עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Ido.G,

היי. היום ראיתי כמה דיונים בהם התווכחו פה על טיבן של ספקיות האינטרנט. הבעיה היא שמבקום עובדות, הטענות של אנשים הם "חרא של חברה" ו- "הלוואי שימותו" . לכן חשבתי על הדיון הזה: פה כל אחד שיש לו חיבור מהיר, יכתוב את המהירות שלו ממספר אתרים קבועים. ככה נוכל ליצור מאגר נתונים, שישמש כל אדם שרוצה להתחבר, או לעבור בין החברות. אני מקווה שתענו לזה, כי בסך הכל זה יכול להיות נחמד. אני מחובר דרך Aquanet, לחבילת ה 0.5. (מקום מגורים- מרכז רעננה) אוקיי, הנה הבדיקות שלי: (כל הבדיקות נעשו בתוכנה NetAnts- התוכנה ממוצלצת מאוד) הורדת DirectX 8.1b http://download.microsoft.com/download/DirectX/Update/8.1b/W98Me/EN-US/DX81eng.exe הקובץ הורד בשלמותו. מהירות ממוצעת: 60k הורדת הדמו של Batt…

• 10 תגובות
    • 3.9k צפיות
  2. יש לי 2 מחשבים שמותקן עליהם WIN98 ועל אחד מהם מותקן האינטרנט בכבלים, איך אני יכול לעשות שיתוף ביניהם מבלי להחליף את ה-WINDOWS זה ממש חשוב לי!! יש לי על שניהם כרטיס רשת וכבל מוצלב!! אז איך אני יכול לעשות את השיתוף של האינטרנט בכבלים בשני המחשבים הנ"ל עריכת המודר: כותרת יותר נוחה. (nice-1)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. משהו יוכל לעזור לי למצוא לפחות את השם של הכרטיס רשת שלי? אני אחרי פורמט ואין לי את הדיירברים שלו.. דרך התוכנה EVEREST זה לא מועיל. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  4. Started by matis87,

החלפתי היום ראוטר (הראוטר הישן לא היה מסוגל לקבל 10mb רוחב פס) הראוטר החדש - d-link 2760u עושה קצת בעיות, יש התנתקויות שאני משחק במשחקים ברשת של הPS3 עשיתי internt check בPS3 וזה כתב לי: the router in use may not suppurt IP fragments, and the cummunicatin features of some games mey be restricted. for more details, contect the router manufacturs. מה עושים? אפשר לסדר את זה? חובה להחליף ראוטר? ד"א הם עדיין לא העלו לי ל10mb בנתים זה 4mb אם זה משנה... ד"א אני חדש. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 5.2k צפיות
  5. Started by amitaiz,

כבר שאלתי כאן פעם לגבי שיתוף outlook ללא exchange והבנתי שזה לא אפשרי. יש לי רשת בין 8 מחשבים, כדי שאוכל לשתף את הoutlook הוספתי מחשב שמותקן עליו 2003 server הצורך היחיד שלי ממנו הוא שאוכל לשתף את האווטלוק. כשאני מנסה להתקין עליו את הexchange הוא נותן לי את ההודעה שבתמונה המצורפת. הוספתי את השירותים: asp.net וה IIS, וזה לא עזר. מישהו יכול להדריך אותי כיצד ניתן להתקין אותו ושיעבוד? הידע שלי בserver 2003 לא משהו לכן כמה שיותר מפורט יותר טוב תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  6. שלום יש לי מחשב נייד שתומך המהירות 100mbps , שדרגתי את הרשת ל 1 ג'גה שהמחשב לא תומך ב 1 ג'גה. מה עלי לעשות כדי לנצל את מהירות הרשת החדשה. הדונגל מציע חיבר קווי או אלחוטי , אני רוצה גם וגם. תודה

7. ואיזה מהם מומלץ יותר ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. פתחתי שרת FTP באמצעות התוכנה BulletProof FTP Server. לאחר סידור ההגדרות ניסיתי להתחבר לשרת FTP שפתחתי (לשם בדיקה) באמצעות הכתובת הפנימית שלי ברשת. הכל עובד מעולה, אך אני לא מצליח להתחבר באמצעות כתובת הDNS שלי שמוגדרת כהלכה. יש לציין שבנסיון ההתחברות תוכנת הBulletProof FTP מודיע על נסיון התחברות כלשהי שבשלב מסוים נתקע. מדוע זה קורה? האם משום שאני מנסה להתחבר בעצם לעצמי (כתובת הDNS והשרת FTP על אותה כתובת IP) ?? *עריכה: אגב, זאת לא בעיה של פורטים או פיירוול. פתחתי את הפורטים הרלוונטים.

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  9. Started by singera,

בניסיון לעזור לחבר שלי למצוא מודם אלקטל (בזק כבר לא מוכרת אותו נראה לי עקב הפריצה לפרו) התקשרנו לחברת אלקטל ישראל שנתנו לנו מספר טלפון של נציג שלהם שאמר לנו כי מודם הנ"ל עולה 150 יורו ומודם פרו עולה 180 יורו..... רק תחשבו לגם לפני המבצע של ה240 הוא עלה 500 וזה לא היה נורא....

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. יש לי ראוטר של אדימקס BR6104k ויש לי בעיה האינטרנט עובד חלקית אני יכול לגלוש באינטרנט אך אני לא יכול להתשמש בתוכנות כמו איי סי קיו ומסנגר כמו כן איני יכול לשחק במשחקים באינטרנט. יש חיבור לראוטר אך עם זאת כשאני בודק פינג עם הרואטר או כל אתר אינטרנט אחר יש שגיאה - Ping:transmit failed , error code 65 אני אציין גם שכאשר אני מנסה להיכנס לרשת הוא לא מאפשר וכותב - "ייתכן ואין לך הרשאה להיכנס לרשת , אנא פנה מנהל הרשת" אציין כי בשאר המחשבים ברשת הכל תקין ועובד טוב. איך פותרים את הבעיה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  11. Started by Zadu,

שלום, יש לי בעיה של חוסר סנכרון שקוראת פעם ביום לרוב. הנורה של הPPP נכבאת ואחרי הנורה של הDSL נכבאת ואז רק הנורה של הdsl נדלקת ללא הנורה של הPPP. כדי לעשות שהנורה של הPPP תדלק שוב אני צריך לכבות את הראוטר ולהדליק שוב עם הכפתור בגב של הראוטר. הראוטר שלי זה ROTAL RTA 1025W,תשתית בזק, ללא חייגן.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. [table][tr][td]אני עובר מיס להוט עקב כך שעד היום הייתי משלם על טלפון, אינטרנט (12MB), וטלוויזיה קרוב ל-800 ש"ח עם יס ואינטרנט של הוט ובז"ב. [table][tr][td]קיבלתי הצעה מהוט היום (הטריפל החדש + כמה תוספות) [table][tr][td]- טלוויזיה - כל הערוצים הרגילים + HD (חוץ מהפרימיום) ו 4 ממירים (מ'גיק מקליט HD, ממיר HD ו 2 ממירים רגילים) [table][tr][td]- טלפון - ללא הגבלה לנייד ונייח. [table][tr][td]- תשתית אינטרנט- 100MB. [table][tr][td]-------------- סה"כ עד כאן 329 ש"ח ------------- [table][tr][td]* ערוצי ספורט 5+/לייב וערוץ ספורט 1/2 - 100 ש"ח [table][tr][td]* ערוץ ההודי - 12.9 ש"ח [table][tr][td]-------------- סה"כ עד כאן 442 ש"ח ------------- [table][tr][td]ספק בזק בינלאומי 100M…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום, ברשותי ראוטר של לינקסיס מדגם WRT54GC שהינו נתב אלחוטי, עם 4 כניסות LAN כיום אני עובד איתו עם שלושה מחשבים, הכל אלחוטי. אחד מהמחשבים נמצא יחסית רחוק, והסיגנל נורא נמוך, אז יצרתי תשתית של כבל רשת מהנתב אל המחשב. איני מצליח לחבר את המחשב לראוטר, ולהלן כמה פרטים: 1. הכבל הוא כבל מוצלב, והבנתי שזה בדיוק מה שאני צריך בין כרטיס הרשת במחשב לבין הראוטר. (אגב, בהתחלה ניסיתי עם כבל ישר - זה גם לא עבד) 2. המחשב כרגע מחובר בכרטיס רשת אלחוטי, אבל זה לא נראה לי אמור למנוע ממני לחבר אותו גם באמצעות כבל רשת (מה גם שביטלתי כמה פעמים את החיבור האלחוטי, זה לא איפשר שום דבר חדש..) 3. עברתי על כל ההגדרות של הראוטר, לא מצאתי שום דבר שעזר לי. 4. קראתי כל מיני מאמרים לגבי הגדרות / אי.פי. / …

14. אני רוצה להוריד דרייברים מראש כי אני מתחבר בעוד יומיים!!

• 6 תגובות
    • 917 צפיות
  15. אהלן, אני מנוי לבזק בנלאומי כבר שנה, הייתי בחבילת ה0.5 מגה ועברתי לפני חודש ל1.5 (משלם 150 ש"ח ל6 חודשים ראשונים) אני משחק הרבה MOHAA ברשת (במשחק היחיד שאני משחק בו למען האמת) ויש לי משחקי קלנים חשובים בשרתים בחול, אבל אני לא יכול לשחק אותם בגלל הפינגים המ***נים , בין שעות הערב (18:00-23:00 הפינגים עולים מ100 למשהו כמו 300-500, ואי אפשר לשחק ככה! לחברים שלי יש 012 (לרובם) והם מקבלים פינגים 100-120 כל הזמן, ומשחקים בלי בעיות. אז מה אני אמור לעשות , להישאר ולקוות שהפינגים ישתפרו או להתנתק? נ.ב אין לי בעיות עם בזק, המודם בסיידר, אין התנתקויות, אני מוריד במהירות מקסימלית (190-200 או משהו) אז הפינג זה הבעיה העיקרית פה. אם/כשאני מתנתק אני אמור להתקשר ישר ל012 ולהגיד להם שאני …

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. שלום חברים, יש לי מצלמה של רשת AXIS ועד היום היתה מחוברת דרך מודם של בזק ורוואר של 3COM ופתחתי לי פורטים ב-Virtual Servers (יש לי IP קבוע) שלשום החלפתי רוואטר של בזק ל-D-link מדגם2760U זהה ל-2650U רק תוספת של טכנולגיית N כמו כן פתחתי תחת NAT ו-Virtual Servers את הפורטים של המצלמה. הוספתי שם גם את הפורטים של אימיול והכל בסדר לגבי האימיול. משום מה את הפורט שפתחתי למצלמה שם אני לא יכול להתחבר מבחוץ. LOCAL אני כן מתחבר אליה אבל חיצונית לא מצליח לראות אותה. האם ב-NAT תחת Virtual Servers שם פותחים פורטים? מישהו מכיר את הרווטאר הזה? תודה.

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  17. עשתי בדיקה במשך שבוע והמסכנה שלי זה כך HOT מחברים אותך ואם יש בעיות באים ומנסים כול מני אפשריות עד שפותרים את הבעיה חלקי הוא מלא גם הטכנאים של HOT עוד לא ממש שולטים בטכנולגיה החדשה צריך לתת להם עוד קצת זמן בקשר למהירות רק באתר הבדיקה של HOT ובזק והשרת בחיפה בספידנט אני מקבל 100Mbit רוב שרתי הבדיקה בארץ לא מתאמים למהירות 100Mbit שלא לדבר על חול שם הבעיה יותר קשה ביגלל ניתוב הקווים שם אני מקבל65% לא מספיק בקשר לאתרים רוב האתרים בארץ לא תואמים למהירות 100Mbit בקושי נותנים 5 10 Mbit שהייה לנו מהירות נמוחה עדיין האתרים היוא יותר מהירים עכשוו לנו יש יותר מהירות מאשר לאתרים שלא משדרגים גם בהורדות אתו המצב רוב האתרים תומכים ב 70% מהמהירות ורק בודדים נותנים הורדה מלאה גם בארץ וגם …

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  18. Started by AppleJack,

יש לי רשת של 3 מחשבים עם נתב. שלושתם היו XP Pro עד עכשיו והכל עבד מצויין. עכשיו התקנתי את גרסאת ה-64bit של חלונות על מחשב אחד, עשיתי את ההגדרות הבסיסיות וכו'... אני יכול להתחבר לאנטרנט אבל אין לי שום קשר ל-2 המחשבים האחרים. אין אליהם פינג ואיו גישה . מה עושים ?

• 14 תגובות
    • 870 צפיות
  19. משהו כמו LOADRUNNER אבל שיהיה כלי קטן ולא "כבד" כמוהו במילים אחרות, אני מחפש סימולטור בעזרתו אוכל לדמות תהליך שקורה ברשת http. תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by BONO,

יש לי מודם של alcatel ואומרים שהוא מצווין והוא טוב להורדות אבל אני ועוד כמה חברים שלי שיש להם מודם כזה יש לנו פינג ממש לא טוב במשחקי רשת (טוב בעצם משחק אחד Counter Strike!!!!!) ורק בשביל משחקי רשת אני צריך אינטרנט מהיר אמרו לי שהמודמים הקטנים של ה usb טובים ויש להם ping נמוך איזה מודם יהיה לי הכי טוב ל ping נמוך ב adsl???

• 4 תגובות
    • 999 צפיות
  21. Started by Cheif,

מסתבר שתקן האלחוט החדש 802.11ac מחלחל גם ליצרניות הקטנות יותר של ציוד אלחוטי ועתה גם Edimax מציגה אבי טיפוס למוצרים המתבססים על תקן זה. כל הפרטים, כולל צילומים ומידע טכני בפוסט המצב - http://www.netcheif.com/blog/?p=2113

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  22. אם יש ראוטר פשוט לשנות את הכתובת mac ללכת למסך הראשי של הראוטר וללחוץ על clone mac adress לאחר שזה בוצע במחשב אחר הממחשב המארח הרגיל תבצעו שיחורר של הdhcp ואז חידוש. לאחר שחידשתם נסו שוב ... לי תיקן הכול. 1.5 כבלים בזק בינלאומי. רשת של 4 מחשבים עם ראוטר אלחוטי.

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  23. שלום, עברתי לאחרונה מבזק לנטוויז'ן (תשתית בזק - רפורמת השוק הסיטונאי), והחלפתי מודם של בזק בראוטר NetBox של נטוויז'ן. מאז חיבור הראוטר, אחד עשר תהליכי svchost.exe נטענים באתחול המחשב (Windows 7) לעומת עשרה תהליכים שנטענו בזמן השימוש במודם בזק. אודה על הסבר לעלייתו של תהליך ה-svchost.exe הנוסף, וכן על אפשרות בדיקה לנחיצותו של כל תהליך בעל שם זהה.

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. Started by Jcs,

איפה אני יכול למצוא מוצרים בשביל להקים רשת אל-חוטית ??? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  25. שלום, יש לי בבית רשת אחוטית דרך ראוטר של 3COM וכמו כן אני משתמש בטלפון אלחוטי של חברתUNIDEN אשר עובד על אותו התדר של הראוטר 2.4GHz דבר שמפיל את רשת האינטרנט בכל פעם שהטלפון עובד. אשמח לשמוע דרכים לפתרון הבעיה כלומר שגם הטלפון וגם הרשת יעבדו ביחד- הבנתי שאפשר לשנות את תדר העבודה של הטלפון, האם זה נכון ואם כן - כיצד?.. תודה רבה לכל המגיבים.

• 1 תגובה
    • 599 צפיות

דיונים חדשים בפורומים