רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
יש לי VISTA ULTIMATE, ןאני לא מצליח להתחבר להאינרנט! אני מחובר באינטרנט זהב, מודם ALCATEL HOME SPEED TOUCH שמחובר למחשב דרך כרטיס רשת Realtek RTL8139 Family PCI Fast Ethernet NIC העתקתי את המאפינים של חיבור הLocal Area Connection מXP שאני משתמש בו שהם: Internet protocol (TCP/IP) -> IP address: 10.200.1.1 subnet mask: 255.0.0.0 והשרת DNS ריק הבעיה היא שהחיבור בויסטה במצב של Limited ושאני מנסה להתחבר דרך החיגן 015 זה לא עובד מישהו יודע איך אפשר לפתור את זה?
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שאני רוצה נגיד לגלוש באינטרנט ולהוריד קבצים מהטורנט אני לא יכול לעשות את זה ביחד וגם יש פעמים שאני נכנס לדפדפן בזמן שאני מוריד אז או שהוא רושם לי שה"לא ניתן להציג את דף זה" וזה עוד מתי שהאינטרנט מחובר וגם יש פעמים שלוקח למחשב זמן לטעון דפים בדפדפן,מה אתם מציעים לעשות כדי לסדר את הבעיה ? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום לכולם שאלה: יש דרך להפוך מהירות נגיד במקום להוריד במהירות של 180 אני רוצה לשלוח במהירות של 180 יש דרך לעשות את זה יש לי אינטרנט 1.5M תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 863 צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות נתב עם USB על מנת לחבר את המדפסת שלי ודיסק חיצוני בתקציב של עד 300 שקל המון תודה
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
מה עושים? הורדתי את ה-NETLIMITER והגבלתי את מהירות ההעלאה כדי שהדברים באימיול ירדו מהר יותר אבל זה לא עוזר
-
- 13 תגובות
- 862 צפיות
-
-
http://www.speedtest.net/ הבעיה נפתרה משום מה מביצוע בחינה באתר אני מבין שזה באמת נכון,והמהירות היא לא כמו שאומרים באמת נגיד 1.5mb וכניראה יש הגבלה מכיון הספק......האם זה נכון כי המהירות בבחינות שביצעתי לא היתקרבה אפילו למהירות שאני גולש(1.5mb)?
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
האם ניתן להשתמש בנתב הנ"ל (נרכש דרך בזק) גם באינטרנט דרך הכבלים ? איזה הגדרות צריך לשנות בנתב?
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
היי אני קצת חדש בכל הקטע הזה ... קראתי במדריכים וכל זה... עכשיו הרשת האלחוטית שלי היא פתוחה לכולם בלי סיסמא אני רוצה לשים לה סיסמא.. עכשיו נכנסתי להגדרות הראוטר וכשאני בא להגדיר סיסמא עם הWAP2 לפי מה שקראתי במדריכים הוא מבקש RADIUS IP חחח שאין לי מושג מה לרשום שם... שאלה שנייה היא איך אני גורם לכך שרק המחשב של אחי שמתחבר אליי דרך USB אלחוטי ורק האייפון שלי יוכלו להתחבר לראטוטר? ושאלה שלישית ואחרונה היא למה לפעמים המחשב של אחי שמחובר בUSB לא מוצא את הראוטר שלי, בזמן שבאייפוןן אני תמיד מוצא אותו... יש קשר ? כי קראתי שזה לפעמים יכול להפריע נראלי והיה רשום לשנות ערוץ כדי שייפתור תבעיה אבל אני לא יודע למה הכוונה פה... תודה רבה רבה לעוזריםם !!! )
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת, אחרי כמה ימים, אני לא יכול להכנס לממשק שלו רק אחרי איפוס, אני מצליח להכנס, איך אפשר לסדר?
-
- 7 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לדעת אם יש מקומות מהם אני יוכל להשכיר HUB לילה, או לחלופין אם מישהו כאן מעוניין להשכיר לי HUB ל- 24 מחשבים (בהודעה פרטית כמובן). כמו כן אני צריך מדריך להגדרת ה-HUB, הגדרת המחשב בחיבור (אם צריך). עכשיו יש לי שאלה לגבי הגדרת שרתי משחק, כלומר להגדיר מחשבים בתור שרתי משחק, כל מה שאני צריך לעשות זה לפתוח שרת דרך המשחק, זה בדיוק כמו הגדרת שרת עם חיבור לאינטרנט? תודה רבה :>
-
- 5 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקבל עזרה בנושא Repeater. קראתי את ההסבר בלינק הבא: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm ברשותי נתב: LinkSys WRT54GL בעקבות אילוצים מסויימים הנתב ממוקם בקומת הכניסה, ובמספר נקודות בקומות מעל הסיגנל ממש חלש/לא קיים. אני מעוניין לרכוש נתב נוסף אשר ישמש כ- AP בקומות העליונות, הבנתי שכדי ליישם פתרון של Repeater צריכה להיות תמיכה בתכונת WDS. האם רק הנתב הנוסף שאני רוכש צריך את תכונה זו או גם הנתב הקיים ? (LinkSys WRT54GL) האם הנתב שאני רוכש כעת צריך/מומלץ להיות מאותו היצרן שיש לי כיום ? (LinkSys) אשמח להמלצה לנתב אשר ישמש כ- AP בתצורת Repeater. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
לחבר שלי יש מודם כבלים של מוטורולה מחובר דרך USB במחשב יש WINXP והוא רוצה לשתף את האינטרנט עם מחשב עם WIN98SE איך עושים את זה? כי ניסיתי ולא הצלחתי תודה לכל העונים ;D
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
יש לי מהירות רק של 1.5 אני צריך קליטה רק בתוך הבית (קטן 45 מטר) האם יהיה לי הבדל במהירות, בין תקן N לתקן G? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
הגרסה v24 SP1 יצאה וכוללת תיקוני באגים שונים , אפשרויות חדשות ופיצ'רים מורחבים. לפירוט השינויים והחידושים בגרסה החדשה - http://www.dd-wrt.com/dd-wrtv3/community/developmentnews/1-common/24-dd-wrtv24sp1.html להורדת קובץ firmware מתאים לנתב wrt54GL - http://www.dd-wrt.com/dd-wrtv2/downloads/v24-sp1/Consumer/Broadcom%20Generic/dd-wrt.v24_std_generic.bin שימו לב - הקושחה DD-WRT מתאימה לדגמים רבים של נתבים, אבל לפעמים יש צורך בקובץ שונה ומותאם לדגם ספציפי. לא לטעון סתם קבצים לנתב.
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המחשב למסך בסלון, אבל שיהיה אפשר לשלוט בו מהסלון גם לצורך משחקים/סרטים גלישה באינטרנט... מצאתי משהו באמזון שניראה שעונה על זה אבל אני לא בטוח ומעוניין לקבל חוות דעת.. זה מה שמצאתי : https://www.amazon.com/Extender-Support-Keyboard-Ethernet-Lossless-Near/dp/B081W94ZNF/ref=redir_mobile_desktop?ie=UTF8&ref_=psdcmw_13983771_t2_B01EV33R8S להישתמש בכבלים USB/HD מהמחשב ישירות לטלוויזיה זה לא אפשרי אני אצטרך לחצוב את כל הבית וזה לא אפשרי כל כך... עשיתי סירטוט קטן של איך הדברים שיש לי ואיך אני רוצה/חושב שזה יתחבר: https://i.stack.imgur.com/cJvlU.jpg תודה :)
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
כאשר מחברים שני מחשבים לרשת בעזרת ראוטר (חוטי) יש איזה אפשרות לניהול המהירויות בין השניים? זאת אומרת "לתת" למחשב אחד יותר מהירות UPLOAD לדוגמה וכן להפך... תודה
-
- 10 תגובות
- 862 צפיות
-
-
IVORY טוענים שלא. יש לי 10 מגה אינטרנט (בעבודה :-) ) וראוטר TPLINK , כאשר אני מנסה בלעדיו אני מוריד ב1000 מעלה ב140 כאשר אני מנסה איתו - אני מוריד ב500 מעלה ב140 (ביום טוב). IVORY מתעקשים שזה לא הראוטר והם לא יודעים מה זה......... מה עושים? אולי אני אמצא ראוטר אחר ואבדוק איתו.
-
- 6 תגובות
- 862 צפיות
-
-
יש לי מודם RTA1320a ROTAL ו-ראוטור אל חוטית של EDIMAX BR-6204Wg אני מחבר את המודם לחיבור ה-ADSL שנימצא ליד הטלפון, ואז מוציא קבל רשת מהמודם לראוטור, הדלקתי את שניהם פועלים מצויין כול הנוריות דולקות כמו שציוון במדריך, הכל פסדר אבל אני רוצה לחבר שני מחשיב בדרך אל חוטית לחלוטית זאת אומרת בין הראטור אין חיבור למחשב אחד ואז אל חוטי למחשב שני אני רוצה שהראטור לא היה מחובר לשום מחשב בדרך חוטית אלה בדרך אל חוטית, אפשר כזה דבר? אם כן אז איזה הגדרות אני עושה במחשבים? (כמו כן יש לי שני כרטיסים אל חוטים בכול מחשב).
-
- 6 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום, השגתי סוף סוף מחשב שיהיה אצל סבא וסבתא שלי, אז עכשיו אני רוצה רק לסדר שיהיה אינטרנט. אז חשבתי לקחת את הזול מבין בזק או הוט, ובספק את אקספון כי הם זולים והם ללא התחייבות. אז רציתי לשאול אם אני אתחבר ל 1.5 מגה, זה יהיה מספיק למשחקים? זאת אומרת המהירות תהיה מספיק טובה? והUPLOAD שיהיה מספיק מהיר כדי שהפינג שלי חוץ ממה שיש לא יגדל בגלל מהירות נמוכה. אז אני חושב ש1.5 מספיק, אני רוצה להתחבר לכמה שיותר זול וכל מה שאני רוצה זה לגלוש ולשחק, הורדות זה במחשב הראשי בבית שלי. תודה למגיבים.
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
היי בקיצור יש לי ממיר לוויני( דרים בוקס ) וזה בא עם מערכת לינוקס ויש אפשרות להתקין עליו דברים , אבל קודם רציתי לחבר אותו לכרטיס הרשת שלי שבמחשב דרך כבל מצולב ( יש לו כניסת רשת ,הכוונה גם לממיר) אבל איך אני אדע מה כתובת הIP שלו ....... אם מישהו יודע איזה פקודות PING למינהם שיזהו לי דבר אחר שמחובר לכרטיס הרשת אני ישמח לקבל אותן
-
- 5 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני מעוניין להקים רשת קווית ושני במחשבים מרוחקים כך שיש לי לפחות 40 מטר בין המחשב לראוטר האם זה בסדר ? יש לי מודם של סמסונג של בזק ( אם זה משנה משהו ...) יש לכם המלצה לראוטר זול וטוב ואמין במחיר סביר ? ואם אפשר יש לכם איזה מקום שיש בו מדריך להקמת רשת ? אני ממש לא מבין כלום בנושא הזה ............ אבל יש רצון
-
- 8 תגובות
- 862 צפיות
-
-
פעם דיברתי בפורום הזה על נושא של הרשת אבל יש לי עכשיו מצב שונה... אני רוצה לחבר שני מחשבים לאינטרנט... עד עכשיו הכל ורוד... אבל הבעיה בבית שלי שכל אחד מהמחשבים נמצא בקומה שונה ומעבר לזה אחד מהם נמצא בממד... אז התייעצתי עם בזק וראוטר רגיל יכול להווה בעיה בקליטה וכל זה... ולכן הם הציעו לי לעשות רשת קווית בבית שתומכת עד ל-4 מחשבים... בנוגע לתשלום: מודם נתב אלחוטי HOME PNA 3 ב- 717.60 ש"ח. מתאם רשת HOME PNA 3 ב- 309.60 ש"ח. האם זה משתלם? האם אתם מכירים מקום זול יותר לקנות? תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
היי יש לי כיום ראוטר D-Link DIR-615, בן שנתיים. כשקניתי אותו הביצועים לא היו מי יודע מה ולמרות זאת החזקתי מעמד עד עכשיו. המצב שלו היום הוא שאני צריך לעשות לו ריסט בערך 6-8 פעמים ביום, כי הוא פשוט מפסיק לעבוד. אני מחפש ראוטר עם טווח ארוך יחסית, אמנם יש בבית 2 קומות אבל אף מחשב לא נמצא בממ"ד ובקומה השניה יש ראוטר במצב ריפיטר. כמו כן אני רוצה להתקין את הפירמוור DD-WRT. תקציב 400-500 ש"ח, אבל אני גמיש ואשמח לשמוע גם על דברים בטווחים קרובים. מה דעתכם על DIR-655? תודה לכל העונים!
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
שלום!!! לאחרונה האימיול עושה לי בעיה בסיום ההורדה של קבצים... האמיול מסמן כי הושלם 100% ההורדה וכי הוא "מבצע סיום (מבצע האשינג) וזה כבר ככה כמה ימים ואין כלום... מישהו יודע לפתור את הבעיה המוזרה הזאת??? תודה!
-
- 7 תגובות
- 862 צפיות
-
-
הראוטר שלי ממוקם בממ"ד ומאחורי עוד קיר בדרך, כך שההתקן WIFI-USB שיש לי כרגע חלש מדי ויש לי קליטה נמוכה וניתוקים תכופים איתו. אני מחפש חלופה חזקה ויציבה במחיר סביר. אין לי כל כך העדפה ל PCI או USB, אך אשמח להמלצה לאחד מכל סוג. תודה ושבוע טוב
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-