רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
שלום היום חיברו אותי לטלפון של 012 (ובנוסף יש לי אינטרנט 10 מגה וטלפון של בזק) עכשיו הטכנאי שהיה פה ביטל לי את הקו של בזק עכשיו שאני מוריד ואו גולש יש לי בעיה במהירות ההורדה אפילו שאני בpower ngn זה מוריד על 40,עכשיו רציתי לדעת אם יש קשר לזה שהוא ניתק לי את הקו של בזק? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב, ברשותי ראוטר TP-LINK WR641G המחובר למודם THOMSON. אני סובל מניתוקים במחשב השני המחובר אלחוטי לראוטר ע"י אנטנה של Level One. הקליטה במחשב מופיעה מלאה אך לפעמים אני סובל מניתוקים או פשוט מאוד סובל מזמן ממשוך להעלאת עמודים באינטרנט או שהם לא עולים בכלל. האם צריך בפרוטוקול TCP/IP להכניס אייפי מסויים של הספק אינטרנט שלי? אם כן מהו, אם לא מה ניתן לעשות בנדון. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
ג'ון צימברס - מנכ"ל Cisco - עומד להכריז מחר על סגירתה הסופית של חטיבת Linksys. כל הפרטים בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=2103
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
מנסים את הפורטים, מנסים לעבור את הפיירוואל (סמקרה שהואלא טוב, או לא מוגגדר היטב), ולבסוף מראים את התוצאות ?
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
הח'ברה מ-CONNECTIFY הצליחו מעל ומעבר למשוער והצליחו לגייס יותר מפי 2 עבור פרויקט ה-DISPATCH - קרוב ל-108,000$ מ-1708 תורמים. כפי שהסברתי בפוסט האחרון בבלוג שלי, DISPATCH תאפשר למחשב לנצל מספר חיבורי אינטרנט ולאחד אותם לחיבור אחד בעל רוחב פס גדול. החיבורים יכולים להיו קווים, אלחוטיים או מבוססי סלולר ובפועל DISPATCH תתנהג כמו ROUTER עם מספר כניסות WAN בלתי מוגבלות. ניתן לקרוא על הנושא במפורט ב-ALL THINGS D כאן - http://allthingsd.com/20120910/why-choose-one-connectify-blends-vc-and-crowdfunding-in-kickstarter-campaign/
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
-
שלום וברכה, אני מעוניין להקים מקום אחסון משותף עבור רשת של מחשבים, בנפח של משהו שבין 4-6 TB. הרשת מונה כשבעה מחשבים והעבודה מול הרשת יחסית אינטנסיבית, מדובר בחומר ישן של כTB אחד שאמור לשבת על כונן האחסון ולמעשה לאפשר חיפוש בקבצים. במקביל לעתים קרובות הכונן צריך לעמוד גם בעומס של העברות והעתקות ממנו ואליו בנפחים גדולים של מאות מ"ב. החומר המצוי חשוב מאוד ודורש גיבוי שבועי. כרגע מצוי מחשב רשת מיושן ובתוכו קיים כונן שאותו משתפים בין המחשבים. המחשב לא עומד בעומסים הנ"ל ונופל לעיתים קרובות. השאלה שלי היא לפי הצרכים שהזכרתי, מה יהיה הפתרון הכי נכון עבורי. מחשב חדש באותה צורה? כונן NAS? אשמח אם תעזרו לי, תודה מקרב לב
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני פונה איליכם כי אני מאמין שזה בין הפורומים המקצועיים יותר למחשבים שאני מכיר ואם מישהו יוכל לעזור לי זה אתם, כי אני כבר התייאשתי. לפני זמן מה התקנתי את היוטורנט והכל הלך חלק, הורדות מהירות, פורטים פתוחים והחיים יפים. יום בהיר אחד, ללא שום סיבה, ואני מתכוון לשום סיבה, לא התקנות, לא אנטי וירוס חדש, לא עידכונים, הפורטים לפתע נסגרו. אני פשוט לא מצליח להביא את היוטורנט למצב של חיבורים נכנסים, לא עוזר ביטול אנטי וירוס, ביטול פיירוול, הוספת חריגות או התקנה מחדש. אז בקיצור, היוטורנט מראה לי את ההודעה הבאה: no incoming connections, it could indicate a problem with your network configurations. אני משתמש בויסטה עם מודם סולולארי של סלקום. בתודה מראש על כל עזרה שתוצע.
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
היי, יש לי תשתית בזק (שיכולה לתת לי רק 36MB/s) וספק בזק בינלאומי, המודם + ראוטר שיש לי הוא מאוד ישן - VVG2000. עד היום האינטרנט היה בסדר בקומה למעלה איפה שנמצא הראוטר, אבל האינטרנט למטה על הפנים. מה שמחובר לרשת הזו: המחשב שלי בכבל, 2 מחשבים ניידים, 3 פלאפונים, 3 טלוויזיות. אני צריך להתקשר מחר לבזק, פרטנר, 018 וכו' לברר מי יכול לספק לאיזור שלי את המהירות הגבוהה ביותר (ככה זה עובד, נכון?) בלי קשר, אני מעוניין להזמין ראוטר + מודם שיוכל להיות עמיד יותר, מוכן להשקיע כמה שצריך ומזמין אותו מחו"ל (סביר להניח Amazon). אשמח לשמוע דעות על: 1. איזה מודם + ראוטר לקנות בטווח של 1000-1500 ש"ח? 2. עד כמה עדיף יותר מודם בנפרד וראוטר בנפרד? פחות יש …
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אז ככה, עברנו עכשיו דירה ובגלל שזאת דירה שכורה אין מצב להעביר כבלים. אני מתנצל כי אני מניח שכבר ענו על זה הרבה אז גם לינקים זה סבבה בכל מקרה, מה שיש לי זה מודם אלקטל שהפכתי לנתב לפני כמה שנים ואני מאוד אוהב, והאב פשוט וקטן. חוץ מזה יש לי מודם אלחוטי USB של אחותי שהיא השתמשה בו בלפטופ הישן שלה (כתוב עליו linksys compact wireless G USB) ואין לי מושג במה מזה אני יכול להשתמש. למען הסר ספק, אני לא יודע דבר וחצי דבר בנושא של תקשורת אלחוטית, אבל זה לא נשמע לי מסובך. חיפשתי ולא מצאתי בפורום אפילו מה הרכיבים הדרושים, אז אני אשמח ללינק. חוץ מזה אני צריך המלצה על איך לבנות את הרשת (איזה רכיבים), המלצות לדגמים ספציפיים, ואולי גם איפה לקנות(אני מניח שלא כדאי מבזק?). מאז הגיוס (לפ…
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
איזה סוג חיבור זה? אנטנת הגברה TP-LINK WIFI זה מה שאני רוצה לקנות כמה מטרים זה קולט?? ואיך אני מחבר את ל USB שלי? החיבור שונה שם תודה לעוזרים ואני מתכוון לזה http://www.zulashops.co.il/product.asp?productid=2494&CatCode=
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית של שלושה מחשבים שמחוברים כולם לנתב dlink 614 אחד המחשבים מתנתק מהרשת (הביתית , חיבור האינטרנט בנתב נשאר פועל) באופן קבוע לאחר זמן מסוים ללא שימוש אני לא יודע את הזמן בדיוק אבל כל פעם שאני קם בבוקר המחשב מנותק מהרשת (מופיע איקס על הסימן של שני המחשבים שמסמלים את החיבור בצד שמאל למטה) החיבור נשאר עובד אם אני משאיר הורדה כלשהי , ככה שאני מניח שזה בעית הגדרות כל שהיא כל מה שצריך בשביל להחזיר את החיבור זה לנתק את הכבל רשת ולחבר חזרה (בצד המחשב המחשב עובד על windows xp sp2 הבעיה היתה קיימת בעבר אבל מאז העידכון לsp2 היא מופיעה כל הזמן (הדבר לא קורה באף אחד מהמחשבים האחרים שמעודכנים גם הם) למישהו יש רעיון ?
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום לצוות, אני עובד כבר שנתיים עם ברק ובגדול די מרוצה לאחרונה התחלתי לסחור בחו"ל וזה מצריך חיבור למספר שרתים בחו"ל לצורך תוכנות מסחר וחדר מסחר. יש לי כל הזמן ניתוקים מהחדר מסחר. כאשר אני שואל את החברה בחו"ל הם אומרים לי שזה הספק שלך בארץ ובברק אין תשובה חד משמעית. האם אתם יכולים להמליץ על ספק שיכול להתאים את התשתיות שלו לשרתים בחו"ל? האם זו בעיה טכנית שאתם יכולים לכתוב לי מספר בדיקות שאני אעשה במחשב שלי? אשמח לתשובה בנושא.
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום לכולם. עשיתי שיתוף אינטרנט בין שני המחשבים שלי שיש בהם Winxp והכל עובד בסדר חוץ מדבר אחד קטן שמפריע. מידי פעם יש הבזק מהיר מאוד של חלון קטן, כאילו המחשב השני מנסה להתחבר של המחשב שמשתף אינטרנט או משהו כזה, למרות שהוא כבר מחובר. מישהו יודע איך נפתרים מהבעיה? ???
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שאני גולש באתר ובעוד מספר אתרים הטעינה איטית, זה מתבטא שדורש זמן ארוך עד להצגת העמוד אני מחפש איך לשפר את מהירות הגלישה וטעינת האתרים או הגורם לבעיה אני מחובר למהירות 30 מגה, באופן אלחוטי לנתב של אורנג הצעות יתקבלו בברכה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, קוראים לי אבירם, אני חדש פה :-) עיינתי קצת בפורומים כאן ואני חושב שיש כאן אחלה פורום! בכל מקרה, תהיתי אם תוכלו לעזור לי בבעיה עם ראוטר? אני בטוח ששאלו את זה מליוני פעמים בעבר, אבל תוכלו להקדיש 2 דקות מתשומת לבכם, אשמח מאוד ואודה לכם. כידוע, הרבה ראוטרים עושים בעיות עם תוכנות שיתוף כמו אימיול, עכשיו העניין הוא שגיליתי מה הבעיה: אני צריך לפתוח שני פורטים, אחד TCP ואחד UTP כמדומני. עכשיו העניין הוא שאין לי מושג איך אני פותח אותם. תוכלו לעזור? תודה מראש! אבירם.
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אז ככה אבא שלי חזר אתמול מחול והביא מחשב נייד של JVC מדגם MP-XV841US לינק : http://www.jvc.com/product.jsp?modelId=MODL027208&page=3 אני מת על המחשב.. אחלה של מחשב עכשיו יש לו כרטיס רשת בנוי בפנים אלחוטי ואני רוצה לחבר אותו לרשת.. איך לעשות את זה? יש לנו מחשב ראשי.. מחובר אליו מודם וסוויטצ... ועוד שני מחשבים בבית שמחוברים חוטית על הסוויצ' יש איזהשהו מכשיר שאפשר לדחוף לסוויצ והוא כאילו ישדר למחשב? תודה
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
בהמשך לשאלותי על האקסציינג'. באקטיב דירקטורי הוספתי את כל היוזרים שאמורים להתחבר לאקסציינג', ומהמחשבים הגדרתי כל אחד להתחבר ליוזר שלו והכל עובד חוץ מהשיתוף! ז"א שלכל מחשב יש אווטלוק משלו שמאוחסן בשרת. שליחת דואר בין המחשבים עובדת. השאלה שלי איך אני גורם לכל המחשבים לעבוד על אותו בסיס נתונים שכשאני אוסיף משהו במחשב אחד כל שאר המחשבים יראו את זה. מן הסתם זו איזו שהיא הגדרה פשוטה אבל אני לא מוצא אותה. תודה לכולם!! אחלה פורום!!!! :yelclap:
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני נמצא בבזק בינלאמומי + HOT. חבילה של 12 אצל שניהם. אין לי מושג ממש מה זה חייגן ואם אני מחובר בלי או עם. בזמן האחרון יש לי בעיות עם המהירות. סטרימינג איטי, מהירות מקבל 7, 6. לפעמים זה אכן 12 אבל זה בכלל לא יציב. מה עושים? כבר בא אליי טכנאי, לא עזר. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב כבר בערך שעה אם לא יותר אני לא מצליח לגלוש לאתרים בחו"ל עוד אנשים חווים את אותה בעיה ואם לא מה אני עושה? יש רעיונות לפני שאני מתייבש על קו עם התמיכה הטלפונית?
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי את כרטיס הרשת Edimax EW-7128G בסלון, ובחדר יש לי נתב של בזק. לעיתי נדירות מהירות ההעברה היא 2.5 מגה לשניה, בדר"כ היא על 1.2-1.8 ולפעמים כמו היום, היא על 400-900 קילו לשניה ובימים כמו היום, לפעמים הקשר בין המחשב לסלון ובין שאר המחשבים נפסק לפרקים. ניסיתי למקם את האנטנות בצורה אופטימלית, ובאותו מיקום המהירות משתנה בימים שונים. איך אני יכול לסדר שתמיד המהירות תהיה גבוהה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יש אפשרות להגדיר במנהל הורדות (FDM או ORBIT או כל משהו אחר) כשיש רשימה ארוכה בתור אז אם יש משהו שהוא איטי או יורד על מההירות נמוכה, שיתחיל אותה מהתחלה או שידלג להורדה הבאה ? בתודה לכולם!! מקווה שזה הפורום הנכון.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בזמן האחרון הסתובבתי בפורומים ישראליים של רשתות ומצאתי הרבה הודעות בנושא שדרוג מודם ה- ALCATEL מ PRO (לא טעות...) לגרסה חדשה שקוראים לה 510 מישהו שמע על זה משהו ויכול להסביר?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חורף בחוץ כמו ששמים לב.. לפני יומיים היית סערת ברקים בסביבות 10 והחשמל בבית קפץ פעם אחת בצורה דיי עצבנית. מאותה קפיצה המחשב לא מזהה את החיבור לראוטר - כאילו הכבל רשת לא מחובר, וגם הגישה בכתובת לסט-אפ שלו לא אפשרית (חיבור ישיר של המודם למחשב כן עובד) השאלה זה אם יכול להיות מצב שמשהו נדפק בראוטר ע"י הברק - אבל חיצונית הכל נראה תקין? (נוריות עובדות לפי חיבור) איך ניתן לבדוק מה נפגע בראוטר?
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום רב, קניתי מאריח טווח לאינטרנט D LINK ומשום מה הוא לא מתחבר לי. האם ישנה אפשרות אחרת להאריך את טווח האינטרנט? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-