רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
פעם זה תמיד פעל לבד כשהיה לי אנטרנט על קו טלפון עכשיו לי של HOT ויש שורטקאט כזה שדרכו אני תמיד לוחץ ואז נפתח חלון שבו מכניסים פרטים (שם משתמש וסיסמה..) ואז לוחצים על קונקט.. אפשר לשנות איפשהו תהגדרות האלה ככה שההתחברות תהיה אוטומטית עם הדלקת המחשב? תודה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם נגיד המחשב שלי הוא 10.200.1.3 והמחשב של אחותי הוא 10.200.1.4 ואני רוצה להחליף ביניהם איך אני עושה את זה
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
ראוטר netgear wpn824 מישהו מכיר?? יודע?? האם כדאי?? יש סיכונים?? משהו?? אני מצטער על השאלות על הנתבים כל דקה פשוט אני עוד שנייה קופץ פה מהחלון כי אני כבר משתגע מהנושא של הנתבים הזה!!
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת אלחוטית והכל עובד מעולה. 3 מחשבים - 2 נייחים ואחד נייד עם כרטיס רשת אלחוטי מובנה. כולם גולשים ויש מדפסת ברשת שעובדת וספריות שיתוף. משום מה נמחק לי באחד המחשבים הנייחים ה - CLIENT FOR MICROSOFT NETWORKS שמונע שיתוף ברשת. חרשתי את כל הדיונים והפורומים ברשת לגבי איך להתקין את זה אבל אין תשובה ממשית, עדכנית למערכת הפעלה XP PRO. הלכתי למקום המתאים ב - CONTROL PANEL ושם לחצתי על INSTALL->CLIENT->ADD ושם אמור הייתי לבחור ביצרן MICROSOFT אבל במקום זה יש לי את NETWARE שרק גורם לבעיות. אז מאיפה אני מביא את ה - CLIENT של MICROSOFT? תודה על העזרה מראש.
-
- 6 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אם מישהו יודע שיכתוב לי כאן כמה לוקחים בנפרד בערך על ספק וכמה לוקחים על תשתית על חבילת 5 מגה בייט/העלאה של 500 בבזק בינלאומי וגם תביאו כנ"ל לחבילת 3MB/500 תודה
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אז ככה, התחדשתי בPS3, יש לי נתב BR-6204 שמחובר למחשב בחדר והPS3 מחובר אלחוטית לנתב (למנוע העברת כבלים מיותרים). האינטרנט בPS3 עובד יופי אבל הוא עושה בעיות בלהתחבר לרשת של סוני (אני לא יכול לשחק משחקים ולגלוש לחנות הPS) אם אני מנסה להתחבר בלילה אז הוא מצליח לעשות LOG IN (ביום גם זה לא כל הזמן TIMED OUT) וגם להכנס לאתר החנות אבל לשחק אני לא יכול בשום פנים ואופן קראתי כאן - ,http://manuals.playstation.net/document/en/ps3/current/settings/connecttest.html שצריך לפתוח פורטים ואכן עשיתי זאת ואיפלו שמתי את הPS3 בDMZ אבל שום דבר פשוט לא עובד, מישהו אולי יודע למה ואיך? ד"א יש ישראלים אחרים שקנו והתחברו בלי בעיה לכן אני מניח שהבעיה היא בהגדרות. באמת אם יש מישהו כאן שמבין טוב ברשתות…
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש לי רשת מחוברת לראוטר עם 3 מחשבים, 2 WIN XP ואחד WINDOWS VISTA. בעבר היה ניתן לשתף קבצים בין כל המחשבים וכמו כן להשתמש במדפסת (הכוונה ב-WINDOWS XP) נכון לעכשיו, שני מחשבי ה-XP לא "רואים" את מחשב הויסטה ברשת, ומחשב הויסטה לא יכול להדפיס למדפסת שברשת (נמצאת במחשב XP אחד). אך מחשב הויסטה יכול לראות את הקבצים המשותפים בשני מחשבי ה-XP, אך אינו יכול לשתף קבצים. (אין את הטאב של SHARING במאפיינים של תיקיות / קבצים.) ניסיתי לשים על ON את PUBLIC SHARING FOLDERS אך קיבלתי הודעת שגיאה: "the rpc server is unavailable" זהו בערך,מחכה לתשובה תודה !
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
היי, קודם כל אני מצטער אם יש כבר נושא כזה, אני עשיתי חיפוש "שיתוף משאבים עם שני מחשבים דרך ראוטר" ולא מצא לי... אז ככה, יש לי שני מחשבים שמחוברים לראוטר ע"י כבל. לפני הראוטר, מצאתי מדריך שעושה שיתוף משאבים והצליח לי אבל מידי פעם לא יכולתי לשתף קבצים אחרי שהייתי עושה Restart. (המחשב שלי היה המחשב הראשי - מחובר לאינטרנט וכו') עכשיו יש לי רשת כזאת: שני מחשבים>ראוטר חוטי>מודם/ראוטר>אינטרנט כלומר המחשבים מחוברים לראוטר החוטי, אני לא יודע איך להגדיר ומה להגדיר כדי שאני יוכל לשתף משאבים בין המחשבים. במחילה ממכם, תביאו לי קישור למדריך או מדריך עצמו... כי אני כבר לא יודע מה לעשות, ואני די חדש בזה... :-\ אם יש בסטיקי, אז סלחו לי על הבורות... תודה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
האם אפשר להגביל מהירות העלאה/ הורדה למחשבים ברשת באמצעות ראוטר?
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
היי, הקמתי רשת ביתית ואני רוצה לאפשר אינטרנט משותף- אך כש ZONE ALARM פתוחה אצלי- אני לא יכול לגלוש מהמחשב המרוחק.. מישהו יודע איך מאפשרים בהגדות שאני עובד ברשת? תודה וחג שמח לכולם!!!
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שבוע טוב! קיבלתי המלצה מאיש מקצוע לרכוש ראטור EDIMAX BR6126MG ראוטר שעובד בטכנולגיית mimo תלונות המלצות טענות אשמח לשמוע! יש לציין שאני עובד בבית עם שתי מחשבים אחד נייד אחד נייח והמרחק בניהם כעשרה מטר נ.ב. אני מתלבט בין הדגם הנ"ל ל- LINKSYS WRT54GL אשמח לשמוע מה כדאי תודה ושבוע טוב גל
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
טוב אני נכנע לאחר ימים של חיפושים vista משותף ב xp xp נראה בvista אבל דורש תסיסמה הזאת מה שאומר שצריך לשנות משהו בxp,מישו יודע לאיזה סיסמה הכוונה (בטח ברירת מחדל כי אין לי שום סיסמאות) ואיך אני מבטל תסיסמה או נותן הרשאה למחשב הויסטה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום, בעיקבות המלצות בפורום זה רכשתי את הראוטר של לינקסיס. בעיות ההתנתקויות שהיו לי נעלמו ואני מאוד מרוצה ממנו פרט למספר בעיות.. 1. במסכי הקונפיגורציה הוובים של הראוטר , המעבר בין העמודים הוא איטי נורא ולא תמיד העמוד נטען במלואו או ללא שגיאות. 2. כניסה לחלק מהאתרים ( במיוחד זה hwzone) לא מתאפשר ב- 80% מהמיקרים.. יש למישהו רעיונות ? אני עובד עם פיירוול של סנבלט ועם אנטי וירוס של AVG
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
מה הדרך הפשוטה והזולה ביותר לעשות אינטרנט אלחוטי?.... נכון לעכשיו המחשב מחובר למודם (אינטרנט כבלים) ואני רוצה שתהיה אפשרות להתחבר מהלפטופ לאינטרנט (בנוסף למחשב) בצורה אלחוטית... מה צריך לקנות בשביל זה? מישהו אמר לי שצריך רק ראוטר, אם כן כמה זה אמור לעלות בערך?.... תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום, יש לי ידע רב בהקמת רשתות ביתיות אבל בכל זאת אני צריך הכוונה בבחירת דגם שעומד בקריטריונים מסויימים. אני צריך נתב עם קליטה חזקה ככל האפשר מכיוון שאני ממקם את הנתב בממ"ד והמחשב האלחוטי ממקומם כ-10 מ' ממנו. אשמח לקבל המלצות על דגמים ספצפיים (עדיפות מן הסתם לתקן G). (עדיפות לחברות שחזקות בתחום כמו 3com , LinkSys וכו') תודה חברים.
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
היום קרא לי משהו סופר מוזר שיחקתי קאונטר (לא ברשת) בערך רבע שעה אחרי שסיימתי לשחק מישהו מתקשר בטלפון ואומר : "שלום,אני מעמותת קאונטאר סטרייק הישראלי,אנחנו מבינים שאתה מיתקמפר ליד הקופסאות ב- B." ניתקתי לו ישר,עכשיו מה שמוזר זה שבאמת עשיתי את זה ! חשוב להזכיר שאני על ויסטה ויש לי את הפייר וול של הווינדוס, ווינדוס דיפנדר ו- AVG מעודכן,ויש לי גם ראוטר (רשת). מה אפשר לעשות ? ואם עוד לא התקשרתי מהטלפון ומתי שאני עושה כוכבית 42 אני מגיע אליו אז איך אני מגלה את המספר טלפון שלו ? מוסר השכל : לא להיתקמפר...
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הגדרתי כל מה שאני צריך (לפחות אני חושב ככה) אבל אני בוחר ספריה לשתף והיא לא מופיע ב network group במחשב השני מה יכולה להיות הבעיה? :-\
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
היי, ראיתי שהרבה אנשים בפורום התקינו DD-WRT על הראוטרים שלהם. לאחר כמה מאמצים כושלים להפעיל את החיגן L2TP בתוכנה הזאת, מצאתי תוכנה אחרת שנקראת Tomato ומבוססת על HyperWRT. התוכנה תומכת בראוטרים WRT54G/GL/GS וחייגן ה L2TP שלה עובד בצורה "סבירה" למדי עם נטוויז'ן (מדי פעם הוא לא מצליח להתחבר מהפעם הראשונה אלה מהפעם השלישית-רביעית). מלבד זאת, התוכנה מציעה QoS מתקדם המאפשר להגדיר חוקים ללא הגבלה ובהתבסס על מגוון רחב של פרמטרים כמו פורטים, כתובות IP וכתובות MAC. קיימת גם אפשרות להציג גרפים של ניצול bandwidth, לבצע Wireless Survey (סריקה של של כל הערוצים המשמשים לתקשורת אלחוטית והצגה איזו רשתות פעילות באזור ועל איזה ערוץ הן משדרות ובאיזו עוצמה) וסוף סוף לתת פונקציה שימושית לכפתור…
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי שני מחשבים שמחוברים דרך כבל רשת מוצלב. אז נתחיל ככה, בהתחלה הכל עבד מצוין, יום אחד המחשב השני פשוט הפסיק לקלוט את הכבל רשת והתחיל לרשום "כבל רשת מנותק" אע"פ שהוא היה מחובר והמחשב השני קלט את הרשת אך רשם: "קישורית מוגבלת/חסרה". בהתחלה חשבתי שזוהי בעיה בכבל רשת והלכתי לקנות כבל רשת חדש, קניתי כבל רשת וחיברתי בין שני המחשבים. אך בכל זאת זה כך, ישבתי והכנסתי-ניתקתי בכל מחשב את הכבל כמה פעמים כדי לבדוק מה הבעיה אך ללא הצלחה. במחשב הראשון הוא מזהה את הרשת, רושם "מקושר-כולל חומת אש" והמנורה של הכבל רשת דולקת (צבע ירוק) אך המחשב השני לא מזהה את הרשת ואת הכבל עצמו-הוא רושם "כבל רשת מנותק" והמנורה של הכבל רשת דולקת בצבע אדום-כתום. ניסיתי כל מה שיכלתי ולא מצאתי לזה פתרו…
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
יש לי בבית 802.11b שזה די ישן אני רוצה לשדרג את כל הרשת ביתית... עכשיו השאלה היא האם לחכות שיצא 802.11n, ז"א זה יהיה בעתיד הקרוב, או שלשדרג עכשיו ל-802.11g. ד"א...יש לי חיבור 5 מגה(לא יודע מה הקשר...אבל רשמתי )
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש נתב כדי לחבר מספר מחשבים לאינטרנט דרך הכבלים. בגדול אני מדבר על חיבור של 3-4 מחשבים ולכן אני לא יכול להשתמש רק באפשרות של שיתוף אינטרנט או משהו כזה. נטוויזן מציעים לי נתב של level one עם 4 פורטים קווים וחיבור אלחוטי במחיר של 13.95 ש"ח לחודש למשך 24 חודשים. האם זה משתלם? האם מישהו מכיר את הנתב הזה ויכול להמליץ או לא להמליץ עליו? האם יש נתבים אחרים במחיר טוב יותר שלדעתכם הם יותר מתאימים? למה בכלל צריך לשים לב כאשר קונים נתב? תודה מראש, רם
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחובר כרגע עם מחשב אחד, מודם Thomson 425, חיבור בחיוג (נטויזיון) אני כרגע לפני פריסה של רשת חוטית בבית לחיבור מחשב מולטימדיה בסלון למחשב העבודה (בממ"ד). לפי בדיקה שעשיתי, ה-425 לא יכול להיות ראוטר. למישהו יש המלצה לפתרון פשוט וזול לחיבור שני המחשבים זה לזה (שיתוף קבצים) ולאינטרנט ?
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
ה - router הוא Linksys WRT54G. הוספת firewall נוסף מבוסס תוכנה נותן הרגשה של קונדום בתוך קונדום, האם באמת צריך אותו ?
-
- 11 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
מישהו מכיר מדריך לחיבור שני מחשבים לרשת ? אני מחפש מדריך קצר ובעברית שמסביר איך לעשות זאת. תודה
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-