רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
כלומר שאחד יוכל לעבוד באינטרנט בלי התחשבות אם השני עובד. תודה
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום השאלה שלי כזאת: איך הספקית טריפל סי בקשר לפינגים ? ואשמח אם תוכלו להמליץ לי על ספקית אינטרנט עם פינגים נמוכים למשחקי רשת. דרך אגב אני לא מוריד כבד תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני כרגע על חבילת 2.5 מגה של הוט-012 ונגמרה לי ההתחייבות. אני רוצה לשדרג קצת נראה לי. כרגע אני משלם על שניהם יחד 100 ש"ח בחודש. אז מה אתם מספרים, מה החבילה שלכם, כמה אתם משלמים אליה והאם אתם מרוצים אני כותב כי הייתי שמח לדעת מה המבצעים שאנשים פה השיגו. מעדיף תשתית הוט.
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-
-
בוקר טוב אני נמצא כרגע על מהירות 15M מבחינת השימוש באינטרנט רוב הזמן שימושים רגילים , אך ישנם תקופות של הורדות מאסיביות וכן העלאה מסיבית ובכללם UT , שימוש הולך וגובר בדרו בוקס YOUTOBE וכו' האם מבחינת עלות כדאי לעבור ל 100 מגה ? היום התשלום הינו 85 ש"ח בעבור 15 מגה (המשך חבילה ישנה שמחירה הקודם היה 59 ש"ח ) כמו כן באם אני מבצע את השידרוג הנ"ל מתווסף לי תשלום של 15 ש"ח חודשי לשנתיים בעבור הנתב שלהם / תשלום חד פעמי מודם ב 100 ש"ח האם עדיף לבקש את הנתב d link DSL-7850U , האם ניתן לבקש אותו גם כ מודם ? אם לא איזה מודם/נתב מומלץ לבקש מהם ? שכן הבנתי שה NG גורם לתקיעה של הכרטיס הVDSL בארון תקשורת מיכוון שאני מחובר לטלפון VOP של 012 הדבר יגרום לי גם לניתוק הטלפון למספ…
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני מטייל בדרום אמריקה האייפוד תיפקד 100% עד לא מזמן. הגעתי לעיר בשם פוקון ומשהו השתבש אני לא מצליח לגלוש עם המכשיר. במקום שאני נמצא יש רשת שעובדת טוב ב100% אני יודע את זה כי לחבר שלי יש אייפוד דור 2 שמחובר וגולש ברשת. הרשת מאובטחת בWEP אני מקיש את הסיסמא והאייפוד "מתחבר" לרשת מופיע לי הסימון של הקליטה בצד שמאל למעלה אבל שאני מנסה לגלוש אני מקבל את ההודעה "ספרי לא יכול לפתוח דף זה כי הוא אינו מחובר לאינטרנט" בדקתי במאפיינים של הרשת והשורה של הנתב הייתה ריקה. ניסיתי להכניס את הנתונים ידנית באופן זהה לזה של האייפוד של חבר שלי. קיבלתי הודעה אחרת שאי אפשר לפתוח כי השרת או נתב לא זוכר בדיוק לא מגיב. חשבתי שמדובר בבעיה מקומית אבל כשניסיתי להתחבר היום בעיר לרשת שוב נתקלתי באותה …
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
עדיפות לקנייה מKSP או Ivory USB/PCI EXPRESS מה שאתם חושבים שיותר להתמודד עם חיבור רצוף העלאות והורדות.... הראוטר בחדר הסמוך לא בממד תודה
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
מיון לפי מובילות שלום, אשמח לעזרת המומחים (או בעלי נסיון).... אני מעוניין לרכוש בחודש הבא מודם וראוטר משולב של ASUS דגם DSL-AC88U. אני רוכש את המכשיר מאמזון גרמניה ושולח לאיטליה, שם אהיה מס' ימים מטעם העבודה (אני יודע שהכנסת המכשיר לישראל דאך הדואר מלווה בסיכון גדול). קראתי חוות דעת מעולות והייתי שמח לדעת האם המכשיר יעבוד עם תשתית של בזק. …
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
באיזה פורטים הכי מומלץ להשתמש בעבודה עם האמיול..? עד עכשיו השתמשתי ב7019 ו7029 ובשבוע האחרון נראה שחסמו אותם כי הקצב על הפנים.. הCONNECTIONS שלי מורחבים, אין מה לדאוג... אשמח לתגובות...
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
לפעמים חיבור האינטרנט שלי נתקע ומשתחרר רק לאחר מספר דקות (ראוטר דילינק 624) כשאני בודק את התעבורה ל WAN אני רואה שהוא פעיל ובבדיקה בלוג אני מקבל את סיבת ההשהיה, הרבה עמודים עם שורות כמו, Drop TCP packet from WAN src:217.157.141.5:4662 dst:212.235.123.111:62191 Rule: Default deny Drop TCP packet from WAN src:213.252.201.242:1181 dst:212.235.123.111:62178 Rule: Default deny אבל בעיקר שורות עם פורט 4662 שזה כידוע EMULE ואצלי הפורט פתוח אבל בכתובת 192.168.0.100 שהיא פנימית ואילו היעד שהוסר זה 212.235.123.111 שלדעתי זה IP של נטויז'ן שאיתו אני מזוהה חיצונית. מישהו מבין מה קורה כאן ?
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש כל כך הרבה חברות והאמת שאני ממש לא מבין בזה הבנתי רק שאני צריך VDSL למעל 15 מגה לחדר קטן עם מחשב נייד ופלאפון מה אתם ממליצים? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לעבור ל בזק בגלל חבילת הגיימינג שלהם אבל עם הצעה כזאת......שווה להשאר?
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום אשתי נמצאת בשבוע ה-8 להריונה והיא מאוד מפחדת מהקרינה של הראוטר הראוטר ממוקם בחדר השינה על מדף עליון מעל המחשב במרחק של כ 2 מטרים מהמיטה סוג הראוטר הוא: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2145 השאלה שלי העם הקרינה שהראוטר הנל פולט מסוכנת לבחורה בהריון במרחק של 2 מטרים מהמיטה? בבקשה לענות רק מישהוא שבאמת מבין כי זה ממש חשוב לנו... ושוב פעם המון תודה ויום טוב לכולם
-
- 24 תגובות
- 8k צפיות
-
-
היי אני כיום לקוח של 018 ואני ממש מאוכזב מהמהירויות שאני מקבל, אני שוקל לחזור לבזק בינלאומי או לעבור לאורנג' רציתי לדעת איזה חבילות באילו מחירים אנשים פה הצליחו להוציא מבזק בינלאומי ומאורנג' בסדר גודל של 2.5 עד 5 מגה על תשתית ADSL אני מאוד אשמח גם לתגובות על המהירות של הספקיות הנ"ל. תודה !
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת מה הספקיות/תשתית חושבים על זה , והאם זה טוב או רע בשבילם
-
- 18 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שלום לכולם נתקלתי בבעיה של ניתוק אינרטרנט ואז הקודי לא מגיב לי יש לי בנדל פרטנר טיוי ואינטרנט עד 100 מגה ועכשיו דיברתי עם פרטנר הם מציעים לשים רמה של גיימר באינטרנט בטענה שזה יקטין את הפינגים באינטרנט ואז יפתור את הניתוק באינטרנט ו יש לי מכשיר שניקרא deco גם בהמלצה שלהם אבל גם זה לא עוזר ומדובר במחשב נייד עם ווינדוס 10 64 ביט לא מצליח להבין מה עושים עם זה? אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. האינטרנט אצלי מתנתק ברשת האלחוטית אחת לכמה זמן (חצי שעה עד 3 שעות בערך) ואז אני צריך להיכנס לרשת באופן ידני. לפני הכל אני מוכרח לציין 2 דברים: 1. אין לי גישה לראוטר (סלקום TV), הוא שייך לבעלי הבית (אני גר אצלם ביחידת דיור נפרדת) 2. אני יודע בוודאות שהבעיה היא לא ברשת עצמה כי בסמארטפון אין לי את הניתוקים האלו. אני יודע שהבעיה היא במחשב אבל לא יודע איך לפתור אותה בעצמי. מקווה שתוכלו לעזור. המחשב שלי הוא דל INSPIRON N5110 מותקן בו WINDOWS 10 גירסה 1809 עם כל העידכונים. בתודה לכם מראש.
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן, בן דוד שלי ביקש ממני דרך פשוטה וזולה לחבר בין שני המחשבים בבית שלו כדי שהוא יוכל לשחק משחקים. קניתי לו כבל פררלי שאותו חיברנו ליציאת המדפסת של כל אחד מהמחשבים והעברנו דרך החלון (פרימיטיבי אבל צריך לעבוד). הדלקתי את שני המחשבים, ניסיתי להשתמש ב DCC של Windows, ר"ת של Direct Cable Connection. שני המחשבים לא זיהו אחד את השני. שניהם WIN98. ניסיתי לשחק עם כל מיני דברים בביוס, כל מיני דברים ב Network בלוח בקרה, ללא שום הצלחה. המחשבים פשוט לא מזהים אחד את השני. זה כבל חדש ככה שלא נראה לי שהבעיה בכבל... לא ברור מה נסגר.. בעקרון יש לי קצת רקע עם רשתות סידרתי את הרשת שלי בית עם שיתוף באינטרנט והכל עם שלושה מחשבים עם HUB ואני ממש מתבאס שאני לא מצליח לסדר לו את הדבר הפש…
-
- 43 תגובות
- 8.5k צפיות
-
-
-
שלום יש לי ראוטר be של בזק ואני מנסה כבר המון זמן לפתוח פורטים דרכו אך ללא הצלחה יש למישהו ניסיון איתו ,ניסיתי להיכנס לאפליקציה של סייבר אבל משום מה שאני מאשר את התנאים וממשיך אז הוא לא ממשיך אלא מעביר אותי לאפליקציית be אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אצל אחי זה המחשב הראשי שהכל מחובר השקע ADSL המודם (B-FOCuS 270) והראווטר (Level One FBR-1418TX) אצלו כלום לא השתנה לא נגענו או שינינו משהו בהגדרות. אצלי נמצא המחשב המשני שמחובר דרך כבל מוצלב עשיתי לו פירמוט מה אני צריך להגדיר עכשיו בשביל להתחבר לאינטרנט ?
-
- 10 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אני צרכה עזרה ,הראוטר בן שנה היה ללא בעיות עד שעבר דירה חובר למחשב נייח יש בנוסף נייד , הכל בסדר יש חבור לאינרנט הבעייה שהוא מתנתק כל הזמן לפעמים כל נורות נכבות כולל הDSL ולפעמים יציב הניתוק הוא לחצי דקה וחוזר??? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני קובע IP קבוע מהראוטר, מבלי לשים IP סטאטי לכרטיס רשת שלי כמו באדימקסים למינהם? יש לי ראוטר של לינקסיס WRT54G. משהו יכול לתת לי הסבר מלא לאיך עושים זאת והאם ניתן?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, פתחתי פורט בהוט אבל שאני הולך לבדוק את החיבור לפורט נראה שזה timeout יש פתרון?
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
המודם שלי הוא מדגם ROTAL RTA1320A. יש לי אינטרנט של בזק כבר שנה שלישית עד עכשיו הכל היה טוב בלי בעיות. המודם שלי התחיל להידלק חצי שעה בערך : כשאני מדליק אותו DSL ETHERNET ירוקים (לא מהבהבים). PPP בצבע ירוק מהבהב כאילו אני מוריד משהו (מהר). POWER מהבהב גם מהר אבל בצבע אדום. ככה זה חצי שעה עד שהוא מגיע למצב שהוא נדלק נורמאלי. לפעמים כשאני משחק ברשת או סתם גולש באינטרנט הוא מתכבה אבל הפעם נדלק רגיל 5 דקות. הבעיה התחילה ככה סתם בלי שום דבר שעשיתי, מה עושים?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-