עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by g.xorre,

שלום, ברשותי שני מחשבים. אחד בחדרי בקומה השנייה והשני בקומה הראשונה (בקצה השני של הבית) אני מעוניין לחבר ביניהם כך שאוכל לקלוט את האינטרנט גם למטה. ברשותי ראוטר TPLINK 54m TL-WR541G. אין לי כרטיסי רשת. האם אני צריך מגביר טווח ואם כן איזה? מה עלי לעשות כדי שכל העסק יעבוד? (ניסיתי להבין משלל מאמרים באינטרנט, אבל כל אחד אומר משהו אחר) אשמח לתשובתכם! תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  2. Started by dannygnh,

האם ראותר מכל סוג שהוא שמיועד לשיתוף אינטרנט קוי או אלחוטי מתאים גם להקמת רשת ביתית או משרדית כדי לשתף קבצים?

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  3. Started by pukipc,

שלום חברים, התקנתי שרת SERVER 2003 R2, ב AD יצרתי יוזר שנקרא PCCLASS, אשר משמש כניסה למספר מחשבים. מודבר בחדר מחשבים. ליוזר הנ"ל, הדבקתי GPO אשר בתוכו ישנם מספר הגבלות אותם החלתי על היוזר.. לדוגמא: לא מופיעה שורת הפקודה, תפריט התחל בסיסי בכל המחשבים. משום מה הגדרות ה GPO תופסות רק על חלק מהמחשבים, וישנם 4-5 מחשבים אשר הגדרות אלו לא חלים עליהם. בכל העמדות מותקנת מערכת הפעלה win xp. למישהו יש רעיון מדוע זה קורה?

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  4. Started by pompon,

מישהו יכול להסביר לי אם זה ישים ואיך ניתן להפעיל את זה ובמה הצד השני צריך לתמוך? הבנתי שזה מאחד שני חיבורים לאחד משותף ככה שבמקום 1GB יש 2GB אבל אין לי מושג איך זה עובד ואם צריך ראוטר מיוחד או מחשב מיוחד או מה קורה שם בכלל... תודה.

• 6 תגובות
    • 856 צפיות
  5. Started by y_i_c,

היי יש לי רשת עם 2 מחשבים המחוברים בכבל מוצלב, וכ.רשת נוסף על הסרבר להתקשרות לאינטרנט. על שני המחשבים יש XP-SP2. העניין הוא, שכזכור לי הולכים לפי המדריך לעיל. והכל עובד. בלי בעיות. הבעיה היא שזה פשוט לא עובד. יש הודעת שגיאה על חוסר בקובץ בלי לפרט איזה קובץ. וזה פשוט לא מאפשר את השיתוף. ולכן חשבתי אולי הבעיה היא באבטחה המוגברת שיש ב SP2. מישהו מכיר אם זו בעיה מוכרת?....שני המערכות לאחר פירמוט והתקנה נקיה של XP. עידו

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  6. שלום חברים המודם תמיד עבד עם הגדרה של 100MBPS ולאחרונה הוא הפסיק לזהות אותו.. ורק כשאני משנה את זה ל 10 MBPS הוא חוזר לעבוד מזה יכול להיות? איך נתן לתקן את הבעיה? תודה

• 4 תגובות
    • 856 צפיות
  7. Started by hellfire03,

חשבתי לקנות מתאם WIFI כדי שיהיה לי כרטיס רשת נוסף בשביל כל מני התעסקויות (לנסות כל מני man in the middle וכ') השאלה אם אני כבר חושב לקנות משהוכ זה האם לא עדיף לקנות נתב קטן משהו בסגנון זה ושאר נתבים דומים האם הוא יכול לשמש אותי גם בתור כרטיס רשת נוסף לכל דבר? והאם הוא יכול לסייע לי לקלוט יותר טוב רשתות אל חוטיות? (או האם מתאם יעשה את זה?) מעבר לכך בתור נתב למחשב נייד (ולא של רשת ביתית ) כמה זה משנע האם אני פותח רשת דברך נתב או AD HOC ? (או בעצם איזה פנק' נותן לי נתב על פני סתם כרטיס רשת) מקווה שלא עשיתי סלט מכל הדברים תודה מראש אריה

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  8. שלום לכולם אני כרגע מחובר דרך רשת חוטית של 3 מחשבים שולחניים דרך ראוטר של אדימקס עם חיבור ללא חייגן (L2TP) של 012 וכבלים. בעקבות קניה של נייד החלטתי להחליף את הרשת בבית לאלחוטית ואני מתלבט איזה ראוטר לקנות . קראתי קצת פה בפורום והרבה ממליצים על Linksys WRT54G , השאלה שלי היא האם הוא תומך בחיבור ללא חייגן , ואיזה עוד ראוטרים טובים יש שאתם ממליצים. כמו כן אני צריך עזרה בקנית 3 כרטיסי רשת אלחוטיים (אני צריך בכלל 3?) בחיבור PCI רגיל. ושאלה אחרונה היא האם כאשר אני אקנה עוד מחשב נייח (HTPC) אני אוכל לחבר אותו לרשת הקיימת? ( 5 מחשבים בבית כבר). התקציב שלי להכל הוא 700 ש"ח בערך. תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 856 צפיות
  9. Started by bratwa_tut,

שלום לכולם יש לי מודם B-focus 312+ של בזק וסויץ' יש לי 2 מחשבים בבית ובמודם יש לי רק יציאה אחת ואני רוצה שבשני המחשבים יהיה אינטרנט ניסיתי להפוך את המודם לראוטר אבל זה לא עזר אולי לא הפכתי נכון מישהו יכול אולי לעזור לי

• 4 תגובות
    • 856 צפיות
  10. Started by katkato,

יש לי כרטיס רשת אלחוטי שמתחבר ב USB של חברת LVL1 רציתי לדעת על איזה כרטיס אתם ממליצים במחיר של עד 200 ש"ח עדיף שיהיה זמי לקנייה באייבורי ומוצרך שיהיה חיבור של PCI ותומך תקן N תודה

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  11. קראתי את המדריך ולא נראה לי שאנשים יקראו אם אני יכתוב את התגובה שלי שם אז אני כותב פה... תכלס זה דיי הגיוני..אני לא מבין כ"כ את כל ההתפעלות...הקרינה באנטנות כאלה בדרך כלל מתפשטת לכל הכיוונים והאלומניום או רשת היתושים (אהבתי את היצירתיות..) מחזירה את הקרינה מהכיוון שלה ובכך מכפילה את הקרינה שיוצאת בכיוון הרצוי. אלקטרוניקה בסיסית של כיתה יג'...חחח (מנסיון) אין לי נתב אלחוטי אבל למי שיש אני יכול להמליץ לנסות את הדבר הבא: מכירים את האנטנות שיש על הגגות של הבתים? משהו כזה: | | | | | |__|___|____|__ | | | | | | | | | נסו ליצור משהו דומה כאשר הקו השני מימין הוא האנטנה שיוצאת מהנתב. ולכוון את זה לכיוון האנטנה שאמורה לקלוט את השידור... בדרך כלל משתמשים באנטנות כאל…

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  12. Started by davidz,

אני מחובר לאינטרנט דרך הכבלים. יש עוד מחשב שמחובר בשיתוף דרך המחשב שלי לאינטרנט. כרגע אני מחובר עם מודם שה ip שלו די קבוע . רוצים להחליף לי אותו למודם אחר ואז אצטרך להשמש בחיוג כדי להתחבר לאינטרנט. מה עדיף?? כרגע אם אני לא נמצא והמחשב עושה restart אז הוא מתחבר אוטומטית שוב לאינטרנט ולמחשב שמחובר אליו אין בעיה לגלוש. האם מישהו יכול לומר לי מה היתרונות והחסרונות של 2 השיטות?

13. יש לי שאלה למבינים באבטחת מידע. היסתכלתי בלוג של האתר שלי , וראיתי כמה גישות לאתר דרך IP שונים בגרמניה ובקנדה שמנסים להגיע לאתר הזה: http://maalegilboa.org/hesite/index.php?view=http://calebsbirth.pisem.su/index.htm? האתר שלי זה החלק הראשון - אני מבין שהם שולחים לו בקשה להציג את האתר השני... האם זה סוג של מתקפת XSS ? אגב , מה שמקבלים זה דף של שגיאה 500 ... זה אומר שהאתר שלי חסם את זה אני משער...

• 4 תגובות
    • 856 צפיות
  14. אני יודע שכבל רגיל מתאים ל100 מטר, מה עושים במצב שאני רוצה לחבר 2 מחשבים במרחק של 300 מטר זה מזה? שמעתי על ממירי מתח לאטרנט אבל השאלה היא כמה הם אמינים, לאיזה מרחק הם טובים ומה הם התנאים שהם צריכים.

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  15. שלום לכולם, הקמתי רשת בין 2 מחשבים אחד XP והשני Vista. אין לי בעייה לשתף קבצים מ-XP ל-Vista אני רואה את כל הקבצים בצורה תקינה ויכול לבצע בהם שימוש. כאשר אני מנסה לבצע שיתוף מ-Vista ל-Xp אני לא מצליח. איך אני מספק הראשות ליוזר שב-XP ? אני מקבל את ההודעה הבאה: you might not have permission to use this network resorce. contact tal administrator... ה-firewall למטה (גם של ה-Windows). כשאני נכנס לשיתוף בהדגשת התיקייה הרצויה > שיתוף מתקדם > מיקומים > אני לא רואה את ה-XP אלא רק את המחשב המקומי, אני מבין שפה הבעיה, אז השאלה שלי היא - איך אני מספק הרשאה ל-XP לגשת לקבצים בתיקייה המשותפת.

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  16. Started by ilia990,

כמה פעמים ביום יש לי ניתוקים מוזרים ההתקשרות נשארת אבל אין receive אני לא מבין שליחה של נתונים יש אבל אין קבלה ואז צריך לעשות ריסט למודם (thomson 425) אגב וירוסים וסוסים אין לי וגם הסטארט אפ נקי משתמש ב avast 4.8+avg 80.169+symantec endpoint אולי בגלל הספק או בגלל המודם ?

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  17. Started by Ronenosh8,

אני מתלבט אם להצטרף ל100 מגה או לא הבנתי שמקבלים את המהירות הנורמלית רק מתי שהתשתית טובה ומכאן נובעת השאלה - איך אני אמור לדעת שהתשתית טובה?

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  18. Started by Ashand,

אז ככה: יש לי ראוטר שאני מחבר אליו LAPTOP ן-DESKTOP הלפטופ עובד יופי (הכל חוטי) אבל הדסקטופ לא, ניסיתי להחליף כבלים לעדכן דרייורים וכלום לא עוזר מה שמוזר הוא שעכשיו אני לא יכול להיכנס ל-IP של ה-RAOUTER! גם RESET עשיתי לראוטר 192.168.1.1 ויש לי מן IP מוזר שאף פעם לא היה לי.... מה יכולה להיות הבעייה??

• 10 תגובות
    • 856 צפיות
  19. שלום! יש לי את הראוטר הנ"ל והוא עובד מצוין והכל טוב הבעיה שאני נכנס להגדות שלו אז כל פעם אני צריך להכניס את הסיסמה שלו שוב ז"א שכל פעם שאני לוחץ על אפשרות אז לפני שהדף נטען הוא מבקש ממני להכניס את הסיסמה שוב ושוב איך אפשר לבטל את זה שאני יצתרך להכניס את הסיסמה פעם אחת בהתחלה וזהו? תודה לעוזרים!!

• 6 תגובות
    • 856 צפיות
  20. Started by seren99,

שלום יש לי אינטרנט 10 מגה מחשב :מעבד i5 ,זיכרון 8 ג'יגה הורדתי קבצים ממגה אפלואוד שלושה היו אחלה במהירות 1גיגה ויותר יש לציין עבדתי ללא אנטי וירוס בקובץ הרביעי המחשב התחיל לעשות ריסטארטים ונתן לי הודעות על תקלה הווינדואוס 7 התקנתי את AVG שהריץ לי תיקון קבצים עכשיו הכל תקין אבל כבר אינני מוריד בקצב 1 מגה לשניה אלה במיקרה הטוב ביותר בקצב 200 קילו בייט לשניה האם משהוא הישתנה עקב התקנת ה-AVG אני מניח שכן פייר וול וכדומה... האם יש אפשרות לבדוק ולשנות הגדרות בכדי לנצל את הנתונים של המחשב ושל האינטרנט שיש לי?

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  21. Started by Kopi8,

היי, אני מחובר כקליינט ברשת ביתית של שני מחשבים. משום מה אני לא מצליח להיכנס אל הכוננים שבמחשב השני, בעיה שעד עכשיו (יותר משנה) לא הייתה קיימת. ניסיתי להגדיר מחדש את הרשת לפי המדריך, אבל זה לא עזר. אני מקבל את הודעה השגיאה הזו: תודה מראש למי שינסה לעזור...

• 6 תגובות
    • 856 צפיות
  22. Started by PCguy,

שלום אני עובד ברשת המחברת 2 מחשבים{pc+mac} ו2 מדפסות ופלוטר כולם מחוברים דרך נתב הבעיה היא שלפני שבוע התקנתי וינדוס xp ומאז האינטרנט איטי בטרוף בדקתי את החיבורים והורדתי עידכונים ללא הואיל. המחשב אגב הוא פנטים 4 1.5 וזיכרון של 1 גיגה אם יש לכם המלצות איך לפתור זאת אנה רשמו זאת דרך אגב התיקשורת בין המחשבים והמדפסות ללא בעיה כלל הבעיה רק במהירות האינטרנט תודה לכולם

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  23. שלום, אני מחפש אלטרנטיבה (תוכנה) שתנהל לי את החיבורים לרשתות האלחוטיות במחשב. כרגע יש את הממשק הרגיל של ווינדוז, רציתי לדעת אם יש תוכנה שיכולה לשפר את הביצועים? לזהות רשתות נוספות? עשיתי חיפוש ולא ממש מצאתי, אשמח להמלצה.

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  24. שלום כידוע שרוחב פס לחול עולה כסף לספקיות (יחסית די יקר) האם הספקית משלמת גם על רוחבי פס שבתוך הארץ ? או שפה זה בחינם ? תודה

• 8 תגובות
    • 856 צפיות
  25. Started by OFIRLEVY66,

האם נטויזיון מגבילה פורטים? וכל מיני דברים שיפריעו לי בהורדות?

• 2 תגובות
    • 855 צפיות

דיונים חדשים בפורומים