רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
שלום לחבר שלי יש בעיה באינטרנט. הוא מוריד לו רק על 5 קילו לשניה. כנראה שזה קשור לראוטר שלו - Edimax Broadband Router יש לו מהירות 1.5 ספק 013 תשתית HOT מה אפשר לעשות במצב כדי שהוא יוכל להוריד על 200 כמו שצריך? תודה רבה, עדן
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
היי, יש לי נתב של בזק - D-Link DSL-6740U (האמת שבGUI רשום 6740VN). אני מנסה להתחבר אליו בtelnet עם שם וסיסמא בלי הצלחה. ניסיתי root root, root admin, admin admin, D-Link D-Link. למישהו יש מושג?
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בראוטר של d-link, dir-615. עד היום הראוטר עבד נפלא - קליטה מעולה בכל הבית גם בעוצמה נמוכה (אין ממד). היום כאשר ניסתי להתחבר לרשת מהסלון, לא הצלחתי, ניסתי עם שתי מחשבים ניידים ואייפון. ברגע שיוצאים מהחדר עם הראוטר המכשירים השונים לא מצליחים להתחבר לראוטר, מתנקים ממנו או שבכלל לא מזהים אותו - תלוי כמה מתרחקים מהחדר. הדבר היחיד שהשתנה הוא שבזק הוסיפו את האינטרנט החברתי שלהם אצלי ברחוב, האם יש סיכוי שזה הרס לי את הקליטה בסלון (שפונה אל הרחוב). ניסתי להגביר את האות המשדר למקס' אך ללא הצלחה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בבית שני מחשבים. אחד נמצא יחסית די רחוק מהשני. ליד אחד מהם יש נק' אינטרנט ונתב Level One WBR3406TX(בעבר ניסיתי לחבר מחשב שני עם כרטיס אלחוטי, אך זה רחוק מדי). אז חשבתי על רעיון לחבא שני מחשבים עם כבל רשת. השאלה איך עושים זאת? האם פשוט לחבר את הכבל של המחשב השני לנתב מאחרוה,שם כרגע מחובר כבל רשת של המחשב הראשון ויש עוד 3 כניסות פנויות. השאלה האם כאשר אני יחבר את המחשב השני לנתב Level One WBR3406TX אזי אני יוכל להגדיר רשת ביתית עם אינטרנט.? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כל יום יש לי בין 4 ל 6 ניתוקים ביום. האינטרנט נופל ל-30 שניות וחוזר. זה בדרך כלל גם בשעות מסוימות. היו אצלי כבר 4 טכנאים שונים, החליפו לי את כל התשתית, החליפו לי את הראוטר, החליפו לי כמעט כל כבל אפשרי בבית אבל הניתוקים לא פוסקים. אני בסלקום, תשתית של בזק וספק של נטוויז'ן ואני גולש על 40 מגה. האם אני צריך להתמודד אם המציאות העגומה הזאת ולהסכים שזה מה שיש?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לשלם תשלום לחברה אחת הכולל את התשתית וספקית... האם קיימת חברה כזאת? HOT היא כזאת?כי אם כן גם לטלפון וכבלים אני אוכל לרכוש מהם... תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים (windows 7 ו windows server 2008) שמחוברים לרשת הבייתית דרך ראוטר שהכתובות שלו מתחילות ב 192.168.0 אני מעוניין לחבר בנוסף בין 2 מחשבים אלה באמצעות כבל רשת מוצלב. הוספתי לכל מחשב כרטיס רשת והכנתי לבד (לפי מדריכים באינטרנט) כבל רשת מוצלב cat6 (בגלל שלא מצאתי כזה בשום חנות). למחשב אחד נתתי כתובת 192.168.1.1 ולשני את הכתובת 192.168.1.2 . אני מצליח לעשות ping מ windows server ל windows 7 , אבל מה windows 7 אין ping ל windows server . חשבתי שהבעיה בכבל ותחילה החלפתי את הכיוונים והבעיה נשארה. הכנתי כבל נוסף ועדיין אני מקבל את אותה הבעיה . מה יכולה להיות הבעיה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אפשרי לאתר מיקום של כתובת אייפי בישראל? לא מיקום מדויק אלה רק עיר.
-
- 2 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
על הנייר המתאם סיבים והראוטר מתאימים למהירות 1 גיגה ביט יש משהו שאני מפספס ? עולה 200 שקל , ה WIFI לא מעניין אותי , יכול להיות שהמעבד חלש מדי ? כפול ליבה 800 מגה הרץ הזיכרון נמוך מדי 128 מ"ב או שה ROM קטן מדי 16 מגה אני יודע שזה נורא בסיסי אבל השימוש יהיה אינטרנט בעיקר ושויתוף קבצים . פרטים : ראוטר = Cudy WR1300-IL המתאם סיבים = Cudy MC220
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
- 1 follower
-
-
1)השאלה שבכותרת האם האב יכול לשתף אינטרנט ללא תלות במחשב מארח כלומר שלא צריך מחשב אחד תמיד דלוק כדי לגלוש ההאב הוא מדגם Cnet CN8800TPC 8 פורטים מאחורה יש חיבור BNC קוקסאלי ולידו חיבור UPLINK ואז 8 יציאות של כבל רשת 2)במידה והוא כן יכול לשתף לאן אני מחבר את המודם? לחיבור האפ לינק? 3) כבל הרשת בין ההאב לשאר המחשבים צריך להיות מוצלב? תודה רבה מראש לכולם
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
ערב טוב, אני חייב לציין שפשוט מאסתי מהראוטר br-6524n של אדימקס. מלא ניתוקים ובעיות עם האינטרנט.. יש לי כרגע מחשב אחד המחובר קווי, מחשב נייח אלחוטי נוסף שמחובר רוב היום, ועוד 2 מחשבים שמתחברים גם הם אלחוטית אך רוב היום אינם פעילים. אני גולש באינטרנט 100 מגה של הוט ו-013. אשמח להמלצה ל: ראוטר חזק ואמין עד 450 ש"ח (אם תגידו שמעט כסף נוסף יכול להוביל לקנייה איכותית בהרבה, אוסיף עוד 50-70 ש"ח). access point תואם USB אלחוטי אחד למחשב נייח. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מישהוא יכול להסביר לי איך אני מחבר שני מחשבים על ידי כבל של מדפסת ולהעביר איתו קבצים האם צריך הגדרות מיוחדות? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, כיום הרשת הביתית בדירה המדוברת בנויה כך: מודם/ראוטר חוטי (הדגם ברח מראשי, אוכל לברר אם יש צורך) המחובר אל הקיר ואליו מחובר ראוטר TL-WR1043ND של TP-LINK עבור האינטרנט האלחוטי. הציוד הנ"ל לא ניתן להעברה והוא יושב בחדר ממ"ד, על כן בעיות הקליטה. החדר ממוקם רחוק מן החלל המשותף של הדירה כך שבסלון כמעט ואין קליטה אלחוטית. אשמח לדעתכם על האופציות עליהן חשבתי, או לאופציות אחרות עליהן לא חשבתי: 1. יש כיום כבל רשת מוצלב שמחובר אל הראוטר האלחוטי וחוצה כמעט את כל הדירה אל חדר שסמוך לסלון. האם ניתן לחבר אליו (ואין צורך בכבל קשת רגיל) ראוטר נוסף/access point בהתחשב בכך שזו תהיה התחנה השלישית ברצף? (ראוטר קווי-ראוטר אלחוטי-ראטור נוסף/access …
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
- 1 follower
-
-
אם יש לי סטיק במחשב נייד יש אפשרות לחבר מחשב נייד אחר דרך אותו סטיק ולשני המחשבים יהיה אינטרנט באותו הזמן ?
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
לפני מספר שבועות הגיע לידי הנתב WRT1900ACS של חברת Linksys. זהו נתב המקוטלג כ-AC1900, המבוסס על מעבד עוצמתי והוא המתקדם ביותר בסדרת WRT של החברה. את עלילותי עם הנתב והסיבה שאני מתקשה להמליץ עליו (לפחות בשלב זה) תוכלו לקרוא בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=6271
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חיפשתי במדריכים ניסיתי לא עובד מה עושים איך אני מגדיר את הווינדוס 2000 שיכנס לאינטרנט דרך המחשב השני וגם שיהיה שיתוף קבצים שני כרטיסי הרשת בשני המחשבים מראים שאין קישור במחשב אם האקס פי יש מודם ADSL פנימי הגדרתי שהוא משותף והגדרתי את המחשב עצמו כאחד שמתחבר לאינטרנט ואחרים מתחברים דרכו צריך עזרה בבקשה תודה (לצערי אני לא יכול לשים אאקס פי על המחשב השני כי הוא פשוט מחשב חרא שימות עוד רגע אני לא מבין איך אנשים חיים אם מחשבים כאלה P3 500MHZ מחשב של DELL )
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני רוצה להתחבר לemule במחשב אחר שמחובר לאותו נתב בבית. הגדרתי ב- emule את ה- web intrface בפורט 4711. אני מנסה להתחבר ממחשב אחר לכתובת http://192.168.x.x:4711/ הכתובות של כל המחשבים הן סטטיות. הגדרתי את הפורט גם ב- windows firewall ל- TCP בשני המחשבים כשאני מנסה להתחבר נפתח לי tab ששמו emule web interface אך לא מצליח להתחבר (לא מבקש ממני שום סיסמא) מה לא עשיתי/עשיתי לא טוב? תודה!!
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
ציוד כמו כבלים מסוכך (גליל), לא מטרים בודדים, שקעים, תקעים וכו'... ???????????????????????? ??? ??? ???
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כשאני מחפש משהו בגוגל לפעמים התוצאות הם בקבצים WORD ו PDF איך אני מעלה קבצים כך שיופיעו בגוגל כך שכל אחד שמחפש בנושא ימצא את הקובץ שאני העלתי ?? תודה מראש דוד
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
כמה עולה היום בערך ? או כמה אתם משלמים ?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עשיתי לפי המדריך שנמצא כאן ובדקתי אם יש ping בין המחשבים ויש... שיתוף קבצים עובד... הכל עובד רק לא האינטרנט... מה יכול להיות הבעיה? למה אין למחשב השני אינטרנט? נ.ב. למחשב הראשי יש win XP רגיל ולשני יש win XP SP2
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
מישהו יודע איזה ספקית נותנת קישוריות הכי טובה להורדות מחנות הפלייסטיישן של סוני ?
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום. ברשותי ראוטר LINKSYS. לפי מה ששמעתי, שימוש בהצפנת WPA2 דורש הרבה כוח עיבוד. מה זאת אומרת "דורש הרבה כוח עיבוד"? יותר קרינה? תודה ושבת שלום.
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לחבר את המדפסת שלי (מדפסת רגילה ) בכבל USB לראוטר ושאני יוכל להדפיס מכל מחשב ברשת, האם הדבר אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם אני יכול לעשות רשת עם כבל רשת מוצלב כאשר יש לי מודם רשת ויש לי רק יצאת רשת אחת? אולי אני טועה ויש בלו אם הזה שתיים אבל אני לא חושב ?K8NF-9 NF4, s939, PCI-E
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-