עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם, מישהו מכיר אתר שמאפשר שירותי אחסון חינמי לאתר אינטרנט (גם כמות קטנה זה טוב) תודה רבה לכל העוזרים !

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  2. Started by gor84,

קישור לחוות דעת טובה: http://www.hometheater.co.il/p-1.article01659 למשהו מהנכבדים כאן יצא להשתמש בו? המלצות אחרות? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by mrsph666,

לפי מה שהבנתי, אין באיטליה אינטרנט בכבלים! רק DSL ואולי עוד טכנולוגיות, אבל לא בכבלים! מדוע ככה? אין מצב שבמדינה שהיא אחת העשירות בעולם, משום מה לא יהיה אינטרנט בכבלים... :-X

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  4. Started by Night,

המחשב שרת הוא XP והויסטה מתחברת דרך הראוטר... איך אפשר לשתף את המדפסת והקבצים שבXP? תודה

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  5. Started by qwerty1987,

בגלל הסמארט בוקס המטופש שלהם, ויתרתי על ה-3 חודשים חינם (טלפון + אינטרנט). הטכנאי שבא אמר שכמעט ולא יהיו לי שום הרשאות לראוטר ואם ארצה לשנות משהו, אוכל להתקשר לתמיכה שלהם והם יוכלו להתחבר מרחוק ולשנות את ההגדרות. לא אהבתי את הרעיון שיהיה מחובר ראוטר עם גישה לרשת הפנימית, ללא שיש לי הרשאות, ועם אפשרות שמישהו יתחבר אליו מרחוק, וביקשתי מהטכנאי שישאיר את הראוטר שלי ויגדיר את הראוטר שלהם כ-BRIDGE. הטכנאי אמר שהוא לא מוכן לעשות זאת (למה? ככה) אלא לחבר את אותו ראוטר כחלק מהרשת הפנימית. למה אורנג' כה להוטים לדחוף ציוד שלהם לאנשים שלא מעוניינים בו?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by blackjacka,

איך משנים כתובת APIPA ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  7. Started by eliko_88,

שלום חברים, יש לי בקומה השנייה ראוטר של HOTBOX של הוט אליו מתחברים מס' מכשירים(קצב התעבורה 100MB) הבעיה שבקומה למטה הקליטה אינה טובה ברוב האיזורים אני צריך לחבר מחשב נוסף ופלייסשטין 4 שנמצאים בקומה הראשונה השאלות הם: 1)האם ראוטר נוסף שיעבוד בתור REAPTER יפתור את הבעיה,ואם כן איזה ? 2)במשחקי רשת עבור הפלייסטשיין לא יהיה בעיה של תעבורה(הראוטר יהיה צמוד אליו)? 3)האם מתאם רשת על גבי חשמל יכול לפתור את הבעיה אודה לכם על עזרתכם

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. השאלה שלי היא כזאת: יש לי מחשב שמחובר לראוטר אלחוטי של D-LINK באופן חוטי עכשיו יש לי עוד מחשב בחדר שאני רוצה לחבר לאינטרנט, האם אני יכול להוסיף כרטיס רשת למחשב שמחובר לראוטר ובאמצעותו לחבר את המחשב הנוסף?? אין לי אפשרות לחבר אותו ישירות לראוטר באופן חוטי או אלחוטי. מקווה שהבנתם.. תודה ניר

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. היי לחבר שלי יש שני מחשבים שמחוברים לראוטר (לא אלחוטי) הראוטר מחובר למודם ADSL וככה למעשה חבר שלי גולש (ללא צורך בחייגן) גם במחשב הראשון וגם במחשב השני הבעיה היא שניסיתי לחבר את שני המחשבים ברשת לשם שיתוף מדפסת, קבצים וכדומה. הגדרתי בכל אחד מהמחשבים את אותו ה- WORKGROUP ואף נתתי לכל אחד שם משלו. כשנכנסים ל- "חיבורי רשת" ואז "הרשת כולה" ניתן לראות את קבוצת העבודה בכל אחד מהמחשבים אבל לא ניתן לראות במחשב אחד את המחשב השני ולשתף את הקבצים למרות ששיתפתי חלק מהתקיות. מדוע הפעולה שעשיתי לא הספיקה לשם שיתופם ברשת ביתית? הייתי בטוח שהגדרת קבוצת עבודה משותפת תקשר בין שניהם מכיוון שהם מחוברים על אותו הראוטר... תודה מראש, עידן

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  10. Started by ehudtr,

שלום לכם חברים יקרים,אשמח אם תוכלו לעזור. אני שוקל לקנות אייפד 2,יש לי מחשב נייח שמחובר דרך מודם שמתחבר לקו טלפון,הבנתי שאני צריך ראוטר על מנת שהאייפד יעבוד גם בבית. השאלה שלי היא איך אני משיג ראוטר,האם כדאי דרך החברה בה אני קיבלתי את המודם?האם הם יתנו לי ראוטר?איזה ראוטר עדיף לי? אשמח לשמוע פרטים מדוייקים מכיוון שבנושא הספציפי הזה אני חדש. תודה. אהוד.

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  11. מה קורה ? קמתי היום בבוקר כשאני לא יכול להתחבר לאינטרנט דרך הראוטר ודרך חיבור ישיר דרך מחשב אני מצליח. יש לי אינטרנט בכבלים HOT מודם MOTOROLA SB4200 ראוטר LEVEL ONE HOT ו 014 אני לא מצליח לחייג יותר דרך הרואטר הוא מוצא לי את האייפי של הכבלים 172.23.... אבל משום מה לא מצליח לחייג ניסיתי דרך L2TP ו PPTP ועדיין לא עזר. דרך חיבור ישיר אני מצליח להתחבר בלי שום בעיה שמתי לב רק לדרבר אחד הכתובת שקיבלת של הכבלים הפעם היא 172.25 ולא 23. מה יכולה להיות הבעיה אגב אין לי חיבור קבוע אלא עם חייגן.

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  12. Started by AVI.S.T,

מלפני איזה כמה זמן המהירות של האנטרנט ירדה שאני מוריד בrapidshare זה מוריד על 70 -80 במקום 190 -200 (זה אני לא בטוח יכול להיות השרת המוס) אבל שאני נכנס לראות סרטון בגימספוט זה עושה לי ככה: Streaming Speed: 56K (Dialup) 100K (DSL/Cable) 300K (DSL/Cable) 700K (T1/LAN) * ואת ה-700K (T1/LAN) אני לא יכול לסמן ותמיד יהיה אפשר . וגם אני מרגיש התיות באנטרנט . מה עושים??

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  13. Started by A.S computers,

איזה סוגי רשתות יש ומה ההבדלים בינהם

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  14. היי, ברשותי ראוטר קיים אשר עובד כ-DHCP לשאר המחשבים ברשת בסגמנט 192.168.2 [כתובת הראוטר היא 192.168.2.1]. כחלק מהוספת ראוטר נוסף לרשת שישמש כ-AP באמצעות WDS, קיבלתי ראוטר מסוג D-Link DSL-2760U [מעודכן לגרסת קושחה 2.26] אשר עובד בסגמנט שונה 10.0.0 [כתובת הראוטר היא 10.0.0.138]. חיברתי את הראוטר החדש והתחברתי אל ממשק ההגדרות שלו, תחת הגדרות ה-Advanced Setup בלשונית LAN ניסיתי לשנות את כתובת ה-IP [במטרה שהראוטר הישן יכיר בו] של הראוטר ולבטל את שירות ה-DHCP. מה אני אגיד לכם? זה לא כ"כ עובד :-\ הראוטר לא יודע איך לאכול את זה ופשוט נתקע ... רק Hard Restart [שחזור הגדרות היצרן] מאפשר לגשת חזרה אל ממשק ההגדרות של הראוטר. מה עושים? מישהו נתקל בבעיה? האם יש פתרון אחר מלבד לנסות …

• 2 תגובות
    • 7.5k צפיות
  15. Started by dude-man,

רשת אינטרנט שיהיה אצלנו רשת הפועלת דרך האינטרנט

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  16. שלום רב, ברשותי מחשב (WIN7, intel 8200 2GB) המחובר לרשת ביתית (חיבור קווי דרך מודם 10/100) לראוטר של בזק (Netgear VVG2000) מהירות החיבור 30G דרך בזק ובזק בינלאומי. הבעיה היא שכאשר אני מבצע הורדות ממושכות או בכלל כשאני יוצר תעבורה למשכי זמן ארוכים (למשל בעת משחק WOW) המחשב שלי מתנק באקראיות מהראוטר ומתחבר בחזרה תוך זמן קצר. הבדיקות שביצעתי: 1. בבירור עם הספקית והתשתית - לא נרשמו ניתוקים בשתי החברות. 2. הרצתי Ping -t לראוטר על המחשב האמור ולפטופ שחובר לראוטר באופן קווי, ויצרתי שוב את התנאים שהביאו לניתוק. כאשר המחשב התנתק הפינג הראה שיש כשל רק במחשב הבעייתי ולא בנייד (שגם המשיך להוריד ללא תקלות). מכאן אני מסיק שהבעיה היא בצד של המחשב. אציין כי לא ביצעתי שום התקנה מיוחדת ש…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום כולם ברשותי ראוטר edimax 6104k מודם של הכבלים ה tyoen הזה ספק 013 ברק 750 קילו ביט 2 מחשבים בראוטר חיברתי את 2 המחשבים כול אחד עם כבל רשת רגיל וזהו הגבלתי עם אח שלי את המהירות כדאי שהוא לא יתפוס את כול הרוחב פס אז שמתי לו 5 upload 20 download וזה מסומן ובover all קיצר עדיין שאח שלי מוריד אני מקבל וואחד תקיעות בכול מה שקשור אינטרנט ventrilo icq cs mirc אבל אז קבענו שהוא יוריד רק בערב אבל עדיין מתי שהוא לא מוריד מספיק שהוא נכנס לאתר למשל www.ynet.co.il אז נהיה לי ping jumps והאינטרנט אצלי נתקע פלאים קיצר אין לי יותר כוח מה ניתן לעשות ? אני לא יכול לעשות cable + adsl כי יש לנו בבית את הטלפון של הוט אז אין קו של בזק האם ניתן אולי לחבר 2 מודמים של כבלים בבית ו…

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  18. אני הולך לעשות פירמוט בקרוב אבל ההתקנה של החייגן נמחקה לי, אז אם מישהו פה מחובר לנטוויג'ן ויש לו את החייגן על המחשב אז יש מצב שישלח לי או שיעלה את זה? או שבכלל הכי טוב אם יש למישהו את האתר הזה של נטוויג'ן שממנו אפשר להוריד חייגן, זה שעובד בלי אינטרנט אפילו.

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  19. Started by gideon22,

שלום! יש לי נתב אלחוטי משולב hpna3 ישן - Powernet - PAR-720G. החלפתי אותו במודם+נתב חדש כדי לקבל שדרוג ל-40 מגה (נאמר לי שהמודם הישן לא תומך במהירות הזאת). למודם הישן היה מתאם hpna משולב בתוכו, ומתאם hpna נפרד בחדר רחוק (ממ"ד). האם יש דרך שבה אני יכול להשתמש במודם הישן לא בתור מודם, אלא להפוך אותו למתאם hpna מהחדר עם המודם לחדר הרחוק (שבו תמיד היה מתאם hpna נפרד)? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. ניסיתי להעלות אותו למייל של ואללה שמכיל 1 GB אבל לא מצליח להעלות קובץ כזה גדול, ואין יל כח לפצל אותו בWINRAR כי הנמען לא יודע לתפעל WINRAR. איך אפשר בכל זאת לשלוח? (לא אי סי ולא מסנג'ר). האם יש איזה אתר שניתן להעלות לשם קבצים ואז החבר יוכל להכנס לאתר ולהוריד משם את הקובץ?

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  21. Started by asilic,

היי ברשותי מחשב נייד עם רשת אלחוטית שאותה אנצל בתור סטודנט.. ברחבי האוניברסיטה עכשיו אני יודע שיש הרבה סכנות בתתחברות כזאת.. יש ברשותי פיירוול והכל השאלה אם יש עוד דרך למנוע גניבת מידע וכו? הדגם של הלפטופ הוא IBM THINKPAD T23 ויש לו SECURE CHIP מישהו מכיר מה זה עושה?

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  22. Started by zglazer,

שלום לכולם ברצוני להקים רשת פשוטה קוית ל-2 מחשבים. כיום אני מחובר לאינטרנט adsl ע"י + MODEM\ROUTER ECI- 312 איך ניתן לממש רשת באמצעות הראוטר האם חוץ מ ETHERNET SWITCH צריך גם לתכנת את הראוטר ? אנא עזרתכם תודה

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  23. Started by babalas,

יש לי מחשב קיים ורציתי לחבר אותו למחשב ישן בעזרת כרטיסי רשת אלחוטיים זולים ופשוטים, האם אפשר לעשות זאת? או שאהיה חייב לחבר אותם לנתב? אם לא אלחוטי אז אפשר לפחות בעזרת כבל רשת לחבר אותם ללא נתב?

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  24. שלום , יש לנו את הנתב 1 גיגה : Edimax BR-6478Gn N300 iQ 300Mbps - שכולל בתוכו 4 פורטים של 1 גיגה LAN ו - 1 גיגה WAN מתג של 100 מגה : Edimax ES-3308P 8-PORT - מכיל 8 פורטים של 100 מגה 2 שאלות : -אם אני מחבר את הנתב של EDIMAX לכיוון הרכזת עם כבל RJ-45 הוא יצליח לעשות AUTO NEGOTION בין הנתב שהפורט 1 גיגה לבין המתג שיש לו פורט 100 מגה , הוא ידע להסתנכרן אוטומטי על 100 מגה בשני הפורטים FULL DUPLEX? - האם הנתב של 1 גיגה יכול להסתנכרן ב 4 פורטים של LAN על FULL DUPLEX 1GB ? תודה ענקית , חשוב לי לפני שאני קונה כי לא רשום על זה באתר של היצרן ולא באתרים בארץ .

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. אני צריך כרגע כרטיס וראוטר...(הראוטר מתחבר לאחד המחשבים ולכן הוא לא צריך כרטיס....נכון?) המחשב השני נמצא חדר על יד כשכל ההפרדה זה קיר גבס בעובי של כ-30 ס"מ אפילו פחות אבל עוד כחודשיים יצורף מחשב למטה במורד מהדרגות במרחק של כ-25 מטר מהמחשב עם הראוטר. אז אני צריך ראוטר של חברה טובה עם אחריות שתהיה קליטה טובה ולא במחיר גבוה מדי רצוי מזיגאז או נועה מחשבים או וואלה שופס תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 923 צפיות

דיונים חדשים בפורומים