עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by שי גרייפנר,

מיון לפי מובילות שלום, אשמח לעזרת המומחים (או בעלי נסיון).... אני מעוניין לרכוש בחודש הבא מודם וראוטר משולב של ASUS דגם DSL-AC88U. אני רוכש את המכשיר מאמזון גרמניה ושולח לאיטליה, שם אהיה מס' ימים מטעם העבודה (אני יודע שהכנסת המכשיר לישראל דאך הדואר מלווה בסיכון גדול). קראתי חוות דעת מעולות והייתי שמח לדעת האם המכשיר יעבוד עם תשתית של בזק. …

2. Started by esaly,

באיזה פורטים הכי מומלץ להשתמש בעבודה עם האמיול..? עד עכשיו השתמשתי ב7019 ו7029 ובשבוע האחרון נראה שחסמו אותם כי הקצב על הפנים.. הCONNECTIONS שלי מורחבים, אין מה לדאוג... אשמח לתגובות...

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  3. Started by mrraz,

לפעמים חיבור האינטרנט שלי נתקע ומשתחרר רק לאחר מספר דקות (ראוטר דילינק 624) כשאני בודק את התעבורה ל WAN אני רואה שהוא פעיל ובבדיקה בלוג אני מקבל את סיבת ההשהיה, הרבה עמודים עם שורות כמו, Drop TCP packet from WAN src:217.157.141.5:4662 dst:212.235.123.111:62191 Rule: Default deny Drop TCP packet from WAN src:213.252.201.242:1181 dst:212.235.123.111:62178 Rule: Default deny אבל בעיקר שורות עם פורט 4662 שזה כידוע EMULE ואצלי הפורט פתוח אבל בכתובת 192.168.0.100 שהיא פנימית ואילו היעד שהוסר זה 212.235.123.111 שלדעתי זה IP של נטויז'ן שאיתו אני מזוהה חיצונית. מישהו מבין מה קורה כאן ?

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  4. יש כל כך הרבה חברות והאמת שאני ממש לא מבין בזה הבנתי רק שאני צריך VDSL למעל 15 מגה לחדר קטן עם מחשב נייד ופלאפון מה אתם ממליצים? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. רציתי לעבור ל בזק בגלל חבילת הגיימינג שלהם אבל עם הצעה כזאת......שווה להשאר?

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  6. שלום לכל חברי הפורום אשתי נמצאת בשבוע ה-8 להריונה והיא מאוד מפחדת מהקרינה של הראוטר הראוטר ממוקם בחדר השינה על מדף עליון מעל המחשב במרחק של כ 2 מטרים מהמיטה סוג הראוטר הוא: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2145 השאלה שלי העם הקרינה שהראוטר הנל פולט מסוכנת לבחורה בהריון במרחק של 2 מטרים מהמיטה? בבקשה לענות רק מישהוא שבאמת מבין כי זה ממש חשוב לנו... ושוב פעם המון תודה ויום טוב לכולם

• 24 תגובות
    • 7.9k צפיות
  7. Started by Artemis Entreri,

היי אני כיום לקוח של 018 ואני ממש מאוכזב מהמהירויות שאני מקבל, אני שוקל לחזור לבזק בינלאומי או לעבור לאורנג' רציתי לדעת איזה חבילות באילו מחירים אנשים פה הצליחו להוציא מבזק בינלאומי ומאורנג' בסדר גודל של 2.5 עד 5 מגה על תשתית ADSL אני מאוד אשמח גם לתגובות על המהירות של הספקיות הנ"ל. תודה !

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  8. מעניין אותי לדעת מה הספקיות/תשתית חושבים על זה , והאם זה טוב או רע בשבילם

• 18 תגובות
    • 4.9k צפיות
  9. Started by uri900,

שלום לכולם נתקלתי בבעיה של ניתוק אינרטרנט ואז הקודי לא מגיב לי יש לי בנדל פרטנר טיוי ואינטרנט עד 100 מגה ועכשיו דיברתי עם פרטנר הם מציעים לשים רמה של גיימר באינטרנט בטענה שזה יקטין את הפינגים באינטרנט ואז יפתור את הניתוק באינטרנט ו יש לי מכשיר שניקרא deco גם בהמלצה שלהם אבל גם זה לא עוזר ומדובר במחשב נייד עם ווינדוס 10 64 ביט לא מצליח להבין מה עושים עם זה? אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכולם. האינטרנט אצלי מתנתק ברשת האלחוטית אחת לכמה זמן (חצי שעה עד 3 שעות בערך) ואז אני צריך להיכנס לרשת באופן ידני. לפני הכל אני מוכרח לציין 2 דברים: 1. אין לי גישה לראוטר (סלקום TV), הוא שייך לבעלי הבית (אני גר אצלם ביחידת דיור נפרדת) 2. אני יודע בוודאות שהבעיה היא לא ברשת עצמה כי בסמארטפון אין לי את הניתוקים האלו. אני יודע שהבעיה היא במחשב אבל לא יודע איך לפתור אותה בעצמי. מקווה שתוכלו לעזור. המחשב שלי הוא דל INSPIRON N5110 מותקן בו WINDOWS 10 גירסה 1809 עם כל העידכונים. בתודה לכם מראש.

11. Started by DJO,

אהלן, בן דוד שלי ביקש ממני דרך פשוטה וזולה לחבר בין שני המחשבים בבית שלו כדי שהוא יוכל לשחק משחקים. קניתי לו כבל פררלי שאותו חיברנו ליציאת המדפסת של כל אחד מהמחשבים והעברנו דרך החלון (פרימיטיבי אבל צריך לעבוד). הדלקתי את שני המחשבים, ניסיתי להשתמש ב DCC של Windows, ר"ת של Direct Cable Connection. שני המחשבים לא זיהו אחד את השני. שניהם WIN98. ניסיתי לשחק עם כל מיני דברים בביוס, כל מיני דברים ב Network בלוח בקרה, ללא שום הצלחה. המחשבים פשוט לא מזהים אחד את השני. זה כבל חדש ככה שלא נראה לי שהבעיה בכבל... לא ברור מה נסגר.. בעקרון יש לי קצת רקע עם רשתות סידרתי את הרשת שלי בית עם שיתוף באינטרנט והכל עם שלושה מחשבים עם HUB ואני ממש מתבאס שאני לא מצליח לסדר לו את הדבר הפש…

• 43 תגובות
    • 8.4k צפיות
  12. Started by omer1789,

איזה אפשרויות יש? אני מכיר : 1. באמצעות ראוטר 2.באמצעות כבל מוצלב או משהו כזה... מה הכי כדאי? מה יותר זול? מה יותר פשוט? והאם אחד מהדברים הנ"ל ישפיע על מהירות ההורדה? תודה.

• 39 תגובות
    • 3.3k צפיות
  13. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי ראוטר be של בזק ואני מנסה כבר המון זמן לפתוח פורטים דרכו אך ללא הצלחה יש למישהו ניסיון איתו ,ניסיתי להיכנס לאפליקציה של סייבר אבל משום מה שאני מאשר את התנאים וממשיך אז הוא לא ממשיך אלא מעביר אותי לאפליקציית be אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 980 צפיות
  14. אצל אחי זה המחשב הראשי שהכל מחובר השקע ADSL המודם (B-FOCuS 270) והראווטר (Level One FBR-1418TX) אצלו כלום לא השתנה לא נגענו או שינינו משהו בהגדרות. אצלי נמצא המחשב המשני שמחובר דרך כבל מוצלב עשיתי לו פירמוט מה אני צריך להגדיר עכשיו בשביל להתחבר לאינטרנט ?

• 10 תגובות
    • 893 צפיות
  15. Started by hilahila,

אני צרכה עזרה ,הראוטר בן שנה היה ללא בעיות עד שעבר דירה חובר למחשב נייח יש בנוסף נייד , הכל בסדר יש חבור לאינרנט הבעייה שהוא מתנתק כל הזמן לפעמים כל נורות נכבות כולל הDSL ולפעמים יציב הניתוק הוא לחצי דקה וחוזר??? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. איך אני קובע IP קבוע מהראוטר, מבלי לשים IP סטאטי לכרטיס רשת שלי כמו באדימקסים למינהם? יש לי ראוטר של לינקסיס WRT54G. משהו יכול לתת לי הסבר מלא לאיך עושים זאת והאם ניתן?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Michael Tavdish,

אז ככה, פתחתי פורט בהוט אבל שאני הולך לבדוק את החיבור לפורט נראה שזה timeout יש פתרון?

18. Started by sPoiled,

המודם שלי הוא מדגם ROTAL RTA1320A. יש לי אינטרנט של בזק כבר שנה שלישית עד עכשיו הכל היה טוב בלי בעיות. המודם שלי התחיל להידלק חצי שעה בערך : כשאני מדליק אותו DSL ETHERNET ירוקים (לא מהבהבים). PPP בצבע ירוק מהבהב כאילו אני מוריד משהו (מהר). POWER מהבהב גם מהר אבל בצבע אדום. ככה זה חצי שעה עד שהוא מגיע למצב שהוא נדלק נורמאלי. לפעמים כשאני משחק ברשת או סתם גולש באינטרנט הוא מתכבה אבל הפעם נדלק רגיל 5 דקות. הבעיה התחילה ככה סתם בלי שום דבר שעשיתי, מה עושים?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. לא ידעתי אם ניסחתי כותרת כראוי אבל מה שאני רוצה לשאול זה מה קורה כאשר אני מחובר ל-2 ספקיות אינטרנט דרך תשתית של כבלים? איך מודם קובע באיזו ספקית לגלוש, נתון שאני מתחבר לאינטרנט ללא חייגן? למשל מודם שלי מוגדר בחיבור דינאמי. מה יקרה אם אצטרף לספקית אינטרנט נוספת? דבר שני שרציתי לעלות זה שיש לי נתב אלחוטי ישן בתקן-G. האם כדאי לי לשכור מודם מהוט או בזק או לדאוג לרכוש חדש? אם לרכוש חדש, איזו נתב אלחוטי טוב היום בתקן N-300 ובאיזה מהירות הוא מסוגל לעבוד? נתב שלי ישן לדוגמה מספק לא יותר מי 15 מגה ואני מעוניין לדעת איך זה עם תקן N-300. אני מניח אם 54G מספק 15 מגה אז סביר להניח ש-N-300 יספק פי 4 יותר, דהיינו 60 מגה? תודה

• 16 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. Started by yossi,

יש לי שרת עם Windows 2000 Professional. האם כדאי להחליף את מערכת ההפעלה ל-Linux? מה אני ירויח? וכו' השרת הינו שרת קבצים והדפסה לרשת בת ארבעה משתמשים

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  21. היום הסתכלתי במחירון ומצאתי שפתאום המהירות שליחה היא לא 128kbps, מה נסגר עם זה, אני אמור לבקש את זה או שזה ככה אוטומטית? מצורף קישור http://www.hot.net.il/HOT.aspx?FolderID=341〈=he

• 4 תגובות
    • 891 צפיות
  22. לקראת רכישת ציוד לרשת LAN קטנה עם כרטיסי רשת של 1G - איזה בכל רשת וסוויטש לקנות כדי לנצל את כל היכולת של מהירות הכרטיסים במחשבים. - כמה MBPS עוברים בכל סוג כבל ?

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  23. שלום אני כרגע לומד קורס MCITP אשצח אם אקבל את עזרתכם: עלי ליצור לכל משתמש תיקית בית נפרדת תוך שימות בקוד \\10.10.10.1\home folder\%username% עלי להכניס את זה בתוך הגדרה שמשום מה איני מוצא אותה בגרופ פוליסי מישהו מכיר את ההגדרה הזו?

• 4 תגובות
    • 3.3k צפיות
  24. Started by dasdas32,

יש לי בעייה של פורט חסום למרות שפתחתי אותו. נכנסתי לממשק של הנתב ודרך NAT לPort Forwarding .. ושם הגדרתי את הפורטים שאני רוצה לפתוח.. הבעייה נראת יל בכך שאת הפורטים הגדרתי עם IP הקבוע שיש לנתב ולא עם הIP שיש לי במחשב ולכן הפורט עדיין לא פתוח.. השאלה כיצד אני פותח פורט בנתב עם IP הפרטי במחשב שלי... בתודה מראש לעוזריםםם!

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  25. Started by I7210I,

שלום יש לי ראוטר של בזק (PRIVATE BOX) שנמצא בחדר ובינו לבין החדר של המחשב מפריד חדר אמבטיה , הקליטה למחשב נעשית באמצעות סטיק של TP LINK והקליטה לא משהו ויש ניתוקים איזה אפשרויות יש בפני כדי להגביר את הקליטה?בחדר של המחשב אין שקע טלפון אלא רק שקע חשמל (הבית הוא תלת פאזי) זה יכול לעזור? http://group-e.buy2.co.il/group-e/DailyDeal/Offer/a6e42b6d-ff1e-4dd5-8bfd-20238987c7d3?utm_source=activetrail&utm_medium=email&utm_campaign=Group-e_11_01_2014-stars תודה

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.