עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by zZOROo,

אני הולך לכבל מחשב חדש ואני שם את המחשב החדש ליד הישן ואני רוצה לחבר את שתיהם לרשת כדי שיהיה בשתיהם אינטרנט איך אני מגדיר את זה בwindows xp שיהיה שיתוף מדפסות והכל תודה רבה למי שיעזור ןד"א לא מצאתי מדריך שיכול לעעזור לי כולל בחיפוש)

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  2. יש לי בעיה באתר BitMeTV.org כל פעם שאני מנסה להכנס אליו אני מקבל את השגיאה :HTTP Error 403 - Forbidden. אני יודע שהם חוסמים IP של ישראל. השאלה שלי היא האם ישנה בכל זאת דרך להכנס לאתר? אני מכיר את הדרך של ה PUBLIC PROXY אבל הבעיה היא שאם אני נכנס עם PUBLIC PROXY הם ישר נותנים BAN או מוחקים את המשתמש שלך. אז שאלה שלי היא האם ישנה דרך אמיתית וטובה להכנס לאתר ולהשתמש בו מבלי שהמשתמש שלך ייחסם. אני מבקש שיגיבו אנשים שכבר התנסו עם האתר הזה ועובדים איתו כבר תקופה די ארוכה של זמן מבלי שחסמו להם את המשתמש. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. Started by XMB,

יש משהו אחר מומלץ בטווח מחירים עד 400 ש"ח?

• 7 תגובות
    • 656 צפיות
  4. Started by yair23,

שלום לכם, יש לי מחשב נייד עם XP ומחשב נייח עם ויסטה .. עד היום הם היו מחוברים עם כבל רשת.. כאשר המודם כבלים TERAYON TJ 715 מחובר למחשב הנייח עם הויסטה .. והנייד מתחבר לאינטרנט דרך הנייח.. את הנייח אני רוצה להעביר לחדר אחר, כדאי לקנות כרטיס רשת אלחוטי לנייח ואת המודם לחבר לנייד ושהנייח יתחבר דרכו ? או לקנות גם ראוטר וגם כרטיס רשת אלחוטי לנייח ? מה יותר מאובטח ? 1. איזה כרטיס רשת אלחוטי כדאי לי לקנות ? משהו שלא יעשה בעיות תאימות מבחינת דרייברים וכו' עם ויסטה ? 2. איזה נתב כדאי לי לקנות (לא יודע כמה נתב עולה אז תנו הצעות אם תוכלו, רק לא משהו יקר מדי) ושוב משהו שלא יעשה בעיות עם ויסטה ושיהיה מאובטח... תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 755 צפיות
  5. שבת שלום, מישהו יודע או שמע על כרטיס רשת אלחטי למחשב שתומך VISTA 64? אני מחפש כבר שעות בכל האתרים של היצרניות הגדולות בתחום, ולא נראה שחשבו בכלל על דבר כזה. למישהו יש אולי VISTA 64 והכרטיס שלו עובד ללא בעיה?

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  6. שלום, האם יש דרך לגרום למחשב שהינו חלק מהרשת שאליו מחוברת המדפסת שלי (שהיא משותפת ברשת) להידלק ברגע שאחד המחשבים מנסים להדפיס במדפסת? המחשב שאליו מחוברת המדפסת הוא מחשב נייד מסוג קומפאק n1000v ולדעתי אין לו את האופציה wakeonlan או לפחות לא מצאתי אותה בביוס. בתודה מראש!

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  7. Started by zgd,

יש לי רשת בין שני מחשבים (שלושה בעצם אבל אחד כל הזמן כבוי) שמחוברים לראוטר OfficeConnect Wireless 11g Cable/DSL Router. הראוטר מתפקד כשרת DHCP ככה שהוא מחלק לשניהם כתובות אוטומטית (192.168.1.111,192.168.151) כתובת הראוטר היא 192.168.1.1 עכשיו התקנתי את התוכנה בשני המחשבים ולפי התוכנה השירות אמור ליצור אוטומטית רשת בין שני המחשבים ככה שאוכל ליצור הגבלות. פתחתי את שלושת הפורטים שהתוכנה דורשת ועדיין אין תקשורת בתוכנה... יש לציין ששני המחשבים נותנים פינג אחד לשני וניתן להעביר קבצים ביניהם. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  8. שלום לכולם, אתמול הזמנתי מחשב חדש ונושא הרשת האלחוטית עדיין לא נסגר סופית. אני משתמש בתשתית של הכבלים עם מודם מוטורולה, תצורת הרשת הולכת להיות שני מחשבים נייחים כאשר אחד מחובר חוטית סמוך לנתב+מודם ואחד מרוחק (10 מטרים מרחק) עם כרטיס רשת אלחוטית. מבחינת ראוטר, אני די סגור על 3COM 3CRWER100-75 802.11G אבל פתוח להתנגדויות משמעותיות. מבחינת כרטיס רשת אלחוטית PCI אני לא סגור, אלו האפשרויות בחנות בה הזמנתי את המחשב (אני מעוניין לרכוש הכל במקום אחד): http://www.lamir.co.il/?category=144 אני מעוניין בהמלצות מהקישור הזה עד 200 ש"ח. תודה.

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  9. Started by avokadoman,

שלום לכולם. אני צריך עזרה בקשר לבעית קליטה ברשת אלחוטית. אז ככה התחילו לי בעיות קליטה נוראיות ברשת האלחוטית לאחר ששידרגתי את המחשב ממחשב עם לוח ASUS 478 למחשב עם לוח Asus Commando מפרט המחשב הישן Asus P4s533-mx Socket 478 Intel P4 1.800mhz WD 160GB IDE OCZ 600watt PSU Stealth X Stream GeForce FX 5200 מחשב החדש Asus Commando Last Bios UpDate Intel C2D e6750 WD 160GB IDE OCZ 600watt PSU Steakth X Stream Geforce 8800GTS 640MB מחשב לא רע נכון? רק 5000 שקל חזרה לנושא. אז יש לי כרטיס רשת Edimax EW7128G המחשב הישן ה 478 הכל עבד חלק קליטה מלאה כל הזמן אין ניתוקים לאחר שדרוג המחשב יש קליטה במזל אולי על LOW ניתוקים כל 3 דקות מהירות גלישה העברת נתונים ממש אי…

10. תקשיבו, יש לי XBOX 360 ואני ניסיתי לחבר אותו לאינטרנט ושאני עושה TEST הוא לא עובר לי את בדיקת הMTU, זזה קורה מתי שאני מחבר אותו למודם של TERAYON(אני מחובר דרך HOT) ומתי שאני מחבר אותו לראוטר של MOTOROLA אז הוא לא עובר לי את הבדיקת אייפי! תעזרו לי!!!!!

11. Started by netanel38121,

רציתי לדעת האם הרעיון של הנתב לדוגמא זה -נניח שאם יש לי פינג גבוה לשרת מסוים אז שאני יכול לנתב עם הנתב לניתוב אחר ואז לקבל בחזרה את הפינג הנמוך שלי. ואני מדבר בעיקר על שעות ה"עומס"

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  12. Started by assaf990,

אם בכלל זה אפשרי - איך עושים זאת?

• 7 תגובות
    • 7k צפיות
  13. Started by roi19,

אז ככה.... שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה שנתקלתי בה היום. קודם כל, חשוב שתדעו- יש לי רשת של 2 מחשבים בבית, שמחוברים בעזרת ראוטר(מסוג Edimax, הדגם הוא BR-6104K). המחשב שלי מוחבר ישירות לראוטר. עד עכשיו, הראוטר בחר בעצמו את הIP(כאילו... בהגדרות הוא משך באופן אוטומתי....) בשני המחשבים. היום סופסוף הצלחתי לפתור את הבעייה של הLow ID של האימיול. הבעייה היחידה שלי היתה היא שהשתמשתי בIP דינאמי. אבל היום, הכנסתי הגדרות ידנית, והאימיול עובד כמו שצריך. אבל, מאז שהכנסתי את ההגדרות ידנית, במחשב השני לא עובד האינטרנט. במחשב השני שמתי גם הגדרות ידנית(אותם הגדרות, למעט הIP, ששיניתי מספר אחד כדי שזה לא יתנגש), אבל האינטרנט עדיין לא עובד. כמו כן, ניסיתי להחזיר שהראוטר ימשוך IP(וDNS ושאר הדב…

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  14. Started by dd7,

חיפשתי ולא מצאתי שום אתר שפותח לראוטר הזה פורטים.

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  15. שלום אני מחפש (ולא מוצא) איך לעשות forward מהודעות שאני מקבל למייל שלי של בזק בינלאומי לחשבון מייל של GMAIL תודה למי שייעזור

• 5 תגובות
    • 9.6k צפיות
  16. Started by Rocket_Pool,

איך הנתב Compex NP27G ? אם יש אחרים שתואמים לתכונות של הנתב הזה אני אשמח לשמוע.

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  17. Started by JohnClark,

שלום! ניסיתי לחפש את התשובה בפורום אבל לא הצלחתי. החלטתי לקנות ראוטר אלחוטי edimax 6204. הקטע הוא שיש לי אינטרנט בכבלים (013) והוא משתמש בחייגן לפני שאני קונה, הייתי רוצה לדעת האם זה אפשרי להתקין את החייגן גם על הראוטר, או שיש פתרון אחר? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  18. Started by baadasssss,

חבר'ה מעניין אותי לשמוע את דעתכם, בנאדם לא יכול להתחבר לאינטרנט כי יש לו קישורית מוגבלת או חסרה, או כתובת IP לא תקינה, 169.254. כאשר הוא מנתק את קבל ההברגה מהמודם עדיין מקבל אותה כתובת IP, מה שמצביע על בעיה או ב-SP2 או אנטי וירוס או פיירוול ועוד כל מני סיבות... אבל מה כאשר מחברים למחשב מודם של בזק, הוא גולש. 169.254 זו בעיה במחשב לא במודם של הוט. אז איך עם מודם של בזק יש אינטרנט. נשאלת השאלה, למה יש אינטרנט עם המודם של בזק?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by J0n1,

שלום. הוספתי עוד מחשב בחדר ואני רוצה לחבר גם אותו. אבל אני לא רוצה לקנות ראוטר ב200 שקל בשביל זה. אז חשבתי אולי יש כמו מפצל חשמל רק לכבל רשת, יש דבר כזה? מה המחיר שלו? מאיפה אפשר להשיג? תודה

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. אתמול בערב התקשרו נטוויז'ן ורצו שנתקין Norton אז הוא ביקש שאני אכנס לאימייל שרשום על שם אמא שלי אצלהם ורק היא משתמשת בזה אז לא ידעתי ואיפסתי את הסיסמה ואז הבנאדם (אחר) מתמיכה טכנית ראה שאנחנו משלמים הרבה כסף על 750KB מחבילה של שנת 2003 שזה איזה 100 ש"ח בחודש ויש 1.5MB ב-60 ש"ח אז הוא שאל אם אנחנו רוצים לשדרג אז אמרתי לו יאללה, שדרג שדרג, אז אחרי 10 שניות הוא שדרג ואז התקנתי Norton והכל היה בסדר. אחרי שהסתיים איתם נכנסתי לאינטרנט והיה נדמה לי שהרגשתי שהדפים עולים מהר יותר אבל לפעמים זה קורה שדפים עולים מהר אז לא הייתי בטוח שזה השדרוג, אח"כ נכנסתי ל- SpeedTest.net והמהירות היתה בערך כמו לפני שבוע (במקרה לקחתי לפני שבוע, לא יודעתי שאשדרג) אפילו טיפ'לה פחות (בחרתי בפירמידה הצ…

21. יש את הסמל הזה http://img264.imageshack.us/img264/4306/aadms4.jpg בטוח רובכם נתקלתם בו האם מישהו יודע איך מסדרים את זה? יש לי הרגשה שהוא מוריד לי את קצב ההורדה מאז שהופיע לי הסימן (היום בערב) קצב ההורדה ירד פלאים האנטנרט מתנתק אחת לכמה זמן מחכה למישהו, תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by dids22,

כל כמה זמן החיבור לאינטרנט מתנתק ובד"כ מתקבלת שגיאה אחרי: "L2TP authentication fail" ורק אחרי מספר נסיונות הוא מצליח להתחבר. קצת פרטים linksis wrt54gl (קשוחה מקורית) terayon tj715 bezeqint account קודם כל, למה יש בכלל התנתקויות? הבנתי שבקשוחה הדיפולטית הl2tp אמור לעבוד טוב איך אפשר לבדוק מי הגורם לבעיה? תודה!!

• 42 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. יש לי מודם ADSL שמתחבר ל-USB אני רוצה לחבר עוד מחשב לרשת דרך כבל רשת מה אני עושה ? כפי שהבנתי אני מעביר כבל רשת מהמחשב הראשי למחשב השני ואז אני יוכל ליתחבר לאינטרנט דרך המחשב השני כול עוד המחשב הראשי מחובר אז קודם כול , אני מחבר כבר רשת למחשב הראשון לכניסת כרטיס הרשת וגם ככה למחשב השני ואז איזה הגדרות לציין במחשב וכ'ו אני ישמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  24. החומר זה לידידה שמתחילה ואין לי מושג מה לתת לה ללמוד , במה לתת לה להתחיל חחח מה צריך לדעת בכלל בשביל תמיכה רגילה ? IP, פרוטוקולים... אני לא רוצה להעמיס עליה סתם .......

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by WildFire,

שלום, לאחרונה רכשתי ראוטר של 3com מדגם 3crwer100-75. משום מה כשהראוטר מחובר אני מקבל 10% ממהירות האינטרנט למרות שהמחשב השני כבוי. כשהמחשב מחובר ישירות למודם המהירות בסדר גמור. ניסיתי לעדכן את הFirmware של הראוטר ועדיין הבעייה נמשכת. האיטיות היא גם בעבודה ללא חייגן וגם בעבודה עם חייגן מסוג PPTP. אני כבר אובד עצות, ניסיתי כל רעיון שעלה על דעתי. הדברים שעוד לא ניסיתי זה לבדוק אולי בעייה עם המודם והנתב. כי לפי שמועות שמתרוצצות באינטרנט הראוטר הזה לא עובד טוב עם כל המודמים של הכבלים ולי יש של Terayon tj715x. אז אם יש לכם עצות, אפילו סתם רעיונות ברי ביצוע זה הזמן והמקום להציע ולשתף. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 644 צפיות

דיונים חדשים בפורומים