עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. [table][tr][td]אני עובר מיס להוט עקב כך שעד היום הייתי משלם על טלפון, אינטרנט (12MB), וטלוויזיה קרוב ל-800 ש"ח עם יס ואינטרנט של הוט ובז"ב. [table][tr][td]קיבלתי הצעה מהוט היום (הטריפל החדש + כמה תוספות) [table][tr][td]- טלוויזיה - כל הערוצים הרגילים + HD (חוץ מהפרימיום) ו 4 ממירים (מ'גיק מקליט HD, ממיר HD ו 2 ממירים רגילים) [table][tr][td]- טלפון - ללא הגבלה לנייד ונייח. [table][tr][td]- תשתית אינטרנט- 100MB. [table][tr][td]-------------- סה"כ עד כאן 329 ש"ח ------------- [table][tr][td]* ערוצי ספורט 5+/לייב וערוץ ספורט 1/2 - 100 ש"ח [table][tr][td]* ערוץ ההודי - 12.9 ש"ח [table][tr][td]-------------- סה"כ עד כאן 442 ש"ח ------------- [table][tr][td]ספק בזק בינלאומי 100M…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. משהו כמו LOADRUNNER אבל שיהיה כלי קטן ולא "כבד" כמוהו במילים אחרות, אני מחפש סימולטור בעזרתו אוכל לדמות תהליך שקורה ברשת http. תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by TheSlider,

היי חברים! האם אני יכול לעשות packet sniffing של הרשת הבייתי שלי בעזרת כל כרטיס רשת WIFI או שאני חייב בשביל זה כרטיס רשת שתומך בהזרקת פאקטים ואחרת שום דבר לא יעבוד? יש לי כרטיס רשת אלחוטי תקן N של TP-LINK האם זהו כרטיס טוב למטרה של packet sniffing של הרשת הבייתית שלי? תודה רבה חברים!

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  4. יש מלא סרטונים באתר של גוגל ווידיאו ובYOU TUBE שלא עולים לי גם בנענע TV WTF ואתרים רבים בעיקר אם סיומת .COM שלא עולים לי לא יכול להיות שהאתר של אמריקס ארמי והאתר של C# במיקרוסופט וfilefront וניואוג ועוד כמה אתרים לא עולים לי מבחינת הורדה הכל עובד טוב האימיול מתחבר והביטורנט גם והורדתי אתמול בפיירפוקס קובץ ששקל 900 מגה בייט בלי עצירות על מהירות קבועה (הבעיה נמצאת גם בפייר פוקס) מה קורה פו זה התחיל לפני כמה ימיים תחילת הלחימה בצפון HELP HELP HELP

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  5. יש לי רשת בייתית. מחשב 1 - WIN7 נייח מחשב 2 - WIN XP נייד ממחשב 1 אני רואה את הכונן של מחשב 2 ממחשב 2 אני יכול להדפיס דרך המדפסת שמחוברת למחשב 1 וגם לראות כונן חיצוני שמחובר בUSB הבעיה היא שמשום מה אני לא מצליח להגדיר את שאר הכוננים במחשב 1 שיהיו משותפים... על פניו ההגדרות של הכוננים של מחשב 1 שלא רואים במחשב 2 זהות לכונן שכן רואים. מה הסיבה?????????????

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  6. Started by ben060,

המצב הוא כזה: יש לי בבית ראוטר שמחובר על ידי חוט למחשב נייח בסלון נמצא מחשב נייד שאני מחובר לאינטרנט דרך נתב אלחוטי. עכשיו אני רוצה להוסיף מחשב חדש. אנני מתכוון לקנות את הלוח הזה GA-965P-S3 אני צריך גם להוסיף לו נתב אלחוטי ? או בקיצור: מה אני צריך לעשות כדי להיות מחובר לאינטרנט? כמה הסיפור יעלה לי? ועל איזה כרטיס אתם ממליצים? חשוב לציין כי יש לי רשת ביתית.

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  7. ההורים שלי עשו טריפל של הוט וחיברו להם מן הוטבוקס כזה שהוא גם מודם וגם ראוטר עכשיו השאלה , אם אני לוקח ראוטר TPLINK בסיסי , האם ניתן לחבר אותו במקום אחר בבית כדי לחזק את הקליטה בכל המקומות בבית ?

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. שלום, אני רוצה לקנות כרטיס רשת אלחוטי\דונגל יש לי TP link 1043 האם כרטיס רשת זול בנגיד 60 שקל, יוכל להביא אותי ל 100MBIT? או שצריך להשקיע יותר? לדוגמא: http://ksp.co.il/?select=.263..487..499.&list=1&sort=2&glist=0&uin=16635&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 הדבר היחיד שמפריד בין הראוטר למיקום הרצוי זה קיר אחד, כאשר הציוד צמוד לקירות. זאת אומרת סך הכל הוא צריך לעבור פחות מ 50ס"מ

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  9. Started by yoavsc,

שלום, בבית יש לנו 2 מחשבים, מרוחקים אחד מהשני מאוד (2 קומות והרבה קירות). היום מותקנת רשת על תשתית החשמל, כמחשב אחד מחובר ישירות לאינטרנט, והשני גולש דרכו (בעזרת ICS). הבעיה היא שהחיבור הזה עובד מאוד לאט. הגלישה במחשב שלא מחובר ישירות לאינטרנט בינונית במקרה הטוב, ובלתי נסבלת בתקופות קצת פחות טובות. חשבתי שלא יהיה מנוס מהעברת תשתית תקשורת בתוך הקירות. שיטוט באתר של בזק הראה שהם מציעים פתרון חלופי, על תשתית הטלפון הקיימת בבית. האם יש אנשים עם נסיון בטכנולוגיה הזו? הרשת על תשתית החשמל הייתה אמורה לעשות את העבודה, אבל קצבי ההעברה בפועל נמוכים מאוד ממה שאמור היה להיות.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. הי לכולם קניתי את המודם-ראוטר TP-Link - TD-W9970, גרסאת חומרה v2.1. הראוטר הוגדר ועובד טוב, אבל במהלך מעבר על ההגדרות (בממשק ה-Web-י), עלו לי כמה שאלות קטנות שלא הצלחתי למצוא להן תשובה. אני מקווה שיש כאן אנשים שיש להם את הדגם הזה, ויודעים לענות. שאלה ראשונה: במידה ואני מגדיר Guest Network, האם אפשר לבטל את ה-SSID Broadcast גם ל-Guest Network? שאלה שנייה: בעמוד DHCP Server, בתת-עמוד Address Reservation, ניתן להגדיר כתובת IP קבועה, למחשבים/התקנים שברשת. אנחנו בעצם מקשרים שם בין MAC Address, לבין כתובת IP שאנחנו רוצים שתוקצה עבורו כל פעם כשהמחשב/התקן הזה מתחבר. אבל יש עמ…

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  11. ping walla.co.il -t Pinging walla.co.il [192.118.82.140] with 32 bytes of data Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=16ms TTL=243 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=43ms TTL=243 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=44ms TTL=243 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=147ms TTL=243 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=131ms TTL=243 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=117ms TTL=243 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=40ms TTL=243 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=167ms TTL=243 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=34ms TTL=243 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=180ms TTL=243 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=84ms TTL=243 R…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by liiight,

אני משתמש בתוכנת FLASHFXP במספק אתרים. בזמן האחרון, אני מקבל שגיאות בפתיחת קבצי RAR מסויימים. אני מוחק את הקובץ ומוריד אותו מחדש והכל תקין, כלומר הבעיה היא לא באתרים סביר להניח, מה גם שאני נתקל באותה בעיה בכמה אתרים. אני חושד בראוטר שלי (הDLINK 614+ הידוע לשמצה...) אני מקבל גם בעיה בגלישה רגילה באינטנרט לפעמים. אני מקבל הודעה שהדף לא נמצא, אבל הוא מעלה אותו לאחר רענון. לעומת זאת, קבצים שאני מוריד דרך הEXPLORER או הGETRIGHT תקינים לחלוטין תמיד... מישהו יכול לטכס לי עצה?

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  13. שלום. השאלה בכותרת. אשמח לקבל לינק אם יש דריבר כזה. תודה.

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  14. Started by shiran69,

שלום לכולם!!! לפני כמה ימים הרכיבו אצלנו ראוטר בבית (חיבור בין שתי המחשבים) ומאז האימיול שלי לא עובד פשוט לא עובד הוא כאילו לא נותן לו להוריד קבצים יש על החמור של האימיול סרט כזה על הענינים ואני לא יועדת מה לעשות אני ניסתי הכל (אני חושבת) גם התקשרתי לנטויז'ן כדי שיסבירו לי מה קרה והם אומרים לי שהם הרכיבו את הראוטר אבל הם לא יכולים לעשות כלום נגד זה אז הוא שלח לי מדריך איך לשנות את ההגדרות בראוטר ועשיתי גם את זה וזה עדיין לא עובד מה לעשות!!!!!!!!!!!! בבקשה תעזרו לי!!!!!! שירן(בת)

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  15. Started by arik100,

ההתקן הזה הוא כל כך פורץ גבולות אני לא מבין למה רק עכשיו אני שמעתי עליו אפשר קצת הסבר בנושא? אני הבנתי שזה התקן של כמה חברות שהתאחדו

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  16. Started by SpLiNtEr,

שלום לכולם. אני לא כל כך ידעתי אם לשים את זה פה,או ב''אלקטרוניקה ומודינג'',אבל בגלל שהוא יותר קשור ל''רשתות ואינטרנט',שמתי פה (מקסימום יעבירו). אז ככה. יום ראשון שעבר עברתי בית. בבית הקודם היה רשת אלחוטית,בין המחשב שלי לשל אחי. עכשיו שעברנו,החדר שלו איזה 10-14 מטר מהחדר שלי והאוט שהוא מקבל היא ''נמוך''. החלטתי לקרוא ל''פרויקט'' הנ''ל SatellitE WireleSs (משום מה... ). אז כל הרעיון הוא שאני ''משדרג'' את קליטת האותות בין המחשבים,ובבית בכלל. יש לי מכונית ג'יפ קטנה,אני מחבר אילה 2 דיבקים שקופים מכל צד של הגלגל (תראו בתמונות),כאשר נזדקק לאות מחוזק באחד החדרים/בסלון אני פשוט ''פורש'' את 2 הדיסקים. לאנטנה אחת בראוטר יהיה נייר כסף עם ''צלחת'' נחמדה שתעביר את האוט היישר ל…

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  17. Started by AMI 1,

אהלן חברים... זה התחיל לפני יומיים בערך סתם ככה באמצע היום אני נכנס לאינטרנט והוא עובד נורא לאט בצורה משמעותית ונתקע המון פעמים בעיקר כשנכנסים לתמונות או דברים דומים... ניסיתי להפעיל מחדש הסתכלתי אם יש משהו לא רגיל בחיבורי רשת בלוח הבקרה הסתכלתי על המודם אבל הכל נראה בסדר גמור אין סימן לבעיה כלשהי... יכול להיות שהבעיה בדפדפן עצמו?? אני יסביר שוב את הבעיה לוקח לו הרבה זמן לעלות, לבצע כל פעולה והרבה פעמים הוא נתקע באמצע... מה לעשות??

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by xxgorenxx,

היי שלום לכולם, יש לי שאלה, נניח ואני רוצה לחסום אתר ספציצי באמצעות טבלת ניתוב וכתובתו היא xxx.xx.xx.xxx מה שאני עושה זה route add xxx.xx.xx.xxx/32 ובוחר לו ביעד סתם gateway הבעיה היא שהוא לא נחסם, http://up 351 .s iz .co.i l/up3/ymjhqxvt5zmu.jpg (למחוק רווחים) השאלה היא כזו , אם ברגע שאני פונה לכתובת הוא אמור לזרוק אותי לסתם GATEWAY איך יתתכן שאני מגיע לאתר?

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  19. שלום לכולם, אני רוצה להתחבר למחשב שלי מרחוק (עם real vnc) ואני צריך לדעת את הכתובת שלי (לא רוצה כל פעם לרשום) אני מחפש תוכנה חינמית שאפשר לשלוח את כתובת ה-ip לאימייל לחלופין - אם יש למישהו פתרון אחר, אשמח לשמוע תודה

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  20. Started by Iko89,

שלום לאחרונה אני מגלה יותר ויותר אתרים שהמהירות הורדה מהם ירדה באופן משמעותי .. הבנתי שיש איזהשהו כתב עיתונות שמטפל בזה .. אבל מה עושים עם זה בפועל ? יוצא מזה משהו ? אני רק ממשיך לראות אתרים נחסמים .. אני בתשתית של בזק והספקית שלי היא נטויז'ן(אני מקווה שלא התבלבלתי) בכל מקרה, האם יש משהו לעשות עם זה ?

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. קניתי אתמול את הראוטר TP-LINK 1043ND, הראוטר מחובר למודם של בזק (ובנוסף מחובר ל-switch אם זה משנה משהו). הגדרתי אותו בעזרת נציג של בזק בינלאומי, הכל עובד חלק - האינטרנט הקוי והאלחוטי. בנוסף חיברתי אל הראוטר כונן חיצוני בחיבור USB אך אני לא מצליח לגשת אליו. עברתי על כל המדריכים שמצאתי באינטרנט הוספתי את הכונן והגדרתי אותו וכולם מובילים אותי למבוי סתום. בנוסף כשאני לוחץ תחת USB Settings -> Storage Sharing על Open the disk אין שום תגובה מצד המחשב. כשאני מנסה להכניס את הכתובת 192.168.1.1/Volume1 לשורת האינטרנט הוא מפנה אותי ישר לעמוד של Username or Password is incorrect. בשורה התחתונה אני לא מצליח לגשת לכונן הUSB ולראות את הקבצים שבו. יש לי בבית 3 מחשבים (2 עם ווינדווס 7…

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  22. Started by talmAn,

אני רוצה לעבור מרשת חוטית לרשת אלחוטית ושמתי לב שיש כמה תקנים של תקשרות 802.11x: 802.11g, 802.11b ועוד מה בעצם ההבדלים ביניהם? במה הם שונים? ואיזה מהירות של כרטיסי רשת ורשת אלחוטית מספיק מהירה לשיתוף אינטרנט וקבצים בין 3 מחשבים?? 54 מגה זה מספיק? תודה, טל

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  23. שלום, אני גר בקומה ראשונה ודודה שלי גרה בקומה 5, יש לה מהירות אינטרנט של 5 מגה, אני וחבר שלי שמנו לה סיסמא שאף אחד לא ירכב על האינטרנט שלה. חוץ ממני כמובן איזה סוג של כרטיס רשת אלחוטי אני צריך ללפ טוף שלי שאני יקלוט? ועוד שאלה, אני שקלתי בעצמי לקנות נתב, אתם יכולים להמליץ לי על נתב טוב, המודם הוא בחד ביטחון. יש לי אינטרנט HOT.

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  24. Started by reNji_,

טוב אז ככה: יש לי 2 כרטיסי רשת, האחד הוא כרטיס רשת מובנה של Gigabit, גרסאת 3Com שיושב לי על הלוח אם Albatron K8X800 Pro 2, וזהו הכרטיס שבו אני משתמש. השני הוא Realtek RTL8139/810x Family Fast Ethernet NIC שממנו אני מחובר כרגע. בנוסף, אני מחובר לרשת באמצעות ראוטר של Linksys Wireless-G לשם הפרוטוקול. אתמול חזרתי מ Lan Party קטן של חברים ומאז בעצם החלה הבעיה, ברגע שחיברתי את המחשב חזרה בבית נתקלתי בה, והבעיה היא: אני מחבר את קאבל הרשת מהראוטר לכרטיס הרשת והנורה הכתומה שבדר"כ נדלקה ברגע שחיברתי את הקאבל לא נדלקת והווינדוס מודיע "A Network Cable is unplagged" ואני יודע בבירור שזה לא כך ולכן אני לוקח את הקאבל ומחבר אותו לכרטיס הרשת השני ואופ, הנורה נדלקת (בצב ירוק במקרה של…

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  25. יש לי 2 מחשבים שמחוברים ישירות אחד לשני ע"י כבל רשת מוצלב. הצלחתי לשתף את האינטרנט וגם ולהפעיל את השיתוף קבצים, אבל כשאני ניגש לתיקייה עם קבצי EXE אז התיקייה נתקעת בגלל שיש מלא סמלים שונים ולוקח לו מלא מלא זמן לגשת אל הקבצים האלה ולבקש מכל אחד את הסמל שלו. בתיקיות שמכילות רק סוג אחד של קבצים (כמו ZIP) אין את הבעיה הזאת... האינטרנט עובד פסדר. מחשב "שרת" - XP PRO מחשב "אורח" - 98SE תודה

• 2 תגובות
    • 696 צפיות

דיונים חדשים בפורומים