רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
יש לי קצת בעיה עם להתחבר לשרתי פרוקסי, בFF אני מקבל timout, מכול השרתים בIE הוא פשוט לא עובד איתם ואני ממשיך לגלוש כאילו אין proxy איזה הגדרות צריך לעשות כדי שהם יעבדו? השרתים הם: 65.39.224.164:80 64.69.68.142:80 210.252.128.15:80 148.244.91.10:80
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני צריך דרייבר דחוף לכרטיס רשת דגם Level One wireless pci adapter wnc-0301 תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום אני צריך להעביר מחשב קיים למקום שבו אין לי תשתית קווית בבית. קיים נתב D-Link DI524 (תומך בתקן G) המחשב יימצא בקומה מעל לנתב, יפריד ביניהם קיר אחד וריצפה, ויש מרחק אווירי של כ-7 מטר קראתי כאן שהכרטיס הזה: Edimax EW7128G נחשב לכרטיס טוב האם יעמוד בנתונים שלי? תודה
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שמתי לב אתמול כאשר אני מחבר את המודם לראוטר אני מקבל כתובת IP מסויימת וכשאני מחבר למכשיר אחר לדוגמה חיברתי אותו לכרטיס רשת מסויים קיבלתי כתובת אחרת קבועה לכרטיס הזה אותו דבר לכרטיס רשת אחר. כלומר לכל כתובת MAC היה כל הזמן אותו IP האם ככה עובדת השיטה של חיוג קבוע ? זאת אומרת שאם אני משנה את כתובת ה MAC של ה ROUTER ישתנה לי ה IP ? הבעיה שאם אני עושה CLOE MAC על הרואטר LEVEL ONE FBR1418TX הוא כבר לא מצליח להתחבר יותר לאינטרנט. יש למישהו שיטה אחרת לשנות את כתובת ה MAC של הראוטר בפשטות ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פעם כשרציתי לשלב שני ראוטרים שבזק נותנת לרשת אחת כדי להגדיל את הטווח של הרשת האלחוטית אמרתםלי שזה אפשרי והבאתם לי אתר טוב כזה עם הרבה מדריכים ובין היתר מדריך לגבי הנושא הזה. אפשר אותו שוב? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
עד לפני כמה דקות הייתי מחובר בנטוויז'ן לאינטרנט בכבלים במהירות 2.5MB. במהלך כל החודש פלוס האחרונים, קיבלתי מהירויות זוועתיות בUTORRENT, למרות שהייתי מוריד מטראקרים פרטיים עם יחס סידרים/ליצ'רים מאוד גבוה. ממש בדקות האחרונות עברתי לבזק בינלאומי, ואותם קבצים שלפני שעה קלה ירדו ב20KB/S הגיעו למהירות של 300KB/S תוך שניות בודדות מתחילת ההורדה. כל מה שהשתנה היה ספקית האינטרנט בלבד. המחשב הוא אותו מחשב והמודם הוא אותו מודם. לא פלא שנטוויז'ן הסכימו לתת לי מחיר של פחות מ-20 ש"ח לחודש. הם הרי גם ככה מספקים עשירית מהמהירות הזאת בשביל השימושים שלי.
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום, דודים שלי קנו מחשב לפני כחודשיים, וכל הזמן יש להם בעיות עם האינטרנט. הבעיה היא כזאת, בכל פעם שהם נכנסים לאנטרנט מופיעה להם הבעיה של "the page cannot be displayed" . הבעיה היא שזה לא מופיע תמיד אלא יש שעות בהן ניתן לגלוש רק בחלק מהאתרים ואני מדגיש על חלק בלבד (למשל YNET, YAHOO כל אלו לא נכנסים), הגלישה היא איטית להחריד גם באקספלורר וגם בשועל, גם כשהדף עולה רוב התמונות לא נטענותורובה הקישורים לא פועלים , כלומר שוב מופיעה השגיאה. חשבתי אולי הבעיה היא במודם..... מה אתם אומרים?? קפצתי אתמול לעשר דקות, וראיתי בDEVICE MANAger שהDRIVER של הרשת לא מוגדר כמו שצריך, יש לידו סימן קריאה. האם זה יכול להשפיע? יש להם מודם usb ale 130 ולא מודם רשת. בדקתי אצלם את החייגן הכל בסדר, הה…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני משתמש ברווטר חזק מתוצרת אנדימקס המגיע ל 300 מהירות הורדה . השאלה שלי היא , אם אני מתחבר אלחוטית ע"י חיבור N של נייד האם אני מקבל את המהירות המקסימלית או שכדאי לי להתחבר חוטי ל- 10/100/1000 שיש לי בנייד ? תודה שי
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
היי אני רוצה להתחבר למחשב מסויים מרחוק, עם VNC. הבעיה - הפורט חסום, מכיוון שקיים שימוש בראוטר ולא בוצעה הפניית פורטים מהפורט הרלוונטי למחשב הספציפי ברשת. בהנחה שמין הסתם יש לי את הסיסמה לראוטר (אפילו/במיוחד לאור העובדה ששיניתי אותה מה-default), ובהנחה נוספת שאני יודע את ה-IP החיצוני של האינטרנט שם - יש לי דרך להתחבר לראוטר מרחוק, על מנת להגדיר לו port forwarding ואז להתחבר עם VNC ? תודה
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
בארץ (לפני שאני מזמין ב- ebay, אני רוצה לדעת אם אפשר לקנות בארץ...). למישהו יש מושג ?
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
פתאום מפסיק האינטרנט אז אני מדליק ומכבה את המודם/ראוטר ( aztech 600ew) המחשב עם החיבור האלחוטי עובד כמו שצריך יש אינטרנט ובמחשב שמחובר חוטית אין אינטרנט או רשת עד שעושים ריסט.. מה הסיבה?
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום. יש לי את הראוטר EDIMAX 2604WG, בזמן האחרון הוא התחיל להתנתק כשאני מתחבר ל BITTORENT ו EMULE. לפני כשבועיים לא היית את הבעיה הזאת. עכשיו כמה פעמים ביום אני צריך לעשות ריסט לנתב, הוא לא מתחבר אוטומטית לבד.. למישהו יש מושג מה הבעיה ואיך לפתור אותה?
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אפשרי לאתר מיקום של כתובת אייפי בישראל? לא מיקום מדויק אלה רק עיר.
-
- 2 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
שלום ניסיתי לפתוח פורטים לפי המדריך שהביאו כאן. לפני שפתחתי פורטים הורדתי על 70 בערך.. פתחתי פורט ל bitcommet ועדיין מוריד לי על 70. בנוסף לזה זה נראה כאילו שזה תופס את כל רוחב הפס וכשאני מוריד אני לא יכול לגלוש כמעט..למרות שזה רק 70 קב"ש קצת פרטים מודם+נתב אלחוטי של dynlink rta 1025w קיבלנו את זה מבזק..וספקית בזק בינלאומי. חבילה של 2.5 מגה פתחתי את הפורטים דרך המחשב הזה(VISTA, והוא לא מחובר ישירות לנתב)
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי מספר שאלות שאשמח לקבל תשובה עליהם 1. מה זה הערוצים שיש בנתב? הבנתי שיש 12 . מה זה אמור לעשות? אם אני מעביר מ-6 ל-12 זה ישנה משהו? 2. האם יש סכנה בריאותית (קרינה וכו') בשינה בחדר שהנתב האלחוטי נמצא בו? 3. האם יש אפשרות להנמיך את עוצמת האות ? (לפי דעתי יותר עוצמה - יותר קרינה ) 4. הנתב מראה כתובת ip 192.X.X.X , האם כתובת זאת ניתנת למעקב? נניח אם חברת האינטרנט מתבקשת לתת את פרטי הלקוח שעומדים מאחורי כתובת זאת. או שבגלל שזה כתובת שמקצה הנתב ולא הספק אז מעקב כזה זה בלתי אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
החלפתי את המודים : דגם : ALE 130 כניסה : USB לא אלחוטי ... למודים אלחוטי חדש SIEMENS SL2-141.... עכשו רוצה לשאול אם זה בריא או לא כאילו האם הקרינה שלו משפיעה על הבריאות (המודם ליד המחשב בדיוק וכל המשפחה משתמשת במחשב הזה ... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
-
יש לי בעיית תפקוד של מצלמת IP ואני מתכנן לבצע אבחון באמצעות סניפר - למשל להתקין ו'ייר-שארק על הלאפטופ שלי ולחברו לרשת עם המצלמה. לצורך זה אני צריך HUB. כמה שיותר פשוט, יותר טוב. הבעיה שבזאפ אני מוצא רק סו'יצ'ים. כל מוצר שקורא לעצמו "רכזת", מתברר לי בסוף שהוא מתג (ולא מתאים לחיבור סניפר). מישהו יודע איך אפשר להשיג HUB פשוט? ,
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יש לי מודם נתב חדש של סימנס sl2-141. אני לא מכיר פה את כל ההגדרות ואני זקוק לעזרה בפתיחת פורטים.
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
בעיה נורא מעצבנת, כאמור בכל פעם שאני מפעיל את הביטורנט אני לא יכול לגלוש עד שאני מאתחל את המחשב. למישהו יש מושג מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 כוננים בויסטה שאני רוצה שלאחי המשתמש ב-XP תהיה גישה. כרגע הצלחתי להגדיר לו גישה רק לכונן אחד, ועשיתי לשניהם אותם הגדרות בידיוק בשיתוף. עברתי על המדריכים ב NET CHIEF וזה לא פתר לי את הבעייה. ניסיתי לשתף גם תיקיות רגילות, ועדיין אצלו זה מודיע שאין לו גישה, חוץ מלכונן הבודד שהזכרתי. מה אני עושה לא נכון?
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי תשתית של בזק ואני מחוייב עד אפריל 2010. אני לא מחוייב לספקית , כיום אני לקוח של 012. אין לי תלונות אבל מצד שני לא ניצלתי את האינטרנט בטירוף עד היום כך שאני לא מדד. היום אני משתמש במחשב פנטיום4, GHz2.4 . אני קונה מחשב חדש וארצה לחבר אותם ברשת ביתית. במחשב החדש האימיול הולכת לעבוד חזק וגם תוכנה לשימוש בטורנטים (איזו שלא תהייה). הבנתי שיש ספקיות שידועות ב "חסימת פורטים" שלהן. דבר שיגביל אותי בהורדות מסיביות של קבצים (זה בתכנון). בנוסף חשוב לי גם שלא אהייה מוגבל בהורדות משרתי FTP. ברשותי נתב לרשת אלחוטית מסוג "tnn - siemens sl2 141" שאמור לשמש אותי לרשת הביתית. על איזו ספקית תמליצו לי?... תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
הי, אני משוטט באתרים שונים במטרה למצוא נתב אלחוטי המתאים לצרכים שלי, הלכתי קצת לאיבוד :s05: ואשמח לקבל עזרה. אני מחובר דרך הכבלים, רוחב פס 1.5 מגה. (אין לי צורך בהורדות כבדות). אין לי ידע רחב ברשתות תקשורת ולכן אני מעדיף מכשיר פשוט וקל לתפעול. טווח המחירים שאני מחפש הוא 200-300 ש"ח. המספר המקסימלי של מחשבים מחוברים הוא 2. אשמח לקבל המלצה על מכשיר (חברה ו/או חנות) המתאים ביותר לדעתך. בתודה מראש אורי
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
לכל מי שמתכנן לקנות בקרוב ראוטר שעובד בטכנולוגית Draft N, ורוצה לחבר אליו מחשב נייד עם Wi-Fi מבוסס על כרטיס WLAN של Intel בטכנולוגית Draft N, מידע מעניין - קיימים היום מספר ראוטרים בשוק בטכנולוגית Draft N, חלקם עובד רק בטווח תדרים של 2.4GHz (כמו למשל Edimax BR-6504N ו-Linksys WRT310N) וחלקם עובד בטווחי תדרים של 2.4GHz ו- 5GHz (כמו למשל D-Link DIR-655 ו- Linksys WRT610N), מהירות הקישור האלחוטי שניתן להשיג באמצעותם הוא 270-300MB/s ומהירות זו נתמכת רק ברוחב פס כפול שהראוטרים האלו תומכים בו קרי 40MHz (ראוטרים רגילים עובדים ברוחב פס של 20MHz). כפי שנאמר, מהירות זו ניתן להשגה רק כאשר הראוטר והנייד/ציוד קצה תומך ומתחבר ברוחב פס כפול, כלומר 40Mhz. מסתבר שכרטיסי ה- WLAN Mini PCI-E…
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-