עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by com555,

בחיבור אינטרנט של הסרבר בלי לחייג את החיבור כל פעם מחדש? ברשת ביתית. תודה.

• 7 תגובות
    • 863 צפיות
  2. Started by I_S,

האם אפשר לחבר אותם(דרך ה-Uplink) ?ואם כן עם כבל מוצלב או רגיל? שתיהם 100Mbps....

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  3. כידוע, קבצים זה דבר חשוב. קבצים דורשים לא מעט משאבים, דוגמת כוננים קשיחים, בקרים, קירור טוב וכו'. כיום, המערכת הראשית שלי מריצה מספר לא מועט של קשיחים (וישנם גדולים ונכבדים ממני), חלקם על בקר חיצוני. הכל טוב ויפה, אבל אני צריך עוד. עוד מקום עוד מהירות עוד בטוחות אני שוקל לשדרג את המערכת ואת הרכיבים הבאים. 1. המערכת עצמה: יש ברשותי 2 אפשריות. הראשונה היא להתבסס על שילוש 775 שזרוק לי בצד. השניה היא להתבסס על הSR-2 ולבנות שרת די מפלצתי, בלאו הכי אני מתכנן על מערכת חזקה חדשה והSR-2, מתיישן. החיסרון הוא צריכת חשמל יחסית גבוהה ביחס לפתרונות אחרים, בעיקר בגלל צמד המעבדים (שגם ככה לא הכי חסכוניים שיש). 2. שדרוג הקשיחים והבקר: נכון להיום, למעט מערך RAID0 עבור המשחקים,…

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  4. יש לי ראוטר קרוב, אני יושב בחדר עם נייד של DELL ו-PC עם כרטיס אלחוטי USB זול מצ'וקמק של LevelOne. הנייד קולט הכי טוב שאפשר. בנייח על הפנים. המהירות של כל הבדיקות רשת מראות חצי ואפילו פחות ממה שאני אמור לקבל. גם יש ניתוקים מדי פעם (נדיר). אם אני מסתכל בסטטוס רשת רואים שחצי מהזמן הוא על מהירות נמוכה, 1MBIT, 3MBIT כל הזמן זז. כשהייתי מחובר בכבל לראוטר כשהוא היה באותו חדר לא היו בעיות. בקיצור, אני צריך כ. רשת אלחוטי שיהיה איכותי! שום דרישה אחרת. הראוטר סה"כ 8 מטר מהמחשב, DIR 300 רגיל של DLINK. יש משהו איכותי שלא עולה יותר מדי?

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  5. Started by swisaavi,

אני צריך אתר אמין, ותגידו לי איזו תוצאה צריכה לצאת לי אם יש לי מהירות 2 מגה.

• 7 תגובות
    • 863 צפיות
  6. Started by GL23,

שלום לכולם, יש לי נתב של LINKSYS. דגם WRT54GL הצלחתי לחבר אותו ללא כל בעיה למחשב הביתי והוא פועל מצוין. הבעיה נוצרת כאשר אני מנסה להתחבר אם הנייד שלי (DELL) לנתב הזה. כלומר, אני מוצא את הרשת/אנטנה שלי מתחבר ללא כל בעיה אבל תכלס לגלוש באינטרנט לא מצליח. כל דף שאני מנסה להיכנס אליו לא נפתח. (חייב לציין גם שהוא מראה לי שכל הפסים של האנטנה ירוקים ושאין בעיה מבחינת התחברות והגלישה). ולא נראה לי שהבעיה היא אם הנייד , כי להתחבר לרשתות אחרות אני מצליח. אז אני לא יודע מה לעשות. גם אין לי את הטלפון של התמיכה הטכנית למוצר זה. החנות שקניתי ממנה (KSP) הביא לי מס' טלפון מפוברק ועכשיו הם טוענים שאין להם.

• 9 תגובות
    • 863 צפיות
  7. Started by galigach,

שלום רב, עברתי השבוע לאינטרנט המחובר בראוטר. עד היום היה לי חיבור ADSL קווי. המחשב מחובר אליו בכבל רשת. כמו כן קניתי כרטיס רשת אלחוטי USB TP LINK. אני מעוניינת שהראוטר יהיה בחדר אחר, הוא נמצא כעת בחדר השינה. איך אני מחברת את האינטרנט לכרטיס הרשת האלחוטי? בתודה מראש, גלי

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  8. היי, יש לי אקסבוקס, יש לו כרטיס רשת רגיל של RJ45, אבל אני רוצה לחבר אותו לרשת אל חוטית, מה שאני צריך זה כרטיס רשת אל חוטי חיצוני, רק במקום שיתחבר בUSB שיתחבר דרך הכרטיס רשת, האים יש דבר כזה? תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  9. Started by gabrielf,

בחיבור 100 מגה הוט ללא חייגן הפינגים לכל שרתי נטויזן סבירים (15 מילי) כאשר אני מפעיל חייגן מהמחשב עצמו הפינגים לנטויזן הופכים להיות 90-100 מילי - תופעה מוזרה ביותר, אגב בפינג לשאר הספקיות המצב תקין. יכול להיות שהניתוב בין 014 ל נטויזן כ"כ גרוע??

• 8 תגובות
    • 863 צפיות
  10. Started by Or ei,

שלום אתמול בצוהריים הפסיק לעבוד לי הדפדפנים , לא התוכנה אלא הפסיקו להעלות דפי אינטרנט , מצד שני כל התוכנות P2P עבדו וגם הצלחתי להתחבר לשרתים של cod4 ועכשיו לפני כשעה זה קרה לי שוב. אחרי דיבור עם התמיכה של 014 והרבה זיוני שכל הגענו לnetsh הרצנו שם כמה פקודות , i i r remarks.txt w r f r כל שורה זה פקודה אחרי זה וריסטרט הדפדפנים שבו לעבוד , הידע שלי בתחום הזה די גרוע אז מישהו שמכיר את הבעייה יכול להסביר לי ממה זה נגרם ואיך אני מונע את זה בעתיד אני אשמח

• 8 תגובות
    • 863 צפיות
  11. Started by slim_shady,

אני עובר עכשיו לבזק 014 סוף סוף!!! עכשיו יש כמה אפשריות לחבילות אבל ההדבל ביניהם די זניח... זה משהו כמו 1000 ש"ח לשנה אם אני לא טועה לחיבור של 5 מגה... והחיבור העכשיוי שלי הוא 2 מגה... השאלה היא האם בחיבור של 5 מגה אני יראה הבדל... אם אפשר אפילו סתם סקרין שוט מאיזה הורדה לאנשים עם חיבור 5.. רק לראות את ההבדלים והאם זה באמת שווה את הכסף...

• 9 תגובות
    • 863 צפיות
  12. אני מתגורר כבר כשנה בשכירות במושב בצפון. עד לפני כחודש לא היה מצב בכלל לדבר על אינטרנט "פרטי" ז'א שלא הייתה תשתית לבזק ונאלצתי להסתפק באינטרנט שמשותף לכל המושב דרך הכבלים ומהירותו היא 4\4 לכל המושב! מה גם שהיה פיירוול מרכזי שחסם את כל הפורטים,לא היה בכלל מה לדבר על תוכנות שיתוף. בחיבור ההוא הייתה לי בעיה שקרתה בעיקר במסנג'ר ובהעלאת קבצים. המסנג'ר היה מתנתק כל רגע, גם המירנדה,ולהעלות קובץ למישהו - גם בשליחת אימייל לפעמים הכי קטן שיהיה , היה סיפור מהפטרה. הייתי בטוח שהתשתית חרא ואין מה לעשות. תישאר עם זה או שלא יהיה כלום. היום סופסוף התחברתי לבזק וברק כספקית על חבילת 1.5 רגילה. אכן בעיית ההורדה נפתרה והאימיול טס ונותן עבודה מעבר למה שציפיתי. אך התאכזבתי לגלות שהבעיות במסנג'…

• 6 תגובות
    • 863 צפיות
  13. תיראו אני צריך עזרה למושגים של האינטרנט ורשתות לדוגמא: DHCP,IP,DNS וכ'ו... בקיצור... כל מה שאני צריך לדעת על אינטרנט ורשתות אם תוכלו לעזור לי אני מאוד ישמח... אפילו אם אתם מכירים אתר שמסביר את המושגים האלו בעברית זה יהיה טוב לי... תודה מראש...

• 11 תגובות
    • 863 צפיות
  14. Started by y_i_c,

היי יש לי רשת עם 2 מחשבים המחוברים בכבל מוצלב, וכ.רשת נוסף על הסרבר להתקשרות לאינטרנט. על שני המחשבים יש XP-SP2. העניין הוא, שכזכור לי הולכים לפי המדריך לעיל. והכל עובד. בלי בעיות. הבעיה היא שזה פשוט לא עובד. יש הודעת שגיאה על חוסר בקובץ בלי לפרט איזה קובץ. וזה פשוט לא מאפשר את השיתוף. ולכן חשבתי אולי הבעיה היא באבטחה המוגברת שיש ב SP2. מישהו מכיר אם זו בעיה מוכרת?....שני המערכות לאחר פירמוט והתקנה נקיה של XP. עידו

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  15. אוקיי, אני בטוח שהרבה מאיתנו שיש להם רשת נתקלו בבעיה שאתם לא יכולים לפתוח שרת במשחקים, בגלל שברגע שהמשתמש מנסה להתחבר לאיי פי שלכם, הוא מגיע לשרת (דרך-אגב, השרת,שהוא בעצם גם ראוטר, הוא מחשב חלש ומחשב אחר ברשת מריץ את הסרבר), מגיע לשרת ואז הוא רואה כאילו אין משחק. מישהו יודע איך אני יכול לנתב משחקים מסויימים (לדוגמא גנרלס, ניד פור ספייד, SOF, וכאלה למחשב שלי? (192.168.0.2) \בתודה רבה... MOOMOO

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  16. Started by izikd,

אז ככה יש לי רשת, עם שרת וADSL 750 אז ככה עכשיו הכל עובד מצוין אבל ההיתי רוצה לשאול אם אני אמור לכתוב במחשבים שברשת את שרתי הDNS של הספק או לא? זה יתן לי שיפור?

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  17. Started by nesa,

עכשיו קניתי מחשב חדש ואני רוצה לחבר רשת בין המחשב הזה לעוד אחד אני מחובר לadsl עם מודם אלקטל. אני ממש לא מבין בכל הדבר הזה רק רציתי לדעת כמה אני יצטרך להשקיע ברשת פשוטה שאני יוכל להישתמש באינטרנט בשני המחשבים ושאני לא ירגיש האטה במהירות שמישהו אחר מישתמש באינטרנט ושאני יוכל לשתף קבצים ויוכל לשחק משחקים ברשת. יש לשני המחשבים כרטיס רשת פשוט לאחד מובנה עם הלוח השני זה מה שמקבלים מבזק. כמה כסף אני צריך להשקיע ומה צריך לקנות? תודה

• 6 תגובות
    • 863 צפיות
  18. כמה +- בקו אוירי ללא מחשולים באויר הפתוח? והן בבית עם קירות?

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  19. שלום כולם ברשותי ראוטר edimax 6104k מודם של הכבלים ה tyoen הזה ספק 013 ברק 750 קילו ביט 2 מחשבים בראוטר חיברתי את 2 המחשבים כול אחד עם כבל רשת רגיל וזהו הגבלתי עם אח שלי את המהירות כדאי שהוא לא יתפוס את כול הרוחב פס אז שמתי לו 5 upload 20 download וזה מסומן ובover all קיצר עדיין שאח שלי מוריד אני מקבל וואחד תקיעות בכול מה שקשור אינטרנט ventrilo icq cs mirc אבל אז קבענו שהוא יוריד רק בערב אבל עדיין מתי שהוא לא מוריד מספיק שהוא נכנס לאתר למשל www.ynet.co.il אז נהיה לי ping jumps והאינטרנט אצלי נתקע פלאים קיצר אין לי יותר כוח מה ניתן לעשות ? אני לא יכול לעשות cable + adsl כי יש לנו בבית את הטלפון של הוט אז אין קו של בזק האם ניתן אולי לחבר 2 מודמים של כבלים בבית ו…

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  20. קראתי את המדריך ולא נראה לי שאנשים יקראו אם אני יכתוב את התגובה שלי שם אז אני כותב פה... תכלס זה דיי הגיוני..אני לא מבין כ"כ את כל ההתפעלות...הקרינה באנטנות כאלה בדרך כלל מתפשטת לכל הכיוונים והאלומניום או רשת היתושים (אהבתי את היצירתיות..) מחזירה את הקרינה מהכיוון שלה ובכך מכפילה את הקרינה שיוצאת בכיוון הרצוי. אלקטרוניקה בסיסית של כיתה יג'...חחח (מנסיון) אין לי נתב אלחוטי אבל למי שיש אני יכול להמליץ לנסות את הדבר הבא: מכירים את האנטנות שיש על הגגות של הבתים? משהו כזה: | | | | | |__|___|____|__ | | | | | | | | | נסו ליצור משהו דומה כאשר הקו השני מימין הוא האנטנה שיוצאת מהנתב. ולכוון את זה לכיוון האנטנה שאמורה לקלוט את השידור... בדרך כלל משתמשים באנטנות כאל…

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  21. שלום לכולם נימאס לי מינזק וגיליתי לא מיזמן שאני רחוק מהמרכזיה אז אני שוקל לעבור לHOT הבעיה הגדולה שלי שיש לי (3Com® OfficeConnect® Wireless 11g Cable/DSL Router )ואני מנוי לבזק בינלאומי(איתם אני מרוצה ורוצה לישאר)ואני לא יודע איך להגדיר תראוטר במיקרה שאני יחליט ללכת לHOT אז אני מבקש מדריך שאני יוכל להדפיס חוץ מיזה איזה בעיות ויתרונות יש לכבלים ודבר אחרון אין לי כבלים דיגיטלים ואני צריך לדעת צריך שקע נוסף לאינטרנט בכבלים במיקרה שאין לי שקע דיגיטלי? ואיזה מודם לבקש? במיקרה שיש אבדלים באיכות אני מזכיר שיש לי כבר ראוטר בקיצור אני צריך את כל הידע הרלוונטי במעבר מינזק לכבלים בתודה STONE COLD

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  22. Started by osz,

שלום, אני מתלבט אם לקחת על עצמי ג'וב קטן של הקמת רשת קטנה (8 תחנות). יש לי נסיון של שנה+ בניהול רשת של server+exchange 2000 ויכולת לימוד עצמי טובה אבל בהתקנה של המערכת לא התנסיתי עדיין. הלקוח ביקש שאני אתמחר לו את העלות לכל הפרוייקט ולא לפי שעה. אני אשמח אם תוכלו לתת לי הערכה, אפילו מאוד גסה של כמה זמן יקח לי להתקין את המערכת הבאה : -SBS 2003 + exchange 2003 + כל ההגדרות והקונפיגורציות הדרושות. -העברת תוכן (קבצים + mailboxes) ממערכת ה NT הישנה. (ואם יש לכם גם הערכה גסה של כמה הייתם לוקחים או איך הייתם מתמחרים) תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  23. אהלן חברים, אז בקיצור אני משתמש בתוכנה HAMACHI כבר הרבה שנים לצורך משחקים בעיקר ועד עכשיו הכל עבד מעולה. היום ניסיתי להפעיל את התוכנה וקפצה הודעת שגיאה : A generic error [5,7,7] has accured. Sorry about that. Would you like to reconnerct? כמובן שאם אני לוחץ על כן לא קורה כלום. אני רק אציין שאתמול עשו לנו אתחול לNETBOX של NETVISION - אין לנו אינטרנט של NETVISION רק קוו טלפון, אבל האינטרנט עובר דרכו. הNETBOX הוא מודם ראוטר ויש לי בבית גם ראוטר אלחוטי של TP-LINK אז הTP-LINK שלי מחובר לNETBOX ומוגדר עם DYNAMIC IP. אני לא יודע אם כל זה קשור אבל משום מה מיד אחרי שעשו לנו אתחול לNETBOX הכל התחיל, יכול להיות שזה רק צירוף מקרים אבל רשמתי כדי שתדעו. אשמח אם תוכלו לעזור לי, דניאל.

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  24. Started by 3db,

איך חוסמים הודעות כאלה ? איך שלוחים הודעה כזו דרך האינטרנט ? מי מקבל הודעות כאלה ,רק אני , משתמשי הכבלים או כולם?

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  25. אהלן ראיתי שהרבה אנשים שמקבלים נתב מהספקית שלהם מבקשים גם מודם. מה היתרון בעניין הזה - שאני לא יכול לקבל רק מחיבור דרך הנתב?

• 6 תגובות
    • 863 צפיות

דיונים חדשים בפורומים