רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
איך הנתבים של level one http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=324 נראה קטלני
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים - נייד ונייח אני רוצה לקנות ראוטר טוב ואמין בתקציב של 300-400 ש"ח כדי לחבר בחיבור אלחוטי את הנייד ובחיבור קווי את הנייח תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שאלה, האם יש אפשרות לחבר כבל USB בין שני מחשבים, ואז לראות ולהעביר תכולה ממחשב אחד לשני ? (ז"א כמו כל חיבור של USB למחשב,נניח HD חיצוני, או כל מכשיר אחר, המחשב מזהה את החיבור לרוב ככונן חדש, האם אפשר לעשות זאת בין שני מחשבים וכך להעביר מידע בינהם ?)
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד עם מערכת הפעלה WINDOWS VISTA ואני רוצה להעביר קבצים ממחשב נייח (WINDOWS XP) למחשב שלי - הבנתי שאפשר לעשות את זה דרך כרטיס רשת... חיברתי את המחשבים - אבל אין לי משג איך אני מעביר קבצים. אשמח לקבל הסבר איך עושים את זה תודה מראש י
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי בזאפ את הכרטיס רשת הזה ואני צריך המלצות עליו. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=403089 שווה לקנות מלמיר? הכרטיס הזה שווה בכלל, מישהו ניסה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שמסוגלת להחליף IP בראוטר
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.nfc.co.il/Archive/001-D-127130-00.html?tag=13-49-47 :-X
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
יש לי בעיה של איטיות בהורדה ישירה (HTTP) כשאני מחובר לרשת הביתית שלנו(ראוטר). ניסיתי לחבר את המחשב רק למודם והמהירות היא מקסימלית( 375 KB/s). אבל ברגע שאני מחבר את המחשב לראוטר אז המהירות יורדת ל 90-110... וככה זה בכל שלושת המחשבים שמחוברים לרשת, ניסיתי לנתק חלק מהמחשבים מהרשת אך זה לא עזר. איך ניתן לפתור את הבעיה הזו? *ברשותי Linksys BEFW11S4 ver 4 ומודם חדש של THOMSON.
-
- 7 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום, כבר כמה חודשים שאני מתחבר לאינטרנט בכבלים וגולש ברשת ביתית אלחוטית באמצעות ראוטר אלחוטי MSI-RG54G3. הבעייה שלי היא שלא מתאפשרת לי גישה לאינטרנט בתדירות מאוד גבוהה. (אין אפשרות לגלוש באתרים, ICQ, אימיול וכו') יש תקופות בהם זה קורה כל כמה ימים, ויש תקופות שבהם זה קורה כמה פעמים ביום. בד"כ אחרי שאני מנתק את החשמל לראוטר ומחזיר, זה חוזר לעבוד, אך יש מקרים שגם זה לא מועיל. בכל פעם שאני פונה להוט או לספק (ברק), הם עורכים מספר בדיקות ואומרים שאצלם הכל בסדר ואני מחובר. מרוב נואשות, הלכתי להחליף את הראוטר, הביאו לי ראוטר MSI חדש, ושוב - הבעייה לא נפתרה. יש לציין שהרשת הביתית עצמה ממשיכה לעבוד (גם המחשבים שמחוברים אלחוטית ממשיכים להיות מחוברים ולקבל קליטה טובה), ואפילו…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אם יש לי שתי מחשבים עם כרטיס רשת אלחוטי (WiFi) יהיה אפשר לחבר בינים להעביר קבצים וכו'?
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני ניצב בפני בעיה מאוד מעצבנת: - יש לי שני מחשבים ניידים בשניהם מותקנת מערכת הפעלה חלונות 2000 (מקום העבודה). - במחשב אחד יש כרטיס רשת אלחוטי PCMCIA שמסתנכרן ללא בעיה עם הנתב וגולשים איתו באינטרנט ללא בעיה - לא מותקן חייגן - הוא מחובר אלחוטית לראוטר DILINK 715P+ שמחובר למודם ADSL ישן של בזק - אלקטל מהראשונים. - המחשב השני מחובר אל המחשב הראשון באופן ישיר דרך כבל רשת מוצלב (RJ45). - אני מנסה ליצור שיתוף אינטרנט כך שהמחשב השני (ללא ה WIFI) יוכל לגלוש באינטרנט דרך המחשב הראשון. - אני מנסה לשתף את החיבור הרלוונטי במחשב הראשון אך ללא הצלחה - הוא כותב משהו בסגנון שיש כבר חיבור LAN שמקונפג עם הכתובת שנדרשת לכבלת כתובת IP אוטומטית. ניסית דרך אגב את זה גם עם XP באחד …
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות USB WiFi. בסכומים של עד 150 ש"ח. אפשר לקבל המלצות/אזהרות תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קראתי את המדריכים פה בפורום ולא כל כך הבנתי כמה דברים. קניתי השבוע מחשב חדש ואני רוצה לחבר אותו ברשת עם המחשב הישן כדי להינות מהאינטרנט בשני המחשבים ולשתף קבצים ביניהם. ברשותי מודם: eci b-focus router 312+ בשני המחשבים יהיה ווינדוס XP השאלות שלי הם אילו: האם זה חוקי בכלל לחבר את שני המחשבים ברשת ולהפעיל בשניהם אינטרנט ? (כלומר על אותו חשבון אינטרנט שאני משתמש בו עד עכשיו למחשב אחד ?) 1. איזה חלקים אני צריך לקנות כדי לחבר את שני המחשבים ברשת (בחנות מחשבים כמו באג הם אפשר לקנות אותם ?) 2. איך אני הופך את המודם שלי לראוטר ? אחרי שקניתי את החלקים .. ()eci b-focus router 312+ 3. האם צריך עוד משהו כדי להפעיל את האיטרנט ? תודה רבה לכל העונים !!
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
-
למה אנחנו בארץ הקודם מאחור עם האינטרנט לעומת שאר העולם ש10 מגה אצלהם זה לא נחשב ללהיט ואילו אצלנו 5 מגה זה מהפכה? מתיי האינטרנט בארץ שלנו יתחיל לזוז? ועוד שאלה מזה adsl 2
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת שאני לא ידוע את שם היצרן, ואני זקוק לדריוור מכיוון שהוא לא משוהה על ידי הווינדוס על הכרטיס רשום : topsearch TS M 8VOC Pulse h1012 ניסיתי לחפש דריוורים ולא ממש הצלחתי
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
צריך את עזרתכם חבריה ברשת הביתית שאני בונה של 1GIGA. ההורים בנו בית חדש בו ביקשתי מהחשמלאי שיתקין לי בכל חדר נוקודות תקשורת כמובן שהצנרת נפרדת מצנרת החשמל. זאת כדי להתשמש בנקודות האלו כדי להתקין בהם שקעים של RJ45 שקעים של טלפון ושקעים של כבלים או יס. התוכנית של היא לנתב לכל חדר כבל של CAT7 לחבר אותם לשקעי RJ45 ולרכז את כל הנקודות לנקודה אחת שבה ישב ארון תקשורת שירכז את כל הכבלים. כרגע אני עומד בכך שיסיימתי לנתב את כל כבלי ה CAT7 שקניתי 300 מטר עלו המון 2500 שקל ל 300 מטר. ניתבתי וחיברתי אותם לשקעים שקניתי שקעי גיביס של RJ45 גם לא כל כך זולים. עכשיו כל הכבלים התרכזו לנקודה אחת ופה אתם נכנסים לתמונה. עכשיו הבנתי שיש מכשיר שמגשר בין הכבלים לראוטר או הסוייץ' זה נכון ? ראיתי ב…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה אח שלי התקין רשת אלחוטית של שני מחשבים בבית שלנו. המחשב הראשי מחובר לאינטרנט בעזרת מודם כבלים SB4101 של מוטורולה ובנוסף לו יש ראוטר של D-LINK מדגם DI-524 ששולט על הרשת האלחוטית. המחשב המשני מחובר למחשב הראשי בעזרת כרטיס רשת מבוסס USB של D-LINK מדגם DWL-G122. מתחילת החיבור של הרשת האלחוטית ישנן שתי בעיות שאני לא מצליח לפתור וקשה לי למצוא מידע עליהן בחיפוש באינטרנט: 1. ניתן להוריד קבצים מהביטורנט אך כאשר הקובץ מסיים אין שום העלאה אל משתמשים אחרים וזאת למרות שאני רואה באתרים שלאותם קבצים יש הרבה PEERS, אצלי לא מופיע אפילו אחד והקובץ לא עולה בחזרה מה שגורם לפגיעה ב-RATIO שלי באותם אתרים. 2. במחשב המשני לא ניתן להוריד שום קובץ בין אם זה מאתרים ובין אם זה מתוכנות שיתוף …
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
קניתי נתב זה של D-LINK ויש לי בעיה בחיבור שלו. כאשר אני מחבר אותו אחרי מודם האינטרנט (יש לי ADSL של בזק) הוא מזהה את כל החיבורים (מהאינטרנט וקבל רשת מהמחשב הנייח) ויש גם אינטרנט אלחוטי אבל אין אינטרנט בנייח!!! כאשר אני מחבר את האינטרנט לנייח בלי הנתב האינטרנט עובד, מה לעשות???
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
יש לי מחשב אחד שלי שמחובר לאינטרנט בחיבור כבלים, עם חייגן והספקית נטויז'ן, במודם יש גם אפשרות לחיבור ע"י כרטיס רשת וגם לחיבור ע"י USB,אני משתמש בחיבור USB. קניתי אתמול מחשב נייח ויש בו כרטיס רשת. רציתי לדעת איך אני עושה שגם במחשב החדש יהיה לי אינטרנט מהחיבור שלי, ושהאינטרנט יוכל לפעול במחשב החדש גם בלי שזה יהיה דלוק?
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
יש ברשותי כרגע מחשב נייד של HP דגם nc6120 וראוטר של 2WIRE דגם 1800HG ומסיבה מסוימת המחשב הנייד לא רואה את הראוטר האלחוטי ב- Wireless connection, אני יודע שזה כניראה בגלל שהתעסקו לי עם הראוטר יותר מידי אבל מה שינו ואיפה אין לי מושג. מישהו מכיר את המודם הזה ויודע מה צריך להגדיר בו בכדי שה-HP יראה את הראוטר האלחוטי? **עריכה** הבעיה טופלה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיות עם האינטרנט, המחשב שמחובר ברשת למחשב הזה לא מצליח להתחבר לאינטרנט, הוא רושם שהאינטרנט מחובר (הסמל של שני המחשבים ליד השעון קיים) אבל כשאני מנסה להיכנס לאיזשהו אתר הוא רושם שהוא לא מצליח להתחבר. בינתיים נפתר... ד"א... יש איזשהו שינוי במהירות של האינטרנט אם אני מחבר את המודם ישירות למחשב, ומהמחשב הזה האינטרנט יעבור דרך הרשת, במקום לחבר לראוטר? (מקווה שזה מובן... אם לא אני ינסה לצייר תמונה שתעזור להבין את השאלה...)
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
יש לי בעיה באינטרנט כל הזמן שאני מפעיל את המחשב אני מתחבר לאינטרנט מפעיל את האימיול ואז פשוט בלי שום סיבה אינטרנט מתנתק וזה כבר כמה פעמים ככה ניסיתי לכבות את המחשב ולהדליק שוב אך יש אותה בעיה עדיין ועכשיו אני פשוט לא יודע מה לעשותת תעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
RE: מפרט למחשב!!(exe) זה אומר שזה ששלחתי לו שלח לי את זה וואט דה פאק יז דיס? ההודעה שלו ריקה ולמטה רשום לי את זה: Walla! Mail - get your free 3G mail today STATEMENT OF CONFIDENTIALITY ___________________________________ The information contained in this electronic message and any attachments thereto are intended for the exclusive use of the addressee(s) and may contain confidential or privileged information. If you are not the intended recipient, please notify ICL Fertilizers immediately at +972-8-6465555 or by E-mail and destroy all copies of this message and any attachments. Do not disclose the contents of this electronic message to any one, or distribute it. Thank You…
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני משתמש בפיירוול של kerio והוא הכי נוח לי עד עכשיו כי הקודמים שהשתמשתי בהם כדוגמת lavasoft ו-sygate הקפיצו לי כל שנייה היערות וזה די עיצבן אותי אז חזרתי לראשון. החשש שלי הוא שהוא מאט לי בצורה נוראית ביותר את האימיול על אף המזהה הגבוהה שיש לי כי פתאום מוריד לי נוראה לאט לעומת התקופה שהשתמשתי בפיירוול של Mcafee. האם יש אמת בדברי והוא באמת גורם לאיטיות? אני לא בוטח בפיירוול של ווינדוס ולא משתמש כבר במקאפי מסיבות כאלה ואחרות. מחכה לתשובות מעניינות וגם להצעות שונות על פיירוולס טובים בלי חלונות והתראות שקופצים כל שנייה.
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-