רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
רציתי להכניס סיסמה למודם בכדי שלא תהיה לו את סיסמת ה-default. נכנסתי ל-10.0.0.138 וניסיתי לשנות אך כנראה לא הייתה לי את סיסמת ברירת המחדל. לאחר כמה ניסיונות אני אפילו לא יכול להיכנס לדף הספציפי הזה מבלי להכניס סיסמה. יש פיתרון?
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
פתחתי אימייל בהוטמייל com עכשיו אני רואה את האתר כמו שצריך באנגלית אך ברגע ששולחים לי הודעה בעברית אז אני רואה את ההודעה בכתב מוזר חרטומים וצורות מלבניות עכשיו הלכתי לקידוד וסימנתי את כל סוגי העברית שהיה וזה לא עזר , הלכתי לשפות וראיתי שהכל שם מסומן על עברית ובדקתי שכל האפשריות של קידוד בעברית מסומנות חיפשתי בפורום ולא מצאתי משהו שעוזר אזיי אם מישהו יכול לתת לי פתרון .....
-
- 6 תגובות
- 878 צפיות
-
-
עד היום אני עושה שימוש ברשת ביתית עם מודם USB שקיבלתי מספק האינטרנט-בזק, ו-HUB. כעת אני רוצה לשדרג. בזק דורשים 130 ש"ח כדי להחליך לי את המודם למודם רשת, וחשבתי לרכוש ראוטר Edimax BR-6104K שמחירו 269 ש"ח. אך כעת אני מתלבט, האם כדאי להצמד לתוכנית זו, שעלותה 399 ש"ח, או אולי עדיף לרכוש ראוטר הכולל מודם. למשל AR6024 Edimax שמחירו 350 ש"ח. אשמח לקבל התייחסויות - האם יש הבדל באיכות שאני מקבל? קישור למאפייני הראוטר: http://www.zap.co.il/compModels.asp?model_id=40222&sog=C-Router תודה יואל
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
אם אפשר לינק, כמובן אם זה מותר אז מצויין :] תודה רבה, לכל מי שעוזר :}}}
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
היי, אני מתלבט איזה ספק אינטרנט לקחת, אני זקוק לראוטר, מישהו מכיר את הראוטר שבזק נותנים?? אשמח לחוות דעת תודה
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום! ברשותי רשת ביתית בבית בעלת שלושה מחשבים המתחברים כולם לראוטר ששכחתי כרגע את דגמו (חוטי \אלחוטי שמקבלים עכשיו מבזק). כאשר אני מעביר קבצים בין המחשבים, קצב ההעברה נמוך ביותר ועומד על כ 4 מגה לשנייה. כאשר חיברתי שניים מהמחשבים יחד בכבל קצר (שני מטר) בניגוד לכבל הארוך (20 מטר) שבו אני משתמש בדרך כלל, קצב ההעברה גדל לכ 8 מגה - עדיין לא מדהים. מה יכולה להיות הבעיה לכך? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
ברשותי ראוטר של TP-LINK מדגם TP-WR541G http://www.tp-link.com/products/product_des.asp?id=31 שני המחשבים מחוברים לאינטרנט אפשר לגלוש להוריד וכדומה.. אבל יש בעייה בשני המחשבים, אי אפשר להתחבר למסנג'ר משניהם, ואי אפשר גם להתחבר לווינדוס-אפדייט, למרות שבשני המחשבים מותקן ווינדוס XP חוקי עם SP2. הורדתי עידכון FIRMWARE לראוטר אבל זה לא עזר לפתור את הבעייה. ניסיתי לחפש לפי קוד שגיאה שקיבלתי גם בניסיון ההתחברות למסנג'ר וגם בניסיון ההתחברות לווינדוס אפדייט, וזה משהו שקשור לראוטר ללא שום ספק, ומשהו שקשור בפורטים והרשאות, אבל אין לי מושג איזה פורט צריך לפתוח ואיך עושים זאת. בתמיכה הטכנית של ברק לא יכולים לעזור לי בגלל שאני יכול לגלוש וזה מעבר ליכולתם לעזור לי בבעייה. יש פה מישהו עם…
-
- 6 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום. רכשתי ראוטר של Edimax nMax BR-6424n 802.11n Wireless Router לינק לתיאור: http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pl1_id=3&pl2_id=18&pl3_id=123&pd_id=263 עכשיו העניין הוא כזה. האינטרנט בדידרה שאני צריך להתקים אותו הוא אינטרנט של כבלים והרשת תכלול שני מחשבים ניידים.מחשב נייד אחד חדש לגמרי והוא תומך בכל היכולות האלחוטיות שיש. המחשב השני אני לא יודע באיזה יכולות אלחוטיות הוא תומך. השאלה שלי היא כזאת. האם ניתן לחבר פיזית את המודם לראוטר ואת המחשב ללא היכולות האלחוטיות לראוטר ולהגדיר את הרשת על המחשב הנ"ל ואז לתת למחשב עם היכולות האלחוטיות לזהות את הרשת ולהתחבר אליה אלחוטית, או שבמידה ושני המחשבים תומים באלחוט, ניתן לחבר רק את המודם לראוטר ואז שני המחשב…
-
- 5 תגובות
- 878 צפיות
-
-
זמן לא עסק,י בתחום הקמת הרשתות ולכן נוצר לי קצת בלאגן בראש. בעוד מספר ימים אני יעבור לבית משותף שכולו מרושת באינטרנט אלחוטי המתוחזק ע"י חברה כל שהיא ומעניק גישה נפרדת לכל לקוח (דירה) בנפרד - בדומה למלונות. האם אפשרי, לקחת ראוטר - הוא יתחבר לאינטרנט האלחוטי שפרוס במבנה באמצעות הסיסמא (WEP/WPA וכן הלאה), ועל סמך החיבור הזה אני יצור בראוטר שלי הגדרות ייחודיות לי, שנמצאות בשליטה שלי - כמו SSID, DHCP, סיסמת גישה לרשת שלי (כך שאם יבואו אלי אורחים אני לא אצטרך למסור את הסיסמא הראשית). חשוב לציין שאין לי גישה לציוד האלחוטי או לממשק הניהול של הרשת במבנה. אני לא בטוח עד כמה הבקשה שלי עונה להגדרה AP או REPEATER (נוצר לי בילבול גדול מאוד מכל המחשבה על "איך אני עושה את זה") האם זה אפש…
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב בחדר שמחובר להוט-בוקס ונייד בסלון שבקושי קולט פס אחד ויש לא מעט ניתוקים בעת הגלישה. מקריאה בפורום הבנתי שאני צריך ריפיטר, ומכיוון שאין לי אפשר לחבר אותו בכבל לראוטר, הוא צריך להיות אלחוטי (לא מצאתי בשום מקום עם ההוטבוקס תומך WSD). כמו כן, בגלל שהנייד ישן ולא תומך. בתקן N הריפיטר צריך לתמוך בתקן B ו-G. אין בעיה להזמין מחו"ל, אני חושב שתקציב של 30 דולר אמור להספיק. תודה.
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של Linksys והוא מחובר למודם של ALCATEL Home ואין לי חייגן כי הוא תמיד מחובר אפילו כשהמחשב מחובא.... הוא מתנתק כל הזמן....אין זמן מסוים שזה קורה...לפעמים פעם בשעה לפעמים כל כמה שעות אבל לפעמים גם 5 פעמים ב2 דקות.... ואני לא יכול לעבוד ככה....זה מנתק לי את כל מה שאני עושה...לפעמים זה מתחבר אוטומתית אחרי כמה שניות או דקות....ולפעמים אני צריך ללכת לדף הגדרה (setting) של הראוטר ולעשות APPLY כדי שזה יפעל עוד פעם.... מה אני צריך לעשות להפסיק את ההתנתקויות..?? עריכת המודר: כותרת.
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
ממה שאני יודע, ניתן, במצבים מסוימים, לחבר שני מחשבים למודם כבלים, אחד דרך ETHERNET ואחד דרך USB, ושניהם יקבלו IP חיצוני שונה. האם ניתן לעשות אותו דבר בחיבור שניים (או יותר) מחשבים דרך SWITCH (לא נתב?)
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
אם אני לא נכנס יום אחד להגדרות של הנתב אני לא יכול להיכנס שוב ( אני חייב לאתחל אותו) האם יש משהו לעשות?
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
מה הם הקרטריונים לפיהם התוכנה מה הוא דואר רגיל ומה ספאם?
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בבית נתב של לינקסיס WRT54GL עם הקושחה הגנרית הרגילה שהגיע איתו. לנתב הזה מחוברים 3 מחשבים. עכשיו לעניין, יש לי אח שמוריד כל היום באימיול\טורנט וכך חונק לנו את הגישה לאינטרנט, לי ולאמא שלי. רציתי לדעת אם יש דרך בנתב (QOS?) להגביל מהירות, ממש להגביל את רוחב העלאה ורוחב ההורדה ל IP מסויים בתוך ה LAN כך שהוא יגלוש אך בהגבלים מסויימים. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
יש לי את הנתב הזה שקיבלתי מבזק וראיתי שלמי שיש חבילת 8 מגה בייט כדאי לו לעשות עדכון קושחה , עכשיו רציתי לדעת מאיפה אני משיג את העדכון הזה ? להתקשר לבזק ? מה להגיד להם ? תודה
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שאני נכנס להגדרות של הראוטר אחרי כמה דפים שאני עובר (2-3) אני מקבל Internet Explorer cannot display the webpage זה קורה ב 3 ראוטרים שונים במחשבים שונים. מה אפשר לעשות?!
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
היי! יש לי מודם של "דיינמוד" ADSL השאלה שלי אם אוכל לשלוח דרכו פקסים מהפקס המובנה של ה-XP או שאצטרך להתקין מודם PCI? אם כן אשמח לדעת כיצד לזהות מודם ADSL שאוכל לשלוח עימו פקס! תודה!
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
טיפה ארוך אבל אני יודע שאני לא הראשון שנתקל בבעיה הזו.... קניתי ראוטר אדימקס BR-6204WG לאחרונה שהוא חוטי ואלחוטי, הגדרתי הכל. הכל עובד. חוץ מהמחשב הנייח שלי שמחובר אליו ב LAN. ניסיתי את המחשב הנייד שלי ב LAN והוא עובד. תאור הבעיה: יש פינגים החוצה, האימיול עובד וניסיתי גם פינגים לוואלה. פורט 80 פתוח, אבל אין פינג לכתובת עצמה של וואלה. לכן גם האקספלורר לא מראה אתרים וזו הבעיה! באמת ניסיתי כל מה שאני יודע וכל ההצלבות ההגיוניות והמסקנה היא שהמחשב הנייח שלי לא מקבל טוב את הראוטר. מה עשיתי ואיפה אנחנו עומדים: יש לי מודם של בזק של רוטל. כשהוא מחובר רגיל למחשב הכל עובד. כשהראוטר מחובר למחשב אין לי אינטרנט במחשב. ניסיתי את כל יציאות הLAN של הראוטר עם הנייד שלי כולן עובדות. שמתי כר…
-
- 6 תגובות
- 878 צפיות
-
-
היי , יש תוכנה שאני לא רוצה בשום אופן שתהיה לה אפשרות להתחבר לאינטרנט. יש לי xp+sp3 בלי ראוטר. משתמש בחומות אש של הסרביס פאק. אחי הקטן מפעיל תוכנה בשם steam ומשחק איתה קאונטר סטרייק. אני רוצה לחסום את הגישה של התוכנה הזאת לרשת לגמריי שלא תוכל להתחבר. איך עושים את זה ? מספיק ללחוץ block כשפעם ראשונה מפעילים את התוכנה? הוא לחץ unblock ..אני רוצה לחסום אותה לגמריי. אולי יש תוכנה משהו שתנטרל אותה ? לא ראיתי דרך האפשרויות של הפיירוול לחסום משהו לגמריי...אני לא רוצה שיעבוד קאונטר סרטייק במחשב שלי ויתחבר לרשת יש עצות משהו ? אולי לחבל בקוד של התכונה שלו משהו ?
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
עד היום היו לי 2 מחשבים שהיו מחוברים בינהם עם כבל רשת אחד מארח..בלה בלה נולד לו עוד מחשב, ואני מתלבט איזה סוג רשת לעשות.. חשבתי על מחשב מארח והשנים האחרים מתחברים אליו \ לקנות ראוטר ולחבר את שלושתם מה היתרונות והחסרונות בכל שיטה? ואם ראוטר..אז איזה ממולץ? תודה
-
- 7 תגובות
- 877 צפיות
-
-
היי אני קצת חדש בכל הקטע הזה ... קראתי במדריכים וכל זה... עכשיו הרשת האלחוטית שלי היא פתוחה לכולם בלי סיסמא אני רוצה לשים לה סיסמא.. עכשיו נכנסתי להגדרות הראוטר וכשאני בא להגדיר סיסמא עם הWAP2 לפי מה שקראתי במדריכים הוא מבקש RADIUS IP חחח שאין לי מושג מה לרשום שם... שאלה שנייה היא איך אני גורם לכך שרק המחשב של אחי שמתחבר אליי דרך USB אלחוטי ורק האייפון שלי יוכלו להתחבר לראטוטר? ושאלה שלישית ואחרונה היא למה לפעמים המחשב של אחי שמחובר בUSB לא מוצא את הראוטר שלי, בזמן שבאייפוןן אני תמיד מוצא אותו... יש קשר ? כי קראתי שזה לפעמים יכול להפריע נראלי והיה רשום לשנות ערוץ כדי שייפתור תבעיה אבל אני לא יודע למה הכוונה פה... תודה רבה רבה לעוזריםם !!! )
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
יש לי רשת מבוססת WINDOWS 2000 SERVER ותחנות עבודה PROFESSIONAL 2000. ברגע שמשתמש מעתיק קובץ גדול או מספר קבצים קטנים לשרת המשתמש ננעל ולא יכול לגשת יותר לשרת , אני מקבל הודעה בנוסך : ACCOUNT DISABLED . LOGIN FAILURE אם אני עושה LOGON ו LOGOFF אני יכול להתחבר ברשת אבל לא לגשת לשרת . בדקתי בשרת והמשתמש לא מוגדר כ"LOCKED" . לאחר כ50 דקות בערך המשתמש יכול לחזור לעבוד על השרת כל עוד הוא לא מעתיק קובץ גדול \ קבצים קטנים . כמו כן ננתי ליוזר הרשאות של ADMINISTRATOR וזה לא עזר, הוספתי את היוזר לADMINISTRATORS GROUP המקומי של המחשב וזה גם לא עזר .. למישהו יש מושג מה זה השגעון הזה ?
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
לפי מה שהסבירו לי, כל ההבדל אמור להיות ב-Delay שיש מ-בזק/כבלים אל הספק. מהספק זה כבר אמור לעבור אותו דבר אל שאר העולם. עכשיו בתוך הארץ הפינגים של ה-ADSL גבוהים רק בקצת מהפינגים של הכבלים, אז למה פינגים לארה"ב למשל, גבוהים פי 2 ויותר ב-ADSL? אפילו לחלק סרברים באירופה זה ככה... למישהו יש הסבר?
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
היי לכולם, קניתי את הנתב TP-Link XX230v שיש לו חיבור GPON לסיב אופטי. העניין שהתברר לי בדיעבד שיש רשימה של נתבים מאושרי בזק ושהוא לא ברשימה. עכשיו יש לי שתי שאלות: א. אם ה xx230v לא מאושר בזק, אז בעצם אין למישהו מהארץ סיבה לקנות אותו ממני? אני בעצם לא מבין בשביל מה הוא נמכר בארץ, כשהוא לא מאושר על ידי בזק. ב. איפה אני יכול לקנות בכלל באופן פרטי נתב GPON מאושר בזק, חיפשתי בגוגל את הנתבים המופיעים ברשימה של בזק ולא מצאתי אפילו מחו"ל. בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
- 1 follower
-