עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by נעם מרציאנו,

שלום, אני מעוניין למקם את הראוטר שלי בארון התקשורת. יש לי שם נקודת חשמל, אבל לא נקודת בזק. איך אני מחבר את הראוטר לקו הבזק? בתמונה מה שרואים זה כבל של קו טלפון פתוח (האדום-ירוק) וברקע את הלוח KRONE. יש לי טיפה רקע בעבודה עם תקשורת בעזרת מדריכים, יש לי מלחץ KRONE. בעיקר מה שאני זקוק פה זה להסבר מדויק מה לחבר ולאיפה. תודה מראש למסייעים! https://drive.google.com/file/d/1EVavmPNaBXzC4rATDFv5qlQdpwb7mDvy/view?usp=sharing

2. Started by pergola,

חבר שלי בא אלי היום.. ואמר לי שהאינטרנט שלי ממש אבל ממש איטי.. ולשנינו יש את אותה מהירות חיבור.. מה אפשר לעשות כדי להאיץ אותו ולסדר אותו שהוא יזוז מהר..

• 5 תגובות
    • 891 צפיות
  3. Started by aba26,

הממשק של הריפיטר dlink dap-1360 בדפדפן הוא מוצא לי את הרשת WIFI שאני רוצה להגדיל במרחק של יותר מ30 אחוז לפי הדרישה שלו. הבעיה היא מתיי שאני רושם את הסיסמא שהיא רק מספרים הוא מסמן לי את הסיסמא באדום עם פס עליו באדום לא מבין למה.. קטע מוזר תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  4. Started by ran1809,

כמה שזה נשמע מצחיק אבל שאלתי היא כזו: עשיתי לעצמי רשימת אנשי קשר במייל של גוגל (Gmail) עכשיו אני רוצה לשלוח לכמה אנשי קשר שלי את אותה הודעה ופשוט ללחות עליהם ושהם יתווספו כמו באוטלוק אבל אני לא מצליח לעשות זאת אם אני לוחת על אחד אז הוא לא מתווסף לזה שלפניו אלא מחליף אותו! אשמח לדעת איך אני שולח הודעה לכמה נמענים יחדיו? תודה רן

• 7 תגובות
    • 890 צפיות
  5. Started by RevBlue,

כבר הרבה זמן שאני סובל מבעיית סטרימינג, אני בטוח שכולם מכירים את העניין. לוקח שנה לטעון קליפים/סרטונים....מפסיק וממשיך וכל השטויות האלו. השאלה שלי היא האם יש משהו במחשב עצמו שאפשר לעשות כדי לשפר את זה? אני יודע שהניתוב בארץ לחול הוא חרא ואין הרבה מה לעשות, אבל אפילו ב-2 בלילה בקושי מצליח לטעון סרטונים.

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  6. Started by mosheva,

שלום, יש ברשותי ראוטר tplink 1043nd v1 עם גרסת dd-wrt. פתאום משום מקום הראוטר התחיל לעשות בעיות עם חיבור לאינטרנט בעיקר כשהייתי מנסה לעשות cast ל Google chromecast... הבנתי שיש מצב שיש מכשירים אשר משדרים בתדרים דומים ויכול להיות שהם גורמים להפרעות. מצאתי שגם ה chromecast וגם המדפסת האלחוטית משדרות סוג של hot-spot. ביצעתי ביטול ל hot-spot בתקווה שזה יפתור את הבעיה אך לא קרה כלום. פתאום אני שם לב שה tplink לא מזהה כתובת wan ושאני מקבל 0.0.0.0. קראתי קצת ופתרון אחד שעבד הוא לבצע clone Mac למחשב שמחובר lan. זה אכן פתר את הבעיה אבל זה גרם לבעיות אחרות שאף צרכן אחר לא יכל להשתמש בחיבור ולקבל אינטרנט. ניסיתי לבדוק האם מדובר במודם (הוט מדגם מוטורולה) ע''י חיבור ר…

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  7. שלום לכל חברי הפורום, יש לי בעיה עם פתיחת פורטים אני נכנס לנתב ל Forwarding Rules Virtual Server כותב את מספר הפורט ואת סיומת האייפי שלי. (יש לציין ששיניתי לכתובת קבועה) אני מכניס פורט של תוכנת ביטורנט Bitspirit ו BitTorrnet אני לוחץ על כפתור הבדיקה "Test if port is forwarded properly" ולפעמיים הוא מסמן לי וי שזה בסדר ולפעמיים שלא.. אני בודק גם עם התוכנה "Port Checker" (PFPortChecker) כותב את שם הפורט שהגדרתי לו, מסמן פרוטוקול גם UDP ו TCP והוא כותב לי " Your port is NOT OPEN or not reachable" ולפעמיים הוא ב UDP מראה שהוא פתוח ניסיתי לבטל את הפירוול של הווינדוס (ווינדוס 7) ועדיין אותו דבר, אין לי תוכנות הגנה אחרות.. עכשיו כל הבלאגן הזה שאני מנסה להתחיל אותו הוא בגלל …

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  8. שלום, בדירתי 2 קומות. בקומה התחתונה מודם סימנס SL2-141 מחובר לאינטרנט, והאות שמתקבל בקומה השנייה חלש מאוד. אני מעוניין לחבר באופן חוטי ראוטר נוסף בקומה העליונה, ע"מ שישמש כ AP בשימוש אלחוטי. האם יש המלצה לדגם ספציפי? האם ישנו AP שאינו ראוטר? זקוק לעזרה! תודה.

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  9. Started by intermaster,

שלום לכם, האם ניתן להגדיר בצורה כלשהי שמחשב נייד עם Windows 7 PRO יעבוד מול שני שרתי DC ברשתות שונות? יום אחד יהיה ברשת עם שרת DC1 ויום שני יהיה ברשת עם שרת DC2 וכמובן שיזכור את ההגדרות אוטומטית ליום השלישי שבו הוא חוזר לעבוד מול DC1. תודה רבה לעוזרים....

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  10. Started by Weihenstephan,

אני מחפש הום פלאג (רשת ע"ג החשמל) להזרמת סרטי HD מהמחשב לטלויזיה\חיבור סטרימר לאינטרנט וכו' יש המלצות? יש לי בבית תשתית הוט. תודה

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  11. Started by gahnoon,

יש לי כ. רשת PCI של אדימקס ואני רוצה לחבר לו אנטנת YAGI: http://www.dealextreme.com/p/2-4ghz-100w-18dbi-directional-high-gain-18-unit-antenna-for-wifi-wireless-network-sma-34759 קודם כל זה אפשרי? אם כן, אם אני יחבר לו מאריך של 3מטר הוא יאבד מהעוצמה שלו? למשל: http://www.dealextreme.com/p/wi-fi-antenna-rp-sma-m-f-connector-extension-cable-3m-length-34650

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  12. Started by dog,

צריך לקבל בהקדם החלטה בין 2.5/256 ל- 3/300. ההפרש הכספי לספק ולתשתית כ-12 שח. מוכן להוסיף אם אכן אראה הבדל. שימושים אופייניים: גלישה בין אתרים, פתיחת סרטוני יו טיוב, פתחת קבצי מוסיקה באתרים,הורדות מוסיקה וכו'.

• 9 תגובות
    • 890 צפיות
  13. בעודי מעיין באתר החדש - http://www.dslreports.com/ ועוד אני קורא ב- FAQ אני בעצם מגלה את מה שרבים אוצים ומצפים מרשת ביתית - שיתוף ביתי מינימלי. B. Using a Proxy Server A proxy server is a software application that takes the one IP address that you get from your ISP and routes the data to and from the other computers on your LAN though it. Advantages No monthly cost. Can be expanded to handle many computers. Flexible control over who can access the Internet, when, and where from (access management). Disadvantages Requires that the computer running the proxy program be running for other computers to access the Internet. Need to set the internet applications in eac…

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  14. רק חשוב שיתמוך בVISTA ובכבלים. חשבתי לקת את ה3CRWER100-75 של 3com ב214 שזה אחלה מחיר יש המלצות אחרות?

• 8 תגובות
    • 890 צפיות
  15. יש לי ראוטר מסוג Siemens SL2-141, וכאשר אני מנתק אותו מהרשת באמצעות תוכנה הוא לא מתחבר מחדש לבד, אלא אני צריך להיכנס אליו, וללחוץ "התחבר". לפני כמה זמן זה כן היה טוב, ואני לא מבין למה זה לא טוב עכשיו!!! תודה רבה על העזרה...

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  16. Started by A-L-o-n,

החייגן פשוט מסרב להתחבר עם L2TP אני מנסה להתחבר והוא מביא לי שגיאת 692... שזה בעצם מודיע על כך שהמודם לא בתקן הרגיל, אבל הבעיה היא שהוא כן בתקן הרגיל, וכשאני מתחבר דרך pptp הוא מתחבר בלי בעיות.

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  17. Started by Yarden,

בזמן האחרון מה שקורה זה שנכון יש במודם השחור את ה 5 נורות הירוקות, אז עכשיו כל כמה דקות הנורה השניה של ה LINE Sync מתחילה להבהב ואז אני לא יכול לעשות כלום באינטרנט עד שהיא חוזרת ליציבות.. למשהו יש מושג מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  18. Started by KF,

קיבלתי היום מודם רשת דגם ETH-AZTECH DSL 600E עכשיו חיברתי אותו (חיברתי אותו מצויין!) ואז שהמחשב עולה הוא עובד 10 שניות (אפילו יש על הסמל של האנטי וירוס איקס ורק אחרי 5 שניות הוא נעלם) ואז אחרי שהוא עובד 10 שניות פשוט המחשב נתקע! הוא קופא גם העכבר המקלדת הכול! אפילו אם אני לוחץ על הכפתור של הריסט גם אי אפשר לכבות את המחשב רק אם אני מוציא מהשקע.... כרגע אני מדבר איתכם דרך המודם הישן יותר... אין אני מסדר את הבעיה ?????????......???????? נ.ב עדיין לא התקנתי את הדיסק שבא עם המודם... אולי צריך להתקין אותה ואז לחבר את המודם ? תעזרו לי! תודה! :'(

• 7 תגובות
    • 890 צפיות
  19. לאחרונה אני מרגיש שמשהו דפוק עם החיבור שלי אני משחק בדרך כלל בworld of warcraft, ולפעמים יש לי לאגים מתי שלאחרים אין אז אני מנסה לנתק את החיבור ואז להתחבר מחדש ואז מה החיוג של ווינדוס עושה לי? נשאר שעה על הקטע של מוודא סיסמה ושם משתמש אני מחובר בתשתית כבלים ל012 קווי זהב יש לי מודם בחיבור רשת של תומפסון והוא מחובר לרשת אונבורד קודם כל מישהו יכול להסביר לי למה החיוג של הווינדוס עושה לי קונצים בהתחברות מחדש?

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  20. אני עובד דרך אינטרנט זהב ושמתי לב למשהו מדהים UTORRENT... בלי חייגן אני בקושי מחוברים לאנשים בחו"ל ומוריד רק מישראלים אבל עם חייגן VPN תוך כדקה אני מתחיל להוריד ממש מהר (מהירות מקסימלית שלי) מהמון אנשים שכולם מחו"ל האם אינטרנט זהב מגבילה את זה בכוונה... ובכלל מה היתרונות/חסרונות של החייגן....

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  21. שלום, כבר כמה זמן שיש לי בעיה באינטרנט שרק כאשר אני משתמש בתוכנה כלשהיא(לא משנה איזה) של ביטורנט אז האינטרנט מפסיק לפעול (אי אפשר לגלוש, ואפילו הבעיה פוגעת בקיילנט הביטורנט שלי -יוטורנט- שהוא עצמו לא מצליח אחרי כמה זמן להתחבר לטראקר).. ואז אני צריך להפעיל מחדש את המחשב, או להסיר לחלוטין את היוטורנט מהמחשב מישהו יודע למה האינטרנט מתנתק, או יותר נכון מפסיק לפעול, ואיך אני יכול לתקן את זה? תודה

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  22. Started by rollita,

יש לי רשת בבית של שני מחשבים, מבוססת נתב b-focus 312. התעוררה בעיה באחד המחשבים כאשר ללא התרעה מוקדמת הוא לא הצליח לפתוח דפי אינטרנט. האייסי והמסנג'ר עבדו כרגיל אבל דפים לא פתח. לאחר שהתחברתי למסנג'ר מהמחשב השני (שם הכל עובד כמו שצריך) אני לא מצליח להתחבר למסנג'ר מהמחשב הראשון. כלומר ה-ICQ עובד כמו שצריך, מסנג'ר ודפי אינטרנט לא נפתחים. אגב, שמתי לב שכאשר ניסיתי לבצע שיתוף מאותו מחשב בעייתי עם המחשב השני לא הצלחתי, הוא לא נכנס לספריית השיתוף במחשב השני, אלא שלאחר כמה איתחולים זה הסתדר. מה יכולה להיות הסיבה? איך זה שאפליקציות מסוימות עובדות ואחרות לא? אציין שהרשת עצמה עובדת שוטף חודשים אחדים.

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  23. היום החליפו לי את האינטרנט,לכבלים(013 עם זה אומר משהו),וכשאני משחק WC3,שאני מארח משחק,אנשים לא יכולים להיכנס... הבעיה היותר מוזרה שהוא שיטטתית חוסם יוזרים באימיול,כל חיבור מKAD הוא סוגר אוטומתית,בלי שום סיבה,ואני מקבל עלק "HIGH-ID" ,ואני מוריד על 5. בביטוטרנט הוא אומר שהפורט בסדר בבדיקה,אבל ההורדות הם LOW ID,מישהו יכול להסביר את הבעיה,במיוחד את זאתי עם האימיול?? ד"א יש לי רק פיירוול של XP וכל הפורטים שמה מאושרים,כמו כן גם האפליקציות עצמן.

• 6 תגובות
    • 890 צפיות
  24. קודם כל תתחדשו על הכתבה !!! היא הייתה די טובה ... אבל יש לי שאלה האים יש מכשיר רשת העובד גם בשכבות 4-7???

• 6 תגובות
    • 890 צפיות
  25. שלום , יש לי תוכנה לשליטה מרחוק עכשיו המטרה היא לחסום את הגישה שלה לאינטרנט ובכך רק מי שנמצא ברשת הביתית / המקומית יוכל לבצע זאת האם יש דרך לחסום EXTERNAL PORT בנתב של בזק ? הנתב הינו 2670U תודה מראש

• 1 תגובה
    • 890 צפיות

דיונים חדשים בפורומים