רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
שלום!!! יש לי מודם USB ADSL של בזק ואני רוצה לחבר אותו ל-Hub איך עושים זאת שמעתי שרק מודמים של חיבור לכרטיס רשת אפשר לחבר אותם ל- Hub ! כייצד עושים זאת?????????????????? :bash:
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, מחפש פיתרון לבעיית קליטה ישנה, אני בעל ראוטר של VERIZON FIOS שמחובר ל WRT300N יש לי קומה למטה שהמחשבים שם קולטים ב50-60% כל פעם, למעלה בצורה חוטית אני מוריד על 3-3.5MB/S ולמטה רק על 1MB/S (כן... אני יודע מה המהירויות בארץ וכן אני יודע שאני מפונק, אבל מה רע? החיבור הוא 25MB סימטרי). בכל מקרה חשבתי על BUFFALO WHR-HP-G300N ולשים על DD-WRT, אני כרגע משתמש ב 300N עם הקושחה המקורית כי היא קולטת יותר טוב (מה שמוזר מאוד, ניסיתי את כל הערוצים וכל האופציות גם בפרוטוקל G וגם ב N). נדרש לציין שכל הכרטיסי רשת בבית הם בתקן N, מדובר על 2-3 מחשבים למטה (אחד קבוע, 2 ניידים. למעלה יש עוד 2 מחשבים קבועים). המחיר של ה BUFFALO הוא 60$ כולל משלוח, אין לי בעיה להשקיע קצת יותר רק שיקלוט בצ…
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
ישנם לי 2 מחשבים האחד p4 1400 שכולל כרטיס רשת הוא מחובר לאיי די אס אל אני עומד לקבל עוד מחשב דומה לקודם אך לא בטוח שיהיה בו קרטיס רשת וגם אולי ווינדאוס 2000 עכשיו אין לי מושג איך לחבר ביניהם אם מישהו יוכל להפנות אותי למדריך לחיבור שני מחשבים כאלה גם אלחוטי וגם בעזרת כבל אודה לו.
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שררגתי את המהירות לאחרונה ל- 100 מגה ב- אקספון ואני רוצה לחסוך בעלויות בקנית ציוד חדש. עלה לי רעיון להשתמש בראוטר הקיים (Netgear DGN2200) ופשוט לחבר אליו מודם VDSL משומש שאשיג מאיפשהוא. האם זה אפשרי והאם זה יעבוד במלוא המהירות ?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב,התקינו לי לא ממזמן אינטרנט -30 MB של הוט, והביאו לי ראוטר -HOTBOX. כעת, כשאני מחבר את הסמארטפון אליו (סמסונג גלקסי) , הוא גולש במהירות, מלבד בעיה מוזרה, אפליקציית WATSAPP לא עובדת בגלישה בWIFI לעיתים , האם זו בעיית פורטים או מה??אודה לעזרה בנושא...
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני בבזק ADSL עם בזק בינלאומי ויש לי מודם aztec DSL-600E ויש לי התנתקויות כל 20 שניות בערך (האור של הDSL מתחיל להבהב.) יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם. הורדתי תוכנה בשם easy WIFI radar - שממה שהבנתי אמורה לאתר את הכיוון ממנו מגיע אות הWIFI. בכל מקרה היא ממש לא עוזרת - היא לא החלטית לגבי מיקום האות והיא גם קופאת הרבה. יש תוכנה אחרת שעושה את זה? כי אני מנסה למצוא את המיקום הכי טוב להניח את המחשב (הוא נייח) בביניין ציבורי עם רשת אינטרנט אלחוטית וקצת מסובך להתחיל להזיז את המחשב ממקום למקום כדי למצוא את המיקום הכי טוב. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה אני רואה הרבה איזכורים של המונח הזה במיוחד בהקשר של FIREFOX
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום לחברים, לא מצליח להתחבר לאינטרנט בכבלים עם הנתב Linksys wrt54g v5. מקבל הודעה שלא ניתן להתחבר לשרת L2TP וכו... הנתב נשאר במצב של Connecting. ראיתי את הבעיה הזו בעבר בפורום והומלץ לעדכן את הנתב, כך עשיתי, מהאתר הנ"ל : http://www-uk.linksys.com/servlet/Satellite?c=L_Download_C2&childpagename=UK%2FLayout&cid=1129319258422&packedargs=sku%3D1136592337172&pagename=Linksys%2FCommon%2FVisitorWrapper&lid=5842214507B03 זו גרסה מספר 1.02.0 עבור גרסת הנתב v5 מהאתר של Linksys ב UK (לא מצאתי את הגרסה שברשותי באתר שלהם באתר USA) הבעיה נשארה בעינה, זקוק לעזרתכם, תודה.
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אני צריך נתב קווי שיאפשר תנועה מהירה של קבצים כבדים (סרטים) ברשת ביתית. וכמובן, שיאפשר גלישה (ADSL) של כל המחשבים באופן אמין ויעיל. אגב, האם כל הנתבים עובדים במהירות 10/100 בתוך הרשת הביתית? תודה פיני
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
בעיה עם שליכת מייל של GMAIL רושם לי את ההודעה הבאה : הכתובת "bo55@netvision.net.il" בשדה "אל" לא זוהתה. ודא שכל הכתובות מופיעות בתבנית הנכונה. הכתובת מופיעה בשורה הנכונה אך משום מה GMAIL לא יכול לשלוח מייל זה ואחרים למה ? מה עושים
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מי שיפתור לי את הבעיה מלך! הבעיה היא: יש לי נתב של Cisco ויש לי נייד... לנייד אין יציאת Serial 9 פינים. כדי לקנפג את הנתב בדרך קצת מסובכת (אך המומלצת ביותר) היא דרך יציאת הConsole בנתב שיוצא ממנו כבל שבצד אחד יש ראש RJ 45 (שנכנס ליציאת הConsole בנתב) ובצד השני ראש Serial נקבה (שאמור להתחבר למחשב). וכמו שאמרתי אין לי בנייד יציאה כזו. השאלה שלי היא, אם אני קונה מתאם בין Serial זכר לUSB זה יעבוד לי? אני מתכוון בHyperTerminal כי שם בהתחלת הגדרות יש לי רק יציאת com (הSerial) או IP, IP לא בא בחשבון... יש תוכנה מקבילה לHyperTerminal? שאני גם יכול להשתמש בא דרך הUSB? בתודה, אלעד
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלומות לפני כיומיים סוף סוף עשיתי רשת שיתוף אינטרנט(ICS, לפי המדריך כאן בפורום זה) בין המחשב שלי לבין המחשב של אחותי. מדובר ברשת חוטית בעזרת כבל מוצלב. אתמול חשבתי, שאם עשיתי שיתוף אינטרנט, מדוע שלא אעשה גם שיתוף קבצים? חיפשתי בפורום ומצאתי מכשיר גם לשם כך, פעלתי לפיו אך כמו כל דבר שקשור למחשב, בעיות. שני המחשבים מוגדרים באותו workgroup, ההגדרות TCP/IP מוגדרות כצורך וכך גם ההרשאות. יצרתי לעצמי תיקייה שנקראת Share Folder והגדרתי אותה כתיקייה משותפת ומיד אח"כ היא צצה בשני המחשבים כ"מקום ברשת"(Network Places). העברתי לשם תמונה מסויימת על מנת לבחון את הרשת ואצתי רצתי למחשב של אחותי על מנת לפתוח את התיקייה. אך אבוי! שוד ושבר! כאשר אני מנסה לגשת אל התיקייה אני מקבל הודעת שגיאה …
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
היום הלכתי לחבר שלי להתקין לו את הראוטר והמודם חיברתי הכול נורות נדלקו וחשבתי יאללה עוד 10 דק' הבן אדם יחייך ואני יוכל ללכת לבית ובמקום זה ביליתי שעתיים וחצי מול המסך ללא שום תוצאה בקיצור ולעניין האלקטל משתמש בVPN הגדרתי בראוטר את פרוטקול PPTP שלפי מיטב ידיעתי זה הפרוטקול לVPN השתמשתי בהגדרות המקוריות שהיו בכרטיס רשת שהתחבר לאלקטל לפני כל השינוי סיסמא נכונה יוזר נכון והראוטר פשוט לא מצליח להתחבר מישהו יכול לעזור לי? בעיקר מי שיש לו את המודם הארור הזה אלקטל וכבר קינפג אותו יחד עם ראוטר והוא נמצא באינטרנט זהב אז אם אפשר את כל ההגדרות בבקשה ואנשים זה ממש ממש חשוב לי עד מחר בבקשהה ותודה מראש לכולם
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
האם ניתן להתחבר (בעזרת הזנת כתובת IP) למחשב ספציפי ברשת שמשתמשת ב-NAT? - הכוונה היא לשלוח הודעה ממחשב באינטרנט למחשב ספציפי בתוך הרשת.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אידאולוגית אנחנו מקיימים בבית רשת קווית במה שנוגע לאינטרנט וטלפון. מיקמנו עמדת מחשב נוספת בחדר מרוחק. לצערי הפתרון של קופסאות החשמל/כרטיסי הרשת של TP-link התגלו כפתרון איטי להחריד* (מהירות של פחות מ-1MB במקום 30MB) *בגלל המרחק וזה שיושב על מפצל. ישנם 2 פתרונות אחרים בלתי נסבלים: 1. להעביר כבל לאורך מרחק מספר קירות בבית (מכער את הדירה ואולי האורך יפגום במהירות). 2. לתחזק חבילת אינטרנט נוספת, שזה הוצאה חודשית גדולה ומיותרת. - האם קיים פתרון שלישי מוצלח שלא חשבתי עליו? או חבילת ראווטר נוסף במחיר זניח יחסית?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז ככה: 1.אני צריך רק מודם,אני לא יודע מה זה ראוטר ולא ממש מבין בדברים האלה המליצו לי על 600 e (אני בבזק) וגם אמרו משו על ראטור,בכל מקרה שתדעו אני עכשיו מחובר עם USB ADSL MODEN ALE 150 שבא כזה עם דיסק שמתקינים את הדריבר ואז אפשר להתחבר עם סיסמא ושם משתמש,אז זה יהיה בסדר אם אני ישנה ל 600 E הזה? 2.למודמים אין דרישות מסוימות מהמחשב? כי המחשב שלי בן שנתיים וחצי או משו כזה ואני לא רוצה להביא משו שלא יתאים ואז לנסוע עוד פעם עד לראשון ועוד פעם עם הכאב ראש הזה. 3.שאני ילך לקחת את ה600 e הזה הוא אלחוטי? או לא? איך הוא בא? איך מתחברים עם מודם שכזה? צריך לעשות שינוי או משו (עם הקטע של הסיסמא והשם מתחבר ואז אתה לוחץ על התחבר וזה מתחבר... או שזה משו בכלל אחר) קיצר הבנתם את סוגי ה…
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה לבטל את ההשתלטות מרחוק לנתב 3COM ואני לא מוצא את האפשרות הזאת בהגדרות הנתב מישהו יודע איפה היא נמצאת ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
התקנתי את המחשב החדש שלי ולמטה ליד השעון מופיע לי איקון של שני מחשבים עם סימן קריאה עלהם. קוראים לזה חיבור של רשת מקומית והוא כותב שם סטאטוס LIMITED OR NO CONNECTIVITY זה לא עושה בעיות בחיבור לאינטרנט והדריבר מותקן טוב והכל עובד אבל חוץ מזה שהאיקון מעצבן אותי זה מעקב את עלית המחשב בגלל שעד שהוא לא מופיע האנטיוירוס+הפיירוול לא נטענים משהו יודע איך נפטרים מזה?
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
בהודעה הקודמת רשמתי כי אני מחפש להחליף דגם G2 בG1, על הדרך יצרתי קשר אם חברת "אוקטביוס" שהם עובדים אם חברת D-LINK בארץ, הם מוכרים DSL-6740U, מן הסתם לא הגרסה המותאמת לבזק, אבל גם הוא VDSL, השאלה אם יעבוד? או ניתן לצרוב עליו גרסה של בזק?
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אני רוצה לעדכן את הנתב שלי (510) לגרסה של 4.2.7 יש לי את קובץ העדכון ועכשיו מה אני עושה הלאה כי היבנתי שאני צריך לעדכן שוב את הפרטים בנתב
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
קראתי את המדריך המושקע והמצוין באתר והצלחתי לחבר גם את המחשב השני לאינטרנט (כמובן שבאמצעות הראשון). אך השאלה שלי היא האם אני יכול לקבל מזהה גבוה באימיול (HIGH ID) במחשב השני המחובר דרך המחשב הראשון? עשיתי כמעט הכל ונראה לי שאי אפשר.
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
היי. אנחנו נמצאים בשלבי התכנון של בית חדש ואני רוצה לתכנן איך הרשת הביתית תראה. באופן כללי הרעיון הוא להציב בכל חדר גישה קווית של RJ45 ליד הטלוויזיה \ מחשב. ובנוסף (וכאן נכנס הקושי) שלושה אקסס פוינטים שיעבדו על אותו SSID! וכאשר התחברתי עם הסיסמא לאחד מכם אני פשוט אעבור ביניהם על פי האזור הקרוב ביותר. אני לא מעוניין אגב בריפיטרים. בשפה יותר מקצועית : seamless roaming between access points שלושת האקסס פוינטים ישמשו ל: אחד בקומה ה1 אחד בקומה ה2 ואחד בחצר האחורית. בנוסף אני מתכנן לחבר מצלמות אבטחה לבית ובמידה והפריסת רשת אליהם תהיה מסובכת או יקרה (אולי אצליח למצוא POE בזול) אני אקנה מצלמות על WIFI המתג צריך להיות בעל 16 כניסות (חמשה חדר…
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
י ש לי בעיה...כשאני מנסה לעדכן את הדרייבר למודם שלי(ALE 130 USB) הוא מבקש למחוק את הקודם ואז להתקין את החדש. ניסיתי למחוק את הדרייבר הקיים אבל נתקלתי בבעיה(תמונה מצורפת) עזרה מישהו??? http://img169.imageshack.us/img169/5403/23274530nk1.jpg
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-