עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by baz0r-,

כבר הרבה זמן אני מנסה לפתוח פורטים ולא משנה מה ניסיתי לא הצלחתי, אפילו פתחתי פה טופיק אבל לא הצליחו לעזור לי הראוטר הוא WGR614 V7 של Net Gear אני מנסה לפתוח פורטים דרך הראוטר אבל זה לא עובד וניסיתי לסגור את הפיירוול לתת גישה דרך הפיירוול והכל, פשוט לא מצליח לפתוח את הפורט

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. Started by mami345,

שלום! אתמול כשנכנסתי לצ'ט של נענע היה רשום שהגישה שלי חסומה לחדר הלובי! עכשיו, אני לא עברתי על שום חוק/נוהל שלהם וזה מוזר לי שחסמו אותי. מישהו יודע אם אפשר לבטל את החסימה בדרך כזו או אחרת? - הם לא עונים לי בקשר לחסימה :-( הערות: יש לי ראוטר, התקשרתי לספק האינטרנט והוא אמר לי שהאיי פי שלי הוא דינמי! בבקשה תעזרו

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  3. Started by y_a_n_i_k,

אני לא כ"כ יודע אם זה קשור לכאן אבל אם מפה תבוא הישוע אני אשמח, אז ככה, אני מחפש פתרון טכנולוגי לא יקר, אשמח לעצות, זה המצב: יש לי 2 טלוויזיות ב2 חדרים סמוכים (2 הטלוויזיות צמודות לקיר), ואני הייתי רוצה שהאקס בוקס יהיה מחובר לל2 הטלוויזיות, אחת מהן בקוי והשניה צריכה להיות מחובר בצורה אלחוטית, אני לא מעוניין לקדוח בקיר וכו'... חשבתי קודם כל לחבר את האקס בוקס למפצל HDMI, משם יציאה אחת לך לטלוויזיה והיציא השניה תהיה עם ממיר HDMI TO ETHERNET, חיבור הETHERENET יתחבר לממיר מתח לרשת שבחדר השני ומשם יהיה ממיר ETHERNET TO HDMI שיתחבר לטלוויזיה, השאלה אם כל זה אפשרי?

• 0 תגובות
    • 970 צפיות
  4. Started by mosheshatkay,

יש לי רשת הכוללת 13 מצלמות IP ממונעות מסוג Sunell IP54/60DN/Z36, המחוברות למתג מסוג D-Link DGS-1016D, ואליו מחובר גם מחשב הצפייה הכולל לוח אם MS-7336, מעבד אינטל ליבה כפולה E2160 בתדר GHZ 1.8, וזכרון של GB 1. כרטיס הרשת הוא חלק מלוח האם. כאשר אני מחבר כל מצלמה בנפרד למתג הכל עובד כשורה, גם התמונה וגם השליטה בתנועה. כאשר אני מחבר את המצלמות אחת אחרי השניה למתג, המערכת מתחילה לגמגם אחרי המצלמה השלישית - רביעית, התמונות מתחילות להיות קופצניות והתגובה של המצלמה נעשית כמה שניות אחרי הלחיצה על העכבר. האם יש למישהו השערה מה הסיבה ואיך להתגבר עליה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by kolxxx,

שלום, אתם בטח כבר מכירים את הסיפור... יש ברשותי נתב hotbox ובניין רב קומות. הקליטה בקומה התחתונה חלשה וחשבתי להשתמש ב-repeater כדי להגביר ולשחזר את האות שמגיעה מhotbox. הנתב שברשותי הוא netgear dgn2200 והוא תומך WDS. השאלה היא: איך אני מבצע את ההגדרה של netgear dgn2200 כrepeater? האם hotbox חייב להיות תומך WDS בשביל לבצע את ההגדרה הזאת? קראתי את המדריך באתר של netcheif אבל לצערי כל ניסיונותיי כשלו. קודם כל אשמח לדעת אם הדבר אפשרי. שנית, אשמח לדעת איך לבצע את זה בצורה מעשית. תודה מראש... ושבוע טוב!

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  6. יש לי רשת ביתית של 2 מחשבים אשר מחוברים עם כבל רשת. כידוע לכם, כאשר המחשב הראשי מתנתק מהאינטרנט, כך גם המחשב שמחובר אליו. אז ברגע שאני מתנתק ומתחבר, כתובת ה-IP משתנה. האם ישנה דרך בה כתובת הIP של המחשב המשני [ לא הראשי ] לא תתחלף לעולם? למרות שאניי מתנתק ומתחבר מהמחשב שלי?

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  7. אני תמיד חשבתי ש012 הם אילו שחוסמים פורטים .... לאחרונה שמתי לב שחוץ מ7 ..8...בבוקר שהמהירות הורדה מקסימלית בתוכנת ההורדות שלי JDOWNLOADER משרתי ORON כל היום בכל שעה לא זז יותר מ 40K חשבתי אולי זו בעיה של איי פי קבוע ביקשתי מ 014 לעבור לחייגן והתחלתי לבדוק את אותם הקבצים בדיוק לא עלה מעל 20K . ניתקתי את החיבור של 014 ועם חייגן 012 וססמא של חבר (לצורך הבדיקה) אני רואה שזה מוריד לי על 130K !! כל קובץ ...עשיתי את הבדיקה הזו כמה וכמה פעמים במהלך היום עם אותם קבצים התחברתי רגיל עם 014 שלי ראיתי 10 - 20K התנתקתי התחברתי עם 012 והופ ! 100K + .... יש למישהו הסבר ? ובדיוק לפני שבועיים נכנסתי להתחייבות איתם לא נראה לי שיש טעם להתקשר ממש לתמיכה הרי מה כבר יגידו לי שם ? יתחילו…

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by sinister18,

יש לי חיבור לאינטרנט בתשתית adsl ואני משתמש במודם ה-usb . לאחרונה הגיעה לידי שמועה ששימוש בכרטיס רשת במקום מודם ה- usb מקנה ביצועי אינטרנט מהירים יותר. האם זה נכון? בתודה מראש.

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by ERGZL1980,

שלום, אם אני מתקין על המחשב שלי שירות VPN, האם אני צריך גם לעדכן משהו בראוטר של בזק? או לגלוש כרגיל?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אז ככה. סידרתי לי היום את ה- P3 שלי שמתי לו FX5200 ועוד כמה שיפצורים השגתי לו מסך והכל. מה שנשאר זה רק אינטרנט. אבל כמובן שפתרון של עוד כרטיס רשת + כבל רשת מפוצל זה לא פיתרון טוב כי זה מהסלון לחדר אז חשבתי על ראוטר. אז מה זה בעצם ראוטר? איך זה עובד? ומה אני צריך בשביל שיהיה לי אינטרנט בשני המחשבים. אשמח לקבל המלצות לקניה של מה שצריך בתקציב כמה שיותר נמוך. תודה מראש. לידור

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  11. שלום חברים, אשמח לעזרה בנושא שפשוט מוציא אותי מדעתי. יש ברשותי ראוטר Dlink 6850U שנרכש בעבר בבזק. לאחרונה התחברתי לחבילת אינטרנט של 100Mbps, כשבפועל אמרו לי לצפות למהירויות גלישה של 70~80. הבעיה היא שאני באמת מצליח לגלוש במהירויות כאלה כשאני מחובר על חיבור 5 Ghz דרך הסלולרי, אך דרך 2 לפטופים שונים(!) בחיבור לאותה רשת בדיוק אני מקבל מהירויות גלישה של סביב ה-30~40. בחיבור ישיר עם כבל רשת לראוטר אני מצליח לגלוש במהירויות שאני מקבל בסלולרי. יש לציין ששני הלפטופים מודרניים שנרכשו בשנה האחרונה (לא עגלות שלא תומכים בתקנים וכו'). ניסיתי הסרה מוחלטת של הדרייברים והתקנה מחדש, ונאדה... אשמח אם תוכלו להכווין אותי, אני משתף …

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. שלום רב לכם, עצה אחרונה מהמומחים הנדיבים לפני שאני מתחיל בשיחות ארוכות למוקדי שירות המצב הוא כזה: האינטרנט מסופק על ידי בזק בינלאומי בתשתית HOT ברוחב 12 מגה-ביט. מה שקורה זה שאני פשוט לא מפסיק באופן רנדומאלי לקבל TIMEOUTים ואיבוד חבילות בזרם קבוע. מהן הפעולות שאני יכול לבצע על מנת לבדוק בכל שלב את הבעיה ולדעת מה הגורם? המודם מסוג thomson tcm425 בן כשנה וחצי בערך. המחשב מחובר בכבל ethernet חדש והוחלף בכמה אחרים לצורך נסיונות. שחכתי לציין, הפינגים מעולים (כשהחיבור מתבצע ואין TIMEOUT) והתסכול שלי מתבטא במשחקי רשת שדורשים טעינה רבה ונקיה של מידע מהרשת למחשב שלי כמו WOW למשל

• 23 תגובות
    • 5.1k צפיות
  13. Started by elad199323,

בוקר טוב לכולם ! אני רוצה לעבור לתשתית של בזק באינטרנט ואיתה מגיע ראוטר DLINK 2650U אני מעוניין לחבר אליו כונן חיצוני שישמש לי ככונן רשת שאלתי היא - האם יש השפעה לקצב השידור של הראוטר (54 MB ) על העלאת והרודת קבצים מהכונן או שכוננן מהיר יותר יפתור ארת זה ? והאם בכלל שווה להתעסק עם הראוטר הזה או לא לעשות את העסקה ולקנות ראוטר חדש וחזק יותר מחנות ? תודה ויום טוב מוני

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  14. אהלן חברים, אשמח לעזרתכם יש לי הוט בוקס, הכל היה סבבה חוץ מהוייפיי, ההוט בוקס מחובר בכבל לנייח הוייפיי של ההוט בוקס היה מביך וקניתי TPLINK ARCHER C2 כבר לפני שנה + יש לי בין 3-6 ניתוקים כל יום בזמנים רנדומליים, לפעמים זה מרגיש שכשיש חיבור חדש בWIFI יש ניתוק הWIFI חצי כוח בכללי' אבל רוב הבעיה היא הניתוקים, הכל מתנתק, גם הנייח וכמובן גם הWIFI הוט טוענים שזה בגלל שחיברתי נתב חיצוני לציוד שלהם יכול לשלוח לכם ציטוטים של שיחות איתם, אחד לדוגמא: " גיל, הציוד שלנו מוגדר כנתב אלחוטי, כל עוד יש ציוד פרטי "נתב קצה" שמחובר לHOTBOX זה גורם להתנגשות וניתוקים בגלישה, אנו לא טוענים שהתקלה בציוד שלך, זה לא בשליטה…

15. לקוח של הוט + בזק בינלאומי ראוטר - TP LINK WR541G הרשת הביתית שלי בנויה משלושה מחשבים (שלושתם עם XP) ועבדה תקין במשך יותר משנה. בשבוע האחרון היו לי כל הזמן ניתוקים מהאינטרנט לפרקי זמן משתנים (הבעיה לא בתשתית או בספק, כי כשחיברתי את המודם ישירות לאחד המחשבים, האינטרנט עבד כראוי) היום האינטרנט נפל למספר שעות. המחשבים עדיין ראו אחד את השני ברשת ותיקשרו באופן תקין, אך הגלישה באינטרנט נפלה. אחרי משחקים רבים ראיתי שכאשר מחוברים לראוטר שני מחשבים, הגלישה באינטרנט תקינה, אך כאשר אני מחבר את המחשב השלישי, אני לא יכול לגלוש באינטרנט (אך עדיין המחשבים מתקשרים אחד עם השני) זו בעיה חדשה, עד היום שלושתם עבדו בסדר גמור. יש רעיונות?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אהלן. יש לי עוד משהו כמו 30 שקל בויזה הנטען ואמרתי שאני אקנה איתם כבל HD אבל אז חשבתי לקנות בעצם שתי כבלי רשת- כדי לחבר את המחשב או ה-PS3(או הטלוויזיה) לראוטר באופן חוטי(דרך הקירות). בכל מקרה, פעם קראתי על זה קצת אבל עבר הרבה זמן- מישהו יכול להזכיר לי איך קונים כבל רשת שיתאים לצרכים שלי? *דרך אגב אם אפשר עוד שאלה- יש לי ראוטר מדגם DSL-6740U של D-LINK(מבזק) ומתאם TL-WN823N של TP-LINK. משום מה גם במחשב וגם בפלייסטיישן הקליטה לא יציבה לחלוטין(במחשב לדוגמה זה קופץ מ-30-40% ל-97% ל-60% וכד'). המחשב לא כ"כ רחוק מהראוטר ואין הרבה קירות, והפלייסטיישן בכלל נמצא באותו חדר עם הראוטר. למישהו יש מושג מה זה?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by mushee,

ברצוני לקנות כרטיס רשת אלחוטי עד 150 ש"ח, אשמח לשמוע המלצות. תודה.

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  18. Started by eagle_vision,

חברה זה רק אצלי או גם אצלכם שומעים מהראוטר EDIMAX 6104K זימזומים / רעשים נמוכים ???? הוא עובד אצלכם ללא רעש ? ממש שקט ?? אשמח לתשובה מהירה ממי שיש ברשותו את המכשיר הנ"ל

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  19. מישהו יכול להדריך אותי בנושא הזה? מצאתי מכשיר שהוא ממש ממש לצרכים שלי אבל החברה לא מוכרת.. השאלה אם הוא מספק את הסחורה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7526 יש לי מחשב למטה בממ"ד וזה ממש לא אופציה להעביר כבלים.. הרעיון הזה עובד? מישהו יוכל להדריך אותי?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום אז יש לי בעיה עם הרשת פה שמעצבנת כבר המון זמן, אז ככה בבית יש שתי מחשבים, הראוטר נימצא בקומה איפו שכל המחשבים, (שתי המחשבים מיתחברים עם מתאם USB) מחשב אחד נימצא בחדר שממש קרוב לראוטר משהוא כמו 3 מטר והקליטה גרועה זה על 4 קווים וליפעמים ירידות ל 2-3 , שמתי לב שכל קיר מפריע לו, כאשר אני שם אותו מחוץ לחדר הקליטה עולה עכשיו אחרי שינויים בבית העברו מחשב אחד לממד שם הקליטה נעה בין 2-3 קווים מה הכי טוב טוב לממד? שמעתי על ה HOMEPLUG מישהוא ניסה אותו? ויכול להביא לי חוות דעת? כי הנציג בבזק אמר לי שיש קצת בעיות איתו של ניתוקים , זה נכון? ולמישהוא יש מושג איך במרחק כל כך קצר יש הפרעות קליטה? הראוטר הוא D LINK 2650U

• 4 תגובות
    • 967 צפיות
  21. Started by KyloRen,

שלום לכולם, משתמש כבר כמה שנים במודם/נתב שקיבלתי מבזק בזמנו DSL-7850U רק שלפני כשנתיים חיברתי אליו Airport Extreme של Apple שמתפקד כנתב, גם משיקולי מענה לאזורים בבית עם בעיות קליטה וגם בגלל יתרון התאימות למוצרי Apple. בהתקנה הראשונית בזמנו כיביתי את ה-WIFI ב-DSL בשני תחומי התדר כך שהגישה לאינטרנט התאפשרה דרך 2 הרשתות שיצרתי ב-Airport Extreme (אחת 2.4 גה"צ, השניה 5). לאחרונה במקרה ראיתי סרטון שעסק בהגדרת המודם כ-Bridge ובכך לשפר עוד יותר את ביצועי הגלישה. ניסיתי להגדיר אך העניינים התסבכו ונאלצתי לחזור להגדרות המקוריות. יודעים לחוות דעה על האם בכלל התצורה הזו אפשרית? אם כן, יודעים להסביר מה ההגדרות הנדרשות בשני המכשירים? נמצא כרגע בשוק סיטונאי בבזק בינלאומי כך שמול בזק…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום לחברי הפורום, אני משתמש בתשתית האינטרנט של הוט, במהירות של 30 מגה, וברשותי הוטבוקס. יש לי מחשב Raspberry Pi שאני משתמש בו כשרת מוזיקה. כדי להנות ממנו גם מחוץ לבית, ביצעתי port forwarding מה ip הפנימי אל ה ip החיצוני דרך ההוטבוקס, מה שמאפשר לי לגשת אליו עם אפליקציה תואמת גם כשאני לא בבית. העסק עבד מצוין, עד לפני יומיים- אז, לקראת חצות, ההוטבוקס איתחל את עצמו, וכפי שהתברר לי- הוריד גירסה חדשה. מאז אין לי גישה מבחוץ אל שרת המוזיקה שלי, אם כי ברשת הביתית הפנימית העסק עובד כרגיל. הסתכלתי בנתוני ה port forwarding ואף יצרתי אותם מחדש- לא עזר. פניתי לתמיכה הטכנית של הוט, ושם הסבירו לי שמבחינתם הכל בסדר, ושאלך לחפש את הבעיה בפיירוול שלי (שאין לי, אבל העיקר שהם הסירו מעצמם אחר…

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. Started by erwrxstier,

איפה אפשר למצוא חוצמה מבזק? הדגש על כמה שיותר זול תודה

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  24. בנוגע לגלישה באתרים מחו"ל לראשונה מזה הרבה זמן,שהצלחתי להוריד מאתר בחו"ל הורדה בגודל 30MB בקצב הורדה של 100KB\S יציב כלומר-המהירות המקסימלית של האינטרנט שלי [כבלים 750K] האם עוד מישהו הרגיש שינוי היום? *סליחה שאני פותח על זה דיון,לא מצאתי את הדיון בנוגע לשיפור מהירות באינטרנט*

• 3 תגובות
    • 712 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.