רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש הום פלאג (רשת ע"ג החשמל) להזרמת סרטי HD מהמחשב לטלויזיה\חיבור סטרימר לאינטרנט וכו' יש המלצות? יש לי בבית תשתית הוט. תודה
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אניעכשיובחבילה של 750 וכאשר אני משחק במשחקים ברשת יש לי פינג 90-120 עכשיו שאלתי היא אם אני יעברו ל5.1 מה יהיה הפינג שלי אני מדבר על שרתים באירופה. האם יש סיכוי שהפינג ירד מה80???
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
במידה ויש לי switch יכול להיות מצב שאני יחבר 2 מקורות אינטרנט אליו? כלומר נגיד אני יחבר אליו 2 ראוטרים שמקבלים קו אינטרנט דרך מודם ובנוסף יהיו מחוברים אליו מחשבים, זה יכול לעבוד? איך המחשבים יודעים למי להתחבר? האם אני יכול ליצור מצב שאם אחת הרשתות נופלת השניה נכנסת לפעולה?
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום , רציתי לדעת איך אפשר לעשות sniffing לרשת בבית (WIFI) דרך מכשיר אנדרואיד , לינוקס שמחובר לאותה רשת תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
הXP הוא הראשי, תמיד היה ראשי.. מותקן בו האינטרנט.. היתה רשת לXP אחר.. החלפתי את השני למחשב אחר עם ויסטה ואני לא מצליח להגדיר את הויסטה כמחשב שני... מה עושים? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-
-
היי לכם, אני מסתובב הרבה לאחרונה עם המחשב הנייד שלי במקום העבודה בו אני מקים רשת חדשה. לרשת יש מספר סיגמנטים שונים ואני עובד עם 2 הכרטיסים, אלחוטי ורגיל. אני מחפש תוכנה שתוכל לנהל לי את הפרופילים השונים בהגדרות הכתובות IP בכרטיסים השונים במחשב, במקום להגדיר כל פעם באופן ידני כתובת קבועה של סיגמנט מסויים אותו אני צריך לבדוק מול הכרטיס המחובר. מקווה שהסברתי את עצמי באופן ברור... אשמח לקבל המלצות לתוכנה כזו, מערכת הפעלה של הנייד Win 7 תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים בבית, אחד שלי הראשי שאליו מחובר המודם וכו, והמחשב השני של אחים שלי שאליו מחוברת אינטרנט בעזרת כבל רשת מוצלב מהמחשב שלי. פעם זה עבר מעולה ללא תקלות, עכשיו כל פעם יש בעיה של התנתקות, האינטרנט שלהם מתנתק לפעמים פעם בשעה ולפעמים פעם ביום, כדי לסדר אותו אני נאלץ לעשות "אשף התחברות לאינטרנט", יש הצעות? להפוך את האינטרנט לזמין יותר ללא התנתקויות? תודה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 875 צפיות
-
-
היי, צריך עזרה בקשר לקניית הראוטר שבכותרת, כרגע אין ממש אלטרנטיבות כי זה חלק ממבצע... לינקים לביקורות או דעה של מישהו שקנה יעזרו מאוד. תודה מראש... 8)
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
יש לי ראווטר של אדימקס BR6626 הבעיה היא שהמחשב השני לא קולט את הראווטר איך מגדירים את המחשב עם הכרטיס רשת כדי שיקלוט את הראווטר?
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה האם אפשר להשתמש במחשב שמחובר לאינטרנט ובלי ליגלוש רק בסיסמא כאילו שהמחשב היה דלוק היה אפשר לשחק אבל לא היה אפשר לגלוש ומתי שרוצים לגלוש רק בקוד לאינטרנט אני יודע שאפשר לנתק את הכבל מהמחשב ומתי שרוצים לחבר אני שואל אם יש תוכנה שעושה את זה?
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-
-
היי, אני יודע שיש בפורום הזה כמה תומכים שעובדים בבזק ואצל ספקיות, אז אני אשמח לעזרה מהם, ומכולם בכלל. השתמשתי במודם הזה בתצורה של נתב כמה זמן, והוא פשוט הפסיק לעבוד (לא הגיב, גם לריסט, אבל האורות דלקו, בזק החליפו). בפעם השנייה, אותה בעיה בדיוק, רק שהפעם זה קרה מיד אחרי שפתחתי פורט מסויים... כרגע אני משתמש באיזה מודם ישן שהיה לי. אשמח אם מישהו יעזור לי, ויגיד לי שהוא לא מת סופית, כי אני די בטוח שבזק לא יחליפו לי עוד פעם. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל... תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 875 צפיות
-
-
יש לי רשת בבית של שני מחשבים, מבוססת נתב b-focus 312. התעוררה בעיה באחד המחשבים כאשר ללא התרעה מוקדמת הוא לא הצליח לפתוח דפי אינטרנט. האייסי והמסנג'ר עבדו כרגיל אבל דפים לא פתח. לאחר שהתחברתי למסנג'ר מהמחשב השני (שם הכל עובד כמו שצריך) אני לא מצליח להתחבר למסנג'ר מהמחשב הראשון. כלומר ה-ICQ עובד כמו שצריך, מסנג'ר ודפי אינטרנט לא נפתחים. אגב, שמתי לב שכאשר ניסיתי לבצע שיתוף מאותו מחשב בעייתי עם המחשב השני לא הצלחתי, הוא לא נכנס לספריית השיתוף במחשב השני, אלא שלאחר כמה איתחולים זה הסתדר. מה יכולה להיות הסיבה? איך זה שאפליקציות מסוימות עובדות ואחרות לא? אציין שהרשת עצמה עובדת שוטף חודשים אחדים.
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי וכרטיס רשת אלחוטי תואם... אני צריך רוחב פס די רחב בתוך הרשת כדי להעביר הרבה קבצים... אז חשבתי על תקן N שיש לו 300Mbps. אני צריך המלצה לראוטר וכרטיס רשת אלחוטיים בתקן N עד 400 ש"ח (שנייהם ביחד) ולמי שמבין, כדאי לקחת 300Mbps או ש54Mbps יתן לי אותם ביצועים? וכדאי ללכת על תקן N או להישאר על G? בכל מקרה אשמח לקבל המלצה על חומרה איכותית בגדר התקציב.
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית עם 2 מחשבים....המחשב השני יכול לגלוש באינטרנט ...אבל משום מה..אני לא יכול{כאשר אני רואה את הקבצים אבל לא יכול להשתמש בהם כגון העתקה או כל דבר} וגם המחשב השני{ששם בכלל אי אפשר אפילו לראות את הקבצים}.האפשרות של חלוקת קבצים ומדפסת מסומנת בשתי המחשבים..וגם הסיפריות שאליהם אני מנסה לגשת גם מסומנים כ-shared גם ניסיתי לגשת דרך ה-run בתפריט ההתחל...ואני מקבל הודעה שהקובץ אינו נמצא.... זה עבד לי פעם..אבל תמיד היו לי בעיות עם זה וכל פעם אני כבר לא זוכר מה אני עושה וזה פתאום עובד...אשמח אם תוכלו לעזור... בתודה רבה מראש עריכה: מנהלים אתם יכולים למחוק את התרד....כל הבעיה נבעה בגלל הפיירוול הח*א של נורטון
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום! כרגע ברשותי 2 מחשבים, מחוברים בכבל רשת רגיל, אחד מהם מחובר דרך מודם ALE130 USB של בזק בנ"ל. עומד להתווסף מחשב נוסף, וצריך לחבר אותו לרשת. עכשיו - יש לי את ה HUBים האלו - זה שווה משהו? מה ההשפעה שהם רק 10 ולא 10/100? האם זה אומר שניתן לחבר מחשב אחד למודם במהירות רגילה, ואת שתי האחרים לHUB במהירות מופחתת (לא לחבר את המודם עצמו לHUB אלא מחשב אחד שמתפקד כ GATEWAY)? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
בזק מוכרת את המודם של סמסונג AHT-E300 . אני יודע שהוא מסוגל לתפקד כRouter ולחייג לבד. השאלה היא האם בזק מאפשר את הפונקציות האלה? או שצריך " לפתוח" אותו כמו באלקטל...??
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
שלום, צריך המלצה לראוטר אלחוטי לבית בטווח מחירים של 200 עד 300 ש"ח. שימושים: מחשב נייח (חיבור חוטי). מחשב נייד (חיבור אלחוטי). קונסולת WII (חיבור אלחוטי). תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-
-
מי שמצטרף לטלפוניה של אורנג', זכאי לשנה של אינטרנט בחינם במהירות 2.5M. http://www.orange.net.il/isp/phone_offer לידיעתכם.
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אם כבר המודם הזה ישלי אותו מחובר לנתב של sweex הזה: http://www.sweex.com/communicatie.php?subsectie=6&item=660&artikel=594&detail=d ואני מקבל מידי פעם "ניתוקים" אגב חיבור L2TP ב 012 בלוג רשום לי את זה שיש את הבעיה, יום חמישי 25 ינואר 2007 17:08:41 DHCP:renew יום חמישי 25 ינואר 2007 17:08:46 DHCP:renew יום חמישי 25 ינואר 2007 17:08:55 DHCP:renew יום חמישי 25 ינואר 2007 17:09:11 DHCP:renew יום חמישי 25 ינואר 2007 17:09:11 DHCP:ack(DOL=604800,T1=302400,T2=529200) יש למישהו מושג איך מתקנים את זה?
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
נתקלתי באתגר שלא נתקלתי מעולם. אני לא יכול לצפות באתרים כמו שצריך,לא להתקין אנטי וירוסים שונים,לא להאזין לאתרי רדיו שונים ועוד.... הכל על בסיס בעיית ה JAVASCRIPT. הבנתי שצריך להגדיר את הJAVASCRIPT כ ENABLED אך זה מוגדר שוב ושוב כ ברירת מחדל בהגדרות אינטרנט וגם TOOLBAR שונים מודיעים לי שאני צריך להגדיר בהגדרות אינטרנט את ה JAVASCRIPT כ ENABLED . הם מוגדרים שוב ושוב אך ללא הצלחה. הרצתי 3 תוכנות לגילוי תוכנות ריגול אך הן לא מצאו דבר. אני לא יכול לצפות בתוכן אתרים שונים ובהתחלה חשבתי שמדובר בתוכנת האנטי וירוס AVAST שהתקנתי לא מזמן אך כשהסרתי אותה נוכחתי לדעת שלא זו היא בעייתי. יש למישהו רעיון מה לעשות ? אובד עצות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש גליל \ טוף של כבל רשת מסוג CAT6 NYY\NYBY באורך של 300 מטר עם עדיפות שיהיה לו גם מתח (כמו כבל BNC של מצלמות) אם מישהוא יודע מאיפה אני יכול לקנות כזה אשמח אם תגידו לי...
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
סליחה מראש על הבורות אני לא איש IT והידע שלי נורא מצומצם לתחומי עניין בודדים שלי. אני מעוניין לקחת התקן כמו ראוטר או מתג ולגרום לאותו התקן לחסום פורט /איי פי לזמן מוגבל. לדוגמא קופסא שחורה. בתוכה יש יחידה ששולחת ומקבלת מידע דרך ETHERNET וכמובן התקשורת היא TCP IP BASED. ובמקום למשוך את הEthernet ישירות לפלאג של הקופסא השחורה אני שם בדרך ראוטר ומשתמש בו כמו שמשתמשים ב מתג. כלומר היחידה מתחברת לראוטר ומהראוטר אני מוציא את הגישה הלאה החוצה ללקוח. כל הסיבוך הוא אך ורק כדי לתת לי את האופציה לחסום את הגישה למוצר שלי לאחר איקס זמן(נניח מוסר לטובת התנסות). האם זה אפשרי?
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי את הראוטר הנ"ל. אני 7 שנים משתמש עם ראוטרים אלחוטיים שונים אך בראוטר הזה אופצית הDMZ כאילו לא נמצאת רציתי לדעת איך אני מגדיר מחשב שיהיה DMZ ? זה ראוטר חדש, ואני רואה שהאופציה אולי לא קיימת? אני רוצה לפתוח כל מיני פורטים כמו לאימיול וכדומה.. וDMZ זה מצויין. ואיפה זה נמצא בתפריט תודה.
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה עם הדריבר ל-98 אך אני לא מזהה שום רשת . שאר המשבים בביתי כן מזהים . מישהו יכול לתת לי כיוון ?
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-