עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני ישבתי להנהתי מול המחשב, כשלפתע הוא ביצע הפעלה מחדש ומזהוא לא חזר להיות כתמול שלשום. כל פעם שאני מדליק אותו, עולה המסך כרגיל, הוא מזהה את כל הכוננים, ומשמיע את הצליל של הפוסט, ואחרי הכתוביות הלבנות, מבצע הפעלה מחדש שוב. - Celron בעל כרטיס מסך מובנה. אז מה הבעיה פה ?

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  2. יש ברשותי הנתב הנ"ל ואני לא יודע בדיוק איך להגדיר אני יודע להיכנס דרך הדפדפן להגדרות ולהיכנס למודול האופטי ושם יש אפשרויות הצפנה(משהו כמו 8 סוגים)...אני לא יודע מה מומלץ ומה לעשות אחרי...יש שם כל מיני key ודברים שנאי לא מבין כל כך איך צריך להגדיר. תודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  3. אני יודע שפותחים פורט בראוטר אז הוא פתוח לכל המחשבים שמחוברים אליו.. הבעיה אצלי זה כשאני פותח פורט ומגדיר לו את האיי פי.. שאצלי במחשב הוא 10.0.0.2 .. אבל במחשב השני האיי פי שונה לדוגמא 10.0.0.3 . מישהו יודע איך פותרים את זה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  4. Started by LL@SS,

שלום לכולם! אני משתמש בראוטק הזה: http://konzoli.com/images/edimax-6204-wg-wireless-router.jpg כבר כמה חודשים, לא מצאתי בבמשק שלו איך מגדירים סיסמא, אם מישהו מכיר ויכול לעזור לי אני אשמח , תודה מראש לכולם!

• 2 תגובות
    • 3.8k צפיות
  5. Started by brosley,

על מנת להיות מנהל רשת היום, מה רצוי ללמוד.. Windows Server 2008, Enterprise Administrator או Pro: Windows Server 2008, Server Administrator וכמה נחוץ לעשות היום את הMCSA \ MCSE לגרסת ה 2003? העניין הוא שנכון לעכשיו אני יודע שהשוק (רובו לפחות) עובד עם ה-2003 אבל בקרוב אני מניח שזה ישתנה, אני פשוט לא בטוח אם כדאי ללמוד את הMCSA וה Server Administrator (שזה הרי באותו קורס בג'ון ברייס) ואז אני לא מגיע לרמת הMCSE (או בתרגום לגרסה החדשה

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  6. לא הצלחתי למצוא פה מידע על איך לעשות את זה אז אני שואל- אם אני רוצה להפיץ את הרשת מהראוטר קווית לכל הבית, הבנתי מפה שאני יכול להעביר את כבל הרשת דרך הקיר. איך אני צריך לעשות את זה? פשוט לפתוח קירות כדי להעביר את הכבל לא נראה לי הגיוני (לפתוח שניים שלושה חורים נקודתיים זה הגיוני), אם כך כיצד אני מעביר את כבל הרשת?

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  7. יש לי נתב Edimax BR-6204WG ושמתי לב שנורית ה WLAN (Wireless LAN) מהבהבת כל הזמן (לא בקצב קבוע) - מה שאומר למיטב ידיעתי שהקישור כרגע בפעילות. אבל הגדרתי את החיבור האלחוטי להיות ב-disabled וגם בSent/Received Packets תחת Wireless LAN רשום תמיד 0. היתה לי גרסת firmware 1.57 והיום עידכנתי לגרסה 1.61 האחרונה. מה קורה פה?

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by X-ShaY,

שמעו יש לי מחשב נייד עם כרטיס רשת רגיל וכרטיס רשת אלחוטי אני רוצה לחבר לכרטיס רשת הרגיל מודם, ובעזרת הכרטיס רשת האלחוטי לשתף את האינטרנט למחשב אחר זה אפשרי? אם כן איך עושים את זה?

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  9. Started by chenrp,

שלום לכולם. לכל מי שחשש לרכוש את הנתב של TP-LINK הזה: http://www.zap.co.il/RateModel.aspx?modelid=418196 עכשיו את אותו הנתב אך עם קושחה החדש יש לו QOS. אומנם יש ראוטרים טובים ממנו בשוק, אך רציתי לעדכן אתכם כי עכשיו הוא תומך ב QOS. תודה. עריכה: העדכון יהיה רק ברוטרים בעלי חומרה V7.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by ZiX,

יש לי רשת של EDIMAX 6574N וכשאני משתף קבצים / מדפסות.. כל פעם שאני מנסה לקבל גישה לקבצים / מדפסות המשותפות זה מבקש סיסמא.. איך אני מבטל את זה? מה גם שאצל אח שלי אין סיסמא על המחשב ככה שאין לי גישה כלל לדברים שלו.. תודה רבה.. גם אני וגם אחי משתמשים בויסטה אלימייט (אני 64 ביט הוא 32..) אנחנו מחוברים ברשת קווית , בנוסף יש עוד מחשב שמחובר אלחוטית עם ווינדוס XP 32 בית.. שוב תודה רבה

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by qwerty1987,

בגלל הסמארט בוקס המטופש שלהם, ויתרתי על ה-3 חודשים חינם (טלפון + אינטרנט). הטכנאי שבא אמר שכמעט ולא יהיו לי שום הרשאות לראוטר ואם ארצה לשנות משהו, אוכל להתקשר לתמיכה שלהם והם יוכלו להתחבר מרחוק ולשנות את ההגדרות. לא אהבתי את הרעיון שיהיה מחובר ראוטר עם גישה לרשת הפנימית, ללא שיש לי הרשאות, ועם אפשרות שמישהו יתחבר אליו מרחוק, וביקשתי מהטכנאי שישאיר את הראוטר שלי ויגדיר את הראוטר שלהם כ-BRIDGE. הטכנאי אמר שהוא לא מוכן לעשות זאת (למה? ככה) אלא לחבר את אותו ראוטר כחלק מהרשת הפנימית. למה אורנג' כה להוטים לדחוף ציוד שלהם לאנשים שלא מעוניינים בו?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Infection,

שלום התקנתי מערכת הפעלה ווינדוס 7 והתקשרתי לחברה(013 ברק נטויז'ן) והנציג אמר שהוא לא יכול לעזור לי כי הוא לא יודע איך ואסור לו אם מישהו פה מבין בזה אשמח אם תעזרו לי זה הפורום המתאים נכון?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אני עובד על WINDOWS 7 ויש לי עוד 2 מחשבים עם XP שלושת המחשבים מחוברים דרך ראוטר כל המחשבים רואים אחד את השני אבל משום מה ממחשב עם XP אני לא יכול להכנס לתיקיות שנמצאות על 7 כותב לי שאין הרשאות. מה 7 אני יכול להכנס לכל מחשב בלי שום בעיות הXP רואה את המחשב שנימצא על 7 וניכנס אליו אבל לתיקיות שרואים שם שהם משותפות אי אפשר להכנס אי הרשות מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by assaf990,

נתונים: חדר א: טלפון של 013, שהוא בעצם סוג של ראוטר, אליו מוחבר מודם הוט ומחשב שלוחני. פה אני רוצה לשים את הראוטר האלוחטי כדי שישדר לחדר שני שיש בו עוד מחשב. בין הראוטר למחשב המרוחק יש 4-5 מטר ובניהם חדר ריק (כלומר 2 קירות) בתכלס יש קליטה גרועה, וניתוקים מה לא תקין? הגדרות? היכן לשים ראוטר? הטלפון של 013 מפריע בתדר?

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  15. Started by erezalster,

שלום לכולם. אני כרגע בתהליך של שיפוץ עליית גג אצל ההורים. בעליית הגג יהיו 3 וחצי חדרים שבהם אני ארצה לספק רשת ביתית מהירה. בכל חדר אני ארצה שיהיו שתי נקודות רשת (אחת לטלוויזיה והשניה למחשב). בסלון אני ארצה נקודת רשת למדיה סנטר. חצי חדר העבודה ישמש כחדר שרתים ששם יהיו בערך 4 מחשבים. לכן בחישוב זריז עם כמה נקודות ספר אני ארצה לספק אינטרנט במהירות של Gigabyte לכ16-24 מחשבים (אולי זה גם ישמש למחשבים בקומה השניה). האם אתם יכולים להמליץ לי על Switch שיתאים. האם מישהו עשה כבר פרוייקט שכזה אצלו בבית?

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  16. Started by nissim2222,

היי , יש לי שתי קומות בבית- בקומה העליונה אין קליטה אלחוטית ( יש לי נתב MIMO של EDIMAX) . אני רוצה לקנות נתב HPNA3 עם מתאם כך שיהיה לי גם למעלה אינטרנט , אבל אני רוצה שבשתי הקומות יהיה לי קליטה אלחוטית .. יש אפשרות לעשות זאת? תודה!!

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  17. כחלק ממערכת Triple-boot, התקנתי דיסק ישן של XP 1a על מחיצה חדשה. ההתקנה רצה יפה וחלק, אבל אני לא מצליח להגדיר את הרשת כדי לבצע Activation וכדי להוריד תכנות ועדכונים. יש לציין שעל המחשב שאני עובד עליו כרגע יש לי Vista 64 ו-Win 7 64 שעובדים מושלם עם הראוטר, ומחשב שני שמחובר בבית ועליו Vista 32. עזרה?

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  18. שלום לכולם. המצב הוא כזה שלא בזק ולא נטוויזין מוכנים לעזור (ממש תמיכה יש להם שם). יש לי ראוטר של סימנס (השחור מבזק) עד הים הוא היה מחובר למחשב השולחני עם כבל והכל היה בסדר. עברתי לבית גדול שלשום ואין לי אפשרות להתחבר חוטי יותר ולכן חיברתי במחשב קרטיס רשת אלחוטי של אדימקס. ועכשיו לא משנה מה אני עושה אני לא מצליח לפתוח את הפורטים הרצויים (אימיול). יש משהו שאני מפספס חוץ מלפתוח את הפורטים בראוטר (בדקתי שהIP הוא של המחשב שלי) ואת הפיירוול בויסטה? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  19. Started by Thadar,

שימושים: הקמת רשת קווית של 3 מחשבים, שיתוף אינטרנט עם שלושתם, משחקי רשת בין שלושתם, ותוכנות שיתוף קבצים. אין לי הבנה מינימלית בראוטורים ולכן איני יודע אם כל המידע רלוונטי.. אני מעדיף ראוטר זול עד כמה שיתאפשר, 300 ש"ח מקסימום (עדיף שלא). תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  20. Started by Charybdis,

שלום , יש לי את הנתב הזה שקיבלתי מבזק , אני מנסה לפתוח פורטים לא מצליח אשמח אם תגידו לי איפה הטעות. דבר ראשון הגדרתי בכ. הרשת את האייפי מסכת המשנה ושער ברירת המחדל ע"י שימוש בפקודה ipconfig /all במסך ה CMD. ריסטתי את המחשב. בשלב השני נכנסתי אל הראוטר ע"י הקלדת 10.0.0.138 והקשת סיסמא ושם משתמש Admin. בתפריטי הנתב נכנסתי אל: Advanced Setup --> NAT --> Port Triggering , ושם לחצתי Add והגדרתי את הפורטים כ castum application גם TCP וגם UDP בהתאמה. לחצתי Save / Apply וליתר ביטחון ביצעתי גם Save / Reboot לנתב (תחת תפריט ה Managemant) כמו כן נתתי לתוכנה אישור לעבור את חומת האש של ווינדוס. (לתכנה , לא לפורטים מסיבה שאני לא יודע איך לעשות את זה ב Windows 7) אשמח אם תסבירו לי …

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  21. הספק 012 2 וחצי מגה,עם קו טלפון של 012 שמחובר על ראווטר סימנס SL2 141 אלחוטי,התקשרתי אליהם אחרי שנודע לי שהם משנים את הIP של הראווטר אחרי שהם מתקינים לי את הקו טלפון. התקשרתי לתמיכה הטכנית שלהם לקבל את הIP והם אמרו לי שזה לא אפשרי,ואני יכול לתת להם מספרי פורטים ואז הם יפתחו לי,שאלתי למה ואז סיפרו לי סיפור שלא פותחים פורטים אצלי בראווטר אלא ב"קופסא" שלהם,כך נאמר לי. עכשיו הם לא מוכנים לתת לי את הIP,מה אני עושה כדי להיכנס לראווטר ולפתוח איזה פורט שבא לי ולא להתקשר אליהם כמו טמבל כל פעם שאני פותח פורט?

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  22. Started by דנדן,

שלום לכולם, אני צריך המלצה לתוכנה שמאפשרת לחפש רשתות אלחוטיות ולדעת על איזה תקן הן משדרות. אני כרגע עובד עם WIRELESSMON, אבל היא לא בדיוק אומרת על איזה תקן הן משדרות. אז אשמח להמלצות

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by infer73,

כרגע יש לי ראוטר אלחוטי Siemens SL2-141 ואני יכול לקבל מבזק ב"חינם" (מסלול זיכוי/חיוב) ראוטר אלחוטי כי התחברנו אליהם ב-2.5 מגה. אני מעוניין בראוטר נוסף שיתפקד טוב בתור Repeater בשילוב עם הראוטר הנ"ל יש המלצות? תודה

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by avi1231231900,

אתם יכולים לעזור לי לבנות סקריפט שיעביר קבצים בין תיקיות.? המצב הנתון הוא שיש שתי מחשבים עם כונן משותף ואני רוצה שאני מעביר קבצים ממחשב A למחשב B הקבצים שהעברתי יעברו אוטומטית לכונן בדיסק קשיח במחשב B תודה

25. Started by Rule The Pc,

יש לי ראוטר תקן N ומחשב נייח עם מקלט תקן N ומחשב נייד תקן G הראוטר מכוון על אות מעורב כלומר גם G וגם N במחשב שיש מקלט תקן N הוא קולט מקסימום על 54Mb זה בגלל שמתי שהראוטר מכוון על אות מעורב הוא משדר מקסימום תקן G או שיש בעיה בהגדרות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים