עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by ofer_mat,

הרצתי PORT SCANING וה FIREWALL לא נתן לי שם לוג למה? חץ מזה הוא הראה לי כמה PORTים פתוחים אצלי בנורטון היתי מקבל לוגים האם הבעיה בהגדרות או שכך הוא בנוי

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  2. רשת קווית 100MBIT הכבלים מחוברים לראוטר TPLINK 941N, כיביתי את השידור האלחוטי. 3 מחשבים וסטרימר על הרשת. האם קצב העברה של 4.5MB/S (מקסימום) זה נורמלי? לפי ההגיון שלי זה צריך להיות תיאורטית מקסימום 100/8=12.5MB/S

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  3. Started by nondos,

שלום, עד לפני שבוע היה לי חיבור של 2 מגה לאינטרנט והייתי מוריד בקצב של 230kb/s שבוע שעבר שדרגתי את החיבור לארבע מגה, אני מקבל כרגע בין 350 ל - 400 מחישוב שעשיתי אני אמור לקבל בסביבות 500kb/s האם אני טועה או שיש פה איזשהי בעיה ועלי לבדוק אותה אשמח לשמוע מה קורה אצלכם לפני שאני פונה לבזק והספק שיבדקו את הקו תודה

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  4. -מהו הסינגל המינימאלי שאני יוכל להתחבר דרכו לראוטר? -ראיתי מס' סוגי כרטיסים ( pci / pci / usb+אנטנה עם חוט) מה היתרונות/חסרונות של כל אחד מהם?המלצות כלשהם? -הכרטיסים דורשים Driver?מה קורה ב Linux? -כרטיס מסוג G תומך גם ב B, כן? -למשהו יש מושג איך הכרטיס רשת ב PSP? תודה

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  5. קראתי את הכתוב בפורום לגבי הגדרות אבטחה אבל אני מתקשה לעשות זאת בראוטר שלי זהו חלון הגדרת הMAC מה אני אמור לעשות כאן והאם אני אמור להכניס את מה שמופיע - מחוק בחלון הבא? מנג'מנט 1 ו 2 שלב ב האם אני צריך גם בנוסף ל הגדיר את ה WPA לפי חלונות סקיוריטי? אשמח מאוד אם משהו יהיה נדיב מספיק לטלפן אלי - אני מבטיח להקשר חזרה בכדי לעשות את הפעולות ביחד 057-7447353 בתודה מראש מכבי [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  6. שלום, אני מחפש לקנות ראוטר אלחוטי לבית שלי. התקציב שלי הוא גמיש, אבל כמובן שאני לא רוצה משהו יקר מידי. אז בסביבות ה- 300 שקל לדעתי יספיק. הראוטר ימוקם בקומה האמצעית בבית בעל שלוש קומות. בקומה זאת הקירות מבטון, אבל בקומות האחרות הם מגבס. צריך להיות לראוטר לפחות חיבור אחד חוטי. אני מקווה שלא שחכתי פרט כלשהו. תודה מראש לכל מי שעוזר.

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  7. Started by borg,

אני מעוניין ב-HUB קטן וחמוד מחברה ידועה ומוכרת (D-Link, Edimax) שכולל 4 יציאות רשת ופיירוול מובנה שמאפשר ניתוב פורטים למחשבים המחוברים אליו באמצעות ממשק HTML ידידותי ופשוט להפעלה (כולל הגנה עם סיסמה). ה-HUB אמור להתחבר לאחד מ-4 יציאות הרשת בראוטר, ולא לאפשר למחשבים אחרים המחוברים לראוטר לגשת למחשבים המחוברים ל-HUB. יש הצעות?

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  8. שלום כולם, רוצה את חוות דעתכם לגבי הקמת מקום אחסון משותף לרשת מחשבים קטנה, שמונה כ6 מחשבים. אני אשמח לדעת מה הדרך הנכונה לעשות את זה. אני מעוניין בסביבות 3-4 TB שיכללו בתוכם חומר ארכיוני ויצריך חיפושים חוזרים ונשנים על הכונן, במקביל משמש כמקום לגיבוי חומר והוספה לארכיון. ראיתי בעבר המלצה חד משמעית לקנות כונן NAS. העלויות שלו גבוהות מאוד עבורי, מה הבעיה לקנות מחשב בחצי ממה שעולה NAS ולשים בתוכו כונן 3TB ולשתף אותו לכולם. אני מנסה להבין האם זה יגרום לבעיות או בעצם לשים את האצבע למה יש עדיפות לNAS ולא למחשב כמו שציינתי. תודה נ.ב. אני כרגע לא מדבר על גיבוי, רק עבודה יומיומית עם כונן משותף.

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  9. ‏Linksys WRT54GL 54Mbps Router‎ ‏3COM Cable/DSL Router‎ 100-75 או שאני אצטרך לקנות..

• 9 תגובות
    • 827 צפיות
  10. Started by d_leaper,

שלום לכולם, אני מחפש המלצה לנתב. ואם אפשר גם אולי לאיזה כרטיס רשת אלחוטי במידה ואחליט לא לחבר את הנתב בכבלים לאחד המחשבים. הדרישות: לחיבור מחשב נייד עם wifi b/g ומחשב דסקטופ בלי רשת אלחוטית. מודם כבלים עם חיבור usb ורשת. כרגע לפחות, הנייד מריץ חלונות ויסטה, והדסקטופ חלונות XP. הדירה קטנה והנתב ימוקם בחדר ממנו יש קשר כמעט ישיר עם כל שאר החדרים, ככה שלא צריך טווח גדול או שידור דרך ממ"ד (כי אין) הנתב גם לא צריך להיות משוכלל, רק שיאפשר שימוש באינטרנט לגלישה והורדת טורנט/אימיול והעברת קבצים בין המחשבים. ורצוי שיהיה גם זול יחסית. ויש לי גם מדפסת עם חיבור usb שהייתי שמח אם היתה איזו אופציה לגשת אליה מהרשת, ולא דרך אחד המחשבים (כי אין לה כמובן כרטיס רשת), אבל זה ממש עדיפות אחרונה…

• 7 תגובות
    • 827 צפיות
  11. Started by leibeyal,

מחשב נייד WINDOWS 7 מחובר בwirelss מחשב נייח WINDOWS XP מחובר קווי לראוטר EDIMAX BR-6424n רשת אלחוטית - פועלת (יש אינטרנט) איך אני עושה בין 2 המחשבים שיתוף קבצים ומדפסות/רשת ביתית/רשת ביתית אלחוטית . .לא יודע איך זה נקרא (הכוונה שאני אוכל להכנס ממחשב אחד לתוכן של המחשב השני ולהעתיק קבצים וכו..) תודה!

12. Started by yonir,

כבר כמה זמן שמידי פעם האינטרנט מתנתק לי פתאום בלי שום סיבה. אין לי גישה לשום אתר וגם הדפדפן לא חושב בכלל אלא מיידית אומר שהוא לא מצליח להתחבר. אני מחובר עם נתב Edimax BR6204WG - ואפילו אל הכתובת בקרה של הנתב (192.168.2.1) אני לא יכול להתחבר מה שגורם לי להאמין שהוא האשם.. (ואם לא הוא אז המחשב עצמו?) במקביל קורה מידי פעם שאין לי אינטרנט אבל אני כן מצליח להתחבר לנתב- ואז באמת רשום PPPoE disconnected. (אולי אחרי ניתוק שנגרם בעקבות בעיה בספק אינטרנט הנתב משתגע ולא מגיב ובגלל זה אין לי גישה אליו לפעמים..?) בדרך כלל האינטרנט חוזר תוך דקה-שתיים למרות שהיו גם מקרים יותר ארוכים. בבדיקה של Explorer מריץ עבור בעיות רשום: יש למישהו רעיונות מה קורה? פתחתי אתמול שרשור אחר לגבי בעיה עם …

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  13. שלום, אני מחפש עבור אבי נתב בעל קליטה וטחח גדולים לבית בין שני קומות מרובה קירות בטון עדיף נתב בתקן G או תומך אחורה צריך נתב בעל כניסת RJ45 (לחיבור בלי מודם לבזק - חייגן פנימי) אפשרות לאנטנות מרובות ונתיקות כל טוב, גבריאל

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  14. Started by oMer_Hasarut,

יש לי בעית פינגים בסי אס. מה שמוזר בבעיה הזאת שהיא נפתרת מעצמה ומתחילה בעצמה, בלי שאני משנה משהו. ??? אני רוצה להתיעץ איתכם ולשאול מה גורם לזה, ואיך אפשר לתקן את זה. האפשרויות הסבירות: 1. מודם דפוק. אולי אני אביא מחברים את המודם שלהם וננסה לבדוק האם הבעיה חוזרת על עצמה 2.בעיה בפילטרים. לנתק את כל הפילטרים בבית ולנסות לראות מה קורה (כמובן להחליף את הפילטר הראשי) 3.וירוס או משהו. (הרצתי כמה פעמים אנטי וירוס, אבל האנטי וירוס של מעפן) 4. בעיה אצל הספקית (012). באחחחח אין לי כוח אליהם 5.בעיה בתשתית (ADSL). לדבר עם נזק אשמח אם תתנו לי טיפים לגבי מה כדאי לי לעשות, או דרך אחרת לטפל באחת הבעיות שציינתי. תודה מראש... :-\

• 6 תגובות
    • 827 צפיות
  15. Started by thenry,

שלום יש לי 2 משחשבים שמחוברים בצורה זו: מחשב ראשון מחובר ע"י כרטיס רשת לאינטרנט והמחשב השני והראשון מחוברים ע"י כרטיסי רשת. הכל עבד תקין עד שפתאום השתבש, גם האינטרנט. היום אני לא מצליח לתקשר בין המחשבים למרות שאני כן רואה בשני המחשבים את האיקון של כרטיסי הרשת. המחשבים לא מזהים אחד את השני בחלון - הצג מחשבים בקבוצת העבודה. ברור שאין אינטרנט במחשב השני. על האיקון של כרטיסי הרשת אין איקס או סימן קריאה. תודה מראש לכל מי שיעזור. ... אנא עזרו לי המחשב השני של הילדים .... אתם יודעים איך זה בלי אינטרנט. ת ו ד ה

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  16. Started by devith,

כרגע אני בבזק 2MB אני ברשת (עם עוד 2 מחשבים) ואני משחק הרבה במשחקי רשת.. לאיזו ספקית יש הכי פחות בעיות עם מהירות בשרתים מחו"ל?

• 9 תגובות
    • 827 צפיות
  17. Started by dvdhll,

המחשב הנייד שלי לא מצליח להתחבר לאינטרנט דרך הרשת האלחוטית שהקמתי, או כל רשת אלחוטית אחרת (ניסיתי 5). לראוטר עצמו הוא מתחבר (הממשק ווב עולה). הוא אפילו מצליח לעשות פינג החוצה אל כתובות ברחבי הרשת, אבל על גלישה ודוא"ל אין מה לדבר. אמנם רואים פעילות מסויימת במחוון התקשורת, אבל בפועל שום אתר לא עולה ושום דואר לא נע (באחת הפעמים הצלחתי לקבל אבל לא לשלוח). ניטרלתי פיירוולים. הסרתי לחלוטין את נורטו. זה קרה פתאום, בלי סיבה נראית לעין. ברשת חוטית ובדיאל-אפ הוא מתחבר בלי בעיות (כרגע אני גולש באותה רשת, באותו מחשב, רק מחובר בחוט). חלונות XP SP2. היש ישועה? משתמש באאוטלוק אקספרס, אקספלורר ומוזילה.

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  18. אהלן חברים, אני מחובר כרגע עם בזק בינלאומי, בחיבור ADSL, במהירות 1.5 מגה. יש לי כל הזמן בעיות ! השאלה אם זה הספק ? החיבור ? בזק עצמם ?! אז רציתי לשאול.. אולי עדיף לי לעבור לכבלים ?! ו012NET יותר אמינים ?? תודה רבה תום.

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  19. Started by eladsachs,

יש לי בעיה בשיתוף בין המחשבים. הכל פועל לי , האינטרנט פועל לשני המחשבים , אפשר לשחק ברשת וכו" אבל שאני רוצה לשתף איתו קבצים אני לא מצליח .. הוא לא מראה את התיקיות.. בדקתי שאנחנו באותה קבוצה והכל. יש רק לי פיירוול (אני במצב DMZ בראוטר) והגדרתי שהמחשב השני 192.168.2.101 אני אוכל לעשות הכל אבל אולי לא הגדרתי טוב? וזה מוזר כי פעם זה עבד לי ועכשיו לא.. ושאני נכנס לWorkGroup ויש את המחשב השני אני רואה אותו ושאני לוחץ עליו הוא עושה הודעת שגיאה. (שמתי תמונה). אני כבר משתגע כי זה גם קרה עוד לפני שעשיתי פירמוט ולא היה מותקן אצלי שום פיירוול.. (המחשב השני חדש אז גם הוא אחרי פירמוט). בבקשה תעזרו לי למה הבעיה הזאת משגעת אותי לא קצת זמן. בנוסף הסתכלתי במדריך של השיתוף קבצים ואת השאלות …

• 6 תגובות
    • 827 צפיות
  20. Started by adiR-Y,

שלום לכולם יש לי בעיה עם כל תוכנות ההורדה (אימיול ליימוויר ביטורנט וכו') יש לי אינטרנט 1וחצי מגה והמחשב שלי ברשת עם ראוטר של LEVEL ONE לא אלחוטי. קיצור שאני מוריד בFTP רגיל הוא מוריד לי על 150 180 מגה. אבל אם אני מוריד מאיזה תוכנת הורדה הוא מוריד לי מקסימום 20 מגה ונתקע לי על 2מגה. אמרו לי משהו שצריך להוסיף פורטים בראוטר או משהו. מישהו יודע אולי מה הבעיה ויכול לעזור לי בבקשה?

• 7 תגובות
    • 827 צפיות
  21. Started by benyben,

האם Switch נדרש כאשר נגמרו הכניסות/יציאות במודם/נתב?

• 7 תגובות
    • 827 צפיות
  22. שלום, האם יש דרך לגרום למחשב שהינו חלק מהרשת שאליו מחוברת המדפסת שלי (שהיא משותפת ברשת) להידלק ברגע שאחד המחשבים מנסים להדפיס במדפסת? המחשב שאליו מחוברת המדפסת הוא מחשב נייד מסוג קומפאק n1000v ולדעתי אין לו את האופציה wakeonlan או לפחות לא מצאתי אותה בביוס. בתודה מראש!

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  23. שלום לכולם היום חיברו אותי ל-ADSL. נציג של חברת רוטל התקין אצלי מודם PCI פנימי (לא USB, בלי כרטיס רשת). הכל מתחבר בסדר והמהירות מצוינת, אבל כאשר מתקשרים אלי לטלפון באותו קו, אז המחשב פשוט נתקע (העכבר לא זז, המקלדת לא מגיבה, התמונה על המסך לא משתנה). התקשרתי לבזק, לרוטל ולנטויז'ן - והם לא הצליחו לעזור לי. האם למישהו יש פתרון או מכיר את הבעיה??? מערכת ההפעלה היא Windows 2000 וה-Chipset של הלוח אם הוא Intel 440BX. בתודה מראש!

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  24. כרגע יש לי מודם של netodragon שלא מצאתי לו דרייברים לויסטה 64. אני מחפש מודם פשוט מאלו שעולים 50-70 ש"ח, לא היקרים של 250 ש"ח. לא מצאתי בחיפוש בחנויות אינטרנט בארץ מודם שמתאים, בחנויות בארה"ב מצאתי כמה מודמים שמותאמים לויסטה 32, אבל רק אחד של חברת hiro (צ'יפסט של Lucent) שמתאים לויסטה 64. מישהו מכיר מודם כזה שנמכר בארץ? תודה!!

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  25. Started by night-fire,

שלום, יש לי את המודם הזה כבר דיי הרבה זמן ואף פעם לא הצלחתי לפתוח לו פורטים!זה כאילו אשכרה מישהו בכוונה עושה כדי שלא נצליח לפתוח לו פורטים האם מישהו יודע לפתוח לו פורטים? או איזה מדריך ? (חיפשתי ולא מצאתי כלום ! ) או שבכלל כדאי לבקש מבזק שיחליפו לי את המודם הזה למשהו אחר? תודה רבה :]

• 5 תגובות
    • 827 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.