רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום, לאחר שהפכתי את הHOTBOX לנתב ראיתי שהוא קצת שונה בתכונות שלו, במיוחד בFIREWALL יש שם אופציות לחסימות של ג'אווה וחלונות קופצים וכל מיני שטויות ולמטה יש את אופציית הFIREWALL עם 3 אפשרויות: LOW,Medium,High, לא הבנתי איך בדיוק זה בא לידי ביטוי וכאשר שמתי אותו על HIGH הוא חוסם לי כמעט הכל, אני לא יכול לעשות כלום עם המחשב חוץ מלגלוש, איך אני יכול להגדיר אותו בצורה נכונה שתהיה לי גישה להכל כמו בנתב הקודם שלי אבל עדיין להיות מוגן מהתקפות מבחוץ? תודה
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אהלן יש לי חבר ששואל את השאלה הבאה: יש לו בזק בינלאומי ותשתית HOT עכשיו יש לו 100 מגה והוא אומר לפעמים הוא מחווה איטיות בגלישה והוא רוצה לעבור לחיבור עם חייגן השאלה מה המהירות המקסימלית שהוא יכול לקבל עד 100 מגה עם חיבור עם חייגן?כי אמרו לו שאין מצב לקבל 100 מגה עם חיבור עם חייגן אם כן מה המהירות המקסימלית שאפשר לקבל?והאם זה יעבור לעבור לחיבור עם חייגן?לא כלכך אכפת לו אם הוא יוריד את זה ל 50 מגה או פחות תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבריה, איזה סוג כבל אני צריך חיבור בין הראוטר האלחוטי של הוט לבין המחשב(זה אותה כניסה) וקונקטור מתאים תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם כרטיס DUAL PORT מספק לכל פורט 2000Mbps בFULL DUPLEX ולשניהם ביחד 4000Mbps ? או שזה סה"כ 2000Mbps בFULL DUPLEX שמחולק בין 2 הפורטים? אני מנייח שPCI מן הסתם לא יכול לספק דבר כזה בגלל הרוחב פס המוגבל שלו. ורק PCI -E X4 יוכל לספק את זה, האם זה אומר שכל כרטיס DUAL PORT עם PCI -E X4 יוכל לספק 4Gbps?
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום לכולם, כיום אני לומד לCCNP ואני מחפש כל מני דחות ותחקירים של תקלות "מעניינות" שקרו ברשתות אנטרפרייז ודאטאסנטרים. ככה שיהיה לי מה לקרא בנסיעות. וללמוד על נסיון של אחרים. אם מישהו מכיר דבר כזה אשמח אם תוכלו להפנות אותי לאתר. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום רב, כבר הרבה זמן שאני חווה בעיות בחיבור לאינטרנט. החיבור פשוט קורס. זה יכול לקרות כל כמה דקות, לפעמים כמה שעות, ולעיתים, רק לעיתים, החיבור מצליח להחזיק כמה ימים בלי להתנתק. והבעיה הגדולה ביותר היא שהתדירות של הקריסות האלה רק הולכת ועולה... אנסה לתת כמה שיותר פרטים על מנת שתוכלו לסייע לי: אני מחובר לאינטרנט בתשתית בזק במהירות 10M והספק שלי הוא בזק בינ"ל, גם כאן המהירות היא 10M כמובן. יש לי מודם של בזק מדגם RTA-1320a וראוטר אדימקס BR-6425N. לרוב הניתוקים האלה לא מגיעים עם הכבות של נורות בראוטר או במודם, כל הנורות דולקות רגיל. בנוסף, ניתוק מהחשמל והחזרה של רק אחד מהשניים, ראוטר או מודם, לא משיבה את הרשת. רק כששניהם מכובים ומודלקים מחדש הרשת עולה. לרוב מחובר לרשת רק מחשב…
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
החל משבוע הבא, לקוחות HOTmobile בתוכנית הבלתי-מוגבלת (89 שקל), מקבלים את הגלישה דרך HOT.net חינם אין כסף. https://www.hotmobile.co.il/ServiceSupport/Pages/Join-ISP.aspx
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע ראוטר מסוג WRT54GL של לינקסיס עם DD-WRT. הראוטר עובד מצויין תחת המגבלות שלו (מהירות ההעברה האלחוטית בפועל היא באיזור ה 8Mbs). זה קצת איטי, הייתי מעוניין במשהו יותר מהיר. צרכים: 1. מהירות תעבורה אלחוטית גבוהה ככל האפשר (יש תמיכה בתקן n עבור רוב המכשירים, נראה לי). 2. תמיכה ב6 התקנים אלחוטיים. 3. תמיכה ב 4 התקנים חוטיים. 4. יציאת USB אחת (בינתיים, לפחות) 5. אם אפשר תמיכה ב dd-wrt. תקציב: עד 400 שקל, אפשר ורצוי לחסוך תודה!
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי HOTBOX ויש לי PC שאין לו כרטיס רשת אלחוטי,ברשותי WBR-6001 ורציתי לדעת אם ניתן להגדיר את הlvl1 בתור כרטיס רשת אלחוטי ז"א שיצא ממנו LAN לPC. לפי מדריכים שקראתי באינטרנט, ההגדרה היא הגדרה לrepeater האם זה אפשרי במידה וכן כיצד עושים את זה. דרך אגב ---- לא ניתן לחבר כאבל ישירות מה-hotbox לlevel1 תודה מראש על המסייעים.
-
- 2 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום, ראשית אפתח ואומר שעברתי על די הרבה עמודים פה בפורום של ייעוץ והכוונה. בכל זאת אשמח לעזרה. יש לנו אינטרנט של הוט 10/12 מגה (לא זוכר בדיוק) וטלויזה של YES, השירות VOD של יס פעם עובד ופעם לא, הזמנו טכנאי של יס והוא אמר שהמקור לתקלה הוא הראוטר. הוא אמר שנתקל בזה בכמה בתים ותמיד התקלה שם - לא מצליח לקבל IP כמו שצריך. יש לי ראוטר של Linksys WRT54G2. אשמח לדעת איזה ראוטר מומלץ גם אם אשדרג את מהירות האינטרנט בעתיד וגם שיתאים לעבודה בחצר הבית (הלינקסיס היום עושה את העבודה בקושי) טווח מחיר עד 300 ש"ח מומלץ פחות
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר הפוסט הקודם שפתחתי. החלטתי להחליף את הנתב. ברשותי נתב Siemens ADSL SL2-141 (בשימוש אצלי מאז 2008) אני רוצה לקנות נתב עצמאית ולא לקחת מבזק עם כל העסקאות המוזרות שלהם.
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
היי בנתב הנ"ל ישנה תמיכה ב DLNA ולפחות תיאורתית אני אמור לראות התקן storage usb שמחובר ל usb שבגב הראוטר. אני אומר תיאורתית מכיוון שאני לא מצליח להגדיר את הראוטר כך שאראה את הכונן בהתקנים תומכי dlna אחרים. אני רואה את ההתקן במכשירים אחרים אבל כל נסיון גישה לתיקיות לא כושל. גם אין שום מדריך או הוראות מפורטות שמסבירות איך משתמשים בזה. מה אני שם בשדה Media Library Path? איך אני עושה את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום! ברשותי ראוטר של בזק בינלאומי מסוג NETGEAR דגם: dgn2200 הראוטר מתנתק מהאינטרנט למעלה מ3 פעמים בשעה! תחת עומס בינוני, למשל צפיה ביו-טיוב. מחובר כאמור לבזק בינלאומי במהירות 10MB תשתית של בזק[?]יש לי ראוטר ישן בבית מסוג 3com 3CRWER100-75, האם כדאי לי לחבר אותו במקום הראוטר הקיים או לפנות לבזק ולקבל ראוטר אחר מהם? הבנתי שרובם לא מוצלחים.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נשרף לי השנאי, איך אני יודע איזה שנאי לקנות? אני לא בבית...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי רשת הכוללת 13 מצלמות IP ממונעות מסוג Sunell IP54/60DN/Z36, המחוברות למתג מסוג D-Link DGS-1016D, ואליו מחובר גם מחשב הצפייה הכולל לוח אם MS-7336, מעבד אינטל ליבה כפולה E2160 בתדר GHZ 1.8, וזכרון של GB 1. כרטיס הרשת הוא חלק מלוח האם. כאשר אני מחבר כל מצלמה בנפרד למתג הכל עובד כשורה, גם התמונה וגם השליטה בתנועה. כאשר אני מחבר את המצלמות אחת אחרי השניה למתג, המערכת מתחילה לגמגם אחרי המצלמה השלישית - רביעית, התמונות מתחילות להיות קופצניות והתגובה של המצלמה נעשית כמה שניות אחרי הלחיצה על העכבר. האם יש למישהו השערה מה הסיבה ואיך להתגבר עליה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי נתב/מודם D-link dsl 604 שעושה את העבודה פחות או יותר בסדר כבר 7 שנים. מה לעשות, הגיע הזמן להחליף - התעבורה האלחוטית שלו נמוכה, אין לו חיבור USB לשיתוף מדפסת או דיסק רשת, ומידי פעם אני נאלץ לעשות לו Reset כי משהו נתקע. לאחר שבדקתי ראשונית מה מוכרים היום, ראיתי שמרבית הנתבים מגיעים ללא מודם ADSL אינטגרטיבי, ואז זה אומר שאני צריך לקנות שתי "קופסאות" - מודל ADSL שיתמוך במהירויות של עד 15 מגה ונתב. אני מבים שרכישה כזו תאפשר לי בעתיד החלפת מודם בלבד היה ואחליט לעבור מבזק לכבלים. לחילופין, ראיתי דגם של Linksys שנקרא X3000 שפוטר אותי מרכישת שתי קופסאות - תומך ב- ADSL, אבל המחיר שלו מכובד. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על צירוף מודם/נתב או מכשיר אחוד שעובד באמינות ולא מפ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם! כיום יש לי ראוטר אלחוטי אחד בבית אולם אות השידור חלש מידי ואין קליטה בכל הבית. אני רוצה להקים רשת חדשה שתכלול שני ראוטרים או access point איך אני מחבר את המכשירים כך שבפועל אני אראה רשת אלחוטית אחת? האם המכשירים צריכים להיות מאותו חברה? האם יש דגם מומלץ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
כרגיל היה סינכרון מחדש של המודם לא עלה כמו שצריך עם SNR לא תקין 30 בערך, אז כיביתי הפעלתי עלה 38-40 בכל 8 הערוצים בערך מה שמקודם לפני האיפוס 41 יציב בכולם בערך. בדיקה של פינגים ל ynet ו download.com פתאום מראה קפיצה מ 189 ל 195 ו ynet מ 7-8 ל 11-13 בערך. הבעיה זה שיש איבודי מידע מזעריים אבל שלא היו מקודם ובהחלט מעצבנים. אחד לכמה שניות או דקות יש איבוד מידע אם זה לזה או לזה. בחיבור עם חייגן נראה שזה לא קורה. אני בודק עם הוט לראות מה קרה, אומרים הכל בסדר. אני מבקש מהם לשים אותי עם HOTNET ללא חייגן אומרים לי אפשר. אז מה שמעניין אותי אם לכם זה קורה ואם אתם רציתם להחליף ספק לצורך בדיקות הוט אמרו לכם אי אפשר ? אני בשיחה איתם מבקש את המנהל. כי זה מהלך לא הגיוני אם אנחנו צריכים ל…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי כרגע D-LINK 6740U שמחובר למתאם של בזק בינלאומי (לצורך הקו טלפון). עכשיו אני לא הכי מרוצה ממה שיש לי עכשיו, יש ניתוקים אני משחק לרוב במשחק רשת שנקרא (battlefield play4free) ולרוב המשחק נתקע או שהוא בכלל יוצא מן המשחק מרוב ה"עומס" שיש על הראוטר. הראוטר ממוקם בממ"ד יחד עם מחשב נייד חצי מטר לידו ועוד מחשב בחדר ליד שמחובר אליו דרך WIFI. אני מחפש ראוטר שיספק אותי מהבחינות הבאות: 1. לא נפילות ותקיעות במשחקי רשת וגם בכללי (גם אם המחשב השני גם כן מחובר לרשת). 2. שיספק אותי במהירות הנדרשת לי (30MB). 3. שיהיה לו מעבד חזק שמסוגל לעבוד בעומסים. רציתי לקבל ממכם חוות דעת על הDIR 655 אם הוא מתאים לדרישות שלי תזכרו שהראוטר יהיה בממ"ד. חשוב לציין! שאם אתם מכירים ראוטר אחר שמ…
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
בפוסט קצר בבלוג שלהם מדווחים חברי ה-Piratebay שהשרתים שלהם מתארחים עכשיו בצפון קוריאה... כנראה שזו הדרך היחידה להתחמק מהגופים שרודפים אחרי האתר השנוי במחלוקת. מי שיריץ את הפקודה tracert piratebay.se ימצא שהכתובת של ה-HOP האחרון אכן נמצאת בידי צפון קוריאה. http://thepiratebay.se/blog/229
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי ראוטר של חברת אדימקס דגם BR-6524n הממוקם בסלון של הבית. בחדר של אחותי (הנמצא רחוק מהסלון) ישנו סטרימר אלחוטי של אקסטרימר עם אנטנה (כן יש לו כניסה קווית אבל אין אפשרות להשתמש בה כי אין נקודת רשת בחדר הזה והוא חייב להישאר שם- אני מודע לחסרונות). הקליטה של הרשת האחלוטית בחדר של אחותי קיימת אך בעוצמה נמוכה וכתוצאה מכך הסרטים שהיא מפעילה בסטרימר נתקעים כל מס' שניות (Buffering). בהנחה שלא ניתן להזיז את הראוטר או את הסטרימר ממקומם, כיצד ניתן להגביר את הקליטה בחדר של אחותי (היכן שממקום הסטרימר) מבלי לפגוע במהירות הרשת ע"מ שהסרטים יתנגנו באופן חלק ורציף? רק לשם הבהרה, כאשר אני מחבר את הסטרימר קרוב לראוטר הסרטים מתנגנים חלק ולכן אני יודע כי מהירות הרשת עצמה מס…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כבר תקופה מסויימת שהמחשב שלי קורס כמה וכמה פעמים ביום, לפעמים זה מסכים כחולים ולפעמים זה פריזים. היום הגיע השיא, המחשב קיבל פריז ולאחר עלייתו סירב לזהות את הראוטר שמחובר. בהתחלה חשבתי שיש בעיה באינטרנט מכיבן ששילמנו לבזק באיחור של שבוע, אבל לאחר בדיקה הכל תקין ועובד... חשבתי שמשהו נדפק בהגדרות והתקנתי OS בזריז, אך הבעיה נותרה, בניסיון בניסיון להגדיר IP ידנית. לא קורה שום דבר. הוא לא מזהה. בניסיון של חיבור כרטיס רשת שלישי (יש כבר 2 על הלוח) הוא מזהה את הכרטיס אך בחיבור של הכבל לא קורה שום דבר כאילו לא חיברתי אותו בכלל. TROUBLESHOTER רושם IP DETECTION
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי, אני מחובר עם ראוטר 3COM לאינטרנט. הבעיה היא שכאשר יש הפסקת חשמל לדוגמא אז הגדרות מתאפסות ולא נשמר ההגדרות שעשיתי. אני צריך מחדש להכניס את ההגדרות שלי כל פעם שזה קורה. אני משתמש בחיבור dynamically דרך HOT.... אחרי שאני עשה את ההגדרות אני לוחץ על SAVE ו REBOOT ועדיין זה לא עוזר... מה אני מפספס פה ? אני חושב שפעם זה היה שומר את ההגדרות...
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
היי, מדי פעם (פעם בכמה ימים לאחרונה), האינטרנט מפסיק לעבוד (משולש צהוב על האייקון), ויש צורך לכבות ולהדליק את הנתב כדי שהוא יחזור לעבוד. הנתב שיש לי - DSL-2650U של D-Link (מבזק) אני חושב שהוא משמש גם כמודם (לא מחובר שום דבר נוסף חוץ ממנו). מה יכולה להיות הבעיה? ד"א נכנסתי היום לראשונה להגדרות (לIP שמופיע עליו), וראיתי שיש שם לא מעט דברים. יש משהו שאני אמור לשנות? לא נראה לי שמישהו נגע בזה וזה עבר כמה ריסטים מאז שזה אצלי. וראיתי שיש אפשרות לעדכון קושחה - איפה אני מוצא את העדכון (אם יש בכלל)? יש צורך בזה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-