רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
טוב אז ככה.. חוץ מהמחשב שלי, יש לי עכשיו מחשב נוסף בבית והחלטתי לחבר אותו לאינטרנט דרך המחשב שלי. שמתי במחשב שלי כרטיס רשת נוסף. קניתי כבל רשת וחיברתי אותו בין המחשב שלי למחשב השני. הדבר המוזר היה, ששניהם זיהו חיבור כלשו ונפתח לי בשניהם את אשף הגדרת רשת של האקס פי, אבל, שניהם הראו כאילו הכבל רשת מנותק (יש איקס על האייקון של הכרטיס רשת). בדקתי תכרטיסים וכולם טובים. הכבל חדש. מה אני עושה??
-
- 6 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום לכולם, בשעה טובה התחברתי לסיב האופטי של בזק והכל סבבה ותקין אבל כמו שכולכם כמובן יודעים, הציוד של בזק הוא לא שיא השלמות, בקיצור... ההתלבטות שלי היא כזאת. יש לי אינטרנט סיבים של 2.5G שכמובן מחובר עם הנתב של הBEFIBER ואת הMESH שלו שמחובר עם כבל רשת דרך הקיר מהסלון לתוך החדר הפנימי ששם יושב הראוטר עצמו ואחד המחשבים בבית. מאחר וכמובן שהראוטר של בזק הוא כמו שציינתי ראוטר שאם אפשר להחליף אותו זה רצוי ואפילו מומלץ, חשבתי לקנות ראוטר פרטי עוד מראש, לפני שבזק הגיעו להשחיל לבית שלי את הסיב האופטי, בכל אופן, הבעיה היא כזאת, בשביל להשתמש בראוטר פרטי משלי אני הבנתי שאני צריך א'- את מתאם ה-SFP (שלמעשה כבר יש לי אחד כזה שנקנה דרך בזק) ואני צריך …
-
- 4 תגובות
- 969 צפיות
- 1 follower
-
-
המצב הוא כזה : יש לי כבר כבל בין החדר שלי למחשב השני שמחובר ברשת ע"י כבל אבל מוצלב ! הבעיה פה שזה נבנה שם שהכבל בעצם חלק מהקיר הראוטר EDIMAX 6104 יקבל את המוצלב הזה של 10 מטר ? או שאני צריך רגיל ? עכשיו מה לגבי האי מיול שמחברים ראוטר חדש ? יש בעיות ? הורדת מהירות ? כי אני זוכר ששמתי איזסה פא'צ של ווינדוס שלא תהיה לי הגבלת ה 50 הזה שמייקרוסופט שמה . ? 10X
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום, רציתי לבחון מה אפשרות הטובה ביותר לפרוס חיבור אינטרנט בדירה חדשה (תשתית של כבלים): בסלון ובחדר עבודה שבו נדרשים האינטרנט - ישנם תעלות של הטלפון: תעלה אחת בסלון, היכן שהטלויזיה (עם נקודת תקשורת ראשית כולל טלפון). ותעלה שניה בחדר עבודה, במיקום של המחשב. שתי התעלות מגיעות לקופסא תקשורת ראשית בסמוך ללוח חשמל. למיטב הבנתי יש את האפשרויות הבאות: 1. לשים את הנתב היכן שהטלויזיה - ומשם להעביר כבל רשת לקופסא הראשית, בקופסה הראשית לשים SWITCH , לאותו SWITCH נחבר לכבל רשת שיעבור דרך התעלה של חדר העבודה למחשב. 2. לשים את הנתב בקופסת תקשורת ראשית ומשם כל כבל יגיע לחלל של הסלון ולחדר עבודה (לא בטוח שיש נקודת חשמל בקופסת תקשורת לכן אני לא ב…
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
Does anyone know how to solve the Netmeeting problems when using Acatel pro?
-
- 1 תגובה
- 981 צפיות
-
-
היי, יש ברשותי את המודם הנ"ל וחיבור DSL (בזק ופרטנר), 100 מגה. פרטנר הציעו לי לעבור לסיבים ואמרו שאוכל להישאר עם המודם הזה ויהיה לי מתאם מסיב אופטי לכניסת "כבל טלפון". האם אוכל להנות ממהרויות גבוהות מ100 מגה עם אשאר עם המודם ראוטר הזה ? גם 200 יספיק לי. אני לא מצליח להבין אם הוא יודע בכלל להעביר מהירויות יותר גבוהות מ100 מגה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לבטל את הגדרת המודם של הוט כראוטר ולהשתמש במקום זאת בראוטר טוב יותר שיש לי. לשם כך רציתי לשנות את ההגדרה של הראוטר של הוט להיות במצב Bridge. את הראוטר החדש שלי אני אחבר ישירות לאחת היציאות של הוט. השאלה שלי היא איך בעצם אני אקבל את היכולות של חיבור ישירות לשרתים שיש לי בבית (למשל לשרת FTP)? איך המודם של הוט ידע להעביר כל חיבור אל הראוטר החדש? בראוטר החדש אין לי בעיה להגדיר port forwarding, אבל איך בעצם המודם של הוט אמור לדעת להעביר בקשות שמגיעות אליו בפורט מסויים את הראוטר שלי? תודה רבה!!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מחר אני עובר לתשתית HOT. רציתי להתייעץ בנוגע למודם חדש כי אני ממש לא מבין בזה. ב ADSL היה לי את ה aztech שהמלצתם לי עליו ואני הייתי מאוד מרוצה. על איזה מודם אתם ממליצים ב HOT? http://www.hot.net.il/HOT.aspx?FolderID=3162〈=he
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום ותודה על הקריאה והעזרה מראש ! לא מזמן התחברתי לספקית בזק בינלאומי במהירות של 5 מגה (בדירתי השכורה) ללא חבילת גיימר עם תשתית כבלים (הוט) עם חיבור ללא חייגן (dynamic ip). אני מרגיש שהגלישה לא זורמת כמו שהיא זורמת בביתי המקורי (מהירות 10 מגה אבל לא צריך להיות קשור), כאילו איכות החיבור די גרועה. דיברתי עם התמיכה הטכנית של בזק בינלאומי והנציג אמר לי לנסות לעבור לחיבור עם חייגן (צריך להודיע על כך להוט) על מנת ש"החיבור יעבור דרך השרתים שלהם (של בזק בינלאומי)" - אין לי מושג מה זה אומר, אבל אני רק רוצה לקבל את איכות החיבור הנורמלית שאני אמור לקבל. חשוב לציין שאין לי קפיצות לאגים כאלה בביתי המקורי.. וסטארקראפט רץ די חלק שם. מה יכולה להיות הבעיה ? האם חיבור עם חייגן יעזור פה ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי רשת אלחוטית בבית עם חיבור ADSL, כאשר יש בה שני מחשבים ניידים ומחשב נייח אחד. בנוסף, יש לי מדפסת של HP (דגם 7580), עם אפשרות חיבור רשת. בעייתי היא שהמדפסת מרוחקת מהמחשבים הניידים והנייח, ואי אפשר להדפיס. כדי להדפיס אני לוקח את המחשב הנייד למדפסת, מחבר עם USB ומדפיס. יש לי נתב פנוי (של D-LINK), ומעניין אותי לדעת אם זה יכול לעזור לי להפוך את המדפסת לאלחוטית. זה מה שאני יודע, אנא תקנו אותי אם אני טועה: אם אני לוקח את הנתב הפנוי ומחבר למדפסת, אני מגדיר רשת פנימית ואז מהנייד אני יכול להתחבר לאותה רשת ולהוסיף את המדפסת ולהדפיס. אבל במצב כזה אני צריך כל הזמן לעבור בין הרשתות - הרשת עם האינטרנט (הרגילה), לבין הרשת הפנימית אליה מחוברת המדפסת. זה מצב מאוד לא נוח. א…
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום.. עד היום היה לי BR-6204Wg ששבק חיים היום לאחר שנה אחת של שימוש מה שאיכזב אותי לחלוטין. מה שמאלץ אותי עכשיו לקנות ראוטר חדש, אני מחבר לראוטר בכבלים את הPS3 ואת המחשב, באלחוטי את הiPod, עם המחשב אני מוריד / מעלה המון המון במיוחד עם הuTorrent מה שאומר שאני צריך שהראוטר שאני אקנה יעמוד בעומס של הרבה חיבורים בו זמנית (מה שהBR-6204Wg דיי כשל בו, ברגע שהuTorrent היה פתוח לא יכולתי לגלוש באינטרנט), בנוסף אני צריך שיהיה טוב מאוד לגיימינג לPS3, הבנתי שהWRT54GL של Linksys מאוד טוב בעבודה מול הPS3, אבל הוא לא תומך בN. בעקרון עיינתי ברשימה הזאת והבחירות שלי הצטמצמו לWRT54GL שעובד טוב מאוד עם הPS3 ממה שקראתי ברשת או ה BR-6524N שתומך בתקן N וMIMO אבל מניסיוני המר עם Edimax קצת קשה…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן יש לי DLINK 6740 עושה בעיות. המון ניתוקים. בעיקר עם טורנטים קראתי על עוד אנשים שחווים אותם בעיות איתו האם ניתן לקחת מודמים מבזק? או מודם-ראוטר? מה אתם ממליצים? תודה http://www.hometheater.co.il/vt200864.%D7%A8%D7%95%D7%A6%D7%94-%D7%9C%D7%A7%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%95%D7%93%D7%9D-%D7%A8%D7%92%D7%99%D7%9C-%D7%9C%D7%AA%D7%A9%D7%AA%D7%99%D7%AA-VDSL.html http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4568674,00.html
-
- 12 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
טרם התקנתי את התוכנה "Bandwidth Controller" אך הבנתי שבאמצעותה ניתן להגביל את כמות המידע היוצא/נכנס במחשבי הרשת. ידוע שתוכנת האימיול תופסת חלק נכבד מרוחב הפס וגורמת להאטת הגלישה באופן משמעותי, לכן תהיתי שבמידה ובהגדרות תוכנת האמיול אגדיר את הגבלת מהירות העלאה ל 10Kbps (כך אזכה במהירות הורדה בלתי מוגבלת) ובאותו זמן אגביל את מהירות העלאה בתוכנת ה- Bandwidth Controller ל- 4Kbps (לשם דוגמא), כך מהירות העלאה בתוכנת האימיול תהיה למקסימום 4Kbps למרות שהגדרתי אחרת וכך גם אזכה במהירות הורדה בלתי מוגבלת ואוכל לגלוש באינטרנט בצורה נורמלית. יש סיכוי שאני אהבל?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי ראוטר אלחוטי של Siemens SL2-141 וברצוני לדעת אם יש אפשרות לעשות IP שונה לכל מחשב בנפרד(או לכל חיבור לראוטר). אבל אני לא רוצה שיהיה למחשבים IP סטטי. אשמח אם תוכלו לעזור לי, יאיר
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום, קודם כל אני מתנצל אם ההודעה לא קשורה לפורום הספציפי הזה. יש לי ראוטר מודם Siemens sl2-141 שמחובר למחשב חוטית, לאחרונה עשיתי חשבון פרימיום לראפידשייר. אני שם את ההורדות שלי דרך תוכנת Internet Download Manager או דרך Free Download Manager שיתחילו בשעה 03:00 בבוקר, אך תמיד שאני קם בבוקר ומצפה לראות שהם יסתיימו אני רואה שהוא באמצע הפסיק,עכשיו הנורות של המודם בסדר גמור,אני יכול לגלוש אבל לא יכול לעשות Resume להורדות עד שאני מכבה את המודם ומדליק או עושה ריסט,זה די מייאש ניסיתי מנהלי הורדות אחרות דיברתי עם הספקית אינטרנט ובזק שהם התשתית הכל אצלהם בסדר ושאני פותח תוכנה אחרת כאשר אני קם בבוקר ורואה שההורודת לא הסתיימו הוא אומר לי שאין מספיק זיכרון כדי להפעיל תוכנה זאת בבקשה …
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
אהלן חברים, רציתי לדעת אם הראוטר TL-WR1043ND של חברת TP-LINK יכול לשמש כנקודת גישה. לפי הפרטים שמצאתי באתר האינטרנט הרשמי שלהם הוא תומך ב WDS. רציתי לשאול ולהתייעץ כאן על מנת להיות בטוח לפני שאני קונה אחד כזה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מערכת: winxp pro sp2/msie7/ לאחר ביצוע repair מ- cd שממנו בוצעה ההתקנה המקורית , נכנסתי לאינטרנט -לאתר הבית. כאשר ניסיתי לעבור לאתר אחר ברשת דרך מועדפים או ע"י כתיבת שם האתר קיבלתי את ההודעה: " מפתח הבדיקה המבוקש לא נמצא באף הקשר הפעלה פעיל" מה פירוש הודעה זו וכיצד פותרים את בעיית המעבר בין אתרים? בתודה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
-
-
-
מתוך ה4 גידים שכן בשימוש איזה צבעים אני צריך לחבר לקופסא? האם יש איזשהי סכמא שמתארת את אופן החיבור? הכוונה בקופסא היא קופסא שיושבת בקיר כמו של הטלפון אלא שפה זה רשת. ושאלה נוספת האם ב4 חוטים הנותרים אני יכול להעביר עוד מחשב?< הכוונה היא שאני ישתמש בכבל אחד בקצה אחד שלו יהיה קופסא עם שני יציאות ובקצה השני שני קונקוטרים שיחוברו לראוטר? זה אפשרי? *אני רוצה לעבוד בצורה כזאתי כי יש לי בית דו קומתי להתקין בו. רשת אלחוטית לא באה בחשבון כי אחד המחשבים נמצא בתוך ממ"ד ויש לי מקום בתעלה של החשמל להעביר רק עוד כבל רשת אחד(הם עבים...) אני לא רוצה להיכנס לתוך קטע של חציבות בקיר וזוהי האפשרות היחידה שלי מבלי לחצוב תודה לכולם מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://img509.imageshack.us/my.php?image=05vz.jpg http://img480.imageshack.us/my.php?image=16ha3.jpg http://img218.imageshack.us/my.php?image=20561ox.jpg התמונה שליד הפורום האחר זה אני (צ'יקו..) איך? מהירות האינטרנט שלי זה 1.5 מגה כבלים נטוויז'ן ;D
-
- 33 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום פורום HWZONE. ברצוני לרכוש את המוצר הזה:http://www.e-mor.co.il/Product.asp?productid=344 אבל יש לי כמה שאלות: 1. האם הדבר הזה יציב? כלומר, האם יהיו לי אילושהם ניתוקים? 2. האם הדבר מכביד על רשת החשמל? למשל, במקרה ואני אעביר קבצים גדולים וכו'... 3. עד לאיזו מהירות אינטרנט הוא תומך? אני אוכל גם לגלוש במהירות של 10 MB/S ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 976 צפיות
-
-
יש לי ראוטר D-LINK 524 , שני מחשבים אחד קוי ואחד אלחוטי. התקנתי WINFTP , לא ניתן להתחבר אלי עם אקספולרר 7 ומעלה ועם פייר פוקס, רק עם אקספלורר 6. פתחתי פורט 21 בראוטר. אודה על כל עזרה.
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
היי אני משרת בצריפין ויש לי מחשב נייד,משהו כמו קלימוטר ליידי יש את אסף הרופא ויש שמה רשת ציבורית של 10MB. אני רוצה לקנות איזה כרטיס רשת אלחוטי שיהיה מספיק טוב בשביל לקלוט לי את הרשת שמה. אני לא מבין בזה כל כך,יש בזה דברים כמו DBI או כרטיסים שרשום עליהם 2.4GHZ וכדומה,אני רק יודע שתקן N זה התקן הכי חזק שיש כיום. נכנסתי לDX וראיתי את זה,מה אתם אומרים? http://www.dealextreme.com/p/2-4-ghz-150mbps-802-11b-g-n-usb-2-0-wireless-network-dongle-built-in-antenna-black-silver-102969 ויש אולי תוכנה שפשוט מגדילה את הטווח קליטה?,כי ראיתי שלאייפון יש כמה אפליקציות כאלה,אולי גם לPC?
-
- 7 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום, אני עומד להחליף את כל המערך רשת שלי בבית. עד עכשיו היינו על רשת אלחוטית עם מלא בעיות. החלטנו לעבור לקווית ולהעביר כבלי רשת בצינורות. מספר מחשבים - 5 + פקס+ סטרימר + מכשיר נוסף. ז''א 8 מכשירים יחוברו ברשת. אני זקוק להמלצה לראטור שהוא יהיה גם אלחוטי (שתהיה אפשרות ) שתומך בג'יגה תעבורה קווית + סוויץ' מומלץ שתומך בג'יגה תעבורה קווית. אני חסכתי מספיק אז אשמח להמלצות מפורטות. בנוסף אשמח להמלצות על כבלים איכותים שטובים למרחק ארוך. תודה. אם יש דעות המלצות נוספות או שינוי תוכניות - יתקבלו בברכה. ad112
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שני פסי קרונה כאלה בחדר (תמונה: http://img128.imageshack.us/my.php?image=27012009461pq8.jpg כנראה שחיברו לשם פעם טלפון או משו ואני רוצה לחבר לזה עכשיו שוב פעם טלפון באופן עצמאי איך אני עושה את זה? יש שם מיליון חוטים!! תודה..
-
- 4 תגובות
- 4.2k צפיות
-