רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום. ברשת הביתית יש לי כרגע מודם ראוטר של D-Link DSL-2650U מבזק. לראוטר מחוברים כעת המחשב הביתי, NAS, סטרימר, HTPC. שלושת האחרונים מסוגלים לעבוד עם רשת 1G. אם אני מתקין switch גיגה מחבר אליו את הראוטר - ומחבר את ה - NAS, סטרימר, HTPC אליו - האם התקשורת בין ה nas לסטרימר ול HTPC תהיה במהירות גיגה? יש למשהו המלצה על switch גיגה הנמכר בארץ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מכשיר כמו בכותרת. מצאתי 3 דברים ב DEALEXTREME אילו מהם אני צריך? 1) http://dealextreme.com/details.dx/sku.3530 2) http://dealextreme.com/details.dx/sku.6323 3) http://dealextreme.com/details.dx/sku.6309 אני צריך את 1 2 או 3? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אהלן, ברותי נתב ביתי של dynamode, דגם BR6004W-G, מחובר לאינטרנט דרך תשתית של HOT ונטויז'ן בתור ספקית. משום מה אני לא מצליח להתחבר ב Microsoft VPN לעבודה. אני בטוח שה VPN מוגדר נכון בגלל ש - כאשר אני עובר לחיבור אחר - wi-fi או סללורי - אני כן מצליח להתחבר לעבודה? השגיאה שאני מקבל היא 800 מישהו נתקל בזה ?
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
כבר מספר שבועות שאני סובל מתופעת ניתוקי תקשורת לאינטרנט כך שמדי פעם הקישור לאינטרנט מושבת למספר שניות או דקות באופן אקראי שללתי באופן מוחלט לאחר בדיקות מדוקדקות כל אפשרות של תקלה בציוד הביתי או בספק האינטרנט התופעה קיימת בעוד בתים של חברים באזור המגורים לאחר דו שיח מתמשך עם בזק בנושא הודו שם היום לראשונה שמדובר בתקלה מערכתית במרכזית ראש העין שמשפיעה על כלל הלקוחות המחוברים הבעיה היא שהמצב הזה נמשך כבר למעלה מחודש ואין שום פתרון באופק
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שהנושא הזה נטחן כבר בעבר אבל הצלחתי להתבלבל.. קניתי לא מזמן את הראוטר הנ"ל ועכשיו אני רוצה להתקין לו את הקושחה של Tomato . [יש לי אינטרנט בכבלים ללא חיבור חייגן] קראתי המון על התקנת קושחה אבל עדיין הדברים נשארו לי לא ברורים לצערי ואני חייב להיות בטוח במה שאני עושה כדי לא להרוס כאן משהו. את הקושחה הורדתי מכאן: http://www.polarcloud.com/tomato את הקובץ: Firmware Tomato_1_27.7z (3MB) בתוך קובץ זה ישנם הקבצים: readme.htm sha1 tomato.trx whr_install.bat WRT54G_WRT54GL.bin ועוד קבצי BIN המתאימים לראוטרים אחרים... ! עכשיו, אני יודע שצריך לעשות Administration->Firmware Update דרך הממשק הוובי של לינקסיס לקובץ ה BIN . כמה שאלות: 1. ראיתי בכמה פורומים ש…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב,אחרי התקנת רוטאר של אדימקס,חוויתי בעיות גלישה,אתרים לא נפתחו בצורה מלאה,הגדרתי DNS באופן ידני בכרטיס רשת,והכול עובד נפלא. הבנתי שניתן להגדיר DNS ידני גם ברטואר,שאלתי היא מה הבדל בין שמגדירים ברטואר לבין שמגדירים בכרטיס רשת? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הראוטר שלי פתוח לכל אחד שמנסה להתחבר אליו. איך אני שם עליו קוד?
-
- 2 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
האם יש בעיה בלקחת תשתית מהירה יותר (כי זה מה שיש במבצע) מהמהירות של הספק ? תודה
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד (compaq mini 311c) ובגלל בעיה כלשהי עם המערכת הפעלה הייתי צריך לפרמט את המחשב. עכשיו אני עובד עליו אבל הוא ריק מתוכנות של היצרן ורציתי לדעת איך אני יכול להתחבר לרשת ה-Wi-Fi דרך ה-windows xp?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי נייח עם XP ולאפטופ עם 7 לאחר הרבה בעיות אני מצליח כעת לראות את שני המחשבים אך אין לי גישה אליה כשאני מנסה בXP לגשת לכונן המשותף זה אומר שאין לי גישה אבל אין סיסמה על השיתוף.. כשאני מנסה ב7 לגשת לXP זה מבקש שם משתמש וסיסמא שאין לי מושג מה אני אמור להכניס שם מה לעשות? תודה עריכה: אני יודע שיש רשת כי תוכנות שלא צריכות הרשאה כן עובדות ברשת. אני פשוט לא מצליח להיכנס לתיקיות מהXP ל7. ולא מצליח בכלל לגשת מהווינדוס 7 לXP כי זה מבקש שם משתמש וסיסמא
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אחרי ששדרגתי לעצמי את הכרטיס מסך החלטתי להעביר את הקודם למחשב של אחותי.. חיברתי אותו הכל עלה יפה ועבד סבבה,אבל שמתי לב שהאינטרנט פתאום לא עובד,ועל מצב של "Cable network unplugged"... הלוח אם הוא Onboard. הקטע שהוא כן מחובר,הכל מחובר,ניסיתי לנתק ולחבר הכל אבל לא עזר.. הדבר היחידי שאני מצליח לחשוב עליו זה שזה אולי בגלל הספק כח. עזרה ודחוף,תודה מראש עריכה: עשיתי נסיון והעברתי לכרטיס מסך המובנה שהיה קודם אבל לא עזר..
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני ממש לקראת סיום תעודת MCITP ואני מחפש עבודה, אבל אין לי נסיון בחברה כלשהי בתחום הסיסטם. באיזו משרת כניסה אפשר להתחיל להיכנס לתחום? המליצו לי על נציג תמיכה טכנית בספק אינטרנט ועל "טכנאי מחשבים" בחברה גדולה. מישהו יכול להמליץ לי עוד סוגי משרות כניסה שקיימות ב"שוק הדרושים" שיעזרו לי להתקדם בתחום הרשתות של מיקרוסופט?
-
פתחתי שרת FTP על המחשב שלי באמצעות התוכנה filezilla יש משהו שאני לא מבין.. כשאני פותח יוזר, נותן לו שם, סיסמא ומגדיר איזה תיקיות יהיו משותפות, התוכנה מחייבת אותי לבחור home directory אחת מתוך כל התקיות שבחרתי כאשר אני נכנס מחחשב אחר לשרת, אני מנותב ישר לספריית הבית, ואני לא רואה את שאר הסיפריות שהגדרתי. למה טובה הפונקציה הזו? מה אני צריך לעשות כדי לעבור "מתיקית הבית" לתיקיות אחרות ששתיפתי? דבר אחר, איך אפשר לעשות שאני יראה את כל הספריות ששתפתי במסך הראשי תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך להעמיד שרת עסקי אצלי בבית כלומר לקוחות חיצוניים יתקשרו לשרת מבחוץ (תוכנת קליינט - סרבר) מהי הדרך הטובה והבטוחה ביותר להפריד את הרשת הביתית והרשת העסקית מבחינת בטיחות ואיך אפשר להבטיח שיוקצה תמיד לשרת העסקי לפחות 1.5 MB? נ.ב - כיום ברשת הביתית ישנם 6 מחשבים ו2 אייפון אשמח לכיוון/יעוץ בנושא
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי בבית רשת ביתית בין שלושה מחשבים. ובזמן שאחד המחשבים משתמש באינטרנט לשיתוף קבצים או משחק רשת זה מאט משמעותית את שני המחשבים האחרים. רציתי לדעת אם אני יגדיל את מהירות הגלישה ל100MB למשל האם זה יתחלק שליש לכל מחשב ואם זה ישפר את המצב. תודה מראש מיכל
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
כעיקרון, אם יש לי מודם שמחובר לראוטר, אם אני רוצה לפתוח פורט, אני פותח במודם לכיוון ה IP של הראוטר, ובראוטר לכיוון ה IP של המחשב, עד פה נכון?... זה אחד שתיים, אני נתקל בבעיות להכנס לממשק של המודם 10.0.0.138 (אני יושב על הרשת של הראוטר כמובן 192.168.1.1) אני מצליח להכנס אבל אחרי שעוברים כמה דפים הוא מפסיק להגיב עד שעושים למודם RESET, פינג אליו יש תמיד וגם אינטרנט. חשוב להגיד שזה קורה רק ב WINDOWS 7 וב XP הכל בסדר... יש לי גם בעיה שהפורטים נראים תמיד סגורים מבחינת התוכנות ב WIN7 האם יש הגדרות נוספות במערכת ההפעלה שצריך לסדר?....
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני שומע את זה דיי הרבה עף באוויר והיית רוצה להבין קצת יותר לעומק בעצם מה כל תקן אומר
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם יש השפעה ישירה או מסוכנת על החלפת אנטנה של ראוטר מאנטנה פשוטה (3dbi) לאנטנה נפרדת חזקה יותר - 8dbi? האם יש השפעות מסרטנות יותר משידור של ראוטר רגיל? השימוש יהיה להגדלת ושיפור האות האלחוטי ברשת הביתית שלי. האם זהו פתרון טוב או שעדיף לחשוב בכוון של AP?
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום, 1. התקנתי WAMP. 2. מוגדר STATIC IP. 3. פתחתי פורט 8080 (ניסיתי גם עם 80, זה לא עבד) 4. יש דף INEDX.HTML בספריה הנכונה. ועדיין אני לא מתליח להגיע מה IP שלי לאתר, אלא רק בצורה פנימית. מישהו יכול לחשבו על עוד פתרון? נתב - Edimax br6204Wg. תודה!
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
לחבר שלי יש מצלמות אבטחה בחנות,הוא מצליח לראות אותן מכל מחשב חוץ משלו עצמו.למה? מה יכולה להיות הבעיה שלו המחשב פורמט אין לו אנטי וירוג הfirewall בוטל מה עוד יכול להיות
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
יש לי מודם של thomson עכשיו קניתי מחשב חדש והתקנתי windows 7 אבל הוא לא קולט את הדרייבר של המודם גם אם אני מכניס את הדיסק של הוט...! מחפש את הדרייבר או פיתרון אחר לבעיה תודה[br]פורסם בתאריך: 26.02.2010 בשעה 12:43:53 אגב יש לי windows 7 64bit
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
-
ניסיתי לעדכן פירמוויר של הראוטר, וקבלתי הודעה שהעדכון נקלט ויקח דקה להכנס לתוקף. הבעיות התחילו כשכלום לא קרה, כשגם ניתוק וחיבור לחשמל לא עבד ניסיתי לעשות ריסט לראוטר. הבעיה שהראוטר כאילו לא מזוהה עכשיו, ואני לא מצליח לגשת אליו בכתובת שלו (הדפדפן מודיע שאין חיבור) ניסיתי להחזיק ריסט 10 שניות אבל גם אז זה לא הצליח! למשהו יש רעיון איך לפתור את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
-
-
יש לי גירסא 3.104 ויש להורדה גירסא 3.64 אבל באתר יש 2 גירסאות, אחת של אוסטרליה והשניה של ניו-זילנד מישהו פה יודע מה צריך להוריד ? http://www.dynalink.co.nz/cms/index.php?page=adsl2-wireless-4-port-modem-router-rta1025w
-
- 2 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח שאני מנסה לחבר אלחוטית לראוטר של Edimax דגם BR-6204WG שהוא Wi-Fi compatible. קניתי בשביל זה כרטיס רשת אלחוטי של Edimax דגם EW-77IIUSn גם Wi-Fi compatible ובתקן N אם אני לא טועה שאמרו לי שהוא הכי מתקדם והוא בחיבור USB. הבעיה היא שהקליטה שלו מאד חלשה במקומות מסויימים בבית מה שלא קורה עם המחשב הנייד שיש לי, נדמה לי שיש לו כרטיס רשת של Atheros. המחשב הנייד גם מצליח לקלוט הרבה רשתות נוספות בטווח מה שלא קורה עם הכרטיס רשת שרכשתי למחשב הנייח. מה אני יכולה לעשות כדי לשפר את האות שהמחשב הנייח מקבל עם הכרטיס רשת האלחוטי שקניתי האם להחליף אותו באחד אחר? מה גורם להבדל בקליטה בין הנייד לנייח? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-