עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by ios,

שלום יש לי כרטיס רשת מסוך edimax 7722l רציתי לדעת האם יש אפשרות לשים אנטנה כזו http://www.dealextreme.com/p/2-4ghz-11dbi-sma-omnidirectional-wifi-antenna-47783 על הכרטיס רשת במקום להחליף לראוטר אטנות והאם אתם ושבים שזה יעזור?

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  2. Started by composite,

שלום לכולם. אני מחובר ל- ADSL דרך אינטרנט זהב ובזק בחבילה של 5 מגה. המודם שלי הוא Alcatel Speed Touch Home והראוטר הוא Linksys BEFSR41 ב- firmware הישן ביותר. הם כבר בני 5-7 שנים, והראוטר מתחיל להחליד - האינרטנט איטי באופן בלתי נסבל, וכל הזמן אני מקבל (בפיירפוקס החדש וגם באקספלורר): Problem loading page - the connection has timed out - the server is taking too long to respond... לעיתים רחוקות הוא מהיר, אבל רב הזמן הוא מאוד איטי והרבה פעמים בסופו של דבר הדף לא עולה, שלא לדבר על איטיות בהורדה והעלאה, ופינגים\לאגים. אם אני מחבר את המחשב שלי למודם הכל טס, וכל הזמן (הבעיה שיש אנשים ומחשבים אחרים בבית...). אם אני הולך להחליף את הראוטר אני כבר אחליף את המודם - כי גם ככה …

• 6 תגובות
    • 915 צפיות
  3. שלום לא מזמן הייתה לי בעיה בהתקנת הראוטר אבל הסתדרתי. עכשיו יש את המחשב שלי שמחובר לראוטר על כבל רשת ויש את של אחי(ויסטה) ושל אחותי(XP) שמחוברים על אלחוטי. אני רוצה לעשות ככה שאני יכול להעביר קבצים מאחד לשני ואם אפשר אז גם כניסה לתיקיות וכ"ו(כמו שליטה מרחוק) אבל לפחות שיהיה העברת קבצים... תודה מראש יוסי..

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  4. Started by orzilca,

אנחנו מנסים להקים רשת משני האבים של 8 פורטים וראוטר עם 4 פורטים האם זה אפשרי לחבר ביניהם ושכל המחשבים יוכלו לתקשר אחד עם השני ? * זה בשביל סוג של מסיבת רשת

• 8 תגובות
    • 915 צפיות
  5. אהלן, אני מריץ שרת למשחק 24/7 כבר סביבות 8 חודשים והכל רץ חלק עד לפני כמה שבועות. יום אחד ראיתי שהשרת ריק משחקנים, זה הדליק אצלי נורה כי הוא תמיד מלא. הסתבר שהוא לא הופיע על רשימת השרתים במשחק. התחלתי אז לעשות ריסטארטים לשרת, למחשב, לראוטר והיה נראה שתכלס שום פעולה שאני עושה לא עוזר, אלא באופן די אקראי השרת מופיע ונעלם מהרשימה. יכול להיות בסדר לימים ויכול לרדת אחרי דקות. אני לא מבין גדול בראוטרים וזה אז לקח לי זמן עד שהיעפתי מבט בlogs של הראוטר וראיתי שכשהשרת עושה בעיות זה נראה ככה: (שניה של תקשורת) Wed, 2011-06-15 16:40:15 - UDP Packet - Source:178.150.250.91,28960 Destination:79.183.199.42,0 - [DOS] Wed, 2011-06-15 16:40:15 - UDP Packet - Source:46.100.126.47,28961 De…

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  6. שלום חברים, אני כרגע בתשתית של הוט, וספק אינטרנט הוט נט. אני רוצה להתנתק מהוט נט ולעבור ספק, אבל בכל ספק שניסיתי לחפש, כולם היו זה רק חבילה אחת של ספק + תשתית וחייב להעביר הכל. האם יש ספק שמוכן להיות רק ספק שעובד הוט, והוא בסדר מבחינת גלישה ?

7. Started by LRa,

זאת ההודעה שפירסמתי בפורום WINDOWS שם לא ממש עזרו לי והפנו אותי לכאן(שזה גם משהו) ניסיתי לשתף ספריה ב WINXP, אז הלכתי ל WINDOWS EXPLORER, לחצתי כפתור ימני ואז על SHARING AND SECURITY, סימנתי V על " SHARE THIS FOLDER ON THE NETWORK" עשיתי OK ואז קיבלתי ERROR : "an error occurred while trying to share 'folder' : The server service is not started. The shared resource was not created at this time. " טוב אז מה שניסיתי זה ללכת ל FOLDER OPTIONS ואז ל VIEW ולהוריד את ה V מ USE SIMPLE FILE SHARING. עכשיו כשאני הולך ולוחץ קליק ימני על הסיפריה, אין לי SHARING AND SECURITY, ורק כשאני הולך ל PROPERTIES אז יש לי שם SECURITY אבל אין SHARING( מה שכן אמור להיות, אתם יכולים לנסות בבית ). ל…

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  8. Started by Roeebaeloha,

שלום יש לי בלוח אם שני חיבורי רשת, אחד של אינטל והשני של קואלקום. האם יש אפשרות לייעד כל חיבור למטרה מסויימת? זאת אומרת לייעד את החיבור של אינטל לדוגמא רק להורדה ואת החיבור של קואלקום רק להעלאה? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  9. Started by rangerman,

יש לי מארח שנותן גם דומיין, נגיד stamdomain.com. כתובות ה-IP של האתר לא בהכרח נשארות קבועות (אבל זה כאילו לא אמור לשנות כי הם דואגים בעצמם לעדכון רשומות ה-DNS). אני לא מעוניין להשתמש בדומיין שהם נותנים אלא לקנות שני דומיינים חדשים ולמפות אותם לתיקיות באתר הקיים, משהו כזה: domain-a.com ימופה ל- /stamdomain.com/a domain-b.com ימופה ל- /stamdomain.com/b חברות שמוכרות דומיינים במחירים טובים כבר מצאתי, עכשיו נשאר לי להבין איך אני משיג את הסידור שלמעלה. תודה מראש לכולם

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  10. טוב זה העיניין כבר חרשתי כל אתר באינטרנט כל פינה כל חור אני כבר לא יודע מה לעשות... אז ככה זה הסיפור היה לי מחשב עם מודם של ALCATEL מדגם SPEED TOUCH HOME היה אינטרנט הכל עבד חלק... עכשיו הכנסנו עוד מחשב לבית... בעזרת מדריך הפכתי את המודם מדגם SPEED TOUCH HOME ל SPEED TOUCH PRO ... שעכשיו לפי מה שהבנתי הוא ראוטר לשתי המחשבים... מפה לשם לא אני התקנתי את הרשת אבל הוסיפו לי עוד מכשיר שמחובר בין המודם למחשבים מכשיר של EDIMAX שלפי מה שהבנתי הוא "סוויץ" שאני לא יודע מזה.... אני לא יודע איזה דגם הסוויץ אני רק יודע שכתוב עליו EDIMAX broadband router... האינטרנט עובד בשני המחשבים הכל חלק ויפה אין שום בעיה... חוץ מבעיה אחת... תוכנות הורדה ובמיוחד אימיול... יש לי ID נמוך ומזהה נמוך ו…

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  11. Started by zzz727,

יש לי ראוטר של TP-LINK אני נכנס להגדרות שלו ושם אני נכנס ל port forwording רושם ב IP 192.168.1. רושם את הפורטים של האימיול 4462 ו 4672 מסמן איזה םורט זה TCP UPD כל זה מסמן וי לוחץ על enbale ושאני נכנס חזרה לאימיול עדיין כתוב לי low id ובחומת אש של ווינדוס גם סידרתי ואפילו ביטלתי גמרי ועדין לא עזר ואין לי פיירוול שחוסם את זה... מה עושים?? אם אפשר מדריך מפורט מהתחלה עד הסוף.. תודה לעוזרים!!

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  12. Started by arkadur,

התחדשתי בראוטר הנ"ל , משום מה, הוא עובד באופן לא יציב ודורש איפוס לאחר שהוא קורס. הקריסה באה לידי ביטוי בכך שאינטרנט נופל, ואין אפשרות לגלוש. אולי הבעיה היא במודם הקצת מיושן שמסרב לעבוד עם הראוטר החדש, אבל אני מסרב להחליף אותו - אלקטל ספיד טאצ' (5 נורות) עם הראוטר הישן - הכל עובד יציב. דעתכם?

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  13. Started by hzhz24,

שלום. יש לי איטרנט במהירות 10 מגה,וברגע שאני מחבר עוד מחשב למודם/נתב כמה מהירות יהיה בכל מחשב? ועוד שאלה, לחבר עוד מחשב לאיטרנט מספיק רק בחיבור הכבל רשת שמתחבר מהמחשב למודם ?

• 7 תגובות
    • 914 צפיות
  14. Started by imper,

שלום לכולם, המצב טיפה מורכב, אך אודה לכם מאוד אם תנסו לעזור. יש לי בבית 4 מחשבים נייחים אשר 2 מתוכם נמצאים בממד+מחשב נייד נוסף, סה"כ 5 מחשבים. בקרוב יתווספו 2 מחשבים נוספים אל הבית (יום הולדת לתאומים), סה"כ 7 מחשבים. הראוטר הישן שלי (2WIRE משולב ומתחבר לנייחים באמצעות USB) תומך רק עד 5 מחשבים במקביל. אני מחפש ראוטר אשר יוכל לתמוך באופן מלא בכל 7 המחשבים, כולל אלה שנמצאים בממד. תודה מראש לכל העוזרים.

• 9 תגובות
    • 914 צפיות
  15. Started by adibs7,

חיברתי את המחשבים לרשת הביתית ומשום מה רק במחשב הראשי אני לא מצליח להיכנס לקבוצה הביתית ובמחשבים האחרים אני יכול הוא רושם לי "לא זמינים כעת מחשבים אחרים בקבוצה הביתית" . ברשותי ווינדוס 7 . תודה לעוזרים..

• 4 תגובות
    • 914 צפיות
  16. Started by Marokai,

שלום רב, שמי איתמר, ומשפחתי משתמשת בספק אינטרנט בזק בינלאומי (014). במשך השנה האחרונה הביצועים שלהם החמירו יותר ויותר וההסלמה נהייתה ברורה במהלך השבועיים האחרונים לאחר שהגעתי למצב שאין ביכולתי לשחק במשחקי הרשת האהובים עליי - סטארקרפט 2 וליג אוף לג'נדס. עקב כך, החלטתי שעליי לחפש ספקית אינטרנט חדשה לעבור אליה. אני מעוניין באחת מהספקיות החדשות שמציעות אפשרות לקנות משתמש לתקופה קצרה של חודש, משום שברצוני לבדוק קודם אם השירות שלהם יפעל עבורי כמו שצריך. ההתלבטות שלי לפי מה שקראתי היא בין חברת טריפל C (הלא היא "הענן") ו"אקספון". מבחינת סדר עדיפויות יש לי העדפה חדה לכך שמשחקי רשת כמו LOL וSC2 יפעלו בצורה הטובה והחלקה ביותר בלי הפרעות וניתוקים. ורק לאחר מכן חשובה לי מהירות ההו…

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  17. היי חברים, אשמח לתשובה על הקושיה :) הגדלתי בבית את המהירות ל 40 מגה. נכנסתי לאתר של בזק לבצע בדיקת מהירות, והמחוג מגיע עד 13 מגה (במקרה הטוב). כשהתקשרתי לבזק, טענה הנציגה שצריך להחליף ראווטר כי הוא מאוד ישן, וזה יפתור את הבעיה. אני תוהה האם זה נכון? מצ"ב תמונה של הראווטר שלנו בבית. אשמח לעזרה ומאוד אעריך את תשובתכם.

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  18. Started by semca,

בוקר טוב ,שאלתי לצוות הנכבד,:1)מה זאת אומרת כרטיס רשת משולב ?,2)האם יש השפעה מרובה על מהירות הגלישה ,(במחשב האורח) כאשר אני משתמש בכרטיס רשת של 1 ג"יגה מובנה,ברשת לאינטרנט ,וה1 ג"יגה משמש כמחשב הראשי ?,תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  19. Started by tzolerguy,

היי צריך עזרה דיי התייאשתי מברק ככה עובדות קודם אני מחובר דרך ברק והוט חיבור דרך הכבלים ללא חייגן עכשיו בניסיון ראשון לגלוש ללא חייגן אבל רק בראשון אם אתם זוכרים זה אוטומטית מביא אותך לעמוד שבו אתה מקיש שם משתמש וסיסמא רק בפעם הראשונה עכשיו אני צריך להגיע לעמוד הזה שוב להחליף שם משתמש וסיסמא איך עושים את זה??

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  20. Started by 8MiP6,

אני מתכנן כבר תקופה ארוכה לקנות כרטיס רשת אלחוטי USB בתקן N, אשר תומך במוניטורינג והזרקת מידע לרשת עם יכולות ניטור וקראקינג. כאשר הוא מריץ דרייברים אשר מזוהים במערכת plug and play ללא צורך בהתקנה. מבדיקות שערכתי הבנתי שהכי מומלצים אלה רכיבים של חברת ATHEROS למשל מצאתי את הפריט הבא באתר שלהם: http://www.atheros.com/pt/bulletins/AR9001USBBulletin.pdf ראיתי שיש אצל רוב הספקים רכיבים כאלה של חברות LINKSYS DLINK ו- EDIMAX לפי ניסיוני לא מעוניין במשהו מחברת EDIMAX קניתי בזמנו מהם ראוטר והתאכזבתי מאוד. האם מישהו מכם מכיר משהו שעומד בדרישות שלי ויודע מהיכן אני אוכל לרכוש זאת וכמה זה יעלה לי ?

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  21. כל הפורטים פתוחים, אנא עזרה, הרטיו הולך וקטן...

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  22. פרק נוסף בסדרת הפוסטים שלי על התנהלות הבעיתית של איגוד האינטרנט הישראלי. הפעם, למה התפטרה מנכ"לית איגוד האינטרנט הישראלי לאחר פחות משנתיים בתפקיד. http://www.netcheif.com/blog/?p=3346 את כל הפרקים בסידרה ניתן לקרוא כאן - http://www.netcheif.com/blog/?cat=202

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  23. Started by maxos,

בזק מוכרת את המודם של סמסונג AHT-E300 . אני יודע שהוא מסוגל לתפקד כRouter ולחייג לבד. השאלה היא האם בזק מאפשר את הפונקציות האלה? או שצריך " לפתוח" אותו כמו באלקטל...??

24. Started by shaulking,

יש לי אינטרנט מהיר של ADSL ואני מת להוריד משחקים או סרטים אם אתם יכולים תנו לי שיטה איך להוריד

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  25. Started by Dante_9,

התקנתי כבר את NO-IP ויצרתי לעצמי IP קבוע. אני רוצה להגיע למצב שבמחשב של אחר אני יכול להשתלט על שלי בעזרת ה- Remote Desktop Connection

• 2 תגובות
    • 914 צפיות

דיונים חדשים בפורומים