לי שזה משהו עם USB תתקין סתם שטיות,אחר כך שאלתי בפורום הראשי של 2WIRE ועדיין אמרו לי לשנות משהו בהגדרות,, סתם בלבולי שכל,חבר של אחי עובד בבזק,והוא אמר שלמתאם של 2WIRE מה שיש לי ,יש רבה בעיות זה שמתנתק את האינטרנט...... לא יודע כבר מה לעשות? יש לי FIREWALL zonelarm ממש טוב. השאלה שלי היא אם אני קונה מתאם רשת ביתית קווי,שנקרא D-Link HPNA PCI adapter, ומתקין אותו ומחבר אליו את הכבל מADSL נו מחיבור טלפון אז זה יעבוד טוב? אני חייב לקנות מתאם של 2WIRE שתומך בו? או שאנ…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by lidor_abo,

חברה מזה כל שנייה מתנתק לי האאינטרנט במחשב השני (לא המחשב שיש בו אתץ המודם)ובאותו הזמן האינטרנט במחשב הראשון עובד והכבל מחובר פיקס לפעמים מתנתק וחוזר לעצמו מה יכולה להיות הבעיה ?תעזרו לי לתור אותה

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  10. בעבר כשלא היה לי ראוטר, הכתובת IP החיצונית הייתה גם הפנימית, כרגע המצב עם הראוטר שיש כתובת IP חיצונית של הספקית אינטרנט וכתובת IP פנימית שהראוטר מקצה (או לחילופין שאני מציב לפי המסכת קלט). כלומר בעבר הייתי יכול לגשת לאתר כך http://<ip address>/MyWeb/main.html מי שהבין את המצב ויודע את התשובה , אשמח לפתרון. תודה לעוזרים.

• 18 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. Started by wooper,

היי לאחרונה התקנתי כרטיס רשת ויש לי עכשיו 3 מחשבים ברשת אלחוטית שמתי לב שהמהירות בתוכנות שיתוף הרבה יותר נמוכות גם אם המחשבים האחרים לא עובדים האם זה משנה כמה מחשבים מחוברים לרשת או שפשוט זה מקריות?

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  12. Started by whitiger19,

השתמשתי בחיפוש והאמת למדתי הרבה.. אני רוצה לעשות רשת חוטית בין 3 מחשבים..ואני צריך ראוטר, מחיפוש קצר בפורום הבנתי שהכי עדיף לי זה ה ?Edimax BR-6104K עכשיו מה שאני יודע כל המחשבים התחברו דרך כל ישר לראוטר.. אז סתומרת שאני צריך לקנות 3 כבלים ישרים.. ו..אני צריך לחבר את הראוטר למודם דרך יציאת הWAN ..אז השאלה שלי היא איזה כבל צריך כדי לחיבר בין המודם לראוטר הזה.. אגב..יש לי כבלים.. חוץ מזה..כל מה שאמרתי בהתחלה הוא נכון? אם אפשר בבקשה תשובה מהירה, כי אני רוצה לקנות את הראוטר עוד היום...תודה!!

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  13. חשבתי לקנות לעצמי. מישהו התנסה? המחיר הוא 230 ש"ח. אני מחובר בכבלים,כרגע יש רק שני מחשבים נייחיים,בעתיד כנראה אוסיף גם מחשב נייד. http://global.level1.com/products2.php?Id=862

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  14. Started by thing7,

שלום אני מתגורר ביבנה ואנימ חפש מישהו שידריך אותי על מערכת ההפעלה windows server 2003 ו 2000. מוכן לשלם לפי שעה למי שמכיר את כלי האדמינסטרציה של המערכת ובא לו ללמד 054-3066980 קובי המון תודה

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  15. Started by AcidBurn10,

שלום חברים אני מחפש אתר או תוכנה שניתן יהיה לבדוק בה את כל הפורטים במחשב פתוחים , סגורים בשימוש ... תודה

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. אני מנסה להשתמש בתוכנה http://www.hamachi.cc/ הבעיה היא הרשת שיש לי עם ECI 270 מה אני צריך להגדיר?? עוד מידע פשוט לא כל כך הבנתי אותו http://forums.hamachi.cc/viewtopic.php?t=2059 תודה רבה

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  17. Started by wizzede2,

שלום לכולם אני מעוניין להקים רשת ביתית. מכיוון שהמרחק הגדול ביותר בין מחשב למחשב הוא כ-30 מטר, ואמורות להיות 7 יציאות שונות, אני מעוניין לברר את האפשרות של רשת אלחוטית. האם היא אפשרית בטווח שכזה? אשמח לדעת את העלויות של רשת אלחוטית ואת האמינות שלה- כמה עולה ראורטר, כמה עולה כל כרטיס רשת והאם יש הוצאות נוספות? בנוסף, יצירה של 7 יציאות לרשת, כמה צריכה לעלות לדעתכם? קיבלנו הצעת מחיר של 1000 שקל, מה שנשמע לי כמובן מגוחך ומוגזם. ראורטר עולה בסביבות ה-300 שקלים? כמה צריכה לעלות כל יציאה? הכבל עולה 3 למטר, ואני אשתמש בערך ב-100 מטר כבל לשלושת היציאות... אשמח לקצת עזרה, תודה!

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  18. Started by ilstockman,

יש לי ויסטה אנלימיט וכמו כל בנאדם נורמלי מוריד דברים (חוקים כמובן ) מביטורנט ואימיול הבעיה היא שההורדה ממש איטית... באקספי שהיה לי יש פירצה לבעיה של 4226 (יותר מ 8 חיבורים לשניה) בויסטה לא מצאתי אף תיקון לבעיה... למישהו יש פתרון??? :bash:

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  19. Started by tascam,

מה ה FIRMWARE המומלץ ביותר ל WRT300N v2 LINKSIS הרישמי ןהלא רישמי שלא עובר על ה JPL ? דן

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  20. אני לא בדיוק מבין איך לעשות את זה, אבל אני חושב שאפשר. אני אודה מאוד למי שיוכל לעזור :]

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  21. Started by amitaiz,

כבר שאלתי כאן פעם לגבי שיתוף outlook ללא exchange והבנתי שזה לא אפשרי. יש לי רשת בין 8 מחשבים, כדי שאוכל לשתף את הoutlook הוספתי מחשב שמותקן עליו 2003 server הצורך היחיד שלי ממנו הוא שאוכל לשתף את האווטלוק. כשאני מנסה להתקין עליו את הexchange הוא נותן לי את ההודעה שבתמונה המצורפת. הוספתי את השירותים: asp.net וה IIS, וזה לא עזר. מישהו יכול להדריך אותי כיצד ניתן להתקין אותו ושיעבוד? הידע שלי בserver 2003 לא משהו לכן כמה שיותר מפורט יותר טוב תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  22. שלום! יש לי בעיה. יש לי רשת ביתית אלחוטית. הראוטר מחובר למחשב נייח. ומחשב נייד מתחבר מכל מקום בבית. הבעיה היא במחשב הנייח - שכשהנייד גם מחובר לראוטר המחשב הנייח מקבל LowID במיול. מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור לי בבקשה? תודה לכל העוזר...

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  23. אני חייב לדעת באיזה חיבור הוא משתמש, לא הצלחתי לגלות שום דבר חוץ מזה שזה קשור ל"ברק", בבקשה רבה מי שיתן לי פרטים כמה שיותר מדוייקים על סוג החיבור יבורך!! ה-IP הוא : 212.150.126.195

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by jambo7,

שלום מחר אני עובר מבזק ל hot בכבלים מחר יגיע אלי הטכנאי של hot עם המודם, רציתי לדעת האם לדרוש מודם מסויים ,חיבור מסויים וכד' ? בעצם אני צריך כל מיני טיפים בשביל להוציא מהטכנאי את המקסימום , תודה

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  25. שלום לכולם אתמול ניסיתי להתין אצל חבר שלי את שני המחשבים שלו ולעשות רשת ביניהם. עקבתי אחרי המדריך שמצורף פה בפורום. עכשיו הבעיה היא שכאשר אני מסמן את "אפשר למשתמשים אחרים ברשת להתחבר באמצעות התקשרות האינטרנט של מחשב זה" ב-וי ..אי אפשר להתחבר לאינרנט אחרי זה. זה מציג איזה שגיאה.(769) אז ניסיתי את זה גם בחיבור הUSB וגם בחיבור הרשת ובשתיהם זה עושה את הבעיה. הספק הוא של אינטרנט זהב. עוד בעיה היא שהרשת עצמה ללא האינטרנט לא עבדה. שני כרטיסי הרשת טובים כי שבדקנו אותם ע"י חיבור ישיר למודם זה נכנס לאינטרנט והכל עבד. מישהו מכיר את הבעיה או אולי חושב שהוא יודע מה לעשות ..תנו רעיונות.. תודה מראש לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 712 צפיות

דיונים חדשים בפורומים