רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! אני מחפש תוכנה שמראה חיבורים פתוחים (סגנון NETSTAT) אבל שתיהיה מפורטת, שתוכל לזהות מי ה SERVICE שמריץ את החיבור (בין אם זה SMTP, FTP, EMULE וכדומה [לא חייב שתזהה הכל, אבל פורטים בסיסיים לפחות]), מה הפרטוקול, מה הפורט, מה המצב (מחובר, מאזין לחיבורים) וכל דבר אפשרי. עדיף שתיהיה חינאמית. תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
באיזה ספק אינטרנט יש הכי פחות לאגים למשחקי רשת שהשרת שלהם בחו''ל ? יש לי עכשיו בזק בינ''ל 5 מגה ביט . אין לי חבילת גיימרים או משהו . ויש לי לאגים למשחקי רשת שהשרת שלהם בחו''ל . זה 100% מהספק אינטרנט .
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=387 באמת מתקרב לטווחי הקליטה שמצוינים לגביו: עד 100 מטר בבית עד 300 מטר מחוץ לבית ? למנוסים איתו,מעשית מאיזה מרחק אפשר לקלוט איתו? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
יש לי ת EDIMAX עבדתי לפי המדריך של פיקוק וזה לא עזר לי קראתי כאן תגובות של אנשים עם אותה בעיה וזה גם לא עזר לי כי לא הבנתי מה צריך להגדיר....... האם יש קשר עם ההגדרות בראוטר ב L2TP או משו אחר שצריך להכניס שם משתמש סיסמה HOST וכו..... כי יש לי ראוטור והוא לא בשימוש וזה מעצבן אותי
-
- 6 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב חדש המותקן עליו :ויסטה אולטמט 32. אני גולש עם מודם TNN (ללא נתב) דרך ספקית 012/ כאשר אני מפעיל את המחשב בערב הגלישה באינטרנט מהיריה מאוד ותוכנת שיתוף הקבצים (אין תלונות). אממה, לאחר לילה שהמחשב דולק ועובד עם התוכנה,למחרת בבקור אני לא יכול לגלוש לאתרים (לא עם FIREFOX ולא עם IE7) האימיול גם הפסיק לעבוד. והמוזר ביותר שאני מנסה להתנתק מהחייגן ,המחשב רושם שלא ניתן לבצע את הפעולה. למישהו יש רעיון? האם הנושא קשור לhalf connection שך המחשב ש"נסתם"? עמיר
-
- 6 תגובות
- 885 צפיות
-
-
היי , המודם שלי היה עד היום במצב פרו , ראוטר או איך שלא קוראים לזה , אני לא ממש מבין בזה. בכל מקרה , ניסתי להחזירו למצבו הרגיל , וזה לא ממש הצליח לי , עשיתי כל מה שצריך , והחזרתי את ה relay_ppp1 מהתוכנה של המודם. אבל שניסתי ליצור חייגן , הוא לא נתן לי (תמונה למטה) האפשרויות היו דהויות כאלה.. אני חושב שזה בגלל ההגדרות של הכרטיס רשת , אני כבר שחכתי איך צריך להגדיר את הכרטיס רשת , אני יותר משנה עם המודם במצב הזה... סימנתי שם גם עוד משהו בתמונה עם סימן שאלה... לא היה לי מושג אם צריך אותו בכלל שם. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום אבקש את עזרתכם בדחיפות 1יש לי מודם eci focus router 270 pr 2. switch 10/100 3. מחובר בקצב של 750 4. ויש לי 2 מחשבים בחדרים ניפרדים שאלתי חברים יקרים . 1} אך אני מבצע את החיבור של 2 המחשבים כך שהם יכנסו לרשת האינטרנט ללא תלות אחד בשני , ( בשימוש של המודם והסוויץ בלבד) 2} ללא הפיכת אחד המחשבים לשרת . 3} אם אפשר גם הסבר על חלוקת עומסים דינמית בין 2 המחשבים . 4} שיתוף 2 המחשבים לציוד נוסף כגון , סורק , מדפסת וכו" נ.ב האם יש מדריך הנוגע לנושא , + למודם של eci אודה לכם על תגובתכם המהירה והיעילה שלכם בידידות יואל
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אהלן! חג שמח! רציתי לדעת איזה רכיב ב ISP מקצה כתובת IP בחיבור ADLS וגם איפה נשמרים נתונים המקשרים בין IP לשם משתמש של ADSL. תודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
-
הבאתי ראוטר שנקרא: repotec 5-p nway switch הבעיה היא שאני משתמש בremote desctop computer ומהרגע ששיניתי את החיבורים כלומר שני המחשבים מחוברים בראוטר אני אני לא יכול להתחבר למחשב השני שמחובר בו כדרך אגב אני משתמש גם באקס פי וגם בוויסה. עוד בקשה האם מישהו יודע את האיי פי של הראוטר הזה?! אגב הדגם של הראוטר הוא rp-1705m תודה רבה לעוזרים!!
-
- 12 תגובות
- 885 צפיות
-
-
כמו בכותרת, אני מעוניין בהמלצה לנתב אלחוטי (בתקן G, אין צורך בתקן N) למרחקים יחסית ארוכים (הייתי מעריך כ-15 מטרים) עם קירות באמצע. מבחינת תקציב, אני לא ממש יודע אם יש משמעות לזרוק מספר, כי התכנון זה לקנות בארה"ב, אז המחירים של ארץ לא רלוונטים, אז אני פשוט מחפש המלצה לדגם תודה
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום מחפש המלצה לכונן רשת ביתי בגודל של 2TB לפחות, מסוג SSD (מספיק עם ה HD המסתובב). הכונן צריך להתחבר לרשת הביתית ב WiFi (הוא לא ימצא קרוב ל router/switch) וכמובן גם חיבור LAN. רצוי אחד שעובד בתקשורת מהירה וחדשה של WiFi (ו LAN של 1Gb). אם אפשרי ויש, אז כזה שניתן להחליף את ה SSD הפנימי שלו ליותר גדול בעתיד (אם צריך). הכונן ישמש לגיבוי החומר מהמחשבים הביתיים ורצוי כזה שניתן להיכנס אליו גם מהטלפון הסלולרי ולהוציא/לשמור דברים. יש המלצות ??? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
- 1 follower
-
-
זקוק לעזרתכם ... כרגע אני מחובר לאינטרנט ברק 99 ש"ח לחודש ללא התחייבות ( כבר 5חודש ) וקיבלתי אז מודם מתנה , עכשיו קניתי מחשב חדש עם כרטיס רשת ( במחשב הישן יש את המודם הפנימי ואת הכרטיס שברק הביאו לי ) , עכשיו אני רוצה ששני המחשבים יהיו מחוברים לאינטרנט המהיר ( לא אכפת לי שלא יהיה בו זמנית ) ונראה לי שאני צריך עוד כרטיס ADSL ( לא?) לכן חשבתי להתנתק מברק (בכל מקרה הם לוקחים יותר מידי ויש הצעות טובות יותר ) ולהתחבר לחברה אחרת במחיר יותר זול ולקבל מודם מתנה ואז יהיה לי בכל מחשב מודם ADSL בקיצור האם כל זה כדאי ?? והאם זה יעבוד . או שיש למישהו הצעה אחרת ? ושאלה נוספת בנוסף לכול זה כדי לחבר את שתי המחשבים האלו לרשת מה אני עוד צריך (רשום למעלה מה יש בכול מחשב )
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
שמו לנו במעונות באוניברסיטה ראוטרים של הוטבוקס. עכשיו הלפטופ שלי תמיד חווה ניתוקים/אי התחברויות לwifi ואצל שאר האנשים בדירה זה בסדר. אם אני מתחבר להוטבוקס בכבל האינטרנט עובד לי טוב. יש לציין שהלפטופ כן מצליח להתחבר לרשתות WIFI אחרות שיש בפקולטה/בבית. מה אני עושה כדי לסדר את זה? אם זה עוזר יש לי מחשב dell vostro
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
יש לי בבית מלפני כמה שנים את ה wrt54g. אני מעוניין לקנות אחד חדש. ניסיתי למצוא את ההבדלים בין G ל GL הבנתי שה GL הוא גירסא חדשה של ה G. (או תת גרסא או משהו כזה) אבל, אם כך, למה ה G עולה בכ 100 ש"ח יותר מה GL? ומה ההבדלים (אם יש באמת) בין שניהם?
-
- 6 תגובות
- 885 צפיות
-
-
היי, יש לי פורום SMF ואני רוצה להגדיר את השליחת מייל לאנשים כאשר הם שוכחים סיסמה לדוגמא. אני רוצה לעשות את זה דרך hotmail. מה ההגדרות SMTP בשביל hotmail לשליחה כזאת?
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים, אני מחפש פתרון אלחוטי לחבר אינטרנט בין שתי דירות במרחק של 200 מטר . איזה נתב מציעים להשתמש והאם צריך אנטנה מיוחדת? יש לציין שבין שתי דירות אין שום בניינים תודה
-
- 6 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אז ככה: יש לי ראוטר שאני מחבר אליו LAPTOP ן-DESKTOP הלפטופ עובד יופי (הכל חוטי) אבל הדסקטופ לא, ניסיתי להחליף כבלים לעדכן דרייורים וכלום לא עוזר מה שמוזר הוא שעכשיו אני לא יכול להיכנס ל-IP של ה-RAOUTER! גם RESET עשיתי לראוטר 192.168.1.1 ויש לי מן IP מוזר שאף פעם לא היה לי.... מה יכולה להיות הבעייה??
-
- 10 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אני חושב על הקמת רשת כזאת בבית: אלחוטית או Bluetooth. מישהו יודע איך\האם רשת כזאת מוגנת מפריצה, אקראית או מכוונת?
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום יש לי נתב האפשר UPNP וכרגע השירות מופעל. רציתי לדעת מה החסרונות של זה, והאם עדיף לי פשוט לפתוח ידנית את הפורטים שאני מעוניין בהם. כרגע יש לי רשת של 2 מחשבים שעובדת טוב.. אני צריך לפתוח פורטים מסויימים בשביל שהיא תעבוד, אם אני מבטל UPNP? תודה.. אסף.
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
אפשר פשוט להתפוצץ מאוזלת היד והאטימות של משרדי הבטחון, האוצר והתקשורת. בעוד שבעולם, מוצרים המבוססים על תקן 802.11ac הופכים להיות הסטנדרט המקובל, אנו בישראל עוד תקועים עם נתבי Single Band בתקן N. בשבועות האחרונים הוכרזו למעלה מ-20 נתבים חדשים בתקן AC, ה-WiFi Alliance החל לבצע פעילות תקינה מסודרת למוצרים בתקן זה והיצרניות מדווחות על הפסקת היצור של שבבי N. ואצלנו בישראל - יקום מקביל. הצבא מחזיק את מרבית הערוצים בתדר 5Ghz וכתוצאה מכך אי אפשר להכניס לארץ נתבים מודרניים ומתקדמים. בפוסט הרצ"ב יש מידע מפורט על הנושא. אם אתם חושבים שכל נושא תדר 5Ghz דורש זעזוע, אנא הפיצו פוסט זה והעבירו את הנושא הלאה. http://www.netcheif.com/blog/?p=3791
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איך ניתן לעשות זוג פרופילים לכרטיס רשת אחד, ובמקום להנכס כל פעם להגדרות ה-IP וה-WORKGROUP ולשנות כל הזמן במעבר בין הבית לעבודה, שהדבר יעשה בלחיצת כפתור אחת. האם ניתן לעשות משהו בסגנון ? WIN XP SP2.
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אני מחובר בכבלים דרך בזק בינלאומי על חבילה של מגה וחצי (מת"ב). עכשיו הבעיה שלי זה שיש לי פינגים עצומים לחו"ל!!! לפני מספר ימים היה לי משחק עם הקלאן שלי (TO) בחול היה לי פינג שנע בין 700-750, כאשר לשאר חברי לקבוצה, שהיו מישראל, היה פינגים באיזור ה 200-300 כשלי מכל הקלאן יש את המהירות חיבור הגדולה ביותר (כמעט) מלבד זאת, אני שם לב שהפינגים שלי מאוד נמוכים לחו"ל ואני משלם המון כסף בשביל המגה וחצי, ואחרי שקיבלתי כאלו פינגים וחטפתי כאלו עצבים מאוד שוקל את המשך חברותי בבזק בינלאומי. היום התקשרתי לקווי זהב (כי שמעתי שהם מאוד טובים בפינגים לחול ובכלל הם טובים) והם אמרו שאין בעיה. גם דיברתי עם בזק בינלאומי ועם הקשרי לקוחות שלהם, שם התחילו (ככה נראה לי) לז**ן לי תשכל: הם אמרו שאי…
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה ליצור רשת גיגה בין הנייד שלי לנייח וזה לא מצליח נוצרת לי רק רשת 100mb מה יכולה להיות הבעיה שתיהם תומכים ברשת גיגה כרטיס הרשת בנייד: Broadcom NetLink Gigabit Ethernet בנייח: realtek RTK8168B\8111B FAMILY PCI-E GIGABIT ETHERNET
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי נתב של LINKSYS. דגם WRT54GL הצלחתי לחבר אותו ללא כל בעיה למחשב הביתי והוא פועל מצוין. הבעיה נוצרת כאשר אני מנסה להתחבר אם הנייד שלי (DELL) לנתב הזה. כלומר, אני מוצא את הרשת/אנטנה שלי מתחבר ללא כל בעיה אבל תכלס לגלוש באינטרנט לא מצליח. כל דף שאני מנסה להיכנס אליו לא נפתח. (חייב לציין גם שהוא מראה לי שכל הפסים של האנטנה ירוקים ושאין בעיה מבחינת התחברות והגלישה). ולא נראה לי שהבעיה היא אם הנייד , כי להתחבר לרשתות אחרות אני מצליח. אז אני לא יודע מה לעשות. גם אין לי את הטלפון של התמיכה הטכנית למוצר זה. החנות שקניתי ממנה (KSP) הביא לי מס' טלפון מפוברק ועכשיו הם טוענים שאין להם.
-
- 9 תגובות
- 884 צפיות
-