עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by w7_znay,

יש לי מודם RTA1320a ROTAL ו-ראוטור אל חוטית של EDIMAX BR-6204Wg אני מחבר את המודם לחיבור ה-ADSL שנימצא ליד הטלפון, ואז מוציא קבל רשת מהמודם לראוטור, הדלקתי את שניהם פועלים מצויין כול הנוריות דולקות כמו שציוון במדריך, הכל פסדר אבל אני רוצה לחבר שני מחשיב בדרך אל חוטית לחלוטית זאת אומרת בין הראטור אין חיבור למחשב אחד ואז אל חוטי למחשב שני אני רוצה שהראטור לא היה מחובר לשום מחשב בדרך חוטית אלה בדרך אל חוטית, אפשר כזה דבר? אם כן אז איזה הגדרות אני עושה במחשבים? (כמו כן יש לי שני כרטיסים אל חוטים בכול מחשב).

• 6 תגובות
    • 854 צפיות
  2. Started by amisha,

אני מעוניין להקים רשת קווית ושני במחשבים מרוחקים כך שיש לי לפחות 40 מטר בין המחשב לראוטר האם זה בסדר ? יש לי מודם של סמסונג של בזק ( אם זה משנה משהו ...) יש לכם המלצה לראוטר זול וטוב ואמין במחיר סביר ? ואם אפשר יש לכם איזה מקום שיש בו מדריך להקמת רשת ? אני ממש לא מבין כלום בנושא הזה ............ אבל יש רצון

3. שלום, ברשותי ראוטור מסוג TP Link Archer VR600 V2 אשר הוגדרה בו שם רשת נפרדת משאר הבית הראוטר משדר ואין בעייה להתחבר אליו מטלפונים נידים, טאבלטים או טלויזיה חכמה אך כשאני מנסה להתחבר אליו ממחשב נייד מסוג HP ( ניסיתי מ 3 מחשבי HP ניידים) המחשב לא מקבל IP מהראוטר הדרך היחידה שמצאתי היא להפעיל מחדש את הראוטר ואת הווי פי במחשב וגם אז המחשב מתחבר לאחר כדקה של נסיונות יש דרך להתגבר על הבעייה? כשאני מתחבר לראוטר, הדף מראה שאין אינטרנט כשלמעשה הראוטר פועל - יש קשר לתופעה מעלה?

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  4. Started by reem,

פתחתי אימייל בהוטמייל com עכשיו אני רואה את האתר כמו שצריך באנגלית אך ברגע ששולחים לי הודעה בעברית אז אני רואה את ההודעה בכתב מוזר חרטומים וצורות מלבניות עכשיו הלכתי לקידוד וסימנתי את כל סוגי העברית שהיה וזה לא עזר , הלכתי לשפות וראיתי שהכל שם מסומן על עברית ובדקתי שכל האפשריות של קידוד בעברית מסומנות חיפשתי בפורום ולא מצאתי משהו שעוזר אזיי אם מישהו יכול לתת לי פתרון .....

• 6 תגובות
    • 854 צפיות
  5. אני קונה מחשב חדש.. עכשיו חבר שלי יש לו ראוטר והוא לא יכול לשחק נגיד פיפא נגד אנשים בdirect ip באינטרנט כאילו........ אז איזה דרך כדאי לעשות??. בבקשה זה דחוף!!!! איזה דרך הכי טובה ששיננו נהיה באינטרנט .. וכל המשחקים יעבדו ! האם שני מודמים נפרדים הם אופציה??

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  6. Started by jacob300,

שלום מבקש המלצה למגביר אות wi-fi חברה - דגם. המחשב הביתי נמצא בממ"ד מחובר חוטי לשקע בזק ולראוטר. מעוניין להגביר את אות ה wi-fi מחוץ לממ"ד, אם ישנם מגברים שמסוגלים להתמודד עם קירות ממ"ד... תודה

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  7. הDEFAULT GW שלי הוא 192.168.1.1 אבל בשום אופן הדפדפן לא מסכים להכנס להגדרות הראוטר מה לכל הרוחות זה יכול להיות ?

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  8. Started by ProRules,

יש לי NGN 15M ועד לא מזמן הרצתי שרט MINECRAFT והפורט 25565 היה פתוח. אחרי חודש רציתי לפתוח עוד פעם שרט והפורט פיתאום סגור( לא שיניתי כלום בהגדרות) וניסיתי לפתוח עוד פעם וזה לא נפתח. בנוסף איך הגיוני שפורט 80 סגור? אם הוא סגור איך אני גולש באינטרנט... מה הם עשו את זה בכוונה ופתחו פורט מקיף לאינטרנט? (ואני יודע איך פותחים פורטים)

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  9. Started by INFERNO,

יש לחבר שלי מודם כבלים USB , Ethernet שכרגע מחובר ב USB למחשב .. עכשיו החיבור הוא לא בDIAL UP אלא ישר כשמחשב עולה יש כבר אינטרנט האם יש אופציה לעשות רשת עם מודם כזה (אני חושב דגם של DEWHOO או משהו כזה)

• 7 תגובות
    • 854 צפיות
  10. Started by URSH,

עובד על תשתית כבלים וספק 018, 2.5 מגה מודם טומסון TCM425 . המחשב שקיבלתי עבד עם ספק 012. יצרתי התקשרות חדשה (לפי ההנחיות באתר של ספק 018) בהצלחה. כאשר אני מנסה ליצור קשר אני מקבל "שגיאה 800 לא מצליח ליצור קשר VPN הסרבר כנראה לא נגיש". בנוסף בפינת המסך השמאלית התחתונה ליד תצוגת השעון אני רואה את סמל ההתקשרות עם איקס עליו וכתוב כבל רשת מנותק.

• 4 תגובות
    • 854 צפיות
  11. האם אתר X יכול לדווח על שאיבת מידע, מהשרת המארח, בשעה Y, על פי IP ? או שיש צורך בצו בית משפט, המורה לספק האינטרנט לדווח ?

12. Started by Cheif,

שני מיזמי הכבילה האלטרנטיביים, ה-HomeGrid Forum וה-HomePNA Alliance, הודיעו בשבוע שעבר על איחוד כוחות ומיזוג הפעילות שלהם לארגון אחד. למה זה חשוב ולמה זה צריך דווקא לעניין אותנו בישראל? כל הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=3798

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  13. שלום לכולם אני רוצה לקנות שם דומיין (תחום) ואני רוצה לדעת אם אני יכול להשתמש בסיומת com והאם זה כדי? תודה רונן

• 6 תגובות
    • 854 צפיות
  14. שלום... איך אני יכול לפתוח פורטים בראוטר אלחוטי של linksys befw11s4? אני רוצה לפתוח פורטים של אימיול כי כתוב לי low-id תודה

• 7 תגובות
    • 854 צפיות
  15. שלום לכולם. נתקלתי בבעיה מטרידה, הורדתי מהאינטרנט קובץ מסויים אך לאחר זמן מה התברר לי שהקובץ שאותו הורדתי מיותר לחלוטין מבחינתי. עכשיו אני מעוניין להעלות אותו בחזרה אך לא יודע איך לעשות זאת. בתודה מראש.

• 9 תגובות
    • 854 צפיות
  16. Started by talmAn,

אני רוצה לעשות רשת ביתית בין 3 מכשירים 2מחשבים וסוני פלייסטיישן 2 עם מתאם רשת. הבעייה שלי היא שלמתאם רשת של הפלייסטיישן יש כניסה לכבל רשת ובשביל שהמתאם רשת יהייה מחובר זאת האפשרות היחידה של לחבר אותו לרשת רק ע"י החיבור רשת שיש בו. עכשיו אם אני רוצה לעשות רשת אלחוטית אז במחשב אחד אני שם את הראוטר במחשב השני את הכרטיס רשת האלחוטי ובפלייסטיישן אני לא יכול לשים כרטיס רשת אלחוטי... כי אין לי לאן לחבר אותו... אז אני צריך לדעת אם ייש איזשהו פיתרון שהוא שאני יכול לחבר את הפלייסטיישן ברשת אלחוטית מישהו אמר לי שיש דבר כזה שזה כרטיס רשת אלחוטי יש לו אנטנה שמקבלת את המידע ויוצא ממנו כבל שאותו אני אוכל לחבר לפליסטיישן? או אם יש לכם פיתרונות אחרים בשבילי זה יהייה מעולה תודה

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  17. Started by benasoor,

שלום לכולם. אני מחפש מקומות לקניה של אנטנות של אינטרנט אלחוטי . הנתונים שצריכים להיות לאנטנות הם: 1. האנטנה צריכה להיות מעל 14 DBI 2. מימדים יותר קטנים מ 300X100X300 עדף כמה שיותר קטנה 3. האנטנה צריכה להיות כיוונית ולא כלל כיוונית 4. מחיר לא משנה לי מי שמכיר מקומות שמוכרים אנטנות מסוג זה אשמח לקבל נתונים כמו כתובת של האתר שלהם וכאלה. דרך אגב זה לפרויקט שאני עושה. תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  18. Started by אמתי,

סתכלו זה שלי אני בנטויזן זה הגיוני שיש לי מהירות כזאת ? '>http://www.speedtest.net"]

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  19. Started by yp3,

יש לי מחשב שיש בו כמה כרטיסי רשת וכל כרטיס מוגדר לחיבור אינטרנט אחר ברצוני לדעת כיצד אפשר להגדיר דרך איזה חיבור המחשב יגלוש באינטרנט? איך אפשר להגדיר בחיוג VPN שיחייג דרך כרטיס רשת מסויים? האם זה משנה אם כל הכרטיסי רשת הם באותו תווך כתובות? תודה

• 7 תגובות
    • 854 צפיות
  20. Started by alextomin,

הרבה פעמים כשאני נכנס לכל מיני אתרים אני מקבל את ההודעה הזאת: Forbidden You don't have permission to access /community/index.php on this server. Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. -------------------------------------------------------------------------------- Apache/1.3.34 Server at www.hwzone.co.il Port 80 תסבירו לי מה זה? אני לא יכול להכנס לשום אתר כמעט!! לפעמים זה נעלם ואכשיו זה ה'לפעמים' הזה...

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  21. יש לי מודם אלקטל משודרג לראוטר, וסוויצ' של ג'יגהבייט, ואני מעוניין שמחשב העבודה ישאר "מאחורי" המודם והפיירוול, ושהמחשב השני ישמש כשרת ווב ושרת FTP. האם זה אומר שהמחשב השני לא יכול להיות גם כן מאחורי הראוטר? פחות חשוב לי שהמחשב הזה יהיה בטוח, כך שאם יש דרך קלה ששניהם יהיו מחוברים לאינטרט (אחד דרך הראוטר, השני ישירות) אז זה בסדר מבחינתי. כרגע שני המחשבים מאחורי הראוטר, ורואים אחד את השני דרך הסוויצ'. מה הדרך הכי בטוחה וקלה להגדיר רשת כזאת? אני כן אשמח שיהיה לי שיתוף קבצים ממחשב העבודה לשרת, אבל לא להיפך. אני בשום פנים לא רוצה לסכן את המידע שיש לי על מחשב העבודה. תודה!

• 4 תגובות
    • 854 צפיות
  22. Started by david_kasi,

יש לי אינטרנט 012 תשתית של הוט וראוטר של טי פי לינק. לעיתים , לא תמיד, אני מקבל מהירות הורדה איטית בטרוף !! לערך 20 קיי ומטה ..הדבר קורה לא רק בשעות עומס ,מצד שני בשעות עומס 11:21 מוריד לי עד 300 קיי . למישהו יש הסבר לדבר ? בעיית ההורדה לא קוראת רק במחשב שמחובר אלחוטית אלא גם במחשב שהראוטר מחובר אליו קווית. מה עושים ???

23. היי לכולם, לפני כמה חודשים החלפתי את הנתב שהיה לי ל- TP-Link WR1043. מאז, בכל פעם שאני צופה במשהו במחשב הנייד, כאשר הקובץ אותו אני מריץ נמצא על המחשב הנייח (מחובר ישירות לנתב), אני חווה מידי כמה דקות (משתנה) תקיעה טורדנית של הסרט למשך חצי דקה בערך. התופעה לא קרתה לי ברווטר הקודם שהיה לי (לינקסיס ישן)... יש למישהו מושג איך לתקן את זה? בתודה מראש, אסף.

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  24. Started by ריקי123,

מישהו יכול להסביר לי בדיוק מה עושה ה LOWER MAC ומה ה UPPER MAC?

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  25. טוב אז היום קניתי ראוטר וכרטיס רשת (למחשב הישן) והחלטתי להקים רשת ביתית. מה שלא כל כך הלך טוב. אני לא מצליח להתחבר מהחמשב הישן למחשב החדש (שהחדש מחובר לראוטר). אני לוחץ במחשב הישן על -> "הצג במחשבים בקבוצת העבודה" וכשאני מנסה להתחבר למחשב הראשי (החדש, שמחובר בכבל לראוטר) הוא שואל אותי לשם משתמש וסיסמא.. עכשיו אין לי מושג מה השם ומשתמש ומה הסיסמא. מאיפה אני מברר את זה? גם כשאני שם בתיקייה המשותפת תמונה, אני יכול לראות אותה במחשב הישן, אבל כשאני שם קיצור דרך לאחד הכוננים במחשב החדש הוא לא נותן לי הרשאה להכנס. וגם הוא לא מזהה את המדפסת. שמחוברת למחשב הראשי. משהו יכול לעזור לי נראה לי הקמתי כמה רשתות ויצאתי מפגר רצח

• 1 תגובה
    • 853 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.