עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אהלן, לפני כמה ימים פירמטתי את המחשב והתקנתי WINDOWS 7. הכל טובה ויפה, למעט העובדה שהביטורנט מתקשה לעבוד. עד היום השתמשתי בפורטים 7001-7010 UDP\TCP והכל עבד מצוין. לצערי, לאחר שפתחתי את הפורטים לאייפי הפנימי הרלוונטי למחשב שלי, הביטורנט מתקשה לעבוד! בתחתית המסך הוא טוען שיש בעיה עם התחברות, וכשאני בודק את הפורט הוא אומר שהוא לא FORWARDED PROPERLY זה לא שהביטורנט לא עובד, אבל הוא עובד במהירות לא יציבה והרבה יותר לאט ממה שבד"כ הוא היה עובד. כשאני מתכוון למהירות לא יציבה, אם פעם הוא היה מגיע למהירות מסויימת [נניח, בהתאם למהירות החיבור שלי שהיא 2MB, זה אומר 250-280KBS ] ומתייצב עליה, עכשיו הוא קופץ כל שניה בין 200 ל-100 ל-60 ל-40 וחוזר ל-200-280. האם למישהו יש מושג מה יכולה ל…

• 6 תגובות
    • 857 צפיות
  2. Started by gtabak_37,

שלום! ברשותי ראוטר 3COM מדגם 3RWER100-75 ואני צריך לגרום שהDHCP לא יעבוד. אשמח אם תסבירו לי איך עושים זאת, תודה מראש, גל

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  3. Started by avi2014,

שלום לכולם. אני מעוניין לקבל מידע לגבי שרת עצמאי שיאוחסן בחוות האכסון של בזק. אז ככה אני מעוניין להקים אתר מסויים שדורך שטח רב של אכסון(מאות גיגה) עכשיו המחירים בארץ של השרתים הם של אלפי שקלים. חשבתי אולי לקנות מחשב שרתי עם הארד דיסק רחב של טרה ביט+ ולאכסן אותו בחוות השרתים של בזק(זה אפשרי) עכשיו מה אני צריך לדעת לפני שאני נכנס לכל העסק? מה משמעות של המחשב לעוצמת השרת(למשל מעבד לשרת יעודי או סתם E5500) יש פה מישהו עם ניסיון בדברים האלה?

• 9 תגובות
    • 857 צפיות
  4. שלום לכולם, אני רוצה להתחבר למחשב שלי מרחוק (עם real vnc) ואני צריך לדעת את הכתובת שלי (לא רוצה כל פעם לרשום) אני מחפש תוכנה חינמית שאפשר לשלוח את כתובת ה-ip לאימייל לחלופין - אם יש למישהו פתרון אחר, אשמח לשמוע תודה

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  5. Started by Lirux,

יש לי 4 מחשבים בבית 3 של אחיות ואחד שלי... ואני רוצה שיהיה לי שליטה על כולם דרך המחשב שלי. עכשיו אני יודע שיש כמה גירסאות של VNC, איזה מהם הכי טוב והכי מהירה?

• 6 תגובות
    • 857 צפיות
  6. Started by ea666,

שלום. ברצוני לקבל המלצות על ראווטרים אל חוטיים שמגיעים ל250 מטר. אם אפשר גם טווח מחירים תודה

• 11 תגובות
    • 857 צפיות
  7. Started by matan5165,

היי ניסתי כרגע להתקין אקסס פוינט של אדימקס ועבדתי לפי המדריך המקורי. אני אמור להכנס אליו דרך האי פי כמו שנכנסים לנתב אבל פה הוא פשוט לא נכנס. קבעתי בכרטיס הרשת את האי פי שלו (כמו שכתוב במדריך) וזה לא נכנס. מה אפשר לעשות ?

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  8. Started by fish123,

הבנתי שכדי שיהיה אנטרנט צריך תשתית וספק תשתיות יש רק HOT ובזק וספק מגוון יותר, אבל לא הבנתי מה התפקיד שלו... הרי התשתית מספקת את המודם והחיבורים- אז יש הכול לא? ועוד דבר, איזה תשתית עדיפה HOT או בזק? כנ"ל לספק (הכי טובים 012 ו014?)

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  9. Started by Yarden,

בזמן האחרון מה שקורה זה שנכון יש במודם השחור את ה 5 נורות הירוקות, אז עכשיו כל כמה דקות הנורה השניה של ה LINE Sync מתחילה להבהב ואז אני לא יכול לעשות כלום באינטרנט עד שהיא חוזרת ליציבות.. למשהו יש מושג מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  10. Started by Bang,

במדריכים באתר יש ראוטר של לינוקס רציתי לדעת 1. אם יש בעיות עם ADSL 2. אם התוכנה תומכת במודם USB

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  11. שלום לכולם אני חדש פה יש לי מודם+ראוטר של 3com דגם 3crwe754g72-a הסתכלתי בכל המדריכים שקימיים לסוג זה ולא הצלחתי לסנכרן אותו (הבעיה היא כשלקחתי את זה לחבר שלי הוא הצליח שם לסנכרן ואצלי בבית הוא לא מצליח לסנכרן והדבר הכי מוזר הוא שעם המודם של בזק הוא כן מצליח לסנכרן אצלי בבית) למישהו יש פיתרון למצב זה ? אם מישהו יודע את ההגדרות המדויקות של סוג זה של הראוטר אנא רשום זאת (אני מחובר לבזק בינלאומי) אני תקוע וזקוק עזרה בדחיפות בתודה רבה ה.נ

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  12. Started by tembo,

שלום לכולם, יש לי 2 מחשבים שמחוברים ב HUB עם מודם כבלים ודיילר. המחשבים קשורים ברשת על ידי חיבור שלא ברור לי כלומר לא מוגדר IP משותף וכלום. XP (בשניהם) פשוט יודע כנראה לזהות חיבור ועושה עם זה משהו ... ברגע שאני בוחר לשתף את המודם הוא מיד מפסיק לפעול ומחזיר גם הודעת שגיאה כשמנסים להתקשר 769. עשיתי את כל מה שכתוב במדריך מספר פעמים וזו גם לא הרשת הראשונה שאני מקים אבל אני לא יודע מה הבעיה כאן. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  13. Started by computer_freak,

??

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  14. Started by fffSSS,

הייה לי לפני חודשים אינטרנט של בזק באינלאומי האנטרנט הייה איטי !! ובמשחקים הייה לי פינג 14-20-25 בכול השרתים של ET עברתי ל012 עכשיו האנרטנט הרבהההההההההה יותר מהיר אבל תמיד הפינג 48+- ויש לי את התוכנה אזות Ad-Aware SE Personal ואני כול יום עושה חיפוש עם התוכנה גם עשיתי למחשב פורמט איך אני מסדר את זה?

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  15. Started by I7210I,

שלום יש לי מחשב נייד עם windows 7 אני מנסה לעשות רשת ad hoc לפי כל המדריכים ואני עושה רשת אבל כצוב עליה שאין אות כשאני רואה אותה ברשימת רשתות וכן אני לא מזהה את הרשת בכלל בפלאפון נייד וכשיתי את הרשת עם סיסמה ובלי זיסמה וכלום הכל באותו המצב... המחשב הוא msi wind u100 windows 7 בקיצור...מה עושים? תודה

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  16. Started by nba18,

שלום, אז ככה יש לי אקס בוקס 360 שמתחבר לרשת הלייב שלו על ידי אינטרנט אלחוטי ושם אני יכול לשחק מול שחקנים אחרים. בתחילה הייתי משחק בסדר גמור ללא שום בעיות מהרשת.. לאחרונה אני נתקל כל פעם באיטיות מחרידה שגורמת למשחק לקפוא לכמה שניות.. מה גם שלפעמים הוא מתנתק לי לגמרי מהמשחקים.. יש לצין כי כשאני גולש באלחוטי דרך המחשב או האייפון אז איני נתקל בבעיות.. יש לי אינטרנט של הוט+ הוט נט 100 מגה. מחובר דרך הוט בוקס שמוגדר כמודם וממנו יש לי ראוטר dir615. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  17. Started by Cheif,

כנראה שהפעם זה סופי. אחרי אין ספור שמועות ורמזים על כך שסיסקו מעונינת למכור את חטיבת הנתבים הבייתים שלה - LINKSYS - בלומברג מפרסם אתמול מידע קונטרקטי על הנושא. http://www.bloomberg.com/news/2012-12-16/cisco-said-to-hire-barclays-to-sell-linksys-division.html לפעמים גם מתיחות של ה-1/4 מתגשמות - http://www.netcheif.com/blog/?p=2103

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  18. חיברתי לנתב שלי (TL-WR1043ND) דיסק 1.5TB חיצוני עם שתי מחיצות בחיבור USB - אחת של 70GB והשניה כל השאר. משום מה רק המחיצה הראשונה מזוהה ע"י הנתב (הקטנה) - רעיון למה למישהו? תודה

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  19. אהלן חברים אז ככה, היום שדרגתי את האינטרנט שלי ל-30 עם ה-HOTbox הזה של הוט ו-012.בגלל שיש לי את המתאם שיחות של 012 והוא יוצר התנגשויות עם ההוט בוקס, אז נאצלתי להפוך את ההוט בוקס למודם ולחבר חזרה את הרואטר שלי שהוא linksys WRT54G כדי לשמש ראוטאר.הבעיה היא שכנראה (לפי מה שאומרים הטכנאים של 012 ולפי בדיקה) שהוא לא עומד בעומס של ה-30 מגה, ונותן רק 22 מגה בקושי.הגעתי למסקנה הזאת לאחר שחיברתי את ההוט בוקס ישירות למחשב וראיתי שאני מקבל 30 מגה נקי ושאני מחובר דרך אלחוטי - למחשב אני מקבל 22 מגה. עכשיו גם הטכנאי אמר שהנתב לא עומד בעומס כפי שאמרתי.אז מכאן הגעתי למסקנה שכנראה אני צריך לקנות ראוטאר חדש, וראיתי דיי הרבה המלצות על הדגמים הבאים של TP LINK:TP -941ND TP -WR1043NDרציתי לדעת…

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  20. Started by House M.D.,

היי. ברשותי שרת VPS, עם לוח בקרה של VMware. כאשר התקנתי לראשונה את השרת, היתה לי אפשרות לבחור וינדוס 7 בתור נסיון ל30 יום. בחרתי את זה כי זה יותר נוח לי מאשר לינוקס. כאשר הוינדוס הותקן, שמתי לב שהוא מקבל IP פנימי אבל לא חיצוני. בדקתי את זה וגיליתי שהכתובות ששייכות לשרת DHCP לא מקבלות אייפי חיצוני. מה שעשיתי זה להגדיר Static IP ואז זה הסתדר, הוינדוס זיהה אוטומתית את הרשת מחדש וקיבלתי IP חיצוני. ה30 יום של הנסיון עברו והחלטתי להתקין אובונטו. במהלך ההתקנה (גירסת שרת, בלי ממשק משתמש) הוא הודיע שלא קיים שרת DHCP והציע לי להגדיר את הרשת ידנית. ראיתי שהוא כבר זיהה את כל הכתובות כמו שצריך ( Gateway, Network mask והאיפי הפנימי שלו) חוץ מ "כתובת דומיין" שלא ידעתי מה זה אומר לכן השא…

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  21. Started by RevBlue,

כבר הרבה זמן שאני סובל מבעיית סטרימינג, אני בטוח שכולם מכירים את העניין. לוקח שנה לטעון קליפים/סרטונים....מפסיק וממשיך וכל השטויות האלו. השאלה שלי היא האם יש משהו במחשב עצמו שאפשר לעשות כדי לשפר את זה? אני יודע שהניתוב בארץ לחול הוא חרא ואין הרבה מה לעשות, אבל אפילו ב-2 בלילה בקושי מצליח לטעון סרטונים.

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  22. Started by elada92,

אני רוצה לקנות ראוטר חדש וטוב שיתמוך לי בחיבור 12Mb. עדיפות לראוטרים עם איכות שידור אלחוטי ברמה גבוהה יותר. תקציב - 250 שקל

• 7 תגובות
    • 857 צפיות
  23. Started by EyEOnE,

ראוטר מדגם TP-LINK TL-WR841N מע' הפעלה Win 7 משום מה מסומן ב-X ומופיע ההודעה בנוסח הבא: "The Settings saved on this computer for the network do not match the requirements of the network". בדקתי בהגדרות של הראוטר הכל מוגדר למראית העין לא של מומחה גדול בסדר גמור. מוצא בנייד חיבורים אחרים של אנשים בשכונה שלי. למשהו יש מושג מה עושים?

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  24. Started by noaabraham,

שלום, אני גרה בבית עם 2 קומות. הראוטר נמצא בקומה השניה. יש מקומות בקומה הראשונה שאין קליטה טובה מספיק. למשל בזום וסרטים נתקע הרבה פעמים איזה מגבר יהיה טוב בשביל זה ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  25. Started by eido300,

הי יש לי מחשב שאני רוצה שיהיה רק לעבודה (עבודה מהבית דרך האנטרנט, דרך citrix כמדומני), בשביל זה אני רוצה לנטר את תעבורת הרשת כך שכל שליחת בקשה או תשובה שתחזור, תיפול ישר אא"כ היא שייכת לכתובת של העבודה. איך אפשר לעשות את זה?

• 5 תגובות
    • 857 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.