עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש חיה כזאת? יש לי אינטרנט במהירות 5 מגה ואני לא מעוניין להתעסק או לקחת מודם חייגן מבזק האם יש לכם המלצה למודם ספציפי, אמין, שיהיה כל הזמן מסונכרן בנורית של ה adal ולא יתנתק לי כל 4 שניות? אם כן מאיפה אפשר לקנות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by alex15,

אם אני קונה את ה ראוטר עם התקן N ומשדר בתקן N והמחשב הכרטיס רשת שלו בתקן G אז השידור מהמשדר(הראוטר) הופך להיות G ומגיע לכרטיס רשת בתקן G . אז למה לי לקנות תקן N אז נשארנו על תקן G ואני לא רוצה את התקן G . מה אפשר לעשות ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום, מחפש המלצה טובה לנתב אלחוטי איכותי *אופציה: טווח מעל 30 מטר... *אופציה: אפשרות לשידרוג בעתיד לשיפור הקליטה. במחיר של 300 ~ ש"ח. אפשרות של 4-2 מחשבים בחיבור קווי. אשמח לקבל המלצות וקישורים.

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  4. Started by EagleXDR,

היי, המודם שלי, siemens sl2-144, החתיכת זבל הזה, ואני משתמש בביטוי כזה רק בגלל שהוא באמת כזה, גוסס. וכשאני אני אומר גוסס, אני מתכוון שנזקקתי ל20 רפרשים ועוד 60 שניות עד שהדף הזה עלה, ואני מתפלל שההודעה תשלח. ניסיתי מכמה מחשבים, כמה דפדפנים, בלי פיירוואל ועם פיירוואל. אני אמנם צריך לבטל את הסייפנט, אבל אני לא מאמין שזה עד כדי כך חונק. בכל מקרה, כיוון שיש לי ניסיון רע עם המודמים שבזק נותנים, חוץ מה600E שהיה מצויין אבל... פשוט מת אחרי שנה ומשהו, רציתי לדעת, האם יש מודם שאני יכול לבקש מהם, או אפילו לקנות מחנות פרטית? אני רוצה משהו אמין, שלשם שינוי יחזיק יותר משנה. תודה.

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  5. הבעייה שלי היה כזו קבלתי מכתב שיש לי חוב אצל 013 עדין אין לי את כול הפרטים אבל לפי המידע שכבלתי מ 013 יש לי חוב לשרות לא ידוע עוד אינטרנט \שיחות לחול למה אני לא יודע בגלל ש013 אומרים שזה שיחות וחברה הגביה אומרת לאינטרנט אז שאלתי מאיזה שנה אז אם אמרו 2008 אז אמרתי לאם למה לא קבלתי שום מכתב אז אין לאם תשובה ואמרו לדבר אם חברת הגביה המכתב בא על השם שלי כתובת ומספר ת"ז הדבר הכיי מוזר ששאלתי את 013 באיזה כרטיס אני שלמתי אם אמרו לי ישרכרט 7427 והבעייה הי שאני בבנק דיסקונט מ 2006 והבנק נותן כרטיסים של ויזה אז יכול להיות שמשהו גנב את המידע שלי ? ו בנוסף אני בבזק בנלאומי ממתי שאני זוכר אז מה אני יכול לעשות ?

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  6. Started by navk2,

יש לי את הראוטר SL2 141 של EDIMAX. לאחרונה אני מרגיש איטיות מטורפת ביאטנרנט וכשראתי כמה קל להתחבר דרך פלאפון לרשת אלחוטית פחדתי שאולי מישהו תופס עליי טרמפ.. היום הסתכלתי בהגדרות של הראוטר שלי וראיתי שיש אופציה לבטל לגמרי את הרשת הלחוטית, ביטלתי אותה מכיוון שאני בכל מקרה מחובר בכבלים ועכשיו אני שואל, האם זה מספיק ? בהנחה שלא קיים בסביבה משועמם שיינסה איכשהו לעקוף את זה (אם בכלל אפשר..) - האם זה מספיק מוגן מפני אנשים שרוצים להיתחבר עם מחשב נייד או עם פלאפון ?

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  7. Started by t-macc,

האלן למי שמבין. לפי מה שאמרו לי זה אמור להיות יציב (בTASK MANGER )אצלי זה קופץ בקפיצות מטורופות. הייתה לי בעיה באינטרנט:הורדתי על 100 בעוד ש המהירות שלי הייתה אמורה להיות 2.5 מגה.התקשרתי לספקית הם החזירו לי את זה ל2.5 (סתם רציתי לצין) בכל מקרה,אני מוריד דברים במהירות ממש איטיות,אני לא יודע אם יש קשר אבל אני מאמין מאוד שכן. יש משהוא אולי שאני אמור להגדיר ? לשנות ? אגב פירמטתי את כונן C מפאת הספק. תודה

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  8. ניסיתי לגלוש דרך כרטיס אלחוטי USB באיזור מגוריי הבעיה שהוא מראה בווינדוס 2 קווים " אות " נמוך של גלישה זאת אומרת שאני יכול לראות בקושי אתרים של אינפורמציה וסרטים דרך האינטרנט הוא יתקע כל שניה . התקשרתי לפיקוק מחשבים שמייבאים EDIMAX הם המליצו לי לקנות כרטיס רשת אלחוטי 7326LG שהוא בממשק PCI עם אנטנה אחת 2DBI ובנוסף אנטנה 7DBI להגדלת טווח ... זה מה שעשיתי התקנתי את הכרטיס PCI במחשב ואת האנטנה המקורית הוצאתי ושמתי את האנטנה 7DBI במקום 2 ואותו דבר " האות " בווינדוס מראה 4 קווים בניגוד לפעם הקודמת שהוא יראה רק 1 - 2 קווים רשום " אות טוב מאוד " אבל מבחינת גלישה אותו דבר לא מבין למה ? האינטרנט בקושי זז אם בכלל בשתי האופציות USB ו PCI . מה אני אמור לעשות ? SINGAL STRENGTH 61% LINK…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by +Eliran+,

שלום וברכה, יש לי רשת אלחוטית בבית וכשאני גולש או מוריד דברים מהירות ההורדה שלי עומדת על 20KB בממוצע כשיש לי חבילת גלישה של 5MB. איך אני יכול לשפר את המצב שאני אוכל להוריד במקסימום של המהירות? תודה.

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  10. Started by alex15,

מה אתם אומרים access point או כרטיס רשת אלחוטי. המרחק הוא 15 מטר לכל היותר עכשיו מה צריך בשביל שיהיה מחובר יותר טוב לאינטרנט ? קניתי ראוטר EDIMAX BR 6524N שהוא בתקן N אבל עכשיו הבעיה היא שאני צריך לקנות כרטיס רשת אלחוטי או אקסס פוינט אבל אניצריך שלא יעשה לי בעיותר עם ההתחברות ..והקליטה ... כי השקעתי בראוטר תקן N בשביל הרשת מה יותר טוב כי המרחק הוא 15 מטר ? מה עדיפ ? איזה סוג שיהיה מחובר לרשת 90 אחוז .ולמעלה .

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  11. יש לי את הראוטר הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2544&CatCode=60 הקליטה בצד השני של הבית לא הכי טובה, המחשב הנייד מחובר ב WIFI באמצעות הכרטיס רשת המובנה ב G. האם התקנת דונגל WIFI בתקן N תשפר את הקליטה והמהירות ? אם כן, האם הדונגל הזה מתאים : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1756&CatCode=60 הבנתי שיש 2 ורסיות לתקן N ?

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. Started by Shoko,

שלום. אני עוזר למישהו בבנית מפרט מחשב ואני צריך למצוא כרטיס רשת שיעבוד ברשת אלחוטית עם ראוטר אז אשמח לכרטיס מתאים וכמה שיותר זול כי הכי פשוט ואיכותי יספיק לו ואין לי ידע במחירים של כרטיסי רשת והתאמתם. בתודה , לידור.

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  13. Started by Arik.G,

שלום, היום קמתי בבוקר ושמתי לב שעל הנתב במקום נורה ירוקה של POWER מהבהבת נורה אדומה הדלקתי את המחשב וראיתי שאין אינטרנט. כשניסיתי להכנס להגדרות של הנתב קיבלתי את השגיאה הבאה: מה זה יכול להיות? ומה גרם לזה? הנתב הוא של חברת SIEMENS מה שחברת בזק מחלקת. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  14. Started by GOVNER_T.S.Y,

הכל מתחיל בזה שמישהו כאן בפורום פרסם קישור לCANTENNA ואני זוכר את התגובות המזלזלות ואיך זה ייתכן וכו' בכל אופן, עבר הרבה זמן, ואז מסיבה לא ברורה זה התחיל לסקרן אותי. CANTENNA לא בניתי, אבל אם בונים את זה כהלכה זה אמור לעבוד. יש לזה הסבר מצוין, לא אכנס לזה כעת. מה שכן מצאתי מספר מדריכים שמדברים על דרך להגביר את אות הראוטר בעזרת תאמינו או תבדקו בעצמכם, הדפסה קרטון דק ונייר אלומניום! בניתי שני דגמים, אחד חפיף ואחד מושקע. בחפיף נייר האלומניום התקמט וגם לאחר נסיון חוזר ליישר אותו לא הצלחתי, תוצאה פגיעה בעוצמת האות! הדגם השני אומנם לא מושלם אבל די קרוב למה שצריך הגביר את האות של הראוטר אל המחשב שלי שלא הוזז ולא כלום ב20%-25% מי שסובל מאזורי קליטה חלשים בדירתו מומלץ בחום …

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  15. טוב אז ככה יש לי ראוטר מיושן של 3COM סך הכל הוא תומך בWII ופעל בסדר גמור במשך כמה שנים טובות הוא עדיין פועל אבל אני חושב שהוא מיתקשה במהירות האינטרנט שיש לי היום (5 מגה ) ומוריד לי את המירות (שאני מחבר לבד את המודם זה הרבה יותר מהר) גם המרחק קליטה שלו מסריח בקיצור אני צריך ככה 1-ראוטר איכותי אם מרחק קליטה נורמלי 2-תמיכה בWII ובDS\(בטח רשום באתר של נינטנדו מה תומך )

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  16. Started by Iko89,

שלום לאחרונה אני מגלה יותר ויותר אתרים שהמהירות הורדה מהם ירדה באופן משמעותי .. הבנתי שיש איזהשהו כתב עיתונות שמטפל בזה .. אבל מה עושים עם זה בפועל ? יוצא מזה משהו ? אני רק ממשיך לראות אתרים נחסמים .. אני בתשתית של בזק והספקית שלי היא נטויז'ן(אני מקווה שלא התבלבלתי) בכל מקרה, האם יש משהו לעשות עם זה ?

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by star010101,

שלום לכולם השתחררתי מבזק ועברתי לHOT, ונשאר בבעלותי נתב SIEMENS חדש. יש לנתב הזה ערך כלשהו? או עדיף להשאיר אותו אצלי לתקופה עתידית בבזק. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. אני הולך לעשות פירמוט בקרוב אבל ההתקנה של החייגן נמחקה לי, אז אם מישהו פה מחובר לנטוויג'ן ויש לו את החייגן על המחשב אז יש מצב שישלח לי או שיעלה את זה? או שבכלל הכי טוב אם יש למישהו את האתר הזה של נטוויג'ן שממנו אפשר להוריד חייגן, זה שעובד בלי אינטרנט אפילו.

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  19. יש לי ראוטר לינקסיס כזה עם 2 אנטנות... ובצד שמאל יש כזה כפתור cisco systems וכשלוחצים עליו הוא מהבהב כזה עם אור לבן ואין לי מושג מה הוא עושה... מישהו יודע מה זה עושה...???

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  20. Started by Ploop,

היי כולם, לצורך עבודה במסגרת הלימודים, אני צריך להגדיר מחשב "כנתב" בין שני דומינים.. שני הדומינים צריכים להיות מסוגלים לשלוח מידע בינהם וקבצי מייל באמצעות שרת exchange איזה שרתים על להדגיר במחשב ה"נתב" על מנת שהוא היהי קליל ויוכל לבצע את העבודה?

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  21. אז ככה פימטתי את המחשב בחזרה לXP מויסטה! עכשיו אני מפעיל את האימיול אני לא יכול לגלוש באינטרנט למרות שהאימיול לא מנצל אותו והגרף שבמנהל המשימות מראה שהוא לא משתמש בפס בכלל(פחות מ10% בשימוש) משהו יודע למה זה קורה? ואני יודע שקיימות תוכנות לחילוק של הרוחב פס אבל זה לא הפיתרון שאני מחפש לפני שזה בויסטה יכלתי לגלוש, להיות בתוכנת מסרים, אימיול ולשחק בפינג נורמלי תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  22. Started by OmEr.il,

שלום, אני משתמש בביטקומט גירסה 0.93,ויש לי הודעה מימין מטה שהגישה אליי חסומה("עיגול" כתום). ניסיתי לפתוח פורטים לפי המדריך שהם מפנים אליו,ועדיין לא הלך. למישהו יש מושג מה הפתרון??? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  23. Started by snir2651,

שלום לכולם, יש לי רשת המורכבת מתצורה של 2 מחשבים המחוברים קווית לראוטר TPLINK 641G. ועוד 2 מחשבים המחוברים אליו בWIRELESS עם כרטיסי רשת תואמים (TL-WN650G TPLINK). המחשב הבעייתי מחובר קווית לראוטר בכבל איכותי ביותר באורך 50 מטר(100Mbit)ומותקנת בו VISTA ULTIMATE 64BIT כולל עדכונים חדשים. שני המחשבים הנותרים מחוברים באופן קווי בכבל שאורכו 100 מטר לראוטר 6504N edimax DHCP OFFעם שני כרטיסי רשת תואמים(EDIMAX EW7728IL) לראוטר העובדים בתקן N(דראפט 2.0). באחד מהם עובדת מערכת הפעלה XP ובשני עובדת VISTA ULTIMATE 64BIT. כל המחשבים בשת מזוהים ובעלי יכולת של שיתוף והעברת קבצים הדדי מלבד מערכות הVISTA. במחשב המחובר בכרטיס רשת של EDIMAX הVISTA בעל יכולת להוריד ולשתף בכל מחשב ברשת אך מהמ…

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  24. Started by dyn,

שלום, עם שדרוג האינטרנט ל 5MB קיבלתי עם החבילה את שירות ה safenet שזה הגנה על תיבת הדואר וכו'. בכל מקרה, מאז השדרוג יש לי הרבה בעיות עם האינטרנט, בבדיקה שנעשתה עם 014 ועם בזק הכל היה תקין. הרבה אנשים בהרבה פורומים שביקרתי טענו שהשירות של safenet דופק את האינטרנט ועדיף לוותר עליו, הם טענו שלאחר שביטלו אותו האינטרנט חזר לפעול כרגיל. עכשיו השאלה היא האם כדאי לוותר על השירות הזה (עם ה 2.5MB לא היה לי אותו בכלל וגם לא חוויתי שום בעיות) או להשאיר אותו. אם אני מוותר עליו ואז מחזיר אותו מתישהו בעתיד אני אצטרך לשלם עליו, לכן אני צריך לדעת האם באמת כדאי לוותר על זה. תודה רבה על העזרה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. שלום לכולם, מישהו מכיר אתר שמאפשר שירותי אחסון חינמי לאתר אינטרנט (גם כמות קטנה זה טוב) תודה רבה לכל העוזרים !

• 2 תגובות
    • 727 צפיות

דיונים חדשים בפורומים