עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Danits1,

צריך עזרה בבחירת כרטיס רשת אלוחטי: אני עומד לקנות מחשב ויש לי בבית (2 קומות) תשתית HOT וספק NETVISION במהירות 2.5 מגה. יש לי ראוטר של EDIMAX BR-6524N ואני רוצה את עזרתכם בבחירה של כרטיס רשת איכותי. חשוב שיהיה בתוך המחשב ולא חיצוני (USB). תודה .

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  2. Started by Dimka,

מחפש ראוטר איכותי שתומך בתקן N בתקציב עד 600 ש"ח. התעניינתי ביכולות חדשות שיש לראוטרים ואם אפשר לשלבם אז מעולה, לדוגמה: 1. יכולת לחייג לבד ל- ADSL. (בעצם חוסך מודם). 2. כניסת USB לחיבור קשיח נייד או מדפסת. (הופך לסוג של שרת קבצים). 3. שימוש במודמים של Orange ושאר הסלולריות (אני חושב שהם משתמשים במודמים USB). * העדפה ל-LinkSys, NetGear.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Grihan,

אני מנוי של אינטרנט בכבלים, דרך 013 עד לאחרונה הייתי מחובר לאינטרנט בחיבור ללא חיגן, והכל עבד בסדר. אבל שדרגתי את החבילה, ופתאות התחלף החיבור לחיבור חיגן PPTP (אגב בלי להגיד לי או משהו, נאלצתי להתקשר לתמיכה שיסדרו את זה). דרך המחשב אני יכול להתחבר תקין, אבל לא הצלחתי להגדיר את הנתב שיתחבר. איך אני מגדיר אותו שיעבוד? תודה, גרשון.

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  4. Started by DBMyself,

שלום לכולם יש לי אינטרנט 5 מגה (תשתית של HOT ונטוויז'ן ספקים) בדירה ואנחנו 3 שותפים המשתמשים בו. יש לנו מודם Motorola של הכבלים וראוטר Edimax. מסיבה כלשהיא בימים האחרונים יש איטיות מחרידה בגלישה לאתרים (ישראליים בעיקר) ואני לא מצליח לאתר את הבעיה. שלחתי פינג לאתר וואלה ואתר YNET כי הם אתרים ישראליים והפינג אליהם הוא כ-2,500ms במקרה הכי גרוע, בממוצע כ-800ms. אף אחד לא גולש לי על הקו כי יש סיסמא, אף אחד לא מוריד כלום (המחשבים של השותפים סגורים בכלל כרגע), והאיטיות היא גם במחשבים של השותפים (שוב אף אחד לא מוריד כלום) מה שניסיתי לעשות זה לחבר את המחשב שלי ישירות למודם ובדקתי פינגים, הפינגים עדיין היו גבוהים. התקשרתי לחברת HOT והם לא מצאו שום בעיה על הקו ומבדיקה איתם מה…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. היי! עוד מעט נגמר לי מנוי ה-Rapidshare ואני מחפש לעבור להוריד משרת אחר. רציתי לשאול אם יש משהו ספציפי שאתם ממליצים עליו, שרת מהיר כשמורידים בישראל. רוב הקבצים שאני רוצה מועלים באופן קבוע ל-Hotfile, איך המהירות עבור מנוי פרימיום כאן בארץ? (ספציפית כבלים HOT וספק בב"ל). תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום לכולם! הייתי רוצה לדעת כיצד אוכל להגדיל את טווח הקליטה ועוצמת הקליטה של רשת אלחוטית במחשב הנייד שלי? אני סטודנט שגר במעונות ויש אינטרנט אלחוטי של מרכז ההדרכה כאן ואני מצליח לקלוט אותו עם אות מאוד נמוך מהחדר שלי. הייתי רוצה לדעת איך אוכל להגדיל את טווח הקליטה ועוצמת הקליטה כאן בחדר? איזה ציוד כדאי לקנות? אילו חיבורים? ואיך להנדס את זה כך שישיג את המטרה? תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 6.3k צפיות
  7. אני רוצה להגביל UPLOAD. יש אפשרות כזו בנתב או שאני צריך להשתמש בתוכנה כגון NETLIMITER ? אגב אם אי אפשר איך אני מגביל UPLOAD על כל הקו ?

• 2 תגובות
    • 990 צפיות
  8. אני מנוי בתשלום ושמתי לב שרק בבוקר מוקדם או בלילה מאוחר אני מגיע למהירות של החבילה שלי (10 מגה עם בזק ובזק בינ"ל), למשל היום אחרי הצהריים אני מוריד משהו עם RS עם התוכנה JDOWNLOADER והמהירות שלי לא עברה את ה-150 בטורנטים עם TL אני מגיע בד"כ למקסימום של החבילה. אנ עם ראוטר LINKSYS WRT54GL עם קושחה DD-WRT יש איזה בדיקות מסויימות שאני יכול לבדוק בעזרתכם או הגדרות מסויימות, מס' חיבורים וכו' (אין לי מושג מה זה אומר) ? אגב אני על חבילה רגילה לא גיימר ולא כלום.

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  9. Started by X7-007,

אף אחד עדיין לא עשה יותר מ 20MB פס רוחב או יותר ? בא לי לראות אם באמת זה יכול להגיע להורדות האלו, שמישהו בעל חזון יוכל להראות לנו ולפתוח את העיניים שלנו, פשוט מעניין לראות את מהירות ההורדה של קובץ מסויים, לא באתר המחשת מהירות.

10. כשאני מנסה להתחבר לרשת שלי. דרך הפלאפון למשל. הוא מתחבר לי לאינטרנט. אבל כשאני מנסה להתחבר דרך המחשב עצמו הוא מביא לי שגיאה 105 err_name_not_resolved. כל הנורות בראוטר ובמודם עובדות. מישהו יכול לעזור..?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. מישהו אולי יכול להסביר את ההבדלים...? בגדול אני עובד כרגע באופציה של הARCHIVE והוא שומר לי את כל המיילים בתקיית ALL MAIL. תודה מראש לכולם! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. יש לי תשתית 12MB של הוט עם מודם מוטורולה וראוטר של EDIMAX. כשהתחברתי להוט לא יכולתי להגדיר חייגן בראוטר אז הגדירו לי DYNAMIC IP בחיבור MPLS. כרגע אני רוצה לחבר את המחשב ישירות למודם למען בדיקה אבל לא כל כך הבנתי איך. מאחר וכביכול אין לי חייגן בראוטר, אז גם לא אמור להיות חייגן במודם נכון? אז מה לעשות, פשוט לחבר את המודם למחשב ישירות ולחכות שיתחבר? או שאני צריך כן להגדיר איזשהו חייגן?

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  13. Started by yk241,

שלום! ברשותי סוויטצ' וראוטר. אני מעוניין לחבר את הראוטר לסוויצ' כיצד עלי לעשות זאת? ראוטר: edimax br-6204wg תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  14. Started by MrAccident,

אני צריך רואטר אלחוטי בשביל לחבר מחשב שנמצא בחדר אחר בבית ויש לי כזה, והוא עושה כל מיני בעיות באינטרנט למרות שהמחשב שלי מחובר אליו ישירות. האם המתג גם עושה משהו עם האות או שהוא פשוט מחלק אותו? בקיצור - אם אני מחבר את המחשב שלי למתג (וגם את הראוטר) אז המחשב שלי יהיה מחובר ישירות למודם\אינטרנט?

15. Started by ScreameR,

אם אני כותב את האייפי החיצוני שלי בשורת הכתובת בדפדפן אני מגיע לעמוד הכניסה להגדרות הנתב, יש מצב שהוא פתוח לעולם? אם כן, איך אפשר לסגור את זה שהוא יהיה נגיש רק מבתוך הרשת?

16. שלום לכולם, החלטתי לעשות מעשה ולרכוש חשבון פרימיום ב-Hotfile אחרי שהתחרפנתי כבר מכל ה-Captcha שלהם וזמני ההמתנה. אז הנה אני בא להוריד משהו ומצפה לראות מהירות של לפחות 1MB לשנייה ואני רואה שהוא בקושי מוריד ב-10kb. ואחרי זה הוא מתחיל בגלים, מתנתק, מתחיל להוריד במהירות 800Kb בערך לכמה שניות ואז יורד לאט ל-0 ומתנתק. אני משתמש ב-JDownloader בשביל ההורדות (הגדרתי את הפרימיום בתוכנה), אבל לא נראה לי שהבעיה בתוכנה כי גם אם אני מוריד ישירות מהדפדפן זה איטי. מישהו יכול לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. הסיפור הוא שיש לי מצלמת IP ואין לי כתובת IP קבועה (עולה 40 שח בחודש) . כל עוד שאני משתמש בקליינט של dyndns שרץ על המחשב אין בעיה והתקשורת נשארת שבועות ללא בעיות. ברגע שאני משתמש בפיצ'ר שיש ברוטאר או במצלמה כדי לעדכן את האתר של dyndns כל כמה שעות האינטרנט קורס כליל וצריך לכבות ולהדליק את המודם של HOT והרוטר גם. אפילו קניתי את הרוטאר של linksis שמומלץ באתר של dyndns ובכל זאת זה נתקע. למישהו יש פה רעיון מה לעשות ??????

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  18. המהירות צנחה ל 6 מגה (מ 12 מגה) יש רעיונות איך להחזיר את המהירות ל 12 מגה ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by jackok111,

שלום, קניתי xtreamer pro ואני מעוניין לחבר אותו קווית LAN למחשב. הבעיה - המרחק בין המחשב והסלון רחוק, כך שאני לא יכול למשוך כבל לאורך כל הבית. אלחוטי לא עובד טוב - קירות בטון... יש לי שני ראוטרים בבית, כך שאחד מחובר מחובר למחשב, ואת הראוטר השני אני רוצה לחבר בנקודת טלפון בסלון ושיתחבר ישירות למזרימדיה. השאלה (וכאן אציין שאני חלש מאוד ברשתות) - איך אני מצליח לקשר בין האקסטרימר והמחשב בצורה הזו ? איך הוא ימצא את המחשב ? תודה.

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by kanpachi,

שלום לכולם יש לי בבית רשת ביתית על תשתית כבלים ובה שני מחשבים המחשב הראשון הוא מחשב ישן שעליו מותקן windows xp sp3 והמחשב שני הוא מחשב חדש יותר עם windows 7 ultimate 64 ליד המחשב הישן נמצא ראוטר level one שמחובר אליו בכבל ואילו המחשב השני מתחבר באלחוטי בנוסף, למחשב הראשון מחוברת מדפסת לייזר xerox phaser 3117 בחיבור usb עד אתמול, הצלחתי לשתף את המדפסת דרך הרשת האלחוטית וכך לשלוח אליה הדפסות מהמחשב החדש אבל אתמול פירמטתי את המחשב החדש ושוב התקנתי עליו את אותה מע' ההפעלה (windows 7 ultimate 64 כאמור) ומאז אני לא מצליח ליצור שיתוף בין המחשב החדש למדפסת במחשב הישן לא נעשה כל שינוי וגם בדקתי שעדיין מוגדר שיתוף מדפסת ואכן הוא קיים במחשב הישן כשאני מנסה למצוא את המדפסת דרך add …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. ב"ה היי חברה, איכשהוא בגעתי לאתר הזה, אם תנסו להכנס לפורומים, תראו משהוא מעניין ביותר. http://www.vfs-il.net/ אם מישהוא מכיר דרך לידע את הבעלים. לילה טוב.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by asi1998,

יש לי מהירות 5 מגה בבזק בינלאומי ובהוט. התוצאות של הspeed test הם: פינג- 9 העלאה- מגה הורדה 4 מגה למה זה לא על 5? איפה הבעיה יכולה להיות? שאני עושה בדיקה באתר של בזק בינלאומי הוא מראה לי שההורדה היא 5 וחצי מגה. איפה הבעיה פה?

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  23. Started by sgsg,

שני הנתבים נראים מבחינת מפרט אותו הדבר. מה ההבדל ביניהם ?

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. Started by thebenjamin,

אני עם תשתית של בזק ובזמן האחרון באופן רנדומלי נורית הDSL יוצאת מסנכרון לפעמים היא ישר מסתדרת ומתחברת מחדש אבל לפעמים יש מצב של עד 50 דקות עד שאני מקבל חיבור לאינטרנט.. בזק עשו בדיקה מרחוק לקו והכל תקין, אמור להגיע טכנאי.. חוץ מזה למישהו יש רעיון מה יכול להיות מקור הבעיה?

• 2 תגובות
    • 775 צפיות

דיונים חדשים בפורומים