עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם, ראיתי שהדבר אפשרי, אך לא הצלחתי לבד. ראיתי מדריכים מפורטים עם DD-WRT אבל אל אף אחד מהראוטרים שלי לא תומך בזה. ראיתי שיש גם אפשרות עם WDS, שני הנתבים תומכים בזה. הנתב הראשי שמחובר למודם הוא 3COM OFFICECONNECT 3CRWER100-75 הנתב שאני רוצה להפוך ל"כרטיס" אלחוטי הוא MSI RG54G2 ב MSI באפשרות של WDS הוספתי את ה MAC של 3COM אבל ב 3COM ב WDS אין יותר מדי אופציות רק מופעל\מכובה. וה MSI לא מופיע ברשימה של WIRELESS CLIENTS. ניסיתי גם להגדיר ב MSI את אותו שם רשת וסיסמא אלחוטית כמו ב 3COM אבל הוא השתלט על האות והמחשב האלחוטי שלי התחבר לMSI, כמובן ללא אינטרנט עובד. מישהו ניסה פעם או יודע מה אני לא עושה נכון. או שפשוט אף אחד מהנתבים האלה לא תומך באפשרות כזו.

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. Started by b127,

שלום חברים. יש אפשרות ליצור שרות דומה לdyndns, למחשב בודד ישירות? משהו כמו התקנת agant על המחשב, שיאפשר לי להגיע אליו, ולא משנה מאחורי כמה חומות אש, או נתבים הוא נמצא, עכשיו או בעתיד... אני לא יכול להשתמש בdyndns הפופולארי משני סיבות, א התחילו לגבות כסף, ב המחשב מאחורי נתב שיחות שאין לי גישה אליו. (לא יכול להשתמש בteam viewer או log me in, כי מדובר בעשרות מחשבים. ונציין גם שעדיף משהו חינמי.

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  3. מאז שהם החליפו לי את ההראוטר ,שעשה בעיות. הראוטר לא שולח "רשת" ואני לא יכול לגלוש . בשביל "תמיכת רשתות" בזק דורשת תשלום חודשי נוסף של 7 שקלים. אפשר לפתור את זה לבד? לא מספיק אני כבר שבוע בלי אינטרנט , עכשיו הם גם רוצים עוד כסף בשביל לסדר את זה? איזה מערב פרוע!!!

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  4. אני מעוניין להשקיע גג 250 שח, בעקבות הודעה פה בפורום ירדתי מ1043 כי אומרים שהוא מתנתק הרבה ואני לא מעוניין להתקין עליו קושחה אחרת. יש המלצות? מיועד לבית כ100 מטר, הראוטר די במרכז, ללא ממ"ד, תשתית כבלים(כרגע...). לא חובה חיבור USB חשוב מאוד שיהיה אמין מבחינת ניתוקים, ושיתמוך במספר חיבורים גדול לצורכי טורנטים בעיקר. תודה!

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  5. נכנסתי במקרה לממשק של ההוטבוקס שלי שמוגדר לעבוד כמודם בלבד (אני מחובר במהירות של 100 מגה), ופתאום שמתי לב שיש לי 4 ערוצי UPLOAD ! עד לא מזמן היה רק ערוץ אחד.. איך זה שפתאום צצו עוד 3 ? מישהו יודע על זה משהו ? יכול להיות שהוט באמת יאפשרו קצבי העלאה גבוהים יותר מה-2 מגה שיש היום ? (עשיתי בדיקת מהירות לתשתית שלהם ואני עדיין יכול להעלות רק ב-2 מגה).

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by ARIKARCH14,

שלום רב, בביתי אינטרנט של HOT. מהמודם יוצא חיבור רשת אחד המחובר למחשב הסמוך. אני רוצה להפיץ אינטרנט אלחוטי בכל הבית. HOT מבקשים מחיר שערורייתי של 200 ש"ח התקנה + 50 ש"ח לכל חודש. האם אני יכול לחבר את הכבל היוצא מהמודם לנתב אלחוטי ודרכו להפיץ אינטרנט אלחוטי? האם יש נתב מומלץ?

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  7. שלום, עברתי לפני כמה ימים לדירה חדשה ומשום מה האינטרנט נורא איטי למרות שבתוצאות של בדיקות מהירות יוצא תקין טעינת דפים אומנם רגילה אבל צפיית סירטונים ביוטיוב לדוגמא היא ממש איטית ברמה כזאת שסירטון באיכות 360P נתקע בשביל לטעון במשחקים המצב בכלל קטסטרופה ויש לי לאגים שלא לדבר על העיות הפינגים המטורפות אין לי מושג מה לעשות עם המצב הזה בהתחשב בזה שבדיקת המהירות יוצאת תקינה תודה רבה

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  8. הראשון http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8383 השני http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5397 הדבר הכי חשוב זה עוצמת הקליטה ומהירות מבחינת מחיר עד 300 האם יש דגם יקר יותר ששווה את ההשקעה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by david_comp,

שלום, דרוש עבורי שני ראוטרים שונים כל אחד בתקציב 300 שח. כאשר הראשון חייב להיות מסוג Edimax והשני לא חשוב החברה. דרישות: אמין, יציב - שלא יתנתק לי כל כמה שעות לבד. כיסוי נרחב. וכמובן התמורה הטובה ביותר בתקציב. תודה.

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  10. Started by allon,

שלום לכולם מהפורום של מיקרוסופט הציעו לי לפרסם גם כאן, אולי מישהו יוכל לעזור לפני כשנה וחצי היתה לי תקלה בחיבור לאינטרנט- אם הייתי מנתק או מכבה את המחשב, החייגן של WINDOWS לא היה מגיב כשהייתי מנסה להתחבר מחדש. לאחר שלל עצות כאן בפורום, הומלץ לי להגדיר את החיוג דרך המודם0 אצטק 6010, מה שפתר את הבעיה. לפני כמה חודשים המודם החל להתנתק מעצמו, עד שלבסוף החלפתי אותו בבזק במודם ROTAL 1320A. בהתקנה ניסיתי להגדיר שוב חיוג דרך המודם, אבל למרות שבמסך ההגדרות של המודם הסטטוס היה מחובר, הWINDOWS לא זיהה את החיבור וכתב שאין גישה לאינטרנט. (יצויין שאת החיבור למודם עצמו המחשב זיהה מיד), מה שאומר ששוב אני צריך להגדיר חיבור לאינטרנט בכל פעם. האם יש למישהו רעיון איך לגרום לWINDOWS לזההות את…

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  11. מהבוקר אני לא יכול להתחבר ומקבל הודעת שגיאה 868 ו-hot.bezeqint.net לא מגיב בתמיכה נתנו לי IP של destination אחר וגם זה לא עובד. כמובן לאחר שכל האפשרויות אזלו לנציג תמיכה הטכנית הוא דיבר עם המנהל שלו והם הוציאו מהשרוול פיתרון "אנחנו נחבר אותך בלי חייגן". כמובן את הסיפור הזה שמעתי גם לפני חמש שנים מנציגי בזק בינלאומי שL2TP אינו עובד גם עם 12 מגה אבל עובדה גם עם 12 גם 30 וגם 100 גלשתי יופי עם חיבור L2TP.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. על פי המדריכים באינטרנט אני צריך להוציא את החשמל ללחוץ על הREST ואז לחבר את החשמל והwireless יהבהב ואז עם התוכנה tftp2 להכניס את הקובץ BIN שהורדתי מאתר של אדימקס ואז הוא יתקין אבל הWireless לא מהבהב הוא נשאר דלוק והתוכנה רושמת בסוף שהיא לא מוצאת את הראוטר

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  13. שלום, האם יש דיליי כלשהו בשידורי ספורט של טלויזיה על האינטרנט (כמו של פרטנר, סלקום ויס פלוס) במידה ומחוברים בחיבור ישיר לראוטר ודרך מוקה(בסלון חיבור ישי ובחדרים מוקות)? אני שואל כי שמעתי את הטענה הזו ורוצה לדעת אם היא נכונה. בתודה

14. Started by 114508534,

שלום , יש לי 4 מחשבים שמחוברים ברשת - ששלושה מהם הם סרברים שמדי פעם אני צריך להתחבר אליהם מרחוק בשביל להתקין דברים וכו . הwindows remote desktop משגע אותי , אין סיסמא ליוזר של המחשב, אני מצליח "להתחבר " ואז וינדוואס מבקש סיסמא שוב שאין לי מושג מה היא כי לא הגדרתי מעולם סיסמא . אז קצת שובר את הראש עם זה , יש אולי חלופות אחרות מומלצות על פני windows remote desktop או שאולי אני עושה משהו לא תודה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by TZ GO,

שלום לכולם אתמול עברתי לתשתית וספק של בזק בינלאומי והגדרתי את הראוטר. היה בהתחלה אינטרנט ואז התנתק. בלילה איפסתי את הראוטר ושוב חזר האינטרנט ושוב התנתק והם לא עונים בתמיכה הטכנית. עשיתי מלא ריסטרטים לראוטר כלום לא עוזר, בנוסף על כך נורת הכיבוי בראוטר משנה צבעים כל שניה מירוק לכתום. דגם הראוטר: IAD605D מה עליי לעשות ?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום חברי פורום אתחיל בשאלה: האם עוד מישהו חווה ניתוקים מהסוג שאציין בתשתית HOT? האם הצלחתם להתגבר על זה? (אני גר בצפון הישן בתל אביב) בשבועיים האחרונים אני מנותק מהאינטרנט כל 10 דקות בערך ל10 - 30 שניות, כל המהירויות בבית יורדות ל0 ברגע אחד , ואח"כ חוזר בפתאומיות ולסיפור לפני השינה: ניסיתי ליצור קשר עם התמיכה של HOT, בלתי אפשרי להשיג אותם בטלפון או במייל, עונים לי ב whatsApp אחרי יום ( ואם אני לא מספיק לענות עד חצי שעה מההודעה מפסיקים את ההתקשרות וצריך ממחדש, סיפור ליום אחר) בכל מקרה התמיכה המרוחקת לא עוזרת , הוא טוען שאין בעיה, אני מחובר למודם (HOTBOX 1) ישירות עם כבל וגם בצורה אלחוטית , בשני המקרים כשיש אינטרנט אני אני מגיע ל180מגהביט מ…

17. ראשית, קראתי נעוץ לנושאים פופולאריים ואם עברתי על החוקים, קבלו התנצלותי. לנושא, יש לי ראוטר פעיל בקומת קרקע במרחק 2 קומות אין קליטת wifi, אך העברתי כבל רשת ע"מ לחבר טלוויזיות (פרטנר) כעת ברצוני להרחיב את טווח הרשת האלחוטית גם לקומה העליונה שמעתי שיש מוצר שנקרא נקודת גישה שבאמצעותו אפשר לחבר לכבל רשת שיוצא מהראוטר הפעיל וכך לייצר רשת אלחוטית גם בקומה העליונה. אינני מבין בנושא, ספק האינטרנט בוחר שלא לעזור על מנת שיקנה חבילת אינטרנט נוספת. ומוקדיי השירות של גורמי המכירה סגורים הציעו לי 'מגדיל טווח' אך זה לא יעיל עבורי כי אין שם קליטת wifi, אפילו חלשה, ואין נקודת ביניים שניתן להתקין בה את ה'מגדיל טווח'. אודה על הבהרה בנושא, ואש…

• 2 תגובות
    • 7.1k צפיות
  18. Started by shlosi,

שלום לכולם, מישהו יודע להסביר איך אני מגדיר שהwifi שיצא מהראוטר יהיה 5Ghz ולא 2.4?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. היי חברים, אשמח לתשובה על הקושיה :) הגדלתי בבית את המהירות ל 40 מגה. נכנסתי לאתר של בזק לבצע בדיקת מהירות, והמחוג מגיע עד 13 מגה (במקרה הטוב). כשהתקשרתי לבזק, טענה הנציגה שצריך להחליף ראווטר כי הוא מאוד ישן, וזה יפתור את הבעיה. אני תוהה האם זה נכון? מצ"ב תמונה של הראווטר שלנו בבית. אשמח לעזרה ומאוד אעריך את תשובתכם.

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  20. Started by eyasso,

בוקר טוב, יש לי שאלה לגבי רשת אינטרנט ע"ג חשמל. יש לי וויפיי בבית, אבל הילדים מתלוננים שאין קליטה בחדרים שלהם. ממגדיל תווך וויפיי אי אפשר כי אין שקע חשמל באמצע. לכן האופציה היחידה היא אינטרנט ע"ג חשמל. יש לי מספר שאלות לפני כן: 1. יש לי חשמל תלת פאזי. האם זה יעבוד? האם אני צריך הכנה מיוחדת? 2. מה רמת האמינות? האם יש הרבה retries? packet loss? 3. מבחינת משחקי רשת. האם זה מוסיף הרבה latency? זה יפריע לחווית משחק מרובי משתתפים? למשל: פורטנייטcsgo, League of Legends :. 4. האם אני יכול לחבר למספר חדרים? אני מבין שאני צריך מתאם ליד הראוטר ובחדרים. האם אני יכול להשתמש עם חיבור אחד לראוטר ומספר חיבורים בחדרים שונים? 5. האם אפשר לחבר …

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. שלום , אני ממש מיואש יוטיוב החליט לסגור לי את הערוץ שלי ויש לי שם מלא סירטונים שלי חשובים שיצרתי וגם אחרים . היו התראות של זכויות יוצרים אבל סירטונים שלא היו מסחריים , ביקשתי לערער והם מבקשים פרטים מסויימים ואחד מהם הם מבקשים את כתובת האתר של הערוץ שנסגר .... והבעיה היא שאני לא יודע מה כתובת האתר כי הם סגרו לי אותו ואין לי דרך להיכנס גם למאחורי הקלאים של מה שהם מבקשים . מישהו נתקל במצב כזה , האם יש תמיכה בישראל מישהו שאפשר לדבר איתו , איך אני מחזיר את האתר שלי לפעולה , אשמח לעזרה , בבקשה

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  22. היי לכולכם, לצורך טיפול בבעיה במדפסת אלחוטית, אני רוצה לבצע reset לנתב 'הוטבוקס' (לא זוכר את שם המשתמש והסיסמא לכניסה להגדרות, ונציג התמיכה של 'הוט' אמר לי שהוא ביצע איפוס מרחוק, אך בפועל לא קרה דבר) באמצעות לחיצה על הלחצן הייעודי לכך בחלקו האחרי של הנתב. כדי להגדיר אותו מחדש להתחברות לשרת של 'נטוויז'ן' (ספקית האינטרנט שלנו) אני צריך את כתובת השרת שלהם. נציגת התמיכה שלהם עשתה אמנם איזו פעולת שיוך מול נציג של 'הוט' כדי לטפל בבעיית המדפסת (לא ממש עזר) אבל 'שכחה' למסור לי את כתובת השרת שלהם כשביקשתי ממנה. באתר של נטוויז'ן לא מצאתי, ואני לא יודע האם הכתובות שמופיעות בקישור המצורף עדיין בתוקף. http://www.cables.org.il/isp/netvis…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by esaly,

היי, האם יש אפשרות לקנות היום GOOGLE WIFI בתצורת MESH עם 3 יחידות? אודה לדעת איך. בתודה מראש,

24. Started by ישראל גנזל,

יש לי סטיק 4g והחיבור מאוד איטי הרבה פחות ממה ש4g אמור להציע השאלה שלי האם מעבר לרואטר עם חיבור סלולרי יגדיל משמעותית את המהירות (בגלל גודל האנטנות או משהו אחר) היה לי פעם ראוטר של פרטנר עם סים 4G והמהירות הייתה מצויינת (אבל זה היה גם במקום אחר) תודה רבה!

25. שלום לכולם, לפני כשבועיים אבא שלי החליט לעבור לסלקום פייבר מה שהתברר כטעות מרה מצידי (אני משחק במשחקי רשת). השאלה לי היא האם אני יכול להתחבר בנוסף לסלקום לבזק ולהשתמש בו כקו פרטי נטו בשבילי (אנחנו גרים בדירה). דיברתי עם נציג שירות של בזק בינלאומי ואמרו לי שאי אפשר להחזיק 2 קווים באותה דירה. עכשיו אני לא מבין משהו אחד.. נגיד ואני גר בדירה מפוצלת נגיד של 3+2, הרי יש לי אפשרות להתקין אינטרנט ליחידה שלי לא? אז מה ההיגיון? כי הרי מדובר ב2 תשתיות שונות .. תודה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים