עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום אני משתמש בראוטר Edimax BR-6104K תחת חלונות XP SP2...מחובר לHOT ספק 012. יש לי בעיה מוזרה, בזמן האחרון יש לי בעית גלישה בזמן שתוכנת הuTorrent עובדת במקביל. שהתוכנה כבויה הכל בסדר, אך כאשר אני מפעיל את התוכנה אחרי כמה דקות לא ניתן לגלוש בדפדפנים, לא במחשב שלי ולא בשאר המחשבים שמחוברים לראוטר. לעומת זאת הuTorrent עובדת ומחוברת וגם המסנג'ר מצליח להתחבר. לאחר מכן לא מספיק לעשות איתחול למחשב בכדי לחזור ולגלוש בדפדפן אלא צריך לעשות ריסט לראוטר ורק אז הכל חוזר לתקינות. למישהו יש מושג מה הבעיה ואיך מתגברים עליה? תודה!

• 7 תגובות
    • 898 צפיות
  2. ישלי SIEMENS SL2-141, וכל פעם שאני משחק משחק, אחרי דקה או קצת פחות שאני משחק, התקשורת הולכת לאיבוד ולא חוזרת. זה קורה לי בWARCRAFT 3, ולאח שלי שגם מחובר במחשב שלו לראוטר שלי, בעוד משחקים. הפורטים המתאימים פתוחים. אין לי פיירוול. ישלי XP, כבר פעמיים עשיתי RESET לראוטר. עשיתי מלא מלא סריקות SPYWARE ווירוסים וכאלה. אנלא יודע מה לעשות, אני מתחרפן פה. מעריך כל עזרה שתוכלו לתת לי.

• 3 תגובות
    • 898 צפיות
  3. Started by tembo,

שלום, יש לי 2 מחשבים XP PRO שמחוברים ישירות אחד מהם מחובר לאינטרנט. ההגדרות עד כמה שבדקתי פעם אחרונה הם כמו במדריך. כשאני מנסה לשתף יישום או עזרה מרחוק ב MSN הוא כותב לי שלא ניתן להתחבר לא משנה מי מאיתנו יוזם את השיתוף. כמו כן יש לי FIREWALL של ZONEALARM אבל כשהוא מודיע לי האם לאשר את השיתוף אישרתי לו ולא נראה לי שזו הבעיה. מישהו יכול לעזור?

• 5 תגובות
    • 898 צפיות
  4. כל פעם שהמחשב הנייד שלי נכנס לשומר המסך, המחשב הנייד מתנתק כנראה מהרשת האלחוטית, כי כשאני יוצא מהשומר המסך כל פעם הוא לא מחובר לרשת האינטרנט האלחוטית בבית. ושום דבר לא עוזר. אני חייב לעשות אתחול למחשב. מישהו יכול לעזור לי לעלות על הבעייה? תודה!

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  5. Started by jungle-man,

לאנשי התשתיות שביננו בהתיחסות לכבלים מסוג cat6 ו cat7 וללא שימוש ברפיטר, מהו האורך המקסימלי שניתן למשוך ללא ירידה בסיגנל? ובמידה ומדובר ב100 מטר (זה מה שאני זוכר...) ואני רוצה למתוח לקילומטר האם אני חייב רפיטר כל 100 מטר או שישנו פתרון אחר?

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  6. הבנתי שהמודם וגם התשתית(של כבלים לפחות) יכולים לתמוך במהירויות פי 100 יותר גבוהות מהמהירות הנוכחית. ומי שבעצם מאט את האינטרנט הוא הספקים. כלומר, הם יכולים לאפשר למנוי 750 או 1.5 או 5 או אפילו יותר...? האם ישנה דרך לעקוף את השליטה שלהם? האם אפשר לדבר רק עם הספק כך שיעלה לי מהירות ואז אני אוסיף כסף רק לספק ולא לתשתית. כלומר, החברה שמספקת תשתית תחשוב שאני ב750 ובעצם אני אעשה מנוי ל 1.5 עם הספק? יש לי מודם שך TERAYON, האם ההגדרות הנוספות שיש לו באתר היעודי שלו, יכולות להועיל לי? אם יש לי חבר שעובד נניח ב012 אז הוא יכול לשנות לי את המהירות? מבלי להגיד לכבלים למשל?

7. Started by Cynicoren,

שלום, פרסמתי בTOMSHARDWARE ת'רד שנזנח בשל שהות בחו"ל. אשמח לקבל תשובה לגבי חומרה שעשויה לפתור לי את הבעיה, כיוון שאשתי באילת במידה וצריך לקנות משהו: http://www.tomshardware.com/answers/id-3510005/improving-wifi-speed-inside-house.html#20167190 תודה!

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  8. Started by ran1809,

כמה שזה נשמע מצחיק אבל שאלתי היא כזו: עשיתי לעצמי רשימת אנשי קשר במייל של גוגל (Gmail) עכשיו אני רוצה לשלוח לכמה אנשי קשר שלי את אותה הודעה ופשוט ללחות עליהם ושהם יתווספו כמו באוטלוק אבל אני לא מצליח לעשות זאת אם אני לוחת על אחד אז הוא לא מתווסף לזה שלפניו אלא מחליף אותו! אשמח לדעת איך אני שולח הודעה לכמה נמענים יחדיו? תודה רן

• 7 תגובות
    • 897 צפיות
  9. מדובר במנויים עד 1.5MB שמתי לב שהרבה אנשים לא מודעים בכלל שהמחירים ירדו מ 55 ..60 שקל תשתית לחודש ל 45 שקל הבעיה שמאז ש HOT הודיע על זה באינטרנט רוב האנשים חושבים שאוטומטית שונה להם המחיר ל 45 שקל בחודש תשתית זהו שלא גם אני חשבתי ככה עד שבמקרה דיברתי איתם היום לגבי משהו אחר בכלל ושמתי לב שעדיין משלם 60 שקל במקום 45 אז קחו לצומת לבכם , המחיר לא השתנה אוטומטית , צריך להתקשר ולהודיע : "שמעתי שהמחיר של תשתית הוא 45 ש"ח עכשיו ולא 60" ואז ישנו לכם במקום . נ.ב עוד משהו קטן ...בקשה הבנתי שיש אנשים שמשלמים ל 012 28 שקל במקום 35.. 40.....אם למישהו יש דרך מסויימת לגרום להם להעביר אותי למסלול כזה (צעקות לא עזרו) אני אשמח לדעת תודה.

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  10. שלום, יש לי רשת WIFI פתוחה ללא קוד (משיקולים של נוחות כאשר חברים שונים באים ומתחברים). ראיתי שיש תוכנות שאפשר באמצעותן לעשות SNIFF ולגלות ססמאות וכו'. אני מעוניין להגן על 2 המחשבים שיש לי. אשמח לקבל המלצה לתוכנה שמגנה בפני ניתוק (NETCUT למשל טובה לי), והגנה מפני גניבת ססמאות. תודה.

• 4 תגובות
    • 897 צפיות
  11. שלום לכולם, צריך לקבל החלטה וקצת מבולבל: כרגע אני עובד על תשתית הוט (מסיים התחייבות טריפל עוד שלושה חודשים) וספקית בזק בינלאומי (ללא התחייבות). באוגוסט אני עובר דירה (גם שם יש תשתית הוט), ומתכוון לוותר על שירותי הכבלים של הוט, לכן לא אתחייב מחדש להוט. העניין הוא לגבי בזק בינלאומי (הספקית) - אני רוצה לשדרג שם היום למהירות 12MB (כרגע אני ב-1.5 אומללים), והם מוכנים לתת לי ב-70 ש"ח עם התחייבות לשנתיים, 85 ש"ח בהתחייבות לשנה ו-129 (או משהו כזה) ללא התחייבות. כמובן שמאד קורץ המחיר הנמוך - אך אני לא בטוח אם חכם להתחייב להם. השאלה היא - 1. האם כדאי להתחייב ובבית החדש להמשיך לעבוד עם תשתית הוט וספקית בזק בינלאומי? 2. האם להתחייב ובבית החדש להחליף לתשתית בזק? (כמה זה עולה?) 3. האם…

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  12. מישהו יכול בבקשה לכתוב לי כאן את הגדרות האינטרנט של אורנג' שצריך להגדיר בטלפון Sony W902 לצורך הגדרה ידנית?

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  13. Started by mironm,

אניעכשיובחבילה של 750 וכאשר אני משחק במשחקים ברשת יש לי פינג 90-120 עכשיו שאלתי היא אם אני יעברו ל5.1 מה יהיה הפינג שלי אני מדבר על שרתים באירופה. האם יש סיכוי שהפינג ירד מה80???

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  14. Started by Green,

שלום יצאתי עם המחשב הנייד שלי לרחוב ויתחברתי לרשת אלחוטית של מישהו ויכולתי לגלוש באינטרנט עכשיו כמו שאני עשיתי את זה יכול להיות שעושים לי את זה גם ואני בכלל לא יודע אז רציתי לדעת איך אני מגן על הרשת האלחוטית שלי שלא יוכלו להישתמש בה על חשבוני ובמיוחד שלא יכלו לפרוץ לי למחשב ועוד שאלה בלי שום קשר מישהו מכיר אתר לאימיול כמו שהיה פעם ShareReactor אבל לא ישראלי (ליון או להלה)

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  15. Started by KF,

קיבלתי היום מודם רשת דגם ETH-AZTECH DSL 600E עכשיו חיברתי אותו (חיברתי אותו מצויין!) ואז שהמחשב עולה הוא עובד 10 שניות (אפילו יש על הסמל של האנטי וירוס איקס ורק אחרי 5 שניות הוא נעלם) ואז אחרי שהוא עובד 10 שניות פשוט המחשב נתקע! הוא קופא גם העכבר המקלדת הכול! אפילו אם אני לוחץ על הכפתור של הריסט גם אי אפשר לכבות את המחשב רק אם אני מוציא מהשקע.... כרגע אני מדבר איתכם דרך המודם הישן יותר... אין אני מסדר את הבעיה ?????????......???????? נ.ב עדיין לא התקנתי את הדיסק שבא עם המודם... אולי צריך להתקין אותה ואז לחבר את המודם ? תעזרו לי! תודה! :'(

• 7 תגובות
    • 897 צפיות
  16. Started by ydyehuda,

שלום לכולם מחשב פנטיום-3 עם WIN_XP_PRO ועליו מודם PCI של ADSL מחשב פנטיום-4 עם WIN_XP_HOME על רשת מקומית PING ביניהם נענה בזמן נמוך מ-1ms אולם בשכנים ברשת אני לא רואה את שני המחשבים (ששיכים לאותה קבוצה group), כל מחשב רואה את עצמו בלבד. יש לכם רעיון? זה עבד לי עד שפירמטטי את השרת אינטרנט (העתקתי את כל המסכים ונראה לי שזה אותו דבר.....) בתודה מראש וחג שמח, יהודה

• 8 תגובות
    • 897 צפיות
  17. Started by GerberMan,

שלום לכולם, המחשב שלי מחובר לרשת עם ראוטר מסוג netgear wgr614 ע"י חיבור קווי. החיבור עובד בסדר גמור ואני יכול לגלוש באינטרנט. אבל, משום מה מדי פעם כשאני גולס הדפדפן (גם פיירפוקס וגם אקספלורר) פותח חלון של התחברות לאינטרנט ושואל אותי עם איזה חיבור להכנס. אני לא יכול להמשיך לגלוש עד שאני סוגר את החלון הזה של ההתחברות וברגע שאני סוגר אותו הגלישה ממשיכה כרגיל... זה ממש מציק! מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה

• 4 תגובות
    • 897 צפיות
  18. הדבר החשוב לי זה תווך הקליטה!!!!!!!!!! : -EDIMAX 7727In -TRENDNET TEW-644UB USB -tplink tpl-tlwn821n -DYNAMIC DV-WL-700N-M -LEVEL 1 L1-WUAO600 -TPLINK TL-WN851N -TPLINK WN821N USB -D-LINK DWA-140 USB תודה רבה רבה מראש TANGUSH

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  19. Started by TaZeR,

יש לי ראוטר מדגם LINKSYS WRT54GL. עדכנתי את הקושחה די מזמן לגירסה 4.30.14 (לא בטוח כמה זה רלוונטי). כבר די הרבה זמן שאני מבצע הפניית פורטים והכל עובד מצוין. לאחרונה שיניתי פורט של תוכנה שאני עובד איתה, ושכחתי לשנות את הפורט בראוטר. להפתעתי גיליתי שלמרות שהפורט החדש לא מכוון אלי, הוא מופנה אוטומטית למחשב שלי - וזה לא משהו שאני רוצה שיקרה. מצב ה-DMZ (שכל הפורטים מופנים למחשב מסויים) כבוי. אני מניח שזה לא אמור להיות ככה. יש אולי הגדרה אחרת, מלבד ה-DMZ, שגורמת למצב הנ"ל? תודה, בן.

• 7 תגובות
    • 897 צפיות
  20. שלום, יש ברשותי נתב של בזק שמחובר בחיבור כבל למחשב ובחיבור WIFI אל מזרים מדיה בשם Xtreamer Pro. אני מנסה לאפשר לאנשים מחוץ לרשת הפנימית שלי שהנתב יוצר, אלא מרחבי האינטרנט, לגשת אל אותו XTREAMER. כלומר תחת הIP שאני מקבל ישנם לכל אחד מהמכשירים (XTREAMER והמחשב) אי פי פנימי שאפשר לפנות אליו רק מתוך הרשת הפנימית שהנתב מספק. יש למישהו רעיון איך אפשר לעשות זאת ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  21. Started by crovei,

שלום. לפני כמה ימים התקנת רשת אלחוטית ונתקלתי בכמה בעיות (הנה הדיון הקודם שלי על המוצרים וכל השטויות). הרשת בעיקרון אמורה לשתף אינרטנט וקבצים בין שני מחשבים נייחים ומחשב נייד אחד. אבל נתקלתי ב-2 בעיות. התקנתי את הראטור (של אמדיקס), חיברתי אליו את המודם, חיברתי למחשב והגדרתי אותו. אחרי זה חיברתי לשני המחשבים הנייחים כרטיסי רשת אלחוטיים במקום הרשת הקווית שהייתה להם קודם (הוצאתי את הכרטיסי רשת הרגילים). הבעיה היא שאני לא מצליח להתחבר לאינטרנט. שאני מנסה להתחבר הוא נותן לי איזו שגיאה שהוא לא הצליח להתקשר או משהו.. דיברתי כבר עם אינרטנט זהב אבל הם כמובן לא תומכים ברשתות אלחוטיות. הבעיה השניה היא שלא הצלחתי להוסיף את המחשב הנייד לרשת. מה שמוזר זה שאני מחפש רשתות אלחוטיות פתוחות…

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  22. Started by giladr,

האם מתקיים ניסוי של בזק ב ADSL2? שמתי לב שהחליפו את הציוד קצה. מצ"ב תמונה: [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 897 צפיות
  23. Started by maxos,

בזק מוכרת את המודם של סמסונג AHT-E300 . אני יודע שהוא מסוגל לתפקד כRouter ולחייג לבד. השאלה היא האם בזק מאפשר את הפונקציות האלה? או שצריך " לפתוח" אותו כמו באלקטל...??

24. שלום, התחברתי לאינטרנט ADSL ואני מחובר דרך החייגן הרגיל של WINDOWS XP. אני רק רוצה לדעת איך אני מסדר ככה שהוא יתחבר ב STARTUP, פשוט שכחתי איך עושים את זה. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  25. שלום אני מתחבר לכבלים ונטויזן ושואל מה עדיף לי? EDIMAX? 3COM? מה ההבדל בינהם בחיי יום יום? האם שווה להשקיע בנתב יקר ומה אני אקבל בתמורה? האם יש בעיות בחיבור VPN החוצה או דרוש קינפוג מיוחד? מה אני צריך לדרוש מ-הוט לגבי סוג החיבור וקינפוגו? חיגן? בתודה, יהודה

• 5 תגובות
    • 897 צפיות

דיונים חדשים בפורומים