עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום חברים, לאחרונה שידרגתי ל-30 מגה, תשתית הוט וספק בזב"ל. אני משתמש ב-HOTBOX כמודם ובראוטר לינקסיס WRT54GL. הבעיה היא שאני מקבל מהירות נמוכה דרך הראוטר גם בגלישה אלחוטית וגם אם אני מחבר את המחשב ישירות לראוטר, אני מקבל גג 17-20 מגה בבדיקות מהירות שונות ובהורדות. אם אני אני מחבר את המחשב למודם ישירות אז אני מקבל את המהירות המלאה, 30 מגה, בבדיקות מהירות וגם מהירות גבוהה יותר בהורדות שונות. לפני כן היה לי מהירות של 20 מגה, והייתי מקבל בבדיקות מהירות את מלוא המהירות. רציתי לדעת האם צריך לקנפג את הראוטר בצורה שונה בשביל להתאים אותו למהירות של 30 מגה? מה ניתן לעשות בשביל לקבל מהירות גבוהה יותר. אני מסיק שהראוטר הוא החלק הבעייתי מפני שרק דרכו אני מקבל מהירות נמוכה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  2. Started by cobara,

אהלן! חג שמח! רציתי לדעת איזה רכיב ב ISP מקצה כתובת IP בחיבור ADLS וגם איפה נשמרים נתונים המקשרים בין IP לשם משתמש של ADSL. תודה מראש,

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  3. אפשרות שלמיטב ידיעתי היתה אפשרית רק לבעלי google apps הופכת בימים הקרובים לנגישה לכל בעלי החשבונות בגוגל. אימות דו שלבי מאפשר הזדהות לגוגל באמצעות שם המשתמש, הסיסמא ועוד קוד PIN יחודי שנוצר כל פעם מחדש. האפשרות מוסיפה שכבת אבטחה נוספת ובעיקר יעילה נגד key-loggers שכן כעת לא מספיק לדעת משתמש וסיסמא אלא גם גישה פיזית לקוד (טלפון של בעל החשבון במקרה הזה). עוד קצת מידע: http://tinyurl.com/45d3cnc כרגע אני עדין לא רואה את האפשרות אצלי בחשבון, אבל אני מניח בימים הקרובים כולנו נוכל להתחיל להשתמש בה.

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  4. Started by Wink,

שלום. האם ניתוק פתאומי של הראוטר באמצע תהליך הורדה בתוכנת יוטה טורנט פוגם בשלמות הקובץ או שהתוכנה מסוגלת להשלים את המידע החסר בעצמה? ברשותי כמה קבצים שהורדו באמצעות התוכנה ובהפעלתן מידי פעם משתבשת התמונה לכמה שניות ובמקומה מופיעים פיקסלים גדולים בכל מיני צבעים. האם יכול להיות שהתופעה הזו נגרמת עקב הניתוקים? אם כן, האם יש תוכנה שיכולה לזהות את הקבצים הפגומים האלה כדי שאוריד אותם שוב? *השאלה לא עוסקת בקבצים פיראטיים או לא חוקיים אלא מכוונת להיות שאלה תאורטית. * כולי תקווה שהגעתי לפורום הנכון, הפורום הזה נראה לי הכי מתאים לשאלה. * אני יודע שהשאלה מוזרה וחסרת פשר אך אעריך מאוד תשובה עניינית בהתאם לידע שלכם. תודה רבה. [table][tr][td] [/t][/td][/tr][/table]

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  5. Started by smoke_man,

בתקציב הזה או בפחות למהירות 10 מגה ברשת ngn של בזק ובז''בל תודה

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  6. Started by Burkey,

שלום, רציתי להתייעץ אתכם לגבי בעיה שיש לי עם אינטרנט אלחוטי. יש לי מחשב נייד חדש של פאקרד בל, מהדור הנוכחי (מעבד סאנדי ברידג'). על המחשב יש כרטיס רשת אלחוטי מסוג AR5B97 של atheros. במבנה מסוים, בו הנתב בקומה ראשונה והמחשב בשלישית, יש לי קליטה מלאה, אולם במבנה אחר, עם נתב אחר, בקומה ראשונה יש לי קליטה מלאה, ובקומה שלישית בכלל לא, כשמדי פעם לשניה או שתיים אני תופס משהו. נאמר לי שאנשים אחרים כן הצליחו להשיג קליטה במקום בו אני לא מצליח. אז מצד אחד, אולי זה לא הנתב כי אנשים אחרים כן קולטים, מצד שני, עם כרטיס הרשת שלי כן הצלחתי במבנה אחר לקלוט בקומה שלישית.... אני לא יודע איזה נתב יש שם, אם הוא תקן N, או G. השאלה שלי אליכם, היא האם לדעתכם יעזור אם אני אחבר כרטיס אלחוטי חיצוני ב…

7. Started by nikf,

תוכנה קטנה שלא תופסת משאבים מאפשרת לדווח על ספאם אוטומטית מחשבונות gmail hotmail ו yahoo או ידנית מתוכנות הדואר. http://members.bluesecurity.com/cwa/users/welcome.do למי שרוצה להכניס את כל הנתונים ידנית אני ממליץ עוד יותר על spamcop.net ישנם שרתים בארץ שעובדים מול הרשימות שלהם , כמו למשל נטוויז'ן , מי שנרשם שם ברשימת הספאמרים לא יכול לשלוח דואר ללקוחות שנמצאים על שרתי הדואר של נטוויז'ן וחברות רבות אחרות ( לא בארץ ) זה מצריך הכנסה ידנית של האינפורמציה ופתיחת חשבון חינם אצלם. שאלות ?

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  8. Started by OmegaShadow,

קניתי את הנתב היום. שאלה ראשונה - למה כשאני נכנס דרך https לנתב (אחרי שהגדרתי לו) הוא מודיע לי על certificate error ושואל אותי אם אני בטוח שאני רוצה להכנס ? זה קורה לי גם באקספלורר וגם בפיירפוקס. וזה קורה גם ב original firmware וגם ב- dd-wrt v23. וזה מוזר כי ה-certificate נראה בסדר גמור והתאריך שלו גם תקין. שאלה שנייה - למה אחרי שעשיתי flash ל- dd-wrt הוא לא מבקש ממני סיסמא מתי שאני נכנס ל- web interface ? עריכה: נראה שהוא שמר את הסיסמא שלי אבל הכל עכשיו בסדר (לגבי השאלה הזו). תודה

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  9. Started by shlomibandit,

יש לי אינטרנט 2 מגה .. בגלל שבזק לא מסוגלים לספק לי את המהירות 5 מגה (כניראה רחוק מהתשתית). לכן אני רוצה לעבור לכבלים במהירות 5 מגה.. הספק שלי הוא בזק בינלאומי.. הבעיה שיש לי רשת אלחוטית, ולפי מה שהבנתי מבזק הנתב שלי (eci 352+) הוא מתאים אך ורק לתשתית של בזק.. לכן אני צריך לרכוש נתב נוסף.. איזה נתב הכי מומלץ בטווח המחירים 200-300 +-? זה מספיק? הוא יהיה טוב בשבילי לרשת אלחוטית?או שצריך משהו בתקציב יותר יקר? לא מבין פשוט בנתבים.. ועוד שאלה .. יש לי מחשב אחד שהוא יהיה מחובר פיזית מהנתב.. עוד אחד נייד שיש לו כרטיס רשת אלחוטית אז זה לא יהיה בעיה.. ועוד מחשב שאני מחבר אותו דרך מתאם אלחוטי.. המתאם האלחוטי שיש לי שמחובר אלוטית לנתב שיש לי של בזק יתאים לנתב החדש? או שאני צריך לקנ…

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  10. הבאתי ראוטר שנקרא: repotec 5-p nway switch הבעיה היא שאני משתמש בremote desctop computer ומהרגע ששיניתי את החיבורים כלומר שני המחשבים מחוברים בראוטר אני אני לא יכול להתחבר למחשב השני שמחובר בו כדרך אגב אני משתמש גם באקס פי וגם בוויסה. עוד בקשה האם מישהו יודע את האיי פי של הראוטר הזה?! אגב הדגם של הראוטר הוא rp-1705m תודה רבה לעוזרים!!

• 12 תגובות
    • 837 צפיות
  11. יש לי רשת אלחוטית בבית וכרטיס רשת PCI של LEVEL ONE . אני מבצע את ההתחברות דרך התוכנה של לבל וון ולא של ווינדוס (אבל ניסיתי גם את זה) וזה מתחבר סבבה רק שכעבור כמה דקות הרשת מתנתקת. מה שמוזר הוא שגם התוכנה של הווינדוס וגם הלבל וון חושבות שהכל בסדר ושאני עדיין מחובר. אם אני מתנתק ומתחבר מחדש זה מסתדר לתקופת זמן קצרה עד הנפילה הבאה. זה פשוט מטריף כי הקשר עצמו הוא לא גרוע (בד"כ בסביבות 36 ועוצמה גם סבבה). עוד דבר מוזר הוא שכשאני מוריד משהו גם תקופות מאוד ארוכות כמו יומיים לדוגמא אז האינטרנט בסדר ולא מתנתק זה כאילו שהוא מתנתק כשמשעמם לו ואין עבודה. אני אשמח מאוד לעזרה לפני שאני משתגע והולך וקונה כבל רגיל של 30 מטר. תודה

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  12. הבעיה היא כזאת, העובד של אבא שלי סגר את המחשב לאינטרנט בצורה כלשהי, אני לא יודע איך, אני יכול להגיד לכם ממה שניסיתי, כל הנראה, הוא ביטל בדרך שהיא את הכרטיס רשת, מפני שגם בקבל ישיר לראוטר זה לא עובד :-X אני כמעט בטוח שהוא ביטל כי זה לא נמצא במנהל ההתקנים, אין כרטיס אינטרנט במנהל ההתקנים. אתם בטח תגידו ללכת לביוס, והלכתי לשם וגם שם wireless נמצא דלוק, אני לא יודע מה עוד לחשוב, אולי הוא מחק קובץ מסוים, אולי הוא השתיל קובץ מסוים ואולי הוא פשוט תיחמן עם כמה שטויות כאלו מקווה שתצליחו לעזור לי

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  13. יש לי רשת ביתית עם 3 מחשבים שמחוברים לראוטר EDIMAX 6140. כל כרטיסי הרשת מוגדרים על 100MB וזה גם מה שהחיבור מראה שעושים STATUS. למרות זאת, העברת קבצים בין מחשב אחד לשני מתבצעת ב-10MB (אני רואה את זה בעזרת BITMETER וגם חישוב הזמן מתאים). זה לא עניין של זבל על המחשבים, אני משוכנע שזה משהו בהגדרות. למישהו יש מושג?

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  14. יש לי ראוטר EDIMAX 6204WG, מחובר למודם של בזק RTA 1320. המחשב הנייח מחובר בצורה חוטית והכל בסדר, והמחשב הנייד מחובר בצורה אל-חוטית, ועבד בצורה תקינה עם אבטחת WPA עד שעשיתי לו פירמוט היום! אחרי הפירמוט מן הסתם התקנתי את כל הדרייברים, כרטיס רשת רגיל וכרטיס רשת אלחוטי מופיעים בצורה תקינה במנהל ההתקנים. כשאני מנסה לחבר את הנייד בצורה אלחוטית לרשת, הוא מתחבר כביכול, אבל מקבל קישורית מוגבלת או חסרה ואין תקשורת. עשיתי HARD RESET לראוטר, לא שמתי עליו אבטחה בכלל, רק כדי לבדוק אם זה קשור לתקלה, ועדיין אותה הבעיה נמשכת. יש לשכנים שלי רשת של בזק, וכשאני מנסה להתחבר אליהם אותה הבעיה מתרחשת. אני משער שהבעיה נובעת מהנייד, ואולי עשיתי משהו לא תקין אחרי הפירמוט, אבל מה זה יכול להיות? הניי…

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  15. Started by the kon,

שלום אני רוצה להקים רשת בבית בין שלושה מחשבים שרק אחד הוא אלחוטי מה אני צריך לקנות ואיך אני עושה זאת? תודה

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  16. Started by ybm3884,

בבניין שלנו יש אינטרנט אלחוטי , הבניין קיים מ 5 קומות שבכל קומה קיים פיר מעלית מבטון מזויין הקומה מקיפה את המעלית זאת אומרת : ישנם משרדים משני צדדי המעלית בקומה הרביעית קיים ראוטר ובקומה השניה קיים אקסס פוינט , עכשיו הבעיה השלי היא כזאת אני מעוניין שתהיה לי קליטה שווה בכל אזור בבנין , מה עליי לעשות שקלתי להעלות את הראוטר לקומה ה 5 ובעצם"למשוך" משם את הרשת להקים אקסס פוינט בקומה השלישית והראשונה אנא רבותי עצות ,כל מה שאני מחפש בעצם זה לגרום לרשת להיות שווה בכל הבניין . בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  17. שלום לכולם! יש ברשותי מחשב שמחוברות אליו מצלמות במעגל סגור בעסק ובאמצעות מחשב זה אני גם משדר את התמונות דרך האינטרנט בשביל שאני יוכל לראות מהבית את מה שקורה בעסק עכשיו ישנם שתיי בעיות 1) שהאינטרנט מיתנתק אני נאלץ להגיע לעסק ולחבר מחדש כל פעם את המחשב לרשת 2) בשביל שאני יראה את השידור אני צריך לרשום את הכתובת IP. עכשיו מה שקורה זה שהכתובת משתנה כל פעם שיש ניתוק מהרשת ולכן אני לא יכול להתחבר אל הכתובת מפני שהיא השתנתה אלא אם כן אני יקנה מהספק שלי כתובת קבועה בישביל לפתור את הבעיות האלה המליצו לי על התוכנה הזאת http://www.kana.homeip.net/downcount.php?file=DynSetup&site=main והבעיה איתה זה שאני לא יודע איך להגדיר אותה אז אם מישהו יכול לעזור לי אני יודה לו מאוד תודה רבה

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  18. במזל טוב קניתי היום סוויט'ש ואני רוצה לשדרג את המודם אלקטל שיש לי כדי שכל מחשב יוכל להיות מחובר ללא קשר למחשב השני... יש מדריך או שמישהו יכול להסביר לי איך אפשר לעשות זאת?

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  19. יש לי אינטרנט 715 כבלים דרך 012. לאחרונה החלו אצלי ניתוקים מעצבנים כל כמה שעות התקשרתי ל 012 והם הפנו אותו לתבל שיבדקו את הבעייה תבל שאלו אם המודם והנוריות שלו דולקות כמו שצריך עניתי להם בחיוב. הם אמרו שיסימו את המודם שלי למעקב. מה יכולה להיות הבעייה? הבעייה הזאת אצלי שבוע שבועיים. לפני כ חודשיים שלוש הייתה לי בעיה עם המודם והיה אצלי טכנאי מספר פעמים שנרא לי שבסוף סידר את התקלה. דבר נוסף תבל אמרו לי שהבעייה יכולה להיות בחייגן של 012 שאין לי מושג מה זה אומר. אם יש למשהו עצות או פתרון לתקלה אני ישמח לשמוע. מפרט: מודם כבלים - TERAYON TJ 715 מחובר דרך כ.רשת WIN XP תודה מראש L.A.

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  20. Started by J0HNiE,

זה כבר קורה לי שנה + הכל התחיל ככה יום אחד שיחקתי CSS(Counter-Strike Source) ובמהלך המשחק הוא נתקע לממש 10 שניות פחות או יותר אז חשבתי אולי זה קשור לכ.רשת וקניתי אחד חדש וזה עדין לא עזר גם פירמטתי ואיפלו קניתי חלקי מחשב חדשים (לוח אם,כ.מסך,זיכרון,מעבד) וזה עדין לא עזר !! חשבו גם לציין שמתי שהWIN עולה המחשב נתקע לכמה דקות אבל סידרתי את זה בערך (צריך להציב לו IP וIP MASK וגם הצבתי לו DNS של הספקית שלי ) וזה עדין לא עזר זה גם קורה לי בBATTLEFIELD VIETNAM ובכל משחק רשת אפשרי יש לי מודם של אלקטל Speedtouch 510 זה כבר משגע אותי :pissed: התקשתי לספקית שלי (012) והם אמרו לי לבדוק בmsconfig ,סריקת וירוסים,ספי וואר,עידכון הכ.רשת והמודם ועוד שטויות וזה לא עזר הוא ג…

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  21. שלום!!! לאחרונה האימיול עושה לי בעיה בסיום ההורדה של קבצים... האמיול מסמן כי הושלם 100% ההורדה וכי הוא "מבצע סיום (מבצע האשינג) וזה כבר ככה כמה ימים ואין כלום... מישהו יודע לפתור את הבעיה המוזרה הזאת??? תודה!

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  22. שלום... איך אני יכול לפתוח פורטים בראוטר אלחוטי של linksys befw11s4? אני רוצה לפתוח פורטים של אימיול כי כתוב לי low-id תודה

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  23. Started by fireskill,

שלום יש לי מחשב חדש ומחשב שהיה שלי עכשיו אני רוצה ליצור רשת (בשביל לעביר קבצים) ד"א בשני המחשבים יש אינטרנט, עכשיו הלכתי עפ"י ההודעה כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=163938.msg1386493#msg1386493 והכנסתי את כל ה-IP שהוא אמר לחצתי OK ופתאום האינטרנט יתנתק לי ואז ניסתי והמשכתי והלכתי לרשת ושיחפש רשת והוא לא מצא אז החזרתי את הדברים לקדומתם ועכשיו יש לי אינטרנט, אז איך כן אני עושה רשת בדרך הנכונה ?X:

• 8 תגובות
    • 837 צפיות
  24. Started by brum,

שלום. אני רוצה לחבר שני מחשבים בכבל רשת - דבר שאמור לכאורה להיות פשוט. חיברתי כבל, אבל בשני המחשבים עדיין יש איקס על חיבור הרשת בסרגל הכלים. עשיתי DISABLE ושוב ENABLE ולא עזר. בדקתי במנהל ההתקנים ושני הכרטיסים בשני המחשבים מזוהים ונראים תקינים. מה כבר יכולה להיות הסיבה ? הרי די בחיבור כבל כדי שלפחות האייקונים יראו שיש חיבור לא ? זהו כבל רשת מוצלב- האם ייתכן שהוא פגום ? אשמח מאוד לעזרה. תודה.

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  25. Started by alextomin,

הרבה פעמים כשאני נכנס לכל מיני אתרים אני מקבל את ההודעה הזאת: Forbidden You don't have permission to access /community/index.php on this server. Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. -------------------------------------------------------------------------------- Apache/1.3.34 Server at www.hwzone.co.il Port 80 תסבירו לי מה זה? אני לא יכול להכנס לשום אתר כמעט!! לפעמים זה נעלם ואכשיו זה ה'לפעמים' הזה...

• 5 תגובות
    • 836 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.