רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול פה לעזור לי לקנפג ראוטר של 3com דגם 3CRWER100-75 עם אימיול? אני כרגע עברתי מחיבור עם חייגן בכבלים לחיבור ללא חייגן ועכשיו אני יכול להתחבר דרך הראוטר לאינטרנט עם IP דינאמי. הבעיה היא שאימיול מסרב להתחבר לשרתים שלו בפורטים 4662 ו-4672 וניסתי לפתוח אותם בראוטר אבל זה לא עוזר.. מישהו יכול לעזור? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים. אז ככה היום התקנתי יוטורנט בגרסה הכי חדשה 3.1.2. קראתי שמומלץ להפעיל הצפנה ומצד שני מומלץ גם להפעיל רשת DHT האם מותר להפעיל שניהם ביחד? קראתי שיש סכנה שיעשו לי BAN במקרה כזה?! תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי בבית מחשב ביתי רגיל שמחובר לאינטרנט מהיר של בזק עם מודם רגיל חוטי... עכשיו נוסף לנו לבית מחשב נייד חדש של HP ויש בו חיבור אינטרנט אלחוט wireless עכשיו מה אני צריך לעשות כדי שיהיה לי איזה נקודה או משהו להתחבר מנייד יש תוכנה או משהו אני לא מבין בזה כל כך? או שמומלץ לקנות נתב\ראוטר אלחוטי משולב שיהיה בישביל שני המחשבים מה אתם אומרים ? אם יש שיטות להתחבר לאינטרנט אלחוטי או WIFI השמח לקבל עזרה כי אני גר בבנין גדול ויש לי המון שכנים עם ראוטרים וכאלה תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
איזה אינטרנט הכי מהיר 256 מהירות או מה ? אם המהירות הזה טוב .....של 256 מעידן20
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי ראוטר של ROTAL -RTA 1025 אני מעוניין לדעת האם הוא תומך בUPNP? ואם כן איך מפעילים זאת.... תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים רכשתי מאלי את הנתב זה. יש לי נתב של TP LINK שמשמש אותי בהתחברות ושיתוף של אינטנט. הוא מחובר כרגע למודם של בזק . מהירות 100M. עברתי ב018 למסלול משולב לפני כמה שבועות וחייב להחזיר את המודם של בזק. לפני אחזרה של ישן צריך לחבר מודם חדש. נתקעתי לא מצליח לפעל BRIDGE ב HG655D. HELP!!!!!!!!!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מחובר בכבלים ללא חייגן עם מודם טריון לאחר שימוש בEMULE המחשב שלי מתנתק מהאינטרנט עשיתי סריקות רוגלה ואני משתמש בקספרסקי , כאשר האינטרנט מתנתק המודם נשאר מסונכרן והוא מופיע כחי אם מנסים PING אליו מבחוץ מהמחשב אני לא יכול לתת פינג אליו , הסרתי FW ואני לא מגיע אליו גם כשאני מנתק את ה RF מהמודם ומנסה לקבל IP מה DHCP של המודם אני לא מקבל , אחרי ריסטארט הכול עובד תקין עשיתי כבר SFC של XP ולא עזר אני ממש רוצה עצה וזה כבר מרוב סקרנות , אני חייב לדעת למה זה קורה (יש לציין שאם ביטורנט זה לא קורה ..) תודה מראש
-
- 27 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
נכון בקאזה לייט יש עמודה של bandwitdth? אז שמתי לב שאצלי הרוחב פס המקסימלי הוא 660 ואצל חברים שלי, עם אותה מהירות אינטרנט (כבלים 750) הרוחב פס המקסימלי הוא 730 ומעלה... למה זה? יש משהו לעשות?
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
אני יודע שההבדל לא גדול אבל כמסתכלים על החבילה של סלקום לאינטנרט (נעזוב לרגע את המחיר) זה יוצא 2.8MBPS הורדה ו1.2MBPS העלאה זה כמעט חצי?? איך הם יכולים לתת קצב כזה הם לא חולקים עם בזק את הרוחב פס? ולמה אין למשתמשים הביתיים מהירות כזאות?
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אם שני מחשבים מחוברים לאותה רשת, לשני המחשבים יש כ תובות m a c שונות אבל תוכנת אימיול עובדת על אותם פורטים בדיוק, האם אחד המחשבים יהיה ב low id תמיד?
-
- 8 תגובות
- 972 צפיות
-
-
באקספי ישנו אשף שמאפשר ליצור רשת חדשה. לא מצאתי את האפשרות הזאת בויסטה. אני מעוניין ליצור רשת אחת לשני המחשבים (כרגע כל אחד יושב ברשת משל עצמו) כדי להפוך את מציאת המחשב השני ליותר מהירה.
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
כשאני מוריד קובץ בהורדה ישירה קצב ההורדה ממש איטי מתחלף 1 ל2-3 שניות וגם אני לא ממצא את מהירות האינטרנט שלי יש לי 12 מגה וזה מוריד לי על 60 KB עם IDM למישהו יש מושג מה עושים? אני מחובר לאינטרנט דרך מודם THOMSON חיבור של CABLE
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
איך מגדירים בהוטבוקס טווח כתובות לשרת הDHCP? אני רואה שניתן להכניס כתובת התחלה, אבל אין כתובת סיום.
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
התקציב הוא עד 300 דולר בארה"ב ככה שאתם יכולים להציע דברים יקרים. בשביל לשתף אינטרנט אני צריך עם ראוטר? אני צריך משהו שיהיה עם טווחי קליטה כמה שיותר ארוכים. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום יש לי שתי מחשבים בבית,אחד עם WIN XP ואחד עם WIN7 ,אני רוצה להקים רשת ביתית עם ראוטר אלחוטי התקציב של הראוטר לא יעלה על ה-150 שקל אשמח לדעת על איזה רוטאר אתם ממליצים וחשוב שהראוטר יהיה הכי פשוט להגדרות עוד דבר חשוב שהוא יוכל לשתף מדפסות
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין ליצור ספריות על מחשב אחד שיסתנכרנו בצורה אוטומטית עם ספריות מקבילות על מחשב אחר דרך האינטרנט. משהו בסגנון של Dropbox אבל עם ספריות רגילות במחשב. יש דרך לעשות את זה? או שאין מנוס מלהשתמש ב-Dropbox? אני לא מחפש ליצור ענן, או להפוך את המחשב ל"ענן" שאוכל לגשת לקבצים שלו דרך הדפדפן, אלא שהספריות יסתנכרנו לבד ברגע שקיים חיבור לרשת. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אני עכשיו אצל הספקית ברק, אני לא ממש מרוצה מהם, יש להם מחירים לא כאלה נוחים וגם האינטרנט בוא נגיד... עושה לי המון בעיות. אז החלטתי לעבור, גם בגלל שאני עובר למקום אחר, וגם בגלל שנמאס לי כבר מהם. לפני כמה זמן שמעתי שעומד לצאת אינטרנט 6 מגה? האם מחירי החבילות האחרות יצאו? ועוד שאלה, האם קיימת חבילה כזאת, שיש לה UPLOAD גבוה במיוחד? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר קוי : LINKSYS BEFSR41 V. 4.2 ניסיתי לעשות עידכון FW ומשהו השתבש. כרגע אני לא יכול להתחבר דרכו לרשת. ניסיתי לבצע ריסט, וזה לא הולך. ייתכן ואני מבצע את הריסט לא נכון............? יש למישהו מושג בענין ויכול לעזור לי - צעד אחר צעד?...... אני לא יודע בכלל, באיזה מצב צריך להיות הראווטר , ואיזה כבלים, אם בכלל, צריכים להיות מחוברים אליו, כשאני עושה את הריסט. בבית יש לי רשת לשלושה מחשבים, ולאור הבעיה אני יכול להתחבר לרשת רק עם מחשב אחד, לכן אני חייב לפתור את הבעיה מהר.. תודה מראש לכול העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
יש לי WRT54ע גירסא 5. לרשת מחובר מחשב שולחני בחיבור חוטי, לפטופ בחיבור אלחוטי, ו PS3 בחיבור אלחוטי שאני מפעיל את הרשת האלחוטית ב PS3 אז אין לי אינטרנט או שהוא עובד מאוד לאט במחשב השולחני. עידכנתי עכשיו את ה firmware של הראוטר ויש לי אינטרנט שהPS3 מחובר אבל עכשיו הבעייה היא שיש לי low id באימיול במחשב השולחני, לא שיניתי כלום בפורטים של הראוטר לגבי שום תוכנה מישהו יכול לעזור לי בזה? אם למישהו יש PS3 בחיבור אלחוטי ונתקל בבעיה דומה. לא הגדרתי IP סטטי ולא ביצעתי שום שינוי בשום מכשיר ברשת. אני עובד ב PPPOE תודה
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
בתודה . והאם יש איזה תוכנה שמצפינה את הרשת ומונעת מאנשים להתחבר חוץ ממי שאני מרשה לו? או אולי מישהו יודע איך עושים את זה בנתב אחולטי של edimax?
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
מדובר על דגם 3CRWER100-75 , ראוטר אלחוטי לא מצליח לגלוש במחשב שאליו הראוטר מתחבר, נוריות ה DSL דולקות גם במודם וגם בראוטר, ברגע שאני מחבר את ב-RJ45 בחזרה למודם אין לי שום בעיה לגלוש
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין להוזיל את חבילת האינטרנט שלי. אני גר עם שני סטודנטים נוספים. סך הכל אין לנו דרישות מטורפות. בשנה הראשונה הסתדרתי עם 15 מגה ועם הציוד שאני מדבר עליו, השנה עליתי ל40 רק בגלל שהמחיר היה זהה, וקיבלתי ציוד חדש מבזק(שיוחזר כאשר אתנתק מהם). עכשיו ישנם עסקאות של 69 שקלים של 018. יש לי רק מעט חשש כי הציוד שיש לנו מעט ישן, הדירה שונה מהדירה שהייתה בשנה הראשונה. הגודל שלה הוא 90 מטר. הראוטר יושב בסלון. חדר אחד עם קיר משותף עם הסלון, השניים האחרים רחוקים יותר. המודם שברשותנו הוא D-Link Dsl-2500u הראוטר TP-Link TL-WR740N באתר של המודם רשום שהמהירות המקסימלית היא 24mb האם הבנתי נכון? איך הראוטר הזה והאם הוא יבצע את עבודתו נאמנה. רוב השימוש הוא גלישה ממוצעת, מיילים וכו…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, אני מעוניין בלרכוש נתב תקן N (התומך בחיבור ADSL ל10 מגה) לבית עם מספר קומות. תקציב עד 650 ש"ח. חשבתי בעיקר ללכת לlinksys החדשים, ה-WRT610N לדוגמא. איך הוא? כרגע יש לי את הlinksys תקן G מדגם WRT54GL עם קושחה של Tomato 1.28 יש לכם המלצות?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי היום בדוקטור דיו בתל אביב את הנתב-מודם שלכם. התקנתי אותו לפי ההוראות שלכם, והתהליך הושלם ואולם אין לי קשר לאינטרנט. בדקתי את הכתוב בקישור הנמצא בתמונה המצורפת, והוא מסביר לי כי הקישור לא מאופשר. כיצד אני יכול להתגבר על בעיה זו ולהגיע לקשר לאינטרנט. להלן ההודעות שאני מקבל: כלומר הקישור דרך VDSL מונע הקישור לאינטרנט. כשהתקנתי סימנתי כי הקישור יהיה דרך בזקבינלאומי בתצורת ADSL, וכיוונון זה לא נשמר לצערי. כיצד להתגבר על בעיה זו ולהגיע לקשר עם האינטרנט. זהו מצב הקונפיגורציה שעשיתי: וזה…
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-