עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. כמה +- בקו אוירי ללא מחשולים באויר הפתוח? והן בבית עם קירות?

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  2. Started by LazyBoy,

http://www.gamespot.com/news/6165866.html?tag=latestnews;title;3 היו אשכרה אנשים שקנו את המקורי כך שהיה להם כסף להם להשקיע בגרסה מסורסת וזולה יותר? :s05:

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  3. Started by alon83438,

שלום!! יש לי 4 מחשבים על שלושה אקספי פרו ועל האחר (נייד) מילניום. הייתי רוצה לעשות בינהם רשת אלחוטית - במה זה כרוך? 1) איזה ציוד אני צריך ומה מומלץ? 2) איך מתקינים? 3) איך אני יכול להתחבר לאינטרנט ממספר מחשבים במקביל? 4) איך אני יכול לחסום גישה ממחשבים אחרים לתוך ספריות מסימות במחשב מסוים? תודה רבה מראש

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  4. שלום לכולם נימאס לי מינזק וגיליתי לא מיזמן שאני רחוק מהמרכזיה אז אני שוקל לעבור לHOT הבעיה הגדולה שלי שיש לי (3Com® OfficeConnect® Wireless 11g Cable/DSL Router )ואני מנוי לבזק בינלאומי(איתם אני מרוצה ורוצה לישאר)ואני לא יודע איך להגדיר תראוטר במיקרה שאני יחליט ללכת לHOT אז אני מבקש מדריך שאני יוכל להדפיס חוץ מיזה איזה בעיות ויתרונות יש לכבלים ודבר אחרון אין לי כבלים דיגיטלים ואני צריך לדעת צריך שקע נוסף לאינטרנט בכבלים במיקרה שאין לי שקע דיגיטלי? ואיזה מודם לבקש? במיקרה שיש אבדלים באיכות אני מזכיר שיש לי כבר ראוטר בקיצור אני צריך את כל הידע הרלוונטי במעבר מינזק לכבלים בתודה STONE COLD

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  5. Started by BigDragoon,

יש לי בבית מלפני כמה שנים את ה wrt54g. אני מעוניין לקנות אחד חדש. ניסיתי למצוא את ההבדלים בין G ל GL הבנתי שה GL הוא גירסא חדשה של ה G. (או תת גרסא או משהו כזה) אבל, אם כך, למה ה G עולה בכ 100 ש"ח יותר מה GL? ומה ההבדלים (אם יש באמת) בין שניהם?

• 6 תגובות
    • 874 צפיות
  6. Started by alex15,

עשיתי ככה נכנסתי ללממשק המנהל בראוטר שמתי על ADVANCED ושמתי ENEBLE וכתבתי SBABDC ובPROTOCOL TYPE עשיתי BOTH והראשון שמתי את הפורט TCP ןהשני שמתי מספר הפורט של tcp ועוד פעעם עשיתי זה אבל בפעם הזאתי עשיתי שמתי בשתיהן את הםורט של UDP ושמתי ALWAYS עשיתי בסבהבה TEST PORTS ואפ אחד ממהם לא עובד

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  7. Started by roeesnir,

לא דרך הראוטר, אלא רק במחשב מסויים. מצידי שיהיה דרך הדפדפן. תודה.

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  8. יש לי אפשרות להשיג את שניהם ב200ש"ח איזה מהם עדיף יותר? NetGear RANGEMAX WNR834B WIRELESS-N ROUTER http://www.netgear.com/Home/Products/RoutersandGateways/RangeMaxWirelessNRoutersandGateways/WNR834B.aspx NetGear RANGEMAX WIRELESS ROUTER WPN824 http://www.netgear.com/products/details/WPN824.php

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  9. Started by irounet,

ערב טוב לכול התותחים כאן. יש לי בעיה שמטרידה אותי כבר יומיים, מדובר ב 2 מחשבים אחד מחובר קווי ואחד אלחוטי דרך נתב זייקסל prestige 600 אלחוטי. הרצתי את "האשף של הרשתות ב 2 המחשבים, שתפתי את הכוננים אבל כלום לא עוזר אין לי יכולת להכנס דרך מיקומי הרשת שלי ולראות את המחשב השני, לא מהקווי ולא מהאלחוטי. מהמחשב הקווי יש לי פינג לאחלוטי אבל לא ההפך. כאשר כבר בטלתי את ה FW מכרטיס הרשת והסרתי את האנטי וירוס שהמליצו לי, ואני ADMIN על 2 המחשבים.............. למישהו יש רעיון??? ערב טוב ותודה מראש.

• 10 תגובות
    • 874 צפיות
  10. ככה : 3 מחשבים עם כרטיסי רשת אלחוטיים שונים (2 זהים 1 שונה ) . ראוטר linksys 54 ככה בכל המחשבים הרשת האלחוטית מוגדרת באופן ידני : IP 192.168.1.X SUBNET : 255..255.255.0 gateway : 192.168.1.1 הכל עובד טוב ברשת עצמה חוץ מהעובדה שממחשב אחד אני לא יכול לעשות פינג לאיזשהו מחשב אבל הוא יכול אליי... למה זה קורה ? איפה הבעיה פה ? את כל זה גיליתי כאשר ניסיתי לעשות Remote Desktop Connection לשאר המחשבים ... גיליתי שאני לא מסוגל לזהות אף אחד מהמחשיבם או להתחבר אליהם והם מסוגלים לעבור אליי ללא כל בעיות ... למישהו יש פתרון לזה?

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  11. למי ששם לב לתרד הקודם שלי אז יודע על מה מדובר ולמי שלא אז: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=152119.0 אז מה שקורה עכשיו זה שהראוטר(יותר נכון שרת) עובד עם החיבור הרגיל(לא אלחוטי) למחשב השולחני, הכל עובד טוב שיתוף מדפסת ,סידי ואינטרנט. התקנתי את כרטיס הרשת האלחוטי ואני לא מצליח לקשר בין הנייד לשרת לא משנה מה אני עושה זה פשוט לא עובד במקרה הטוב אחד מהם (רק אחד) מראה שהוא מחובר אבל תכלס כלום לא עובד (ששיך לרשת). הגדרת החיבור בינהם הוא אד-הוק כך שלא זאת הבעיה . עוד כמה דברים שאולי יעזרו: הגדרתי רשת בשרת שכוללת את כל כרטיסי הרשת.(כולל האלחוטי) כל המחשבים מוגדרים באותה קבוצת עבודה. תודה מראש על העזרה.

• 6 תגובות
    • 873 צפיות
  12. Started by alon83438,

שלום !!! עשיתי וואונט.. ורציתי לדעת כמה דברים: 1) האם משתמשים במחשבים אחרים יכולים לראות לאיזה אתרי אינטרנט אני גולש? אם כן האם ניתן לחסום זאת? 2) איזה תוכנה הכי טובה ונוחה לשים סיסמא על תיקיות במחשב? 3) איזה תוכנה אפשר להוריד חינם (ושזה יהיה חוקי...) למניעת ספאם.??? תודה רבה...

13. Started by sgsg,

יש לי שני מחשבים (עם ויסטה) ואת הראוטר הנ"ל. מחשב אחד מחובר ישירות לראוטר והשני נמצא חדר ליד ולכן מחובר באופן אלחוטי. הבעיה מתחילה כשאני רוצה להעביר קבצים בין המחשבים. כאשר אני מנסה להעביר מהמחשב עם החיבור הישיר למחשב האלחוטי הקצב ממש ממש נמוך - 2 מגה במקרה הטוב, אבל בד"כ כמה מאות KB. לפי הווינדוס במחשב האלחוטי הקליטה נעה בין טוב-מאוד למצויין (מהירות 54-48Mb). לפי DD-WRT ה- Signal Quality בין 30%-40% נראה לי די נמוך מבחינת אינטרנט, אני חושב שזה די בסדר למרות שיכול להיות שהאימיול באלחוטי טיפה איטי. שכחתי לציין שהכרטיס הוא של EDIMAX - דגם PCI שיש לו אנטנה עם חוט.

• 5 תגובות
    • 873 צפיות
  14. Started by rami1992,

דבר ראשון אני רוצה לומר שהבעיה לא פוגעת בגלישה באינטרנט ושהגלישה כן מתאפשרת......דבר שני כל מי שיש לו נתב של siemens מדגם sl2-141 (השחור) מוזמן לעשות את הבדיקה הזו דרך כרטיסיית Management ואז ללחוץ על Run Diagnostic Tests ולהמתין 10 שניות. אני רוצה לדעת אם רק אצלי מופיעות השגיאות כמו בתמונה (כי לפני שעברנו דירה והעברנו איתנו את קו הטלפון הייתי מבצע את אותה בדיקה ולא היו שגיאות) תודה לכל מי שעוזר........ http://www.siz.co.il/my.php?i=z1ttlq5mlymg.jpg

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  15. Started by Mighty,

ואיך שאומרים הגיעו מים עד נפש! ... האימיול על Low ID , לא יכול לקבל קבצים באיי.סי.קיו, לא יכול לקבל שיחות ב Skype וכנ"ל ב נטמיטינג!!!! ואף לא הצלחתי לפתוח פורטים בכלל!! אז ככה יש לי רשת בבית עם 5 מחשבים - 1.5mg ADSL המודם פרוץ מחובר לסוויץ - יש לי מודם ECI telecom B-FOCuS Router 270 pr גרסה: 20030611 יש כל מיני מדריכים... אני מעונין בגרסה כמו שלי בבקשה...שלא יהיה מדריך מסורבל...:] תודה.. אני מאוד אשמח לקבל את המדריך

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  16. Started by DeaglinG,

השאלה בכותרת.. אני רוצה לקנות את הראוטר הנ"ל אבל אני רואה שאין לו יציאת טלפון... אז הוא לא מודם? אני צריך לחבר אותו לעוד מכשיר ורק אז לקיר?

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  17. Started by pyro,

היי, אני מעוניין לקנות נתב וכ.רשת אלחוטיים בסביבות 750 ש"ח. מחשב אחד מיועד להתחבר בצורה חוטית והמחשב השני בצורה אלחוטית. אני משתמש באימיול לכן אני זקוק לנתב אמין שלא יקרוס תחת עומס. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 873 צפיות
  18. Started by מישה,

שמעתי שYES מציעים כרגע חיבור לאינטרנט דרך WOW בתשלום מקיף של 270/280 ש"ח כולל הכל כרגע אני משלם לYES 230/240 ש"ח לחודש בלי אינטרנט ולא כל הערוצים או בעקרון לא מעניינים הערוצים ( אני צופה בשתי ערוצים בלבד - שאחד מהם זה ערוץ 2), האם משתלם לי להוסיף 40-50 שקל ולהתחבר דרכם ? האם מישהו מחובר דרכם ונתקל בבעיות ? או דווקא לא נתקבל בבעיות. יש לי התחייבות בבזק לשנה, בגלל שקיבלתי מהם מודם חדש לפני שבועיים כרגע אני משלם על האינטרנט 135 ש"ח גם לבזק וגם לספק האינטרנט ... כל המחירים וכל החבילות הן עבור 1.5 MB .

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  19. יש לי ת EDIMAX עבדתי לפי המדריך של פיקוק וזה לא עזר לי קראתי כאן תגובות של אנשים עם אותה בעיה וזה גם לא עזר לי כי לא הבנתי מה צריך להגדיר....... האם יש קשר עם ההגדרות בראוטר ב L2TP או משו אחר שצריך להכניס שם משתמש סיסמה HOST וכו..... כי יש לי ראוטור והוא לא בשימוש וזה מעצבן אותי

• 6 תגובות
    • 873 צפיות
  20. Started by XpHunTeR1,

אני רוצה לעשות רשת בין שני מחשבים. אחד בקומה א', שני בקומה ב'. לכן זה צריך להיות מן הסתם רשת-אלחוטית. אני צריך רשת רק בשביל אינטרנט בשני המחשבים..שיהיה איכותי - שהאינטרנט לא יתקע או לא יודע מה עוד יכול להיות... העברת קבצים וכו' לא מעניין אותי...אני צריך רק אינטרנט. מה אני צריך לקנות? ועל מה אתם ממליצים? חשבתי על אלו (תסתכלו בקטגוריה של הרשת) מה אתם אומרים? על מה אתם ממליצים? ואני גם צריך שיהיה משהו שאפשר להתקין לבד בלי טכנאי. תודה

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  21. שלום, כ3 שנים אני באינטרנט של הוט (כרגע 5 מגה) עם ספק של נטוויז'ן עם ראוטר אדימקס 6524N (עם השלוש אנטנות) יש לנו בבית המון ניתוקים גם בקווי וגם באלחוטי. הקטע המוזר הוא שתמיד הייתי בטוח שהבעייה בהוט, לפעמים אני מתקשר והם מזהים תקלה לפעמים אני מתקשר ואומרים שהכל תקין. החשד הוא כרגע הראוטר שגם מחיפוש קל על הדגם הזה ראיתי די הרבה פוסטים של ניתוקים. איך אפשר להיות בטוח מה מקור הבעיה ? הדרך שהוט הציעו לי זה להתחבר בחיבור ישיר למודם, מבחינתי זה לא בא בחשבון (קומה למעלה וזה בעיה...)

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  22. Started by oryan_m,

אהלן לכולם אני צריך עזרה בקניית ראוטר אלחוטי, מה כדאי לקנות?!!? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  23. בנוסף מה אתם אומרים - אם מחשב ה"שרת" יהיה P166MMX עם 64 מ"ב האינטרנט יהיה יותר איטי? יש לי חיבור ADSL דרך USB. מערכות ההפעלה הם Win98SE על ה P166MMX ועל המחשב שלי WinXP תודה!

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  24. אני לא מצליח להכנס לדף ההגדרות באינטרנט 192.168.1.1 כנראה מישהו שינה את הסיסמא האים יש לי בכל זאת דרך להיכנס דרך אגב אני מנסה לפתוח פורטים זו הדרך נכון?

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  25. שלום לכולם. יש לי 2 מחשבים שאותם חיברתי למודם אחד של מוטורולה בכבלים (הראשון בחיבור usb והשני ב LAN) לגלישה באינטרנט,בשניהם אני משתמש באותו USER בחיבור לאינטרנט. מכיוון שזו דרך מאד פשוטה לחבר שני מחשבים לאינטרנט בבית יעצתי לחבר שלי שיעשה בדיוק את אותו הדבר. למרבה ההפתעה (שלי) כאשר חבר שלי ביצע את החיבור של שני המחשבים הוא הצליח לשתף אותם גם ברשת פנימית בלי קשר לאינטרנט (חוץ מסימום האופציה של שיתוף HD הוא לא נגע בשום הגדרה). הבעיה שלי היא שאני לא מצליח לשתף אותם! אלא רק את המדפסת. עשיתי כל מה שאני מכיר אבל את הכוננים הקשיחים אני לא מצליח לראות באף מחשב. בבקשה עזרה, תודה אלעד.

• 4 תגובות
    • 873 צפיות

דיונים חדשים בפורומים