רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
פתחתי שרת FTP באמצעות התוכנה BulletProof FTP Server. לאחר סידור ההגדרות ניסיתי להתחבר לשרת FTP שפתחתי (לשם בדיקה) באמצעות הכתובת הפנימית שלי ברשת. הכל עובד מעולה, אך אני לא מצליח להתחבר באמצעות כתובת הDNS שלי שמוגדרת כהלכה. יש לציין שבנסיון ההתחברות תוכנת הBulletProof FTP מודיע על נסיון התחברות כלשהי שבשלב מסוים נתקע. מדוע זה קורה? האם משום שאני מנסה להתחבר בעצם לעצמי (כתובת הDNS והשרת FTP על אותה כתובת IP) ?? *עריכה: אגב, זאת לא בעיה של פורטים או פיירוול. פתחתי את הפורטים הרלוונטים.
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
בניסיון לעזור לחבר שלי למצוא מודם אלקטל (בזק כבר לא מוכרת אותו נראה לי עקב הפריצה לפרו) התקשרנו לחברת אלקטל ישראל שנתנו לנו מספר טלפון של נציג שלהם שאמר לנו כי מודם הנ"ל עולה 150 יורו ומודם פרו עולה 180 יורו..... רק תחשבו לגם לפני המבצע של ה240 הוא עלה 500 וזה לא היה נורא....
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של אדימקס BR6104k ויש לי בעיה האינטרנט עובד חלקית אני יכול לגלוש באינטרנט אך אני לא יכול להתשמש בתוכנות כמו איי סי קיו ומסנגר כמו כן איני יכול לשחק במשחקים באינטרנט. יש חיבור לראוטר אך עם זאת כשאני בודק פינג עם הרואטר או כל אתר אינטרנט אחר יש שגיאה - Ping:transmit failed , error code 65 אני אציין גם שכאשר אני מנסה להיכנס לרשת הוא לא מאפשר וכותב - "ייתכן ואין לך הרשאה להיכנס לרשת , אנא פנה מנהל הרשת" אציין כי בשאר המחשבים ברשת הכל תקין ועובד טוב. איך פותרים את הבעיה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה של חוסר סנכרון שקוראת פעם ביום לרוב. הנורה של הPPP נכבאת ואחרי הנורה של הDSL נכבאת ואז רק הנורה של הdsl נדלקת ללא הנורה של הPPP. כדי לעשות שהנורה של הPPP תדלק שוב אני צריך לכבות את הראוטר ולהדליק שוב עם הכפתור בגב של הראוטר. הראוטר שלי זה ROTAL RTA 1025W,תשתית בזק, ללא חייגן.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
[table][tr][td]אני עובר מיס להוט עקב כך שעד היום הייתי משלם על טלפון, אינטרנט (12MB), וטלוויזיה קרוב ל-800 ש"ח עם יס ואינטרנט של הוט ובז"ב. [table][tr][td]קיבלתי הצעה מהוט היום (הטריפל החדש + כמה תוספות) [table][tr][td]- טלוויזיה - כל הערוצים הרגילים + HD (חוץ מהפרימיום) ו 4 ממירים (מ'גיק מקליט HD, ממיר HD ו 2 ממירים רגילים) [table][tr][td]- טלפון - ללא הגבלה לנייד ונייח. [table][tr][td]- תשתית אינטרנט- 100MB. [table][tr][td]-------------- סה"כ עד כאן 329 ש"ח ------------- [table][tr][td]* ערוצי ספורט 5+/לייב וערוץ ספורט 1/2 - 100 ש"ח [table][tr][td]* ערוץ ההודי - 12.9 ש"ח [table][tr][td]-------------- סה"כ עד כאן 442 ש"ח ------------- [table][tr][td]ספק בזק בינלאומי 100M…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי ראוטר של לינקסיס מדגם WRT54GC שהינו נתב אלחוטי, עם 4 כניסות LAN כיום אני עובד איתו עם שלושה מחשבים, הכל אלחוטי. אחד מהמחשבים נמצא יחסית רחוק, והסיגנל נורא נמוך, אז יצרתי תשתית של כבל רשת מהנתב אל המחשב. איני מצליח לחבר את המחשב לראוטר, ולהלן כמה פרטים: 1. הכבל הוא כבל מוצלב, והבנתי שזה בדיוק מה שאני צריך בין כרטיס הרשת במחשב לבין הראוטר. (אגב, בהתחלה ניסיתי עם כבל ישר - זה גם לא עבד) 2. המחשב כרגע מחובר בכרטיס רשת אלחוטי, אבל זה לא נראה לי אמור למנוע ממני לחבר אותו גם באמצעות כבל רשת (מה גם שביטלתי כמה פעמים את החיבור האלחוטי, זה לא איפשר שום דבר חדש..) 3. עברתי על כל ההגדרות של הראוטר, לא מצאתי שום דבר שעזר לי. 4. קראתי כל מיני מאמרים לגבי הגדרות / אי.פי. / …
-
- 1 תגובה
- 4.4k צפיות
-
-
אני רוצה להוריד דרייברים מראש כי אני מתחבר בעוד יומיים!!
-
- 6 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אהלן, אני מנוי לבזק בנלאומי כבר שנה, הייתי בחבילת ה0.5 מגה ועברתי לפני חודש ל1.5 (משלם 150 ש"ח ל6 חודשים ראשונים) אני משחק הרבה MOHAA ברשת (במשחק היחיד שאני משחק בו למען האמת) ויש לי משחקי קלנים חשובים בשרתים בחול, אבל אני לא יכול לשחק אותם בגלל הפינגים המ***נים , בין שעות הערב (18:00-23:00 הפינגים עולים מ100 למשהו כמו 300-500, ואי אפשר לשחק ככה! לחברים שלי יש 012 (לרובם) והם מקבלים פינגים 100-120 כל הזמן, ומשחקים בלי בעיות. אז מה אני אמור לעשות , להישאר ולקוות שהפינגים ישתפרו או להתנתק? נ.ב אין לי בעיות עם בזק, המודם בסיידר, אין התנתקויות, אני מוריד במהירות מקסימלית (190-200 או משהו) אז הפינג זה הבעיה העיקרית פה. אם/כשאני מתנתק אני אמור להתקשר ישר ל012 ולהגיד להם שאני …
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מצלמה של רשת AXIS ועד היום היתה מחוברת דרך מודם של בזק ורוואר של 3COM ופתחתי לי פורטים ב-Virtual Servers (יש לי IP קבוע) שלשום החלפתי רוואטר של בזק ל-D-link מדגם2760U זהה ל-2650U רק תוספת של טכנולגיית N כמו כן פתחתי תחת NAT ו-Virtual Servers את הפורטים של המצלמה. הוספתי שם גם את הפורטים של אימיול והכל בסדר לגבי האימיול. משום מה את הפורט שפתחתי למצלמה שם אני לא יכול להתחבר מבחוץ. LOCAL אני כן מתחבר אליה אבל חיצונית לא מצליח לראות אותה. האם ב-NAT תחת Virtual Servers שם פותחים פורטים? מישהו מכיר את הרווטאר הזה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
עשתי בדיקה במשך שבוע והמסכנה שלי זה כך HOT מחברים אותך ואם יש בעיות באים ומנסים כול מני אפשריות עד שפותרים את הבעיה חלקי הוא מלא גם הטכנאים של HOT עוד לא ממש שולטים בטכנולגיה החדשה צריך לתת להם עוד קצת זמן בקשר למהירות רק באתר הבדיקה של HOT ובזק והשרת בחיפה בספידנט אני מקבל 100Mbit רוב שרתי הבדיקה בארץ לא מתאמים למהירות 100Mbit שלא לדבר על חול שם הבעיה יותר קשה ביגלל ניתוב הקווים שם אני מקבל65% לא מספיק בקשר לאתרים רוב האתרים בארץ לא תואמים למהירות 100Mbit בקושי נותנים 5 10 Mbit שהייה לנו מהירות נמוחה עדיין האתרים היוא יותר מהירים עכשוו לנו יש יותר מהירות מאשר לאתרים שלא משדרגים גם בהורדות אתו המצב רוב האתרים תומכים ב 70% מהמהירות ורק בודדים נותנים הורדה מלאה גם בארץ וגם …
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי רשת של 3 מחשבים עם נתב. שלושתם היו XP Pro עד עכשיו והכל עבד מצויין. עכשיו התקנתי את גרסאת ה-64bit של חלונות על מחשב אחד, עשיתי את ההגדרות הבסיסיות וכו'... אני יכול להתחבר לאנטרנט אבל אין לי שום קשר ל-2 המחשבים האחרים. אין אליהם פינג ואיו גישה . מה עושים ?
-
- 14 תגובות
- 859 צפיות
-
-
משהו כמו LOADRUNNER אבל שיהיה כלי קטן ולא "כבד" כמוהו במילים אחרות, אני מחפש סימולטור בעזרתו אוכל לדמות תהליך שקורה ברשת http. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מודם של alcatel ואומרים שהוא מצווין והוא טוב להורדות אבל אני ועוד כמה חברים שלי שיש להם מודם כזה יש לנו פינג ממש לא טוב במשחקי רשת (טוב בעצם משחק אחד Counter Strike!!!!!) ורק בשביל משחקי רשת אני צריך אינטרנט מהיר אמרו לי שהמודמים הקטנים של ה usb טובים ויש להם ping נמוך איזה מודם יהיה לי הכי טוב ל ping נמוך ב adsl???
-
- 4 תגובות
- 982 צפיות
-
-
מסתבר שתקן האלחוט החדש 802.11ac מחלחל גם ליצרניות הקטנות יותר של ציוד אלחוטי ועתה גם Edimax מציגה אבי טיפוס למוצרים המתבססים על תקן זה. כל הפרטים, כולל צילומים ומידע טכני בפוסט המצב - http://www.netcheif.com/blog/?p=2113
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אם יש ראוטר פשוט לשנות את הכתובת mac ללכת למסך הראשי של הראוטר וללחוץ על clone mac adress לאחר שזה בוצע במחשב אחר הממחשב המארח הרגיל תבצעו שיחורר של הdhcp ואז חידוש. לאחר שחידשתם נסו שוב ... לי תיקן הכול. 1.5 כבלים בזק בינלאומי. רשת של 4 מחשבים עם ראוטר אלחוטי.
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום, עברתי לאחרונה מבזק לנטוויז'ן (תשתית בזק - רפורמת השוק הסיטונאי), והחלפתי מודם של בזק בראוטר NetBox של נטוויז'ן. מאז חיבור הראוטר, אחד עשר תהליכי svchost.exe נטענים באתחול המחשב (Windows 7) לעומת עשרה תהליכים שנטענו בזמן השימוש במודם בזק. אודה על הסבר לעלייתו של תהליך ה-svchost.exe הנוסף, וכן על אפשרות בדיקה לנחיצותו של כל תהליך בעל שם זהה.
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
איפה אני יכול למצוא מוצרים בשביל להקים רשת אל-חוטית ??? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית רשת אחוטית דרך ראוטר של 3COM וכמו כן אני משתמש בטלפון אלחוטי של חברתUNIDEN אשר עובד על אותו התדר של הראוטר 2.4GHz דבר שמפיל את רשת האינטרנט בכל פעם שהטלפון עובד. אשמח לשמוע דרכים לפתרון הבעיה כלומר שגם הטלפון וגם הרשת יעבדו ביחד- הבנתי שאפשר לשנות את תדר העבודה של הטלפון, האם זה נכון ואם כן - כיצד?.. תודה רבה לכל המגיבים.
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
קניתי ראאוטר חדש Linksys WRT54GL אלחוטי אבל יש לי בעיה עכשיו -- אני מחובר דרך חוט רגיל אליו אבל מחשב של אחותי מחובר WIRELESS והיא לפעמים מקבלת ניתוקים במהלך היום מישהו יודע מה אפשר לעשות? אצלי גם לא ממש הכל בסדר ה EMULE שלי פתחתי לו פורטים והכל- הוא גם מוריד טוב אבל מתנהג מוזר - נגיד אני משאיר אותו ללילה ומגלה בבוקר שהוא מנותק עשיתי גם שידרוג ל DD-WRT FIRMWARE 23 זה לא פתר את הבעיה -- חוץ מזה האיכות שידור של WIRELESS זה 32 אחוז זה טוב? Wireless Packet InfoReceived (RX)9695 OK, no error Transmitted (TX)13183 OK, 328 errors
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
היי חברים! האם אני יכול לעשות packet sniffing של הרשת הבייתי שלי בעזרת כל כרטיס רשת WIFI או שאני חייב בשביל זה כרטיס רשת שתומך בהזרקת פאקטים ואחרת שום דבר לא יעבוד? יש לי כרטיס רשת אלחוטי תקן N של TP-LINK האם זהו כרטיס טוב למטרה של packet sniffing של הרשת הבייתית שלי? תודה רבה חברים!
-
- 2 תגובות
- 978 צפיות
-
-
האינטרנט פועל במחשב הראשי (חיבור כבלים ללא חייגן). אבל לא הצלחתי להפעיל אותו במחשב השני. המחשב השני מחובר בחיבור חוטי אל הראוטר (כבל מוצלב). האם אני צריך לעשות הגדרות מיוחדות באחד המחשבים/ראוטר בשביל להפעיל את הרשת אינטרנט במחשב השני? האם אפשר בכלל להתחבר אל הראוטר בחיבור מוצלב?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע איך אפשר לבנות או איפה לקנות אנטנה שמתחברת למחשב הנייד כדי לקבל קליטה יותר טובה של WIFI? האם זה משפר בהרבה את איכות הקליטה? תודה
-
- 4 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
לפי מה שאני מבין, חברת פלאפון תתחיל לקראת חודש אפריל לשווק ראוטר אלחוטי שיאפשר גלישה מעל רשת ה-GSM החדשה שלה, ללא תלות בבזק או בכבלים. מבחינה זו, הדרך בה בוחרת פלאפון דומה יותר לזו שנקטה בה סלקום ולא לזו של אורנג',הדורשת חיבור דרך בזק (ADSL) או הכבלים. בדומה לסלקום, גם פלאפון בחרה להשתמש בראוטר סלולרי של חברת OPTION הבלגית, אך היא תעשה שימוש במוצר מתקדם יותר הקרוי GlobeSurfer 3 -- סלקום עושה שימוש בגרסא 2 של אותו מוצר. הגרסא החדשה כוללת מספר חידושים מענינים -- צג ציבעוני חיצוני הנותן חיווי על תיפקודי הנתב, יציאת USB לתמיכה במדפסת רשת ודיסק רשת משותף, שתי יציאות LAN ותמיכה בטלפון קווי. מידע על הנתב הזה תוכלו למצוא כאן -- http://www.option.com/en/products/products/wireless-…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בבית רשת ביתית של ארבעה מחשבים ששלושה מהם עם XP ושלי עם וויסטה שהתקנתי אתמול לניסיון. קיצר הבעיה היא שכשאני מנסה לגשת אליו ממחשב אחר (MY NETWORK PLACES-<VIEW WORKGROUP COMPUTERS) אני רואה את המחשב שלי אבל בניסיון לגשת אליו מתקבלת הודעת שגיאה (בתמונה המצורפת). לעומת זאת כשאני ניגש לסיפריה משותפת במחשב דרך (START->RUN) וכותב נניח: \\OMRI-PC\D\ אז אין בעיה להכנס למחשב. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אהלן חברים, סופ"ש נעים לכולם ותודה מראש על העזרה. לפני כמה ימים חיברתי למודם העסק ראוטר של TP-LINK כדי שאוכל לשדר אינטרנט אלחוטי ובכללי, כדי שהאינטרנט יהיה מהיר יותר. לפני שחיברתי את הראוטר המודם היה מחובר לתיבה מפצלת של חברת level one דגם fsw-0909TX 8 port. ניתקתי את המודם מהתיבה וחיברתי אותו ישירות לראוטר, את הראוטר חיברתי במקום כמובן ישירות לתיבה על מנת שאוכל להריץ אינטרנט לכל מחשבי העסק. עד כאן הכל עובד נהדר, האינטרנט רץ מעולה בכל המחשבים ובאמת במהירות גבוהה בהרבה משהיה לפני כן. הבעיה שצצה לי היא שאני לא יכול להדפיס במדפסות רשת למרות שהרשת עובדת נהדר כולל כונן השיתוף של העסק. המדפסת העיקרית לשימוש היא HP color laserjet CM3530fs. אשמח אם תוכלו לעזור לי בתשובה בהקדם הא…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-