עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by assaf181,

שלום, ברשותי מתאם רשת אלחוטי מדגם: ACCEL - POZ WIFI V1.1 הוא עבד עד עכשיו כמו שצריך, על מחשב עם ווינדוס 7, אך פתאום הוא לא מצליח להתחבר לאף רשת. לא זכורים לי שום שינויים שנעשו. חיברתי אותו למחשב אחר, עם ווינדוס XP, ושם הוא כן הצליח להתחבר. עכשיו ניסיתי שוב, והוא התחבר לכמה שניות והתנתק. מה זה יכול להיות? בעייה בדרייבר? אין לי את הדיסק שלו ובאינטרנט לא הצלחתי למצוא, אז נאלצתי לסמוך על מה שהווינדוס מתקין כשמחברים את המתאם. עוד רעיונות? תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Lahav123,

שלום , לאחרונה קנינו מחשב נוסף לבית והחלטתי שברצוני להקים רשת ביתית כאשר המחשב הראשי יש win 7 ולשני האחרים win xp , כמה פרטין שאהיה לכם יותר קל: כמות מחשבים: 3 [אחד קווי ושתיים אלחוטיי] חיבור: כבלים מהירות 2.5 אף מחשב אינו נמצא בממד וכל המחשבים באותה קומה . תקציב : עד 200 שקל לראטור וכרטיס רשת אני לא יודע כמה בדיוק צריך תיקיות משותפות [נחמד אבל ממש לא חובה] המודם הקיים: TJ715 terayen *אם צריך מידע נוסף תשאלו בבקשה. אשמח מאוד בעזרה שלכם למציאת הראטור המתאים בשבילי. תודה רבה ויום טוב.

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  3. היום בזק כנראה החליטו לשדרג את הקושחה של המודם-נתב שלי (Dlink 2650U) מבלי להודיע על כך מראש. אני כמובן לא ידעתי וברגע שראיתי שהאינטרנט לא עובד, התחלתי לעשות כל מיני נסיונות על מנת שיחזור לעבוד (להחליף כבל, להחליף בין חיבורי הרשת במחשב, לעשות ריסט לראוטר) ובמהלך כל זה עשיתי DISABLE ו-ENABLE לכרטיסי הרשת במחשב. מתישהו בתוך כל זה המחשב השתגע והופיע מסך כחול ולאחר מכן נוצר קובץ Minidump. אני מצרפת את קובץ ה-Minidump. לפי בדיקות שניסיתי לעשות על ה-Minidump, המסך הכחול היה קשור לדרייבר של כרטיס רשת (Realtek) שקרס. האם זה שבזק שדרגו לי את הקושחה ב-D-Link יכול לגרום לתופעה כזו? ואם לא, האם יכולה להיות בעיית חומרה כלשהי או שזו רק בעיה בדרייבר ואין מה לדאוג? ליתר בטחון עדכנתי את …

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. יש לנו עכשיו private ngn השאלה שלי היא מה זה משנה בכלל.. מה זה יותר מהיר..? אנחנו לקחנו 10 מגה בייט אבל אם היינו לוקחים 10 מגה בייט על אינטרנט רגיל מה זה היה משנה?

5. לחבר יש בעיה מוזרה למדי במחשב. מחשב חדש, חלונות 7, כל הדרייברים מעודכנים, פורטים נפתחו. בכל מקרה, עדיין ניתוקים בתוכנות מסרים מיידים כמו מסנג'ר, גוגל טוק. הראוטר הוא DLINK 2650U מחובר לבזק ובזק בינלאומי. למישהו יש רעיונות?

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  6. היי מקווה שזה פורום מתאים לשאלה : יש לי דונגל USB שקולט שידורים דיגיטליים. חייב בגלל מיקום המחשב [ לא ניתן להוזיזו ] לקנות כבל USB באורך של 3 מטרים על מנת שהאנטנה שמחוברת לדונגל תגיע לחלון ותשפר קליטה. השאלה : האם הארכת כבל USB ב 3 מטרים יחולל בעיה מסויימת, יפגע בהעברת נתונים וכאלה? מה אומרים ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Iv0ry,

אני מחפש כרטיס רשת שלא יעשה לי בעיות התנתקות ולא יתחמם לא usb עד 100 ש"ח תודה

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  8. Started by rami1992,

דבר ראשון אני רוצה לומר שהבעיה לא פוגעת בגלישה באינטרנט ושהגלישה כן מתאפשרת......דבר שני כל מי שיש לו נתב של siemens מדגם sl2-141 (השחור) מוזמן לעשות את הבדיקה הזו דרך כרטיסיית Management ואז ללחוץ על Run Diagnostic Tests ולהמתין 10 שניות. אני רוצה לדעת אם רק אצלי מופיעות השגיאות כמו בתמונה (כי לפני שעברנו דירה והעברנו איתנו את קו הטלפון הייתי מבצע את אותה בדיקה ולא היו שגיאות) תודה לכל מי שעוזר........ http://www.siz.co.il/my.php?i=z1ttlq5mlymg.jpg

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  9. Started by dinamo,

אני לא ידעתי איפה לפתוח תנושא הזה ..עם זה לא מתאים לפה אז תעבירו איך בודים אייפי ,עם הוא ישראלי או בחול.. אלה האייפים 118.126.10.194 115.211.174.103 220.169.235.69 211.142.170.170 222.79.73.235 95.35.195.83 221.1.81.220 203.81.29.205 187.79.234.199 110.176.77.95 זה ממש דחוף לי תודה

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  10. Started by Lethal_Acid,

שלום, בהמשך לטופיק הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=466340.0 התייאשתי מהמייל של בזק. משום מה הוא הפסיק לשלוח לאחרונה מיילים דרך POP3. קיצור אני מעוניין לעשות העברת מיילים מבזק לג'מייל (משם אני אגדיר POP3 לאטלוק שוב), אני חיפשתי ולא מצאתי את האפשרות הזאת. מישהו יודע אם האפשרות הזאת בכלל קיימת? שוב תודה!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. הדיון דן על השאלה המאוד פשוה ,מהו הנתב העוצמתי והמתקדם ביותר כיום לשוק הביתי כמובן זה גם כולל את איכות הבנייה של המוצר והעיצוב . לדעתי ההתרחות היא בין ה DIR-855 Xtreme N Duo Media Router בסך הכול לא מצאתי נתב יותר טוב ממנו באתר של D - LINK http://www.dlink.com/products/?pid=548 ל N600 WIRELESS DUAL BAND GIGABIT ROUTER WNDR3700 של NETGEAR http://www.netgear.com/Products/WirelessRouter/WirelessRoutersforHighPerformance/WNDR3700.aspx אישית מעדיף את הנטגיר , איכות הבנייה של NETGEAR מעולה , העיצוב של הנתב גם מאוד נחמד , ולא לשכוח את מעבד ה680MHZ שבו הנתב מצוייד אז ... מה דעתכם ?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by DsDs,

שלום, יש ברשותי ראוטר אלחוטי מסוג BR-6524n של EDIMAX. אני מתעתד בימים הקרובים לעבור לרשת ה-UFI של הוט, במהירות 12Mbps. רציתי לדעת אם הראוטר הנ"ל יצליח לעבוד בצורה טובה ואפקטיבית במהירות הזאת? אולי כדאי לציין שבבית ישנם שלושה מחשבים, ושלושתם מחוברים אלחוטית אל הראוטר. תודה רבה מראש,

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. א. המלצה לראוטר טוב אני בבית חדש וצריך המלצה לראוטר- בגדול יתחבר ל1-2 מחשבים עם אופציה למחשבים אורחים מידי פעם. אין לי דרישה למהירות העברה גבוהה (תקן N), אבל אם זה עדיף אז למה לא, יחובר אינטרנט 2.5 מגה ולא סביר שישודרג ליותר מ10 מגה בעתיד הקרוב מבחינת תקציב נגיד 200 שקל חשוב לי שיהיה יציב יותר מהכל, אין לי צורך באופציות מתקדמות או הגנה\הצפנה סופר מורכבת (מספיק האפשרות הבסיסית) עכשיו בנוגע לכמה רחוק הוא צריך להגיע- יש לי כמה אפשרויות לסידור ואשמח את דעתכם. יש לבית 2 קומות, למטה יש ארון תקשורת ויש הכנה לכבלים בקירות מהארון תקשורת לממ"ד, לסלון ולקומה השניה. אופציה א לשים את הראוטר והמודם בארון תקשורת בקומה הראשונה, משם להעביר חוטים לסלון ולקומה 2 בעיות- כמה רחוק יכולים להגי…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אני מחובר כרגע לאינטרנט דרך ספק של 012 בשילוב עם תשתית הוט. אני מאוד לא מרוצה מ012 ורוצה לעבור לספק של בזק גם בשילוב עם תשתית הוט. הקטע שאני מחוייב לשנה ב012(3 חודשים חינם,9 בתשלום רגיל). במידה ואני רוצה לעזוב את החברה,מה אני צריך לשלם,כנס או משהו? אני לא מצפה שתגידו לי מה הסכום,אבל אולי אתם יודעים מה החוקים,שלא ינסו לערבב אותי בטלפון כשאני מדבר איתם. תודה מראש ושבוע טוב!

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by gabrielf,

אני מנוי ב 16 מגה ונאלץ להיות מחובר דרך ראווטר בשיטת ה PPTP

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  16. Started by gabrielf,

התקנתי את הקושחה. האם להפעיל אופציה של STP ? תחת הגדרות רשת: האם ההגדרות שלי נכונות ביחס לספק נטויזן כפי שצירפתי בקובץ? האם ניתן לבצע הפעלה מחדש לנתב דרך הקושחה? לא ראיתי אופציה שכזאת תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. http://it.themarker.com/tmit/article/11813 בקרוב בארץ ;D

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  18. Started by mega1234,

שלום, בדירה שלי אין תשתית כבלים ולא תשתית טלפוניה(לא מחובר) ואני גם לא רוצה להתחבר. רציתי לשאול אם יש איזשהוא פיתרון שיכול לשמש כראוטר אלחוטי תוך כדי שהחיבור לאינטרנט הוא דרך הרשת הסלולרית. תודה רבה. * אינני מעוניין בפיתרון בסיגנון של מודם סלולרי וICS - מקריאה בפורום זה נשמע לא יציב ולא מתאים למשחקי רשת בפלייסטשיין.

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  19. אם קיים דיאגרמת ביצועים שמראה את ההבדלים, זה יהיה הכי טוב.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by idanemergi,

חיפשתי קצת עליו באתר ואני מנסה להתחבר אליו דרך הכתובת 10.0.0.138 וקופצת לי ההודעה של שם משתמש וסיסמה אני ממלא בשני השדות admin ומשום מה הוא לא נותן לי להכינס להגדרות שלו. ניסיתי לעשות לו ריסטים והחזרה להגדרות יצרן ומה לא כל מה שיצא מזה זה רק האשף התקנה של בזק שמגדיר אותו אוטומטי וזהו. מישהו משער אולי מה הבעיה? דרך אגב חשבתי אולי בגלל שהרשת מאובטחת עם סיסמה אז אולי במקרה זה משנה את הסיסמה לסיסמה שאני בוחר באשף של בזק אז במקום admin רשמתי בסיסמה את הסיסמה שלי ולא עבד וגם ניסיתי כשהרשת לא מאובטחת. ואם למישהו היה ספק אז את כל הניסיונות עשיתי כשאני מחובר עם כבל לראוטר ולא בצורה אלחוטית. אני חייב עזרה למה אני משתגע כבר יומיים. תודה...

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. יש לי 3 מחשבים בבית. מחשב נייח שמריץ windows 7 ultimate 32bit ואליו מחוברת מדפסת HP. מחשב נייד שמריץ windows 7 ultimate 64bit ועוד מחשב נייד שמריץ XP PRO SP3. הגדרת השיתוף בין 2 מחשבי ה-WINDOWS 7 עבדה בצורה חלקה מאוד. הבעיה היא במחשב עם ה-XP. אני לא מצליח להגדיר שיתוף של המדפסת או של כל דבר אחר. ניסית לפעול לפי המדריך הבא(ההודעה השלישית מאת jimbo45 (ראיתי את זה במספר מקומות)) http://www.sevenforums.com/network-sharing/7527-networking-printer-attached-win-xp-pc-win-7-a.html הבעיה היא בשלב של שבו אני מוסיף את הפורט בצורה ידנית אני מקבל את השגיאה: Logon failure:unknown user name or bad password ווידאתי שהשמות אכן נכונים ואף שיניתי את שם המחשבים ושם המדפסת כך שיהיו פשוטים ולל…

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. אם בכלל ? אני מדגיש, חשוב לי לדעת למעשה הטווח והחוזק של הקליטה, כאשר למעשה השאלה שלי מתבססת על העובדה שהנתב מתחבר לUSB ובעצם השאלה שלי האם החשמל שהנתב והאנטנה יקבלו יספיק בכלל לשמש גם אותו וגם את האנטנה של 7dBi[br]פורסם בתאריך: 12.08.2010 בשעה 14:21:37 סליחה שלא נכנס לכותרת, הכוונה לנתב אלחוטי Edimax EW-7711USNhttp://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pl1_id=1&pl2_id=44&pl3_id=161&pd_id=303 ואנטנה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6357&perur=1&t=8

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. מישהו מכיר ? DHCP_IP_Forcer אני ב 014 אייפי קבוע אבל הייתי צריך לשנות איי פי למשהו ומצאתי את התוכנה הזו שבאמת עושה את העבודה אבל משום מה אחרי 4 פעמים זה נתקע על אותו האיי פי וכבר לא משתנה הבנתי שזה משנה את הMAC בעצם יכול להיות שזו ההגבלה ? רק ל 4 שינויים ? יש תוכנה אחרת שתיתן לי יותר או לחזור לחייגן וזהו הכי פשוט ? זה התחיל מזה : 84.108.1.26 84.108.21.172 84.108.16.104 ואחרי כמה וכמה נסיונות שוב זה לא משנה כבר ונשאר על זה קבוע : 84.108.17.97 תודה !

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by itamarz_,

ברשותי מחשב עם חלונות 7 שמחובר היום לאינטרנט בעזרת מודם טומפסון שעליו מוגדר משתמש וסיסמה והוא מחובר כל הזמן לאינטרנט , המחשב יהיה מחובר בעזרת כרטיס אלחוטי כנראה TPLink TL-WN821N. בנוסף אני מחזיק בסטרימר מסוג פופקורן A110 שיתחבר בצורה חוטית וטלפון אלחוטי עם תמיכה ב WIFI מסוג nokia x6. אני מעוניין לקלוט בקומה אחת ללא מרחקים גדולים וללא ממ"ד האם יתאים לי הנתב (הזול) TP-Link TL-WR541G, האם יותר כדאי לקנות את הנתב LinkSys דגם WRT54GL ? והאם עדיפים נתבים אחרים ? דרך אגב , ניסיתי לעבוד עם נתב (ישן) של מיקרוסופט בשם mn-500 , אולם הוא כל פעם התנתק לי מהמודם. תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Ding Ding Dong,

אני פירמטתי את המחשב ואני צריך עזרה.. יש לי מחשב נייד מסוג sony pcg-7v2L WINDOWS-XP עכשיו אני צריך דרייבר לWIRELESS! יענו לכרטיס רשת שאני יוכל לגלוש על ראוטר...

• 2 תגובות
    • 690 צפיות

דיונים חדשים בפורומים