רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
יש לי WINXP SP2 גם ב FIREFOX וגם ב EXPLORER אני לא יכול לראות באנרים אני פשוט רואה [AD] וזה משגע אותי ברוב המקרים זה לא שימושי כי זה תמונות חיוניות בחלק מין המקרים זה פשוט באנרים ניסיתי לחפש בהגדרות ולא ממש מצאתי תודה
-
- 6 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אהלן חברה עשיתי חיפוש פה באתר ובגוגל ולא מצאתי את המידע שאני צריך אז אני מבקש את עזרתכם אני צריך להקים רשת משרדית לשמונה מחשבים שיהיו תוכנות שישבו על סרבר ולכל שאר המחשבים תיהיה גישה אליהם עשיתי זאת בעבר אבל דרך הXP ולשלשה מחשבים, לכל מחשב ברשת יהיו הרשאות שונות לחלק לא תיהיה גישה לאינטרנט, חלק לא יוכלו להתקין תוכנות וכו עכשיו יש לי כמה שאלות: -האם עדיף להשתמש בWINDOWS SERVER 2K8? -איזה ציוד יהיה הכי עדיף לעבוד איתו (SWITCH, ROUTER,SERVER, PC וכו) המלצות של אנשים מהתחום? תודה רבה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
כך נאמר לי ע"י מנהל במוקד התמיכה. לא אמורה להיות יותר בעיה בגלישה לחו"ל והניתוב אמור להיות כמו חייגן.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
???יש לי רשת בין 2 מחשבים בלי ראוטר ואם אני לא טועה יש לי קבל מוצלב ואני משחק הרבה ברשת ואם אני רוצה לארח משחק או שאני רוצה לפתוח שרת על המחשב בשביל חבר אני לא מצליח כי האיי פי היחיד שאני מקבל זה האיי פי בתוך הרשת כי אני מתחבר דרך אבא שלי שהוא ההוסט מה לעשות כדי שאני אוכל לארח משחקים או שרתים ???
-
- 6 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד והוא לא מצליח להתחבר לרשת הבייתית.. אבל הוא מצילח להתחבר לרשת אחרת שהוא מוצא.. (ניראה לי של השכנים..) שכחתי להגיד שהוא נמצא ממש ליד (מטר..) ואפילו כל הפסים האלה ירוקים עד הסוף.. כך שזה לא בעיה של קליטה.. וגם כתוב לי שהרשת לא מאובטחת.. מה הבעיה יכולה להיות? אמשח לעזרה, דניאל.
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
זמן לא עסק,י בתחום הקמת הרשתות ולכן נוצר לי קצת בלאגן בראש. בעוד מספר ימים אני יעבור לבית משותף שכולו מרושת באינטרנט אלחוטי המתוחזק ע"י חברה כל שהיא ומעניק גישה נפרדת לכל לקוח (דירה) בנפרד - בדומה למלונות. האם אפשרי, לקחת ראוטר - הוא יתחבר לאינטרנט האלחוטי שפרוס במבנה באמצעות הסיסמא (WEP/WPA וכן הלאה), ועל סמך החיבור הזה אני יצור בראוטר שלי הגדרות ייחודיות לי, שנמצאות בשליטה שלי - כמו SSID, DHCP, סיסמת גישה לרשת שלי (כך שאם יבואו אלי אורחים אני לא אצטרך למסור את הסיסמא הראשית). חשוב לציין שאין לי גישה לציוד האלחוטי או לממשק הניהול של הרשת במבנה. אני לא בטוח עד כמה הבקשה שלי עונה להגדרה AP או REPEATER (נוצר לי בילבול גדול מאוד מכל המחשבה על "איך אני עושה את זה") האם זה אפש…
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שומע אנשי מחשבים שמשתמשים במושגים הבאים ואני לא מבין מה ההבדל בינהם כי בשבילי כולם זה מחשב או אפליקציה: PC שרת מכונה תחנה מנוע "ברזלים"
-
- 3 תגובות
- 990 צפיות
-
-
טוב, אני מאוד בור בנושא הספציפי הזה, אני כבר מודיע. חיברתי לאחרונה ראוטר בשביל ליצור רשת אלחוטית בבית. התקנתי את הדרייבר שלו ואת התוכנה שלו כך שיוכלתי לגשת לכתובת ה-IP המרכזית שלו וגם לגלוש באינטרנט דרך הראוטר. אבל אני לא מצליח לקלוט אותו לאחר מכן במחשב אחר. הסטיקי בפורום הזה לא נתן לי תשובה... אשמח לעזרה.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תנו לי דרכים איך לעשות בדיקת פינגים ובעיקרון , מומלץ כמה שפחות סיבוכים. בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
רציתי לעשות סקר קטן ולדעת כמה אנשים משלמים למתב (רק מתב,בלי ספק אינטרנט) בחיבור של 1.5
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי,אני מחפש בנרות נתב/מודם סלולרי 3G ,שהוא גם יציאה לקו טלפון כדי לחבר מכונת פקס רגיל לשליחה וקבלה למשרד קטן. מכיוון שהשוכר עושה בעיות עם קו רגיל (תשלום גבוה לבנק דקות והוא לא מאשר התקנת קו נפרד) , לכן אני מחפש נתב שיאפשר בין היתר גלישה קלה אבל בעיקר קו טלפון ללא תלות בתשתית (בזק/הוט) . בעבר חברות הסלולר נראה לי מכרו כזה אבל כיום כבר לא. אשמח לקישורים ושמות של נתב כאלו. מצאתי בארץ 2-3 בודדים ,עם אחריות קצרה והחנות עצמה לא יודעת אם זה באמת אפשרי. http://www.laptopcharger.co.il/site/Shop/manufacture/manufactureCat.asp?depart_id=154640&manufacture_id=17300 בבקשה אין צורך להציע הצעות של פקס2מייל ואתרים לשליחת פקסים זה נועד למשרד קטן לאדם מבוגר שלא מבין הרבה בטכנולגיה. תו…
-
- 2 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
עברתי להוט בתור תשתית אינטרנט בלבד וקיבלתי את ה-Hotbox, שאמור להיות גם מודם וגם נתב. בהתחלה שמחתי כי חשבתי שסתם יביאו לי מודם ואמרתי לטכנאי כמה כיף לי, אבל אז הוא ציין בפני ש: א. שפעול אפשרות ה-Wifi עולה 10 ש"ח לחודש. ב. ה"התקנה" עולה 100 ש"ח. מה שקרה בפועל הוא שה-Hotbox הגיע פתוח ועובד (הקינפוג היה דרך ה-Wifi), ואז הטכנאי פשוט חסם אותו. ברגע שמנסים להתחבר לתוכנה של המודם (admin/admin@192.168.100.1) מגלים שאי-אפשר לשנות כלום (חוץ מסיסמת הגישה). בדוגרי, אני לא באמת צריך Wifi בבית כי אני יכול ליצור Hotspot במערכת ההפעלה, אבל הבעיה היא שאי-אפשר להגדיר Port Forwarding כי זה חסום ויש לי משחקים שסובלים. יש למישהו רעיון איך אני מטפל בבעיה חוץ מפריצות? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
CISCO 871 לא האלחוטי עם חיבור WAN כשאני מנסה לשייך כתובת IP לממשק מסויים נגיד FA0 אני מקבל הודעת שגיאה: % IP addresses may not be configured on L2 links. חיפשתי בפורומים שונים ושם הם מדברים על יצירת VLAN לאותו ממשק לא הבנתי מה הקשר ומה פתאום הראוטר עובד בL2? אשמח להדרכה
-
- 43 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום , יש לי אפשרות לבחור בין 2 הרווטרים , במסגרת האחריות ואני לא יודע מה לקחת תודה
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי כבל רשת מוצלב(20 מטר)שחיבר בעבר בין שני מחשבים. כעת נוסף מחשב שלישי ולכן יש ראוטר.הראוטר קרוב פיזית למחשב אחד,למחשב השני הוא מתחבר בכבל ישיר אך מהמחשב השלישי הוא עדיין מרוחק. חיברתי את הכבל שהיה מחובר בין שני המחשבים בין הראוטר למחשב השלישי והרשת וגם האינטרנט עובדים(כלומר מחשב מתחבר לראוטר בכבל מוצלב). השאלה שלי היא האם זה יכול להאט את האינטרנט זה שאני מתחבר לראוטר בכבל מוצלב במקום ישיר?
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
נתב-dsl6850U של בזק יש לי מכשיר lg Nexus 5 שמסוגל לקלוט רשתות בתדר 5G ההגדרות של 5G זהות ל2.4G. למה אני מצליח לקלוט רק את הרשת שמשדרת בתדר 2.4G?
-
- 2 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
אני מחובר דרך בזק בינלאומי לאינטרנט המהיר (כבלים), ובזמן האחרון יש לי בעיות מהירות חמורות בשעות העומס. כשתומך של בזק בינלאומי אומר לי להוריד קובץ מ-microsoft.com, כדי לבדוק מהירות לחו"ל, הוא משקר? יש למיקרוסופט שרתים בארץ?
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אפשר בבקשה הסבר מעמיק כגון כבלים שצריך ראוטר יש לי הגדרות שצריך להגדרין בבקשה גם הסבר איך אני נגיד משתף צורב ממחשב אחר למחשב שלי ממש צריך הסבר מפורט אני חדש בזה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
אהלן! אני מעוניין לקשר שני חדרים רחוקים בביתי ע"י כבל רשת. חשבתי על CAT7 כדי להכין את עצמי לבאות (כבר מדברים רוחב פס של ג'יגה). מבחינתי הדרך הכי נוחה היא להשחיל אותו דרך תעלת כבלי הטלפון של בזק, אך אני ממש לא מבין בזה ולכן אשמח לשמוע ממי שכבר מנוסה בכך. כמו כן, רציתי לדעת איזה סוג של טכנאי לחפש וכמה בערך עולה משימה כזאת... או שאוכל לעשות זאת בעצמי... תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 18.2k צפיות
-
-
יש לי מודם eci 312+ b-focus router 312 כאשר הוא עובד בתור חייגן הכל בסדר, ברגע שאני מגדיר אותו שיעבוד בתור ראוטר, אז אחרי כמה זמן האינטרנט מפסיק לעבוד, זאת אומר נגיד המסנגר והאיסיקיו ממשיכים לעבוד אבל לאתרים אני לא יכול להכנס, עד שאני עושה רסטרט למודם וזה חוזר לעבוד, אני הגדרתי את המודם לראוטר לפי הדיסק של בזק, כאשר התקשרתי אליהם להגיד שיש בעיה הם אמרו שהם לא תומכים בראוטרים. אני חושב הבעיה היא בהגדרות של הראוטר, פשוט צריך להגדיר אותו אחרת, יש למישהו מושג איך להגדיר אותו נכון?
-
- 7 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום כולם יש לי שאלה ממש דחופה .... אחותי קנתה מחשב חדש והיא קנתה את המודם של EW-7318USg edimax עכשיו שמתי בשבילה ראוטר שהיא תוכל להתחבר אליי הראוטר עובד והכול ואצלה במחשב הוא מוצא את הראוטר אבל הוא על 50/55 אחוז קליטה ושאנחנו מתחברים אליו הוא נכנס אבל שאנחנו רוצים לגלוש הוא לא עובד... הוא אומר שהדף אנו קיים.... מה יכולה להיות הסיבה? עם זה חשוב גם מצאנו עוד 3 רשתות WFI יכול להיות שהם אלה שמפריעות? (השלוש האחרות הם על 11/5 אחוז קליטה ככה שזה לא עוזר לנו) מצפה לתשובה ותודה על העזרה D:
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
קראתי פה הרבה דיונים והמלצות כל אחד ממליץ על משהו אחר יש לי בבית 3 מחשבים ניידים ומחשב אחד נייח קראתי על הדגם 9980 ועל דגם 9970 ועל עוד דגמים נוספים ואני רוצה לדעת מה נותן את התמורה הכי טובה למחיר? על מה עדיף לי ללכת?
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי רשת עם מערכות הפעלה WIN98 ועמדה 1 עם לינוקס איך אני רואה את המחשבים ברשת דרך לינוקס וההפך מWINDOWS? תודה מראש נ.ב ואיך משתפים תיקיות בלינוקס נ.ב.ב לינוקס מקבל כתובת IP
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני מחובר לנטויז'ן בכבלים ואני תמיד צריך להכניס שם משתמש וססמא ואז אני מסמן התחבר אוטומטית, מתחבר ושוב הוא לא זוכר את שם המשתמש שלי והססמא... מה לעשות? כל פעם אני צריך להאזין את שם המשתמש והססמא מחדש?
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
יש מישהו שיש לו HOT כבלים ויש לו טאבלט שהוא רוצה להתחיל באמצעותו לגלוש באינטרנט אלחוטי. איך במצב זה מתקינים אינטרנט? לפי דעתי מגדירים נתב אלחוטי רק דרך מחשב. חוץ מזה הוא לא יודע שהוא גם צריך לקנות נתב אלחוטי. האם חברת HOT דואגת לסדר כל דברים האלה?
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-