עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, לא ידעתי היכן לפתוח כאן או בתוכנות... אם לא המקום מבקש להעביר... אז ככה מישהו מכיר אתרי לינקים לביטורנט כמו לדוג' NFO...? מחפש גם בעיקר בעברית ובעיקר מוזיקה... תודה לעוזרים...!

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  2. חבר שלי ביקש למצוא את האיפי של הראוטר איך הוא עושה את זה? של הממש ADMINISTRATOR.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום חברים רציתי לבקש את עזרתכם בפתרון בעייה. אני מחפש תוכנה/ישום שיאפשרו לי לשלוח כמות של כ8000 מיילים לרישמת חברים/לקחות על בסיס קבוע. מנסיון מר עם התהליך אני מחפש תוכנה שתאפשר משלוח ללא קריסה. מעקב אחרי המיילים שנפתחו. אלו שלא הגיעו. יכולת לדווח על תיבות שנחסמו. והצגת דוח סטטיטקה כללי. ידוע לי שיש תוכנות מובונות וחברות שמספקות שירותים כאלה. יש למישהו המלצות? תודה

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  4. Started by the king2006,

שלום .. אני חושב שאני אעבור מניטויז'ין לבזק בינלאומי .. עכשיו האם כדאי להתקשר לתמיכנה של ניט'. בשביל לנסות לסדר תבעיה אוו שזה לא יעזור מה דעתם?

• 9 תגובות
    • 790 צפיות
  5. Started by gogoman7,

שלום, התקנתי היום את הנתב הנ"ל ורציתי לשאול אם אני עדיין צריך תוכנת פיירוול במחשב אליו הוא מחובר (כרגע מותקן עליו ZONEALARM) או שאפשר להסיר אותה... כמו כן אם צריך לשנות משהו בהגדרות של הנתב כדי לקבל אבטחה טובה... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  6. שלום, אני לא מרוצה בגרוש מברק013, לא נכנס למשחקים ברשת יתכן שזה הראוטר לא ענו לי על זה בפורום פה.. הגלישה ההורדה לא יותר מבסדר שאמורה להיות יותר מבסדר.. אלו שהפירו את ההתחייבות כמה שילמתם קנס? [אני רוצה לדעת אם זה אותו דבר אצל כולם]

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by orlf,

שלום לכולם אני צריך את עזרתכם.. קניתי השבוע מחשב נייד מדגם ‎F1-2A5DE T5500 1.66GHz‎ של LG המחשב באמת מעולה אני מרוצה ממנו מאוד אבל יש לי בו בעיה מאוד גדולה.. יש בו ויסטה..וכשלמשל אני הולך לעזריאלי כדי להתחבר שם עם הרשת האלחוטית של המקום הווירלס שלהם.. המחשב לא נותן לי גישה..הוא כותב לי שהגישה לא זמינה.. וזה לא רק בעזריאלי זה בכל מקום שבו אני צריך להשתמש בווירלס.. אחרי בדיקה מקיפה בנושא הסבירו לי שיש בעיה בוורליס של ויסטה.. השאלה איך אני מסדר את זה ?כי זה מאוד חשוב לי בשביל זה קניתי את המחשב.. דרך אגב האיטרנט פועל כאילו במקומות שאני מתחבר לאיטרנט עם כבל רגיל הוא פועל רק הווירלס לא פועל...

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  8. Started by dannygnh,

האם ראותר מכל סוג שהוא שמיועד לשיתוף אינטרנט קוי או אלחוטי מתאים גם להקמת רשת ביתית או משרדית כדי לשתף קבצים?

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  9. Started by Drek Boy,

האם אפשר לקנות ראוטר שאין לו פיירואל מובנה ושאני לא אצתרך לפתוח פורטים...? פשוט הכל יהיה נגיש ואם אפשר מישהו יכול לתת לי המלצה על ראוטר כזה כי שלי מעפן ועושה מלא בעיות הוא כל הזמן מתנתק ולא מאפשר להפעיל ביטורנט ותוכנות הורדה אחרות

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  10. איך אפשר לעשות את זה חוץ משיטה עם כבל מוצלב? האם אפשר דרך ה USB או שיש שיטות אחרות??? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 4.4k צפיות
  11. Started by X-Viper,

בבית החדש שלי יש לנו בשקע של הטלפון שישה או שמונה קבלים, שנים מהם מיועדים לכבל טלפון... את השאר אני רוצה לייעד לכבל רשת. כפי שאני יודע ציריכם שמונה כבלים לכבל רשת עבור תמיכה ב 1GBps , לעומת זאת, ניתן להשתמש בארבעה כבלים ולקבל תמיכה ב 10/100 MBps . השאלה שלי היא כזאת, האם עלי להתעקש ולהכין את הרשת שלי עבור 1G ולהעביר כבלים חדשים, או פשוט להשמתמש בארבע כבלים שיש לי וזה יפסיק... עוד שאלה, אילו כבלים כדי לי לקנות ? CAT5 או CAT5E או שאר הסוגים... הבנתי שהשוני הוא באיכות הכבל... אני ישמח אם מישהי יוכל להביא לי הסבר יותר לעומק על הדבר. בתודה מראש, מתן.

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  12. Started by shugi,

שלום. ברשותי נתב Dlink DI-524 כבר הרבה זמן. שני מחשבים מחוברים אליו בחיבור חוטי ובשניהם עד כה לא היו בעיות עם האינטרנט. לאחד המחשבים יש איפי סטטי, כדי לקדם פורט של התוכנה utorrent והמחשב השני מקבל איפי ע"י ה-DHCP של הנתב. בשבוע האחרון אחי (שברשותו המחשב השני) רצה גם לקדם פורטים לתוכנה utorrent, אז עשיתי לו איפי סטטי וקידמתי את הפורטים כרגיל. אמנם, לאחר פעולה זו, החלה איטיות משמעותית באינטרנט. קודם כל, בדקתי אם זה בגלל הספקית או בגלל המחשבים. כיביתי מחשב אחד, והאינטרנט עבד במהירותו הרגילה. הדלקתי את המחשב, והאיטיות החלה שוב. החזרתי את שני המחשבים לקבלת איפי ע"י DHCP, אך האיטיות לא נעלמה. מחקתי את הפורטים שקידמתי, אך לשווא. איך אוכל לפתור את הבעיה? תודה רבה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  13. Started by Saskue,

שלום לכולם, אחי חוזר מאמריקה מחר והוא מביא איתו 2 מחשבים ניידים,בזמן שהייתו שם הוא השתמש באינטרנט אלחוטי וכעת הוא גם רוצה להשתמש בזה פה.עכשיו רציתי לדעת איזה נתב אלחוטי/ראוטר אתם מציעים לקנות ואם אפשר במחיר סביר. תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  14. Started by NmE,

שלום לכולם השאלה שלי היא כזאת: יש לי 3 מחשבים המחוברים לאינטרנט דרך נתב 2 מחוברים דרך נתב עם WNDOWS XP ועוד מחשב נייד המחובר לנתב אלחוטי שמחובר לנתב הרגיל (כן קצת סרט) עם WINDOWS VISTA עליו אני מעוניין לעשות תיקיית שיתוף איתם או עם 2 מהם הכי חשוב זה שיהיה לי שיתוף עם המחשב הנייד (VISTA) עזרתכם בהקדם תודה

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  15. Started by eegg,

אני רוצה להפוך מחשב ישן שלי לשרת באינטרנט, איך אני עושה זאת?

• 8 תגובות
    • 895 צפיות
  16. שלום לכולם, לאחרונה עברתי לvista ואני לא כל כך מוצא את הידיים והרגליים בכל מה שקשור לעבודה עם מספר מחשבים ברשת. עד עכשיו היו לי 2 מחשבים עם XP שהיו מחושברים בינהם עם שיתוף קבצים, תקיות, כוננים ואביסרים נוספים (מדפסת למשל). לאחר השדרוג של המחשב הראשי לוויסטיה אני לא מצליח לבצי שיתוף כזה בין המחשבים. בגדול מה שאני רוצה זה לקשר בין המחשבים כך שאחד יהיה מחובר לאינטרנט והשני יקבל אינטרנט דרך הראשון. בנוסף לשתף קבצים ומשאבים בין המחשבים. האם יש פה מישהו שיכול להסביר לי שלב אחרי שלב איך ניתן לעשות את זה? הערה: 1. אני משתמש ב NIS 2007 בתוך FW ואנטיווירוס. 2. אני מחובר לנטוויז'ן ולכבלים ע"י חייגן + מודם (לא ראוטר). תודה מראש, רם

17. טווח מחיר עד 350 ש"ח וברור אלחוטי תודה

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  18. Started by avi2014,

אני בנטוויז'ן 2.5 עכשיו בהורדות בביטורנט טס לי על 280-300 בלי בעיה.. אבל בהורדות http כל פעם קורה אותו הדבר מתחיל לרדת על 220+- ואז אחרי 5-6 דקות צונח ל17-18 בממוצע בכל הורדה מכל האתרים...כאילו מישהו בנטוויז'ן מוריד את "השלטר" והמהירות יורדת ב90%.

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  19. Started by shugi,

שלום. ברשותי נתב Dlink DI-524 כבר הרבה זמן. שני מחשבים מחוברים אליו בחיבור חוטי ובשניהם עד כה לא היו בעיות עם האינטרנט. לאחד המחשבים יש איפי סטטי, כדי לקדם פורט של התוכנה utorrent והמחשב השני מקבל איפי ע"י ה-DHCP של הנתב. בשבוע האחרון אחי (שברשותו המחשב השני) רצה גם לקדם פורטים לתוכנה utorrent, אז עשיתי לו איפי סטטי וקידמתי את הפורטים כרגיל. אמנם, לאחר פעולה זו, החלה איטיות משמעותית באינטרנט. קודם כל, בדקתי אם זה בגלל הספקית או בגלל המחשבים. כיביתי מחשב אחד, והאינטרנט עבד במהירותו הרגילה. הדלקתי את המחשב, והאיטיות החלה שוב. החזרתי את שני המחשבים לקבלת איפי ע"י DHCP, אך האיטיות לא נעלמה. מחקתי את הפורטים שקידמתי, אך לשווא. איך אוכל לפתור את הבעיה? תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  20. Started by WarMachine,

אני מעוניין לרכוש משתמש בשרת פרוקסי כלשהו, עדיפות לשרת בחו"ל, אודה אם מישהו יוכל לעזור לי בנוגע לשרתים מומלצים, טווחי מחירים, הסוגים השונים של השרתים, מה מקבלים בכל חבילה וכל מה שקשור בנושא. בתודה.

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  21. אולי למי שמבין זה ישמע טיפשי אבל חשבי על הרעיון הבא: לחבר שני מחשבים דרך האינטרנט כך שיתפקדו כמו שני מחשבים ברשת ו"יראו" אחד את השני וניתן יהיה למשל לשתף קבצים או לעשות משחק רשת שיהיה כמו משחק של רשת ביתית ולא דרך שרת המשחק. אם זה בלתי אפשרי ו/או טיפשי תסבירו בבקשה למה אם זה ניתן לביצוע תגידו איך בערך עושים את זה ?

• 5 תגובות
    • 598 צפיות
  22. Started by yilya,

שלום יש ברשותי שתי מחשבים נייכים המחוברים בניהם דרך רשת הכוללת שויצ' בין היתר... ומודם הUSB הרגיל של בזק לאחרונה קניתי מחשב נייד ברצוני ליצור רשת אלחותית בבית השאלה מה יותר כדי לעשות לקנות נתב אלחוטי חוטי? (תמליצו איזה בבקשה) או שיש דרך אחרת לחבר רשת אלחוטית.. התקציב לנתב בסביבות 400 שקל תודה

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  23. Started by qwerty1987,

מדובר בחיבור דרך הכבלים. לפני כשבוע התנתקתי מברק(היה לי חיבור קבוע) והתחברתי לבזק בינלאומי. עד היום לא נגעתי באינטרנט, והיום אני רואה שיש לי עדיין IP של ברק. בשיחה עם בינלאומי נאמר לי שהתעבורה עוברת דרך הכבלים ואין להם יכולת לראות אם אני מחובר בכלל או לא. בשיחה עם הכבלים התברר שברק לא שלחו קבצי ניתוק ולכן אני עדיין מחובר דרכם(למרות שאין לי כבר USER בברק). איך באמת עובד חיבור ללא חייגן ואיך ברק יכולים לחסום פורטים?(שעכשיו דווקא הכל עובד)

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  24. אני מעוניין ליצור רשת בצורה כזאת שבמחשב אחד יהיו שני כרטיסי רשת רגילים(PCI) כשלאחד יהיה מחובר מודם הרשת ולשני יהיה מחובר כבל רשת שיוחבר לכרטיס הרשת של המחשב השני... עכשיו השאלה היא האם הדבר לא יפגע במהירות הרשת של המחשב השני(התלותי) וגם האם אני יכול לחבר את שני המחשבים באמצעות כבל רשת רגיל או שאני צריך כבל רשת מוצלב?מה ההבדל ביניהם בכלל?

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  25. נכון לעכשיו יש לי 2 מחשבים שמחוברים אחד לשני (שרת - לקוח) המצב לא ממש אידאלי כמו כן יש לי אקס בוקס בסלון וכשאני רוצה להעביר אליו קבצים אני צריך לנתק את אחד מהמחשבים מהראוטר. ויש לי עוד מחשב שאני כמעט ולא משתמש בו כי אין בו אינטרנט. אז חשבתי אולי לעשות רשת עם ראוטר\HUB יש לי ADSL והמודם שלי הוא אלקטל השחור הישן - הבנתי שניתן איכשהו להפוך אותו לראוטר הייתי רוצה לקבל על זה יותר מידע האם הכבלים שעכשיו יש לי יתאימו גם לחיבור לראוטר ? אפשר גם המלצות לראוטר\HUB או שמה שאני צריך (אני לא ממש מבין בזה) ביינתים לפי תגובות בZAP ראיתי את שני הנתבים האלה: BR6104K ו BR6204WG שניהם של Edimax

• 1 תגובה
    • 619 צפיות

דיונים חדשים בפורומים