עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Moty_p,

שלום לכולם, אני מחפש סוויץ כדי לשטף כמה מחשבים ברשת שלי יש לי שאלה, אני צריך להגדיר את הסוויץ עם אני עובד עם שרת DHCP? כמה עולה בערך אחד פשוט?

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  2. אני לוחץ connect זה מתחבר.אני לא עושה כלום אבל הsent גודל במהירות ל 22,000 ואז הוא גודל קצת וזה קורה מבלי שאני עושה משהוא שקשור להורדה או משהוא למה זה ככה? אחרי שזה מחובר 2 דקות זה עולה בקצב איטי +20 +20 +20...

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  3. Started by guy_yeffet,

יש לי בעיות קליטה בבית.(2 קומות) האקסס פוינט שברשותי חדל מלפעול. הבאתי ראוטר של נט גיר מדגם 2200 ונאמר לי כי ניתן להופכו לנקודת גישה. האם למישהו יש הסבר מפורט כיצד עושים זאת?(בבקשה אל תפנו אותי לאתר של netchief כי לצערי זה לא מובן) *הראוטר הראשי שלי הינו הוטבוקס של חברת הוט. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 997 צפיות
  4. Started by tavlins,

שלום יש לי רשת בין 2 מחשבים בבית.. על הראשי יש אקס פי ובשני יש 98 החיבור הוא איידיאס אל 500 ק"ב.. והמודם נמצא באקס פי. בשניהם יש כרטיס רשת והם מן הסתם מחוברים בכבל.. עכשיו הבעיה היא - שאני שם לב שכשהכבל מחובר והרשת פועלת, המחשב שלי נהיה ממש איטי בייחוד האינטרנט וכל מה שקשור בפתיחת חלונות אקספלורר ואני דיי בטוח שגם מהירות ההורדה עצמה.. יש למישהו מושג מה אפשר לעשות כדי לשנות את המצב? אולי יש תוכנה או משהו.. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  5. יש לי כרטיס של ABIT (כן כן, זכיתי בהגרלה). איך אני עושה הארכה לאנטנה. הכבל המובנה רק 1מטר וזה כלום. תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by alondor,

ברשותי מודם ראוטר שקיבלתי מבזק בינלאומי מסוג: Netgear ADSL2 + Modem Router DGN1000 הוא נמצא בקומה השנייה והקליטה בקומה הראשונה חלשה מאד. רציתי לדעת מה האפשרויות העומדות בפני כדי לקבל קליטה בקומה הראשונה. האם אפשר לחבר מודם ראוטר נוסף (יש לי שני קווי טלפון בבית) ולהשתמש באותו שם משתמש וסיסמא לשניהם? (האם בזק בינלאומי מאפשרים את זה בתשלום נוסף?) אם לא, האם אני יכול להשתמש בראוטר שברשותי ולהוסיף לו עוד ראוטר כ-AP למרות שהוא לא תומך ב-WDS? קראתי את הפוסט בלינק הזה: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm אך לא מפורט שם לגבי מקרה כזה פרט להסבר כללי מאד: "במקרה והנתב הקיים אינו תומך ב-WDS, אופן ההגדרה של הנתב החדש כ-repeater תלויה בדגם הנתב עצמו. באופן עקרו…

• 2 תגובות
    • 3.9k צפיות
  7. חברת TRENDnet הכריזה בשבוע שעבר על קושחת DD_WRT לשלושה נתבים מתוצרתה התומכים בתקן 802.11ac. שלושת הדגמים הם TEW-818DRU‏ (התומך ב-AC1900), ‏TEW-812DR (התומך ב-AC1750)‏ ו-TEW-811DRU (התומך ב-AC1200). את קושחת ה-DD_WRT עבור נתבים אלה ניתן להוריד ישירות מהאתר של TRENDnet. כדאי רק לשים לב, שבדומה לנתבים אחרים, TRENDnet מציינת שהתקנת הקושחה מבטלת את האחריות על הנתבים. http://www.trendnet.com/press/releases/view.asp?id=2745

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. אני מחובר ברשת אינטרנט אלחוטית, וכאשר אני מעדכן את המערכת ווינדוס שלי פתאום האינטרנט מסרב לעבוד. לאחר שאני מעדכן את הווינדוס שום דבר לא עוזר, גם אם אני עושה שיחזור מערכת. רק אם אני עושה פירמוט חוזר (כבר עשיתי יותר מ-3 פירמוטים החודש בגלל זה) אני משתמש בווינדוס XP SP3.

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  9. אז הבעיה היא כזאת היום פירמטתי את המחשב, ניסיתי לעשות תיקיות שיתוף בין המחשבים שלי. עכשיו אם אני עושה תיקיית שיתוף מהמחשב שפירמטתי, המחשב השני יכול לפתוח את זה, אבל אם אני עושה תיקיית שיתוף מהמחשב השני אני לא יכול לפתוח.. כאילו אם אני עושה תיקיית שיתוף מהמחשב השני, אני רואה את ה"תיקיית שיתוף" אבל אי אפשר לפתוח אותה..

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  10. Started by aviv_g9,

שלום לכל חברי הפורום! יש לי דירה בת 6 חדרים וברצוני לרשת את כולה ברשת חוטית שאלתי היא באיזה כבלים ממולמץ להשתמש? ואיך אני עושה את זה מבחינה פיזית? הבנתי שיש גידים לכל שקע רשת וגם בכבלים עצמם אבל לא הבנתי את הסידור של הגידים? אם אפשר קצת חומר על כל העניין וגם תמונות אני מאוד אשמח לכל עזרה שתגיע מאמרים תמונות מדרכים כל חומר שיש :-* בתודה מראש אביב

11. Started by questionman,

יש לי כרגע הוטבוקס (כמודם) ונטבוקס (כראוטר) והקליטה נוראית. מהירות הגלישה היא 100 מגה. אני רוצה לחבר ראוטר שיספיק לפחות ל10-15 מטרים (לא יודע עד כמה זה רלוונטי אבל יש בדרך 3-4 קירות). האם הראוטר הזה יספיק? http://ksp.co.il/?select=.263..264.&list=1&sort=2&glist=1&uin=13096&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 אם אין משהו טוב במחיר הזה, יש טובים בסביבות ה200-300 שקלים?

12. הבעייה שלי היה כזו קבלתי מכתב שיש לי חוב אצל 013 עדין אין לי את כול הפרטים אבל לפי המידע שכבלתי מ 013 יש לי חוב לשרות לא ידוע עוד אינטרנט \שיחות לחול למה אני לא יודע בגלל ש013 אומרים שזה שיחות וחברה הגביה אומרת לאינטרנט אז שאלתי מאיזה שנה אז אם אמרו 2008 אז אמרתי לאם למה לא קבלתי שום מכתב אז אין לאם תשובה ואמרו לדבר אם חברת הגביה המכתב בא על השם שלי כתובת ומספר ת"ז הדבר הכיי מוזר ששאלתי את 013 באיזה כרטיס אני שלמתי אם אמרו לי ישרכרט 7427 והבעייה הי שאני בבנק דיסקונט מ 2006 והבנק נותן כרטיסים של ויזה אז יכול להיות שמשהו גנב את המידע שלי ? ו בנוסף אני בבזק בנלאומי ממתי שאני זוכר אז מה אני יכול לעשות ?

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  13. יש לי בבית רשת ביתית משום מה הכרטיס רשת במחשב האחרון שקניתי (לוח P35C DS3R ), כל הזמן תוקע את המחשב כאשר אני מעביר קובץ ששוקל יותר מכמה MB בודדים בהתחלה, הכל ישב על סוויצ' של 1 GB, לאחרונה כדי לאתר את מקור הבעיה, העברתי אותו לראוטר, ולכן הקצב ירד ל100 MB , וזה עדיין נתקע לי. הדרייבר עודכן לעדכני ביותר לכרטיס, וגם זה לא פתר את הבעיה. כאשר אני עושה PING, אין שום איבוד נתונים זה די מבאס אותי שהעסק נותן לי רק שיתוף אינטרנט, כאשר העיקר הוא שיתוף הקבצים ע"י המחשב הנ"ל יכול להיות שהכרטיס עצמו על הלוח תקול? וכיצד אני יכול לוודא זאת? בקשר לשאר המחשבים אני יודע בוודאות שהכרטיסים שלהם תקינים, הבעיה נוצרת רק עם המחשב האחרון.

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  14. שלום, אשמח אם תוכלו לעשות לי קצת סדר בדברים: יש לי נייד ואני רוצה לקנות נתב אלחוטי הביתה, לפי מה שהבנתי בנתב תהיה לי אפשרות לרשת פתוחה או מוגנת בסיסמא, הייתי רוצה לאפשר לגולשים מזדמנים בסביבתי (אני גר מעל גן ציבורי גדול) גישה לאינטרנט אבל לא הייתי רוצה שקצב הגלישה שלי יפגע מזה, שכל השכנים ישתמשו לי באינטרנט (זה קרה לחבר שלי שהשאיר פתוח ולאחר שבוע הבין שיש גבול), איך ניתן ליצור כללים מסוימים כמו נניח: כשאני מחובר אני מקבל את רוב רוחב הפס, שכל מחשב מזדמן יכול להתחבר לזמן קצוב וכ"ו האם ניתן לעשות את כל הדברים האלה בלי שיש מחשב קבוע מחובר לנתב? אשמח לעזרה כי אני רוצה לשתף אינטרנט אבל עם גבול, אשמח גם אם יש לכם קישורים למדריכים טובים כי מה שאני מוצא זה בעיקר דברים בסיסיים מא…

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  15. Started by MekoPelet,

אני רוצה לדעת מכיוון שאני לא מצליח למצוא את ההגדרה לזה. יש כמובן אפשרות ל MAC Filtering וגם IP Filtering אבל אני לא מעוניין לנתק את כולם מהרשת אלה רק להגביל אותם כדי שחווית המשחק שלי לא תהרס ע"י פינג של 300+ במשחקים כמו CS:GO ו Overwatch שאני משחק המון. הבנתי גם שיש netlimiter אבל לא הבנתי איך זה עובד בידיוק וביוטיוב זה מראה רק מדריכים בשפות זרות שאני לא מבין.

• 2 תגובות
    • 6.6k צפיות
  16. Started by Moty_p,

חזרתי לשננן את היסודות שלי בהכרות של מערכות הפעלה מסוגי שרתים לא הצלחתי להבין מה ההבדל בין Windows 2000 Advanced Server ל - Windows 2000 Server מה ההבדלים בינהם? האמת שגם Windows 2000 Pro זה גם בדיוק כמו שני הקודמים בשלושתם אפשר להתקין IIS (בטח גירסה 4) אולי ההבדל היחידי שהצלחתי למצוא זה בין גירסת הפרו לשרתים שאין בפרו אפשרות ל DHCP DNS וכל זה..

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  17. Started by Torian,

שלום, לאחר שהפכתי את הHOTBOX לנתב ראיתי שהוא קצת שונה בתכונות שלו, במיוחד בFIREWALL יש שם אופציות לחסימות של ג'אווה וחלונות קופצים וכל מיני שטויות ולמטה יש את אופציית הFIREWALL עם 3 אפשרויות: LOW,Medium,High, לא הבנתי איך בדיוק זה בא לידי ביטוי וכאשר שמתי אותו על HIGH הוא חוסם לי כמעט הכל, אני לא יכול לעשות כלום עם המחשב חוץ מלגלוש, איך אני יכול להגדיר אותו בצורה נכונה שתהיה לי גישה להכל כמו בנתב הקודם שלי אבל עדיין להיות מוגן מהתקפות מבחוץ? תודה

• 2 תגובות
    • 956 צפיות
  18. Started by elad2k,

הצלחתי בסופו של דבר לחבר את שני המחשבים שלי ברשת אבל יש לי בעיה : אני יכול לשתף קבצים רק של המחשב הלקוח כשאני מנסה מהלקוח להכנס אל המחשב השרת הוא אומר לי שאין לי הרשאה או משהו כזה מה הבעיה??? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  19. Started by XCG120,

שלום, אני מעוניין לשדרג את האינטרנט שלי למהירות 20 מגה הורדה, ו1 מגה העלאה... רציתי לשאול לאיזה מחיר אני יכול להגיע עים הוט כתשתית?ולאיזה מחיר אני אמור להגיע בבזק בנלאומי? כמובן לשניהם למחיר הכי נמוך שאני יכול להגיע איתם? בתודה

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  20. Started by solo53,

שלום לכולם האם ניתקלתם בבעיות התחברות וגלישה ב 013

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. מעוניין להקים רשת אלחוטית, הרשת תחבר בין מדיה סנטר שנמצא בסלון (WIN 7) לבין מחשב שנמצא בחדר (WIN XP SP3) שאליו מחובר המודם בכבל רשת. אני לא מתכוון להזרים מדיה מהחדר לסלון אלא לתת אפשרות למדיה סנטר להוריד סרטים עצמאית מהרשת במהירות כמו בחדר, החיבור שיש לי הוא לכבלים במהירות 3M ללא חייגן. אני מעדיף נתב בתקן N-אם כבר קונים שיהיה משהו טוב אשמח לקבל פירוט על הרכיבים שאני צריך לרכוש והמלצה לדגמים. התקציב עומד על 300-400 ש"ח

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  22. בקווי זהב נותנים את המודם הזה ורציתי לשאול אם מישהו עובד איתו והאם אפשר להפוך אותו ל- Router כמו האלקטל... ? תודה The Doorman

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום, אני מחפש לקנות את הנתב הכי טוב ש300 ש"ח יכולים לקנות, שיעמוד בעומס של כמה מחשבים עובדים עם תוכנות P2P ומשחקי רשת וכו' במקביל [אנחנו נעים בין 4 במינימום ל10 מחשבים במקס' שמחוברים על הנתב הזה (כמובן עם סוויץ' שמגדיל את כמות החיבורים, זה פחות עקרוני לי)] וכולנו אוהבים מאוד להוריד מהEMULE והBITTORENT וכו' ובין היתר אני גם משחק [וגם אנשים אחרים ברשת] משחקי רשת כבדים. אז בקיצור, ראוטר שיאפשר לי להעביר הרבה מאוד פורטים במקביל, שיעמוד בהרצת תוכנות כמו EMULE ממספר מחשבים במקביל [שלא יתנתק לי, מה שיש לי עכשיו מתנתק כל דקה אם אני מפעיל אימיול אפילו אם רק במחשב אחד] וזהו בעיקרון, לא אכפת לי אם הוא לא יהיה אלחוטי, למרות שזו אופציה בהחלט מבורכת אם יש משהו שעונה לצרכיי בעד 300 ש"ח…

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  24. שלום לכולם אני מדבר על שתי מחשבים שה SERVER הוא windows xp pro ויש לו שתי כרטיסי רשת כי אחד מחובר ל ADSL והשני לכרטיס רשת בשביל הרשת הביתית וה CLIENT הוא win98 se עם כרטיס רשת וכמובן כבל מוצלב זה ברור רציתי לשאול אתכם מה הדרך הכי מהירה מבחינת הגדרות כדאי פשוט לעשות דרך האקס פי את ה home small network disk וזהו או שיהיה התנגשויות בגלל שזה שני מערכות הפעלה שונות ? תודה מראש חברה... וכמובן בסופו של עניין אחרי כל ההגדרות מה הדרך הכי טובה לשתף את האינטרנט בהם ? שוב תודה

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  25. Started by fit3,

שלום אנשים יש לי 2 מחשבים בבית שמחוברים בכבל מוצלב ועד עכשיו הרשת פעלה מצויין במשך שנתיים לפני כמה ימים פיתאום מתה הרשת וכול הניסיונות שלי להחיות אותה לא הצליחו רציתי לדעת האם יש דרך לבדוק את הכרטיס רשת האם הוא תקין??? האם יש תוכנה או משהו כזה? עשיתי PING לשני הכרטיסי רשת ושניהם מגיבים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.