עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי ראוטר של אדימקס BR-6204-WG עכשיו מאז שחיברתי יש לי בעיות קו אלחוטי המרחק בין הראוטר לאנטה אולי 2 וחצי מטר עם קיר גבס.. ומידי פעם זה עושה בעיות התנתקות משהו שיכול לעזור בזה כי זה ממש מעצבן ? בקשר לשיתוף אני כבר יותר מחודשיים מנסה לעשות שיתוף בין המחשבים ולא מצליח קראתי כל מדריך אפשרי ועדיין לא מצליח.. אשמח לעזרה.. במחשב אחד יש ויסטה ובשני XP אם זה משנה..

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  2. אז אחרי קנייה של ידידה שלי של שני מחשבים חדשים (PC ונייד) התעוררה בעייה של איך מחברים את שניהם לאינטרנט.. מכיוון שהרבה כסף לא נשאר אחרי הקנייה (סטודנטית) הזאת ובית גדול אין לה(אין בו גם ממ"ד) ויש לה כבר כרטיס רשת אלחוטי כבר בנייד היא צריכה רק נתב שיתחבר פיזית לPC. ממה שאני הבנתי מחברים לא ממש כדי ללכת על האופציה של הנתבים של ספקית האינטרנט כי לא מקבלים תמורה הולמת בעד הכסף, אז שיטטתי טיפה בZAP ומצאתי נתב של אדימקס: BR6204WG ושל טריקום: 3CRWER10075 שהם במסגרת התקציב. אין לה צורך בנתב עם יכולת שידור נרחבת או משהו מוגזם מידי.. היא צריכה רק קליטה יציבה ואמינות.. השאלה היא האם הנתבים הנ"ל יעמדו בדירשות ואיזה מהם עדיף לה לקנות, והאם יש עוד אופציות בקטגוריה הנ"ל. תודה לע…

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  3. Started by Kopi8,

היי, אני מחובר כקליינט ברשת ביתית של שני מחשבים. משום מה אני לא מצליח להיכנס אל הכוננים שבמחשב השני, בעיה שעד עכשיו (יותר משנה) לא הייתה קיימת. ניסיתי להגדיר מחדש את הרשת לפי המדריך, אבל זה לא עזר. אני מקבל את הודעה השגיאה הזו: תודה מראש למי שינסה לעזור...

• 6 תגובות
    • 841 צפיות
  4. כשהUtorrent שלי עובד רק על העלאה אז הוא מעלה על המקסימום 18, שזה מקסימום לקו שלי של מגה וחצי, הבעיה נוצרת כשאני מתחיל להוריד משהו במקביל ומהירות ההעלאה שלי יורדת ככל שמהירות ההורדה שלי עולה... זה פוגע בשיחזור של הרטיאו שלי... וזה חבל... הוספתי תמונה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  5. Started by OFIRLEVY66,

האם נטויזיון מגבילה פורטים? וכל מיני דברים שיפריעו לי בהורדות?

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  6. Started by finhack,

שלום כבר מזה חודש +- אני סובל מבעיות איטיות , בעיקר מהצהריים עד הלילה. זה מתבטא בכך שאתרים עולים לאט, ההורדות ממש איטיות גם מאתרים ישראלים (30-50) ויש לי חבילה של 1.5mb. חשוב לציין שכל אתר לא תמיד עולה, לפעמים אני צריך ללחוץ refresh כמה וכמה פעמים עד שהוא עולה. אין לי בעייה של פינגים, זה רק בעייה בגלישה. - אין לי וירוסים , אני אחרי פורמט - בדקתי עם 012 וכל מה שהם ידעו לעשות זה להאשים את המחשב שלי לעוד מישהו זה קורה?

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  7. יש לי שני מחשבים נייחים בבית בשניהם יש win 7 ultimate הרשת עם ראוטר היתה תקינה עד לפני כמה ימים והייתי משתף קבצים ברשת הכל היה תקין. כרגע ממחשב א' אני מצליח לראות את מחשב ב' אבל במחשב ב' אני לא מצליח לשתף בכל פעם שאני מנסה לשתף ממחשב ב', הוא מנסה להצטרף לרשת אך יש בעיה הוא מבקש ממני סיסמה טוב אני זוכר את הססמה רושם אותה ואין כלום הוא אומר שאי אפשר להתחבר טוב , אז ניסיתי לשנות סיסמה במחשב א' ואז אני מגלה שזה לא נותן לשנות או להציג את הסיסמה הקיימת פשוט לוחץ על זה וכלום לא קורה, עשיתי סורק בעיות הוא אומר שיש בעיה עם peer netwotking grouping והבעיה לא תוקנה . טוב אני לא יודע מה לעשות וגם ניסיתי ממחשב א' להתנתק מהרשת הביתית הזו גם לא נותן לי עזרה בבקשה

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  8. אם זה לא הפורום אז בכיף תעבירו אותי לאן שאני שייך. בכל מקרה, יש המלצות? *מהירות מינימלית של 150 Mbps

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  9. Started by davenos,

בניתי רשת ביתית עם אבטחת WPA2 וגיליתי שבאחד המחשבים - נייד ישן , יש כרטיס רשת שלא תומך אבטחה זו , יש דרך לעקוף אותה , או שהברירות היחידות הן - כרטיס חדש או החלפת האבטחה?(למשל אישור MAC - יכול לעקוף?) , יש לי ראוטר ביתי של EDIMAX . תודה מראש . דוד .

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  10. אני מנסה לחבר ראוטר של GIGABYTE דגם GN-BR01G לכבלים דרך VPN L2TP הראוטר תומך במעבר VPN אבל משום מה זה לא מצליח לי הוא מקבל את הכתובת הדינמית מהשרת של הכבלים ומצליח לעשות פינג לשרת של הספק אינטרנט אבל אין בנתב מקום להגדרת שם משתמש וסיסמא לכן אני מניח שאת זה צריך לעשות דרך המחשב מישהו עשה את זה בעבר ויכול לעזור? אני אודה לכם מאוד

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  11. היה לי ראוטר של אדימקס חוטי והוא כל כמה ימים לקח לעצמו "הפסקה" והיה נכנס ללופים של התנתקות ותחברות.. החלטתי לקנות ראוטר חדש.. איזה אתם מציעים לי לקנות? חשוב שזה יהיה חוטי כי אין לי כרטיסי רשת אלחוטיים.. תודה

• 9 תגובות
    • 840 צפיות
  12. Started by jack77,

יש לי רשת ביתית עם סטרימר והכל עבד בסדר עד עכשיו. אתמול קניתי הארד דיסק חדש וחיברתי אותו וכשאני מנסה לשתף אותו בסטרימר הוא מבקש סיסמה אליו, למרות שלא קבעתי לו סיסמה ולכל שאר הכוננים והתיקיות שבשיתוף אצלי הוא לא מבקש סיסמה.

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  13. Started by prince amir,

בקרוב אני אמור לקבל ראוטר אלחוטי של חברת D_LINK מדגם 614+ שהוא הדגם יחסית חדש למחיר בגלל התקן של X4 שבו הוא משדר וכן 22 MBPS שטוענת החברה. עקרונית זה לא משנה כלכך אבל רק הייתי רוצה להגיד לדוגמא על הגניבה שהולכת פה בארץ. מחיר הראוטר כולל כרטיס לנייד נמכר בדיוטי פריי ב 200 ש"ח, בסאקל בארץ 999 ש"ח. בארה"ב - 130 דולר עם החזר של 30 דולר חזרה שיוצא בערך כל העסקה 430 ש"ח כיצד הגיעו היבואנים למחיר כלכך גבוהה ונסיון לגניבה. בדרך כלל שאר המוצרים שווים פחות או יותר למחירם בחו"ל כולל מעבדים ולוחות אך כיצד הגיע מצב זה? טוב לעניין! אני רוצה לשתף את האינטרנט לשכן ליד, עקרונית הראוטר יכול להיות ליד שני מקומות, אחד חדר הממ"ד מה שהבנתי שלא רצוי בגלל בעיות הקליטה ושנית ליד החלון בחדר הכבי…

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  14. Started by R.L,

שלום,ברשותי נתב DI-604 ונתב זה מחובר לשלושה מחשבים שהיים מהשלוש מחוברים לאינטרנט והשלישי לא מצליח להתחבר כאשר אני ניכנס לדפדפן ואני רושם כתובת של אתר ומנסה להיכנס לאחר שניה הוא מעלה שגייה שאומרת "לא ניתן להקים קשר עם השרת" מה עליי לעשות בכדי לגלוש גם במחשב זה באינטרנט נ.ב יש בו חלונות 98

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  15. אני מעוניין לקנות את אחד מהנתבים האלו: LEVEL ONE WBR3406TX * EDIMAX BR-6204WG * NETGEAR WGR614 * איזה אתם ממליצים? תודה רביב

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  16. תיראו אני צריך עזרה למושגים של האינטרנט ורשתות לדוגמא: DHCP,IP,DNS וכ'ו... בקיצור... כל מה שאני צריך לדעת על אינטרנט ורשתות אם תוכלו לעזור לי אני מאוד ישמח... אפילו אם אתם מכירים אתר שמסביר את המושגים האלו בעברית זה יהיה טוב לי... תודה מראש...

• 11 תגובות
    • 840 צפיות
  17. יש לי היום את הראוטר של EDIMAX 6204WG. אני משחק ב-World Of warcraft, ואחרי שבזק בינלאומי סידרו לי את בעיות הפינג זה הולך כך: ראוטר מחובר - פינג לא יציב, 200-700, ולא משנה על כמה הוא עומד תמיד יש לאג מורגש. ראוטר מנותק - פינג אף פעם לא עולה על 200, וכמעט ואין לאג! לא משנה אם זה בשעות העומס, גם אם אני מתנתק 100 פעמים ומקבל כל פעם פול אחר באיפי, הפינג תמיד תקין! קראתי יותר על הראוטר, גם פתחתי עליו הודעה אחרת לא מזמן, וגיליתי שאני לא היחידי שנתקל בכזאת בעיה איתו. הפעם אני מתכוון לקנות אחד חדש, ולהשקיע קצת יותר. הדבר היחידי שחשוב לי הוא שהראוטר החדש לא יגרום לכזאת בעיה! חבל לי להוציא 500 שקלים על ראוטר דפוק באותה המידה. על מה אתם ממליצים? דרך אגב, לגביי הראוטר הנוכחי, ניסיתי …

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  18. שלום אבקש את עזרתכם בדחיפות 1יש לי מודם eci focus router 270 pr 2. switch 10/100 3. מחובר בקצב של 750 4. ויש לי 2 מחשבים בחדרים ניפרדים שאלתי חברים יקרים . 1} אך אני מבצע את החיבור של 2 המחשבים כך שהם יכנסו לרשת האינטרנט ללא תלות אחד בשני , ( בשימוש של המודם והסוויץ בלבד) 2} ללא הפיכת אחד המחשבים לשרת . 3} אם אפשר גם הסבר על חלוקת עומסים דינמית בין 2 המחשבים . 4} שיתוף 2 המחשבים לציוד נוסף כגון , סורק , מדפסת וכו" נ.ב האם יש מדריך הנוגע לנושא , + למודם של eci אודה לכם על תגובתכם המהירה והיעילה שלכם בידידות יואל

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  19. Started by דודי הסטלן,

שלום לכולם, לאחרונה גיליתי מן מילה מוזרה באיי פי שלי שאף פעם לא נתקלתי בה וזה ממש מוזר כי אין סיבה שדבר כזה יהיה: תראו: 122.RED.BEZEQINT.NET מאיפה באה המילה RED?!?! למישהו יש הסבר לזה? אם תרצו תמונה תגידו אבל אני מעדיף לא לחשוף את כל הפרטים של האייפי... תודה מראש לעוזרים, יש לציין שמאז שהמילה הזאת התווספה יש לי בעיות בחיבור זה לפעמים מתנתק לי והגלישה איטית למרות שהסרתי SPY'S AD-WAREZ ועוד עם מלא תוכנות. ***עריכה: עוד בעייה שגיליתי היא שאחרי שאני מתחבר עם החייגן שלי, אחרי 5-6 שניות החייגן מתנתק ואני לא יכול לגלוש ועד שאני יכול להתחבר שוב לוקח איזה דקה או שתיים, איך אני יכול לפתור את הבעייה הזאת!? ברור שזה איזשהו וירוס אבל אני לא מוצא כלום!

• 8 תגובות
    • 840 צפיות
  20. אוקיי, אני בטוח שהרבה מאיתנו שיש להם רשת נתקלו בבעיה שאתם לא יכולים לפתוח שרת במשחקים, בגלל שברגע שהמשתמש מנסה להתחבר לאיי פי שלכם, הוא מגיע לשרת (דרך-אגב, השרת,שהוא בעצם גם ראוטר, הוא מחשב חלש ומחשב אחר ברשת מריץ את הסרבר), מגיע לשרת ואז הוא רואה כאילו אין משחק. מישהו יודע איך אני יכול לנתב משחקים מסויימים (לדוגמא גנרלס, ניד פור ספייד, SOF, וכאלה למחשב שלי? (192.168.0.2) \בתודה רבה... MOOMOO

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  21. Started by The-Fox,

האלן חבר'ה, החלפתי את המודם ADSL המסריח שהיה לי, אני מדבר על ה ALE 130.... שעובד בכלל על USB. הצלחתי לשים את ידיי על הסמסונג (AHT-E300) האחרון בבזקסטור 8) 8) ;D בכל מקרה על הקופסא היה רשום משודרג (וגם בעוד כמה מקומות), יש למישהו מושג מה משודרג בו ? ???

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  22. שלום חברים המודם תמיד עבד עם הגדרה של 100MBPS ולאחרונה הוא הפסיק לזהות אותו.. ורק כשאני משנה את זה ל 10 MBPS הוא חוזר לעבוד מזה יכול להיות? איך נתן לתקן את הבעיה? תודה

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  23. Started by benor,

שלום, היום עברתי לWIN2000 האינטרנט שלי זה כבלים +נטוויז'ן 0.750 מגיעים פינגים נורא גבוההים לספק 10-20 לפני זה בXP אז היו לי פינגים טובים 7-10 אפשר לעשות משהו בעניין?

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  24. Started by kong5,

קחו דוגמא את האתר http://www.imageshack.us אני מנסה לעלות אליו תמונה, העמוד נטען ואז יש עמוד "לא ניתן למצוא את העמוד" ניסיתי לעלות דרך כל מיני אתרים ויש את הבעיה. מחקתי קוקיז, הרצתי ad aware , התקנתי את DirectX9 מחדש , בדקתי את הדפדפן firefox ו avant , התקנתי Internet Explorer 6 Service Pack 1 , התקנתי עידכון sp2 לא עזר אז התקנתי בחזרה את sp1 , מחקתי את העידכונים שמופיעים בלוח בקרה --> הוספה והסרה של תוכניות. חוץ מהעידכונים של hotfix (כי אחרי כל מחיקה צריך להפעיל תמחשב מחדש וזה הרבה).. מישהו נתקל בבעיה כזו? מה עושים חוץ מפירמוט.

• 7 תגובות
    • 840 צפיות
  25. Started by assaf990,

נתונים: חדר א: טלפון של 013, שהוא בעצם סוג של ראוטר, אליו מוחבר מודם הוט ומחשב שלוחני. פה אני רוצה לשים את הראוטר האלוחטי כדי שישדר לחדר שני שיש בו עוד מחשב. בין הראוטר למחשב המרוחק יש 4-5 מטר ובניהם חדר ריק (כלומר 2 קירות) בתכלס יש קליטה גרועה, וניתוקים מה לא תקין? הגדרות? היכן לשים ראוטר? הטלפון של 013 מפריע בתדר?

• 2 תגובות
    • 840 צפיות

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.