רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
האם ביום כיפור נרשמת ירידה בעומס לשרתים בחו"ל? כי אם כן זה ממש טוב למשחקי רשת =)
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אני מחליף את ה-IP שלי לפחות 60 פעמים ביום (באמצעות Auto Reconnect). ואני גם הרבה פעמים מתנתק ידנית. בעקבות ההתנתקויות המרובות (או אולי לא) הרבה פעמים קשה לי להתחבר לאינטרנט ידנית, תמיד מופיע לי שגיא 619 או 769 או משהו כזה ורק אחרי ניסיון נוסף זה מסתדר. יש לי אינטרנט של 012 והספק שלי זה אות ויש לי חיגן רגיל (של Windows). האם הבעיה היא בגלל כל ההנתקוית ? למה ? יש ספק שאצלו זה לא יקרה ? האם התנתקות מרובה מהאינטרנט יכולה לפגוע במודם ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אז ככה. אני חוזר פעם בשבוע/שבועיים מהצבא לסופ"ש בבית ושם להורדה לילית כמה דברים כדי שאתעורר לי בבוקר וההורדה כבר תסתיים. אך בזמן האחרון התעוררה בעיה מסויימת - האינטרנט פשוט מתנתק מעצמו באמצע הלילה! כלומר, אני מתעורר ופשוט רואה את מסנג'ר מנותק, כל ההורדות ב-uTorrent תקועות ואין את הסמל של החיבור לאינטרנט. מישהו אולי יכול להסביר ממה נובעת הבעיה ואיך אוכל לתקן אותה?
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אוף........איזה מעצבנת הפרסומת הזאת אני לא מצליח לחסום אותה הוספתי ב HOSTS את השורה הבאה, וזה לא עזר לי http://www.ynet.co.il/banner/dz/555.html מה לעשות ??
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
טוב עשיתי לפי איזה מדריך איך לפתוח פורטים בנתב שלי Level One WBR-3406TX לתוכנה BitComet כשעשיתי את זה ב XP זה סידר לי את הבעיה אבל עכשיו התקנתי VISTA וניסיתי לפתוח פורטים שוב וזה לא פותח... יש הצעות?
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
היה לי חיבור 750 KB. עשיתי שידרוג וחיברתי את שני המחשבים שהיו לי בבית ל WOW ג1.5 MB. בדקתי הורדה מאתר של בזק והוא הגיע לי ל 200 אבל כאשר ניסתי להוריד דרך תוכנת שיתוף אני לא עובר 2 KB. התקשרתי ל בזק שיפתחו לי פורטים והם פתחו לי אבל זה עדיין לא עוזר. אין לי FIRE WALL או פורטים חסומים והגדרת התוכנה נכונים מה עלי לעשות כדי לפתור את התקלה?
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
כרגע אני עם netgear vvg2000 מזדקן ואני מעוניין להחליפו, הקליטה שלו מחוץ לחדר שבו הוא נמצא דיי חלשה. האם אלו יהיו עדיפים? (עבור VDSL של 100 מגה) D-link G225 שמחירו כ220 ש"ח או TP-link 9970 שמחירו כ300 ש"ח איזה מהם מומלץ יותר? הקליטה שלהם תהיה עדיפה? אוכל להשתמש ב-VVG2000 כ-client להגדלת הטווח בחדר אחר?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מודם Alcatel. עשיתי רשת ביתית עם hab (שתי מחשבים) ה-ADSL 0.750 מחובר למחשב שלי, אבל שאח שלי גולש באקספלורר, לא מוריד משהו פשוט מדפדף, קופץ לי הפינג ל 1000-2000 ואני פשוט לא יכול לזוז ככה. שהיה לי רשת בלי האב אז זה לא קרה למישהו יש מושג כלשהו? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
יש לי מודם ADSL המחובר בUSB של בזק בין לאומי. דגם ALE 070. יש בו חיבור אחד לUSB שבמחשב, וחיבור אחד לקו טלפון. עומד להיות לי עוד מחשב בבית, לכן הזמנתי ראוטר + כרטיס רשת אלחוטי: ?EDIMAX BR-6204WG Router? ?EDIMAX EW-7128G PCI 54Mbps? הנתב הוא ללא מודם ADSL מובנה.. השאלה שלי: האם אני יכול להקים רשת אלחוטית עם החלקים הכתובים למעלה?? כי הבנתי שצריך לחבר את הנתב למודם ואי אפשר כי זה מודם לUSB ולא לכרטיס רשת ! מה אני אמור לעשות?? כבר הזמנתי מ KSP... האם אני חייב לקחת ראוטר עם מודם ADSL מובנה? אני צריך משהו זול, רק בשביל שיהיה אינטרנט בין שני מחשבים... ומה שיש בKSP יקר..איזה 500 שקל רק לנתב. תודה, מאוד דחוף!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום בדקתי כמה מחוברים על הראוטר שלי אני רואה איזה 7!! איך אני עושה סיסימה לראוטר חברה:TP LINK דגם:TL WR340G אינטרנט:הוט 012
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים ושיתפתי אותם ברשת אך לאחר כמה זמן פירמטתי את אחד מהם וכאשר אני מנסה להגדיר את הרשת מחדש במחשב המארח הוא כל הזמן כותב לי "לא ניתן להשלים את פעולת האשף" (אשף הגדרת הרשת של הווינדואז ) יש למישהו אולי מושג מה הבעיה ? חשבתי אולי משהו עם הרשת הקודמת שהייתה , אז יש אפשרות למחוק אותה או משהו ?
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום. יש לי ראוטר בבית והבעיה הזאת היתה לי כבר פעם ומצאתי לה פיתרון בפורום הזה - אני לא מצליח לקבל קבצים באייסיקיו. מכיוון שמנוע החיפוש לא פועל לי פה משום מה, אני לא מצליח למצוא פתרונות לבעיה הזאת שכבר הוצעו פה אז אני אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בקטע הזה שוב. אני יודע שיש כמה הגדרות פשוטות שצריך לשנות באייסיקיו וזה ישר עוזר... תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אז ככה...יש לי שתי מחשבים בבית... נכון לעכשיו יש בינהם רשת, והאינטרנט משותף דרך מחשב הראשי... אני רוצה שבשניהם יהיה אינטרנט ללא תלות אחד בשני... יש לי ADSL מודם של DYNAMODE M-ADSL-USB-C50 חשבתי לקנות ראוטר שיפתור לי את הבעיה... האם אפשר להסתדר ללא ראוטר? ואם כבר לקנות ראוטר....אז אני מחפש משהו זול...אבל גם שלא יהיה זבל... משהו יכול להמליץ לי על משהו?
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום החלפתי את הקונקטורים של בכבל רשת שלי שהתיישנו. מדובר בכבל בחיבור ישיר ל HUB עכשיו סידרתי את החוטים הכבל בשני הצדדים באותו סדר של צבעים. אבל משום מה המחשב שלי לא יכול להשיג כתובת אייפי מהרואטר. השאלה שלי האם יש לצבעים יש סדר מסויים מוגדר כלומר ירוק צריך להיות בפין 3 וכו ? או שזה לא משנה העיקר ששני הצדדים יהיו באותו סדר ?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. ברשותי נתב אלחוטי/מודם DSL של Siemens ונתב אלחוטי של D-Link שניהם תומכים ב- 801.11G וכל אחד מחזיק רשת קוית. אני רוצה לגשר בינהם אלחוטית וליצור רשת אחת משתי הרשתות. האם זה אפשרי ? האם משהו יכול להסביר במפורט איך לעשות זאת או להפנות למדריך באינטרנט מאחר וחיפושי העלו רק מים. תודה, אוריה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מתכוון לקנות נתב יחסית חזק בקרוב כי אני מרים רשת יחסית כבדה לרשת ביתית (סטרימינג, משחקים, הרבה מחשבים במקביל, והכל רק אלחוטי) ולכן מתכוון לקנות ראוטר חזק של אחת משתי החברות המובילות (לפי מה שראיתי בחיפושי באינטרנט) המועמדים הסופיים הם כנראה Linksys/Cisco E3200 Netgear WNR3500L Netgear WNDR3700 קראתי כאן שיש בעיות עם חלק מהפרוטוקולים של תשתיות האינטרנט (L2TP וכאלה) ולכן לא כל הראוטרים נתמכים כאן. אני מנחש שה 3500L כנראה יתמוך כי אפשר לשים עליו DD-WRT ודומיו, אבל על האחרים אי אפשר. חיפשתי מידע לגבי השימוש בראוטרים האלה בארץ אבל לא מצאתי. יש כאן בעלים של הראוטרים האלה שיוכלו לעזור לי? בנוסף, אם יש המלצות אחרות לראוטרים דומים, אשמח לשמוע. תודה נעם
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכבל המחבר בין המחשב לראוטר (כמו חוט טלפון, רק יותר עבה) אני הצריך כזה רק ממש ארוך, 6-7 מטרים ויותר, האם קיים דבר כזה?
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להגדיר חיבור L2TP ומקבל ניתוקים כל הזמן. מה שיותר גרוע זה שהראוטר לא מתחבר שוב. רק Apple Settings משחזר את החיבור. שאלות: 1) מה ההגדרות המדויקות של החיבור: Require CHAP? Refuse PAP? Require Authentication? STP? 2) קראתי בשירשור ישן באתר על סקריפט חילופי ל L2TP שכתב בחור בשם קובי. איך מתקינים סקריפט חילופי לחייגן? 3) המלצות נוספות? הסיבה לכך שאני משתמש בחייגן היא הצורך ב IP GAMER My exact settings: Router: Buffalo Technologies WZR-HP-G300NH The router doesn't support L2TP with the default firmware, so I had to upgrade to the DD-WRT firmware DD-WRT version: DD-WRT v24SP2-EU-US (08/19/10) std - build 14998 thanks Shay
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מנסה לגשת לעמוד הניהול של הנתב. ניגשתי לgateway 10.0.0.138 זה עושה redirect לעמוד שיש בו ברקוד להורדת אפליקציה. אני לא רוצה אפליקציה. מכירים דרך לעקוף את זה ולהכנס לעמוד הניהול? ניסיתי לחפש דפים אבודים על המצב עם תוכנות צד ג ללא הצלחה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
1. עדכון קושחה כרגע על קושחה מקורית v1.01.04 מישהו עדכן את הקושחה לראוטר הזה? הגרסה שהאחרונה שמצאתי היא v1.02.15 עבור DG834Nv1 והדגם של בזק הוא DG834NU, כך שלא בטוח אם הוא מתאים. http://support.netgear.com/app/products/model/a_id/2331 2. מהירות תקשורת איטית מאד ברשת הביתית -הראוטר מוגדר על מהירות 270Mb -מחשב אחד מחובר קווי, OS Win7, כרטיס רשת Giga -מחשב שני, נייד R52מע' הפ' Win7, כרטיס רשת Intel PRO/Wireless 2200BG מהירות העברת מידע בין המחשבים עומד על בערך 1.6MB/s נראה לי שהבעיה כנראה קשורה לדרייבר של הכרטיס האלחוטי (באתר של אינטל מצוין שהוא אינו תומך בווינ' 7) חשבתי על עדכון הקושחה , אם זה מגיע מכיוון הראטור. איפה הבעיה לדעתכם?
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום , ראיתי כל מיני מוצרים של חיבור רשת בבית (בין 2 מחשבים או יותר) ע"י שקעי החשמל האם המוצר הזה עובד טוב?למישהו היה נסיון ויכול לתת ביקורת ? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברה, לאחרונה יצא עדכון גרסא לנתב נ"ל, שמתי לב שאחרי שדרוג הגרסא, בערך כל שבוע הנתב נופל, כמובן שלא ניתן להתחבר לאינטרנט ממחשב נייד וכמובן שלא ניתן להתחבר לנתב ישירות ע"מ לשנות לו קונפיגורציה. האפשרות היחידה היא לעשות לו RESTART עד לפעם הבאה שהוא נופל. מישהו נוסף נתקל בבעיה זו? אני אנסה בקרוב לשנמך גרסא (מקווה שזה אפשרי). זה הלינק לעמוד הנתב עם הגרסאות והגרסא ההחדשה היא הגרסא העליונה ביותר מתאריך 11.1.2012. תודה,
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי להכניס סיסמה למודם בכדי שלא תהיה לו את סיסמת ה-default. נכנסתי ל-10.0.0.138 וניסיתי לשנות אך כנראה לא הייתה לי את סיסמת ברירת המחדל. לאחר כמה ניסיונות אני אפילו לא יכול להיכנס לדף הספציפי הזה מבלי להכניס סיסמה. יש פיתרון?
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של אדימקס BR-6104K ומשום מה, לאחרונה האינטרנט לפעמים עובד ממש לאט כשאני מחובר לאינטרנט דרך הראוטר. כאשר באותו זמן אני עובר לחיבור רגיל, מהירות הגלישה נורמלית. הבעיה אינה נפתרת כאשר אני מנתק את הראוטר/מודם מהחשמל, והיא קורה רק בחלק מהזמן. למישהו יש פתרון לענין?
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום כבר חודשים שאני סובל עם 012 ועוד מעט נגמרת ההתחייבות כך שלאבי אין בעיה לעבור ספקית. שילוב של תשתית הוט עם בזק 014 יהיה טוב לUTORRENT? תודה מראש אורי
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-