עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by ^Z^,

הדפדפן הוא אינטרנט אקספלורר, וכל פעם שאני מנסה להכנס לGMAIL הדפדפן מראה לי את דף ה'cannot be displayed'. מה יכולה להיות הסיבה ומה אפשר לעשות? עריכה : הצלחתי להכנס לGMAIL, אבל הססמא שתמיד היית מופיע מיד בשדה הpassword לא מופיעה שם. הGMAIL לא מאפשר להכנס לשיחזור סיסמא. מישהו יודע אולי איפה הדפדפן שומר את הססמאות שלו?

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  2. אני חושב ששמעתי פעם על דבר כזה: סוויץ' שמחובר למודם במצב ראוטר ובחלק מהמחשבים ניתן רק להכנס לכוננים ברשת ללא אפשרות לגלוש. איך זה מתבצע מעשית? :s05:

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  3. Started by mikko,

טוב אז בשעה טובה קניתי את הנתב ואני רוצה לשדרג ל firmware צד ג כדי להוציא ממנו את המקסימום בינתיים שידרגתי לגרסה רישמית של 4.30.11 עכשיו אני מלתבט בין Tomato ל TT-WRT שיצא לו גרסה חדשה היום 24v .dd-wrt.com מה אתם הכי ממלצים ולמי אין בעיות כי בגרסה הרישמית אני לא מצליח להפעיל UPNP תודה

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  4. מצאתי 2 אתרים שמציעים עזרה לאנשים להתנתק מהתחייבויות לספקי האינטרנט לאור המצב שקיים היום אני מקווה שזה באמת יעזור למישהו כי אנחנו צריכים את כל העזרה שאפשר לקבל בשביל להתמודד עם החברות האלה אתר ראשון: http://sekershuk.co.il/?N,W,211 אתר שני: http://tluna.nrg.co.il/companies/category.asp?catID=15

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  5. שלום קניתי את הראוטר הזה במקום הישן שלי כי יש לו 8 יציאות רשת (אני זקוק ל 6-7) וכן תקשורת אלחוטית בתקן N המהיר (חיבור לניידים וטלוויזיה חכמה). פתחתי את האריזה (הוא נראה חדש עם ניילונים) וחיברתי אותו למערכת על פי ההוראות שיש בדיסק. אחרי חיבור המתח ראיתי כי המחשבים בבית יכולים להתחבר לאינטרנט (מוזר כי עוד לא הגדרתי בו דברים). ניסיתי להכנס לראוטר (לצורך הגדרות שונות) דרך האינטרנט אקספלורר (192.168.0.1) והגעתי למסך הכניסה. הכניסה היא admin וללא סיסמא בהתחלה. הראוטר כותב שזה לא נכון ולא נותן להכנס. אחרי הרבה נסיונות שונים עשיתי לראוטר reset כפי שמוגדר בהסברים (לחיצה ארוכה על כפתור reset פנימי) וראיתי את הלדים שלו מחליפים מצב (כנראה איתחל את עצמו מחדש). עכשיו הוא אמור היה לחזור…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by NoobSAviv,

שלום לכולם. אני מחובר להוט+בזק בין לאומי 100 מגה. שנים אני עובד בצורה הזאת הכל תקין. ביומיים האחרונים אני מקבל 10 מגה ומטה. התקשרתי לתשתית ולספק שתיהם אומרות שמצד שלהם הכל תקין. הוט הציעו לי להחליף את המודם כנראה עשה את שלו. אני שואל אז למה שיהיה לי אינטרנט בכלל אם המודם לא תקין ?? עזרה...

7. Started by edenbd,

שלום לכולם, קניתי את הראוטר הנ"ל בנוסף לכרטיס רשת בחיבור USB גם מחברת EDIMAX. מכיוון שאני לקוח בכבלים חיברתי את הראוטר למודם ואת המחשב לראוטר. עבדתי לפי ספר ההדרכה אך הראוטר לא מצליח להתחבר לאינטרנט עם פרטי האינטרנט שלי. למישהו יש מושג מה הבעיה? חשוב לציין שאני חוזר למצב הרגיל של רק מודם ישירות למחשב האינטרנט מתחבר עם אותם פרטים בדיוק. רעיונות?? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by hagay21,

אני מובר לאינטרנט זהב עם מודם מהיר פנימי pci שאני מתחבר שאייקון של החיבור "השני מחשבים" פועל ומראה על גלישה אך בפועל אני לא גולש ולא מצליח עם שום דפדפן למישהוא יש הצעה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום ברשותי בראונטר TP-LINK TL-WT641G מודם TNN Aztech ADSL2+ Ethernet Bridge Router DSL-600E תשתית של בזק וספקית אינרטנט זהב 012/015 הרשת שלי קיימת כשבועיים+ ועד היום לא היו בעיות ממש ברשת, פה ושם ניתוקים האוטר היה מתחבר אחרי זה לבד, פרט להיות כאשר מהבוקר אני מנסה להתחבר ופשוט לא מצליח. עידכנתי FIRMWARE עשיתי הכל, ריבוט, חזרה להגדרות יצרן, יצירה מחדש של החיגן, כלום פשוט כלום פשוט לא מצליח להיתחבר. לעומת זאת חיבור אחד המחשבים ישירות למודם ויצירת חייגן כן עובדת כך שזה לא בעיה של תשתית או ספקית (למרות שאולי הם חוסמים את הראוטר לא יודע אם זה אפשרי בכלל). אני לא יודע מה לעשות, אמשח לעזרה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by I.Robot,

שלום. יש לי 2 מחשבים בבית ואני רוצה לחבר את שניהם לאינטרנט, האפשרות של העברת כבל ביניהם לא ריאלית ולכן החלטתי על רשת אלחוטית. המצב הוא כזה: קומה ראשונה, מחשב בממ"ד (לא כזה ממ"ד רציני, אבל קירות בטון לא עבים מידי). המחשב השני נמצא בקומה השנייה בגובה של 3-4 מטר ובמרחק של בערך 10 מטר אופקית מהמחשב הראשון. האם תהיה בעייה עם האות במקרה כזה(כאמור, זה לאינטרנט אז אין צורך בכל ה54MB שלו)? עכשיו, במידה ואין סכנה שלא יהיה אות(או שיהיה חלש קיצונית), ישנה אפשרות לשים את הראוטר בקומה הראשונה מחובר ברשת חוטית ובמחשב השני לשים כרטיס PCI והאפשרות שאני מעדיף: לשים כרטיס אלחוטי USB במחשב בקומה הראשונה והראוטר בשנייה, האם זה יהרוס סופית את הסיכוי לתקשורת או שלא משנה במצב שלי?(המרחק עצמו בין…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. וגם בסמל של הוינדוס 7 של האינטרנט הוא אומר שיש אינטרנט .. אז למה זה יכול לקרות?

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  12. היי! יש לי אלקטל שחור חמש נורות ישן שפרצתי לראוטר, עכשיוו הניתוב של המידע ברוב התוכנות עובד, אבל למשל כאשר אני מנסה להשתמש ברימוט דסקטופ אני לא יכול. השאלה איפה אני מגדיר בראוטר הזה שכל פקט שמגיע בפורט 3389 ישלח לאיפי פנימי ברשת שאני קובע. תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  13. Started by nerya40,

יש לי מדפסת משולבת HP 4615 שיש בה גם סורק. עכשיו הבעיה במדפסת הזאת שיש לה רק חיבור USB ואני רוצה שכל המחשבים בבית יוכלו להדפיס ולסרוק דרכה. הבנתי שאפשר לקנות שרת מדפסות שמתחבר לראוטר ואז כל מחשב יכול להדפיס דרך המדפסת. אבל השאלה שלי אם יהיה אפשר גם לסרוק? הרי כשאני מדפיס המחשב שולח פקודה לכתובת של השרת מדפסות ואז משם השרת שולח את הפקודה למדפסת והיא מדפיסה. אבל בסריקה זה הפוך. המדפסת צריכה לשלוח את תוצאות הבדיקה לשרת ואז מהשרת איך זה יגיע למחשב? הדגם של השרת מדפסות זה Edimax ps1206u תודה לעוזרים [:

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by aloneg,

שלום בהמשך לשיחות קודמות. יש לי לאפטופ שכאשר אני מחבר אותו לROUTER גם אם קווי וגם אם אל חוטי, הוא מאוד איטי בחיבור אם בכלל עובד, אני עובד עצות! לא יודע מה לעשות ודמה לי שניסיתי הכל, כולל לעשות REINSTALL לדריוורים, האם יש משהו אחר לעשות חוץ מלהתקין את windows מחדש. ???

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  15. Started by guypld,

אהלן, יש לי Intel Galileo שמחובר עם כבל לנתב NetGear של בזק. אני מצליח לגשת אליו דרך SSH (פורט 22) דרך הIP הפנימי שלי ברשת הביתית. אני מנסה לגשת אליו דרך ה-IP החיצוני, אבל לא מצליח. פתחתי את הפורט בראטור (פורט 22 InBound + Service UPD\TDP) והפנתי אותו לכתובת הפנימית של המכשיר. בדקתי מה הכתובת החיצונית של הנתב (דרך whatismyip.com לדוג') אבל לצערי אני לא מצליח לגשת אליו. מה אני עושה לא נכון? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. שלום אנשים, הבעיה שלי היא כזו : כל הזמן יש לי ניתוקים ברשת ואני לא מדבר רק על האינטרנט אלא גם על הרשת הפנימית..אני בחיבור קווי לראוטר משולב עם אלחוטי מדגם level one : wbr-3406tx , עכשיו כאשר הבעיה מתרחשת הניתוק הוא בכל המחשבים שלי בבית ...גם במחשב הקווי וגם באלחוטי הבעיה התחילה רק מאז שהחלפתי את המחשב שלי (שלשום) : עכשיו במחשב החדש יש החיבור רשת תומך ב1gbps אבל הגדרתי אותו בWINDOWS שיעבוד בקצב של 100 FULL DUPLEX (אחרי ששמתי לב לבעיה..) כי אני דיי בטוח שהראוטר לא יודע לעבוד בקצב המהיר יותר.. ניסיתי לשנות הגדרות בראוטר/במחשב עם החיבור הקווי ...שום דבר לא נראה עוזר בשלב זה..כאשר יש ניתוק אז גם אני לא יכול לגשת לדף ממשק WEB של הנתב עצמו למרות שהVISTA לכאורה מראה שיש רשת לוקא…

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  17. Started by Classify,

שלום, הגירסה האחרונה באתר של בזק היא: DSL-6740U_H1_BZ_1.01.19_OpenWifi_03262013 בקישור הבא אני רואה שיש גרסאות יותר חדשות, מישהו מכיר את הכתובת הזאת או יודע אם כדאי לנסות להתקין גרסה חדשה יותר ? http://147.235.246.142/tmp/ 4/2/2013 3:21 PM 8019374 DSL-6740U_H1_BZ_1.01.19_OpenWifi_03262013.bin 12/17/2013 5:25 PM 8129914 DSL-6740U_H1_BZ_1.01.20_OpenWifi_08232013 7/21/2014 11:31 AM 8254430 DSL-6740U_H1_BZ_1.01.23_07042014 9/21/2014 11:39 AM 8166750 DSL-6740U_H1_BZ_1.01.24_09092014

• 2 תגובות
    • 18.3k צפיות
  18. Started by yoahe,

שלום יש לי 2 מחשבים אני מעוניין לרכוש כרטיס רשת קווילשני יש לי של אינטל איזה סוג כדאי לי אני מעוניין בכרטיס בסביבות ה50 שקל איזה סוג מומלץ? (יש לי 1.5 מגה אינטרנט מהיר ADSL)

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  19. Started by shahar07,

יש לי לוח של asus p5w DH שבו נמצא חלונות ויסטא, יש לי אפשרות להפוך את המחשב שלי ל access point ולחבר מחשב נייד אליו, הבעיה שלי שעל הכרטיס wirelress במחשב הקבוע ישנו X אדום שלא נותן לי להתחבר אליו, מה יכולה להיות הבעיה ?

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  20. שלום שכחתי את סיסמת הראוטר ואני לא מצליח להתחבר אליו. איך אני מאפס אותו?

• 2 תגובות
    • 4.6k צפיות
  21. אני מנוי לבזק בנלאומי,4 מגה מהירות,הכל היה בסדר עד לאחרונה,ביום אי אפשר לעבור את ה100 KB או לגלוש באינטרנט חלק בלי תקיעות משום מה,בלילה הכל משתנה,הכל ניהיה מהיר,חוזר ל500 מהירות,אין בעיה בגלישה,זה מאוד מוזר גם לכם זה קורה או שרק לי ? אני גר באיזור הצפון,לא היו לי בעיות איתם עד לאחרונה ואני כבר שנים איתם אני שואל כי אני שומע שהם התחילו להשים הגבלות ולשחק איתנו הלקוחות,מקווה שזה לא ככה.

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  22. שלום... לאחר כשנתיים עם הראוטר של בזק (ROTAL 1025W) הוא שבק חיים ואני נאלץ לקנות אחד חדש. האמת הוא צריך להיות ממש בסיסי , אפילו להשים סיסמא בקושי יש לי סבלנות - ככה שאני לא צריך אופציות מתקדמות. הוא יחבור למחשב אחד ראשי עם כבל , עוד מחשב בצורה אלחוטית וגם לסוני PS3 בצורה אלחוטית (ששם אני משחק משחקי אונליין) בסה"כ הרשת צריכה להתפרס על 2 קומות בלבד. כמו כן - אולי זו בקשה קצת מוזרה או לא רלוונטית - אבל אם אפשר שהראוטר יפלוט כמה שפחות קרינה זה יהיה נחמד. פשוט הראוטר פועל 24/7 ואני גם ישן באותו חדר כך שתמיד עולים בי הרהורים על הקרינה שהוא בטח פולט. (נקווה שלא יצטטו אותי בחתימה על זה ) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  23. Started by shaharZur,

אני רוצה להכין רשת אינטרנט בבית אז תגידו לי אם מה שאני מתכנן הגיוני ואם כדאי משהו אחר. יש לי מודם של WOW דגם B-FOCUS ROUTER 270PR והבנתי שאפשר לשנות את ההגדרות שלו ושהוא ישמש כראוטר ואני יוסיף מיני הב (כי הרשת רק בין שני מחשבים).... איזה מיני הב מומלץ בין 100-200 שקל. זה יעבוד?? ובאיזה מהירות אפשר להעביר מידע בין שני המחשבים(יש לי 1.5 מגה).

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  24. Started by Shoulin,

בטח אתם מכירים את האתר של ABC http://dynamic.abc.go.com/streaming/landing שמאפשר צפיה בחינם בפרקים של הסדרות האהובות של הרשת. הבעיה היא שלא ניתן לצפות בהם אלא אם אתה תושב ארה"ב... שמעתי שיש דרך לעקוף את הבדיקה של הIP בעזרת תוכנה. תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. שלום, ב PC שלי יש תיקיה משותפת, אני יכול להתחבר מכל מחשב בבית ללא צורך בסיסמה כי בהגדרות השיתוף הגדרתי ללא סיסמה... זה פשוט נוח יותר בלי סיסמה, ככה בקלות ניתן לגשת לקבצים ברשת הביתית מכל מכשיר, אבל כאשר אני מנסה מהאנדרואיד, עם אפליקציה של סייר קבצים, הוא מבקש סיסמה ואין לי מושג למה או מה הסיסמה כי הרי לא הגדרתי. בבקשה מדריך או הסבר, תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים