רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
היי כולם, בחיפושי ברשת למצוא איך אני יכול לפצות על המרחק שלי בין המחשב לאקס בוקס מצאתי שיש המצאה חדשה שלא דורשת אלחוטיות... קוראים לה homeplugs... זה בעצם מתאם שמכניסים לשקעי החשמל ויש להם מהצד השני כניסה לכאבל רשת ואז ככה אם מחברים שניים אפשר לקבל רשת ביתית חוטית (שבשביל האקס בוקס זה יותר טוב בשבילי...) רציתי לדעת אם אתם יודעים על חנות בארץ שמוכרת אותם או אם מישהו מכם התנסה בהם...
-
- 7 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום אני מחובר למהירות של 5 מגה 012 תשתית הוט בסטים אני מוריד במהירות מקסימלית לעומת זאת יש אתרים שסרטים נטעמים כמו צב ביוטוב ראיתי סרטון באיכות 720p ו TAKE SPEED TEST התוצאה בממוצע היא 2.86 יוטוב זה עוד דוגמא טובה יש אתרים שהסרטים פשוט תקועים האם ככה זה צריך להיות ? אני מחובר ל ראוטר WRT54GL מודם TERAYON
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם מישהו יכול להמליץ על תוכנה איכותית למעקב רציף אחרי שימוש ברוחב פס (broadband monitoring...) לא לקו שאני משתמש בו, יהיה נחמד אם היא תכלול אופציה לבדיקת כמה קווים במקביל...
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך לקנות AP לרשת אלחוטית בגלל בעיות קליטה בקומה השנייה יש לי ראוטר D-LINK DI524 מה יותר כדי D-Link AirPlus G DWL-G730AP במחיר של 450 או Linksys WRT54G במחיר של 470 או להשקיע יותר כסף ולקנות את NETGEAR RANGEMAX WIRELESS ACCESS POINT WPN802 שהוא MIMO אבל הוא עולה 550 שקל בבקשה עזרה
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
היי לכולם.. יש לי בעיה במחשב... יש ברשותי שתי מחשבים בבית.. אחד נמצא בחדר אחד והשני בחדר לידו. המחשב הראשון מחובר לאינטרנט ע"י מודם של הוט וכאשר אני רוצה להתחבר לאינטרנט עם המחשב השני אני מחליפה בין הכבלים כלומר מחברת לנתב את הכבל של המחשב השני שנמצא בחדר השני. ההתחברות עבדה עד לפני כמה ימים שפירמטתי את המחשב וכשהתקשרתי ל012 בכדי שיורידו לי את החייגן נתקלתי בבעיה. הבעיה היא שברגע שבאים להקליד את השורה של הכתובת בדפדפן ( בדף של האינטרנט בשורה שבה מכניסים את הכתובות). זה לא נותן לי אפשרות וכתוב לי:internet explorer could not open the search page. מה אני אמורה לעשות בכדי שכן יתאפשר לי לכתוב כתובת??.. מקווה שמישהוא יצליח לפתור את בעייתי.. ספיר
-
- 8 תגובות
- 786 צפיות
-
-
-
אני מנסה לשלוח הודעה לכל הרשימה של ב OUTLOOK וזה מה שאני מקבל. חילקתי כבר ל4 קבוצות את הרשימה אבל בגלל שהיא כל כך גדולה בכל זאת יש את השגיאה (מדובר בהודעת פרסום למנויי חברה כלשהי). הבנתי שישנה מגבלה לכמות הנמענים בהודעה אחת, איך אני יכול להגדיל את זה או אולי יש לכם פתרון אחר לבעיה שכזו (תוכנה אחרת). תיבת הדואר היא של בזקבנלאומי.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם הנה השאלות שלי: 1. האם יש דרך מעשית לגלות אם מחשב מסויים משתמש ב SYN cookies 2. האם SYN cookies פוגועות בביצועים ואם כן עד כמה 3. האם יש חסרונות שאני אמור לקחת בחשבון שקשורים ל SYN cookies - חוץ מ window size נמוך 4. האם ווינדוס תומכת ב SYN cookies - זה לא שאני מתכוון להשתמש בזה על מכונה שמריצה ווינדוס, זאת שאלה לידע כללי בכל מקרה אני מודה לכם מראש על זמנכם
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
חוברתי לפני כמה ימים לרשת ה NGN של בזק, ובגלל שהמחיר של ה 15 מגה היה נמוך ממחיר ה 8 מגה שהיו לי קודם, שדרגתי את מהירות הקו. בנוסף גם שדרגתי את מהירות החבילה אצל הספק. בבדיקות שביצעתי מול אתר הבדיקה של הספק קיבלתי רק קצב של 12-13 מגה ולא 15 כפי שהובטח. ההורדה כן מתחילה במהירות גבוהה של 15.4 מגה, אבל לאחר מספר שניות יורדת, שוב עולה ושוב יורדת. בצעתי בדיקה של התשתית ע"י שימוש בשם משתמש 1@1 ואתר הבדיקות של בזק 147.235.246.92. גם שם היתה בדיוק אותה תופעה כמו בספק. מהירות ממוצעת של 12-13. התחלה מהירה ב 15.4, ירידה ושוב עליה. לאחר דיבור עם התמיכה של בזק בקשו ממני לבדוק שם משתמש 2@2, ולהפתעתי שם הכל היה תקין ! מהירות הורדה קבועה של 15.4 מגה, עם אותו אתר בדיקה. מה יכולה להיות הבע…
-
- 58 תגובות
- 11.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני עושה תיקון ל -LOCAL AREA CONNECTION אך התיקון לא יכול להתבצע והוא כותב שיש לו בעיה עם- clearing netBT. מה עושים? אני כמעט בטוח שזה הגורם לבעיה אצלי ברשת, וזה ממש דחוף. תודה!
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
היי, יש לי ראוטר שמחובר ל-2 מחשבים: מחשב אחד נמצא ממש ליידו מחובר עם כבל 2 מטר מחשב שני מחובר עם כבל 10 מטר יצוק ועובר בתקרה (יש ליידו אולי כבל מאריך של חשמל לא קרוב, לא נראה לי שזה משהו שצריך לקחת בחשבון). בכל אופן, המחשב הראשון משמש כשרת SQL עבור המחשב השני ומתקבלת לעיתים הודעה של Connection Disconnected. שמתי לב שמתי שאני שולח Ping רציף בין המחשבים אני מקבל Loss כל 5-10 דקות, לא נראה לי משהו רציני אבל לפי מה שאמרו לי בתמיכה של התוכנה שאני עובד איתה, זה כנראה הניתוק שאני מקבל. אז האם Loss כזה הוא תקין ברשת כזאת קטנה, או שאולי הנתב שלי מתחיל לזייף / יש לי רעשים על הכבל ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בקופסאת מיתוג שתאפשר לי לחבר אליה זוג רשתות ובעזרת כפתור לעבור בינהם לחיבור רשת אחד, כלומר לבחור בין רשת א לרשת ב לפי בחירה.
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
תראו! יש לי אינטרנט של כבלים ויש ברשותי HUB, הקיצור ל HUB אני מחבר את המודם של הכבלים (MOTOROLA), ואת שלושת המחשבים שלי בבית בשניים מהם יש אינטרנט באחד אין הוא לא קולט את האינטרנט והוא לא נותן איי פי של מתב! מה יכולה להיות הבעיה? שמעתי שיש כזאת פקודה ששמים ב CMD שמשחזרת את כל ההגדרות של הכרטיס רשת לברירת מחדל אולי זה יכול לעזור , אם למשהו יש תפקודה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
Qualcomm Atheros AR9485WB-EG Wireless Network Adapter הדרייבר הוא העדכני ביותר. הכל עבד בסדר, עד שהתקנתי את ה- WIN10 מחדש עם העדכון החדש. (לפני ה- Anniversary UPDATE) לא הייתה שום בעיה. מחיפוש ברשת, הבנתי שיש איתו בעיות. כרגע, אין ממש פתרון לבעיה הזו... בכל מקרה, אני מקבל ממנו כרגע מהירות של תקן G ולא N. עד (20 מגה) והקליטה מאוד חלשה. חשבתי להחליף אותו לכ. רשת אחר , או לקנות דונגל חיצוני. אשמח לעצתכם. תודה
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר בשני בתים שונים שלושה מחשבים לאינטרנט. מקרה 1: תשתית של הוט, ספק אינטרנט "ברק" ללא חייגן (הדירה בבאר שבע). האם יש צורך בראוטר בכלל, הבנתי שסוויץ' יעשה לי את העבודה מצוין. במידה וסוויץ' מספיק האם מישהו יכול להגיד לי איך בדיוק לחבר אותו ואם צריך לבצע הגדרות מסויימות על מנת שזה יעבוד חלק. (אין לי צורך ברשת אלחוטית, קווית בלבד). מקרה 2: תשתית של הוט, ספק אינטרנט 012 עם חייגן. במקרה הזה אני צריך גם רשת אלחוטית (B או G). אני חושב לקנות את הראוטר של לינקסיס דגם WRT54GL. אני הולך לעבוד בחדרים יחסית מרוחקים בשתי קומות שונות. האם ראוטר כזה יעשה את העבודה??? במקרה ה 1, במידה וסוויץ' לא מספיק האם אותו ראוטר של לינקסיס יעשה את העבודה??? תודה רבה.
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה לראוטר חזק בסביבות 200 דולר אני קונה בארה"ב במהלך טיול אז אפשר לחסוך עלויות משלוח. ראוטר מודם VDSL תומך וקטורינג הכי טוב שאוכל למצוא בטווח מחירים האלה בארה"ב. מחוברים אליו הרבה צרכנים ( 2-3 AP) מצלמות אבטחה בWIFI , ניידים בWIFI וכמה מחשבים קווית) תודה לעוזרים !
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
**מקווה שרשמתי במקום הנכון** סוף סוף אמא שלי השתכנעה שהספק אינטרנט הנוכחי שלנו גרוע (QoS). עכשיו אני צריך לדעת איזה ספק אינטרנט הכי מתאים לדרישות שלי: 1.IP קבוע אם אפשר (לא חייב) 2. פינג נמוך במשחקים בסרברים שבארץ, ופינג סביר בסרברים בחול 3. בלי הגבלת תעבורה חודשית 4.בלי הרבה ניתוקים (לא חייב) 5. מהיר אם אפשר גם לדעת מחירים בשביל חבילות של ה 2 מגה וה- 2.5 מגה. תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה כדאי? במה הדבר כרוך מבחינת עלויות, הכנות, תשתית, מגבר? האם יש חשש של קרינה מהראוטר (והאם רק ליד מיקומו או בכל החדרים בדירה)? אשמח להסברים מכל מי שמבין וכמו כן לתשובה מפורטת בענין הקרינה תודה
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
מי שניסה פעם לחבר כמות גדולה של מכשירים לראוטר אלחוטי בודד, גילה וודאי שכמות חיבורי ה-wifi שהראוטר מאפשר היא מוגבלת. בחלק מהם יש מגבלה של ממש בהגדרות (לדוגמה בראוטר d-link ישן שיש לי קיימת הגדרה של max clients שהמקסימום שניתן להגדיר עבורה הוא 16), ובחלק אין הגבלה בהגדרות אבל נראה שיש הגבלה מעשית - ואחרי כמות מסויימת של חיבורים הוא פשוט יסרב לאפשר למכשירים נוספים להתחבר אליו. כמו כן לצערי מסיבה לא ברורה ובחוסר הגינות מוחלט - נראה שאף חברה לא מציגה את הנתון הזה ב-specs של הראוטרים שלה. אני צריך לחבר כ-25-30 לקוחות wifi לראוטר שלי. לא מדובר בצרכני רוחב פס גדולים (הרוב זה בסך הכל נורות LIFX) אבל הם כן צריכים להיות מסוגלים להתחבר לראוטר - מה ש…
-
- 23 תגובות
- 8.2k צפיות
- 2 followers
-
-
מאחר והמחשב במרתף מה יכול מרחק המודם מהמחשב למורך הקליטה האלחוטית בבית?
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
היי. באשכול אחר פה ראיתי המלצות על קליינט deluge, על פני utorrent, בעיקר בגלל שהוא יותר "אגרסיבי" ולכן מוריד במהירות יותר גבוהה. אצלי זה קורה ההפך הגמור. אני מחובר ב 15Mbps, ובעוד ש utorrent תמיד הורידה לי על 1.7MBps, הקליינט Deluge לא עובר את ה 1.3Mbps. אני מוריד מ TL מטורנטים בעלי כמות גבוהה של סידרים כך שזו לא הבעיה כאן. הפניתי פורט (והוא פתוח בבדיקה של התוכנה עצמה), כיביתי את כל האפשרויות תחת "network extras" מה שדרוש בשביל TL, והשארתי כמות מקסימלית של חיבורים ל 200. Cache נשאר מוגדר על 512 (פה אני חושד, כי אני לא בדיוק יודע מה הגודל שאני אמור להגדיר שם). יש לי network meter מותקן, ואני רואה שכשהתוכנה מורידה היא לא מורידה במהירות קבועה אלא בגרף כזה: וכש utorren…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר שלי קנה מחשב חדש והפינג שלו כל הזמן 150-360 ,כשבמחשב הקודם שלו היה 5-10 איך מסדרים את זה? זה בעיה בכרטיס רשת? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
שלום חברים .. השבוע התחברתי לבזק/נטוויז'ן למהירות 15 מגה ואני דיי מרוצה (ומסופק מהמהירות) - עם ראוטר D-LINK 2650U/ כל זה עולה לי כ 90 שח !! היום התקשרו מהוט, הציעו אינטרנט (ספק ותשתית) 100 מגה וראוטר אלחוטי + כבלים 16 ערוצים וטלפון (טירפל "רזה" ). כל זה ב210 שח לחודש. אני שואל רק על האינטרנט !! שווה לי לעבור ?!? אני ממש מפחד להתאכזב מהמהירות בהוט ... האם זה מוצדק ?? (ניתוקים בעיות גלישה וכו' ). אשמח לשמוע את דעתכם ..
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב ! האם מי שהוא ניתקל במוצר הנ"ל (שלא נמכר בארץ) ? שמעתי עליו בקורות טובות בפורומים בחו"ל. בתודה יהודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את הראוטר הנ"ל ועד אתמול הכל פעל טוב. פתאום היום כשנכנסתי לאינטרנט ראיתי שהוא איטי מאוד, ניסיתי להתחבר ללא הראוטר ופתאום הוא שוב מהיר. הבעיה קיימת בשני המחשבים המחוברים לראוטר וגם כאשר המחשב השני מכובה, עדיין הבעיה נמשכת.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-