עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אהלן יש לי 2 מחשבים, שניהם רצים על XP, יש כבל מוצלב ויש גם נתב אלחוטי מתאם USB אלחוטי בכל אחד. איך אני מגדיר את הרשת או מה אני עושה כדי שאני יוכל להעביר קבצים ממחשב למחשב בצורה פשוטה ומהירה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  2. Started by ImFondOfComputers,

לפני מספר ימים התקנתי Windows 7, ובגלל אירועים בלתי צצפויים עברתי אליו באופן קבוע. כבר מההתקנה האינטרנט עבד מאוד לאט, ולאחר בדיקות שונות בהם בין היתר חיברתי את הכבל רשת ישירות למודם, גיליתי שהראוטר גורם לבעיה. לאחר שלא מצאתי דרך לפתור את הבעיה התייעצתי עם חבר שהציע לי לאפס את הראוטר, וכך עשיתי, אך נאלצתי להתקשר לבזק כדי שיעזרו לי להגדיר מחדש את הראוטר, ומאז האינטרנט הרבה יותר איטי מכפי שהיה קודם לכן. איך אני יכול לפתור את בעיית הראוטר שמאט את האינטרנט? ואיך אני יכול לפתור את בעיית המהירות האיטית של האינטרנט ב-Windows 7 (בגרסת XP לא הייתה כלל בעיה)? תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  3. יש לי עכשיו KHDSAA.132 ואני לא יכול לעשות הפניית פורטים.... אז הבנתי שאם אני יעדכן את התוכנה של המודם זה יסדר את ההפנייה לא?

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  4. שלום! יש לי שני מחשבים ומודם אלקטל אחד, אז עכשיו המחשב החדש מחובר עם NIC o/b למודם ועם כרטיס רשת שני הוא מחובר למחשב השני ( בו גם יש כרטיס רשת...) באמצעות כבל מוצלב. יש עוד משהו שאני צריך לעשות עכשיו, כמו הגדרות שונות? במחשב שמחובר למודם יש XP ובישן יותר יש ME. ד"א לא מצאתי תפרון בחיפוש...

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  5. Started by neo690,

מה קורה אם את ה USB אני מחשב למחשב אחד ואת הרשת למחשב שני? שניהם יוכלו לגלוש? ככה עושים רשת? תודה

• 8 תגובות
    • 857 צפיות
  6. ערב משובח לנו, אני אתאר את המצב שלי... יש לנו בית של שתי קומות. אנחנו רוצים להקים רשת ביתית בין שני מחשבים שנמצאים בשני חדרים בשתי קומות נפרדות (אין אפשרות לרשת קווית). עכשיו, יש בין המחשבים בערך כ-25 מטר (בצעדים) זה לא מרחק גדול מאד, אבל יש להתחשב בקירות, מדרגות, רהיטים ולכן צריך רשת חזקה, עם טווח ארוך ויציבות. מה שהציעו לנו בחנות המחשבים שקנינו בה את המחשב זה: Edimax AR-7024WG 54mb+modem adsl Wireless router מחיר: 565 ש"ח. Edimax EW-7128G wireless adapter מחיר: 200 ש"ח. עכשיו, דבר ראשון אני רוצה לדעת מה שווים הפריטים שהציעו לנו? אם הם יספיקו ואם הם שווים את המחיר? דבר שני, מישהו יכול להסביר לי את ההבדל בין שיטות השידור A,B,G ומה אני צריך במקרה שלי? …

• 6 תגובות
    • 857 צפיות
  7. Started by HitmanW,

אהלן אנשים, שמעו שמתי לב כבר כמה זמן שיש לי בעיה באימיול שהוא סתם ככה "מאבד קשר" עם איזשהו שרת שאליו אני מחובר מספר שעות לפעמים אפילו פחות. וברור שעדיף להיות מחובר לDonkeyServer No2 מאשר להיות מחובר לBigBang5 (או כל אחד מהבנגים למיניהם..). אני חושש שבעיה משפיעה דרסתית על קצב הורדה קבוע ואני נאלץ לחכות הרבה יותר זמן בכדי שהורדה כלשהי תסתיים. אגב נראה לי הבעיה הייתה לי מאז שיש לי אינטרנט (אני בנטוויז'ן מאז ומתמיד) ופשוט עכשיו חשבתי שאולי הגיע הזמן לשאול אם מישהו יודע איך ומה לתקן ;D אז קיצר כל הפורטים פתוחים, יש לי HIGH ID, כשמתחבר לרשת KAD הפיירוול עומד על OPEN. מה אתם חושבים הבעיה?

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  8. Started by ybm3884,

בבניין שלנו יש אינטרנט אלחוטי , הבניין קיים מ 5 קומות שבכל קומה קיים פיר מעלית מבטון מזויין הקומה מקיפה את המעלית זאת אומרת : ישנם משרדים משני צדדי המעלית בקומה הרביעית קיים ראוטר ובקומה השניה קיים אקסס פוינט , עכשיו הבעיה השלי היא כזאת אני מעוניין שתהיה לי קליטה שווה בכל אזור בבנין , מה עליי לעשות שקלתי להעלות את הראוטר לקומה ה 5 ובעצם"למשוך" משם את הרשת להקים אקסס פוינט בקומה השלישית והראשונה אנא רבותי עצות ,כל מה שאני מחפש בעצם זה לגרום לרשת להיות שווה בכל הבניין . בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  9. Started by Idan-h,

אני צריך לדעת איזה פורטים צריך לפתוח בשביל המירק, כי לחלק מהשרתים זה לא מתחבר לי. הנה הודעה שהמירק נותן לי: [10053] Software caused connection abort אז זה כנראה מהפיירואל של האלקטל 510. אם מישהו יודע אז תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  10. קודם כל ראשית לכל חברי הפורום המופלא הזה בזמן האחרון שאני פותח תאינטרנט במשרד [ זה קורה בעוד 4 מחשבים] אני מקבל הודעה Http connection timed out" messages from IE האינטרנט מגיע לאתר שאני רוצה אבל לוקח לו הרבה זמן. בחברה שאני עובד בה משתמשים גם במוזילה וגם באקסלפורר .ובשניהם מקבלים תשגיאה תודה מראש לכל העזורים

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  11. Started by efod26,

שלום, התקנתי ראוטר בבית והכל עבד כמו שצריך, אני רואה את המחשב כשאני מנסה להעביר קצבים ממנו לנייד אבל הוא נותן לי הוראת שגיאה שכביכול הגישה נדחית בלפטופ רץ על XP והמחשב על וינ' 7 מי יוכל לעזור בזה?

• 8 תגובות
    • 857 צפיות
  12. Started by itaysp,

נהיה לי בלאגן במחשב. זה מה שאני יכול לומר. היום במגרה נכנסתי לחיבורי רשת ולהפתעתי מצאתי 2 חיבורי רשת. ושניהם פעילים (!!) יש לציין שיש לי רק כרטיס רשת אחד והוא על הלוח אם. אין לי כרטיס טלויזיה (לפחות לא מחובר עכשיו) דרך הפיירוול גם ראיתי שאני מחובר דרך החיבור של ה TV הזה והוא פועל ב 30MBPS (לא שזה ממה משנה) וגם האי פי הפנימי שלי שונה. הנה כמה תמונות: [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  13. Started by AppleJack,

יש לי רשת של 3 מחשבים עם נתב. שלושתם היו XP Pro עד עכשיו והכל עבד מצויין. עכשיו התקנתי את גרסאת ה-64bit של חלונות על מחשב אחד, עשיתי את ההגדרות הבסיסיות וכו'... אני יכול להתחבר לאנטרנט אבל אין לי שום קשר ל-2 המחשבים האחרים. אין אליהם פינג ואיו גישה . מה עושים ?

• 14 תגובות
    • 857 צפיות
  14. Started by Cheif,

שלום לכולכם, כפי שקראתם בכותרת, מהיום עדכונים מהאתר ומהבלוג של NetCHEIF מופיעים גם ב-Twitter תחת הכינוי NetCHEIF. היכנסו ל- http://twitter.com/NetCHEIF (או מהטלפון הסלולרי http://m.twitter.com/NetCHEIF), וכל העדכונים מהאתר והבלוג יופיעו לפניכם. תודה. CHEIF

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  15. צריך ראוטר אלחוטי + כרטיס רשת 1. בבקשה המלצות עד 250 שח. תודה.

16. במהירות של הdownload? כי כידוע לי המהירות של הdownload תלוייה גם במהירות האפלוד ככה שאם אני מגביל את האפלוד זה גם יאט לי בעצם את ההורדות בנוסף לזה שזה יאט את ההעלאות? אני צודק? ואם כן אז לאיזה ערכים מומלץ להגביל תאפלוד?

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  17. Started by crazydiamond,

מחשב של חמי מותקן win 2000 sp4 - ללא firewall הגלישה היתה בסדר, עד שנוצר מצב שהמודם היה מחובר אבל אי אפשר להיכנס עם הדפדפן או להוריד דוא"ל בתמיכה אמרו שנחסמו לי הפורטים port 80 ועוד, והמליצו לי לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש את מערכת ההפעלה, האם יש פתרון קל יותר? ה firewall הוסר בגלל שכאשר הוא היה מותקן אי אפשר היה לגלוש בכלל (mcafee firewall ) וכאשר הוא הוסר כן אפשר היה לגלוש, מה הסיבה לכך?

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  18. דבר מעניין שגיליתי, ואשמח לשמוע עוד דעות. ליוטיוב יש דרך לבדוק קצבים - פה http://www.youtube.com/my_speed# גיליתי להפתעתי שב-360p הוידאו עובר בקצב של 20,000 kbps. לעומת זאת, ברזולוציה של 720p הוידאו עובר בקצב הרבה יותר נמוך של כ-5,000 kbps. המסקנה שלי היא שאנחנו נדפקים, בגלל שכנראה יש פה מנגנון caching - הרבה אנשים רואים ב-360p ולכן זה ב-cache (אצל הספק? באקאמי?) אבל כשרואים קיבצי וידאו שפחות אנשים רואים אז זה על הפנים! מעניין לשמוע תוצאות ודעות שלכם.

19. Started by OmegaShadow,

קניתי את הנתב היום. שאלה ראשונה - למה כשאני נכנס דרך https לנתב (אחרי שהגדרתי לו) הוא מודיע לי על certificate error ושואל אותי אם אני בטוח שאני רוצה להכנס ? זה קורה לי גם באקספלורר וגם בפיירפוקס. וזה קורה גם ב original firmware וגם ב- dd-wrt v23. וזה מוזר כי ה-certificate נראה בסדר גמור והתאריך שלו גם תקין. שאלה שנייה - למה אחרי שעשיתי flash ל- dd-wrt הוא לא מבקש ממני סיסמא מתי שאני נכנס ל- web interface ? עריכה: נראה שהוא שמר את הסיסמא שלי אבל הכל עכשיו בסדר (לגבי השאלה הזו). תודה

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  20. שלום לכולם וערב טוב! קניתי נתב חדש היום לעבודה נתב D-Link דגם: DI-604 עם פיירוול פנימי ואני רוצה לדעת איפה אני יכול לקבל הסבר על איך לחבר אותו מבחינת הגדרות והכל פשוט קיבלתי אותו ללא הסברים אולי מישהו יודע היכן יש הסברים להתקנת רשת של 3/4 מחשבים עים נתב ? ( הסבר קצר אני מבין פחות או יותר פשוט אף פעם לא עשיתי את זה ואסור לי שבעבודה יראו שאני מבצע " ניסוי ותהייה " אני חדש בעבודה ועדיין צריך להוכיח את עצמי זה לא עיקר עבודתי אבל אם אני כבר שם...). אני יודע שצריך לחבר לכל יציאה של הנתב כרטיס רשת במחשב אחר ואת היציאה השנייה למודם adsl מה שאני צריך זה הגדרות מבחינת תוכנה ופיירוול ואיך אני מחבר מדפסת שתעבוד עם כל המחשבים (למדפסת אין חיבור רשת ) סליחה שקישקשתי יותר מידי…

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  21. שלום , יש לי רשת אלחוטית בבית עובדת ולפטופ מחובר אליה אני רוצה לחבר מכשיר שאין לו כרטיס wifi כמו XBOX או ממיר לוויני דרך הלפטופ לאינטרנט. חיברתי בין הנייד למכשיר באמצעות כבל מוצלב. עכשיו איך אני גורם שהאינטרנט יעבור למכשיר מהלפטופ ? :s05: אני מבין שיש דבר שנקרא גשר איך אני מגדיר את המכשירים ללפטופ ? אני משתמש ב XP T42 תודה

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  22. לא יודע אם זה אמור להיות פה או לא אז תסלחו לי... כשאני מפעיל מחדש את המחשב ונכנס לאינטרנט הוא פועל בטיסה... וכשאני מפעיל את האזוראוס אז הוא הופך לאיטי ביותר... עכשיו אני לא יודע מה הבעיה, או שאין לי מספיק זיכרון או לא יודע מה... :errrr: תודה מראש slim_shady....

• 7 תגובות
    • 857 צפיות
  23. Started by asaf050,

אני רוצה לשמוע מה דעתכם, חוץ מהתקנת השרת שזה כולל מחשב, לינוקס, רישיון לCPANEL וכו' במה זה כולל מבחינת החיבור לאינטרנט? יש למישהו מושג?

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  24. Started by momi2004,

יש לי אזטק שעושה קצת בעיות, ואני רוצה להחליף למשהו חדש. מה מומלץ היום? אני מחבר למודם ראוטר של אדימקס 6204.

• 4 תגובות
    • 856 צפיות
  25. הי כולם. כרג אני כותב מהמחשב נייד של אחותי, אז אני מתנצל על טעויות קטנות בכתיב מראש אני פשוט לא רגיל למקלדת הזאת. בכל מקרה, מאתמול בלילה לא יכולתי בכלל להיכנס לשום אתר באינטרנט ולא לשאר המחשבים ברשת. יש לי Router אלחוטי של Edimax וכל שא המחשבים שמחוברים עליו, גם חוטית וגם אלחוטית מחברים לאינטרנט ולרשת ועובדים מצוין. המחשב שלי מתחבר חוטית דרך כרטיס רשת אלחוטי Onboard של Nvidia (יש לי Nforce 4 של MSI - ראו מפרט) ניסיתי לשנות את ההגדרות של הכרטיס רשת אבל כל פעם שבכלל ניסיתי לגעת במשהו החלון של השינויים נתקע ברגע שלחצתי על Apply. ניסיתי למחוק את הדריברים ולהתקין שוב, ושום דבר לא עזר. היום פירמטתי את המחשב אבל עדין אני נתקל באותה הבעיה - אני לא יכול להתחבר לאינטרנט ואני …

• 4 תגובות
    • 856 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.