רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
טוב אז החליפו לי את הAmbit השחור במודם של מוטורולה זה הדגם: SB4200 הוא יותר טוב מהאמביט? שמתי לב לזה שהוא מסתנכרן יותר מהר
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אהלן עד היום הייתי מחובר ברשת חוטית בין 2 מחשבים, מחשב ולקוח, קל ופשוט. עכשיו אני רוצה לחבר מחשב שלישי לרשת חוטית, איך אני עושה את זה?
-
- 8 תגובות
- 856 צפיות
-
-
http://img176.imageshack.us/my.php?image=18dm.jpg תודה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
אני קונה בבאג לכן אני מוגבל לאלו. מה ההמלצות? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה גיליתי מן מילה מוזרה באיי פי שלי שאף פעם לא נתקלתי בה וזה ממש מוזר כי אין סיבה שדבר כזה יהיה: תראו: 122.RED.BEZEQINT.NET מאיפה באה המילה RED?!?! למישהו יש הסבר לזה? אם תרצו תמונה תגידו אבל אני מעדיף לא לחשוף את כל הפרטים של האייפי... תודה מראש לעוזרים, יש לציין שמאז שהמילה הזאת התווספה יש לי בעיות בחיבור זה לפעמים מתנתק לי והגלישה איטית למרות שהסרתי SPY'S AD-WAREZ ועוד עם מלא תוכנות. ***עריכה: עוד בעייה שגיליתי היא שאחרי שאני מתחבר עם החייגן שלי, אחרי 5-6 שניות החייגן מתנתק ואני לא יכול לגלוש ועד שאני יכול להתחבר שוב לוקח איזה דקה או שתיים, איך אני יכול לפתור את הבעייה הזאת!? ברור שזה איזשהו וירוס אבל אני לא מוצא כלום!
-
- 8 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אין אני משתגע כל שניה בעיה חדשה השבוע התקנתי מחדש את XP שאני בא להתקין כרטיס רשת הוא מזהה לי רק משהו של ג'יגה בייט נראה לי זה מובנה ושאני מנסה להתקין תכרטיס רשת שהוא לא מובנה הוא לא מתקין לי אותו גם אחרי שהוא מזהה אותו הוא עושה התקנה ואז לא קורה כלום המנהל התקנים נשאר אותו דבר מה שמוזר זה שבויסטה התקנתי את הכרטיס רשת הזה תוך שניה .. חיפשתי מלא דרייברים כל היום של הכרטיס הזה כלום לא עזר השם של הכרטיס הוא edimax turbo mode sw71280
-
- 7 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה לשתף בין המחשב הראשי שלי VISTA UL לבין המחשב נייד שלי שיש עליו XP HOME. מישהו יכול להפנות אותי למדריך כלשהו ? או לפחות לומר לי מה אני אמור לרשום בשורת הRUN כדי להיכנס למחשב המרוחק? תודה
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני לא יודע אם זה הפורום המתאים להודעה הזאת אבל אני אכתוב את זה פה כי לא מצאתי מקום אחר.. מישהו מכיר אתר טוב כמו torrentleech שאפשר להרשם עליו ויש לו שם סדרות בקובץ אחד או שזה מוריד אותם טוב ? כ להורדת סרטים ושירים יש לי אימיול טוב שמוריד לי סבבה אבל רק סדרות לוקח חודש כי זה 22 פרקים נגיד אז עד שכולם מסיימים זה מעצבן.. לכן או שזה יהיה בקובץ אחד גדול כמו ב-torretleech אוו בכמה קבצים אבל שבאמת יוריד אותם.. תודה רבה מראש..אהה וכמובן שההרשמה תיהיה בחינם..
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/news/6165866.html?tag=latestnews;title;3 היו אשכרה אנשים שקנו את המקורי כך שהיה להם כסף להם להשקיע בגרסה מסורסת וזולה יותר? :s05:
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
בשבועות האחרונים נחשפתי למידע הנוגע לפעילות איגוד האינטרנט הישראלי. זהו פוסט ראשון בסדרה של פוסטים שינסו להאיר את הצדדים הפחות מחמיאים של האיגוד. יהיה מעניין. http://www.netcheif.com/blog/?p=2791
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני מספר ימים עשיתי רשת אלחוטית כבלים (ערוצי זהב) ו- 012 ראוטר ו-2 כרטיסי רשת אלחוטיים והביאו לי משהו שאני מש לא מכיר ראוטר דגם DI-714P+ של D-LINK כרטיס רשת למחשב נייח DWL-520+ של D-LINK כרטיס רשת למחשב נייד DWL-650+ של D-LINK מישהו יודע איך הם? האם הם טובים? ושאלה שמאוד חשובה לי האם בראוטר יש FIREWALL?
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום... יש ברשותי מודם USB של רוטל, בצע כחול כזה. יש למטה (בשורת המשימות של הוידנואס) את 2 החיצים האלו. לי רשום : TRANSMIT : 96 RECEIVE : 2528 מה שמפתיע שהרסיב די גדול ביחס לחבליה של 0.5 MB (בד"כ הטרנסמיט הוא 128, לא יודע מה קרה בזמן האחרון) אבל בכל זאת אני מוריד ב-40KB-70KB בעבר הייתי מוריד ב-200 ומשהו קבוע אבל לאחר פירמוט המחשב אני מוריד נורא לאט. יום אחד זה חזר לי משום מה אבל שוב פעם במקרה נאלצתי לפרמט עקב בעיה כלשהיא ושוב פעם המהירות ירדה. גם המהירות גלישה שלי נורא איטית. כל הצעה או פיתרון כיצד לנצל או לתקן זאת יעזרו ! תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 856 צפיות
-
-
על איזה תכונות מומלץ להסתכל בכרטיס רשת אלחוטי מה זה 802.11? האם זה חשוב? האם אלו כרטיסים סבבה? Edimax EW-7318UG 54Mbps USB Edimax EW-7128G 54Mbps PCI האם עדיף ללכת על PCI כדי לחסוך במשאבים או שזה זניח?
-
- 7 תגובות
- 856 צפיות
-
-
בוקר טוב, יש ראוטר של בזק מדגם NETGEAR הלבן. עכשיו בזמן האחרון אני חווה איטיות בגלישה, בזק כמו בזק אמרו לי שהבעיה לא אצליהם. אחרי שנכנסתי לממשק של הראוטר ראיתי יש עוד מחשב שרוכב לי על האינטרנט בנוסף למחשבים שלי. ניסיתי לשנות סיסמת WIFI ועדיין לא עוזר. שאלתי טכנאי והוא אמר לי שהבנאדם הזה פשוט נכנס לי לממשק ראוטר ורואה את הסיסמת הWIFI. יש דרך לשנות את הסיסמת ADMIN של הממשק?
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
יש לי בבית רשת עם שני מחשבים שכל אחד מהם מחובר להאב, ואל ההאב מחובר המודם (כבלים) יש אינטרנט בשני המחשבים אך שיתוף קבצים ביניהם למשל, לא עובד לשניהם יש IP שונה שמתקבל אוטומטית והוא ממש שונה, לדוגמא 80.187.200.1 ו- 212.199.205.14 האם יש אפשרות לסדר רשת בין המחשבים?
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
חברה איך המודם של dynamode pci זה של אינטרנט מהיר ???
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
איך מזהים אם כבל רשת הוא מוצלב או לא ואיזה בדיוק פינים או צבעים מוצלבים במקומם
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
יש לי שתי מחשבים באחד 2 כרטיסי רשת ובשני אחד ואני רוצה לחבר בין שני המחשבים ושאחד יהיה מחובר לאינטרנט והשני יתחבר לאינטרנט דרך המחשב השני
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
ברוך השם ההתחייבות שלי ל012 מסתיימת עוד מעט . ב 3.9.2010 אני כרגע על באנדל 1.5 ב79 . זה בסדר בשבילי כי יש לי סידבוקס ואני מושך בפול ספיד בFTP את הקבצים . כך שזה מספיק אפקטיבי . והמחיר הנמוך גם מתאים לי חחח הבעיה שאני ממש לא סובל להתמקח ... אבל כנראה שאין הרבה מה לעשות ? אני חושב שאני צריך לדעת על הצעות טובות שונות כדי להתמקח עם שימור לקוחות ? 018 עדיפה ? או .. דבר נוסף זה שהIP לא חסום באתרי טורנטים . חשוב . כרגע אני לא משחק ברשת כך שפינגים לא ממש עקרוני . העיקר - האם יש פרק זמן שבו ניתן לבטל את התקשרות עם החברה ? תודה
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
Gmail כן זוכר את שם המשתמש והסיסמה שלי ואני כל פעם לוחץ על Sign In אבל כשאני לא נכנס נגיד איזה 5 דקות או יותר אז אני שוב צריך ללחוץ על Sign In וזה מעצבן. איך אני עושה שכל פעם שאני נכנס ל-Gmail אז זה יכניס אותי ישירות לאינבוקס? תודה.
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
לא דרך הראוטר, אלא רק במחשב מסויים. מצידי שיהיה דרך הדפדפן. תודה.
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
יש לי אפשרות להשיג את שניהם ב200ש"ח איזה מהם עדיף יותר? NetGear RANGEMAX WNR834B WIRELESS-N ROUTER http://www.netgear.com/Home/Products/RoutersandGateways/RangeMaxWirelessNRoutersandGateways/WNR834B.aspx NetGear RANGEMAX WIRELESS ROUTER WPN824 http://www.netgear.com/products/details/WPN824.php
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מודם TP-LINK של בזק. יש לו שתי כניסות USB (מה שהופך את מה שמחברים לרשתי). ויש לי גם כונן חיצוני של MAXTOR עם סיסטם פייל NTFS. אני רוצה שהוא יהיה מחובר לרשת לכולם(לכל מי שמתחבר בבית), אבל שיהיה סוג של כונן BACKUP, שכל פעם שנרצה לגבות זה יכניס אוטומטית לשם. אני מאמין שיש תוכנות שעושות דברים כאלה עם הבאק אפ, אבל אשמח לעוד רעיונות / הצעות(איך עושים ומה כדאי לעשות). תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום לכולם. ביום שבת קיבלתי לרשותי נתב של חברת NETGEAR מדגם WGR614 V6 . ברשותי שלושה מחשבים: 2 נייחים ואחד נייד. מחשב אחד נייח מחובר ישירות אל הנתב אני מצליח לגלוש באינטרנט. מחשב שני נייח מחובר באמצעות אנטנת USB, יש אות אבל אינני מצליח לגלוש. מחשב נייד בעל אנטנה מובנית יש אות ויש אינטרנט. אנא עיזרו לי לסדר את האינטרנט במחשב הנייח השני. תודה הקרנף.
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
הנורות נעשה בו מוזר בהתחלה כשחיברו אותי דרך הכבלים המנורה שתמיד מהבהבת (pc\activity) הבהבה בקצב רצוף אחיד,איזה כמה חודשים אחרי היא התחילה להבהב בצורה מוזרה פתאום היא דולקת רצוף שתי שניות ואז מהבהבת ואז פתאום מהבהבת מהר ואז פתאום לאט עוד פעם וכו' למה זה קורה? משהו לא בסדר? יכול להיות שבגלל שאיזה פין התעקם שמה בחיבור בין המודם לכבל של הכרטיס רשת? האינטרנט עובד סבבה אבל מעניין לדעת למה זה ככה....
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-