עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by N N C,

רק אצלי פתאום האינטרנט זוחל ? פינגים לאתרים ישראלים נותנים תוצאות של 600ms עם אינטרנט זהב... אתרי אינטרנט זוחלים ואפילו הורדת קובץ מאתר הבקרה היא במהירות 15 ק"ב במקום 200... זה רק אצלי ?

• 7 תגובות
    • 893 צפיות
  2. היי, למשתמשים שביניכם למי שיש את המודם SIEMENS SL2-141 תוכלו לומר לי אם לפעמים כשהוא טוען לכם אתרים, לא חשוב איזה אתר, יש PAGE ERROR שלא ניתן להתחבר לאתר? וצריך לעשות REFRESH פעם או קצת יותר כדי להתחבר לאתר.

3. Started by J0HNiE,

זה כבר קורה לי שנה + הכל התחיל ככה יום אחד שיחקתי CSS(Counter-Strike Source) ובמהלך המשחק הוא נתקע לממש 10 שניות פחות או יותר אז חשבתי אולי זה קשור לכ.רשת וקניתי אחד חדש וזה עדין לא עזר גם פירמטתי ואיפלו קניתי חלקי מחשב חדשים (לוח אם,כ.מסך,זיכרון,מעבד) וזה עדין לא עזר !! חשבו גם לציין שמתי שהWIN עולה המחשב נתקע לכמה דקות אבל סידרתי את זה בערך (צריך להציב לו IP וIP MASK וגם הצבתי לו DNS של הספקית שלי ) וזה עדין לא עזר זה גם קורה לי בBATTLEFIELD VIETNAM ובכל משחק רשת אפשרי יש לי מודם של אלקטל Speedtouch 510 זה כבר משגע אותי :pissed: התקשתי לספקית שלי (012) והם אמרו לי לבדוק בmsconfig ,סריקת וירוסים,ספי וואר,עידכון הכ.רשת והמודם ועוד שטויות וזה לא עזר הוא ג…

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  4. Started by hellfire03,

חשבתי לקנות מתאם WIFI כדי שיהיה לי כרטיס רשת נוסף בשביל כל מני התעסקויות (לנסות כל מני man in the middle וכ') השאלה אם אני כבר חושב לקנות משהוכ זה האם לא עדיף לקנות נתב קטן משהו בסגנון זה ושאר נתבים דומים האם הוא יכול לשמש אותי גם בתור כרטיס רשת נוסף לכל דבר? והאם הוא יכול לסייע לי לקלוט יותר טוב רשתות אל חוטיות? (או האם מתאם יעשה את זה?) מעבר לכך בתור נתב למחשב נייד (ולא של רשת ביתית ) כמה זה משנע האם אני פותח רשת דברך נתב או AD HOC ? (או בעצם איזה פנק' נותן לי נתב על פני סתם כרטיס רשת) מקווה שלא עשיתי סלט מכל הדברים תודה מראש אריה

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  5. שלום יש לי מחשב נייד שתומך המהירות 100mbps , שדרגתי את הרשת ל 1 ג'גה שהמחשב לא תומך ב 1 ג'גה. מה עלי לעשות כדי לנצל את מהירות הרשת החדשה. הדונגל מציע חיבר קווי או אלחוטי , אני רוצה גם וגם. תודה

6. שלום כולם ברשותי ראוטר edimax 6104k מודם של הכבלים ה tyoen הזה ספק 013 ברק 750 קילו ביט 2 מחשבים בראוטר חיברתי את 2 המחשבים כול אחד עם כבל רשת רגיל וזהו הגבלתי עם אח שלי את המהירות כדאי שהוא לא יתפוס את כול הרוחב פס אז שמתי לו 5 upload 20 download וזה מסומן ובover all קיצר עדיין שאח שלי מוריד אני מקבל וואחד תקיעות בכול מה שקשור אינטרנט ventrilo icq cs mirc אבל אז קבענו שהוא יוריד רק בערב אבל עדיין מתי שהוא לא מוריד מספיק שהוא נכנס לאתר למשל www.ynet.co.il אז נהיה לי ping jumps והאינטרנט אצלי נתקע פלאים קיצר אין לי יותר כוח מה ניתן לעשות ? אני לא יכול לעשות cable + adsl כי יש לנו בבית את הטלפון של הוט אז אין קו של בזק האם ניתן אולי לחבר 2 מודמים של כבלים בבית ו…

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  7. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

אוקיי אני נאתחיל במציאותר יותר הלאן... איזה מהירות הוא מעביר מידע? אפשר להעביר גם קבצים נכון? מה זה כבל מוצלב? למה אי אפשר ליצור רשת פשוט ביו אס בי? אה ועוד שכחתי למחשבים ניידים יש גם לאן מובנה או שצריך כרטיס או משהו?

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  8. -כותרת- מה אפשר לעשות ?? כל 30 שניות מתנתק לי האינטרנט (המנורות בראוטר נשארות דלוקות, גם כן לא מופיע הודעה של "נותק כבל רשת" אבל מתנתק המסן, האיסקיו, כל הורדה פעילה נכשלת וכל אתר אינטרנט שבדיוק נטען שולח הודעה שהשרת נותק וכד' )

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  9. Started by idani1983,

יש לי שני מחשבים שמחוברים דרך ראוטר. כשאני מעביר קובץ המהירות היא 11 MB\S בלבד. האם זה בסדר? מה ניתן לעשות בשביל להעלות את המהירות?

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  10. Started by amitaiz,

יש לי רשת בין כמה מחשבים שעובדת מצוין חוץ מבעיה אחת: אחרי כמה זמן שלא נוגעים במחשב מסוים הוא נעלם מהרשת ז"א שאי אפשר לראות אותו ביתר המחשבים למרות שהוא רואה את כולם וגולש כרגיל ביטלתי את האפשרות "אפשר למחשב לכבות התקן זה כדי לחסוך בחשמל" בהגדרות הכרטיס רשת וזה לא עוזר. אין כיבוי דיסקים קשיחים. גם כשאני מציג מחשבים בקבוצת עבודה במחשב שמתנתק הוא לא מראה את עצמו ואת השאר כן. מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  11. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי בעיה שאני רוצה נגיד לגלוש באינטרנט ולהוריד קבצים מהטורנט אני לא יכול לעשות את זה ביחד וגם יש פעמים שאני נכנס לדפדפן בזמן שאני מוריד אז או שהוא רושם לי שה"לא ניתן להציג את דף זה" וזה עוד מתי שהאינטרנט מחובר וגם יש פעמים שלוקח למחשב זמן לטעון דפים בדפדפן,מה אתם מציעים לעשות כדי לסדר את הבעיה ? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  12. Started by XCG120,

מה זה בדיוק הטכנולוגיה הזאת? מה קורה למשל ברגע שאנטיוירוס סורק וירוסים במחשב ע"י טכנולוגיית "הענן" איך זה מתבצע? אשמח לתשובה מפורטת

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  13. Started by Cheif,

http://www.netcheif.com/blog/?p=604

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  14. שלום, אני נמצא בבית 8 קומות. המחשב שלי מוצא ראוטר אלחוטי ומתחבר אליו ואני גולש חופשי. שאלות: 1. האם בעל הראוטר יכול לדעת שאני מתחבר אליו? 2. האם זה מסוכן - בעל הראוטר יכול להתחבר למחשב שלי כי אני מתחבר לראוטר שלו? 3. אני רוצה לדעת של מי הראוטר כדי ללכת לדבר איתו ושאוכל לגלוש בהסכמה - יש דרך כלשהי לדעת מאיפה מגיע השידור שאליו אני מתחבר? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  15. חברה שלי מחוברת לאינטרנט דרך כבלים + אינטרנט זהב. בשבועות האחרונים היא לא מצליחה להיכנס ל-www.livejournal.com. אתמול היא התקשרה לתמיכה הטכנית של אינטרנט זהב, והם טענו שיש להם בעיה מול האתר הזה. האם יש דרך להתחבר אל האתר בכל זאת? חשבתי על פרוקסי או משהו בסגנון. אשמח לעזרתכם.

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  16. אני מחובר ל2 חיבורי VPN, אחד ספק X, השני ספק Y. לפעמים בספק X הפינג הרבה יותר טוב מספק Y, ולפעמים ההפך לשרת מסויים.האם יש אפשרות לגרום לווינדוס שינתב אותי תמיד דרך הVPN שיש לו PING הכי נמוך לשרת מסויים? דוגמא, השרת שלי הוא 10.10.10.10 בצהריים בדר"כ ספק X נותן פינג נמוך יותר מאשר ספק Y. ובלילה זה משתנה, ספק Y נותן פינגים טובים יותר. שניהם זה חיבור VPN, האם יש אפשרות לגרום לווינדוס לבחור את הניתוב תמיד דרך הVPN שיתן לי את הפינג הכי נמוך?

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  17. Started by avners33,

שלום לכולם, במחשב נייד Windows 10 המחובר לאינטרנט דרך WIFI בצעתי חיבור גשר בין חיבור ה WIFI לחיבור ה ethernet. חיברתי כבל בין מחשב לינוק ישן למחשב הנייד. הגדרתי למחשב הלינוקס כתובת IP קבועה. יש פינג ממחשב הלינוקס למודם אך אין גישה לאינטרנט. פינג לגוגל מראה אין גישה לרשת. כל עזרה תתקבל בברכה

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  18. היה לי קצת בעיות בהתחלה אינטרנט מתנתק ,מהירות גלישה בערך אפס ורוב הזמן לא גולש אבל היה מורידבקצב 250 - 350 KBPS יש לי מהירות גלישה של 2.5 Mb . אחרי שעדכנתי את ה firmware הוא עבד רגיל עם מהירות גלישה ממוצעת אבל מוריד בקושי עד 10Kbps (אני מוריד דרך bitcomit ) פתחתי את כל הפורטים אבל זה לא עזר. אשמח אם אקבל פתרונות לבעיה . תודה מראש

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  19. אני גר במרכז ירושלים, באמצע האזור בו העירייה התחילה לתת אינטרנט אלחוטי חינם כשירות לתושבי מרכז העיר ולמבקרים בה. אחד המוקדים של השידור האלחוטי נמצא ממש מחוץ לחלון ביתי אבל הקליטה בבית שלי לא מי יודע מה. אני לא יכול לבנות מגבר להגדלת האות משום שהמשדר של העירייה במבנה שאין לי גישה אליו. עשיתי קצת Research ואני יודע שבעזרת Access Point עם תכונת Repeater אני יכול להגדיל אות של רשת אלחוטית קיימת לתוך ביתי. שאלתי היא - מה אני צריך לעשות בכדי לכוון את ה Access Point בכדי שישדר את אותו האות? האם אני זקוק ל MAC Address של הנתב שמתחת לבית שלי ? האם יש דרך לגלות את הכתובת הזאת ?

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  20. Started by Itzik 007,

קונה נתב חדש... תוך שבוע. התקציב - עד 400 ש"ח. מאפיינים וצרכים: אמור לשמש לקומה אחת, יחסית רחבה גדולה + ממ"ד בו קיים לפטופ. מחשב אחד (נייח) יחובר קווית ומחשב שני (לפטופ, בממ"ד) יחובר אלחוטית. קיים לפטופ נוסף שיחובר אלחוטית מידי פעם. מחובר בכבלים + נטוויזון (כרגע חיבור בחייגן). מהירות 5 מגה, לדעתי אשדרג מתישהו ל10 מגה. ביטורנט עובד יחסית קבוע + שני המחשבים, ולכן מחפש משהו שיהיה עמיד (הנתב שלי כרגע מחזיק מעולה בטווחים קרובים כולל בממ"ד). מדפסת אלחוטית. מעבר לזה אין מכשירים נוספים (נכון לרגע זה). חשוב לי מאוד קליטה ומהירות ברשת הביתית ושלא תפגע מהירות הגלישה (כרגע נפגע ככל שמתרחקים מהנתב). אני מתלבט בין הדגמים הבאים (אחרי מחקר יחסית מעמיק), משדרג מלינקסיס WRT54GL:…

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  21. היי.האינטרנט עובד מצויין אך משום מה תוכנת האימויול לא ניתפחים לה הפורטים (פיירוול בחלונות לא פעיל). הבעייה כנראה בראוטר.מישהו יודע איך לפתוח פורטים בראוטר?

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  22. לא יודע אם זה אמור להיות פה או לא אז תסלחו לי... כשאני מפעיל מחדש את המחשב ונכנס לאינטרנט הוא פועל בטיסה... וכשאני מפעיל את האזוראוס אז הוא הופך לאיטי ביותר... עכשיו אני לא יודע מה הבעיה, או שאין לי מספיק זיכרון או לא יודע מה... :errrr: תודה מראש slim_shady....

• 7 תגובות
    • 893 צפיות
  23. Started by barel,

אז ככה אחים שלי תראו המחשב הראשי עובד אבל המחשב השני בסימן קריאה ואין לי דרייביר לכרטיס רשת מה אני עושה.

• 4 תגובות
    • 892 צפיות
  24. Started by NyKoN,

יש לי רשת ביתית עם מודם אלקטל פרו והאב עכשיו, קניתי כרטיס רשת חדש באיזה 50 שקל ככה.. ולפי מה שאומרים ומה שהצלחתי לעשות במחשב אחר , צריך רק לסדר את ההגדרות ולחבר את הכרטיס רשת לאינטרנט אז עשיתי את הכל והגדרתי את כל ההגדרות וזה לא עובד ואז שמתי לב שבהגדרה של המודם לrecieved buffer זה עומד על 64 כשמחשב אחר זה עומד על 48 אז בדקתי אם אפשר על הכרטיס רשת שלי לעשות גם 48 ואי אפשר... אפשר 16, 32, 8 ו64 השאלה שלי אם הרסיבד באפר קשור לבעיה שלי שאני לא יכול להתחבר לאינטרנט? אם לא אז מה הבעיה? אם כן אז איך אני מסדר שיהיה 48? עריכת המודר: כותרת + תאור

• 5 תגובות
    • 892 צפיות
  25. Started by liortaib,

צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי ב 100 שקל לראוטר 3com דגם 3crwer100-75 תגידו מה עדיף usb או pcie?

• 9 תגובות
    • 892 צפיות

דיונים חדשים בפורומים