עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by izikd,

אז ככה יש לי רשת, עם שרת וADSL 750 אז ככה עכשיו הכל עובד מצוין אבל ההיתי רוצה לשאול אם אני אמור לכתוב במחשבים שברשת את שרתי הDNS של הספק או לא? זה יתן לי שיפור?

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  2. Started by efod26,

שלום, התקנתי ראוטר בבית והכל עבד כמו שצריך, אני רואה את המחשב כשאני מנסה להעביר קצבים ממנו לנייד אבל הוא נותן לי הוראת שגיאה שכביכול הגישה נדחית בלפטופ רץ על XP והמחשב על וינ' 7 מי יוכל לעזור בזה?

• 8 תגובות
    • 882 צפיות
  3. Started by itaysp,

נהיה לי בלאגן במחשב. זה מה שאני יכול לומר. היום במגרה נכנסתי לחיבורי רשת ולהפתעתי מצאתי 2 חיבורי רשת. ושניהם פעילים (!!) יש לציין שיש לי רק כרטיס רשת אחד והוא על הלוח אם. אין לי כרטיס טלויזיה (לפחות לא מחובר עכשיו) דרך הפיירוול גם ראיתי שאני מחובר דרך החיבור של ה TV הזה והוא פועל ב 30MBPS (לא שזה ממה משנה) וגם האי פי הפנימי שלי שונה. הנה כמה תמונות: [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  4. Started by Oranili,

שלום לכולם איך אני עושה שבאשר המחשבים כאשר אני מוריד דברים בUTORRENT שזה לא יקח את כל רוחב הפס ושאר המחשבים יוכלו לגלוש לא באיטיות שאני מוריד..... ושהם מפסיקים לגלוש שכל הפס יחזור אלי חזרה.... איך עושים זאת ? אם אפשר פירוט מקצועי לא לזרוק פה סתם מילים! תודה רבה

• 6 תגובות
    • 882 צפיות
  5. Started by OR007,

שלום... יש ברשותי מודם USB של רוטל, בצע כחול כזה. יש למטה (בשורת המשימות של הוידנואס) את 2 החיצים האלו. לי רשום : TRANSMIT : 96 RECEIVE : 2528 מה שמפתיע שהרסיב די גדול ביחס לחבליה של 0.5 MB (בד"כ הטרנסמיט הוא 128, לא יודע מה קרה בזמן האחרון) אבל בכל זאת אני מוריד ב-40KB-70KB בעבר הייתי מוריד ב-200 ומשהו קבוע אבל לאחר פירמוט המחשב אני מוריד נורא לאט. יום אחד זה חזר לי משום מה אבל שוב פעם במקרה נאלצתי לפרמט עקב בעיה כלשהיא ושוב פעם המהירות ירדה. גם המהירות גלישה שלי נורא איטית. כל הצעה או פיתרון כיצד לנצל או לתקן זאת יעזרו ! תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 882 צפיות
  6. -כותרת- מה אפשר לעשות ?? כל 30 שניות מתנתק לי האינטרנט (המנורות בראוטר נשארות דלוקות, גם כן לא מופיע הודעה של "נותק כבל רשת" אבל מתנתק המסן, האיסקיו, כל הורדה פעילה נכשלת וכל אתר אינטרנט שבדיוק נטען שולח הודעה שהשרת נותק וכד' )

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  7. Started by Danix60,

אז ככה יש לי נתב (כרטיס) רשת אלחוטי Druc-U3 ושאני מתקין את התוכנה של זה זה לא נותן לי להכנס ... זה אומר לי משהו משהו..... PrismApi.dll וד"א יש לי ויסטה 64 ביט מה אני עושה ? ובבבבקשה זה מאוד מאוד דחוף לי

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  8. Started by Pure-Gold,

שלום, ברשותי חלונות 7 עם תצורת הרשת הבאה: כרטיס רשת 1 מחובר ישירות לאינטרנט כבלים כרטיס רשת 2 מחובר לנתב ולשאר הבית דרך הנתב. כמו כן הגדרתי לו כתובת ידנית ללא Gateway כדי שלא יביא לי אינטרנט מהנתב שגם הוא מחובר לאינטרנט אך ADSL 7 מזהה לי את 2 כרטיסי הרשת כ Public network כאשר אני זקוק שהכרטיס המחובר לאינטרנט יהיה Public והכרטיס של הנתב יוגדר כ Home. מצורפות תמונות. יש למישהו מושג ? * מצאתי את הסיבה שהוא לא נותן לי לשנות. אם אני מגדיר לכרטיס כתובת ידנית הוא לא מאפשר לי לשנות את סיווג הרשת רק כאשר היא נקבעת אוטומטית. השאלה למה ?! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 882 צפיות
  9. Started by Amir c,

ברשותי ראוטר של אדימקס 604 נראה לי זה הדגם לפני איזה שבועיים הוא התחיל לעשות רעשים ממש מציקים כזה צצסס צסס יש מישהו שנתקל בזה ויודע איך לפתור את הבעיה? יש לי עדין אחריות אני חושב לממש אותה אבל לפני כן אולי אפשר בלעדיה

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  10. Started by Vortex,

כל כך פשוט, קל ונוח........

• 0 תגובות
    • 882 צפיות
  11. Started by sasith2,

שלום יש לי רואטר edimax 802.11b/g ואח שלי מתחבר לרואטר הזה וכל הזמן האינטרנט מתנתק לו וזה גם מראה שהקליטה חלשה מה אני צריך לעשות כדי לפתור את זה בבקשה זה דחוף

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  12. Started by eli_kats,

גולשי הפורום שלום. אני מחפש לקנות ראוטר לא עולה על המחיר 400 ש"ח, שיהיה סוס עבודה עם מלא אפשרויות (כמו UPNP שתכלס באמת עובד). שיהיה לו טווח שידור ארוך ויתמוך בכל התשתיות הזמינות בארץ. וכמובן שלא יתקע את האינטרנט.(כמו ראוטרים של NETGEAR מניסיון) המליצו לי על ASUS האם הם טובים וסוסי עבודה?

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  13. אני עושה עכשוו אינטרנט של בזק ויש לי הוט ואני עושה 5m/500kbs משהו כזה אני יודע ש 500 שווה ל 62 ורציתי לדעת כמה זמן יכך לי לעולת גיגיה על מהירות של 62 KB ואיך בודקים את זה ועוד שאלה מה יותר שווה בזק או הוט ומישהו יכול להסביר מה ההבדל בין ספקית ולתשתית כי אמרו לי אם יש לי 5m בבזק לא חייב להיות לי 5m בבזק בין לאומי מישהו יכול להסביר לי את זה תודה רבה רבה

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  14. Started by Gil28,

איך אני מגביל את האימיול? ברגע שהוא מופעל הגלישה איטית לחלוטין ומגבלת ההורדה בתוכנה לא עוזרת

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  15. שלום לכולם. יש לי במחשב שני חיבורי אינטרנט: 1. חיבור רגיל לאינטרנט דרך המודם על כבל רשת 2. וגם כרטיס רשת אלחוטי שיכול להתחבר לאינטרנט WIFI בסביבה. עכשיו שמתי לב שאני יכול להתחבר רק לאחד מהם כל פעם ואי אפשר להתחבר אל שניהם בו זמנית. שאלתי היא אם אפשר להתחבר לשניהם בו זמנית ולקבל לאותו מחשב 2 כתובות IP ואז שיהיה אפשר להוריד מכתובת אחת ולגלוש בכתובת השנייה וכו'. הדבר אפשרי ? ואם כן, איך אפשר לעשות זאת ? תודה רבה לעוזרים!!!

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  16. Started by Sango,

יש לי ראוטר ASUS שמקבלים מבזק ויש לי מדפסת BROTHER MFC-425CN יש לה שתי יציאות : USB ו ETHERNET . מה אני צריך לעשות כדי שאוכל לשתף מדפסת בין שני מחשבים ? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  17. Started by Trout,

שלום, אני צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי ללפטופ. אני ממש לא מבין בזה, אז אם משהו גם יוכל להסביר לי מה אני צריך לחפש בכרטיס כזה גם... תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  18. שלום ידידיי, ברשותי 3 מחשבים מחוברים ברשת רגילה (חוטית) על-ידי נתב D-Link DI 604. המטרה: להוסיף מחשב רביעי ללא העברת כבל רשת. האם ניתן להוסיף כרטיס רשת אלחוטי למחשב 4 + אנטנה כלשהי שתתחבר לחריץ הפנוי בנתב כדי לחבר אותו לרשת?

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  19. Started by nir133,

יש לי ראוטר של D-Link אני רוצה לשנות פורטים ויש לי מדריך לזה אבל שאני מתחבר ורושם את האייפי (192.168.0.1) אני צריך להקיש שם משתמש וסיסמא אני יודע שהשם משתמש הוא: admin ואת הסיסמא אני לא יודע כי רשום להשאיר ריק אבל הטכנאי שהתקין לי את הראוטר כנראה שם לי סיסמא שאני לא יודע מהי בקיצור אני חייב לדעת איך אפשר לדעת מה הסיסמא??? איפה זה כתוב??? תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 881 צפיות
  20. tp link tl-wr841n או Edimax nMax BR-6424n 802.11n ?

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  21. Started by HellBoY,

שלום לכולם אני צריך לחבר למחשב חיבור של 56K איך אני עושה את זה? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  22. Started by gillk1,

אהלן כפי שנאמר בכותרת, יש לי 3 שאלות בנוגע לרשת אינטרנט ביתית. 1. יש לי כרגע נתב שמספק רשת למחשב שלי באופן קווי, וללפטופ של אבא שלי באופן אלחוטי. אנחנו רוצים שגם למחשב של אימא (נייח) תהיה רשת... מה עדיף לקנות? כרטיס רשת אלחוטי פנימי? או התקן USB כזה עם אנטנה, חיצוני? 2. האם כמות המשתמשים ברשת משפיעה על המהירות? נגיד אני רוצה לשחק משחק רשת... אם אני מקבל את הרשת מהנתב באופן קווי, אבל אבא שלי כרגע מחובר, זה אמור להשפיע על המהירות שלי? 3. איך אני יכול לשנות סיסמה לאינטרנט בבית? שכחתי את הסיסמה...

23. שלום לכולם, יש ברשותי את המודם אלקטל הראשון שיצא דגם 510 שאפשר להפוך אותו לראוטר, ורציתי לדעת האם כדאי להחליפו במודם החדש של ALCATEL? אם תוכלו לאמר לי מה הם היתרונות של כל אחד מהמודמים זה יהיה ממש ממש טוב. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  24. הבעיה היא כזאת, העובד של אבא שלי סגר את המחשב לאינטרנט בצורה כלשהי, אני לא יודע איך, אני יכול להגיד לכם ממה שניסיתי, כל הנראה, הוא ביטל בדרך שהיא את הכרטיס רשת, מפני שגם בקבל ישיר לראוטר זה לא עובד :-X אני כמעט בטוח שהוא ביטל כי זה לא נמצא במנהל ההתקנים, אין כרטיס אינטרנט במנהל ההתקנים. אתם בטח תגידו ללכת לביוס, והלכתי לשם וגם שם wireless נמצא דלוק, אני לא יודע מה עוד לחשוב, אולי הוא מחק קובץ מסוים, אולי הוא השתיל קובץ מסוים ואולי הוא פשוט תיחמן עם כמה שטויות כאלו מקווה שתצליחו לעזור לי

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  25. היי אני מעוניין להתחבר לטריפל הוט, והם הפתיעו אותי בכך שהקופסא שלהם צריכה להתחבר לתשתית של בזק בשביל קו הטלפון. הבעיה - אין לי שקע של בזק בקרבת הטלוויזיה (שם באופן טבעי תעמוד הקופסא), והפתרון של העברת כבל (מחוץ לקיר או בתוכו) לא קורץ לי, במיוחד כשמדובר במרחק גדול לאורך הקיר. הדבר הראשון שמצאתי זה מתאם טלפון אלחוטי http://www.amazon.com/RCA-RC926-Wireless-Phone-Jack/dp/B00000J08Q, אבל נראה שהתקשורת לא כל כך אמינה, וחוץ מזה נוספת קרינה מיותרת למרחב. אחר כך נזכרתי שיש מתאמי תקשורת על רשת החשמל אבל מצאתי רק כאלה שמיועדים ל-Ethernet. השאלה היא האם יש מתאם קו טלפון ל-Ethernet (ובכיוון ההפוך) או שאולי יש התקנים כאלה שעובדים ישירות עם טלפון שלא מצאתי. אני אשמח לשמוע מה דעתכ…

• 1 תגובה
    • 881 צפיות

דיונים חדשים בפורומים