רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב! לקראת מעבר דירה ברצוני לרכוש נתב משולב מודם אני חדש בתחום ועד כה השתמשתי בנתבים שסיפקה לי חברת האינטרנט. ראיתי מספר רב של נתבים, לא הצלחתי להחליט מי מהם יתן לי את המענה הכי טוב ולא יהיה אוברקיל (TP-Link Archer C7) אינטרנט מהירות 100MB תשתית בזק. דירה בת 3 במפלס אחד המכשירים שהיו מחוברים אליו: 2 מחשבים-גלישה באינטרנט ומעט הורדות סטרימר שמריץ קודי מספר מכשירים סלולארים תודה מראש מיכאל
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי , אני זקוקה לעזרתכם בפיתרון התעלומה בביתי יש ראוטר מסוג N של בזק ובזק בינלאומי כספק לאחרונה רכשתי מחשב נייד מסוג DELL I7 , המחשב בניגוד ליתר המחשבים בבית לא מצליח לגלוש על הרשת הביתית בחיבור אלחוטי לעומת זאת כשהתחברתי במקומות אחרים לרשת ביתית אחרת יכולתי לגלוש ללא כל הפרעה פניתי לספק וביצעתי איפוס של הנתב - עדיין לא היתה יכולת גלישה למחשב הזה לשכנה שלי (חברה) יש את אותה הבעיה עם אותו מחשב אותו נתב והספק אצלה הוא נטוויז'ן לעומת זאת בבית אחר שכן הצלחתי להתחבר אליו ולגלוש יש גם את אותו הנתב אובדת עצות האם החלפת הראוטר תעזור ? איך נוצר מצב שרק מחשב אחד ורק בכתובת אחת לא מצליח להתחבר , מה עושים ?
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
יש לי כרגע D-LINK 6740U שמחובר למתאם של בזק בינלאומי (לצורך הקו טלפון). עכשיו אני לא הכי מרוצה ממה שיש לי עכשיו, יש ניתוקים אני משחק לרוב במשחק רשת שנקרא (battlefield play4free) ולרוב המשחק נתקע או שהוא בכלל יוצא מן המשחק מרוב ה"עומס" שיש על הראוטר. הראוטר ממוקם בממ"ד יחד עם מחשב נייד חצי מטר לידו ועוד מחשב בחדר ליד שמחובר אליו דרך WIFI. אני מחפש ראוטר שיספק אותי מהבחינות הבאות: 1. לא נפילות ותקיעות במשחקי רשת וגם בכללי (גם אם המחשב השני גם כן מחובר לרשת). 2. שיספק אותי במהירות הנדרשת לי (30MB). 3. שיהיה לו מעבד חזק שמסוגל לעבוד בעומסים. רציתי לקבל ממכם חוות דעת על הDIR 655 אם הוא מתאים לדרישות שלי תזכרו שהראוטר יהיה בממ"ד. חשוב לציין! שאם אתם מכירים ראוטר אחר שמ…
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
יש לי שני ראוטרים: 1. level one wbr-5400 http://uk.level1.com/product_d.php?id=306 DIR-615 Wireless N 300 Router.2 http://www.dlink.com/products/?pid=565 את הראוטר השני קיבלנו במתנה מנטויזיון והוא כרגע מחובר לאינטרנט. בגלל שלפעמים בלתי אפשרי לקלוט אינטרנט בחלק מן החדרים חשבתי לעשות מהראוטר הראשון Access Point מישה יכול לתת לי מדריך או להסביר איך עושים את זה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי 2 קווים של אינטרנט בבית. אחד מגה וחצי על שני מחשבים (נטוויז'ן) עם אלקטל שהוא גם ראוטר (ההורדות הם רק ממחשב אחד) ועוד חבילה של אינטרנט 750 בכבלים. עכשיו ההורדות בחבילה של ה-750 (ואני מתכוון להורדות מתוכנות שיתוף קבצים) מהירות יותר. יכול להיות שהאלקטל שלי לא טוב,או שיש בו איזה בעיה?
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
כל התשתית והחמרה תקינה . הוינדוס פועל תקין רק לאינטרנט לא מתחבר. האם יש למשהו רעיון סביר חוץ מפירמוט ?
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום. אני החלטתי לקנות כרטיס רשת חדש, לאחר שנמאס לי מהבעיות של השניים שהיו לי. אלחוטי / חוטי: אלחוטי. הנתב: DGN2200 של בזק. כרטיס פנימי או חיצוני: אני מעדיף פנימי, אבל אני גם לא שולל חיצוני. מרחק מהנתב: בסביבות ה-6 מטרים עם קיר בטון עבה שמפריד. תקציב: הכנתי לזה 250 ש"ח, אבל אם יהיה צורך אני אוכל לחרוג. הלוח אם שיש לי הוא "Gigabyte GA-B75M-D3H". תודה רבה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מנסה להגדיר מחשב שהתקנתי עליו PFSENSE בתור ראוטר עם תשתית של HOT, אני מצליח לקבל כתובת IP מהמודם אבל אני לא מצליח להגדיר את החייגן L2TP, האם למישהו יש ניסיון בהגדרה של חייגן תחת PFSENSE?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
איך אפשר לברר אם קישור שנשלח אלי מכיל ווירוס או Torjan למען פריצה למחשב? ( חוץ מאנטי ווירוס ) , לבדוק את הקישור מבחוץ מבלי להיכנס
-
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום הרשת שלי מורכבת מראוטר TrendNet TEW-431BRP ומודם ADSL של בזק (ECI אם אני לא טועה). הבעיה היא שהקשר לא מחזיק מעמד וכל כמה זמן (לפעמים דקות לפעמים יותר) מתנתק ומתחבר שוב. הראוטר נמצא על Connection Keep Alive מה יכולה להיות הסיבה? מה יכול לפתור את זה? תודה גלעד
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם גם לכם יש בשבועות האחרונים איטיות מוגזמת במשחקי במחשב (ברמה שאי אפשר כמעט לשחק / הביצועים יורדים משמעותית). אם כן, מתי התופעה התחילה והאם היא נמכשת עד עצם היום הזה... (אולי הבעיה היא בשעות מסוימות, לא יוצא לי לשחק כל הזמן).
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה עקרונית שהציקה לי הורדתי VMWARE והתקנתי windows server 2012 R2. כאשר נכנסתי לעמודת "All Servers" ראיתי שהIP של השרת הינו 192.168.141.128 וגם הבחנתי שיש לי אינטרנט. נכנסתי לCMD הרצתי פקודת IPCONFIG /ALL וראיתי שהdefual gateway הוא 192.168.141.2 (כביכול הראוטר) נכנסתי לאינטרנט דרך VMWARE ויש לי אינטרנט כרגיל השאלות שלי הן כאלו: הIP של הראוטר שלי הוא 10.0.0.138 ושל המחשבים שלי בבית גם על 10.0.0.... 1)אני יודע שכאשר מחשב מנסה להתחבר לאינטרנט הוא ניגש לראוטר לפי הIP שכתוב לו ומשם מקבל את המידע. אז איך יכול להיות שהוא מקבל את המידע מראוטר לפי IP שלא קיים? 2)לאחר מכן הרצתי PING ל10.0.0.138 וגם למחשבים שלי ולכולם הפינג עבר וחזר, כלומר יש תקשורת. אך אני יודע שכאשר…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מבחינת שירות לקוחות . 2. והיותר חשוב , מהירות ופינגים . כלומר האינטרנט עצמו . תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טווח מחיר עד 350 ש"ח וברור אלחוטי תודה
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
התקנתי ראוטר של tp-link לכבלים של הוט. ההתקנה היתה פשוטה והכל עבד מיד. ניסיתי להגדיר סיסמה בכדי שלא כל אחד יוכל לגלוש דרך הראוטר אבל כנראה שהגדרתי לא נכון ועכשיו אין קשר בין הראוטר למחשב. האם יש אפשרות לעשות ריסט ולהתקין מחדש??
-
- 2 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
שלום חברים מה אתם חושבים על br-6104kp הוא גם שרת של מדפסת יש כאן אנשים שעבודים איתו ניתן לחבר לשם גם סורק במקום מדפסת ?
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום בקרוב עוברים לבית החדש, ומחפשים דיל הכי טוב שיכלול אינטרנט מהיר של הכבלים או של בזק (1.5-2 mbit יספיקו) טלויזיה דרך yes\כבלים דיגיטלי- עם נקודות לשתי טלויזיות (ביס אמרו לנו שצריך בשביל זה גם שני ממירים בגלל המרחק בין שתי הטלויזיות) לגבי האינטרנט- הוא צריך לשרת שני מחשבים, ככה שאני תוהה אם אני אצטרך גם נתב או לא- בתוך הקירות של הבית יש כבר כבלי רשת ויש נקודות במספר נקודות של הבית... מה הדיל המומלץ להכל ביחד, וכמה זה אמור לעלות? והאם יש ספקים מסויימים שנותנים דילים יותר טובים מאחרים? האם יש ספקים שכדאי להתרחק מהם? תודה על תשומת הלב מחכה לתשובה, נדב
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני נכנס לאתר של הראוטר 10.0.0.138 הבנתי ששמה שזה ההגדרות של הראוטר.. ואז זה מביא לי אפשרות של שם משתמש וסיסמא.. עכשיו אני לאיודע מה השם משתמש וסיסמא .. מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי. אני צריך כרטיס רשת אלחוטי שמיתחבר דרך USB אני נימצא במדד אני צריך אחד טוב שיתאים גם למשחקים. ראיתי שיש את TP-Link TL-WN821N 300Mbps תקן N ואת Linksys AE1200 300Mbps י D-Link DWA-160 Dual Band מי מהם יותר טוב תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאול. ניסיתי להתקין באייפון חוסם פרסומות וזה מצריך אותי להתקין VPN, השאלה שלי האם יש סכנה עם זה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כבל רשת 4 גידים ואני צריך לחבר אותו בקצוות ל תקע /שקע RGB45 אולי מישהו יכול לעזור לי לתת לי איזה תמונה/שירטוט של החיבורים לפי צבעים או אולי איזה קישור למדריך ?? ( הכבל מיועד לרשת מחשבים קטנה ) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
:ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper:
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני משתמש ברווטר חזק מתוצרת אנדימקס המגיע ל 300 מהירות הורדה . השאלה שלי היא , אם אני מתחבר אלחוטית ע"י חיבור N של נייד האם אני מקבל את המהירות המקסימלית או שכדאי לי להתחבר חוטי ל- 10/100/1000 שיש לי בנייד ? תודה שי
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
בס"ד אני בבזק בינלאומי ו-HOT, ורבאק כבר אי אפשר ככה!!!!!!!! יוטיוב זוחל כמו לא יודע מה!! גם על 360P! זה בלתי נסבל! מה עושים? ???
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
יש לי כרגע פרטנר עם טלפוניה ביתית מחפש המלצה לראוטר עם תמיכה בטלפון ביתי, 1GB לפחות, WIFI6
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
- 2 followers
-