עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by liiight,

אני משתמש בתוכנת FLASHFXP במספק אתרים. בזמן האחרון, אני מקבל שגיאות בפתיחת קבצי RAR מסויימים. אני מוחק את הקובץ ומוריד אותו מחדש והכל תקין, כלומר הבעיה היא לא באתרים סביר להניח, מה גם שאני נתקל באותה בעיה בכמה אתרים. אני חושד בראוטר שלי (הDLINK 614+ הידוע לשמצה...) אני מקבל גם בעיה בגלישה רגילה באינטנרט לפעמים. אני מקבל הודעה שהדף לא נמצא, אבל הוא מעלה אותו לאחר רענון. לעומת זאת, קבצים שאני מוריד דרך הEXPLORER או הGETRIGHT תקינים לחלוטין תמיד... מישהו יכול לטכס לי עצה?

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  2. Started by shlomibandit,

יש לי אינטרנט 7 מגה הוט- נטוויז'ן .. עכשיו הרגשתי שההורדות איטיות ולא ידעתי למה , ויש לי גם רוטר של אדימקס br 6204 wg בדקתי את המהירות של האינטרנט ע"י בדיקות האינטרנט של ספקים שונים ובינהם נטויז'ן (שלי) כשהרוטר מחובר והם היו על 600-750 וגם כן בהורדות של ביטורנט וכאלה לא היה עובר לי את ה 400.. ניסיתי לחבר את המודם בלי הרוטר לבדוק אם הבעיה היא ברוטר והופ שהמחשב מחובר רק למודם בלי הרוטר -עשיתי את הבדיקה וזה הוריד לי על 880-900 וגם כן בביטורנט הורדתי כמה דברים חיכיתי איזה חצי שעה וזה הגיע לי ל800 +- .. עכשיו זה לא בעיה של הפורטים , כי פתחתי אותם לתוכנות השונות שאני עובד איתם , ובאימיול וטונטר וכל זה יש לי היי אי די.. משהו יודע מה הבעיה למה הרוטר מגביל אותי במהירות? ואם אני צ…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום. שבוע שעבר הבאתי ראוטר מבזק-סטור. בהגדרות יש ADSL2 ADSL2+ ו VDSL2... רציתי לדעת אם כדאי להוריד את הV מהADSL ולהשאיר רק את הVDSL ? בעקרון שדרגתי ל40 מגה... אתמול היה לי 30 מגה לחצי שעה-שעה... ובערב שוב נהיה 15 מגה. בדקתי כמה פעמים מאז ועדיין יש לי 15... אתמול היה אמור להגיע טכנאי לסדר את הקו בקופסא בחוץ... אחרי ריבים ארוכים עם בזק... ובאותו עניין גם לבטל לי את "הקו הקל" שהייתי משלם עליו כל חודש 25 שקל... למזלי אתמול ראיתי באיזה פורום מישהו שאמר שזה כבר לא קיים חחח.. קיצר ביקשתי שיבטלו, בחיים לא חיברתי לקו הזה טלפון. מאז שבוטלה החובה בשירות הזה לקו שמטרתו אינטרנט בלבד עברו כמעט שנתיים... כלומר 600 שקל שנזרקו לפח... יכול להיות שביטול ה"קו הקל" גורם לבעיות שלי ?…

• 23 תגובות
    • 14.6k צפיות
  4. ALCATEL.311.AND.511.UNLOCKER.v1.0 הורדתי את הדבר הזה(כי אני לא יודע בדיוק איך לקרוא לזה)ואני לא ממש יודע מה זה עושה....אמור לפתוח את המודם? בכלל זה המודמים שיש פה בארץ של האלקטל? או זה משהו אחר בכלל? מישהו יודע? ??? ??? ??? עריכה: תמונה של התוכנה הזאתי

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  5. Started by Zeev86,

כרגע אני מקבל 10 מגה במקום 100. כבר מספר שעות. לא משנה אם אני מחובר לספק או לא (דרך חיבור L2TP), המהירות נעה בין 10 ל-12 Mbps. רק אצלי? אני מבין שזה פסח, אבל בעבר גם בחגים, מקסימום הייתי מוריד פי חצי יותר לעט. אבל עכשיו זה פשוט בלתי נסבל.

• 41 תגובות
    • 9.5k צפיות
  6. היי, שלום אני חדש בפורום, נעים להכיר את כולכם קוראים לי ירון, לפי מה שראיתי זה אחלה פורום 1. קראתי פו ב"חיפוש" עלההבדל בין ראוטר ל Switch וזה עדין נראה לי אותו הדבר.. אני לא מצליח להבין את ההבדל... אשמח לעזרה. 2. הרבה פעמים ראיתי שרוצים להגדיר ראוטר (לדוגמה)ששואלים, האם יש לך ADSL או כבלים? אני יודע שזה שאלה מטומטמת אבל אשאל אותה בכול זאת. איך נראה ADSL? ואיך נראה כבלים? ואיך אני יודע אם יש לי ADSL או כבלים? 3. מה ההבדל בין כרטיס רשת רגיל לכרטיס רשת אלחוטי? אני מתכוון אצלי במחשב יש כרטיס רשת רגיל והוא קולט את הרשתות האלחוטיות באופן נורמלי... אז למה צריך כרטיס רשת אלחוטי? תודה. בבקשה תפרטו לי על התשובות שלכם שפעם אחת אבין מה זה.. בעיקר על תשובה 2 ו3. יום טוב

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by bv_beaver,

טוב זה העניין, לחבר שלי יש XP והוא מנסה לעשות Internet Sharing בעזרת 2 כרטיסי רשת במחשב שלו ואחד במחשב של אח שלו... הבעייה שהוא לא יודע איך!!! :'( עזרה איך לעשות את זה בבקשה...

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Ronen Mars,

שלום, יש לי בבית הוטבוקס במקום מרכזי (בשביל האלחוט) וממנו הולך כבל רשת לחדר עם כמה מחשבים, בחדר הזה יש לי ראוטר מדגם level one wbr-3406tx, שמשמש כהאב. כשאחד המחשבים מחובר להוטבוקס ישירות(בכבל או אלחוטי), אז הכל עובד בצורה תקינה. כשהמחשבים מחוברים דרך levelone, אז אני לא יכול לגשת להוטבוקס בכתובת 192.168.1.1. האם זה תקין וכיצד אני יכול לסדר את המערכת כך שאני אוכל לגשת להוטבוקס גם כשהמחשב מחובר דרך הראוטר ? תודה מראש

• 17 תגובות
    • 3.1k צפיות
  9. שלום. השאלה בכותרת. אשמח לקבל לינק אם יש דריבר כזה. תודה.

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  10. חבר שלי לא הצליח להגדיר אני בה אליו היום בבקשה תציעו מה ההגדרות שאני צריך לדעת לפני גישה לROUTER על מנת להגדירו.... תודה!

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  11. שלום. קודם אפתח ואומר שפתחתי בעבר נושא דומה אבל לא השלמתי אותו והפעם המקרה קצת שונה כי הנתב הזה מתחבר בצורה אלחוטית ולא עם כבל כמו בפעם הקודמת. ולעניין : יש לי ראוטר בחדר שלי , והאות מאוד חלש בחדר של אחותי. לשם כך אני רוצה לשים ראוטר אלחוטי בסלון שיקבל סיגנל אלחוטי מהראוטר הראשי. אחותי בחדרה תקבל אינטרנט מהראוטר האלחוטי שבסלון. האם זה בכלל אפשרי ? אם כן איך בדיוק אני עושה את זה ? תודה רבה

• 33 תגובות
    • 7.1k צפיות
  12. Started by shiran69,

שלום לכולם!!! לפני כמה ימים הרכיבו אצלנו ראוטר בבית (חיבור בין שתי המחשבים) ומאז האימיול שלי לא עובד פשוט לא עובד הוא כאילו לא נותן לו להוריד קבצים יש על החמור של האימיול סרט כזה על הענינים ואני לא יועדת מה לעשות אני ניסתי הכל (אני חושבת) גם התקשרתי לנטויז'ן כדי שיסבירו לי מה קרה והם אומרים לי שהם הרכיבו את הראוטר אבל הם לא יכולים לעשות כלום נגד זה אז הוא שלח לי מדריך איך לשנות את ההגדרות בראוטר ועשיתי גם את זה וזה עדיין לא עובד מה לעשות!!!!!!!!!!!! בבקשה תעזרו לי!!!!!! שירן(בת)

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  13. מזה זמן רב אני חושק בהקמת רשת ביתית במהירות גבוהה, הסוויטש שברשותי הוא ES-5500P מתוצרת אדימקס התומך במהירות הזאת. עד היום נעשה שימוש בכבלי CAT5E, אך התוצאות לא היו משביעות רצון - כ16 MB\S בעת שידרוג לכבל CAT6, הגעתי ל60 MB\S נכון לעכשיו- אני רוצה לנצל את המקסימום , ולכן הצלחתי לשים יד על כבלי CAT7 עם קונקטורים של RJ45 , שהיו חסרים לי - ולא היו פשוטים להשגה כלל. אומנם העברתי בעבר בתוך קירות החדר שלי את הכבלים האלו - אך לא הצלחתי להשיג כבלים מהקיר למחשב, אני עתיד לסיים את ההרכבה של הרשת שתכלול כ4 מחשבים בימים הקרובים (צריך לחווט את הכבלים שבקירות לתוך השקעים) הכרטיסים במחשבים הם כרטיסי OB של REALTEK , האם יש סיכוי שהם יגבילו אותי? האם כדאי להשקיע בכרטיסים נפרדים? אשמח לשמוע…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Ronenosh8,

הHOTBOX של הוט כנראה לא גאון בניתוב פורטים ובאותות WIFI, אז אני מעוניין לחבר אליו ראוטר עצמאי. מה צריך לעשות כדי להגדיר את ה- HOTBOX כמודם בלבד? תודה

• 1 תגובה
    • 4.3k צפיות
  15. Started by adidor77,

אני מקבל מבזק 15 מגה ובמקום שאני גר אני יכול לקבל 8 מגה למרות זאת אני מקבל רק 5 מגה אז ביררתי באינטרנט וראיתי שצריך עדכון קושחה כדי לקבל לפחות את ה8 מגה. זה הדגם siemens adsl sl2-141 לא עשיתי אף פעם עדכון אז אני לא מבין בזה. ויש לי כמה שאלות? איך אני משיג את העדכון קושחה? האם זה מסובך? האם זה יכול לגרום לנזקים? והאם זה נכון שאני צריך לעשות עדכון כדי לקבל 8 מגה? תודה לעוזרים זה ממש חשוב לי.

• 13 תגובות
    • 3.5k צפיות
  16. Started by itaysk,

מחר אני צריך לעשות רשת בין 2 מחשבים אחד עם WINXPRO והשני WIN98 אני מחבר אותם ישירות כ.רשת לכ.רשת עם כבל מוצלב אז עשיתי בזה עם ה XPPRO סתם לראות איך זה את הויזרד של רשת ביתית בחרתי את כל ההגדרות אבל איך אני עושה את זה במחשב השני? הוא שאל אותי בסוף אם אני רוצה לעשות דיסקט של הויזרד להעביר למחשב השני. את זה? ואחרי שאני עושה את הרשת איך אני עושה שמהמחשב עם ה WIN98 יוכלו לקרוא\לכתוב על ההארדיסק של המחשב עם ה XPPRO? תודה רבה למי שיענה תשתדלו מהר בקשה כי זה למחר בצהריים

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  17. האם ניתן לבצע שיתוף קבצים ברשת בייתית בין שתי מערכות ההפעלה ולהתחבר מה- XP ל- Vista ללא שם משתמש וסיסמא? ה- Vista אינה מאפשרת לי לשתף קבצים ללא שם משתמש וזה די מעצבן כי המחשב אינו עולה אוטומטי ( בשל הגדרת יותר משם משתמש אחד - בעליה צריך לבחור משתמש ). לעומת זאת מה- Vista אין שום בעיה להתחבר ל- XP ללא הזדהות . [br]פורסם בתאריך: 6.03.2007 בשעה 22:23:01 חברים, מישהו יכול בבקשה לעזור ? תודה

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  18. Started by abarbotel,

למה שאני בא לפתוח קובץ ממחשב אחר ששיתפתנו את החיבור ביננו וגם שיתפנו קבצים זה עובד נורא נורא לאט? זה על רשת אלחוטית..

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  19. Started by arik100,

ההתקן הזה הוא כל כך פורץ גבולות אני לא מבין למה רק עכשיו אני שמעתי עליו אפשר קצת הסבר בנושא? אני הבנתי שזה התקן של כמה חברות שהתאחדו

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  20. זה כבר סוד גלוי שספקיות האינטרנט מפרות את פרטיות הגולשים ומגבילות הורדת קבצים. אמיתי זיו מדה-מרקר פרסם כתבה ארוכה מפורטת בנושא. http://it.themarker.com/tmit/article/18453

• 58 תגובות
    • 8.5k צפיות
  21. שלום אני רוצה להקים רשת אלחוטית ביתית, ואיבדתי את הרגליים ואת הידיים בכל סוגי הראוטרים, ההאבים וכולי. אז הנה, שאלות : 1) מה ההבדל בין ראוטר להאב ואיזה אחד מהם אני צריך? 2) מה ההבדל בין כל סוגי התקשורת השונים [802.11G, 802.11B]? 3) איך אני יודע מה סוג התקשורת של המחשב שלי? בטח יהיו עוד שאלות בהמשך... ^Z^

• 9 תגובות
    • 807 צפיות
  22. Started by RazKaziRo,

אני מקבל את הטריפל החדש בקרוב ואיתו מגיע לי HOTBOX החדש שהוא בעצם נתב אלחוטי מודם אינטרנט ומודם טלפון יש כאן למישהו ניסיון איתו שהוא לא מאט מהירות גלישה או עושה בעיות עם האינטרנט? אני מקוה שהאשכול יכול להתשייך לפורום הנל במידה ולא התנצלות מראש

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by arik100,

אני כרגע מחזיק ב2 משתמשים של ספקיות אינטרנט - HOT ו CCC. הקטע הוא שאני גם מוריד הרבה וגם משחק ברשת. כשאני על HOT הפינגים מאוד גבוהים יחסית ויכולים להגיע ל180, תלוי מה בא להם, לפעמים גם אין תשובה לאור הLATENCY הגבוה. לעומת זאת הורדות טסות על כמה מגות לשנייה. כשאני עובר לCCC הפינגים הם על 70-90 , אבל ההורדות בקושי זזות מקסימום 500KBPS. האם מישהו חווה ספקית נורמלית? במחירים שפויים? אני על תשתית בזק, 100M, עם נתב DLINK 6850U רשת N וחיבורי 1GB.

• 13 תגובות
    • 3.6k צפיות
  24. שלום, אני רוצה לשדרג את הראוטר בבית בגלל בעיות קליטה באזורים רחוקים מהמיקום של הראוטר (הבית די גדול). לפי מה שקראתי ראוטרים בתקן N הם עם טווח קליטה גדול יותר ומהירות גבוהה יותר כמובן. אני מחפש ראוטר שיש בו מודם מובנה כדי שיתפוס פחות מקום אז השאלה הראשונה שלי היא איך אני יכול לדעת שלראוטר יש חייגן? דבר שני בקרוב אמורה להיות לי תשתית NGN ואני מעוניין להתחבר אליה (אחד החברים שלי חווה בעיות בגלל ראוטר לא תואם) ולכן נובעת השאלה השניה האם צריך פורוטוקול או חומרה מיוחדת בראוטר כדי לתמוך ברשת? וכמובן אם יש לכם ניסיון מוצלח עם ראוטר שעומד בדרישות שלי אשמח לקבל את בדגם שלו. בתודה, עובד.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by danidino,

אהלן, אי רוצה לנסות להתקין משחזר ברשת האלחוטית שלי ולראות האם זה עוזר לקליטה. איך עושים את זה? האם יש ציוד מיוחד למטרה? או נתב רגיל? ואיך בדיוק עושים את זה? תודה.

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.