רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי שני מחשבים בבית ורציתי לחבר ביניהם רשת אלחוטית יש לי ADSL רציתי לדעת איזה ראוטר אני צריך לקנות הראוטר יעמוד ליד מחשב אחד האם אני יכול לחבר אותו באופן קווי לראוטר? שאלה אחרונה אם יש לי טלפון אלחוטי בבית שפועל בתדר 2.4 זה יפריע או לא תודה
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אני רוצה להתחבר למשב של אחי כדי להעביר סרטים אני לא יודע איך אני רוצה לשתף תקיות ברשת וHD אין אני עושה את זה?? וגם איך אני פותח פורטים ברואטר??? יש לי ראוטר של LEVEL ONE דגם FBR-1418TX
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם חייבת להיות נקודה חמה או רשת אלחוטית בבית (או כל מקום אחר) כדי שיהיה ניתן לגלוש באינטרנט? (כמובן ללא חיבורי קווי) ודבר נוסף אם אני באיזור מסוים איך אני אוכל לדעת באותו רגע אם ניתן לגלוש ממנו באינטרנט? (כי אני רואה אנשים בכל מיני מקומות והם בכל זאת גולשים באינטרנט, ולא חושב שיש נקודות חמות באיזור)
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
היי, קניתי את הראוטר ולאחר הדרכה מהאתר של פיקוק http://www.pikok.co.il/word/080704e.pdf קודם כל אני לא מבין למה צריך את עדכון החומרה לגרסא חדשה יותר..? אם מישהו יוכל להסביר ושנית, אחרי כל ההגדרות לפי האתר, המודם לא מתחבר... הכבלים מחוברים כמו שצריך...ואפילו שיניתי את הספק שם מ LLNZAHAV ל 015 כמו שצריך... מישהו יכול לחשוב על עוד רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
האם ניתן לבצע שיתוף קבצים ברשת בייתית בין שתי מערכות ההפעלה ולהתחבר מה- XP ל- Vista ללא שם משתמש וסיסמא? ה- Vista אינה מאפשרת לי לשתף קבצים ללא שם משתמש וזה די מעצבן כי המחשב אינו עולה אוטומטי ( בשל הגדרת יותר משם משתמש אחד - בעליה צריך לבחור משתמש ). לעומת זאת מה- Vista אין שום בעיה להתחבר ל- XP ללא הזדהות . [br]פורסם בתאריך: 6.03.2007 בשעה 22:23:01 חברים, מישהו יכול בבקשה לעזור ? תודה
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
הוא מתחבר רק למסנג'ר ופעם עשיתי משהו שהוא גלש לחלק מהאתרים אבל לא נכנס למסנג'ר, עד שהגעתי כנראה לפיתרון רק שאני מתקשה לפתור את זה לבד, תגידו לי בבקשה מה אני צריך להגדיר כאן? תגידו בדיוק מה להכניס(חוץ ממשתמש וסיסמא), אני בכבלים עם ספק 012נט ו L2TP. תודה. http://aycu11.webshots.com/image/13530/2002094785840497603_rs.jpg
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
הורדתי סוף סוף את הWindows Live OneCare, שכרגע אני בודק מה הוא באמת שווה, ופתאום קרה דבר מוזר. יש לי רשת בבית, שלושה מחשבים שמחוברים דרך האב. המחשב שלי מתחבר לאינטרנט, ודרכיו מתחברים שני האחרים- בהגדרות של הווינדוס אקס פי, בלי הגדרות ידניות. אך פתאום, אני כמעט בטוח שזה קרה לאחר התקנת ה WLOC, האינטרנט לא עובד בשני המחשבים האחרונים. עדיין יש רשת בין שלושת המחשבים- אני יכול להיכנס לקבצים של שני המחשבים האחרים ולקבל מהם פינג, אך הם לא יכולים להיכנס אלי ולא לקבל ממני פינג. אפילו כשאני עושה לעצמי בדיקת פינג ping eden אני לא מקבל כלום... מוזר... אני משער שזה משהו עם ה-Firewall, אבל אני לא מצליח להבין מה אני צריך לשנות כדי שהכול יעבוד כמו שצריך. אפשר עזרה?
-
- 7 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום יש לי שני מחשבים שמשתפים אינטרנט (פשוט דרך הכרטיס רשת) וקניתי עוד מחשב לבית - מה גם שהוא נמצא רחוק דיברתי עם בזק והם אומרים שהפתרון שלהם זה מחשב שתמיד און ליין שמחבר ראוטר לרשת ומהראוטר יצאו כל החיבורים לשאר המחשבים אם יש דרך אחרת לעשות את זה? יש לי מרחק דיי גדול בין המחשבים
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
אני מוסיף כרגע עוד מחשב לבית ואני לא מעוניין ברשת...אני מחובר לאינטרנט דרך הכבלים....ניתן ליישם בבית עוד קו אינטרנט רגיל שהוא ללא רשת?.... ואם לא אז האם ניתן לבצע בבית אחד חיבור אינטרנט אחד כבלים ואחד ADSL תודה וצהריים טובים
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
בהמשך לשאלותי על האקסציינג'. באקטיב דירקטורי הוספתי את כל היוזרים שאמורים להתחבר לאקסציינג', ומהמחשבים הגדרתי כל אחד להתחבר ליוזר שלו והכל עובד חוץ מהשיתוף! ז"א שלכל מחשב יש אווטלוק משלו שמאוחסן בשרת. שליחת דואר בין המחשבים עובדת. השאלה שלי איך אני גורם לכל המחשבים לעבוד על אותו בסיס נתונים שכשאני אוסיף משהו במחשב אחד כל שאר המחשבים יראו את זה. מן הסתם זו איזו שהיא הגדרה פשוטה אבל אני לא מוצא אותה. תודה לכולם!! אחלה פורום!!!! :yelclap:
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם, בשעה טובה רכשתי WRT54GL. המוצר הגיע בגרסה 1.1 . לפי מה שהבנתי מקור הגרסה 1.1 הוא מאירופה, בארה"ב המוצר זמין רק בגרסת 1.0. 1. האם המוצר הנ"ל מתאין לעבודה בארץ בתשתית הכבלים ? (אני מנוי של נטוויז'ן, כרגע החייגן מוגדר PPTP VPN למרות שראיתי באתר שלהם שמומלץ לבחור L2TP) המוצר שקיבלתי בגרסת תוכנה 4.30.7. 2. באתר החברה באירופה זו הגרסה העדכנית ביותר עבור גרסה 1.1, באתר בארה"ב ישנה גרסה 4.30.9 עבור מוצר 1.0. האם עלי להשאיר את המוצר בגרסה 4.30.7 כפי שקיבלתי, או לשדרג ל- 4.30.9 ? 3. הצלחתי לצאת לאינטרנט אך רק ע"י שימוש בחייגן במחשב, האם ישנה דרך ללא השימוש בחייגן ? שהנתב יתחבר באופן עצמאי ? אשמח לקבל הסבר או הפניה למאמר כיצד לבצע זאת. תודה למגיבים שלומי[br]פורסם בתאריך…
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר+מודם ADSL של LEVEL 1 ראוטר זה מתקשר עם שני מחשבים אחרים בעלי כרטיסי רשת אלחוטיים גם ה xbox 360 מחובר לראוטר בצורה אלחוטית וכולם נהנים עד ש... יש שיחת טלפון ומישהו עונה בטלפון האלחוטי ומתנתק החיבור האלחוטי וכל המחשבים בבית חוץ מהמחשב שמחובר בכבל לראוטר מתנתקים מהאינטרנט...(כולל ה360) מה לעשות? להחליף טלפון? תודה מראש,
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
ברצוני להחליף שרת לרשת של משרד עם כ-15 תחנות. אני לא כ"כ יודע מאיפה להתחיל ללמוד את הנושא ולכן אשמח לכל עזרה שיש לאנשים בתחום כולל אולי מפרטים אופציונאליים. ייעוד התחנות ברשת הוא בעיקר גלישה באינטרנט ותוכנת הנה"ח (CREATIVE MANAGER). מבחינת תקציב אני לא רוצה בינתיים להגביל את עצמי לכן אני מוכן לשמוע כל הצעה. אשמח אם תוכלו להפנות אותי גם לאתרים המתמחים בנושא. תודה, אביאל
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכם פורום רשתות, יש לי ראוטר אלחוטי 3CRWE554G72T של 3com ואני רוצה לסדר לו פרוקסי, כתובת אינטרנט, בבקשה עזרה !
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני כרגע ב dreamhost, הם לוקחים לי 9$ לחודש, אני מקבל כמות איחסון ענקים של 200GB ותעבורה של 2000GB הבעיה שהם איטיים בטירוף לארץ, אם אני מאחסן סרט יש לי קיטועים, וגם נראה לי שהם יקרים מדיי, כי מצאתי איחסונים ב 4$ לחודש
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
חיברתי את שני המחשבים שלי בבית בכבל והם מחוברים הכל טוב ויפה אפשר לגלוש באינטרנט בשניהם אבלללל אני מדליק את המחשב שלי פה (הראשי) ואז ישר המחשב השני גם נידלק אמאלהההה מישהו יודע מה עושים?? זה כמו רוח רפאים שמדליקה את המחשב חחחחחחח
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים אחד ליד השני והשלישי קומה ראשונה והרביעי נע (מחשב נייד) אני רוצה רשת אלחוטית אך ששני המחשבים יהיו מחוברים קווית והמחשב נייד והמחשב שבקומה הראשונה אלחוטית האם קיים דבר כזה ואם כן איך עושים את זה אני צריך ראוטר שיחדור קיר מקלט (שיהיה קליטה טובה) ואם קיים משהו למהירות 1g כי המחשב שלי הוא עם חיבור רשת 1 G
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
משהו יודע איך אפשר לחבר לכבל של הכבלים את הראש שלו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
ברצוני לבנות רשת בין 5 מחשבים ,מחשב אחד בסלון עם מדיה סנטר שאומר לקבל מידע ממחשב בחדר עבודה (סרטים תמונות ) ועוד 3 מחשבים בחדרים אחרים אני לא יודע בדיוק איך לתכנן את זה מה שחשבתי זה שלמחשב בחדר עבודה היה מחבור ראוטר (3COM או LINKSYS)הראטור היה מחובר למודם כבלים או ADSL ,מתוך הראטור שאני מניח גם יכול לשמש כ HUB/SWTICH יצאו 4 כבלים אחד לכל מחשב. הסיבה שאני חשבתי על רשת קווית היא מכיון שהיא יותר אמינה ויותר מהירה מרשת אלחוטית לפי הבנתי (דבר שהיה חושב לסרטים ב HD) המחשב מדיה סנטר בסלון אומר לקבל את הסרטים ושאר הדברים ממחשב בחדר עובדה (עוד שאלה אם רשת קווית מהירה מספיק כדי לשדר סרט ב HD בלי צורך בקודם כל להעתיק את הקובץ למחשב? ). ויש אזישהו מדריך שמראה איך במדיה סנטר אתה מסגו…
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
יש לי חיבור בקו של בזק עם ספקית בזק בינלאומי. אני מתחבר דרך רשת אלחוטית בעלת 3 מחשבים. עכשיו אני רוצה לעשות לעצמי חיבור שונה רק למחשב שלי(לאינטרנט) אבל יש לנו רק קו אחד בבית. האם זה אפשרי לעשות חיבור בכבלים ככה שאני לא צריך עוד קו בבית? ואיך עושים את זה? בבקשה תגידו לי כל מה שאני צריך לדעת כדי להתחבר דרך הכבלים, אם צריך מודם מיוחד וכו'(יש לי מודם לא בשימוש כרגע-רכשתי מחנות של בזק). בקשר לספק אינטרנט הייתי רוצה לדעת אם מישהו פו משחק במשחק: World of Warcraft ויודע אולי על ספקית אינטרנט עם פס טוב למשחק המדובר הזה. כרגע ה-Latency שלי הוא מעל 200. תודה לכל מי שעוזר!
-
- 7 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם אני מחבר את מודם הכבלים של THOMSON בעזרת כבל רשת מסוכך או רגיל?.... ואם אפשר על איך אני מבדיל בינהם משום שיש לי כבר כבל רשת בבית ורציתי לדעת מהו... (הראש שלו שקוף אני יכול לראות את החוטים) תודה וערב טוב לכולם
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התחברתי לרשת אלחוטית עם השכן, יש לו מודם(לא מודם, הדבר הזה ששולח אינטרנט ) . קניתי USB שקולט אותו, קלטתי אותו אבלה הדפדפן לא מה אני צריך לעשות ? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום. אני צריך פירוט רציני לגבי ההבדלים בין כבלי רשת Cat 5e וCat 6 אם אפשר אז פשוט נתונים טכניים על שני סוגי הכבלים תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
קראתי במדריך והבנתי שאני צריך: 1.מחשב חזק שיחובר כל הזמן לאינטרנט. 2. מחשב שני שיחובר או חוטי או אל-חוטי. אני רוצה לחבר 2 מחשבים לאינטרנט. ואם אפשר אז גם שיתוף מדפסות. יש לי מחשב חזק שישמש כשרת(הבנתי שהוא תמיד חייב להיות דולק). ומחשב שני. אני רוצה לחבר את השרת למודם כבלים דרך כרטיס רשת. ולקנות 2 כרטיסי רשת של edimax דגם :EW-7317Ug. השאלה שלי: אם אקנה 2 EW-7317Ug, אוכל לעשות רשת אלוחטית בינהם וגם שיתוף מדפסות? אם כן, האם זו הדרת הזולה ביותר לעשות רשת(אל-חוטית). או שיש דרך יותר זולה, כמו לקנות ראוטר אלחוטי. אם אני קונה רוטר אלחוטי, אני מקבל איתו גם 2 קולטים(אנטנות)לשני המחשבים? אם כן, אז אולי כדאי לקנות ראוטר.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי נתב אלחוטי B-Focus 352 שנמצא במחשב של אחותי , הוא רץ על XP Pro SP2 . לי יש מתאם אלחוטי של TNN , הUtility שלו לא עובד , אבל לא נורא , שאני מתקין אותו בVista אין הודעת Error וכתוב שהותקן בהצלחה , שאני נכנס לחלון של החיפוש רשתות , אני רואה את הרשת שלי , ולא יכול להתחבר אליה . כתוב " Windows לא יכולה להתחבר לרשת זאת " , אין לי בעיות נפוצות , אין סיבה , אין כלום . מה זה יכול להיות ? יכול להיות בגלל שאחותי רצה על XP , או שהנתב עצמו לא תומך במץאמים שקצים עם Vista ? תודה מראש , דודי .
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-