רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי ראוטר ומודם אלקטל (לא משודרג). אני שם את הראוטר על המודם וזה מחמם אותו לחום רציני. כבר יומיים בירציפות המודם מפסיק להסטנכרן לשעה ואפילו 6 שעות. בפעם הראשונה שזה קרה הורדתי את הראוטר מהמודם לתת למודם להתקרר. התקשרתי לבזק ועשיתי את כל הדברים שהם תמיד אומרים לעשות כשמודם לא מסטנכרן (פילטרים, שקע אחר) כל זה לא עבד עדיין המודם לא מסטנכרן. כבר הזמנתי טכניי וחצי שעה לאחר שהתקשרתי המודם מסטנכרן אז מהר ביטלתי שלא יחבו אותי סתם. היום זה שוב קרה,שוב הורדתי את הראוטר מהמודםי, ושוב הזמנתי טכניי. הפעם במקום 6 שעות לקח לו רק שעה. קיצר אני שואל אתכם האם זה באמת הראוטר שמחמם אותו יותר מדי או שזה בעיה אצל בזק????
-
- 4 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום לכולם, זוהי הודעתי הראשונה בפורום המכובד. אני מעוניין לדעת האם קיימות הגדרות לשיתוף מחשבים ברשת בראוטר האלחוטי שלי מסוג TP LINK WR841N ? במידה ויש, אשמח לקבל מידע. הסיבה לשיתוף היא שיש כעת XBOX 360 בבית שנמצא בסלון ומשמש מעיין מרכז בידור והוא יכול לקבל מדיה ממחשבים אחרים בבית. תודה
-
- 4 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי שחרשתי קצת פורומים, ואת האתר של הצ'יף, ראיתי שה- TP-LINK דגם TL-WR1043ND מאוד מומלץ. אבל קראתי בפורום אחר שיש בעיות עם DD-WRT עליו. השאלה שלי, האם באמת יש בעיות עם DD-WRT על הראוטר הזה? ואם כן, האם הוא ירוץ טוב עם תוכנות שיתוף על ה firmware המקורי? ואולי שווה ללכת על דגם אחר? (למרות שלפי הביקורת של הצ'יף הוא נשמע מעולה) תודה רבה! עריכה: שכחתי לציין, אני עם חבילת 12M בהוט.
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
פשוט עכשיו החלפתי מ750KB ל1.5MB ואני רוצה לדעת אם זה כבר עודכן.. (ד"א יש לי ראוטר צריך לקחת את זה בחשבון לא? תודה)
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-
-
הי אני מחובר לינטרנט דרך תשתית של כבלים ובזק בינלאומי כתור ספק מלפני מספר ימים ויש לי בעיה משונה בחיבור אני גולש ומשחק ולאחר כמה זמן (ולפעמים מיד) החיבור לאינטרנט נאבד, ושאני אומר נאבד אני מתכוון לכך שהוא לא פשוט מתנתק אלא אני מכניס כתובת של אתר אינטרנט והדפדפן נתקע במצב של מחכה לתשובה מהאתר, החלון בפינה הימנית תחתונה של מרכז התקשורת של ה WIN7 מדווח שיש קישוריות לאינטרנט וכך גם אם אני מנסה להפעיל את הפותר בעיות שלו עוד כמה דברים ששווים לציון החדר שלי נמצא בחדר שונה מהנתב (למעשה קומה אחרת) לפני יומים הגיע חשמלי ששילמתי לו 400 שח להתקנה דרך התעלות תקשורת לכבל רשת בין החדרים ועשה רושם שהוא עשה עבודה טובה (אני די סומך עליו) בנוסף בזמן שהמחשב שלי לא מתקשר לאינטרנט מחשב אחר שנמ…
-
- 6 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אני רוצה לעזות אינטרנט ורציתי לדעת על מי יותר מומלץ אני אחד שגולש הרבה במחשב ומוריד דברים כבדים למחשב אשמח אם תמליצו לי אצל מי לעשות וכמה מגה יכול להספיק לי והתאם לדרישות שכתבתי תודה
-
- 4 תגובות
- 894 צפיות
-
-
לפני כחודש-חודשיים שידרגנו לטריפל של הוט, 12MB עם 014. בהתחלה למשך כמה ימים הייתי מחובר ללא חייגן כמו שהייתי מחובר תמיד (גם להוט ו014 ב- 5 מגה) והכל עבד נהדר לכל המחשבים בבית, רוחב פס מלא. הבעיה התחילה שפתאום שינו לי לחיבור בחייגן ואפילו לא הודיעו לי עד שבבזק בטובם טרחו לידע אותי אחרי שטורטרתי ביניהם לבין הוט. מאז אני חווה ניתוקים באינטרנט (שחוזר כ-5 דקות לאחר הניתוק) ברגעים של "עומס" (2-3 הורדות במקביל) בעיקר ולפעמים גם סתם ככה. מלבד זאת גם נוכחתי לגלות שאני לא עובר את ה-5-6 מגה בכלל... ניסיתי לעדכן את ה- EDIMAX BR-6204WG ל-1.61 והאינטרנט בכלל לא זז מלבד ב- WIRELESS. כמו כן בדקתי גםאת החיבור למודם ישירות והכל בסדר גמור. בכל מקרה, חזרתי בינתיים לקשוחה 1.51. בקיצור, אינני …
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
שלום לכולם. אז בכמו בכותרת, אני מעוניין בתוכנה שתסתיר את כתובת ה- IP או לפחות תציג אחת שהיא שגויה. אני פשוט לא אוהב את העובדה שבכמה וכמה אתרים כתובת ה- IP שלי מוצגת בפומבי, למרות שאני מאחורי ראוטר עם פיירוול. אני במיוחד לא אוהב שהסיומת (xxx.IL) מסגירה את מקום המצאי. האם יש תוכנה כזו? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
שלום!!! לאחרונה האימיול עושה לי בעיה בסיום ההורדה של קבצים... האמיול מסמן כי הושלם 100% ההורדה וכי הוא "מבצע סיום (מבצע האשינג) וזה כבר ככה כמה ימים ואין כלום... מישהו יודע לפתור את הבעיה המוזרה הזאת??? תודה!
-
- 7 תגובות
- 894 צפיות
-
-
היי ניסתי כרגע להתקין אקסס פוינט של אדימקס ועבדתי לפי המדריך המקורי. אני אמור להכנס אליו דרך האי פי כמו שנכנסים לנתב אבל פה הוא פשוט לא נכנס. קבעתי בכרטיס הרשת את האי פי שלו (כמו שכתוב במדריך) וזה לא נכנס. מה אפשר לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
אז ככה בבית הרשת עובדת עם מודם כבלים ראוטר של 3com 3crwer100-75 והכל עובד מצויין כולל יחידות שעובדות בבית ב WIFI לקחתי את הראוטר לעבודה בעסק כדי לספק שרותי אינטרנט אלחוטי ללקוחות . בעסק של ADSL עם מודם של Rotal RTA 320 אם אני לא טועה . . אל תתיחסו למודל . בקיצור עשיתי למודם reset default הגדרתי את החיבור שהוא PPPoE הגדרתי גישה לאנטרנט אלחוטי . וכל התחיל לעבוד . . המחשב שלי קיבל IP פנימי נכנסתי למודם המודם קיבל IP חיצוני GATEWAY חיצוני ו שרתי DNS. הגלישה עצמה הייתה בעייתית מכוון שחלק מהאתרים עבדו וחלק לא . וגם אלה שלא עבדו הייתי יכול לעשות להם פינגים. לדוגמה google.com עבד gmail.com עבד . msn.com לא עבד בכלל mekusharim.co.il עבד אבל רק העמוד הראשי. איסי קיו עבד…
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
אז ככה הגעתי להגדרות של כרטיס הרשת שלי והוא שואל אותי באיזה פרוטוקולים לעבוד והוא נותן לי את אהאפשריות הללו PXE או RPL אז במה אני צריך לבחור ומה זה אומר ?????? מחכה לתגובה...
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
כמו בכותרת. האם ניתן לקנות Router אלחוטי ולהשתמש בו כAccess Point. למעשה שיעביר מידע לנקודות אלחוטיות מבלי להפעיד DHCP. משום מה הAccess Point יקר יותר וברצוני לחבר אותו לRouter קיים. ולא, אני לא רוצה שני ראוטרים, Subnetting זה פתרון אך לא למקרה שלי. תודה
-
- 6 תגובות
- 894 צפיות
-
-
היי הנייח שלי מחובר באלחוטי לראוטר 1043ND שיושב בסלון. בימים האחרונים קרתה בעיה מוזרה,אני רואה את הרשת מתחבר אליה אך כשאני רוצה לנהל את הנתב אינני יכול להגיע לראוטר,כאשר מנסה מקבל This webpage is not available זה מעולם לא קרה. יש פינג לראוטר אך אינני מגיע אליו,ההגדרות אוטו'. זה פשוט קרה וגם בלפטופ אינני מגיע אליו וגם האייקון שלו נעלם מהרשימה בתיקית NETWORK. לא שיניתי דבר בראוטר. לשם בדיקה,התחברתי לרשת של השכן ואני כן מגיע לראוטר שלו ורואה את האייקון שלו בלי בעיה. דע? ------------------עריכה------------------ ריסט לנתב פתר את הבעיה..ממש מוזר.
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
שלום, האם אמורה להיות בעיה לעבור דרך שרת פרוקסי אם יש לי ראוטר בבית? אם כן, האם יש פיתרון? תודה.
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
עוד ב 2006: http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000134151
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של בזק דגם DGN2200 אני רוצה להגדיר שרק עד 4 מכשירים יוכלו להתחבר אליו בו זמנית (ולא לא דרך כתובות ה MAC) בעצם שה DCHP יחלק עד 4 כתובות... אם זה אפשרי בראוטר זה? אם כן אשמח מאוד להסבר...
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של Linksys והוא מחובר למודם של ALCATEL Home ואין לי חייגן כי הוא תמיד מחובר אפילו כשהמחשב מחובא.... הוא מתנתק כל הזמן....אין זמן מסוים שזה קורה...לפעמים פעם בשעה לפעמים כל כמה שעות אבל לפעמים גם 5 פעמים ב2 דקות.... ואני לא יכול לעבוד ככה....זה מנתק לי את כל מה שאני עושה...לפעמים זה מתחבר אוטומתית אחרי כמה שניות או דקות....ולפעמים אני צריך ללכת לדף הגדרה (setting) של הראוטר ולעשות APPLY כדי שזה יפעל עוד פעם.... מה אני צריך לעשות להפסיק את ההתנתקויות..?? עריכת המודר: כותרת.
-
- 4 תגובות
- 894 צפיות
-
-
יש לי שתי מחשבים מחוברים אחד עם השני כולל מדפסת משותפת השאלה שלי האם אפשר לחבר אותם לאינטרנט ששתי המחשבים יעבדו בו זמנית עם מודם רגיל ( לא ADSL )
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
איך ניתן למחוק wireless network connection ב WINXP , כאשר המחק כבוי (בתפריט עכבר ימני על ICON )?
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
אוקי...היה לי ראוטר 3COM שעשה צרות והוחלף עכשיו יש לי עוד ראוטר וכל רבע שעה לערך הוא מתנתק (רואים במחשב שהמחשב מתנתק מהראוטר) ואז אחרי חצי דקה מתחבר ואחרי עוד דקה מתחבר שוב לאינטרנט... יש לציין שהבעיה החלה רק לפני יום. האם יש מצב שיש שיטה אחרת לסדר את הראוטר בלי להחליף אותו? הראוטר עודכן כשהגיע (שזה לפני חודשיים בערך)...האם יכול להיות שיש גרסא חדשה שמסדרת את זה? האם זה הגיוני בכלל שהוא עבד אחלה ועכשיו פתאום לא וכל זה בגלל גרסא לא טובה? מממ עזרה?
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
חברה זה פשוט לא הגיוני אני בחבילה של 1.5 מגביט בבזק בינלאומי אני מוריד בקצב של 10 מגביט לשנייה מאז עברתי לויסטה Transferred: zion-potcdmc-cd2.r39 14.31 MB in 17.89 seconds (818.8 KB/s) זה לא חד פעמי או לכמה שניות ראשונות תסתכלו קובץ שלם במהירות הזאתי חשוב לציין שאני לפעמים עובר את המגה לשנייה. מוזר לי אבל כיף לי באותה המידה
-
- 6 תגובות
- 894 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח בבית עם אינטרנטמודם USB ויש לי מחשב נייד בנוסף עכשיו אני רוצה לחבר את המחשב הנייד לאינטרנט דרך כרטיס רשת אלחוטי שישב במחשב הנייח. האם זה אפשרי? אני לא מעוניין בראוטר אלא בכרטיס רשת אלחוטי חזק שישדר טוב יש למישהו המלצות על כרטיס רשת אלחוטי כזה למחשב נייח? והאם כדאי לי לחבר את הנייד לכרטיס רשת אלחוטי שישב בנייח במקום ראוטר? תודה לכל מי שיעזור...
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-
-
לי וגם לחבר שלי יש את הפרטים הבאים: ICQ Windows XP רשת של שני מחשבים ADSL שנינו לא יכולים לשלוח לאנשים אחרים קבצים ב-ICQ וזה מאוד מעצבן במיוחד עם ADSL. מישהו יודע איך פותרים את הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום אני עובד ברשת המחברת 2 מחשבים{pc+mac} ו2 מדפסות ופלוטר כולם מחוברים דרך נתב הבעיה היא שלפני שבוע התקנתי וינדוס xp ומאז האינטרנט איטי בטרוף בדקתי את החיבורים והורדתי עידכונים ללא הואיל. המחשב אגב הוא פנטים 4 1.5 וזיכרון של 1 גיגה אם יש לכם המלצות איך לפתור זאת אנה רשמו זאת דרך אגב התיקשורת בין המחשבים והמדפסות ללא בעיה כלל הבעיה רק במהירות האינטרנט תודה לכולם
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-