רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
ואם לא לגמרי... אז איך אני מוריד תמונה? פשוט כפתור ימני על הגודל המירבי? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום עד אכשיו הישתמשתי באימיול וכשהאימיול הוריד ב20KPS אני קפצתי משמחה אז החלטתי לעבור לביטרונט ושמעתי שuTorrent הוא קליינט טוב ויש לי כמה שאלות: איפה הקבצים שאני מוריד נישמרים? מהי מהירות ההורדה הנורמלית ל768K? מאיזה אתרים אני מוצא טורנטים טובים? יש הגדרות מסוימות שיעלו לי את המהירות? תודה על העזרה בשאלות הנוביות שלי
-
- 4 תגובות
- 927 צפיות
-
-
היי... אני עומדת לרכוש מחשב לחדר שלי וברצוני לאפשר אינטרנט למחשב שבתוך החדר שלי... יש מחשב עם אינטרנט מחוץ לחדר שלי וברצוני לקנות ראוטר אלחוטי ובעזרת כרטיס רשת אלחוטי שיתחבר למחשב שאני אקנה לגלוש באינטרנט. הבעיה היא שהחדר שלי הוא ממד (מעין מקלט) ואני חוששת שאם אני ארכוש ראוטר אלחוטי וכרטיס אלחוטי התדרים לא יהיו מספיק חזקים בגלל שהקירות מבטון ואני לא אוכל לגלוש באינטרנט בכלל או שהאינטרנט יהיה איטי ממש. המרחק בין החדר שלי לבין המחשב עם עמדת האינטרנט הוא בערך 10 מטרים. אשמח לקבל חוות דעת מכם... תודה...
-
- 7 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט דרך אקספון 018 במסגרת שוק סיטונאי (חבילה של 100 מ"ב תשתית בזק). עובד בעיקר עם מחשב נייד וכמובן גם סלולריים שמחוברים מדי פעם לרשת. לאחרונה הבחנתי באיטיות מחרידה בגלישה והרצתי ספיד טסט (מחובר אלחוטי בד"כ אבל בדקתי גם עם גלישה חוטית) ולהפתעתי הרבה לא הצלחתי לעבור את ה10-11 מגה. ניסיתי לבדוק עם מחשבים אחרים\טלפונים ניידים (במידה ובדקתי עם טלפון דאגתי לכבות נתונים) ושם הצלחתי כבר לקבל 60-70 מגה בתוצאה. אני לא חושב שיש בעיה אצל הספק\תשתית לדעתי זה משהו במחשב אבל מה זה יכול להיות? גם בחיבור ישירות לראוטר עם כבל רשת אני מקבל את אותה מהירות נמוכה עברתי על פוסטים ישנים פה אבל לא הצלחתי למצוא פיתרון לצערי
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום יש לי בלוח אם שני חיבורי רשת, אחד של אינטל והשני של קואלקום. האם יש אפשרות לייעד כל חיבור למטרה מסויימת? זאת אומרת לייעד את החיבור של אינטל לדוגמא רק להורדה ואת החיבור של קואלקום רק להעלאה? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
שלום, ברשותי גירסה של ZONE ALARM. יש לי בעיות עם ה WLM ואמרו לי שהן נובעות מZA. אז ניסיתי למחוק.. אבל אחרי שמחקתי אין לי אינטרנט.. אין רשת. אני לא מצליח לחדש את הIP שלי בתוך הרשת (יש לי ראוטר של LYNKSYS).. ברגע שאני מתקין מחדש את ZA הכל עובד.. מה הוא משנה בהגדרות שפתאום הכל עובד/נהרס ? תודה
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
כמה שזה נשמע מצחיק אבל שאלתי היא כזו: עשיתי לעצמי רשימת אנשי קשר במייל של גוגל (Gmail) עכשיו אני רוצה לשלוח לכמה אנשי קשר שלי את אותה הודעה ופשוט ללחות עליהם ושהם יתווספו כמו באוטלוק אבל אני לא מצליח לעשות זאת אם אני לוחת על אחד אז הוא לא מתווסף לזה שלפניו אלא מחליף אותו! אשמח לדעת איך אני שולח הודעה לכמה נמענים יחדיו? תודה רן
-
- 7 תגובות
- 926 צפיות
-
-
דרישות: * 8 יציאות * בעל פיירוול פנימי (לשליטה בפורטים) * תומך ב- ADSL ובבזק בינלאומי * חיבור: כבל רשת רגיל * חיבור למדפסת ושאר יציאות יצירתיות לא חובה אשמח לקבל המלצות. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אני חושב על לקנות P3 ישן ולחבר אותו לאינטרנט. אני עם אינטרנט זהב בכבלים 1.5MB. מודם TERAYON TJ715X יש למודם יציאת USB ויציאה לכרטיס הרשת. אז רציתי לדעת אם אני יכול לבנות רשת ביתית בכך שאני אחבר את יציאת USB למחשב החדש ויציאת הכרטיס רשת למחשב הישן שאני אקנה????
-
- 9 תגובות
- 926 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3229518,00.html האם היא תתן פינגים יותר טובים מאשר החבילה של ה 5 מגה?
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
היום התקנתי במחשבי ראוטר אל חוטי, והצלחתי לגלוש באינטרנט מהמחשב הנייד דרך הנתב... שאלתי היא כזאת: כיצד אני משתף קבצים, כמו שעשיתי לפני שקניתי את הראוטר - דרך הכבל... תודה ולילה טוב!
-
- 8 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום לכולם, צריך לקבל החלטה וקצת מבולבל: כרגע אני עובד על תשתית הוט (מסיים התחייבות טריפל עוד שלושה חודשים) וספקית בזק בינלאומי (ללא התחייבות). באוגוסט אני עובר דירה (גם שם יש תשתית הוט), ומתכוון לוותר על שירותי הכבלים של הוט, לכן לא אתחייב מחדש להוט. העניין הוא לגבי בזק בינלאומי (הספקית) - אני רוצה לשדרג שם היום למהירות 12MB (כרגע אני ב-1.5 אומללים), והם מוכנים לתת לי ב-70 ש"ח עם התחייבות לשנתיים, 85 ש"ח בהתחייבות לשנה ו-129 (או משהו כזה) ללא התחייבות. כמובן שמאד קורץ המחיר הנמוך - אך אני לא בטוח אם חכם להתחייב להם. השאלה היא - 1. האם כדאי להתחייב ובבית החדש להמשיך לעבוד עם תשתית הוט וספקית בזק בינלאומי? 2. האם להתחייב ובבית החדש להחליף לתשתית בזק? (כמה זה עולה?) 3. האם…
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
פרמטתי את המחשב לא מזמן ולפני הפירמוט הייתי יכול להוריד יותר מארבעה הורדות ביחד ועכשיו אני לא יכול יותר משניים... איך אני יכול להחזיר את זה חזרה?
-
- 6 תגובות
- 926 צפיות
-
-
הפוסט לגבי הביצועים המפתיעים של הנתב הסיני פורסמו בבלוג. לקריאה -- http://www.netcheif.com/blog/?p=572
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
חיברתי את המחשבים לרשת הביתית ומשום מה רק במחשב הראשי אני לא מצליח להיכנס לקבוצה הביתית ובמחשבים האחרים אני יכול הוא רושם לי "לא זמינים כעת מחשבים אחרים בקבוצה הביתית" . ברשותי ווינדוס 7 . תודה לעוזרים..
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום אני בבזק בין לאומי תשתית בזק לאחרונה אני מקבל במשחקים כמו CSS וWORLD OF WARCFARTו כל מיני משחקים פינגים שאני לא יכול לשחק הם קופצים לי ל 70 ו200 ולפעמיים ל300 לדוגמא במשחק הCSS הם 30 כל שנייה קופץ ל 70 100 וחוזר ל 30 ועוד פעם קופץ ולא נותנים לי לשחק ובכלל שזה גם גורם לי לניתוקים באינטרנט לפעמיים אני רוצה לדעת איפה הבעיה בנתב או בבזק אצלי בבית אני על 5 מגה ו4 מחשבים בבית ואני לא יכול לשחק במשחקים גם בלילה וביום אני רוצה לדעת עם יש לזה פיתרון תודה ונתב זה BR-6424N V2 EDIMAX
-
- 5 תגובות
- 926 צפיות
-
-
יש לי בבית רשת כזאת - מחשב אחד עם 3 כרטיסי רשת, אחד מחובר למודם ADSL, והשניים האחרים לשני מחשבים. המחשב שאליו מחוברים כרטיסי הרשת משתף אינטרנט וקבצים ומגשר בין שני המחשבים האחרים. הכל עבד טוב ויפה עד שהתקנתי את SP2 - פתאום האינטרנט לא עובד בשני הקליינטים. עוד דבר מוזר - לאחר שאחד הקליינטים עושה ריסטארט וכרטיס הרשת מתנתק, כשהוא עולה שוב אצל השרת עדיין יש סמל של כבל מנותק למרות שהכל בסדר ואפשר לגשת אל השרת מהקליינט. ניסיתי הכל ואין לי מושג מזה. * בשרת מותקן za בגרסה הכי חדשה (תומך SP2 ), בקליינט אחד הוא גם מותקן ובשני יש את הפיירוול המובנה של ווינדוס. זאת בעיה די רצינית, לפחות מבחינתי. כל תשובה תתקבל בברכה.
-
- 9 תגובות
- 926 צפיות
-
-
היי. ברשותי שרת VPS, עם לוח בקרה של VMware. כאשר התקנתי לראשונה את השרת, היתה לי אפשרות לבחור וינדוס 7 בתור נסיון ל30 יום. בחרתי את זה כי זה יותר נוח לי מאשר לינוקס. כאשר הוינדוס הותקן, שמתי לב שהוא מקבל IP פנימי אבל לא חיצוני. בדקתי את זה וגיליתי שהכתובות ששייכות לשרת DHCP לא מקבלות אייפי חיצוני. מה שעשיתי זה להגדיר Static IP ואז זה הסתדר, הוינדוס זיהה אוטומתית את הרשת מחדש וקיבלתי IP חיצוני. ה30 יום של הנסיון עברו והחלטתי להתקין אובונטו. במהלך ההתקנה (גירסת שרת, בלי ממשק משתמש) הוא הודיע שלא קיים שרת DHCP והציע לי להגדיר את הרשת ידנית. ראיתי שהוא כבר זיהה את כל הכתובות כמו שצריך ( Gateway, Network mask והאיפי הפנימי שלו) חוץ מ "כתובת דומיין" שלא ידעתי מה זה אומר לכן השא…
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אתמול חיברו לי את שני המחשבים בבית למודם B-Focus 312+ דרך ראוטר של אדימקס שאני לא זוכר את הדגם שלו. חוץ מזה שמהירות האינטרנט מזוויעה יש לי בעיה עם הורדות ב uTorrent. אני חושב שהבעיה היא עם הפורטים כיוון שההגדרות של המודם וה IP של המחשב שונו. החיגן עכשיו הוא פנימי והצודם בעצם מחובר כל הזמן. בבדיקה כתוב שהפורטים כנראה לא פתוחים, יש הבדל בפתיחת הפורטים, ואיך עושים את זה?
-
- 5 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי מחובר לרשת עם ראוטר מסוג netgear wgr614 ע"י חיבור קווי. החיבור עובד בסדר גמור ואני יכול לגלוש באינטרנט. אבל, משום מה מדי פעם כשאני גולס הדפדפן (גם פיירפוקס וגם אקספלורר) פותח חלון של התחברות לאינטרנט ושואל אותי עם איזה חיבור להכנס. אני לא יכול להמשיך לגלוש עד שאני סוגר את החלון הזה של ההתחברות וברגע שאני סוגר אותו הגלישה ממשיכה כרגיל... זה ממש מציק! מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
הי ALL אחותי שוקלת רכישת נתב מהדגם הנ"ל, והיא קצת מודאגת מנושא הקרינה. הנתב ישמש כמעט אך ורק לחיבור קווי. האם קיימת כזו אפשרות? ואם התשובה שלילית, האם יש נתבים בהם זה קיים? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 926 צפיות
-
-
"סמייל רוכשת רוחב פס צר ולקוחות החברה חווים קשיים בגלישה" "לקוחות 012 סמייל באינטרנט חווים בשבועות האחרונים קשיים בגלישה לאתרים ישראלים בשעות הערב, בערך מ-18:00 ועד חצות. הסיבה למצוקה היא ש-012 סמייל קונה רוחב פס צר מדי למחלף האינטרנט הישראלי ביחס לביקוש הלקוחות. לא ברור מדוע סמייל חוסכת על חיבור רחב יותר למחלף - מחירון האיגוד מגלה כי מדובר בחיסכון של 8,000 שקל בשנה" http://www.themarker.com/hitech/1.1594973 מה עוד יש לומר ??? ??? ??? ?
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
יש לי מודם Alcatel. עשיתי רשת ביתית עם hab (שתי מחשבים) ה-ADSL 0.750 מחובר למחשב שלי, אבל שאח שלי גולש באקספלורר, לא מוריד משהו פשוט מדפדף, קופץ לי הפינג ל 1000-2000 ואני פשוט לא יכול לזוז ככה. שהיה לי רשת בלי האב אז זה לא קרה למישהו יש מושג כלשהו? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי עדכן מפה את החומרה לראוטר מפה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=445638.0 ולא מתחבר לו לאינטרנט עכשיו אשמח אם תוכלו לעזור בתודה, תומר
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי נתב של בזק שמחובר בחיבור כבל למחשב ובחיבור WIFI אל מזרים מדיה בשם Xtreamer Pro. אני מנסה לאפשר לאנשים מחוץ לרשת הפנימית שלי שהנתב יוצר, אלא מרחבי האינטרנט, לגשת אל אותו XTREAMER. כלומר תחת הIP שאני מקבל ישנם לכל אחד מהמכשירים (XTREAMER והמחשב) אי פי פנימי שאפשר לפנות אליו רק מתוך הרשת הפנימית שהנתב מספק. יש למישהו רעיון איך אפשר לעשות זאת ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-