עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Th3-0n3,

יש לי בבית רשת עם שני מחשבים שכל אחד מהם מחובר להאב, ואל ההאב מחובר המודם (כבלים) יש אינטרנט בשני המחשבים אך שיתוף קבצים ביניהם למשל, לא עובד לשניהם יש IP שונה שמתקבל אוטומטית והוא ממש שונה, לדוגמא 80.187.200.1 ו- 212.199.205.14 האם יש אפשרות לסדר רשת בין המחשבים?

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  2. Started by redead,

המחשב הראשון מחובר לראוטר והאינטרנט שלו מתפקד כמו שצריך וזז מהר והלפטופ השני שעד אתמול תפקד בסדר גמור פתאום לא זז לגמרי.. האינטרנט זוחל זוחל זוחל ואין לי מושג למה.. שני המחשבים לא מורידים כלום ובשני המחשבים נעשו בדיקות של וירוסים ותולעים ואין כלום.. אין לי מושג איך פותרים את הבעיה הזאת אני ישמח לשמוע הצעות.. תודה

• 9 תגובות
    • 834 צפיות
  3. Started by trxman,

שלום לכולם! אתמול התקנתי בפעם הראשונה רשת אלחוטית, בכלל רשת, אני מקווה שעשיתי את זה טוב...עד עכשיו אין בעיות.. חוץ מבעייץ הפינגים. כאשר קניתי את הראוטר וכרטיס הרשת, שאלתי את החנות אם אח שלי ואני נשחק באותו משחק רשת, באותו זמן, יהיו פינגים גבוהים? התשובה: לא.. - ראוטר של אדימקס 802.11g/b וכרטיס רשת של Concptronic. - מהירות אינטרנט 2mb. - המרחק בין הראוטר למחשב המרוחק לא גדול במיוחד ואין הרבה דברים שחוסמים את הקליטה, חוזק האות "מצויין" (כך כתוב בלוח בקרה של הרשת), אשר נע בין 76%-96%. (ממוצע, 85%). האם התקנתי את הרשת לא טוב? האם רשת אלחוטית מטבעה לא כל כך יציבה ולכן ישנם "Lags" (פינגים גבוהים)? והאם כדאי להחליף לרשת חוטית? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 834 צפיות
  4. אני מחובר ל2 חיבורי VPN, אחד ספק X, השני ספק Y. לפעמים בספק X הפינג הרבה יותר טוב מספק Y, ולפעמים ההפך לשרת מסויים.האם יש אפשרות לגרום לווינדוס שינתב אותי תמיד דרך הVPN שיש לו PING הכי נמוך לשרת מסויים? דוגמא, השרת שלי הוא 10.10.10.10 בצהריים בדר"כ ספק X נותן פינג נמוך יותר מאשר ספק Y. ובלילה זה משתנה, ספק Y נותן פינגים טובים יותר. שניהם זה חיבור VPN, האם יש אפשרות לגרום לווינדוס לבחור את הניתוב תמיד דרך הVPN שיתן לי את הפינג הכי נמוך?

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  5. אחרי שלא קיבלתי אף תגובה לשאלה הקודמת ( :s05:), החלטתי לנסות בכיוון אחר: איזה כרטיס רשת אלחוטי כדאי לי לקנות? הפעם, כנראה שיהיה מחובר למחשב שיריץ Windows, כשהנתב האלחוטי יחובר ללינוקס. האם כדאי לקנות כרטיס בחיבור PCI או בחיבור USB? האם כדאי להשקיע קצת יותר בכרטיס super G/MIMO/Pre-N, כשהפער במחירים כל כך קטן?

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  6. Started by liad88,

שלום רב, נמחק לי הlocal area connection. בנוסף, כרטיס הרשת שלי כבר לא מופיע במנהל ההתקנים אז כרגע אני לא מתקין driver. האירוע קרה לאחר שמישהו שעבד על המחשב מחק קובץ בשם registry או משהו כזה. אשמח לעזרה.

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  7. http://www.netcheif.com/blog/?p=686

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  8. שלום יש לי מודם "משודרג" ואחרי שחיברתי אותו לסוויץ יש לי בעיה בלהתחבר לאימיול... הבנתי שאני צריך לפתוח פורטים בהגדרות של הנתב דרך האתר באינטרנט...(אני יודע איך נכנסים) האם זה נקרא Port Forwarding אם כן תעזרו לי בהכנסת ההגדרות כי אני לא מצליח... או שזה נקרא FIREWALL או שניהם... (כשאני מתחבר לאימיול אז בסיבת אי התחברות הוא רושם שהפורט 5662 לא נגיש) תודה

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  9. Started by Bakshi1,

שלום, היום קיבלתי מבזק שי מתאמי hapna3 לצורך הקמת רשת ביתית. חיברתי את המתאם הראשון לנתב שלי RTOAL1025W ואת המתאם (של המחשב השני) לשקע הטלפון ולמחשב כמו שמצויין. הלכתי לפי ההוראות בדיוק. עכשיו, המחשב עם המתאם הקווי שמחובר ישירות לראוטר, מצליח להתחבר לאינטרנט ואפשר לגלוש, אך המחשב המרוחק שמחובר לשקע הטלפון לא מצליח להתחבר ואי אפשר לגלוש איתו. מה הבעייה? יכול להיות שהראוטר שלי לא מתאים? נ.ב, המחשב המרוחק פועל על מערכת הפעל windows 2000 יש קשר? אני רואה במחשב המרוחק את הסמל (שני מחשבים), אך אי אפשר לגלוש, מה זה אומר? אוד אם תענו במהירות.

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  10. Started by sTorMx,

אתמול קניתי ראוטר של לינקסיס WRT54GL. התקנתי אותו די בקלות עם חיבור pptp עכשיו המחשב הנייח שלי מחובר לראוטר בכבל ואני גולש דרכו ללא בעיות... עכשיו במחשב הנייד שלי מזהה את הרשת, מתחבר אליה אבל אני לא יכול לגלוש. מה אני יכול לעשות, תודה מראש, אלון.

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  11. Started by Tal14,

היי כבר תקופה ארוכה שאני סובל מניתוקים אתמול היה אצלי טכנאי בזק בפעם הרביעית החודש. פתר את הבעיה בדיוק למספר שעות, קמתי בבוקר והבעיה חזרה. הבעיה היא שגם ה-SNR Margin (0.1 dB) וגם Attainable Rate מאוד נמוכים הAttainable Rate מתחת ל16000 שהמהירות גלישה שלי היא 20MB והSNR מתחת ל3. החליף לי חוטים שם לי פילטר בארון תקשורת של הבית. וזה עזר ל10 שעות בלבד. מה לעשות? התייאשתי..

• 6 תגובות
    • 833 צפיות
  12. Started by dmeon20,

ראיתי באחת מהכתבות שקראתי שאפשר להאיץ לסוגים של מודמים (של אינטרנט מהיר) ולעלות את ה upload from 11kbs to 130kbs אני יודע שזה נשמע מוזר אבל זה אפשרי !! ע"י שינוי משהוא ברג'סטרי משהוא אם ספרות .. אם מישהוא יודע אני מת לעשות את זה.!! תודה demon

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  13. אני כבר מבוטל חומה אש.. זה לא עוזר.. הפעלה חלונות אקספיי SP 2. מודם ECI 312+. הספק בזק בינלאומי. אני קניתי מחשב חדש...מחשב מאוד יוקר... בבקשה עזרה

• 7 תגובות
    • 833 צפיות
  14. Started by kalda01,

אני מחובר ללא חייגן עם הוטבוקס לבזק בנלאומי במהירות 100MB ללא חייגן. כל כמה ימים חוזרת תופעה של ניתוקים רגעיים שגורמים לשגיאות DNS וגלישה מקרטעת. טורנטים יורדים ללא בעיות ומהר. אם אני עושה פינג רציף לכתובות IP בארץ ובעולם יש איבוד של 3% בדרך כלל. ימים שלמים הכל עובד תקין ואז פתאום ללא סיבה נראית לעין מתחילים הניתוקים הרגעיים וזה יכול להימשך ככה יומיים שלושה ואז שוב הכל מסתדר ללא כל פעולה מצידי. פניתי עשרות פעמים לתמיכה של הוט ושל בזק בנלאומי ואין להם מושג איך לפתור את הבעייה הזאת. האם מישהו נתקל בבעייה דומה ? אני נמצא בעיר יבנה אז מעניין אותי לדעת אם יש מישהו באותה סביבה גם עם הוט ובזק בנלאומי בחבילה של 100MB, והאם נתקל בבעיות דומות.

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  15. ראיתי את Edimax דגם BR6204Wg. מה אתם אומרים עליו? וראיתי גם את זה: TP-LINK דגם WR541G אבל אומרים שלאחר הפסקת חשמל הוא מאבד הגדרות. האם גם ה EDIMAX מאבד הגדרות? הרשת מיועדת ל 2 מחשבים בלבד(אולי מפעם לפעם חיבור של הנוקיה שלי ל WIFI). מחשב אחד יחובר פיסית דרך כבל רשת והשני אלחוטית. יש משהו ספציפי שאתם ממליצים? תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  16. Started by Mighty,

ואיך שאומרים הגיעו מים עד נפש! ... האימיול על Low ID , לא יכול לקבל קבצים באיי.סי.קיו, לא יכול לקבל שיחות ב Skype וכנ"ל ב נטמיטינג!!!! ואף לא הצלחתי לפתוח פורטים בכלל!! אז ככה יש לי רשת בבית עם 5 מחשבים - 1.5mg ADSL המודם פרוץ מחובר לסוויץ - יש לי מודם ECI telecom B-FOCuS Router 270 pr גרסה: 20030611 יש כל מיני מדריכים... אני מעונין בגרסה כמו שלי בבקשה...שלא יהיה מדריך מסורבל...:] תודה.. אני מאוד אשמח לקבל את המדריך

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  17. אוקיי, יש לי שרת משחק על המחשב . והגדרתי שם את הtrue ip שלי . אנשים אחרים יכולים להתחבר לשרת ולשחק בלי בעיה . מתי שאני מנסה מהמחשב שלי (השרת נמצא על המחשב שלי ) להתחבר אני מקבל Unable to connect . ניסיתי להתחבר עם 127.0.0.1 , וגם זה נכשל . פתחתי פורטים 10000 - 10012 כי אמרו לי שזה כל הפורטים האפשריים שהמשחק הזה משתמש . מחקתי את הfirewall שלי (ZoneAlarm) לחלוטין . וכל זה לא עזר . האם יש loopback של הראוטר (אני לא בדיוק יודע מה זה אבל אמרו לי שזה יכול להיות) ? אם כן איך מתקנים ? איף אני יכול לדעת באיזה פורט בדיוק השרת משתמש ? ואיך אני מסדר את הבעיה הזאת ? תודה רבה לעוזרים . באמת בעיה קשה שאני מנסה לפתור כמה ימים כבר . אני מקווה שהמומחים פה יוכלו לעזור לי . בתודה, אב…

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  18. Started by ^DaGoN^,

אז ככה, יש לי כמעט שנה את האינטנרנט הזה-ADSL, אני מחובר דרך 012 קווי זהב, וכמובן דרך בזק, שהתחברתי אל 012, שזו החברה הראשונה שהתחברתי אלייה אי פעם,לפני זה לא היה לי אינטרנט, התחברתי אליהם בחבילה של 256Kpbs. הורדתי על קצב מצויין, גלישה מהירה, אני משחק במשחקי רשת, והפינגים שלי היו מצויינים, אבל אחרי כמה זמן, התחילו בעיות: ששיחקתי במשחקי רשת שלי, בבוקר ובצהריים היו לי פינגים טובים, אבל בערב, הפינגים שלי היו גרועים וזה היה מלווה ב-PacketLoss, ככה זה היה כל ערב, התקשרתי ל-012 קווי זהב-הספק שירות שלי, ואמרתי להם את הבעיה, הם ניסו לעזור לי-אבל לא הצליחו, הם אמרו לי שהפיתרון היחיד הוא לעשות חבילת אינטרנט גדולה יותר, לעשות 756Kpbs, אז הקשבתי להם, עשיתי 756Kpbs, הבעיות לא נפתרו, וי…

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  19. Started by MiniMizer,

היי, בקצרה - אני מחפש נתב אלחוטי שלא ישתנק וימות כל פעם שיש קצת עומס על הקו (משימה פשוטה למדי שהדילינק שיש אצלי עכשיו לא מסוגל להתמודד איתה). אין לי מגבלת תקציב, אני רק מחפש ראוטר נורמלי... :\ אה, כן, והוא צריך להתחבר למודם ADSL. ולחייג. זהו בערך. הצילו?

• 9 תגובות
    • 833 צפיות
  20. Started by .kakadu,

שלום לכולם.. אני רוצה לקנות כרטיס רשת אלחוטי פנימי, המליצו לי על הכרטיס הזה http://ksp.co.il/?uin=14006 של TP-LINK

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  21. Started by amirn,

היי, יש לי נתב חוטי EDIMAX שהיה מחובר לאינטרנט ואליו חוברו שני מחשבים נייחים. רציתי לחבר גם מחשב נייד בחיבור אלחוטי, אל קניתי נתב NETGEAR אלחוטי, ומכיון שלא רציתי לשנות את ההגדרות של הרשת הקיימת, מה שעשיתי היה לחבר את חיבור ה WAN בנתב האלחוטי לחיבור LAN של הנתב הקווי. הגדרתי את הנתב האלחוטי שיקבל IP קבוע. חיברתי את המחשב הנייד דרך החיבור האלחוטי, והוא עובד טוב בכל מה שקשור לגלישה באינטרנט. הבעייה - אני לא מצליח: 1. להתחבר בין המחשבים הנייחים ברשת למחשב הנייד / לשתף מדפסת (אין בעיית שיתוף בין שני המחשבים הנייחים) 2. להתחבר ל COLSOLE של הנתב האלחוטי מהמחשבים הנייחים (רק מהמחשב הנייד - גם בחיבור חוטי וגם אלחוטי) כל המחשבים מריצים XP (ברור שאפשר לוותר על הנתב החוטי, אבל רצית…

• 7 תגובות
    • 833 צפיות
  22. Started by House M.D.,

אז כשמגיעים למצב שגלישה דרך חיבור ה 3G של הטלפון שלי מהירה יותר מהגלישה דרך הוטנט, מבינים שהגיע הזמן לעבור ספקית. אני כרגע נמצא בהוטנט (15 מגה). אני חיייב לציין שמהירות ההורדה אף פעם לא אכזבה אותי, לרוב הורדתי על מקס, אבל 'חווית' הגלישה נהיית גרועה מרגע לרגע. עד למצב שיש צורך לרענן עמוד מספר פעמים כדי להיכנס לאתרים כמו ויקיפדיה ופייסבוק, כשבבירור הבעיה היא לא באתר. חשבתי לעבור לבזב"ל, כי לפי מה שהבנתי הגלישה שם יותר מהירה. השאלה היא, האם הם יתנו לי את המחיר של 29 ש"ח בתור לקוח חדש? אשמח לשמוע אם מישהו ניסה לקבל מהם את המחיר הזה בתור לקוח חדש.

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  23. Started by gunrhutjbha,

לא בטוח שזה המקום, אם טעיתי תעבירו בבקשה =] בשאני נכנס לאתרים יש לפעמים משבצות שקשורות לפייסבוק ושם האתר מזהה את משתמש הפייסבוק שלי(כי אני מחובר אליו באופן קבוע), ורושם לי אם אני רוצה להיכנס לקבוצה או לשתף או עוד כמה דברים בסגנון, עכשיו האתר מזהה את משתמש הפייסבוק שלי מה שמוביל אותי לזה שהוא מזהה אותי בזהות האמיתית שלי. ומכאן מגיעה השאלה: האם זה שאתר מזהה אותי אומר שהוא גם יכול להשתמש במידע הזה ו/או לשמור, לזהות או כל דבר שגורם לכך שהוא יודע מי מאחורי המסך?

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  24. שלום לכולם שאלתי את השאלה הזאת מספר פעמים ללא תשובה ברורה ורציתי לדעת מהוא הפינג המקסימלי ללא לאגים. תודה.

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  25. Started by Cheif,

בשבועות האחרונים נחשפתי למידע הנוגע לפעילות איגוד האינטרנט הישראלי. זהו פוסט ראשון בסדרה של פוסטים שינסו להאיר את הצדדים הפחות מחמיאים של האיגוד. יהיה מעניין. http://www.netcheif.com/blog/?p=2791

• 2 תגובות
    • 833 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.