רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
עד לפני שבועיים היו לי שני חיבורי חייגן לבזק בינלאומי ולנטויזין. מאחר ובבזק בינלאומי היו לי פינגים מאוד גבוהים לא יכולתי להיכנס למשחקי רשת וכחלופה הייתי משתמש עם חשבון הנטויזין שלי. לפני שבועיים קניתי PS3 ועל מנת לחבר אותו לרשת חייבים חיבור ללא חייגן (לא ניתן לעשות לו חייגן) ולכן ביקשתי בבזק לעבור לחיבור ללא חייגן. מרגע שהעבירו אותי לחיבור כאמור, אינני מצליח להתחבר לחיוג של נטויזין כנראה בגלל שבזק בינלאומי מחובר כל הזמן. האם בכל זאת יש דרך לעשות זאת ולהתחבר עם חייגן של נטויזין ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני משתמש ב Windows XP ומאז שעברתי לרשת אינטרנט אלחוטית בבית, איבדתי את האייקון שמציג את פעילות תקשורת האינטרנט. האייקון נראה בצורה של שני מחשבים מהבהבים לסירוגין כאשר יש זרימת תקשורת נכנסת ויוצאת. האם מישהו יודע כיצד ניתן להחזיר את האייקון הזה גם כאשר האינטרנט פעיל ללא צורך בחייגן? הדבר חשוב לי מכיוון שאני מעוניין לראות בזמן אמת את מצב תקשורת האינטרנט. אני מחובר דרך חיבור ADSL אם זה משנה... תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 996 צפיות
-
-
הייתי מוריד על כמעט מהירות מקסימלית של הרוחב פס שלי, ובימים האחרונים קשה לאימיול למצוא שרתים עם High ID (אבל מוצא מידי פעם), ובשאר טוען שהפורטים חסומים (וכמובן הם לא). בשרתים שהוא מתחבר אליהם (Low/High) הוא לא מוצא קבצים שכיחים, ואם הוא כן מוצא ויש להם המון מקורות, הוא לא מצליח להתחיל להוריד אותם, ועוד כאלה דברים מוזרים... ניסיתי עם/בלי ראוטר, עם/בלי FW על מספר מחשבים ועם מספר גרסאות שונות של אימיול (כולל את הגרסה המקורית), עם מספר רחב של פורטים שונים... אותם סימפטונים בכול קונפיגרציה, הדבר היחידי שלא ניסיתי עדיין זה להחליף ספקית אינטרנט... חיפשתי קצת בנט ומסתבר שיש עוד כאלה שסובלים מהתופעה, והם גם מנויים ב- 014... מי כאן גם שם לב שהשתנה משהו בהורדה/חיבור דרך אימיול? ומי …
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול בקשר לרשת חוטית בקצב 1gigabit הבנתי שצריך כבלים לפחות CAT5E אז השאלה בעצם האם כל הכבלים שמחברים בין המחשב לממתג ,בין הנתב לממתג ובין המודם לנתב כולם צריכים להיות CAT5E או רק הכבלים שעוברים בין המחשבים השונים לממתג? ועוד שאלה ההבדל בין כבלים של CAT5E ל-CAT6 הוא עקרוני ? תודה. וד"א מצטער שזה אשכול שני היום פשוט אני בדיוק מחבר את זה היום.
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח מס' פורטים לשימוש בתוכנות בנתב של Edimax BR-6204Wg. קיימים מס' שדות למלא : Private IP Private Port Type Public Port Comment איזה כתובת IP אני רושם שבפרייבט IP? ואיך אני בודק מה הכתובת שלי? מה אני כותב בפרייבט PORT ומה בפאבליק PORT? וב-TYPE לבחור TCP+UDP נכון? תודה.
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חדש בפורום מגניב זה! באתי לכאן כדי לקבל עזרה לגביי הראוטר שלי! Siemens SL2-141 ADSL Router! אני משחק במשחק ששמו Warcraft 3! כדי ליצור חדר במישחק זה אני צריך את הפורטים: 6112-6119 UDP+TCP! פתחתי את הפורטים האלו! עדיין לא עובד לי.. אני משתמש ב Windows Vista Home Preimum ביטלתי את ה FIREWALL אבל עדיין לא עובד לי ... עכשיו.... אח שלי גם משחק במישחק הזה. והוא יכול ליצור חדר ואני לא! אולי זה ביגלל המערכת NAT שיש לי בראוטר אם יש! האם המערכת הזאת היא זאת שגורמת לבעיות? בבקשה עזרו לי! תודה סהר כהן...
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכם, לפני כמה ימים פתחתי נושא שבו ביקשתי שתמליצו לי על ראווטר חדש כי חשבתי ששלי התקלקל, מסתבר שלא. פשוט הורדתי את העידכון הקושחה העדכני ביותר מהאתר והוא הסתדר. לגבי הבעיה הנוכחית, יש לי ראווטר של Level One דגם WBR-3406TX. שמתי לב למשהו שקורה באופן קבוע. שהראווטר עובד תחת עומסים שעות רצופות לדוגמא תוכנת שיתוף קבצים שפתוחה לכמה שעות או סתם שהוא פתוח כמה ימים רצוף הביצועים ממש יורדים. שאני נוגע בראווטר הוא מאוד חם ואני לא יודע אם זה משפיע על הביצועים שלו. שאני מכבה אותו ואחרי כמה זמן הוא מתקרר ואני מפעיל אותו אז בבדיקות שאני עושה אני מקבל בדיוק את הביצועים שאני אמור לקבל מהספקית וברגע שהוא מתחמם\תחת עומס רצוף הביצועים יורדים פי 2. בדקתי את זה במשך כמה ימים וזה המצב. האם…
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום! התקנתי היום רשת אלחוטית ביתית. אני מעוניין לחסום את הנתב בסיסמא ככה שמחשבים חיצוניים(כגון שכנים) לא יוכלו להתחבר אליי.... קראתי במדריכים אבל לא ממש הבנתי! הרשת מופעלת ע"י נתב LINKSYS WRT54GL ומחוברים אליה שנייד שלי והנייח שלי. אשמח לעזרה, תודה מראש לכולם.
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
דפי אינטרנט רבים לא עולים כאשר המודם מחובר לראוטר ואילו כאשר המודם מחובר למחשב הכל עובד כרגיל. אם מישהו מכיר את הבעיה אשמח לעזרה. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני לוחץ connect זה מתחבר.אני לא עושה כלום אבל הsent גודל במהירות ל 22,000 ואז הוא גודל קצת וזה קורה מבלי שאני עושה משהוא שקשור להורדה או משהוא למה זה ככה? אחרי שזה מחובר 2 דקות זה עולה בקצב איטי +20 +20 +20...
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
1)עברתי דירה וקניתי מחשב נוסף אז אני צריך ראוטר (אני לא מבין גדול בראוטרים) אני צריך ראוטר שמתאים ל2 קומות. הראוטר עצמו יהיה בממ"ד 2)האם זה אפשרי לנתק מחשב אחד והמחשב השני עם הראוטר יקבל את כל רוחב הפס?? 3)שמעתי בIVORY על רשת על חשמל יכול להיות שזה הפתרון בשבילי??[br]פורסם בתאריך: 5.08.2008 בשעה 13:54:24 הקפצהנוו תענו לי זה דחוף!! עריכה:לא שמתי לב לחוק ההקפצה אני חדש כאן..
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
לאחרונה נודע לי שאם אני מחבר hub למודם אז אני יכול לחבר אותו לכמה מחשבים והוא משמש כראוטר לכל דבר. עד כמה נכון הדבר? (למקרה שתשאלו - כן, יש לי חיבור ללא חייגן.) תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה הולכים לעשות עם הקווים לאירופה ? אני (ועוד הרבה) יכולים לשחק במשחקי רשת רק בשעות 1:00 בלילה עד 11:00 בבוקר . הולכים להוסיף קו לאירופה או משהו ? יש איזה תכנונים עם זה ? כי זה ממש פטטי לשלם עוד לחבילת גיימרים .. שיעשו על כל דבר חבילה מותאמת וזהו . מ11 בבוקר עד ל1 בלילה יש עומס על הקווים ככל הנראה ויש לאגים מטורפים לכל השרתים באירופה .. אם אני משחק בשרת ישראלי אין לאגים .. ורק בשעות שציינתי אפשר לשחק בלי לאגים בכלל, ככה שהבעיה זה אצל הספקיות .
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי ראוטר אלחוטי של 3COM דגם 3CRWER100-75, יש לי שני מחשבים נייחים שמחוברים אליו חוטית ונייד אחד של LG מסדרת E500 שמחובר אליו אלחוטית. הרשת בשני המחשבים הנייחים עובדת טוב ואילו בנייד הרשת האלחוטית מתנתקת כל כמה דקות וחוזרת. ממה שהבנתי בתמיכה של 3COM (בחור כנראה רוסי שמדבר אנגלית...) שאין שום בעיה בחומרה אלה זאת בעיה של קונפיגורציה. אי מחובר לאינטרנט דרך הכבלים וברק, חיבור ללא חייגן. בנייד מותקנת ויסטה ואילו בנייחים XP. אין בעיה של קליטה בנייד, מראה 4-5 קווים מתוך 5. בדקה שתיים שהאינטרנט עובד בנייד הוא עובד אחלה. עשיתי עדכון תוכנה לראוטר ולפי מה שראיתי אין צורך לעשות עדכון חומרה. (הגרסההכי עדכנית כרגע לפי היצרן). ניסיתי חיבור לא מאובטח וחיבור כן מאובטח, לא שי…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בעבודה ויש פה אינטרנט אלחוטי,התחברתי עם הנייד{מערכת ויסטה}האינטרנט עובד מעולה,אני מנסה להתחבר לתוכנת CARBONPOKER משחק פוקר למי שלא מכיר ותקוע במסך כניסה,יש לי גישה לראוטר,ביטלתי את החומת אש של ויסטה ועדיין לא עובד,נראהלי שצריך לעשות משהו בראוטר,תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום יש לי שתי מחשבים אחד נייד מדגם DELL INSPIRON 6400 והמחשב השני מחשב נייח המחשב הנייח עובד כמו שצריך,אבל הבעיה במחשב הנייד אני הבאתי למשהו את המחשב הנייד והוא כנראה נגע בהגדרות אין לי מושג של מה הוא מזהה את הרשת האלחוטית והוא מראה לי תעוצמת קליטה(הכי חזק)אבל האינטרנט לא פועל מה הבעיות האפשרות, תודה רבה ויום טוב,ושבת שלום
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב (Windows Xp 32Bit). המחשב שלי מחובר לראוטר דרך כבל אבל משום מה אין אינטרנט במחשב.. מזמן לא פירמטתי אבל אם אני לא טועה אז לא הייתי צריך להגדיר כלום והיה לי אינטרנט ישר... יש משהו שאני מפספס? ???
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום רב ! נתקלתי ב subnet mask 255.255.255.255 מה זה? אני מכיר עד 255.255.255.0 תודה מיקי[br]פורסם בתאריך: 10.08.2008 בשעה 23:07:20 מצורף תמונה עם הנתונים הנ"ל[attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא מצליח לפתוח שרת משחק או כל שרת אחר עם הראטור, זה תמיד פותח שרת עם האייפי הזה 10.0.0.1, איך אני עושה שזה יביא אייפי של האינטרנט? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
Is there at the market antenna that support N ? I couldn't find it at stores - it all says B/G support... Is there any differences between N/BG on air ? length/width ? Can N work through B/B antenna type ?
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני עובד דרך אינטרנט זהב ושמתי לב למשהו מדהים UTORRENT... בלי חייגן אני בקושי מחוברים לאנשים בחו"ל ומוריד רק מישראלים אבל עם חייגן VPN תוך כדקה אני מתחיל להוריד ממש מהר (מהירות מקסימלית שלי) מהמון אנשים שכולם מחו"ל האם אינטרנט זהב מגבילה את זה בכוונה... ובכלל מה היתרונות/חסרונות של החייגן....
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
במידה וזה לא שייך לפה אשמח אם יעבירו את זה למקום הנכון. סיקור: (הקושי שלי הוא בסוף העמוד) יש לי שני מחשבים שנמצאים מאחורי ראטור עם NAT וכל היציאות סגורות. כל מחשב נמצא במיקום אחר. אני מעוניין לחבר בין שני המחשבים ב VNC. לULTRAVNC יש שני פתרונות לחיבור מאחורי NAT , 1. הוא REPEATER למצב שבו יש לי רשת שלימה של מחשבים ב NAT ואני מנתב פורט אחד למשל 5901 למחשב\שרת ובו מותקן הREPEATER וכשאני רוצה להתחבר למחשב ברשת הפנימית אני שם את כתובת האיפי של הרשת\נתב\NAT\באינטרנט והיציאה הנ"ל וביעד אני שם את כתובת האיפי או שם של המחשב ברשת הפנימית + יציאת שרת ה VNC ואני מגיע אליו. 2.ה REPEATER במצב שונה שבו יש מחשב שמחובר ישירות לאינטרנט ללא חציצה או עם שתי יציאות פתוחות 5900 ו 5500 ב NAT\פ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, היום קניתי מחשב ואני מעוניין לצרף אותו לרשת אלחוטית. הראוטר הוא LINKSYS WRT54GL. יש לי במחשב ישן כרטיס Edimax EW-7128G PCI שנראה לי מתפקד לא רע וניתן לקניה גם היום ב-85 ש"ח (מחיר פעוט יחסית). יש לי שתי שאלות: 1. האם גם היום כרטיסי usb לא מומלצים למי שמוכן לפתוח את המארז ולתקין היות והביצועים שלהם נחותים והם סובלים מניתוקים וזלילת חשמל? 2. האם שווה להשקיע השקעה עתידית בכרטיס תומך MIMO שעולה 200 ש"ח (לעומת 85), למרות שכרגע הראוטר לא תומך בו (בתדר החדש)?
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
האם זה אומר שמישהו מתחבר על "חשבוני" בWI-FI? אצלי בבית אין רשת אלחוטית, האם יש צורך לכבות אותה? או שאין סיבה לדאגה? *עריכה* - הסתדרתי, כיביתי.
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-