רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
XP PRO SP2 לאחר פירמוט... כן עשיתי קצת Tweaking, אבל לא משהו יוצא דופן... ממש שום דבר חריג, התקנה חלקה, מחשב תקין, חומרה עובדת מצוין, אין וירוסים ואין שום דבר בעייתי, כל הדרייברים החדשים ביותר הותקנו והמחשב רץ מצוין. אבל, הICS SERVICE שהוא חיוני לשיתוף רשת אינטרנט ביתית לא רוצה להתחיל ואין לי מושג למה, הוא על AUTO ובמצב Stopped כרגיל (שזה לא בסדר), וגם כשאני מנסה להריץ אותו אני מקבל ERROR. בתפריט ההגדרות של חיבור האינטרנט איפה שאפשר להפעיל את הF\W ואת הרשת אומרים לי שהWMI אולי נדפק וSYSTEM RESTORE יכול לעזור, כמובן שזה לא עוזר. תמונה מצורפת עם כל הבעיות והERRORS. ד"א, חיבור האינטרנט פה הוא עם ADSL USB וכרטיס רשת מלוח האם, במחשב השני יש Win2000 Pro אבל זה לא ממש משנה כי הב…
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
מישהו שם החליק על הראש בהוט, החברה החליטה בחוזה חדש (מנויים חדשים/מחדשים החל מ- 1.12.11) להגביל את נפח התעבורה ל- 50GB ושומרת לעצמה את הזכות להגביל את הלקוח בגלישה ו/או לחייבו בחריגת הנפח. http://www.hot.net.il/UploadFiles/12_2011/%20%20%20%20.pdf
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
זה כבר משגע אותי , יש אנשים שאני פשוט לא יכול לשחק איתם. חבר שלי שגר דיי קרוב לידי , אני 012 , הוא NETVISION , שנינו כבלים. ושנינו לא יכולים לארח אחד לשני או להתארח אחד אצל השני במשחקים. זה קרה לי עם עוד מישהו. ועם מישהו שלישי , הכל טוב. זה כזה אין דן דינו בין האנשים שאני יכול לשחק איתם לבין אלה שלא! יש לפחות סיבות לזה ?! ואני יודע שכבר אנשים התלוננו פה על זה וגם אני אם אני זוכר טוב.. אבל בסוף לא קיבלתי שום פיתרון לזה , ויותר ויותר אנשים מתחברים לכבלים , וזה מונע ממני לשחק איתם. יש למישהו הצעה ? תיקון כלשהוא ? אולי איזה TWEAK ב RGISTERY (או שזה לא קשור , אני לא יודע). מישהו עוד נתקל בבעיה הזאת או בעיקר\רק אני ? עריכה: ואם אפשר בבקשה לדעת איך אני יודע את ה IP החיצוני שלי.…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם! בגדול, התקינו לי מחברת HOT ראוטר חדש. הראוטר הזה כלול בתוך קופסת תקשורת הכוללת בתוכה גם את הטלפון גם את הראוטר וגם מודם כפי שהם קוראים לה, HOTBOX. השם שמופיע על הקופסה הוא: SAGEMCOM איני יודע בוודאות האם זה שם חברת הראוטר או לא? מגלישה באינטרנט ראיתי אכן אתר בשם זה שנראה כחברת ראוטרים. אחרי שחיברו אותו שמתי לב כי איני יכול לקבל HIGH ID בתוכנת ה-EMULE ובכלל הגלישה דרכו חסומה לגמרי. מבירור בפורומים שונים הבנתי שהבעיה בעיקרה נעוזה בהגדרות הראוטר וב-PORT FORWORDING בפרט. התקשרתי לתמיכה של HOT ויחד עם נציג שכבר מלחתחילה הבנתי שלא מבין הרבה בעניין (זו לא ביקורת על החברה חס וחלילה. אשתי עובדת בה ) ביצענו הגדרות שלאחריהן נדפק כל החיבור לאינטרנט בכלל. כתוצאה מזה…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית עם שני מחשבים שמחוברים אחד למודם ואחד למתאם HPNA. הכל היה בסדר עד שאתמול פתאום יש לי עצירות כאלה באינטרנט ולפעמים הוא גם מתנתק. נכנסתי לCMD וכתבתי Ping -n 10 www.yahoo.com והכל היה בסדר(פינג 90)אבל פעם אחת הוא נכשל והיה כתוב Request Time Out ואחרי זה היה כתוב שיש 10% LOSS. ניסיתי לנתק את המודם וזה לא עזר.. מה אפשר לעשות ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם.. חיפשתי בהרבה מאוד מקומות ולא מצאתי הבדל כלל בין קונקטורים לCAT 6 וCAT5 השאלה האם יש הבדל ואיך אני יכול לדעת שאני קונה את הדבר הנכון
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום רב סוף סוף אפשר להתחבר באזור שלנו ל ADSL... אני כבר מזמן מחכה לאפשרות זאת, כיוון שהקמת רשת ביתית בכבלים בעזרת ראוטר הוא פתרון לדעתי לא ממש טוב... אני מודע לסיכון להתחברות לADSL (בעיות REBACK-ים וכל מני בעיות אחרות), אבל מה לעשות...זה מה יש! נמאס לי כבר לחכות ולחכות... ברצוני להקים רשת כזאת: אני אתחבר לADSL בחבילת 750 KB, אקבל מודם SAMSUNG (אני מקווה), ששמעתי שאפשר להפוך אותו לראוטר... השכן שלי הוא לקוח וותיק של נטוויז'ן, לכן הוא זה שיספק את ההתחברות לספק... המרחק בין שתי התחנות הוא מקסימום 40 מ', לכן אין בעייה מבחינה זו... חשוב לציין שקראתי כבר הרבה על הפיכת המודם לראוטר, וכאם אני רק מסכם את כל השאלות שיש לי על מנת לעשות את "הצעד הסופי" ולהזמין את החיבור... 1) האם ז…
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית מדפסת שמחשב אחד מחובר אלייה פיסית, ועד היום שני מחשבים נוספים עם XP היו מחוברים אלייה דרך הרשת הביתית. היום אחד המחשבים התחדש בויסטה, ומשום מה הוא לא מצליח להתחבר למדפסת דרך הרשת הביתית. השאלה שלי היא איך לחבר את המחשב (עם הויסטה) למדפסת דרך הרשת? מה לשחק בהגדרות? תודה מראש וחג שמח.
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש לי ראוטר מסריח, קיבלתי חינם מבזק, וכל הזמן יש בעיות בחיבור, ובהצגת דפי אינטרנט. על איזה ראוטר אתם ממליצים לקנות?
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם. המצב הוא כזה שלא בזק ולא נטוויזין מוכנים לעזור (ממש תמיכה יש להם שם). יש לי ראוטר של סימנס (השחור מבזק) עד הים הוא היה מחובר למחשב השולחני עם כבל והכל היה בסדר. עברתי לבית גדול שלשום ואין לי אפשרות להתחבר חוטי יותר ולכן חיברתי במחשב קרטיס רשת אלחוטי של אדימקס. ועכשיו לא משנה מה אני עושה אני לא מצליח לפתוח את הפורטים הרצויים (אימיול). יש משהו שאני מפספס חוץ מלפתוח את הפורטים בראוטר (בדקתי שהIP הוא של המחשב שלי) ואת הפיירוול בויסטה? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
הייה לפני שאני רוצה להתקין את VISTA אני רוצה לשאול שאלה .. תגידו יש איזה שהיא בעיה באינטרנט ??? כי חבר שלי התקין והוא אמר שיש איזה שהיא בעיה בספקיות ושצריך לפתוח שם איזה משהו ... אז הייתי רוצה לדעת יש בעייה אין בעייה ? תעזרו בבקשה .. תודה רבה ..
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום, אני כרגע מחובר בADSL דרך 013... כבר זמן רב אני מרגיש את ההגבלות שלהם או בעיות שלהם בנוגע לחיבור לחו"ל... היוטורנט זוחל ביום והולך בלילה לעומת אנשים שמספרים ששינו לבזק בינלאומי והכל התחיל לטוס... בעיות להתחבר למשחקי רשת (כמובן בלי שום תוכנה אחרת ברקע שפועלת במחשב או במחשב אחר ברשת שצורך UPLOAD/DOWNLOAD) עד שמתחברים תוך כמה דקות מתנתק/לאגים שגורמים לניתוק.. לפי מה שהבנתי בזק בינלאומי הם האופציה העדיפה מכיוון שהקו היוצא לחו"ל הוא שלהם והם משכירים אותו לשאר הספקיות בארץ (שמוגבלות ברוחב הפס שהן משכירות) לעומת בזק שהפס שייך לה. אם לא בזק בינלאומי איזו חברה אחרת? ועוד משהו... מה יהיה עם האימייל של הספק? הם מחוייבים להשאיר את התיבת דוא"ל פתוחה לתקופה מסויימת מהעזיבה/לתמיד? …
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום, קראתי בסטיקי את המדריך להקמת רשת אך הוא לא מדבר על Vista (למרות שהכל דיי דומה) השאלה היא אילו הגדרות אני צריך לאפשר (ב Vista) על מנת לשלוח קובץ להדפסה ממחשב נייד שמחובר ב WiFi למדפסת הביתית. המחשב הנייד הוא לא המחשב הראשי ("השרת" כפי שמצויין במדריך). אשמח להכוונה ולהסבר בנושא, תודה. עריכה: אוקיי, קראתי גם את זה: http://www.netcheif.com/Articles/W7-XP-NET/W7-XP-NET.htm על מחשב ה"שרת" קיימת מערכת הפעלה W7 ועל הנייד מותקנת ויסטה, השאלה היא אם ההגדרות בויסטה יאפשרו להשתמש במנגנון ה HomeGroup בדיוק כמו ב 7 או שמא זה יהיה דומה יותר ל XP מבחינת ההגדרה ?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי חלונות XP במחשב ועכשיו אני רואה כתבות וידאו ברשת כאשר הצבעים מרוחים כמו תמונת אינפרא. אודה לסיוע.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד (compaq mini 311c) ובגלל בעיה כלשהי עם המערכת הפעלה הייתי צריך לפרמט את המחשב. עכשיו אני עובד עליו אבל הוא ריק מתוכנות של היצרן ורציתי לדעת איך אני יכול להתחבר לרשת ה-Wi-Fi דרך ה-windows xp?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיות עם הראוטר שלי AC1750 WiFi Router (R6700) (כמעט מידי יום יש לי בעיות ונדרש אתחול חלק המכשירים מתנתקים ללא סיבה וכו) ולא מצליח להתגבר על הבעיה הקושחה עודכנה וכו. האם הראוטר הזה טוב יותר - ראוטר TP-Link AX3000 Dual Band Gigabit Wi-Fi 6 Archer AX53 ? אני משתמש בסיב אופטי של פרטנר במהירות 1G
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב אני מנסה להתחבר לרשת אלחוטית ציבורית במחשב זה מראה שזה מחובר אבל הדפדפן לא מצליח להכנס לאתרים. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
http://www.techtv.com/screensavers/howto/story/0,24330,3424529,00.html הבעיה היחידה זה התאימות עם PPTP וVPN השאלה שלי -האם זה יעבוד בארץ אני רוצה להתקין את זה. למי שאולי ראה זה היה טק טיבי לפני כמה שבועות. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
השאלה היא כזאת: בהרבה בתי ספר יש שרת ראשי המריץ WINDOWS והרבה מחשבים חלשים מחוברים אליו בתור מסופים. האם אפשר לעשות דבר כזה בבית? האם אפשרי כאשר השרת הוא WINDOWS XP או שחייבים WINDOWS 2003 SERVER?
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש באינטרנט את הראוטר הבא : Asus Rt-AC68U Dual-band Gigabit Router קישור לאתר המוצר : http://www.asus.com/us/Networking/RTAC68U/ מיכוון שהוא לא זמין לרכישה בארץ ובנוסף עובד על תדר 5הרץ האם אני אוכל לקבל אותו ? והאם הוא שווה את הכסף ? חשוב לציין שיש לי asustor NAS לכן חשוב שהוא יתמוך בו (ספציפית הראוטר הזה כן בדקתי) ויתן את הביצועים הטובים ביותר. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
-
012 מציעים ספק+תשתית+ציוד חינם(לשנה) ב89 שקלים. אני עכשיו עם בזק משלם 118 שקלים. 40MB בשני המקרים(100 לא רלוונטי לשכונה שאני גר בה). הציוד של בזק עשה את העבודה השנה. מה שכן אני לא מוכן לשלם 30 שקל יותר על אותו אינטרנט פחות או יותר, במיוחד שאני לא איזה גיימר או משהו כזה. כשאני אומר עשה את העבודה זה אומר שאף אחד, אני או השותפים שלי התלונן במהלך השנה על אינטרנט שלא עובד/איטי או כל דבר אחר. איך הציוד ש012 מספקים, ואיך האינטרנט שלהם? הייתי בכיף קונה ציוד משלי ומתחבר לאקספון, אבל התקציב שלי הוא גג 300 שקלים, ולא ממש מצאתי ראוטר+מודם מתאים.
-
- 2 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
כל כמה דקות ה explorer תופס את המעבד על 100% אני צריך לסיים משימה ולהתחיל שוב,מה עושים,דחוף,תודה.
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש אצלי איזה בעייה שמשגעת אותי. (אני חושב שזה התחיל אתמול) אז ככה, יש אצלי רשת של שלושה מחשבים עם ראוטר. כמעט על אתר שאני מנסה להכנס אליו מראה שגיעה שלא ניתן להציג את הדף. זה קורה כל הזמן. זה גם מראה במן טעינה ממש קצר לדף, כאילו שהאינטרנט לא מחובר אבל האינטרנט בסדר לפעמים אחרי שאני עושה כמה פעמים ריפרש לדף זה עולה בסדר דרך אגב, הבעייה גם בפיירפוקס וגם בIE. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-