עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אמרו לי שהפינגים קצת גבוהים? אפשר מספרים? ולאיזה מהירויות מגיעים בהודרות מחו"ל? אני מתכוון בכל ל ADSL 0.5 שלהם כמובן. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  2. tp link tl-wn822n - לינק בזאפ - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=791343 edimax ew7711usn - לינק בזאפ - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=747285 למישהו יצא להתעסק עם אחד מהם? יש העדפה או דגמים אחרים שאתם ממליצים? בעיקרון הכרטיס מיועד למחשב נייח שנמצא בקומה מתחת לראוטר. הראוטר של tp-link דגם wr541g

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  3. Started by Yarden,

בזמן האחרון מה שקורה זה שנכון יש במודם השחור את ה 5 נורות הירוקות, אז עכשיו כל כמה דקות הנורה השניה של ה LINE Sync מתחילה להבהב ואז אני לא יכול לעשות כלום באינטרנט עד שהיא חוזרת ליציבות.. למשהו יש מושג מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  4. לאחרונה אני מרגיש שמשהו דפוק עם החיבור שלי אני משחק בדרך כלל בworld of warcraft, ולפעמים יש לי לאגים מתי שלאחרים אין אז אני מנסה לנתק את החיבור ואז להתחבר מחדש ואז מה החיוג של ווינדוס עושה לי? נשאר שעה על הקטע של מוודא סיסמה ושם משתמש אני מחובר בתשתית כבלים ל012 קווי זהב יש לי מודם בחיבור רשת של תומפסון והוא מחובר לרשת אונבורד קודם כל מישהו יכול להסביר לי למה החיוג של הווינדוס עושה לי קונצים בהתחברות מחדש?

• 5 תגובות
    • 883 צפיות
  5. Started by Kopi8,

היי, צריך עזרה בקשר לקניית הראוטר שבכותרת, כרגע אין ממש אלטרנטיבות כי זה חלק ממבצע... לינקים לביקורות או דעה של מישהו שקנה יעזרו מאוד. תודה מראש... 8)

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  6. Started by BENNY-L,

רשמתי בשורת הכתובות http://192.168.1.1/ והוא מציג לי דף לבן EDIMAX BR6204WLG

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  7. הי אנשים הפכתי את המודם סמסונג ADSL E300 שלי לראוטר, וחיברתי לו סוויצ'. הכל טוב ויפה, אבל אשמח לקבל הסבר על כמה דברים מכיוון שהתקשתי למצוא מידע על הדברים שרציתי 1) איך אני מכוון כך שלא יהיה לי ?NAT\FIRWALL האופציה DMZ = ENABLED וDMZ HOST IP = 10.0.0.2 שזה הIP שאיתו אני נכנס למודם 2) אם אני עושה לDMZ = DISABLE אחרי זה הולך ל configuration>virtual server מכניס פורטים שאני רוצה, עושה את ההפניה(HOST IP ADDRESS) ל10.0.0.2 וזה אמור לעבוד , הפורטים יהיו פתוחים? 3) למה הוא נותן לי להכניס רק 20 פורטים ולא יותר?

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  8. שלום, יש ברשותי נתב של בזק שמחובר בחיבור כבל למחשב ובחיבור WIFI אל מזרים מדיה בשם Xtreamer Pro. אני מנסה לאפשר לאנשים מחוץ לרשת הפנימית שלי שהנתב יוצר, אלא מרחבי האינטרנט, לגשת אל אותו XTREAMER. כלומר תחת הIP שאני מקבל ישנם לכל אחד מהמכשירים (XTREAMER והמחשב) אי פי פנימי שאפשר לפנות אליו רק מתוך הרשת הפנימית שהנתב מספק. יש למישהו רעיון איך אפשר לעשות זאת ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  9. Started by EagleX,

היי, אני יודע שיש בפורום הזה כמה תומכים שעובדים בבזק ואצל ספקיות, אז אני אשמח לעזרה מהם, ומכולם בכלל. השתמשתי במודם הזה בתצורה של נתב כמה זמן, והוא פשוט הפסיק לעבוד (לא הגיב, גם לריסט, אבל האורות דלקו, בזק החליפו). בפעם השנייה, אותה בעיה בדיוק, רק שהפעם זה קרה מיד אחרי שפתחתי פורט מסויים... כרגע אני משתמש באיזה מודם ישן שהיה לי. אשמח אם מישהו יעזור לי, ויגיד לי שהוא לא מת סופית, כי אני די בטוח שבזק לא יחליפו לי עוד פעם. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  10. שלומלום יש לי בבית שני מחשבים (אובונטו) שהקליטה האלחוטית שלהם חלשה (בגלל שהם רחוקים מהנתב). מסיבות במוימות אני לא יכול לחבר אותם ישירות לנתב אם כבל רשת אבל די קרוב לנתב יש מחשב (נייד עם ויסטה) שמחובר לנתב האלחוטי בצורה אלחוטית. חשבתי לחבר כבל רשת (twisted) לנייד עם ויסטה ולהגדיר בו ICS ואת הצד השני של הכבל לחבר למתג (Switch) שממנו יצא כבל רשת רגיל לכל אובונטו. רציתי להתיעץ אם נראה לכם הפתרון אפשרי (כדאי) לפני שאני מתחיל לקנות דברים ולהריץ כבלים בבית עכשיו שאני חושב על זה אולי כדי בכלל לקנות נתב אלחוטי שישב ליד הנייד וישמש כנקודת גישה (Access Point) במקום להחלוק את האינרנט מהנייד. כלומר הכבל רשת יהיה מחובר לנתב. ... מקווה שהשאלה ברורה... תמונה מצורפת. [attachment …

• 6 תגובות
    • 883 צפיות
  11. Started by Elvis Amir,

1.איך אני יכול ליצור חשבון עם שם שלי ולא שם אחר ? 2.אני לא רוצה שם אחר אז אני יכול לבצע זאת?

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  12. אני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי וכרטיס רשת אלחוטי תואם... אני צריך רוחב פס די רחב בתוך הרשת כדי להעביר הרבה קבצים... אז חשבתי על תקן N שיש לו 300Mbps. אני צריך המלצה לראוטר וכרטיס רשת אלחוטיים בתקן N עד 400 ש"ח (שנייהם ביחד) ולמי שמבין, כדאי לקחת 300Mbps או ש54Mbps יתן לי אותם ביצועים? וכדאי ללכת על תקן N או להישאר על G? בכל מקרה אשמח לקבל המלצה על חומרה איכותית בגדר התקציב.

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  13. Started by maxos,

בזק מוכרת את המודם של סמסונג AHT-E300 . אני יודע שהוא מסוגל לתפקד כRouter ולחייג לבד. השאלה היא האם בזק מאפשר את הפונקציות האלה? או שצריך " לפתוח" אותו כמו באלקטל...??

14. Started by shaulking,

יש לי אינטרנט מהיר של ADSL ואני מת להוריד משחקים או סרטים אם אתם יכולים תנו לי שיטה איך להוריד

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  15. Started by שמנואל,

שלום. אני רוצה לשלוט לשם תמיכה על מחשב של קרוב משפחה שלי. אני יודע שיש כל מיני תוכנות אבל אני זקוק להמלצתכם. התקנתי 2 תוכנות שביקשו ממני להרשם ואפילו לשלם כסף (...), אבל אני בס"כ זקוק לתוכנה הפשוטה ביותר - אחת הסיבות היא שקרוב משפחתי הנו אדם מבוגר וזה ממש בלתי אפשרי לאתגר אותו עם כל מיני מספרי IP וכד'. אם היה אפשר לקבל הדרכה כלשהי - איך בכלל תוכנה כזו עובדת, זה מאוד היה עוזר-כי אחד החששות שלי היא כניסה של אורחים לא רצויים למחשב שלו. תודה רבה.

16. האינטרנט שלי גולש סבבה בלי היתנתקויות שאני משתמש בו אבל כשאני לא גולש בו אז הוא מתנתק לי וזה הורג אותי. אני מוריד משהו , הולך ל10דקות , חוזר והאינטרנט מנותק! אני לא יודע למה זה ואיך לתקן את זה , מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 7 תגובות
    • 883 צפיות
  17. Started by Shortboarder,

אני מחובר דרך ADSL מודם חיצוני. עכשיו יש לי איפהשהו מודם 33.6 . ידוע לי שאני צריך מודם בחיוג כזה כדי לשלוח פקס דרך המחשב. עכשיו אני צריך לחבר אותו,ואז לנתק את הכבל של הטלפון מה ADSL לחבר לרגיל כדי לשלוח פקס???? ועם איזה תוכנה אני עושה את זה?

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  18. היי האם כבל מוצלב באורך 30 מטר (http://www.cable.co.il/Product.asp?Pid=47006&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=41) יעבוד ללא שגיאות או הורדת מהירות (לחיבור שני מחשבים לרשת ביתית)? דבר נוסף (לא רציתי לפתוח עוד ת'ראד): מה האורך המכסימלי לכבל USB (ללא הגברה)? כלומר, יש לי מכשיר שמחובר למחשב ע"י כבל USB של 2 מטר, האם אני יכול להוסיף לו כבל USB מאריך של 5 מטר? (http://www.cable.co.il/Product.asp?Pid=54002&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=1) תודה

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  19. שלום , יש לי תוכנה לשליטה מרחוק עכשיו המטרה היא לחסום את הגישה שלה לאינטרנט ובכך רק מי שנמצא ברשת הביתית / המקומית יוכל לבצע זאת האם יש דרך לחסום EXTERNAL PORT בנתב של בזק ? הנתב הינו 2670U תודה מראש

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  20. Started by satyr82,

נתקלתי באתגר שלא נתקלתי מעולם. אני לא יכול לצפות באתרים כמו שצריך,לא להתקין אנטי וירוסים שונים,לא להאזין לאתרי רדיו שונים ועוד.... הכל על בסיס בעיית ה JAVASCRIPT. הבנתי שצריך להגדיר את הJAVASCRIPT כ ENABLED אך זה מוגדר שוב ושוב כ ברירת מחדל בהגדרות אינטרנט וגם TOOLBAR שונים מודיעים לי שאני צריך להגדיר בהגדרות אינטרנט את ה JAVASCRIPT כ ENABLED . הם מוגדרים שוב ושוב אך ללא הצלחה. הרצתי 3 תוכנות לגילוי תוכנות ריגול אך הן לא מצאו דבר. אני לא יכול לצפות בתוכן אתרים שונים ובהתחלה חשבתי שמדובר בתוכנת האנטי וירוס AVAST שהתקנתי לא מזמן אך כשהסרתי אותה נוכחתי לדעת שלא זו היא בעייתי. יש למישהו רעיון מה לעשות ? אובד עצות. תודה.

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  21. כשהמודם שלי דולק אז כשהוינדוס עולה לוקח הרבה זמן לmessanger לעלות וגם לאקספלורר למשל אם אני רוצה להכנס לmy computer אז לא קורה כלום כשאני מנסה להכנס אז אני צריך לחכות איזה דקה או משו מהעלייה של הוינדוס כי רק אז הוא נכנס כי הexplorer או משו שקשור אליו רק אז עולה ואם למשל המודם מכובה אז הכול עולה מהר ואפשר להכנס ישר איך שהוינדוס עולה לMy computer מה זה יכול להיות אני חושב אולי שזה בגלל הכרטיס רשת כי כשהמודם מכובה אז גם הכרטיס רשת מכובה איך אפשר לסדר את הבעייה? אולי משו בהגדרות של הbios? אני יודע שהשאלה הזאתי מאוד מוזרה ומבלבלת אבל אני חייב עזרה תודה!!! הבעייה היא שחלק מקבצי המערכת של הוינדוס מתעקבים לעלות כשהמודם דולק

22. שלום שלום ... לאחרונה חיברתי מחשב חדש לרשת בעבודה של אבא שלי , שם יש כבר 5 מחשבים , הרשת מתחברת לswitch 8 פורטים של אדימאקס ... בין כל המחשבים אין בעיות , הכל נשאר כרגיל אך במחשב החדש משום מה אינני יכול לגשת אליו דרך שאר המחשבים .. אני מקבל שגיאה משהוא אין לי גישה ... אך מהמחשב החדש יש לי גישה לכל המחשבים ... יש פינג בין המחשבים ברשת , כולם על אותו workgroup אותו סיגמנט , מה לעזאזל הבעיה ? נגמרו לי הרעיונות בראש אני עובד על זה שעות!

• 7 תגובות
    • 883 צפיות
  23. Started by dorpas,

שלום לכולם, מנסה להוסיף Guest Network בנוסף לרשת הביתית על מנת שכל הגאדג'טים שאני פחות סומך על האבטחה שלהם (שואב רובוטי, מצלמת אינטנרט וכו') לא יוכלו לשמש לפריצה לרשת הביתית. הקונפיגורציה היא כזו: ראוטר ראשי - TP Link VR600 ראוטר שני - TP Link AC1750 (ראוטר שני משמש כנקודת גישה בממ"ד בשל בעיות קליטה) הראוטרים מחוברים קווית דרך סוויטץ' על מנת שהראוטר השני יפעל, ביטלתי DHCP והעתקתי את הרשתות כמו במדריך של TP Link: https://www.tp-link.com/us/support/faq/417/ נתקעתי ב: 1. הGuest Network לא עובדת באזור הראוטר המשני (יש חיבור, מופיע "No internet connection), מניח שזה בגלל ביטול DHCP? 2. האם יש למישהו הצעה איך להשמיש את הראו…

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  24. Started by PITAMAR,

האם ניתן להפוך ראוטר LINKSYS דגם WRT54GSv4 לריפטר ואם כן איך? הרשת הקיימת אצלי בבית זה מחשב בממ"ד מחובר לראוטר D-LINK 2650U של בזק ושני מחשבים נוספים בחדרים באותו מיפלס ויש כל הזמן ניתוקים. אני מחפש פתרון ומעוניין להשתמש בלינקסיס כריפטר, האם זה אפשרי?

• 1 תגובה
    • 883 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.