עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני מנסה ללא הצלחה לחבר את הסוני בכבל מוצלב ישירות לכרטיס רשת אני עובד עם מערכת ויסטא והבעיה שלי היא בהגדרות

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  2. יש לי שני מחשבים שמחוברים לראוטר . עשיתי קבוצה בייתית אבל אני לא רואה את כל הקבצים שיש במחשב השני . השאלה האם יש דרך לראות הכל במחשב השני ? זאת אומרת לא רק מסמכים ותמונות אלה כל הקבצים והכוננים הקשיחים במחשב ? תודה רבה לעוזרים. (אם אפשר תשובות מפורטות )

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Gamer1351,

עריכה: הכל עובד עכשיו תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by TUCG,

עד לא מזמן היו לי שני מחשבים בבית והם עבדו ברשת של גישה לקבצים ולמדפסת. נקרא להם מחשבים 1 ו-2. על מחשב 1 מותקן Windows 98SE ועל מחשב 2 מותקן Windows 2000 Pro. עד לא מזמן, המודם לאינטרנט היה נמצא במחשב 1 ורק בו היה אינטרנט - לא עשיתי שיתוף בגלל שאבי אסר עלי (פרנויה). כעת יש לי מחשב חדש, נקרא לו מחשב 3. יש לו Windows XP Home Edition. העברתי את מודם האינטרנט (ADSL) ממחשב 1 למחשב 3 כעת. עכשיו יש לי הרבה עבודה לעשות. ליצור מחדש רשת בין 3 המחשבים ולבצע שיתוף אינטרנט בין מחשב 1 למחשב 3. (מחשב 2 לא מקבל שיתוף אינטרנט) אבל הנה מתחילות הבעיות. כבר מיד בנסיונותיי הראשונים, יצירת רשת בין מחשב 2 למחשב 3 הייתה פשוטה, כמה לחיצות כפתור. יצירת רשת בין מחשב 1 למחשב 3 נפלה לכישלון מוחלט ועד…

• 9 תגובות
    • 845 צפיות
  5. Started by cateye,

היי, הבנתי שזאת תוכנה טובה ושהיא יכולה לעזור לך למקסם את מהירות ההורדה אבל אף אחד עם ויסטה לא ניסה אותה עדיין (לפי החיפוש) מישהו ניסה? ומה יקרה אם למישהו יש נניח 5M ספק ו2M תשתית *אני יודע שדיברו עליה בעבר אבל לא ראיתי משהו דומה למה שאני שואל

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by alex15,

הוא עבד בסדר עד עכשיו . בשבוע הזה היו כל מיני ניתוקים . כל יום הוא מתנתק .אני חייב לעשות לו ריסטרט אחרת אין אינטרנט . אני חושב שיש משהו בהגדרות שלא מכון כמו שצריך אבל באמת בשבוע הזה הוא השתגע כל יום אני צריך לעשות לו ריסטרט . זה מכעיס אותי ומרגיז כל פעם לעשות ריסטרט .

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. אחרי reboot לראוטר (d-link 2650u ), החיבור הופך מ Home Network ל -Unidentified Network . רק ריסטרט למחשב מחזיר ל- Home Network . למה זה קורה..? איך חוזרים Home Network ללא ריסטרט..? תודה מראש * מחשב שולחני (10.0.0.2) וממיר לוויני (10.0.0.1) מחוברים לראוטר. הוגדר IP קבוע. ..

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by itaym120,

שלום רב, רציתי לשמוע את דעתכם על הswitch הזה: דגם SG110-16 של cisco http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SG110-16 טוב? שווה את המחיר?(500₪) והאם הוא יתאים לצרכים שלי? כרגע כל המכשירים בבית מחוברים בצורה אלחוטית למודם-נתב של בזק והכל עובד זוועה. בבית גרים חמישה אנשים וכולם צרכני תעבורה כבדים. הרכבתי נתב של pfsense ואני מתכוון להפוך את המודם-נתב למודם בלבד(ברידג'?) אותו אחבר לנתב שיתחבר לסוויץ' שאליו יתחברו כל המכשירים בבית בצורה קווית מלבד הסלולרים. הרשת האלחוטית תתחבר גם היא לסוויץ ע"י AP בכל אחד מהחדרים. סה"כ אשתמש ב13 יציאות מתוך ה16 הללו.

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  9. שלום,אני מחפש ראווטר לטווח קצר(חדר סמוך),אבל אני מחפש ראווטר שיהיה יציב. כרגע אני עם אדימקס די ישן שמתנתק לי לפחות 10 פעמים ביום(באמת). התקציב הוא 150-200 עדיף כמה שפחות.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by menihen16,

חברה..יש לי שרת("קופסא")לינוקס... ויש לי גישת SSH אלייה.. אבל אין לי עלייה FTP ואני חייב FTP בכדי להריץ שרתים... מישהו יכול להסביר לי איך להריץ FTP על השרת שלי?.. זה חשוב לי מאד.. גם הבטחתי בת'ארד של Crysis Warhead שאני אריץ להם שרתי משחק אם אני אשיג FTP.. מישהו יכול להסביר לי? תודה, מני חן.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום לכולם יש לי מודם ראוטר SIEMENS SL2-141 מבזק רציתי לשאול איך אני הופך אותו לתפקד כמודם בלבד כי יש לי ראוטר בבית ואני מעוניין להשתמש בו

• 8 תגובות
    • 4.1k צפיות
  12. Started by tidan,

שלום! יש לי בעיה שאני נכנס לאתרים ולא נפתחים כל התמונות ובמקומם מופיעים איקסים איך אני פותר את הבעיה הזאת? :-\

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  13. Started by b127,

שלום חברים. יש אפשרות ליצור שרות דומה לdyndns, למחשב בודד ישירות? משהו כמו התקנת agant על המחשב, שיאפשר לי להגיע אליו, ולא משנה מאחורי כמה חומות אש, או נתבים הוא נמצא, עכשיו או בעתיד... אני לא יכול להשתמש בdyndns הפופולארי משני סיבות, א התחילו לגבות כסף, ב המחשב מאחורי נתב שיחות שאין לי גישה אליו. (לא יכול להשתמש בteam viewer או log me in, כי מדובר בעשרות מחשבים. ונציין גם שעדיף משהו חינמי.

• 2 תגובות
    • 997 צפיות
  14. Started by tiptipon,

דיברתי עם בזק היום ואמרו לי שמגיע לי נתב אלחוטי חינם של חברת רוטל (אני לא יודע איזה דגם) בגלל שיש לי חבילת 2.5 MB מישהו מכיר ?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by j,

שלום לכולם, כמו אחרים גם אני מחפש ראוטר שישמש אותנו לבית אחרי שהקודם שבק חיים אז מה אנחנו צריכים: תקן N, עדיף כזה שיוכל לתמוך בהעברת נתונים מהירה למקרה שנרצה לעשות סטרימינג, והחלק החשוב שניתן יהיה לגלוש גם בקומה העליונה - הראוטר יישב בקומה התחתונה ועדיף כזה שניתן יהיה לגלוש בכל רחבי הבית.. בד"כ ממליצים על TPLINK או EDIMAX... יש המלצות?

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  16. Started by ELDAD-A,

הייתי עד לא מזמן עם 30 מגה וחייגן וקיבלתי תמיד מקסימום מהירות גם בהורדות ישירות וגם בטורנט, וממתי שעברתי ל100 מגה החיבור השתנה מחייגן לmpls טורנטים לא זזים למרות שבבדיקת מהירות אני מקבל 100 אז עברתי לחייגן (הוטבוקס מוגדר כמודם) ואני מקבל מקסימום 74 מגה בבדיקת מהירות ובטורנטים אני מגיע ל5 מגה לשנייה האם יש פה אנשים עם 100 מגה +014 בחיבור קבוע שמקבלים מקסימום מהירות בטורנט?

• 87 תגובות
    • 10.4k צפיות
  17. Started by Arziv,

שלום יש לי את הראוטר הנ"ל (+DL614) של חברת D-Link... אני מחובר לאינטרנט דרך בזק בינלאומי הבעיה התחילה לפני שבועיים שהאינטרנט פשוט לא עלה... התקשרנו לתמיכה של בזק בינלאומי ואחרי כמה בירורים התומך אמר שהבעיה היא בהגדרת הDNS, מכיוון שניסיתי ולא הצלחתי לכוון את הDNS, הורדתי FirmWare מאתר D-Link, התקנתי והכל טוב ויפה.. למחרת ההתקנה של הFirmware החדשה, הראוטר התחיל להתנתק אחרי חצי שעה (בערך) של גלישה באינטרנט.. הבעיה הזאת חוזרת על עצמה והפתרון היחיד שמצאתי עד עכשיו הוא לנתק את הראוטר מהחשמל, ולחברו חזרה... אשמח מאוד לקבל הצעות לפתרון תודה מראש, זיו :-*

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  18. שלום. אני מחפש מידע\תוכנה. איך לאחד שני קישורי אינטרנט פעילים לקו אחד ? כלומר: אם יש לי חיבור ADSL 2Mbit וגם חיבור כבלים 1.5Mbit איך אני מאחד אותם לקו אחד מהיר ?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. כלומר שאחד יוכל לעבוד באינטרנט בלי התחשבות אם השני עובד. תודה

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  20. שלום השאלה שלי כזאת: איך הספקית טריפל סי בקשר לפינגים ? ואשמח אם תוכלו להמליץ לי על ספקית אינטרנט עם פינגים נמוכים למשחקי רשת. דרך אגב אני לא מוריד כבד תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום, אני כרגע על חבילת 2.5 מגה של הוט-012 ונגמרה לי ההתחייבות. אני רוצה לשדרג קצת נראה לי. כרגע אני משלם על שניהם יחד 100 ש"ח בחודש. אז מה אתם מספרים, מה החבילה שלכם, כמה אתם משלמים אליה והאם אתם מרוצים אני כותב כי הייתי שמח לדעת מה המבצעים שאנשים פה השיגו. מעדיף תשתית הוט.

• 0 תגובות
    • 947 צפיות
  22. Started by man-of-God,

בוקר טוב אני נמצא כרגע על מהירות 15M מבחינת השימוש באינטרנט רוב הזמן שימושים רגילים , אך ישנם תקופות של הורדות מאסיביות וכן העלאה מסיבית ובכללם UT , שימוש הולך וגובר בדרו בוקס YOUTOBE וכו' האם מבחינת עלות כדאי לעבור ל 100 מגה ? היום התשלום הינו 85 ש"ח בעבור 15 מגה (המשך חבילה ישנה שמחירה הקודם היה 59 ש"ח ) כמו כן באם אני מבצע את השידרוג הנ"ל מתווסף לי תשלום של 15 ש"ח חודשי לשנתיים בעבור הנתב שלהם / תשלום חד פעמי מודם ב 100 ש"ח האם עדיף לבקש את הנתב d link DSL-7850U , האם ניתן לבקש אותו גם כ מודם ? אם לא איזה מודם/נתב מומלץ לבקש מהם ? שכן הבנתי שה NG גורם לתקיעה של הכרטיס הVDSL בארון תקשורת מיכוון שאני מחובר לטלפון VOP של 012 הדבר יגרום לי גם לניתוק הטלפון למספ…

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  23. אני מטייל בדרום אמריקה האייפוד תיפקד 100% עד לא מזמן. הגעתי לעיר בשם פוקון ומשהו השתבש אני לא מצליח לגלוש עם המכשיר. במקום שאני נמצא יש רשת שעובדת טוב ב100% אני יודע את זה כי לחבר שלי יש אייפוד דור 2 שמחובר וגולש ברשת. הרשת מאובטחת בWEP אני מקיש את הסיסמא והאייפוד "מתחבר" לרשת מופיע לי הסימון של הקליטה בצד שמאל למעלה אבל שאני מנסה לגלוש אני מקבל את ההודעה "ספרי לא יכול לפתוח דף זה כי הוא אינו מחובר לאינטרנט" בדקתי במאפיינים של הרשת והשורה של הנתב הייתה ריקה. ניסיתי להכניס את הנתונים ידנית באופן זהה לזה של האייפוד של חבר שלי. קיבלתי הודעה אחרת שאי אפשר לפתוח כי השרת או נתב לא זוכר בדיוק לא מגיב. חשבתי שמדובר בבעיה מקומית אבל כשניסיתי להתחבר היום בעיר לרשת שוב נתקלתי באותה …

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by MATTAN,

מה קורה אחים שלי ;D אני רוצה לבנות שרת ואני רוצה המלצה למערכת הפעלה בשביל השרת (כמו:microsoft server ) וגם תוכנה להרצת השרת אני מחפש גם שרות דומיינים בחינם השרת צריך לתמוך בפורום+אתר (נ"ב-אל תשאלו למה אני עושה את זה ואל תתנו הצעות לשרתים חינמיים)

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  25. Started by VegansXe,

עדיפות לקנייה מKSP או Ivory USB/PCI EXPRESS מה שאתם חושבים שיותר להתמודד עם חיבור רצוף העלאות והורדות.... הראוטר בחדר הסמוך לא בממד תודה

• 5 תגובות
    • 798 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.