עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. קניתי לא מזמן מחשב נייד חדש ויש לי גם מחשב נייח הבאתי ראוטר די ישן של dlink 614+ על מנת להקים רשת אלחוטית כדי שיהיה לי גם אינטרנט בנייד יש לי איניטרנט בכבלים אז הבנתי שאני צריך להגדיר חייגן בראוטר נכנסתי והפעלתי שם את האפשרות של l2tp אם כל ההגדרות של השם משתמש והסיסמא, הנייד קולט את הרשת שהגדרתי ומזהה אותה אך משום מה גם בנייח וגם בנייד אין אינטרנט ואני לא מצליח להבין למה... האם יש משהו שאני מפספס , עוד משהו שאני צריך להגדיר? אם למישהו יש רעיון או פתרון אני ישמח אני לא כל כך מבין בזה ויכול להיות שעשיתי כמה דברים שלא צריך אז תודה מראש למי שיענה

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  2. שלום לכולם, עברתי מ-DSL לכבלים היום ויש לי בעיה מוזרה עם הראוטר. (LEVEL ONE WBR-3406TX) אני מחובר על 5 מגה - כאשר אני מתחבר ישירות עם מחשב דרך מודם הכבלים אני מקבל את מלוא הקצב מהתשתית. ברגע שאני מחבר את הראוטר למודם הכבלים ומתחבר דרכו - הקצבים לא עוברים את 80KB בהורדה במקום 650KB. עשיתי עדכון FIRMWARE לראוטר אך אין שינוי. מישהו מכיר את הבעיה ו/או פתרון אפשרי בשבילה?

• 7 תגובות
    • 950 צפיות
  3. אהלן, יש לי רשת אלחוטית עם נתב של בזק TNN siemens SL-2-141 האינטרנט בשני המחשבים עובד מצוין (גם האלחוטי וגם זה שמחובר בכבל). הבעיה שאני לא מצליח לגשת למחשב אחד מהמחשב השני. אני בודק באתר את הכתובת IP של כל אחד מהמחשבים והוא מחזיר לי בשניהם את אותו מספר (כנראה המספר של הנתב עד כמה שאני מבין). קיצר, אני צריך הסבר קצר והדרכה קצרה. אני מבין קצת במחשבים אז לא צריך הסבר לפרטים, אבל עם הרשתות האלחוטיות אין לי עוד היכרות. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by captaincaveman,

יש לי מודם אלקטל משודרג ל-PRO ואני מריץ FTP SERVER (משתמש ב-BULLET PROOF FTP SERVER). הבעיה שלי היא שאנשים לא מסוגלים להתחבר ב-PASSIVE MODE אלי... יש למישהו מושג איך פותרים את זה?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. רציתי לדעת האם גם לכם יש בשבועות האחרונים איטיות מוגזמת במשחקי במחשב (ברמה שאי אפשר כמעט לשחק / הביצועים יורדים משמעותית). אם כן, מתי התופעה התחילה והאם היא נמכשת עד עצם היום הזה... (אולי הבעיה היא בשעות מסוימות, לא יוצא לי לשחק כל הזמן).

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. שלום, ברשת מקומית בעלת חיבור לאינטרנט עובדים 3 מחשבים, עם מערכות הפעלה מסוג WINDOWS XP SP3. ברצוני שמחשב רביעי (גם הוא XP SP3) יתחבר לרשת אלחוטית, ויקבל גישה לשיתוף קבצים ולמדפסת רשת. האם יש אפשרות באמצעות הגדרות הרשת המובנות במערכת ההפעלה בלבד לעשות זאת? מעדיף שלא להשתמש בתוכנות צד שלישי.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Ahoy,

שלום, מתלבט לגבי רכישת מתג (SWITCH) לרשת משרד מקומית. האמת שלא ברור לי בדיוק מה אני אמור לחפש ולבחון, אבל הנה מה שמצאתי: http://www.meganet-pc.co.il/Product.aspx?ProductID=72 http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=5424#detailed http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=ES-3124RL&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE אשמח לחוות דעתם ו\או עצות אחרות.

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  8. Started by sstephan,

שלום , עברתי ל100 של בזק . לצערי הם הפסיקו למכור מודם VDSL , היום ניתן לרכוש או להשכיר ראוטר/מודם בלבד . יש לי כמה ראוטרים , אן לי צורך בעוד אחד (ועוד מסורס) . האם יש אפשרות לרכוש מודם VDSL בלבד איפשהו ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  9. שלום, יש לי את הראוטר Edimax BR-6204-WG ואשמח לדעת אילו דרכים קיימות כדי להגביר את העוצמה. אני מתחבר לראוטר דרך iPod Touch 2G, ככה שאם יש פתרונות ברמת המחשב שמקבל אינטרנט אל חוטית זה לא נוגע אליי. בנתיים מה שאני יודע לעשות זה רק מרכז אות שעשיתי עם כמה שכבות של נייר כסף והצבתי על האנטנה של הראוטר עם דף אחר. האם יש פתרונות ברמת תוכנה-Custom firmware, חיפשתי בגוגל את השילוב של הדגם + Custom firmware ולא מצאתי תוצאות מתאימות, האם אני מפספס משהו? האם יש פתרונות ברמת חומרה - אנטנה חדשה גדולה יותר או משהו כזה? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by Nirel,

שלום, יש לי שאלה עקרונית שהציקה לי הורדתי VMWARE והתקנתי windows server 2012 R2. כאשר נכנסתי לעמודת "All Servers" ראיתי שהIP של השרת הינו 192.168.141.128 וגם הבחנתי שיש לי אינטרנט. נכנסתי לCMD הרצתי פקודת IPCONFIG /ALL וראיתי שהdefual gateway הוא 192.168.141.2 (כביכול הראוטר) נכנסתי לאינטרנט דרך VMWARE ויש לי אינטרנט כרגיל השאלות שלי הן כאלו: הIP של הראוטר שלי הוא 10.0.0.138 ושל המחשבים שלי בבית גם על 10.0.0.... 1)אני יודע שכאשר מחשב מנסה להתחבר לאינטרנט הוא ניגש לראוטר לפי הIP שכתוב לו ומשם מקבל את המידע. אז איך יכול להיות שהוא מקבל את המידע מראוטר לפי IP שלא קיים? 2)לאחר מכן הרצתי PING ל10.0.0.138 וגם למחשבים שלי ולכולם הפינג עבר וחזר, כלומר יש תקשורת. אך אני יודע שכאשר…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. 1. מבחינת שירות לקוחות . 2. והיותר חשוב , מהירות ופינגים . כלומר האינטרנט עצמו . תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. לפני כמה זמן נעלמו לי כספים מחשבון הבנק וכשגיליתי נאמר לי שבוצעו פעולות בניירות ערך מהאינטרנט. מיד ביטלתי את האפשרות לביצוע פעולות דרך האינטרנט אבל הם טוענים שאני כנראה לא זוכר שביצעתי את הקניה ומכירה וכך הפסדתי כסף. הם נתנו לי את כתובת IP ממנה נעשו פעולות. אבל אני זוכר שכתובות IP משתנות כל הזמן, אז איך המידע הזה יכול לעזור לי לוודא שזה אכן נעשה מהמחשב שלי?

• 55 תגובות
    • 11.4k צפיות
  13. יש לי מחשב נייח שמחובר לרשת על חוטית מוגנת עם סיסמא. ישנה אפשרות שאני יכול לקבל גישה למחשב הנייח דרך מחשב נייד בעזרת הרשת האלחוטית ? (כוננים ,וכדומה..) תודה ..

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  14. היי מזה מספק חודשים האינטרנט מתנתק לי כל כמה שעות לפעמים פעם ביום פעמיים כל פעם משהו אחר באקראי דיברתי עם בזק שדרגתי עשיתי כל מה שנדרש ומה שלא וזה לא עוזר.. עכשיו אני חושב שיכל להיות שהראוטר שלי שמתחמם מדיי זה הבעיה אז אני שואל כך : יכול להיות שבגלל שהראוטר חם מדיי האינרנט מתנתק? זה כל פעם נורת הPPP שנכבת , ואז צריך לכבות את הראוטר ולהדליק שוב.. חשבתי אולי לשים גוף קירור אם יש מבצ שזאת הבעיה אבל מאחר ואני בכלל לא מבין בראוטרים וכאלה אני שואל........

• 26 תגובות
    • 6.4k צפיות
  15. Started by Friedman,

חיברתי נתב של D-Link 524 ומאז אני לא יכול להוריד שום דבר ב Emule. מה אני צריך להגדיר ואיך על מנת לתקן את המצב? תודה רבה לכם אייל

• 10 תגובות
    • 875 צפיות
  16. יש לי תמחשב שלי שאני כותב ממנו עכשיו שהוא מחובר לאינטרנט דרך USB עכשיו אחי קנה מחשב נייד והוא רוצה להתחבר לאינטרנט גם אבל שהיאנטנרט יעבוד גם אם המחשב שלי מכובה.. השאלה איזה חלקים אני צריך לקנות סווית ראוטר כרטיסי רשת וכו..? יש לי מודם אפור עומד ... אני בספק 012

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  17. אני מתכנן לעבור להוט בקרוב ואני אצטרך להחליף את הנתב שלי באחד תומך כבלים. איזה יצרן הכי מומלץ?

18. Started by yuvalkosh,

אני לא בטוח שזה המקום המתאים לשאול אבל... אני זקוק לאתר אינטרנט המאפשר לי לאחסן בו קובץ גדול (500 מגה), כדי שאנשים שונים יורידו אותו מישהו יכול להמליץ לי על אתר כזה? או להפנות אותי לפורום מתאים לשאלה תודה

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  19. אני רוצה לחבר כמה מחשבים בעזרת SWITCH ורוצה שאחד מהם יהווה שרת FTP. זה יכול לקרות גם אם אני משתמש בסוויץ' ולא בראוטר?

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  20. Started by drumtroll85,

מה אני צריך לעשות על מנת לחלוק אינטרנט, קבצים, מדפסת וסורק עם מחשב אחר. יש לי 2 כרטיסי רשת במחשב אחד וכרטיס אחד בשני. רציתי לדעת אם כל מה שצריך זה לחבר אותם בכבל רשת רגיל, או שיש לבצע גם איזושהי קונפיגורציה במחשב או בווינדוס. תודה מראש על עזרתכם.

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  21. Started by Ghtm,

שלום לכולם. אני עובר דירה ואשמח לעזרה בנוגע לצורת הקמת הרשת הביתית בבית החדש. מצורף תרשים לתיאור המצב הקיים לעומת המצב החדש. המצב הקיים: - בחדר א' יושב נתב, מודם Hotbox ומחשב המחובר קווית לנתב (בכבל Ethernet). הנתב תומך בתקן N וכולל ארבעה פורטים עד 100Mb/s. - בחדר ב' יושבים שני מחשבים. חדר א' וחדר ב' חולקים קיר ולכן קדחתי בקיר והעברתי שני כבלי Ethernet מהנתב לשני המחשבים. מאוד לא אסתטי אבל פרקטי. - בבית קיימים עוד מכשירים שמתחברים אלחוטית לנתב. הבית החדש: - בחדר א' יישב הנתב, מודם Hotbox ומחשב שייתחבר קווית לנתב - בחדר ב' יושבים שלושה מחשבים ובעתיד אולי יותר - בבית קיימים עוד מכשירים שיתחברו אלחוטית לרשת אני מנסה לחשוב על פתרון לבית החדש, שיהיה נקי יותר ושלא …

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. שלום לאחר חיפשו בפורום ללא תוצאות אצתרך את עזרתכם קניתי ראוטר של אדי מקס על מנת שיגדיל לי את הטווח של הראוטר הקיים (LEVEL ONE ) ניכנסתי לאתר נטצ'יף שבדרך כלל מאוד עוזר לי וניסיתי להגדיר את הראוטר החדש לפי ההוראות אך ללא הצלחה מישו יוכל לעזור לי?? הראוטרים החדש והישן תומכים בWDS הדגמים זה -הישן leve one 6004 החדש adimax br-6424n תודה מראש..

• 3 תגובות
    • 5.5k צפיות
  23. Started by Spirox,
    • 0 תגובות
    • 682 צפיות
  24. טווח מחיר עד 350 ש"ח וברור אלחוטי תודה

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  25. Started by natit,

התקנתי ראוטר של tp-link לכבלים של הוט. ההתקנה היתה פשוטה והכל עבד מיד. ניסיתי להגדיר סיסמה בכדי שלא כל אחד יוכל לגלוש דרך הראוטר אבל כנראה שהגדרתי לא נכון ועכשיו אין קשר בין הראוטר למחשב. האם יש אפשרות לעשות ריסט ולהתקין מחדש??

• 2 תגובות
    • 6.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.