עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by sleep_walker,

רציתי לדעת אם יש מדריכים חינמים או לא חינמים ללימוד עצמי של MCITP ו-QA

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  2. Started by alon83438,

שלום!! יש לי 4 מחשבים על שלושה אקספי פרו ועל האחר (נייד) מילניום. הייתי רוצה לעשות בינהם רשת אלחוטית - במה זה כרוך? 1) איזה ציוד אני צריך ומה מומלץ? 2) איך מתקינים? 3) איך אני יכול להתחבר לאינטרנט ממספר מחשבים במקביל? 4) איך אני יכול לחסום גישה ממחשבים אחרים לתוך ספריות מסימות במחשב מסוים? תודה רבה מראש

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  3. שלום ברשותי שני ראוטרים של סימנס SL2-141 האחד מתפקד כרגע מחובר לקו טלפון ועובד טוב מאוד אבל הוא נמצא בקומה למעלה והסיגנל שלו מגיע מאוד חלש לקומה התחתונה. בשביל זה קניתי את בדיוק אותו הראוטר כדי לחבר אותו כריפיטר. לראוטר החדש סימנתי אותו באופציות שיהיה repeater only לרשת שהראוטר הישן מפיק לחצתי על APPLY וזהו. אבל נראה כאילו שום דבר לא השתנה יש משהו שאני עושה לא טוב או עוד משהו שאני צריך לעשות? תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  4. קיבלתי סטיק USB לרשת אלחוטית - עבור הנייד שלי אני מחבר אותו לUSB = הנייד מזהה שישנה חומרה חדשה - אבל לא מוצא דרייברים לצערי החומרה משומשת - ולא קיבלתי איתה דיסק איך אני מוצא דרייברים סטנדרטיים שמתאימים? הסטיק/USB WAN = הוא כניראה של בזק מי עוזר לי לימצוא דרייברים? תודה

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  5. Started by danh74 danh74,

שלום, אני רוצה לעבור לפרטנר. יש לי ראוטר של Netgear R6700 , אני צריך המלצה למודם. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  6. Started by קרול,

התקנתי כרטיס רשת אלחוטי Edimax במחשב הביתי. הגדרתי אותו לעבוד ב: AP mode, כך שהוא Acces Point, ואני רואה מהמחשב הנייד את הרשת האלחוטית שהוא עושה, וגם כתוב שאני מחובר אליה אבל אינטרנט לא עובד. לפעמים ipconfig עובד במחשב הנייד, ואז שידרתי ping למחשב הביתי, לפי ip שראיתי אצלו בפקודת ipconfig ועובד. גם הפוך, מהביתי לנייד. ובכל זאת אין אינטרנט. גם ping מהנייד לכרטיס הרשת המחובר לאינטרנט שבמחשב הביתי עובד. עתה פקודת ipconfig בנייד אינה עובדת וכתוב שאחד ההתקנים לא תקין: Unknown media status code. מה הכוון?

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  7. Started by SuB,

איך מזהים אם כבל רשת הוא מוצלב או לא ואיזה בדיוק פינים או צבעים מוצלבים במקומם

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  8. אז ככה. אני צריך להקים 3 רשתות, הנה הדרישות: הראשונה: צריך לפצל חיבור ADSL, עם מודם ALCATEL, לרשת אלחוטית ש2-3 מחשבים ניידים יתחברו אליו ב802.11, לא משנה אם A B או G (מהירויות), פשוט לפצל את החיבור, שכל הזמן יפעל ו3 מחשבים ניידים יוכלו להתבר אליו ברשת אלחותית ולגלוש באינטרנט. עכשיו שאלה בקשר לזה, המחשבים הניידים האלה מטיילים הרבה בין רשתות, בWIN XP צריך לשנות איזה הגדרות קבועות או משהו? פשוט המחשבים האלה כל הזמן על רשתות שונות ואי אפשר לשנות להם את ההגדרות ספציפית לרשת הזו. הדרך הפשוטה ביותר היא ROUTER אלחוטי? קניתי ROUTER אלחוטי יקר של DLINK וצריך לשנות הגדרות IP ונראה לי DNS בWINDOWS! השניה: חיבור כבלים עם מודם של מתב, אליו יתחברו מחשב רגיל (שולחני) ומחשב נייד. עכשיו פה…

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  9. Started by AB,

אמרו לי שבמערכות win xp יש איזה שהיא חסימה שחוסמת את האפשרות לניצול מלא של הפס הרחב ואמרו לי שצריך להסיר או לסמן משהו בשביל שזה יעבוד כמו שצריך.... אם מישהו יודע על מה אני מדבר ויכול להסביר לי איך לעשות את זה אני אשמח..! תודה! (אמרו לי את זה בחטוף בגלל זה אני לא יודע איך עושים את זה...)

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  10. Started by Psy,

הרעיון בגדול הוא להקים מערכת מידע לעסקים פרטיים קטנים ושהמערכת הזאת תשב כשירות "ענן". המטרה היא להקים את השירות\מערכת ענן, איך עושים דבר כזה ? מה סדר גודל העלויות ? מה אני צריך בשביל להקים מערכת ענן לעסקים פרטיים קטנים, ואיך אני עושה את זה ?

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  11. Gmail כן זוכר את שם המשתמש והסיסמה שלי ואני כל פעם לוחץ על Sign In אבל כשאני לא נכנס נגיד איזה 5 דקות או יותר אז אני שוב צריך ללחוץ על Sign In וזה מעצבן. איך אני עושה שכל פעם שאני נכנס ל-Gmail אז זה יכניס אותי ישירות לאינבוקס? תודה.

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  12. http://www.netcheif.com/blog/?p=686

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  13. שלום אחרי שקראתי כמה מדריכים ניסיתי לפתוח פורטים בראוטר שלי מדגם rta1320 של rotal והכל הלך חלק ופתחתי את כל הפורטים והם הופיעו ברשימה בהגדרות הראוטר רק שבפועל הם בכלל לא נפתחו ותוכנות פופולריות שלהן פתחתי את הפורטים כמו אימיול ממשיכות לתת לי low id וקאזה וdc++ לא מתחברות... אין לי מושג מה עושים ואיזה אופציה שם חוסמת את פתיחת הפורטים אשמח עם מישהו יוכל לעזור לי

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  14. השתמשתי באשף ליצירת רשת אלחוטית ואחר כך התחרטתי והחלטתי להסיר את הרשת האלחוטית. אני לא יודע איך לעשות זאת, בבקשה הדרכה. תודה

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  15. אני גר במרכז ירושלים, באמצע האזור בו העירייה התחילה לתת אינטרנט אלחוטי חינם כשירות לתושבי מרכז העיר ולמבקרים בה. אחד המוקדים של השידור האלחוטי נמצא ממש מחוץ לחלון ביתי אבל הקליטה בבית שלי לא מי יודע מה. אני לא יכול לבנות מגבר להגדלת האות משום שהמשדר של העירייה במבנה שאין לי גישה אליו. עשיתי קצת Research ואני יודע שבעזרת Access Point עם תכונת Repeater אני יכול להגדיל אות של רשת אלחוטית קיימת לתוך ביתי. שאלתי היא - מה אני צריך לעשות בכדי לכוון את ה Access Point בכדי שישדר את אותו האות? האם אני זקוק ל MAC Address של הנתב שמתחת לבית שלי ? האם יש דרך לגלות את הכתובת הזאת ?

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  16. הנורות נעשה בו מוזר בהתחלה כשחיברו אותי דרך הכבלים המנורה שתמיד מהבהבת (pc\activity) הבהבה בקצב רצוף אחיד,איזה כמה חודשים אחרי היא התחילה להבהב בצורה מוזרה פתאום היא דולקת רצוף שתי שניות ואז מהבהבת ואז פתאום מהבהבת מהר ואז פתאום לאט עוד פעם וכו' למה זה קורה? משהו לא בסדר? יכול להיות שבגלל שאיזה פין התעקם שמה בחיבור בין המודם לכבל של הכרטיס רשת? האינטרנט עובד סבבה אבל מעניין לדעת למה זה ככה....

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  17. לך תחפש את החברים שלך ! זה בערך מה שאמרו לי ששאלתי למה אני משלם על חמש מגה ומוריד ב18K ? התגובה המדוייקת שלהם הייתה "העלנו קו תת-ימי שעלה לנו 2 מיליון שקל " וכמובן שעוד פעם שאלתי אז למה יש לי 600 פינג במשחקים???!? הוא אמר" לא יכול ליהיות שיש לך 600 , אוליי בערך 400" . אז אמרתי לו שגם 400 זה המון ולמי שיש HOT יש 130! הוא הציע לי ללכת להזד**ן ואמר שאין מה לעשות ושאם אני יכול להתנתק ...........הבעיה שיש לי התחייבות לחצי שנה! אז אם אתם רוצים להתחבר לנטוויז'ן תחשבו שנית

18. שלום יש לי רשת אלחוטית קווית ואלחוטית בבית בין 4 מחשבים נייחים ונייד אלחוטי. הוספתי עכשיו גם HTPC בסלון אך הכבל תקשורת שהשחלתי בקירות לא יכולים להגיע לנתב בגלל שהצינורות בקיר עמוסים באותו מקום. הכבל תקשורת מגיע עד קופסת ביניים, ששם יש כבל אחר שמגיע מחדר אחר וממשיך עד לנתב (אין עוד מקום לעוד כבל ולא מתאים לי לחצוב בקיר). חתכתי את הכבל שמגיע מהחדר ילדים ל-2 ועכשיו אני מבין שאני צריך: * hub שמנתב בין מחשב בחדר וה-HTPC אל הנתב, ולא מצאתי באינטרנט אחד קטן שיכנס לקופסת הביינים (הכי קטן שמצאתי זה סוויץ עם 4 פורטים בגודל 10*8 ס"מ). * אייך הוא יקבל מתח? (אין לי שם נקודת מתח)? האם יש על סוללות? * האם מספיק 10/100 או שיש גם 1000? היום אני עובד בבית עם 1G פנימי ו-10M חיצוני. אודה לכם…

19. Started by barel,

אז ככה אחים שלי תראו המחשב הראשי עובד אבל המחשב השני בסימן קריאה ואין לי דרייביר לכרטיס רשת מה אני עושה.

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  20. Started by redead,

שאני עושה את העידכון זה משנה אם הרואטר מחובר פיזית למחשב עם כבל רשת או שזה בסדר לעשות את העידכון גם שהראוטר "מחובר" אלחוטית ? משהו מאוד מוזר , ניסיתי לעשות עידכון שהראוטר מחובר אלחוטי והוא טוען שהגריסה אינה תואמת . מודבר בלינק הזה : http://www.3com.com/swd/jsp/user/result.jsp?selected=all&sort=effdt&order=desc&sku=3CRWER100-75 כמו שאתם רואים מופיע שם גירסה - 1.3.06. לי כרגע מותקן 1.3ww ושאני הולך לאתר הישראלי לא מופיע שם בכלל ה1.3.06 למישהו יש מושג?

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  21. Started by Class889,

התחלתי בביתי (קומה אחת קירות בטון) עם נתב אלחוטי שהאות היה על 50-80% בין המחשבים בבית, והייתי מעביר קבצים בין המחשבים והמהירות הייתה פשוט על הפנים, אז אמרתי אולי אני יוסיף REPEATER בדקתי לגביי המכשיר הנ"ל לבנתיים הבאתי מחבר רק לנסות לראות איך יהיה האינטרנט, אני מאוד התאכזבתי ואמרתי שמהירות חשובה לי. לכן הגעתי למסקנה שכדאי לעבוד עם רשת קווית ולא לדאוג לגביי ניתוקים במחשבים שמחוברים אלחוטית ושטויות כאלה.

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  22. Started by BumbleBee,

שלום יש לי בעיית פינגים במשחקי רשת, בעיקר AMERICA'S ARMY . אני מחובר עם תשתית של הכבלים ובזק בין לאומי כספק במהירות 1.5 ו - 128. כשאני עושה פינג לשרת דרך ה CMD אני מקבל גם בשעות העומס פינגים תקינים של עד 150 MS . לעומת זאת כשאני נכנס למשחק אני מקבל לא פחות מ 650 ! MS. כשאני מסביר זאת לתומך הטכני של בזק הוא טוען שאם הפינג דרך ה CMD תקין אז אין שום בעייה. איך אני מסביר לו שהבדיקה הקובעת היא דרך המשחק ? נקודה נוספת, כשאני מתחבר למשחק עם רשת אלחוטית ( NETVISION ו - ADSL באותה מהירות) אני מקבל פינגים תקינים לחלוטין כך שברור לי שהבעיה היא של בזק בין לאומי. הציעו לי לרכוש את חבילת הגיימר אך סירבתי, נראה לי מגוחך לשלם תוספת כספית על משהו טריוויאלי כמו ניתוב שרתים, מה עוד שב…

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  23. Started by biodome,

אני חושב לקנות את הנתב DI-704P לפצל את האינטרנט בדירה. כרגע אני ב-ADSL אבל אני מתכנן לעבור לכבלים בקרוב (בתקווה שיוציאו מבצע טוב על על 1.5/512 בקרוב).. ניסיתי לחפש מידע בפורום על הנתב הזה אבל מצאתי רק דיון מלפני 3 שנים.. אז אני רוצה לוודא אם הוא אכן מתאים גם לכבלים בארץ ולא רק ל-ADSL. באשר למודם של הכבלים אני מבין שלא משנה איזה אני אקבל וכולם עושים את העבודה.

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  24. שלום היום קיבלנו את דף התשלום של בזק ובו דף עבור מבצע של מחשבים ניידים:lenovo או acer כל אחד ב-69.90 ש"ח לחודש ל-36 חודשים. כתבו שיש יותר פרטים באתר - אבל לא מצאתי כלום באתר שלהם מישהו מכיר את הדגם המלא של שני מחשבים אלה? שווה? תודה

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  25. Started by whitiger19,

שלום לכולם, אני די חדש בכל העסק הזה של רשתות אלחוטיות. אני רוצה לעשות רשת אלחוטית בין 2 מחשבים בבית וPS3 . כרגע יש לי חוטית, אני פשוט רוצה להפטר מכל הכבלים. כמה העסק יעלה לי? אני מעונין בראוטר במקסימום 250 ש"ח. וכרטיסי רשת כמה שיותר זולים. נ.ב לPS3 צריך לקנות כרטיס רשת?

• 7 תגובות
    • 841 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.