רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
יש למישהו רעיונות לסרטונים ליוטיוב יש לי ערוץ וואין לי מה לעלות
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מישהו יודע מה טווח הכתובות ב012 ל ADSL? משום מה קיבלתי עכשיו כתובת IP קצת מוזרה שלא מזכירה את שאר הכתובות שאני מקבל מ012 בד"כ
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, דבר ראשון-מתנצל על הבורות, אני לא מבין מי יודע מה בנושא הזה. ברשותי שני ראוטרים אלחוטיים: TEW-652BRP של TRENDNET TL-WR941ND של TP-LINK אני גר בבית רב קומות. ניסיתי לחבר את שני הראוטרים לאותה רשת כדי להגדיל את הטווח האלחוטי ואת מס' החיבורים החוטיים אך ללא הצלחה (אני דיי כושל בדברים האלו) קיימת אפשרות לחבר בכלל את שני הראוטרים לאותה רשת (חוטית ואלחוטית)? אם כן אז אפשר הסבר קצר? חיפשתי מדריכים בכמה אתרים אבל לא ממש הבנתי מה הולך (וגם לא ממש הלך לי..). תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
שלום. חבר שלי גולש באינטרנט ולכל דף לוקח כ4-5 שניות עד שעולה. כאשר הוא גולש ל YNET הדף נתקע לו כ2-3 דקות לפני שהוא עולה. זה קורה לו אך ורק ב YNET ולכן הדבר מוזר מאוד. הייתי שמח לקבל עזרה ממכם, תודה
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
first of all i am sorry for typing in english. cause on this computer i don't have hebrew. i need to build a network for the internet connection in my house. i don't want a wireless network due to medical reasons, and i don't want a network with cabels going threw all the house, because i need it to connect to 5 computers. some people told me about a network that will go threw the phone lines, and also threw the electrisety wires. i need to know what is faster, also compare to the wireless system, and maybe sugestions for other network. thanks alot and sorry about the fact that it is in english.
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים, בשניהם יש כרטיס רשת ויש לי מודם speedtouch 500 series. עכשיו השאלה שלי, איך אני נעזר במודם הזה בשביל לעשות רשת, והאם זה אפשרי? מה אני אמור לקנות, חוץ מחוטים. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת: 1. האם חיבור בשיטת PPOE ע"י שם משתמש@ספק + סיסמה נחשב כחייגן? (פשוט כזה המובנה בראוטר?) 2. מה דעתכם על הראוטר TL-WDR4300, בעיקר מבחינת אמינות ויציבות לאורך זמן. (עדיף לקנות מאייבורי בגלל קושחא וכו'?) עוד שאלה היא האם הוא מסוגל לפעול בתדר 5GHZ וגם התדר הסטנדרטי בו זמנית? (כך שהסלולארי יוכל לגלוש על תדר ה 5GHZ והמחשב יוכל לגלוש עם המתאם הישן בו זמנית?) 3. האם לדעתכם עדיף בכלל לקנות את ה TD-W8970 שישמש גם כמודם? 4. האם יש אפשרויות טובות יותר מהמוזכרות לעיל בתור נתבים? שמתי עין על ה BR-6475ND. השימוש הוא נתב לכ 12 מכשירים, חשוב מאוד שיהיה יציב ואמין לאורך זמן, ללא ניתוקים פתאומיים לתשתית בזק 100M. אני אשמח אם תהיה יציאת USB.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי נתב אל חוטי של Edimax מחובר למחשב שולחני, עובד בשיטת הG. ישנו מחשב נייד, המתחבר אליו ללא בעיות וללא תקלות, בעל גישה לאינטרנט דרכו וכו'. לאחרונה הוספנו מחשב נייח נוסף לבית, ובכדי לחבר אותו לרשת, קנינו לו כרטיס רשת אל חוטי המתחבר בPCI, גם הוא של Edimax. בגלל סיבה מסויימת, כאשר אני מתחבר לנתב שלי דרך המחשב החדש, הוא מתחבר ומתנתק לסירוגין כל שניה עד 2 שניות. האם יש סיבה שיכולה לגרום לזה לקרות? חשוב לציין שמרחק בין המחשבים הוא בערך 5 מטרים, אפילו פחות, דרך דלת עץ ואולי קצת דרך קיר. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי היום ראוטר עם מודם ADSL מדגם CNAD 804 NF ולאחר שעות של נסיונות עדיין אין לי מושג איזה הגדרות יש להכניס כדי שיתחבר לאנטרנט. אני גולש דרך ברק. כל עזרה תתקבל בברכה ובתודה גדולה.
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
הספק הוא netvision וחיבור המחשבים הוא בעזרת hub כאשר המודם מחובר -uplink ,הבעייה היא שאפשר לחבר שני מחשבים בו זמנית את השלישי אי אפשר מדוע וכיצד ניתן לפתור את הבעיה הזו?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, האם קיים מוצר כמו בלינק שלא מצריך לשלם על מינוי שנתי עבור סינון וירוסים/ IPS? http://www.endian.com/us/products/utm-hardware/4i בינתיים לא מצאתי.
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
לאחרונה שידרגנו את המהירות של האינרנט ל10 מגה ומאז שעברנו אל רשת הNGN האינטרנט פשוט לא טוב! כל כמה זמן יש ניתוק של האינטרנט (בשבוע האחרון זה כל 2 דקות , התנתק לי האינטרנט בזמן שכתבתי את השורות האלה) וכשהוא לא מתנתק הוא ברובו כל כך איטי שלוקח לכל דף דקה-דקה וחצי לטעון. אנחנו ב בבזב"ל+NETVISION בתור ספק על 10 מגה. השאלה שלי היא מה אני יכול לעשות בשביל לגרום לאינטרנט להיות יותר יציב ומהיר?
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום רב. ברצוני להגדיל את מהירות העלאה שלי. איני רוצה להגדיל את מהירות החבילה עצמה, אלא בלבד את מהירות העלאה. יש לי 10 מגה מהירות אינטרנט. אני מחובר בספקית ל-012, ובתשתית לבזק. 10 מגה מהירות זה אומר 800KB העלאה, ובפועל זה מעלה לי על 100KB-105KB לשניה. אני מאוד רוצה להגדיל את מהירות העלאה שלי ליותר. האם יש אפשרות להגדיל את מהירות העלאה שלי ל-3MB? כלומר שבפועל זה יעלה לי בערך על 375KB. האם ניתן לעשות דבר כזה? ואם זה לא אפשרי ללקוח פרטי, האם אני יכול לפתוח חשבון עסקי? וכמה זה יעלה לי בעצם להגדיל מ800KB ל-3MB מהירות העלאה במידה וזה אפשרי? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי, מישהו יודע איפה אני יכול לקבל הסברים (אפילו מעמיקים) בנוגע למושגים, כמו: PING ,URL, DNS, PROXY, POP, TCP/IP, IP, HTML, FTP. אשמח לקבל לינק לאתר שמסביר מהם עומד מאחורי כל מושג, ועוד דברים, כמו: איך להגדיר תיבת דואר במחשב שזה עתה חובר לאינטרנט, מה ההגדרות שצריך לבצע כדי לחבר מחשב עם מודם (מותקן כבר) לרשת האינטרנט, איך טכנולוגיית ה ADSL פועלת, איך טכנולוגיית הכבלים פועלת, מידע על חיבור ISDN, איך עושים PING ולמה וכו'... תודה מראש לעונים!
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום חברים .. קניתי מאיביי כרטיס רשת אלחוטי פנימי לנייד דגם INTEL 5300 MINI PCIE יש לי מחשב נייד דגם DV6680EJ עם כרטיס רשת אלחוטי INTEL 3965 אני בא בכיף שלי לחבר למחשב ומדליק אותו ופתאום מופיע הודעה לפני שהווינדוס עולה 104-Unsupported wireless network device detected כניראה שהבעיה קשורה לביוס של המחשב מישהו יודע איך פותרים את זה ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ההתייעצות נוגעת גם להאם אפשר להחליף, איזה מהם להחליף, ובאיזה נתב להחליף. הנה שרטוט של הבית ומה שקורה בו: נקודה כחולה זה נתב\משחזר, נקודה סגולה זה מחשב. 1 זה הנתב, 2 זה המשחזר. ברור מה קורה כאן. אני בעצם רוצה להכניס מכשירים אלחוטיים למשוואה. לפטופ שישמש כסטרימר לטלוויזיה במקרה הצורך. אני רוצה להחליף אחד מהם בראוטר אחלוטי חדש מהקופסא. ההתייעצות בעצם - עד כמה זה אפשרי? שניהם של אדימקס אם זה עוזר במשהו, שניהם לא משהו בכללי. אין לי תקציב גדול מידי. המטרה היא שהראוטר ייתן כיסוי אינטרנט לרוב, אם לא כל הבית. מימדי הבית אני לא יכול לתת לכם, בגלל שאין לי אותם. האם יש לי אפשרות פשוט להתקין את החדש במקום 1 ולקוות שהמכשיר יבין את המשחזר ואת כל הקונפיגורציה לבד?
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אני מעוניין לשלוח לרשימת 1000 אנשי קשר אימייל זהה (לא דואר זבל), אחרי שחיפשתי מדריכים ופתרונות רבים לצערי לא מצאתי אז נאלצתי להשתמש ב"רשימת תפוצה" של -OUTLOOK 2007 . זהו פתרון נוח אבל לא מספיק מקצועי מכיוון שהמנען רואה את שאר הרשימה, והרי לא הגיוני לשלוח אימייל לאחד אחד מאנשי הקשר. ההתייחסות בפורום היחידה בנושא זה הוא מיזוג דואר אבל למען האמת יש שם הסבר מייגע וארוך וגם לא מובן . אני אשמח מאוד מאוד אם תוכלו להביא לי פתרון לבעייתי בהקדם האפשרי. תודה מראש לעוזרים .
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, קיבלתי לפני חודשיים נתב Netgear דגם VVG2000 מבזק, ופשוט מדובר באחד הנתבים הגרועים ביותר שיצא לי אי פעם להשתמש בהם, עם פינג גבוה ברמות לא שפויות בעת שימוש ב WIFI והתנתקויות בדרך קבע. מציע לכולם להתרחק ממנו!!! אני חייב בבקשה המלצה לנתב אחר שיעבוד בצורה נורמלית בבקשה! (תקציב עד 300 ש"ח) אשמח לכל תגובה. נ.ב - התעניינתי בנתב הזה TP-Link TLWR841N מישהו ממליץ? שוב תודה רבה מראש לכולם
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי נתב Linksys WRT54G וכרטיס רשת Linksys WMP54G שמותקן על מחשב 1 שעליו מותקנת מערכת ההפעלה Windows XP Professional ועוד מחשב (מספר 2) שעליו מותקנת מערכת ההפעלה גם Windows XP Pro,במחשב מספר מותקנת מדפסת ויש גם קבצים שסימנתי כקבצים משותפים ברשת. כאשר אני מנסה להיכנס למחשב מספר 1 ממחשב מספר 2 המחשב מבקש סיסמא והוא שם אוטומטית את שם המשתמש: שם המחשב/Guest. את הבעיה הזאת יש גם במחשב 2,ככה אני לא יכול לשתף קבצים ומדפסות תעזרו לי דחוף בבקשה
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
הבוקר הכריזה חברת בזק על מודם VDSL משולב עם נתב אלחוטי הפועל בו זמנית הן בתדר 2.4Ghz והן בתדר 5Ghz. לנתב, מדגם DSL-7850U של חברת D-LINK, ארבעה כניסות קוויות של 1G וכניסת USB 2.0 התומכת במדפסת, דיסק חיצוני או מודם סלולרי 3G. בהבט האלחוטי, בתדר 2.4Ghz תומך הנתב ב-300Mbps ובתדר 5Ghz במהירות של 450Mbps וב-4 סביבות אלחוטיות (SSID) בכל אחד מתדרים אלה. בנוסף, כניסת ה-USB תומכת בתקן DLNA מה שמאשפר ניגון קבצי מולטימדיה ישירות מהנתב, ללא צורך במחשב פעיל. ביחד עם הנתב, בזק מתחילה לשווק מתאם אלחוטי דואלי מדגם DWA-160 בממשק USB, אף הוא של חברת D-LINK. את הנתב ניתן יהיה לרכוש בשני אופנים: 1. רכישה ב-24 תשלומים של 24.90 שקל לחודש. 2. במודל חיוב זיכוי: חיוב של 24.90 ₪ ומנגד זיכוי של 9 ₪ …
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן. קניתי ראוטר אלחוטי של קומפקס (350 שקל) ואתמול עברתי מבזק לכבלים. משם מה אני לא מצליח להגדיר דרכו אנטרנט. יש עוד משהו שאני צריך לקבוע חוץ משם משתמש וסיסמא ? בהתחלה יש כל מיני אפשרויות של PPOE וכאלה, במה אני אמור לבחור ? זה מודם של הוט המודם הוא של חבר RCA משהו כזה והוא עובד עם חייגן רגיל. אם מישהו מסביר לי איך אני מתקין את האנרטנט הוא יוצא מלך.
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום, אני היום מחובר לפרטנר עם המודם משולב נתב שקיבלתי מהם כשהתחברתי אליהם לפני כשנתיים בערך. יש לי בעיות עם איכות הwifi בחלק מהמכשירים הניידים בבית וניתוקים אקראייים (לא קורים הרבה אבל קורים) ובאופן כללי הייתי שמח להחליף את המודם במכשיר חדש טוב ומעודכן וגם להיפטר מדמי השכירות שאני משלם להם. אני לא מבין הרבה בתחום ואשמח להמלצה מה אני צריך לקנות במידה ואני רוצה לקנות מכשיר מודם משולב נתב שיחליף לגמרי את מה שאני מקבל מפרנטר. הבית שלי הוא בית רגיל של 100 מטר בערך, כשהמודם יושב בתוך ארון שבקיר. אשמח אם תוכלו להמליץ לי מה לקנות במחיר סביר, כמו כן אשמח לשמוע על ראוטרים mesh והאם כדאי ומשתלם אולי ללכת על זה
-
- 2 תגובות
- 5k צפיות
-
-
אהלן, אני לפני ככמה ימים קיבלתי מחשב חדש ואיתו גם D Link DWA 171 USB Adapter (REVISION A) לאינטרנט האלחוטי. המפרט - Intel Pentium Dual Core G4560 Gigabyte GA-H110M-S2V Palit GTX 1050 StormX 2GB DDR5 PCIE HDMI DP Corsair CX430 430W PSU 80+ Bronze לאחר התקנת הווינדוס גיליתי שמהירות האינטרנט שאני מקבל (2Mbps~ הורדה) לא תואמת את המהירות שמחשבים אחרים בביתי מקבלים באותה רשת אלחוטית (~30Mbps). עד כה בשביל לנסות לתקן את הבעיה ניסיתי: -לפרמט את המחשב -לאפס את הראוטר -להתקשר לבזק (דיברתי עם טכנאית שעה ולא עזר לבעיה) -להתחבר לרשת 5GHz - הראה מהיריות תקינות אך ברגע שהתחלתי להוריד דברים החיבור נחלש מאוד ונהיה לא יציב -למחוק ולהתקין דרייברים מחדש -לשנ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רכשתי לא מזמן טלוויזיה חכמה נהדרת של LG ומשום מה, למרות שהגלישה בשאר המכשירים בבית די יציבה וההורדות עובדות כרגיל, הגלישה בטלוויזיה איטית מאוד (יוטיוב ואחרים נתקעים). בדקתי מהירות גלישה דרך המחשב שלי והכל בסדר + ניסיתי לצפות דרך אותם האתרים והתוכנות בכדי להשוות. המכשיר במרחק של מטר וקצת מהמודם-ראוטר שלי ללא הפרעות פיזיות ביניהם. מה יכולה להיות הבעיה? יש לי דרך לפתור זאת? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 9.3k צפיות
-