עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם, יש לי תשתית כבלים 12 מגה, והספק אינטרנט שלי הוא אקסופון (018). התחברתי לפני יומיים, ומהרגע הראשון אני סובל מ-2 בעיות: 1. החיבור מתנתק, ואני חייב להתחבר שוב באמצעות החייגן ידנית (לא עושה redial המניאק). מבחינת מ"ה כאילו המחשב עדיין מחובר לאינטרנט. 2. בביצוע פינג מול שרת כלשהו כמו ynet או גוגל, אני רואה שמדי פעם יש לי timeout, בערך 3-5 אחוז מהסה"כ (כמה עשרות פאקטות ששלחתי). בשיחה עם אקסופון או עם הכבלים כמובן שהכל תקין מהצד שלהם, כבר הייתי במעקב 24 שעות וכו'. כלום לא עוזר. כל אחד מפנה לשני. בשיחה האחרונה עם אקסופון המליצו לי לחבר ראוטר אלחוטי וזה יעזור להתגבר על הניתוקים. יש למישהו רעיון מה גורם לבעיה? יכול להיות משהו במחשב? המודם ד"א זה מודם Arris של הכבלים, מ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by rgt,

שלום חברים, יש לי בבית 3 מחשבים (2 נייחים 1 נייד) שמחוברים ברשת ולפני כמה ימים הדפדפנים (אקספלורר, פיירפוקס) באחד מהמחשבים הנייחים הפסיקו לעבוד ולא ניתן לגלוש במחשב הזה אבל כן ניתן למשל להתחבר למסנג'ר או סקייפ (יש לציין שבשני המחשבים האחרים הכל עובד כרגיל). כאשר ביטלתי את הרשת ויצרתי חייגן למחשב הזה הכל עבד כנדרש והיה ניתן לגלוש כרגיל. לאחר שהפכתי שוב את המודם לראוטר חזרה הבעיה בדפדפנים של המחשב הזה. יש למישהו מושג מה צריך לעשות? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  3. Started by COSMO_,

אני עושה אתר ביתי על המחשב אני צריך לעשות port forwarding לפורט 80 שיפנה אל המחשב שלי עשיתי והשתמשתי בכלי שבודק אם זה פתוח ואמר שלא, כנראה משו לא נכון הנה תמונה: http://www.siz.co.il/my.php?i=mzyhvdmmmixn.png תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by alex15,

הבאתי אותו לא מזמן לפני שבוע וכבר יש הרבה הרבה ניתוקים ואתחולים בראוטר כאילו אני עכשיו גולש עוד 2 דקות אין אינטרנט ועוד 5 דקות יש אינטרנט וזה מעצבן אותי . אני חושב שצריך לעדכן את הראוטר . ראיתי שבאתר פיקוק מחשבים יש את את הגרסה של 1.58 אבל לי יש את ה 1.62 אז הלכתי לאתר העולמי וראיתי שיש את ה V1.76 וגם יש את ה 1.76 איזה מהן להתקין אם צריך ? וראיתי ששם הקובצ בא בקובצ ZIP צריך להוציא את הקובצ שבתוכו כדי לעדכן או לא ? האם אתם חושבים שצריך לעדכן או לא ? אתם חושבים שהבעיה תיפתר ?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by Posford,

רציתי לדעת איזה דרייברים עדכנים עדיף להתקין למתאם הנ"ל של אדימקס? והאם כדאי להוריד מהאתר של אדימס או של ralink? ואיזה מהלינקים מתאימים למתאם הנ"ל מפה: http://www.ralinktech.com/support.php?s=1 איך אפשר לדעת איזה chipset יש על המתאם? חפשתי ולא מצאתי תשובה. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by roeesnir,

אני מקווה שזה קשור לפורום הזה. אני רוצה להקים חדר ועידות וירטואלי, מעין וובינר, שיכיל עד 100 איש, ושכולם יוכלו לכתוב הודעות, לדבר ולהקליט. השתתפתי כמה פעמים בדבר כזה, מזמן, ואני לא זוכר איך קראו לזה. איך עושים את זה? מי נותן שירות כזה? זה כרוך בעלויות גבוהות? אשמח לכל פיסת מידע.

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  7. שלום רב לכולם, אני מחפש המלצה של חכמי הפורום בנוגע לרכישת נתב. אני מחפש נתב אלחוטי שתומך כמובן ברשת N2. עד היום היה לי נתב של edimax. לצערי ה-DHCP של הנתב היה פשוט גרוע. במקרים לא מעטים, הכתובות לא היו מוקצות והיה צורך בהגדרה ידנית של כתובת כדי להתחבר לרשת. כמו כן הנתב סבל מנפילות תקשורת. אני מחפש סוס עבודה. אני מבצע הורדות מסיביות באמצעות 50 connections ויותר בו זמנית, ברוחב פס מלא (כרגע אצלי 2.5 מגה, ישודרג בקרוב ל 12 מגה). כיוון שיש לי כונן קשיח שממופה לכל המחשבים בבית ככונן רשת, אני צריך העברה פנים-רשתית מהירה. וכמו כן, שה DHCP יעבוד perfect. אשמח להמלצותיכם. בואו נאמר עד כ-700 שקל. כמו כן, הכרטיסים האלחוטיים שיש לי היום הם edimax 7128g. מניח שכדאי להחליף אותם. אשמח ל…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום לכולם, יש לי בבית מחשב אחד בעל צריכת רוחב פס גבוהה מאוד ! מחשב נייד ועוד 4 מחשבים נייחים בעלי צריכה ביינונית. אני מעוניין לרכוש נתב (כרגע אין תקציב מוגדר אז אפשר להתפרע) שיספק לי תקשורת קוית 1GBPS ומהירות אלחוטית לפחות 108MBPS. בנוסף כמובן תמיכה בפרוטוקולים בסיסים ואפשרויות קינפוג נרחבות. אשמח לעזרה .

• 2 תגובות
    • 980 צפיות
  9. Started by shmuel_mr,

שלום, אז השנה אני גר במעונות בתיכון ואני זקוק לחיבור אינטרנט עכשיו האופציה היחידה שעמדה בפניי היא מודם סלולרית עכשיו רציתי לחבר כמה כמה מחשבים וכמה מכשירים חכמים לאינטרנט מה שהביא את אותי לרעיון לקנות מודם סלולרי. אחרי חיפוש מצאתי כמה דגמים שיספקו את דרישותיי(בעיקר תקן N אני גם צריך להעביר קבצים). אלו הדגמים: MBR1000 http://wipipe.com/products/mbr1000-mobile-broadband-039n039-router-3g4g-wireless-router# KR2 http://www.kyocera-wireless.com/kr2-router/index.htm MBRN3000 http://www.netgear.com/products/service-providers/mobile-broadband/3g-mobile-broadband/MBRN3000.aspx מה עדיף? לגבי התאימות האם הדגמים שהצגתי תואמים למודמים של סלקום או אורנג'? האם יש דרך לבדוק? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. http://www.nrg.co.il/online/16/ART2/153/761.html : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=470573.0

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום האקסית שלי רוצה לקנות ראוטר אבל יש וצורך שהראוטר יאפשר חיבור בהמצאות חייגן (אבא שלה מפחד מווירוסים ורוצה שאינטרנט היה מנותק בזמן שלא צריכים אותו) כדי לחמם לו את הלב אני מעוניין לקנות להם ראוטר עם חייגן .. מה מומלץ ? זה ADSL ל רשת ביתית של בזק בינלאומי

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  12. Started by zakhi,

שלום לכולם, אני צריך עצה בהקמת רשת ביתית. בנקודה A, יש לי את העמדה של הנתב האלחוטי (NETGEAR של בזק בתקן N). הוא מחובר קווית למחשב נייח. הנקודה B היא בסלון ושם יש לי מחשב סלוני, XBOX וממיר של יס, שאת שלושתם צריך לחבר לרשת. הדבר הכי טוב ובטוח הוא כמובן למתוח כבל רשת ולהשתמש בסוויץ' בנקודה B. העניין הוא שבגלל המבנה של הבית, זה יהיה מעט מורכב, ולא כל כך יפה. מצד שני, בין נקודה A לנקודה B יש מרחק של בערך 4 מטרים ללא הפרעה, מה שמעלה אצלי את הרצון לבדוק את האופציה האלחוטית לפני שמתחילים לקדוח ולמתוח כבלים. כמובן שיכול להיות שהקצב לא יספיק ואני אאלץ לחזור לאופציה הקווית, אבל שווה לבדוק קודם. השאלה היא, מה אני צריך בנקודה B? האם עוד ראוטר אלחוטי בתקן N, ואם כן איך לקנפג אותו?

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  13. ההתייעצות נוגעת גם להאם אפשר להחליף, איזה מהם להחליף, ובאיזה נתב להחליף. הנה שרטוט של הבית ומה שקורה בו: נקודה כחולה זה נתב\משחזר, נקודה סגולה זה מחשב. 1 זה הנתב, 2 זה המשחזר. ברור מה קורה כאן. אני בעצם רוצה להכניס מכשירים אלחוטיים למשוואה. לפטופ שישמש כסטרימר לטלוויזיה במקרה הצורך. אני רוצה להחליף אחד מהם בראוטר אחלוטי חדש מהקופסא. ההתייעצות בעצם - עד כמה זה אפשרי? שניהם של אדימקס אם זה עוזר במשהו, שניהם לא משהו בכללי. אין לי תקציב גדול מידי. המטרה היא שהראוטר ייתן כיסוי אינטרנט לרוב, אם לא כל הבית. מימדי הבית אני לא יכול לתת לכם, בגלל שאין לי אותם. האם יש לי אפשרות פשוט להתקין את החדש במקום 1 ולקוות שהמכשיר יבין את המשחזר ואת כל הקונפיגורציה לבד?

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  14. Started by pringles,

אני כל היום מנסה להכנס לכמה אתרי טורנט שאני רשום אליהם ושום אתר לא עולה!!! וזה רק אתרי טורנט!! כל השאר עובד והמהירות סבבה בבל חוסמים אתרים? מחובר 12 מגה הוט+בבל

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אהלן, הבעיה בכותרת קוראת בכל הדפדפנים באותו מחשב, מה זה יכול ליהיות? אריאל עריכה טעות בפורום נא להעביר לפורום המתאים

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. Started by Weihenstephan,

האם ביום כיפור נרשמת ירידה בעומס לשרתים בחו"ל? כי אם כן זה ממש טוב למשחקי רשת =)

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  17. שלום, אני מעוניין לקנות מתאם רשת אלחוטי למחשב נייד. המודם בבית הוא בתקן G, כך שלא מחוייב מתאם עם תקן N. כמו כן, אשמח לדעת האם עדיף מתאם בחיבור USB או PCI, ואשמח לקבל המלצה למתאם שכזה. הסכום המוקצב הוא סביב ה80-100 שקלים. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by catsmonster,

אני כבר משתמש המון המון זמן באתר הזה כדי לבדוק מהירויות לארץ ולחו"ל, כשהאינטרנט עבד בסדר, הוא הראה שהאינטרנט עובד בסדר, כשהיה איטי הראה איטיות, עד כאן נשמע אמין למדי... יום אחד, קיבלתי איטיות מטורפת לחו"ל, לארץ היה בסדר אבל לחו"ל היה זבל של מהירות. הלכתי עם האינפורמציה לבזק בינלאומי ופתאום האתר הזה לא אמין ואני לא יכול לסמוך על מה שהוא אומר. הקטע הוא שאמרתי להם שהמהירויות לארץ בסדר, אז הם נתנו לי בדיקת מהירות משלהם (שברור שהיא לשרתים בארץ) אני אומר להם שזה בסדר, אבל לא לארץ יש לי בעיות, אז הם אמרו לי שהאתר speedtest.net לא אמין ושאין בעיה עם האינטרנט... בסוף הם סוף סוף האמינו לי שיש בעיה כשהראיתי להם 3 הורדות רנדומאליות מ- 3 אתרים אמריקאים שונים שכולן הורידו במהירות מבחיל…

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  19. Started by Torian,

שלום לכולם, הצטרפתי לחבילת הגיימרים ב-012, בינתיים אכן הכל נראה יציב יותר יש לי כמה שאלות. 1. יש לי חיבור כבלים חייגן ובאתר showmyip.com במקום להראות את הכתובת 84.224.x.xxx.cable.012.net.il כמו שהיה פעם זה מראה 80.178.x.xxx.adsl.012.net.il שזה דיי מוזר כי אני מחובר בכבלים ולא ADSL אז אם למישהוא יש תשובה לזה אודה, זה לא מפריע לי רק מסקרן איך החבילה הזאת עובדת. 2. אשמח אם לקוח רגיל ב-012 יוכל לעשות פינג לil.ikariam.com בשביל להשוות כרגע אני מקבל פינג ממוצע של 96 לשרת הזה. במשחקים לא הרגשתי הבדל משמעותי בפינג, אבל באופן דיי מוזר המשחק הגיב יותר מהר והאוייב הרגיש את היריות שלי ישר למרות שהפינג לא השתנה - אם מישהוא מבין בזה אשמח לדעת יותר. חג שמח לכולם

• 2 תגובות
    • 961 צפיות
  20. Started by Gil28,

אני נמצא במחשב של המסעדה שלי, ניסיתי לקרוא מיילים (כרום) והופ, שגיאת חיבור לא ידועה (בדפדפן). לעמוד הראשי של הפייסבוק הוא מתחבר אבל כאשר מזינים אימייל וסיסמא, שוב חוזרת אותה השגיאה. השגיאה היא: ייתכן שדף האינטרנט בכתובת ______אינו פעיל זמנית, או שהועבר לכתובת אינטרנט חדשה לצמיתות. ניסיתי להתקין תכנה כלשהי שדורשת חיבור לשרת שלה כדי להוריד קבצים ויש תקלת חיבור. גם האנטיוירוס לא מצליח לעדכן. יש לציין שאתרים רגילים עובדים כרגיל.

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  21. Started by SilentDawn,

שלום, לא מצאתי מקום אחר לשאול את זה, אבל נראה לי שזה הכי קרוב אני רוצה לבצע חיפוש בעזרת תמונה. כלומר לעשות Upload לתמונה (או לרשום את ה-URL שלה) ואז לקבל תוצאות איפה התמונה הזאת מופיעה בעוד מקומות. אני זוכר שפעם מצאתי מנוע חיפוש כזה אבל עכשיו אני לא מצליח (כולם חושבים שאני רוצה לחפש תמונה...ארררגגג!!). אם מישהו מכיר משהו שכזה, אני אשמח לעזרה תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by miki_9,

יש לי נתב שך edimax דגם br-6524n ואני רוצה לעשות PORT FORWARDING מישהו יכול להגיד לי איך?

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  23. אני זוכר ששאלו את השאלה הזו איפשהו אבל לא זוכר אם ענו עליה השאלה היא האם מחשב שאינו מחובר לאנטרנט מוגן ב100% מכל פריצה שהיא? או שיש אפשרות לפרוץ למחשב שאינו מחובר לאנטרנט באפשרות רשתות אלחוטיות או כל מיני כלים אחרים?

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  24. Started by uokie,

במצב שבו יש שני תוכנות הורדה, האם אפשר להקצות להן אותו פורט כאשר הן עובדות רק אחת והשניה כבויה? ובמצב ששניהם עובדות ביחד אפשר להקצות אותו פורט? ואגב מה ההבדל בין פורט UDP ול- TCP? והאם יש פורטים "מיוחדים" שמועדפים לתוכנות?

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  25. Started by itaysk,

היי, יש לי ראוטר שמשמש כמודם לאינטרנט ולו 4 יציאות. הוא גם מחלק כתובות IP לכל המחשבים שמתחברים אליו (DHCP) אני רוצה להוסף פורטים, ואני יודע בגדול שניתן לחבר סוויטצ' לאחת היציאות. האם יש דרישות מיוחדות ואחד מהסוויטצ'ים שבתהליך כדי שזה יעבוד? האם צריך כבר רגיל או מוצלב? האם יש הבדל בהקשר הזה בין hub ל switch? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים