רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול להמליץ על אחד זול ואמין? ואם מישהו מכיר את אחד מהבאים ויכול להביע ביקורת אני אשמח: http://www.intervision.co.il/ http://www.clubvps.com/ http://www.corebit.co.il/
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחובר במהירות 1.5M אבל בשבועות האחרונים הגלישה ממש איטית, בדקתי בspeed test וגם באתר של בזק והמהירות היא בערך 0.5M והפינגים על הפנים בסביבות ה700 ויותר לחו"ל ומעל 250 בארץ. העניין הוא שזה קורה רק כשאני מחובר דרך הראוטר, אם אני מתחבר ישירות למודם אז המהירות בסדר גמור, הראוטר הוא TP-LINKwr641g. יש למישהו רעיון מה הבעיה? יכול להיות שהראוטר נדפק? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מנסה להצפין את הראוטר שלי בהצפנת WPA2, אבל המושגים מבלבלים אותי, וגם אחרי שהצלחתי לגרום לראוטר להפסיק להראות לי הודעות שגיאה, אני לא מצליח לחבר אותו. עזרה, בבקשה~ PS. אם מישהו יכול להסביר לי איך לחסום כתובות MAC או משתמשים או IP עם הראוטר הנ"ל אני אודה לו מאוד.
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני לא משתמש בפייסבוק, לא אוהב את פייסבוק ומתנגד לפייסבוק. עכשיו איך אני מעיף מהמסך שלי את כפתורי ה"Like" שמתחילים לצוץ בכל אתר שני כמו פטריות אחרי הגשם? אולי יש אפשרות לחסום את זה עם Ad-Block? עצות, הארות והערות יתקבלו בברכה, תודה. עריכה: לא חשוב, מצאתי דרך ;D
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם לוח DFI X48. המחשב מחובר לראוטר והכל עובד טוב כבר שנים. היום פתאום האינטרנט התחיל לעשות לי בעיות,פתאום אני לא מחובר ולא יכול להיכנס לראוטר, התקשרתי לתמיכה וחיברנו ישירות למודם ופתאום זה עובד, חזרתי לראוטר שוב פתאום עובד ואז שוב לא עובד וגם בחייגן פתאום לא עובד, האייקון של הכרטיס רשת מראה איקס אדום כאילו שאין כבל ואחרי שאני יוצר חייגן ולוחץ עליו עלמנת לפתוח אותו הוא רושם לי UNEXPEXTED ERROR. חשדתי שיש לי בעיה עם הכרטיס רשת ועברתי למחשב השני שגם הוא מחובר לראוטר ושם הכל עובד טוב גם עם חייגן וגם עם הראוטר ואפילו עם אותו הכבל של המחשב הראשון הבעייתי. עכשיו הייתי בטוח שיש לי בעיה עם הכרטיס רשת של המחשב אז חיברתי לו כרטיס רשת ישן שהיה לי ב-PCI. המחשב מזהה את הכרטי…
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אוקי אני משחק בBattlefield במולטי וכל פעם אחרי כמה דקות אם אני בחדר עם ping די גבוה זה יוצא לי ולפעמים בping נמוך אני משחק יותר זמן. אבל כל פעם זה יוצא לי וכותב לי שגיאה כזאת: אני לקוח 012 עם תשתית של Hot. יש לי חבילת גלישה רגילה. בבית יש לנו שתי מחשבים אחד מחובר לראוטר והשני שזה שלי מתחבר לרשת האלחוטית של הבית. יש לנו ראוטר של אדימקס. ואני רציתי לדעת עם לפני שאני משתדרג לחבילת גיימר(עדיין לא בטוח שאני קונה חבילה כזאת) יש עוד דברים שאפר לעשות בשביל למנוע את ההיתנתקות הזאת כל פעם שאני משחק. כי הרבה אנשים והרוב שיש לי 012 כמו שלי אין להם את הבעיית ההתנתקות הזאת. אז מה אני יכול לעשות לפני שאני עובר לחבילת גיימר?עם זה פתיחת פורטים וכו'... אני לא כלכך מבין בעניין…
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
הבעיה כזאת יש לי את הראוטר NETGEAR DG834N היום קנינו את מתאם הרשת של Edimax ה EW-7718NU חיברתי את מתאם הרשת האלחוטי אל הנייד, Fujitsu Siemens דגם הESPERIMO Mobile V6535 התקנתי את התוכנה שמצורפת אליו , התחברתי לראוטר ,עכשיו הבעיה היא כזאת ,שמהירות הגלישה היא רק 54MB/S , ניסיתי לשחק אם ההגדרות השונות בתוכנה ,להתחבר דרך הWPS ,אך שום דבר לא עוזר ,החלטי לחבר את המתאם למחשב שלי שמחובר קוית לראוטר ,ניתקתי את כבל הרשת ,חיברתי את המתאם ,הגדרתי אותו פה הוא עובד במהירות של 130MB/S ,הראוטר מוגדר כראוי , במצב מוגדר לו לעבוד על ל270MB/S ,אין מצב כזה N לבד, יש רק מצב משולב ,הערוץ המוגדר הוא 6 מה הבעיה בדיוק ואיך לסדר אותה כך שאני יוכל להגיע אם המתאם במחשב הנייד למהירות המקסימלית ?
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום, אני לקוח של 012 ואני מחויב להם עד שנה הבאה (2011) הציעו לי הצעה ממש טובה לעבור לבזק ולשלם מחיר מאוד זול. הם הציעו לי עלמנת שאני לא ישלם את דמי ההתנתקות (היקרים של 012) פשוט להמשיך לשלם ל 012 אבל בפועל לגלוש דרך בזק. יוצא מצב אני משלם לשני החברות בו זמנית. רציתי לדעת האם ישנה אפשרות לדוגמא לקחת את שם המשתמש שלי ואת הסיסמא שלי (של האינטרנט ב 012) ופשוט לתת אותה לדוד שלי ואז הוא יגלוש דרך המשתמש שלי והוא ישלם לי כל חודש את המחיר על האינטרנט וכך יצא מצב שאני לא יצטרך לשלם לשני החברות כי את אחת מהחברות דוד שלי משלם. העניין שרציתי לדעת האם זה אפשרי לעשות כזה דבר פשוט ליצור חייגן אצלו בבית ובפרטים שיכתוב את הפרטים שלי (שם המשתמש והסיסמא)ואז הוא יוכל לגלוש דרך המשתמש שלי או…
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום מישהו הביא לי ראוטר אלחוטי ואני רוצה לחבר אותו למחשב..אני לא מצליח משום מה.המחשב לא מזהה אותו .אין לי שם על הראוטר כדי לדעת של איזה חברה הוא . מה ניתן לעשות? תודה
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
כחלק מהטריפל של הוט החליפו לי את ה MOTOROLA SB4200 הישן והזקן שלי ב AMBIT U10C019 המשולב. ניתן להשתמש בו כמודם בלבד ולחבר לו ראוטר? יש לי בעיה קלה של קליטה בחדר (ממד אבל עם ה NETGEAR לא הייתה בעיה) ויש ניתוקים כל כמה זמן וזה ממש מפריע לשחק. כאשר האינטרנט עובד הוא עובד הרבה יותר טוב מהשילוב של SB4200 וה NETGEAR אבל הבעיה היא שהוא לא כל כך יציב ומתנתק כל כמה זמן גם אם רק גולשים (לכדקה ואז החיבור חוזר).
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קראתי המלצות על ה-TP-Link 951 או ה-Edimax 7728 אך מכיוון שהנתב שלי הוא WRT54GL, איני רואה צורך במתאם אלחוטי בתקן N (שלא נדבר על כך שהטווח בין המחשב הראשי למשני הוא 5 מטרים בקו כמעט ישר). ראיתי כמה מתאמים אלחוטיים זולים במיוחד ואני תוהה האם כדאי לרכוש אחד מהם או להשקיע קצת יותר: http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=4739 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=1231 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=4112
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אהלן חפרתי בפורום ועלו לי כמה שאלות הוט + 012 - אני צריך להשתמשש בחייגן או לא? אם כן - בנט גיר יש PPTP - אבל אין מקום להכניס את הכתובת ואם לא - איך אני מתחבר?
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
מקרה מוזר שלא ניתקלתי בו עד היום. פנו אלי בעיצה איך לחבר שני מחשבים שמחוברים לשני ראוטרים ואין בבית חיבור לאינטרנט. המצב שהיה קודם, ששני המחשבים היו מחוברים לשני ראוטרים(כל אחד לראוטר משלו) והיתחברו לאינטרנט דרך הרשתות הפתוחות בסביבה. המקום ששם היתה קליטה היה - בממד. פתאום נוצר צורך להעביר את אחד המחשבים לחדר אחר,מרוחק, ששם לא ניתן לקלוט את הרשתות הפתוחות באזור. הרעיון שלי היה להזיז את המחשב לחדר המרוחק, להציב את הראוטר שלו בעמצע הדרך ולהפעילו כ- AP שאליו המחשב המרוחק יתחבר בכרטיס רשת, ה-AP יתחבר לראוטר שנמצא בממד. אפשרות פשוטה יותר היא למקם את הראוטר באמצע הדרך (להשאירו כראוטר) ולחבר את המחשב המרוחק ע"י כרטיס רשת לרואטר שנמצא בעמצע הדרך, והוא יקלוט את השני שבממד…
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
פורט 21 פתוח ואני מצליח להתחבר לשרת ללא בעיה אבל כנראה פורט 20 סגור ואני לא מצליח לקבל מידע על תיקיות או להוריד או לשלוח מידע לשרת, רק לאחר ביטול הפיירוול כולו. ניסיתי לפתוח את פורט 20 דרך הוינדוס אבל גם כשהוא מסומן הבעיה ממשיכה והפורט לפי בדיקות סגור, מה ניתן לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש אפשרות להגדיר במנהל הורדות (FDM או ORBIT או כל משהו אחר) כשיש רשימה ארוכה בתור אז אם יש משהו שהוא איטי או יורד על מההירות נמוכה, שיתחיל אותה מהתחלה או שידלג להורדה הבאה ? בתודה לכולם!! מקווה שזה הפורום הנכון.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת... בנוסף, בעדיפות יותר נמוכה אני מעוניין לקנות ACCESS POINT תקן N אם יש המלצות לזה...
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
איזה סוג קרינה מפיץ Wireless? ואיך זה עובד ע''י איזה שדות חשמלים\אלקטרומגנטים? אשמח למאמר בנושא. תודה.
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי שני ראוטרים של אדימקס, ואני רוצה להגדיר אחד מהם כ-AP כדי להגדיל את הטווח קליטה. Edimax 6204-WG - נמצא בקומה עליונה ומחובר ישירות למחשב עם כבל רשת - אינטרנט מחובר וגולש. Edimax BR-6424n - אני רוצה להגדיר אותו AP בקומה התחתונה כדי שאני אוכל להתחבר למחשב נייד בצורה אלחוטית, ובנוסף לזה כדי שאני אוכל להתחבר לרשת של ה-PS3. ניסתי להגדיר אותו בעצמי, אבל ללא הצלחה :\ חיברתי אותו עם כבל ישירות למחשב הנייד, לא חיברתי אותו ליציאה של ה-WAN אלא לאחת מתוך הארבע יציאות של ה-LAN. אני חייב לציין שיש לי גם אפשרות לחבר אותו קווית לראוטר בקומה העליונה, אם זה משנה משהו או הופך את ההגדרה ליותר פשוטה. נכנסתי לממשק של הראוטר, והגדרתי בו Universal Repeater וקישרתי בינו לבין ה-SSID …
-
- 2 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
שלום, לאחותי יש DELL studio 1535, שחזר מתיקון אחרי כמה וכמה בעיות. משו כמו שבוע אחרי התיקון התחילה בעיה עם התחברות לרשת הביתית. היא מצליחה להתחבר לרשתות אחרות (באונ', אצל חברות..) אבל לא בבית. משו מוזר זה כשאני עושה IPCONFIG, יש כלמיני שגיאות- כאילו אין שום הגדרות (ip, subnet mask, default gateway). למרות שהבעיה היא כביכול בראוטר (EDIMAX BR-6524n), לא נראה לי- כי מחשבים אחרים כן מצליחים להתחבר אליו. תודה מראש לעוזרים, (אם צריך עוד פרטים על המחשב/הגדרות תגידו ואני אביא)
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עם חבילה של 10 מגה (NGN) בבזק בינ"ל + בזק. עד אתמול הייתי מקבל בטורנטים מהירות של מגה הורדה ומשום מה מאתמול המהירות שלי יורדת פלאים (ככה עד 300KB). הפורט בראוטר נשאר פתוח ואפילו שיניתי אותו וזה לא עזר, אני מדבר על טורנטים מטורנץ' ליצ' שבד"כ מאוד מהירים ואפילו אני עכשיו מנסה להוריד כמה קבצים ביחד ועדיין המהירות מצחיקה (יחסית כמובן). מישהו/משהו אולי חוסם אותי ?
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני יודע שההבדל לא גדול אבל כמסתכלים על החבילה של סלקום לאינטנרט (נעזוב לרגע את המחיר) זה יוצא 2.8MBPS הורדה ו1.2MBPS העלאה זה כמעט חצי?? איך הם יכולים לתת קצב כזה הם לא חולקים עם בזק את הרוחב פס? ולמה אין למשתמשים הביתיים מהירות כזאות?
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אוקיי יש לי ראוטר אלחוטי עם אנטנה. לאחותי יש נייד עם WIRELESS מובנה כמובן וכל מה שנישאר זה הנייח שלי ואז נוכל להסיר את הכבל. אני לא מבין כלום בכרטיסי רשת. ראיתי כרטיסי רשת אלחוטיים שבאים בצורה של חיבור USB, וראיתי כאלה שמתחברים ל PCI עם אנטנה בהם מה עדיף? הבנתי שהעסק לא יקר ואני אשמח לא להוציא יותר מ 100 שקל על זה. תודה מראש. אגב, הראוטר נמצא בדיוק מטר וחצי ממני מאחורי דלת עץ חלולה (בחדר של אחותי)
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום מחפש מדריך לפריסת רשת טלפוניה בבית, (עתידה להתחבר לבזק / VOB). עם הסברים על חיבור לפסי קורונה, שקעים, ויציאה לשרותי בזק או VOB. תודה.
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום הנתב מותקן בביתי בקומה העליונה. קליטת סיגנל האלחוטי חלש בקומה הראשונה ובלתי אפשרי במקלט. איך ניתן להתגבר על הבעיה. האם ע"י הוספת ACCESS POOINT או אולי מגבר קליטה. אנא המליצו מודל ויצרן אמין.עדיף LINKSYS/D-LINK/NETGEAR תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בהמשך להתקנה מחדש של דרייבר כרטיס רשת אלחוטית - בקר הרשת במנהל התקנים נהיה צהוב עם סימן שאלה איך ניתן לטפל בבעיה זו?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-