עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי שני מחשבים שלא מחוברים לאינטרנט. בשניהם יש WIN XP PRO ןמחובר בניהם כבל רשת מוצלב (יש להם כמובן כרטיסי רשת). איך אני מחבר אותם אחד לשני ככה שאוכל להעביר קבצים מאחד לשני? ניסיתי דרך ה-My Network Places ואח"כ לחצתי על האייקון של להקים רשת ביתית ו-ADD A NERWORK PLACE אבל אני לא מצליח. דרך אגב שני הפיירוואלים מבוטלים (גם של הווינדוס וגם הרגיל). דרך אגב רק אחד מהמחשבים מחובר לאינטרנט אבל אני מוציא את הכבל רשת כי אני מחבר אותו למחשב השני אז הוא לא מחובר.

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  2. Started by golla,

שלום לכולם, דבר ראשון אני מקווה שזה המקום לשאול את זה אם לא בבקשה להעביר את זה למקום הנכון. קניתי שרת dedicated server עם ווינדוס 2008 ואני מתחבר אליו דרך remote desktop connection עכשיו הבעיה היא שהחיבור שלי אל השרת מאוד מאוד איטית. מה זאת אומרת ? כשאני מתחבר לשרת דבר ראשון אני רואה מסך שחור ולוקח לו שעה עד שהוא מגיב לי. דיברתי שם עם צוות התמיכה וזה מה שהם אמרו לי: The response goes bad at hop 6 and 7. This is the network of your ISP though. You should contact your ISP to ask if they can change some routing to our network. I have left the tracert results open at your server and i get to your home network gateway within 70ms בעיקרון לפי מה שאני הבנתי הם אומרים שבזקבינלאו…

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  3. עכשיו מערכת ההפעלה לא עולה. בבדיקת שגיאות הווינדוז אומר לי שהדרייבר האחרון שהתקנתי תוקע את המערכת. מישהו יודע איפה אני יכולה למצוא את הדרייבר של בזק ולמחוק אותו? או יותר טוב - מישהו יודע איך אני יכולה לפתור את המצב הזה????? כל הבלאגן התחיל בזה שלא הצלחתי להתחבר לאינטרנט עם הווינדוז 7 - אחרי שאני אצליח להחזיר את המערכת - זו תהיה הבעיה שלי. הבעיה הזאת מוכרת למישהו?

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  4. Started by גליטו,

שלום לכולם.. אני לא יודע אם זה הפורום המתאים להודעה הזאת אבל אני אכתוב את זה פה כי לא מצאתי מקום אחר.. מישהו מכיר אתר טוב כמו torrentleech שאפשר להרשם עליו ויש לו שם סדרות בקובץ אחד או שזה מוריד אותם טוב ? כ להורדת סרטים ושירים יש לי אימיול טוב שמוריד לי סבבה אבל רק סדרות לוקח חודש כי זה 22 פרקים נגיד אז עד שכולם מסיימים זה מעצבן.. לכן או שזה יהיה בקובץ אחד גדול כמו ב-torretleech אוו בכמה קבצים אבל שבאמת יוריד אותם.. תודה רבה מראש..אהה וכמובן שההרשמה תיהיה בחינם..

5. שלום התקשרו אלי מ012 שאלו אותי אם אני רוצה לשדרג את המהירות שלי כרגע אני גולש 1.5\150 (הפוך) עכשיו הם שאלו אותי מה אני רוצה 1.5Mb/256Kb במחיר של 94 ¤ לחודש 1.5Mb/512Kb במחיר של 115 ¤ לחודש 3Mb/278Kb במחיר של 148 ¤ לחודש ואני לא יודע מה לרכוש בבקשה תעזרו לו הקו יהיה מחובר כניראה ל2 מחשבים שכרגע הוא מחובר 2 מחשבים בבקשה כמה שיותר מהר כי הנציג אמור להתקשר כל רגע

• 12 תגובות
    • 837 צפיות
  6. היי, יש לי משקפי OCULUS QUEST 2 וקיימת אופציה דרכם להשתלט על המחשב באמצעות WIFI וככה לשחק במשחקי סטים באופן אלחוטי (VIRTUAL DESKTOP) העניין הוא שצריך WIFI ממש ממש ממש חזק בשביל זה. 5 GHZ או WIFI 6. פתחתי את האשכול הזה לפני שבוע - הצלחתי להוציא מהוט הוטבוקס 4, ובחדר שבו הוא מחובר באמת יש חיבור WIFI מספיק חזק שנותן 886 מגה וככה אפשר להריץ את המשחקי VR, הבעיה היא שאני צריך קליטה כל כך טובה בחדר הסמוך, כי בחדר של הראוטר אין מקום לזוז בשביל הVR, בחדר הסמוך אני מקבל מאותו WIFI רק 120 מגה. וזה לא מספיק. תסלחו על הכישורי ציור הכושלים שלי אבל הבית נראה בערך ככה באזור שבו אני משתמש במשקפיים - https://imgur.com/a/SbLCqHs יש לי בבית פרטנר TV עם …

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  7. Started by scribell,

יש לי רשת ביתית (3 מחשבים) כרגע אני מחובר דרך ics הסטנדרתי שקיים בwinxp מה היתרונות של domain server לעומת work group ואיך בכלל אני יוצר את זה (צריך windows server edition?) אילו אפשרוית יש לי אם אני רוצה ליצור מחשב שישמש כסרבר לכל השאר חוץ מ mandrake snf

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  8. ניסיתי את כל השיטות מכל מני מדריכים ... כמובן עשיתי בג'י מייל עצמו בהגדרות פעם ניסיתי בשיטת POP ופעם בשיטת IMAP ... בשניהם הגדרתי לפי מדריכים צעד צעד לפי תמונות ממדריכים : שרת נכנס יוצא ..אישור SSL פורט 993...פורט 995 ..... פורט 587 ...ניסיתי את כל האופציות לא עובד !!!! עשיתי ארבע פעמים את אותו תהליך מכל מדריך (חלקם אומרים להכניס פורט אחר... וגום ניסיתי...) למישהו יש פתרון ? :-\

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  9. למחשב נייד , על מנת לקלוט בחדר את האינטרנט שאני קולט בסלון - האם זה יעבוד? כשהמחשב בסלון אני קולט 5 קווים מעולה, אבל בחדר אני קולט רק קו אחד. זו רשת פתוחה בלי שם ובלי סיסמא. השאלה שלי היא אם חיבור למחשב , מאריך כזה (נניח 5 מטר) עם כרטיס רשת חיצוני שימוקם בסלון , יאפשר לי לקלוט בחדר ברמה של 5 קווים? [table][tr][td] [table][tr] [td] http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12699 [/td] [td][/td] [td]Copy[/td] [td][/td][/tr][/table] ושאלה איפה האנטנות של הכרטיס רשת הזה נמצאות?[/td][/tr][/table]

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  10. Started by omrij,

יש לי אלקטל 510 שפועל בתור נתב אני משתמש כרגע ב pppoa האם זה הפרוטוקול המומלץ או לעבור ל pppoe/pptp?

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  11. Started by Boris_yo,

אני בתשתית של הוט וספקית הוטנט, גולש ב-100 מגה. בהתחלה ראיתי ראוטר TP-Link Archer VR-400 ואחר כך ראוטר Xiaomi Mi 4A מישהו יודע איזה יותר טוב? יש למישהו Xiaomi? אודה אם תשתפו חוויה שלכם.

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  12. Started by moshmushon,

אהלן. אני מנסה להשתמש ב-VNC כדי להשתלט על מחשב אחר (לצורכי תמיכה). משום מה, אני לא מצליח להתחבר עם ה-VIEWER. יש משהו שצריך לעשות בהגדרות הfirewall של אחד המחשבים? או בהגדרות אחרות?

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  13. Started by ofird,

הכל טוב ויפה בלינק הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0, אבל מה קורה עם מחשב לקוח מסויים הוא מהעבודה ולא ניתן לשנות לו IP כי הוא עובד עם DHCP וכמובן לא ניתן לשנות לו WORKGROUP ו/או DOMAIN. האם זה עדיין אפשרי, במחשב הנייח (פרטי שלי) אין לי בעייה לשנות הכל!

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  14. Started by Rule The Pc,

אהלן יש לי שני מחשבים בבית עם שני חיבורי אינטרנט (כלומר שני מודמים) במחשב של אחי יש מודם ירוק כזה ואני קיבלתי היום את המודם שלי שהוא מוטורלוה לבן יש הבדל בין השנים? כאילו יש מצב שהירוק יותר טוב ואז שווה לי להחרים לאחי את המודם?

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  15. Started by dyn,

שלום, לפני יומיים שדרגתי את האינטרנט שלי ל 5 MB, הספקית בזק בינלאומי והתשתית של בזק כמובן שקיבלתי ראוטר אלחוטי חדש מבזק SIEMENS SL2-141. עכשיו מאותו יום אני חווה רק בעיות עם האינטרנט, יש לי כל הזמן תקיעות באתרים, יש לי כל הזמן פינג גבוה במשחקי רשת ולפעמים גם תקיעה של כמה שניות בסרברים ( CHOKE ו LOSS) ולאחר מכן המשחק חוזר להמשיך כרגיל אבל זה קורה כל זמן מסויים. יש למשהו הסבר הגיוני לתופעה? נ.ב עם ה 2.5 MB לא חוויתי שום בעיות (אז עוד הייתי עם הראוטר הקודם שלי היותר ישן של בזק)

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  16. Started by fffSSS,

תקשיבו תמיד אני מפעיל אימול בלילה אני הולך לישון קם בבוקר אני אומר מה ירדד ואז אני רואה האינטרנט מנותקק נו מה זה?? איפשר לעשות דוגמא שאינטרנט מתנתק הוא היתחבר אוטמטי?

• 9 תגובות
    • 836 צפיות
  17. Started by trojan,

יש לי שני מחשבים בבית ברשת וכשגולשים או מורידים משהו במחשב השני אז כמובן שזה מפריע לי בצד שלי (במשחקי רשת בעיקר) אז השאלה שלי היא ככה : יש לי אינטרנט 1.5 מגה אז האם אני יכול להגביל את המחשב השני שברשת לתפוס רק 500 ק"ב וכו' ?

• 9 תגובות
    • 836 צפיות
  18. Started by nisimm,

אני צריך המלצה לנתב חוטי למספר קטן של מחשבים גיימרים בתקציב 300 שלא יהיו בעיות עם הנתב במשחקי רשת באנרטנט

19. יש לי בעיה בגלישה, לא רק שהאיטיות בלתי נסבלת, הגעתי למסקנה גם שהדפדפן (כל דפדפן) לא מסוגל לטעון שני אתרים במקביל, או אפילו 2 דפים מאותו שרת. ברגע שהוא טוען שני טאבים אין סיכוי שאף אחד מהם יעלה, אני אצטרך לעשות reload לכל דף בנפרד. יש מצב שזה בגלל הראוטר?

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  20. למי שזוכר (לא שאני מצפה ממכם ליזכור) דיברתי על זה שהמודם של בזק ה ALE 150 לא עושה לי בעיה אחת והוא עובד יופי ובלה בלה בלה... קיצור, הוא מתחיל לעשות לי בעיות!! אני משאיר את האינטרנט עם האמיול דולק ללילה וכשאני קם אני רואה את החייגן מנסה להתקשר לאינטרנט בנסיונות כושלים, אני מקבל הודעת שגיאה 721, התקשרתי לבזק ושם ענה לי סרגיי שבקושי עזר לי כי כל מה שהוא אמר לי זה להתקין דרייברים חדשים וזה לא עזר, לבטל את אפשרות בחיסכון בחשמל של הUSB וזה גם לא עוזר!!! ועד שהם עונים בתמיכה הטכנית זה שעה גם ככה!!! מישהו יכול לעזור לי??

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  21. בהתחלה הוא מוריד על 320 קבוע ואז אחרי כמה זמן מתחיל לצנוח ואז עולה ויורד כל הזמן בלי הפסקה, מבחינת גרף אני מקבל הרים כאלו תודה

• 7 תגובות
    • 836 צפיות
  22. Started by nimrods,

שלום לכולם.! יש לי בעייה באינטרנט שאני לוחץ על החייגן לאיתחבר לאינטרנט אז זה מתחבר לי כרגיל אבל אחרי כמה דקות האינטרנט נסגר לי אוטומטי ואז אני לוחץ עוד פעם צריך ללחוץ על החייגן להיתחבר אז הוא לא מתחבר רק אחרי שאני מוציא את הכבל של המודם של החשמל מה אתם מצאים לי לעשות.?? תודה מראש לעוזרים.! NiMrOdS

• 8 תגובות
    • 836 צפיות
  23. Started by oMer_Hasarut,

יש לי בעית פינגים בסי אס. מה שמוזר בבעיה הזאת שהיא נפתרת מעצמה ומתחילה בעצמה, בלי שאני משנה משהו. ??? אני רוצה להתיעץ איתכם ולשאול מה גורם לזה, ואיך אפשר לתקן את זה. האפשרויות הסבירות: 1. מודם דפוק. אולי אני אביא מחברים את המודם שלהם וננסה לבדוק האם הבעיה חוזרת על עצמה 2.בעיה בפילטרים. לנתק את כל הפילטרים בבית ולנסות לראות מה קורה (כמובן להחליף את הפילטר הראשי) 3.וירוס או משהו. (הרצתי כמה פעמים אנטי וירוס, אבל האנטי וירוס של מעפן) 4. בעיה אצל הספקית (012). באחחחח אין לי כוח אליהם 5.בעיה בתשתית (ADSL). לדבר עם נזק אשמח אם תתנו לי טיפים לגבי מה כדאי לי לעשות, או דרך אחרת לטפל באחת הבעיות שציינתי. תודה מראש... :-\

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  24. היי אני מעוניין להתחבר לטריפל הוט, והם הפתיעו אותי בכך שהקופסא שלהם צריכה להתחבר לתשתית של בזק בשביל קו הטלפון. הבעיה - אין לי שקע של בזק בקרבת הטלוויזיה (שם באופן טבעי תעמוד הקופסא), והפתרון של העברת כבל (מחוץ לקיר או בתוכו) לא קורץ לי, במיוחד כשמדובר במרחק גדול לאורך הקיר. הדבר הראשון שמצאתי זה מתאם טלפון אלחוטי http://www.amazon.com/RCA-RC926-Wireless-Phone-Jack/dp/B00000J08Q, אבל נראה שהתקשורת לא כל כך אמינה, וחוץ מזה נוספת קרינה מיותרת למרחב. אחר כך נזכרתי שיש מתאמי תקשורת על רשת החשמל אבל מצאתי רק כאלה שמיועדים ל-Ethernet. השאלה היא האם יש מתאם קו טלפון ל-Ethernet (ובכיוון ההפוך) או שאולי יש התקנים כאלה שעובדים ישירות עם טלפון שלא מצאתי. אני אשמח לשמוע מה דעתכ…

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  25. כרגע אני משתמש בראוטר של ALCATEL מדגם SPEEDTOUCH 570, עם אנטנה שמחוברת בחיבור USB במחשב השני. האנטנה הזו עושה המון בעיות. למרות שהאות מוגדר כטוב, יש הרבה התנתקויות, ולוקח די הרבה זמן עד שהיא מתחילה לעבוד בהפעלה של מערכת ההפעלה. לכן אני מעוניין לקנות כרטיס רשת אלחוטי, שיחובר ב-PCI עם אנטנה בחוט מאריך. המרחק בין המחשב בעל הראוטר למחשב השני הוא כ- 10-12 מטר. במקום אחר הציעו לי את ה- Edimax 802.11g 54Mbps Wireless PCI Card- EW-7128G, אך מחיפוש קצר פה בפורום אני רואה שזה כרטיס די ישן שדובר כאן בשנת 2004 אפילו. יש כרטיס אחר עליו אתם ממליצים? האם באמת EDIMAX היא החברה הטובה ביותר לעניינים הללו? מה ההבדל למשל בין הכרטיס הנ"ל לכרטיס Edimax Wireless Super-G 32bit PCI Adapter EW-732…

• 3 תגובות
    • 836 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.