עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש משהו כזה שיכול לשפר לי את הביצועים של הגלישה והפינגים ? ( משהו מוכח שבאמת עוזר ולא תוכנות הפלציבו האלו שמלאות ב spyware) ועוד בקשה קטנה אם תוכלו לעשות פניג לאייפי הזה 82.208.8.9 ולכתוב לי מה הפינג הממועצה שלכם ובאיזה חיבור אתם. תודה. שלי שם בבמוצע 160 אבל לא יציב לפעמים יש request timeout החיבור של הוא 013 ברק.

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  2. Started by Dr Hardware,

אני מחשב לקוח אני רוצה לראות כמה המחשב שרת נותן, יעני כמה אחי מעלה.. לא המחשב לי.. ובכלל כמה כל מחשב ברשת אם אפשר.. כמה הוא מעלה וכמהנשאר... יש כזה דבר?

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  3. Started by tzahi16,

שלום לכולם. האם מישהו מכיר תוכנה חינמתי שאיתה אני יוכל לעשות WOL למחשבי PC שאצלי בארגון?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום לכולם, אני רוצה להתחבר למחשב שלי מרחוק (עם real vnc) ואני צריך לדעת את הכתובת שלי (לא רוצה כל פעם לרשום) אני מחפש תוכנה חינמית שאפשר לשלוח את כתובת ה-ip לאימייל לחלופין - אם יש למישהו פתרון אחר, אשמח לשמוע תודה

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  5. Started by shimon23,

יוצא לי פעמים רבות לעזור לחברים בטלפון לתקן כל מיני דברים במחשב. יכול להיות לי הרבה יותר קל אם באמצעות תוכנה מסוימת אני יוכל לשלוט להם על המחשב, בהסכמתם כמובן. מישהו מכיר תוכנה חינמית כזאת? (עדיף כזאת שפשוטה לשימוש בשני הצדדים). בעבר השתמשתי ב-Logmein אבל כיום היא בתשלום.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  6. זה קשור לרשתות ואינטרנט אז שמתי את זה פה.. יש לי בבית 2 מחשבים שמתחברים למחשב מרכזי עם הרמוט דסקטופ כשלכל אחד מהם יש יוזר משלו במרכזי.. אני מחפש תוכנה שעושה את מה שהרמוט דסקטופ של וינדוס עושה רק בלי כל התקלות.. אני לא מחפש סתם תוכנת רמוט.. אני צריך שהיא תהיה רמוט דסקטופ שמתחברת דרך היוזרים של וינדוס.. קיימת תוכנה כזאת? תודה.

7. Started by dj shay 30010,

אני מחפש תוכנה שתיגרום נגיד אני נכנס ל שרת FTP רשום שם את ה IP האמיתי שלי אני רוצה להיכנס ושהיה רשום שם IP אחר איך אני עושה את זה ?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. יש לי בעיות עם הכרטיס רשת כאשר אני מעתיק קבצים למחשבים אחרים. המהירות פתאום יורדת מתחת למגה (במקום 10-11 מגה) אני חושש שמדובר בכרטיס רשת דפוק. איך אני יכול לבדוק את התקינות שלו?

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  9. Started by shabo,

מישהו יכול לתת לי המלצה והאם תוכנה כזו בכלל עוזרת?

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  10. הי אני מחפש תוכנה שתגביל לי רק את הגבלת העלה של חיבור לרשת שלי... יש למישהו שם של תוכנה או לינק... תודה.

• 11 תגובות
    • 996 צפיות
  11. שלום רב, יש לי רשת ביתית בת 3 מחשבים. אני מחפש תוכנה באמצעותה אוכל לשלוט על נפח התעבורה של האינטרנט בכל אחד מהמחשבים. אני ממש לא מומחה לכן אני מחפש תוכנה נוחה שתראה לי בתצוגה הברורה ביותר האפשרית את שלושת המחשבים ברשת ואפשרות להגביל כל אחד בפשטות, ממש רק עם האפשרויות הבסיסיות. אם הת'רד לא מתאים לפה, אשמח אם תפנו את תשומת ליבי. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  12. Started by Shoulin,

בטח אתם מכירים את האתר של ABC http://dynamic.abc.go.com/streaming/landing שמאפשר צפיה בחינם בפרקים של הסדרות האהובות של הרשת. הבעיה היא שלא ניתן לצפות בהם אלא אם אתה תושב ארה"ב... שמעתי שיש דרך לעקוף את הבדיקה של הIP בעזרת תוכנה. תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. יש לי מצלמת לוג'יטק מחוברת לרשת. אני מחפש תוכנה שאנשים ילחצו IP או משהו דומה ויראו את מה שהמצלמה משדרת. יש הצעות ?

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. אני מחפש תוכנה שתוריד לי את הפינגים בצורה משמעותית, בגלל כל נושא הCS.

• 1 תגובה
    • 986 צפיות
  15. Started by drbrain,

שלום מחפש תוכנה להשתלטות מרחוק שחודרת פיירוול של חלונות בדרכ תוכנות אלו הם CLIENT/SERVER אני מחפש תוכנה שהיא רק CLIENT ללא SERVER יש משהו כזה?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by amir85,

עד היום הייתי תמיד עובד עם LogMeIn לאחרונה התקנתי מחדש את כל המחשבים בבית וכמו תמיד אני מין סקר שוק כזה לגלות אם יש משהו יותר טוב/נוח/מציעה מגוון רחב יותר של אפשרויות מישהו מכיר תוכנה אחרת?

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by דנדן,

שלום לכולם, אני צריך המלצה לתוכנה שמאפשרת לחפש רשתות אלחוטיות ולדעת על איזה תקן הן משדרות. אני כרגע עובד עם WIRELESSMON, אבל היא לא בדיוק אומרת על איזה תקן הן משדרות. אז אשמח להמלצות

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום, מישהו מכיר תוכנה כזאת? עם כן, אפשר לינק? בתודה מראש, Humpo

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  19. שלום אני מחפש תוכנה שמודדת רוחב פס מהמחשב שלי לאתר שבוא אני מנסה לראות סרט או שידור חי זאת לאחר שאני מגלה שספק האינטרנט שלי במקום לתת לי 10240 KB רוחב פס למדינות שונות באירופה נותן לי 500 KB זאת גיליתי לאחר שאתר יורוספורט שטענתי שהוא לא משדר איכותי העלה תוכנה לנגן שמודדת קו נתונים על קו האינטרנט שלי ומגלה לי שספק האינטרנט שלי דופק אותי בגדול תמונה : http://img179.imageshack.us/img179/9683/53260245.jpg בתמונה אנו רואים : 1. שהתוכנה של סטטיסטיקה מודדת את איכות הקו שלי 2. כותבת שקצב הסיביות של השידור 448 KB 3. כותבת שרוחב פס זמין אצלי 484 KB ( וכאן אני יודע שמשהוא פגום כי אני משלם על חבילה של 10240 KB ) 4. כותב לי שרוחב הפס בשימוש 445 KB התוכנה מסבירה לי דרך סטט…

20. אלה שיש להם רשת ביתית עם 3 מחשבים ומעלה בבית בוודאי יבינו על מה אני מדבר. הסיטואציה היא כזאת: האינטרנט במחשב מסוים מגיב באיטיות רבה (למרות שמהירותו המרבית גבוהה בהרבה), ובסופו של דבר מתברר, שבאחד המחשבים ברשת פועלת תוכנת שיתוף (לדוגמה), ש"זוללת" את רוב רוחב הפס של האינטרנט. השאלה שלי היא האם יש תוכנה, שיכולה להראות לי בזמן אמת את ניצולת רוחב הפס או הספק המודם על ידי כל מחשב ברשת.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום. אני עובד בחברה שבא ישנם שני שרתים וכ-35 מחשבים המחוברים אליהם, אני מחפש המלצה לתוכנה אשר תוכל לתת לי בצורה גראפית את ניצול רוחב הפס ע"י המחשבים ברשת ובכך תאפשר לנו מעקב אחרי שימוש חורג ברוחב הפס, האם מישהו מכיר תוכנה כזו ? בברכה, אסף.

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  22. יש לי תוכנה שאני פותח אתר דרך האייפי של המחשב שלי קוראים לה LiteServe וניסיתי אפילו וזה עובד והכל http://lioz.no-ip.com השאלה עכשיו אם מישהו מכיר אותו סגנון תוכנה שיודעת גם להפעיל אתרי PHP? ???

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  23. Started by GaTor120,

אני מחפש תוכנה טובה לעסק שיהיה אפשר לצפות דרך מחשב הוסט לשאר המחשבים משהו בסגנון ה VNC בעיקרון אני צריך שיהיה את האופציה לצפות ללא אישור שאר המחשבים,ואם יש אופציה לצפות מרחוק דרך IP קבוע או DNS אז עוד יותר טוב. תודה רבה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  24. Started by newz,

יש ברשותי שלושה מחשבים ששלושתם מחוברים ל SWITCH ומודם ADSL שמחובר ליציאת ה GATEWAY והכל עובד מצוין בלי שום בעיות, לכל המחשבים יש אינטרנט, יש שיתוף יש הכל. הבעיה היא שאני מחפש תוכנה שבעזרתה ניתן לשלוח קבצים ממחשב אחד לשני וגם הודעות וכל מיני פיצרים מיוחדים ושתיהיה פשוטה (לא דרך ה NET SEND וה- TELNET, מה גם שבכל מחשב מותקנת מערכת הפעלה אחרת, כך שב WINDOWS 98 לא ניתן לשלוח ולקבל הודעות דרך ה NET SEND וה - TELNET מורכב מידי). מישהו מכיר תוכנה כזאת ויכול להמליץ לי עליה? וכעת לדבר אחר: משום מה, מסיבה בילתי מובנת, כאשר אני מכניס לכל מחשב מספר IP ידנית (כלומר .10.0.0X) קורה דבר מאוד מוזר והקישוריות לאינטרנט נפסקת מאותו מחשב שבו הגדרתי כתובת IP ידנית, דבר שאינו קורה אם אני נותן לו…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by ido-nava,

שלום, אני מחפש תוכנה או כל כלי עזר אחר אשר יוכל להראות לי את התעבורה ברשת הביתית שלי או את התעבורה רק דרך כרטיס הרשת שלי. כלומר עם מישהו מעביר ממני קבצים וכו' אז אני יוכל לראות מה הוא מעביר והכל... האם יש כזה דבר ?

• 3 תגובות
    • 561 צפיות

דיונים חדשים בפורומים