עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום! אני רוצה לקנות חבילת אינטרנט מהיר והסתכלתי על כל המבצעים אצל כל החברות ופחות או יותר בחרתי מה אני רוצה. אני רק רוצה שתגידו לי מה עדיף: חבילת 1.5 מגה ב012 קווי זהב כבלים / או ADSL או חבילת 1.5 מגה ב013 ברק כבלים / או ADSL. תודה רבה לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  2. יש לי ראוטר בבית שאליו מחובר מחשב נייח בכבל כי הם צמודים... ויש לי מחשב נייד שמתחבר ברשת אלחוטית אל הראוטר... עכשיו בעיה היא שעברתי לחדר מחוץ לבית ושם המחשב לא קולט את הראוטר... איך אני יכול להאריך את הקליטה שלו?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. איזו ספקית הכי מומלצת היום לשימושים בכותרת? שמעתי שחברות מסוימות חוסמות את הסטים ומחסימה/ האטה של P2P סבלתי לא מעט בעצמי. עניין הפינגים- כרגע אני באורנג ומרוצה מאוד אבל בCOD BO לא מספיק שהשרתים הכי קרובים הם באירופה אני (ועוד לא מעט שאני מכיר שיש להם אורנג) תמיד מקבל 30-60 יותר פינג מאנשים בבזק לדוגמה תשתית NGN אם זה משנה. תודה מראש, אורי

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שלום רב. 1. במידה ויש לכם נסיון עם כרטיס רשת אל-חוטי, שתומך ב- 802.11g והוא מבוסס PCI, אשמח לקבל חוות דעת על דגמים מדוייקים. 2. במידה וכרטיס הרשת מגיע עם כבל מאריך לאנטנה שלו, אשמח אם תציינו. 3. כמו כן אודה לכל מי שיכול לנדב יותר מידע מנסיונו על מרחקים/מיכשולים (קירות וכו'), שכרטיס הרשת שהוא ממליץ עליו מסוגל להתגבר עליהם בהצלחה. תודה רבה לעונים. שמוליק.

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  5. Started by yak2060,

שלום !! ראיתי פרסומים על מכשיר המשפר קליטה ברשת . לבעלי נסיון האם עובד ? ואיזה מהמוצרים ,אם , כדאי !!

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  6. היי אז בהמשך לדיון הקודם שאח שלי פתח בקשר להקמת רשת אלחוטית בבית הבנתי שאני צריך נתב ו3 כרטיסי רשת . עכשיו לפי מה שהבנתי יש הרבה סוגים של נתבים וכרטיסי רשת אלחוטיים. אני לא מעוניין בכרטיסי רשת איטיים שיאטו לי את כל הרשת והחיבור לאינטרנט, לכן אני שואל אתכם - איזה כרטיסי רשת ונתב מומלצים בכדי לקבל רשת אלחוטית מהירה בלי לאגים . תודה מראש

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  7. Started by shlomom,

לבעלי הנסיון שבכם, נפל לידי ראוטר אלחוטי linksys BEFW11S4 ver 4. הבעיה היא שנורית ה Power מהבהבת באופן קבוע ולא ניתן להתחבר לראוטר בפורטים של ה Ethernet מאחור. כמובן שאין wireless. לפי Cisco זה אומר שה Flash האחרון לא הצליח ולכן יש לבצע ידנית עם tftp. ניסיתי גם ללחוץ 10 שניות על Reset כדי להחזיר אותו ל Factory Defaults, אבל הוא לא מגיב לפינגים ב 192.168.1.1 (המחשב שלי ב 192.168.1.2). האם אתם מכירים איזה דרך נוספת לאושש את הראוטר? רעיונות יתקבלו בברכה?

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  8. Started by itaysk,

מה זה אומר You have a DCC pending, Set your client to receive the transfer ???

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  9. שלום לכולם אני עם חבילה של 10 מגה (NGN) בבזק בינ"ל + בזק. עד אתמול הייתי מקבל בטורנטים מהירות של מגה הורדה ומשום מה מאתמול המהירות שלי יורדת פלאים (ככה עד 300KB). הפורט בראוטר נשאר פתוח ואפילו שיניתי אותו וזה לא עזר, אני מדבר על טורנטים מטורנץ' ליצ' שבד"כ מאוד מהירים ואפילו אני עכשיו מנסה להוריד כמה קבצים ביחד ועדיין המהירות מצחיקה (יחסית כמובן). מישהו/משהו אולי חוסם אותי ?

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  10. יש ברשותי מודם אלקטל ADSL, שאינו נמצא בשימוש כרגע, מודם כבלים שמחבר אותי לאיטרנט (מחובר ע"י רשת) ומחשב אחר. איך אני מחבר את כל זה לשיתוף אינטרנט בין המחשבים?

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  11. Started by zabal12,

שלום , אני משתמש רוטאר מסוג TP -LINK TL-WDR4300 בימים האחרונים אני חווה תקלות בגלישה ב-WIFI איטיות /אין אינטרנט כלל . בבדקית מהירות ב -WIFI אני מגיע ל 20 מגה . בבדיקת מהירות ממחשב נייח שמחובר בכבל ETHERNET אני מגיע ל40 (המהירות שאני אמור לקבל). איך לאבחן את התקלה ?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. איזה מהנתבים פה מומלצים? http://ksp.co.il/?select=.263..264..2141.&kg=&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= הולך להפוך אותו למודם, אז צריך כזה שתומך בתקן שבו בזק משתמשים. תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by ys1,

שלום, יש ברשותי נתב/מודם D-link dsl 604 שעושה את העבודה פחות או יותר בסדר כבר 7 שנים. מה לעשות, הגיע הזמן להחליף - התעבורה האלחוטית שלו נמוכה, אין לו חיבור USB לשיתוף מדפסת או דיסק רשת, ומידי פעם אני נאלץ לעשות לו Reset כי משהו נתקע. לאחר שבדקתי ראשונית מה מוכרים היום, ראיתי שמרבית הנתבים מגיעים ללא מודם ADSL אינטגרטיבי, ואז זה אומר שאני צריך לקנות שתי "קופסאות" - מודל ADSL שיתמוך במהירויות של עד 15 מגה ונתב. אני מבים שרכישה כזו תאפשר לי בעתיד החלפת מודם בלבד היה ואחליט לעבור מבזק לכבלים. לחילופין, ראיתי דגם של Linksys שנקרא X3000 שפוטר אותי מרכישת שתי קופסאות - תומך ב- ADSL, אבל המחיר שלו מכובד. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על צירוף מודם/נתב או מכשיר אחוד שעובד באמינות ולא מפ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Glarmorgan,

שלום לכולם. אני מקווה שזה המקום הנכון לשאלה הזו... לפני כיומיים אני ואחי רצינו לשחק על גבי רשת האינטרנט (אנחנו גרים בבתים שונים), אבל לא הצלחנו להתחבר אחר לשני. ניסיתי לעשות PING למחשב שלו ולא קיבלתי תשובה (Time Out), אך גם הוא לא ראה את המחשב שלי. חשוב לציין שפינג לאתרי אינטרנט עבר. כשהסרתי את הפיירוול של XP, נפתח העולם בפני ועכשיו הוא עונה לי, כמו גם מחשב אחר אליו לא הצלחתי להגיע. הצרה היא שעדיין, הוא לא רואה אותי, כלומר אני לא עונה לו, למרות שההגדרות שלנו זהות. פרטים נוספים: 1. אני מחובר דרך בזק בינלאומי והוא דרך אינטרנט זהב. 2. כשאנחנו נכנסים לשרת המרכזי של המשחק (Europa Universalis 2 , אם שאלתם), אנחנו רואים אחד את השני, אבל לא מסוגלים להתחבר. 3. הצלחתי אפילו …

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  15. רכשתי שני מתאמי MSI מפנדה, הם עבדו מצויין מספר חודשים, בערך 5, אבל עכשיו זהו הנוריות כח לא דולקות יותר, ורק אבאחד מהם ל3 שניות היא נדלקת ואז בשניהם מהבהבת נורית.... נראה לי הם הלכו, אבל מה דעתם, התנסתם עם בעיות כלשהם ?

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  16. Started by Tiger,

שלום בקרוב מאוד אני עושה רשת ביתית בין שני מחשבים , רכשתי שני כרטיסי רשת של חברת Zoltrix. ורציתי לדעת אם מישהו התנסה בעבר עם כרטיסי רשת מסוג כזה . תודה מראש 8)

• 2 תגובות
    • 990 צפיות
  17. Started by Haflo,

o.k אז יש לי סיטואציה עם שני תחנות Win98 וחיבור ADSL עם Alcatel SpeedToch Home, דרך אחת זה להפוך את המודם של Alcatel ל Pro?! ואיזו המלצות יש לדרך השניה? (תוכנת Proxy/Gateway) משהו כמו WinGate?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by yakirmizrahi,

שלום לכולם.. יש לי בעית מהירות באינטרנט האלחוטי. ברשותי מהירות של 12 מגה דרך הוט והספק שלי הוא 012. הגלישה במחשב הנייח שלי היא בסדר אבל כאשר אני מחבר כל מכשיר שתומך ב wi fi הגלישה וההורדה עצמה היא מאוד איטית! ניתן לציין שבכל מכשיר שאני מנסה לגלוש או להוריד כל סוג של תוכן הוא בקרבת הנתב והקליטה במכשיר היא מלאה. יש למישהו מושג למה זה קורה וכיצד ניתן לפתור אותה? תודה

19. Started by DjMorpheu5,

אני צריך המלצה לתשתית וספק. עוד מאת נגמר לי ההתחיבות להוט ול-012 ואני מתנתק סוף סוף. השימושים שלי זה בעיקר משחקים, זה אומר שצריך פינגים נמוכים. האם אקספון כספק ובזק כתשתית הבחירה הכי טובה לעכשיו ? אני אתחבר דרך קו טלפון ומהירות- 2.5 מגה. תקציב- בערך 120 ש"ח לחודש והאם ADSL יותר טוב מכבלים ? או שהם שווים תודה

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  20. Started by h_yoav,

שלום יש לי ראוטר ונק' גישה של D-LINK. והראוטר הפסיק לעבוד ואני רוצה לקנות חדש. עכשיו השאלה היא האם כל ראוטר יתאים לנק' גישה שיש לי? כי אני קונה ראוטר מחברה אחרת. תודה יואב

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  21. יש לי בעיות התנתקות איתו, משום מה המסנג'ר והאיי סי קיו שלי מאז שחיברתי אותו עושים בעיות מתנתקים מדיי פעם וכאלה... בנוסף, עכשיו הבעיה האמיתית.. אם אני משתמש ב Upload שלי בצורה מלאה, הכוונה מנצל את כל הרוחב פס שיש לי בשליחה במשך 3, 4 דק' ברצף הראוטר מתנתק מהאינטרנט ומתחבר מחדש.. מישהו נתקל בתופעה?? יש לציין שהחלפתי ראוטר כבר פעם אחת ולראוטר החדש יש גם גרסה שונה.

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  22. Started by zeevru,

לא מזמן החלפתי את הלינקסיס הישן שלי ב - EDIMAX 6574n. בין שאר התכונות של הראוטר החדש הוא חיבור קווי של 1 גיגה. מאחר והמחשב הקרוב לראוטר שהוא נייח, מחובר קווי, יש לי אופציה לנצל את השדרוג הזה, ואני תוהה אם תהיה בכך תועלת. המחשב הוא עם לוח אם 64 ביט, גם המעבד תומך ב-64 ביט ומערכת ההפעלה שהתקנתי היא windows 7 גם 64 ביט. יש לי סלוט פנוי בלוח האם, PCIe x1 וגם כמובן סלוטים פנויים של PCI. השאלה היא: יש למכירה מספר (לא גדול) של כרטיסי רשת 1 גיגה, רובם PCI אבל יש גם PCIe. השאלה שלי היא אם החיבור הזה יתן משהו או שזה בזבוז כסף. אני מחובר כרגע בחיבור אינטרנט 5MB שאולי זה רלוונטי לשאלה. כמו כן, אם חיבור קווי ב 1 גיגה אכן יתרום משהו, האם יהיה הבדל משמעותי בין PCI ל PCIe ? תודה

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  23. Started by davidcohen,

שלום לכולם ! ברשותי מחשב עם מודם רשת ADSL. האם אני אוכל לגלוש משני מחשבים באותו הזמן כאשר אחבר את שניהם באמצעות כרטיס רשת וכבל רשת מוצלב ? תודה.

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  24. הבעיה התחילה כרעם ביום בהיר -ככה פתאום: יש לי HIGH ID אבל עדיין כשאני מוריד משהו באימיול (גם כאלו עם 100 מקורות ומעלה) הצבע בקושי תכלת (ויש כאלו אדומים אפילו) ולא אחד כחול... מזה אני "גוזר" שאני לא מצליח להתחבר לאחרים (זה אפשרי בכלל להתחבר לשרת אבל לא לאחרים?) וקצב ההורדה שלי נמוך (אם בכלל יורד)... מישהו יוכל לעזור לי? ,WIN XP הגירסה האחרונה של אימייול (גם הקודמת פתאום עשתה לי בעיות), נטוויז'ן. מחובר ע"י ראוטר של לינקסיס (הפעלתי את ה"חומת אש" ופתחתי פורטים כמו שצריך)

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  25. שלום לכולם ראיתי שיש הרבה אנשים שמעוניינים להגדיר רשת ביתית אז לנוחיותכם עשיתי מדריך קל להגדיר רשת בייתית עם ראוטר אדימקס מקווה שהמדריך יעזור לכם דבר ראשון צריך לדעת מה הכתובת (IP) של הראוטר בשביל לגלות את זה אתם מחברים את המחשב בכ.רשת לאדימקס באחת מיציאות ה-lan שלו (יציאות 1-4) במחשב אתם ניכנסים למימשק הדוס ורושמים ipconfig(התחל->הפעלה->cmd) תיסתכלו על ה-default gateway זה הIP של הראוטר (בדרך כלל זה 192.168.0.1) דוגמה: את הip של הראוטר רושמים בשורת הכתובת של הדפדפן ולוחצים אנטר,יקפוץ לכם חלון שמבקש שם משתמש וסיסמה תירשמו בשם משתמש: admin ובסיסמה: 1234 (אלו ההגדרות הדיפולטיביות של הראוטר אתם יכולים לשנות זאת בתוך הראוטר) עכשיו שניכנסתם לראוטר אתם לוחצים …

• 2 תגובות
    • 4.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים