רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
שלום, מחפש לרכוש ראוטר עם VPN. הVPN מיועד למשתמש בודד, עם עדיפות לשניים. - אין צורך בתמיכה בWiFi. ראיתי את הDlink DIR-330 שנראה מתאים. 1. האם ברמת החומרה הוא מספיק חזק למשימה ? 2. האם יש אופציות טובות יותר ברמת המחיר הזו (סביב ה700 שקלים) ? תודה
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שאני נכנס להגדרות של הראוטר אחרי כמה דפים שאני עובר (2-3) אני מקבל Internet Explorer cannot display the webpage זה קורה ב 3 ראוטרים שונים במחשבים שונים. מה אפשר לעשות?!
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום, שידרגתי היום ל30 מגה ועשיתי בדיקות מהירות באתר של הוט וקיבלתי תוצאות לא אחידות לפעמים 25 לפעמים 29 (באופן מוזר אפילו לא פעם אחת 30) דיברתי איתם והם מנסים להפיל את האשמה (ולא בצדק לדעתי) על הכרטיס רשת שלי בכל מקרה זה הדגם של הכרטיס רשת שלי realtek pcie fe family controller האם הוא תומך ויכול להגיע ל30 מגה?או שהוא באמת הבעיה לתוצאות הלא אחידות?
-
- 4 תגובות
- 871 צפיות
-
-
הדגמה קצרה ודי מרתקת אני חייב לומר: http://www.businessinsider.com/harald-haas-light-bulb-2011-8
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
עד היום היו לי 2 מחשבים שהיו מחוברים בינהם עם כבל רשת אחד מארח..בלה בלה נולד לו עוד מחשב, ואני מתלבט איזה סוג רשת לעשות.. חשבתי על מחשב מארח והשנים האחרים מתחברים אליו \ לקנות ראוטר ולחבר את שלושתם מה היתרונות והחסרונות בכל שיטה? ואם ראוטר..אז איזה ממולץ? תודה
-
- 7 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אתמול כשעשיתי טרייס לדוג' לHWzone ההופ הראשון היה כזה : Uploaded with ImageShack.us היום ההופ הראשון כזה: By iamezio at 2012-04-03 מישהו יכול להסביר מה קרה פה ? *אל תתיחסו לפינגים בתמונה השנייה ,הטורנט עובד במחשב השני ..
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
יש לי רשת מבוססת WINDOWS 2000 SERVER ותחנות עבודה PROFESSIONAL 2000. ברגע שמשתמש מעתיק קובץ גדול או מספר קבצים קטנים לשרת המשתמש ננעל ולא יכול לגשת יותר לשרת , אני מקבל הודעה בנוסך : ACCOUNT DISABLED . LOGIN FAILURE אם אני עושה LOGON ו LOGOFF אני יכול להתחבר ברשת אבל לא לגשת לשרת . בדקתי בשרת והמשתמש לא מוגדר כ"LOCKED" . לאחר כ50 דקות בערך המשתמש יכול לחזור לעבוד על השרת כל עוד הוא לא מעתיק קובץ גדול \ קבצים קטנים . כמו כן ננתי ליוזר הרשאות של ADMINISTRATOR וזה לא עזר, הוספתי את היוזר לADMINISTRATORS GROUP המקומי של המחשב וזה גם לא עזר .. למישהו יש מושג מה זה השגעון הזה ?
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
לפי מה שהסבירו לי, כל ההבדל אמור להיות ב-Delay שיש מ-בזק/כבלים אל הספק. מהספק זה כבר אמור לעבור אותו דבר אל שאר העולם. עכשיו בתוך הארץ הפינגים של ה-ADSL גבוהים רק בקצת מהפינגים של הכבלים, אז למה פינגים לארה"ב למשל, גבוהים פי 2 ויותר ב-ADSL? אפילו לחלק סרברים באירופה זה ככה... למישהו יש הסבר?
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום חברים לאחרונה נתקלתי בתופעה מוזרה במחשבים שלי בבית יש לי שני ניידים עם WIN7 גולשים באלחוטי משניהם אני יכול לגשת לקבצים לקרוא ולכתוב אבל ממחשב אחד אני רואה את הכונן שמשותף במחשב השני אבל לא כל הקבצים מופיעים ז"ת אם יש בתקייה 30 קבצים אז רק 20 מופיעים מישהו יודע למה..? תודה
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה עקב שינוע נתב הD-Link שהשתמשנו בו עברנו לתצורה הבאה בבית: מודם/נתב: ECI B-Focus 270PR מפצל: דגם אקראי של Edimax שלא עושה דבר מלבד לאפשר חיבור של מספר מחשבים ברשותנו 2 מחשבים נייחים בהם מותקנת Windows XP העובדים כפי שעבדו עם נתב הD-Link ללא בעיות עם התצורה החדשה. אך המחשב הנייד עליו מותקנת Windows 7 מגלה "קשיים" רבים ביישומי אינטרנט שונים. בין השאר, לא ניתן להיכנס לGmail או לטעון סרטונים בYouTube (העמוד עצמו נטען, אך הסרטון מפסיק להטען לאחר השנייה הראשונה). כמו-כן, לעיתים האינטרנט על המחשב הנייד מפסיק להגיב לחלוטין בעוד הוא פועל כשורה במחשבים האחרים. לנייד אין בעיה להתחבר לאינטרנט ברשתות אחרות, בין אם ביתיות, ציבוריות או אקדמאיות. הבעיה הינה פרטנית לרשת…
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום, http://www.ebay.com/itm/1W-Alfa-AWUS036H-USB-WiFi-Wireless-b-g-Adapter-1000mW-802-11b-g-/171148839944?pt=US_USB_Wi_Fi_Adapters_Dongles&hash=item27d9440c08&autorefresh=true http://dx.com/p/alfa-1000mw-802-11b-g-54mbps-wi-fi-wireless-network-adapter-black-silver-112006 נראה בתמונה של DX.COM : נראה קופסה לא מקורית כמו של אלפא ב EBAY , אבל אני לא בטוח מי של מי מקורי ... אבל ב DX.COM אני מקבל 2 אנטנות + סטאנד ובשני רק אנטנה אחת , וזה בערך אותו מחיר עם מכרז , מה כדאי ? מה מקורי ?אני חייב את העזרה שלכם חברים , אני נטול עצות ... תודה ענקית וערב טוב .
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
יש לי כבר תקופה ארוכה בעיה שאם אני מנסה להכנס לאתר לפעמים זה נכנס תוך כמה שניות ולפעמים פשוט אי אפשר להכנס לאתר בד"כ זה נמשך לכמה דקות עד שאיכשהו זה מסתדר גם לאתר fresh.co.il לפעמים נכנס ולפעמים מופיע הודעה 400 Bad Request אני מחובר ל 012 זה האתרים היחידים שיש לי את הבעיה הזו
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי נייד טושיבה סטלייט. יש בו כרטיס רשת אלחוטי. החיבור (כלומר השני מחשבים בסרגל עבודה) מסומן בקו אדום כלומר לא תקין ואין שום אפשות להתחבר. כשאני מנסה לחפש רשתות הוא מוצא כמה דברים אבל אני לא בטוח שזה באמת רשתות שיש באזור. מה בעצם הבעיה כאן ואיך אפשר לפתור אותה? אני לא יודע מה להוסיף עוד לגבי הבעיה, אבל בכל מקרה תגידו לי מה להוסיף כדי שזה יהיה כמה שיותר יעיל. תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אז קניתי אחד כזה... חיברתי הכל וזה עובד בובה, חוץ...(תמיד יש חוץ, לא?...)מרשת ביתית בין המחשבים שמחוברים לראוטר (כלומר, שיתוף קבצים, הדפסה וכו'...) אז השאלה היא איך FOR CRING OUT LOUD אני מיישם רשת בין המחשבים כשכל מחשב מחובר לפורט אחר בראוטר (סה"כ 4 פורטים)?
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
יש לי נייד וPC שולחני רגיל. יש לי כבל USB של PC-LINK רגיל וחדש (תומך USB2) מחשב השולחני מחובר לאינטרנט. שניהם מחוברים בינהם אבל אני רוצה שהייה לי חיבור לאינטרנט גם בנייד :s05: העם יש איזה תוכנה או משהו שיכולה לעזור לי פה? או מישהו שיודע איך עושים את זה? אני ישמח לקבל קצת עזרה פה איך אפשר לשתף חיבור רשת בכבל USB ??? תודה אנשים
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום כולם יש לי בעיה ושאלה לגבי הרשת בבית שלי לי ולמחשב של אחותי יש חיבור רשת באמצעות כבל מוצלב, והמחשב שלי הוא השרת. הכל עובד מצויין, מהירויות הגלישה טובות מאוד, אפשר לשחק בין שני המחשבים, אפשר להדפיס, לשתף קבצים והכל יש רק בעיה ממש מוזרה, שבכל פעם שאחותי מכבה או מדליקה את המחשב, האינטרנט במחשב שלי מתנתק לשניה, ואפשר להתחבר שוב רק כאשר המחשב השני כבוי לגמרי/טען לגמרי את הווינדואוס. למישהו יש מושג מה הבעיה? עוד משהו שכנראה שקשור לזה הוא שהמחשב שלי לא מזהה מתי אחותי מחוברת לאינטרנט - סמל החיבור שלה תמיד מופיע כמנותק, למרות שהיא גולשת (האייקון מופיע כמחובר רק כאשר אני מסמן את האפשרות שהמחשב יראה סמל של החיבור שלה כאשר היא מחוברת) עוד שאלה היא, איך אני משתף כונן שלם? המחשב א…
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
פעם דיברתי בפורום הזה על נושא של הרשת אבל יש לי עכשיו מצב שונה... אני רוצה לחבר שני מחשבים לאינטרנט... עד עכשיו הכל ורוד... אבל הבעיה בבית שלי שכל אחד מהמחשבים נמצא בקומה שונה ומעבר לזה אחד מהם נמצא בממד... אז התייעצתי עם בזק וראוטר רגיל יכול להווה בעיה בקליטה וכל זה... ולכן הם הציעו לי לעשות רשת קווית בבית שתומכת עד ל-4 מחשבים... בנוגע לתשלום: מודם נתב אלחוטי HOME PNA 3 ב- 717.60 ש"ח. מתאם רשת HOME PNA 3 ב- 309.60 ש"ח. האם זה משתלם? האם אתם מכירים מקום זול יותר לקנות? תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
יש לי בדירה תשתית בקירות להעברת חוטי תקשורת/אודיו. כרגע מועברים שם כבלי אודיו לרמקולים בלבד. אני רוצה להעביר באחד מהצינורות כבל רשת, שיעבור מהמחשב בחדר לטלויזיה בסלון, ויחובר לסטרימר. הבעיות: 1. אין לי את הכלי שמלביש ראש על כבלים חשופים 2. אני לא יודע בדיוק מה אורך החוט בקיר (אין לי מושג איפה הוא עובר) אז הכי טוב זה יהיה גלגלת עם חוט רציף ארוך (מסוכך) - אין לי. 3. נראה לי די פשוט להעביר את הכבל החדש בתוך הצינור הקיים (צריך רק לקשור בין החוט החדש לישן, ולמשוך) - אבל אף פעם לא עשיתי דבר כזה, ואני מפחד שהחוט יקרע באמצע - לא רוצה לבדוק את העצבים של הבעל בית... בקיצר - אם מישהו כאן טכנאי רשת ויש לו את כל החומרים+כלים ורוצה לבוא לעזור לי עם העניין הזה (תמורת תשלום כמובן), שיצור…
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
אני צריך רואטר אלחוטי בשביל לחבר מחשב שנמצא בחדר אחר בבית ויש לי כזה, והוא עושה כל מיני בעיות באינטרנט למרות שהמחשב שלי מחובר אליו ישירות. האם המתג גם עושה משהו עם האות או שהוא פשוט מחלק אותו? בקיצור - אם אני מחבר את המחשב שלי למתג (וגם את הראוטר) אז המחשב שלי יהיה מחובר ישירות למודם\אינטרנט?
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
תקשיבו... יש לי רשת אלחותית של 3 מחשבים בבית ולפני יומים שמתי לב שהמחשב הראשי זיהה כרטיס רשת זר... עכשיו יש לי בבית כרטיס רשת של חברה 3COM אז הוא מוצג ברשת גם את השם של הכרטיס 3COM... עד פה אין שום דבר לא שיגרתי... אבל אז זיהיתי 3 כרטיסים בטווח הקליטה. אחד: 3COM שני: VIGOR (שזה בסדר). ושלישי: 3COM אבל עם B בסוגריים ליד... ושמתי לב שהאינטרנט ניהייה איטי בטירוף כיאלו אם נגיד הייתי נכנס לאתר NVIDIA כדי להוריד עדכון המהירות הייתה 190 - 210 (1.5 מגה) אז עכשיו נכנסתי כדי להוריד עדכון המהירות הייתה 50 בלחץ וגם יש בעיה במהירות אינטרנט בכללי האתרים לא נטענים מהר כמו שהם צריכים... עכשיו אני לא רואה אותו מתחבר יותר, יכול להיות שהוא מחובר ואני לא רואה אותו? האם אני יכול לעשות סיסמא…
-
- 8 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום, אני מתחבר לרשת של בזק במהירות 30מגה. אני סירבתי לבזק שיביאו לי את הנתב שלהם ולכן מתיקנים אצלי רק את המודם VDSL שלהם. ברשותי שני נתבי אדימקס: BR-6226n http://www.edimax.com.tw/en/produce_detail.php?pd_id=305&pl1_id=3&pl2_id=18 ו BR-6216Mg http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=13&pl1_id=3&pl2_id=18 איזה מבין הנתבים יתמודד הכי טוב עם תעבורות 30MB? תודה.
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לארגן לסבא שלי אינטרנט. הוא גר קרוב מאוד ואני רוצה לחבר אותו לרשת האלחוטית שלי. הבעיה שיש לי רק נייד ישן מאוד, מספיק בשביל גלישה ברשת אבל ללא רשת אלחוטית וUSB איטי מידי בשביל כרטיס רשת חיצוני. יש לי נתב פנוי, D-link 624 אפשר להפוך אותו לנקודת קצה ? תודה, שחר
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
מאסתי בנתתב פח של בזק, והחלטתי לרכוש ראוטר בייתי חדש ולהגדיר אותו בעצמי - התחלתי לעשות מחקר והלכתי לאיבוד ממש. התקציב שלי הוא סביבות ה500 ש״ח (קצת יותר, קצת פחות) - אם התקציב לא ריאלי אז בבקשה אשמח לדעת. רוב השימוש בבית הוא סטרימינג בטלויזיה (נטפליקס ושרת מדיה Plex בייתי), גלישה באינטרנט youtube, וכד׳. אני וזוגתי משתמשים כבדים של אינטרנט ועובדים מרחוק עם אינטרנט. לא גיימרים. מבחינת הדרישות (מההכי חשוב להכי פחות חשוב): טווח קליטה חזק ויכולת להחזיק כמה חיבורים במקביל (אורות טלויזיה ומזגן חכמים - נכון לכרגע, כנראה שיתוספו עוד). עדיין אין לי סיב אופטי אבל בקרוב יהיה - אז ראוטר שיתמוך במהירות של סיב אופטי (1-2G ?) אבטחה טובה ועדכוני חומ…
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
פשוט הדפדפן עושה לי בעיות ונסתי את כל האפשרויות וזה בטוח שהבעיה בדפדפן כי בפירפוקס אין בעיות.בכל מקרה למי שחשוב לדעת מה הבעיה : שאני נכנס לדואר אלקטרטני שלי ואני לוחץ על נושא ששלוחו לי אז פשוט זה לא נכנס. בכל מקרה אני מעדיף לדעת איך להסיר את אקספלורר תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
בעקבות הבעיה שלי בפרויקט http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=291621.new#new אני מעונין לעשות פינג ממחשב אחר המצב הוא כך .. מחשב A 192.168.1.100 מחשב VISTA עם FIREWALL למטה מחשב B 192.168.1.101 מחשב WIRELESS XP עם FIREWALL למטה מחשב C ראוטר LINKSYS 54G המצב כרגע : מ A ל B ניתן לעשות פינג מ B ל A לא ניתן לעשות מ C ל A לא ניתן מ C ל B ניתן יש עוד משהו ב VITSA שסוגר את הפורטים בנוסף ל FIREWALL אולי לדוגמא אנטי ווירוס של ONE - מיקרוסופט הגיוני שזה SERVICE של VISTA ...
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-