רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לדעת מה כל אות מייצגת, ב co וב il תודה
-
- 17 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
2 מחשבים. שניהם מריצים XP. מחוברים בינהם בכבל רשת. המחשב הראשון מחובר למודם כבלים ובעל 2 כרטיסי רשת. לכל אחד מהמחשבים נתתי כתובת פנימית : 192.168.0.1 192.168.0.2 (בקנפוג TCP/IP של כרטיס הרשת שאליו מתחבר כבל הרשת בכל אחד מהמחשבים כמובן). ה Subnet בשניהם הוא : 255.255.255.0 השאלות שלי : 1. מהו "שער ברירת המחדל" של המחשב הראשון (המחובר למודם) ? 2. מהו "שער ברירת המחדל" של המחשב השני ? (ה IP של המחשב הראשון ?) 3. האם ניתן לנע מהגדרת DNS בכלל (לא להגדירם בשני המחשבים ?) תודה.
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
מחפש להגביר את הטווח של הרשת שלי. אשמח אם המחיר יהיה עד 300 ש"ח. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
החלטתי לוותר על הICS של XP ( פשוט לא עובד יותר ) ואני מעוניין לרכוש ROUTER שיאפשר לי גלישה מלפחות חמישה מחשבים. אני מנוי על אינטרנט בכבלים - עם חייגן VPN ( של נטויזן ) מעוניין בהמלצות... נכון לעכשיו גם יש לי HUB 8 PORTS 10 אליו מחוברים כל המכשירים. אם ניתן - אז הסבר קצר מה יחליף VROUTER - לכשיהיה בשימוש אם בכלל, ולמה לשים לב... אנא - לא ROUTERים באלפי שקלים מעוניין להוציא גג - 400-500 שקל... - לגבי כבלים יש לי שפע. כמו כן - אם יש המלצה ל ROUTER אלחוטי שמאפשר חיבור חוטי בו זמנית ושיבצע עבודה דומה - אשמח גם כן ( אני יודע שהעלות גבוהה יותר ) בתודה מראש שלכם MEK
-
- 5 תגובות
- 993 צפיות
-
-
-
מהו האתרנט, ולמה הוא משמש? ומה ההבדל בין wi-fi לבין bluetooth
-
- 1 תגובה
- 7.5k צפיות
-
-
בימים הקרובים אני אמור לקבל מבזק מודם ל- ADSL. רציתי לדעת איזה מודם כדאי לבקש (יכול להיות גם רשת וגם usb). והאם למישהו יש נסיון עם מודם ECI B-FOCuS 270PR ? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
על 1.5 פשוט בדקתי באינטרנט והמחירים מטורפים בממוצע 54 שקל לחודש ל 1.5 בבזק. יש טעם למיקוח מישהו משלם יותר נמוך ( בלי חבילה מ YES כמובן) או לחילופין לעבור להוט ? המחיר שם יותר נמוך ? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך לחבר 2 יחידות הנמצאות במרחק 50 מ' (אווירי- בערך 25-30 מ'), וכידוע ככל שהכבל ארוך יותר ההתנגדות הכללית גדלה, האם אפשר להשתמש ב50-60 מ' כבל מוצלב, ועדיין האותות (המידע) יעברו כראוי? כמו כן, בין יחידות הדיור יש קיר בטון כך שפתרון אלחוטי בלתי אפשרי...
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לשתף אינטרנט מהיר ומדפסת בין 3 מחשבים כמו כן המחשבים נמצאים בשתי קומות בחדרים עם דלתות אז צריך יכולת שידור גבוהה
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
-
מה הכי טוב ולא zone alarm! כי זה עושהלי מלא בעיות ואין לי כח לכוון אותו... אני צריך משהו תותח ושיהיה נוח ולא יפריע כ"כ,תודה!! המליצו לי על sygate pro 5.0 או שאולי נורטן או mcafee החדשים... תודה!! (SHLOOSH )
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
אני עם בזק בינלאומי גיימר 30 מגה -תשתית בזק בבדיקות דרך pingtest לא הצלחתי לקבל מתחת ל-135 פינג לניו יורק (ברוקלין) בכל שעה מה הפינג המינימילי בו נתקלתם לשרת בניו יורק? אני שואל מכיוון שעשיתי מנוי ל-nba league pass ולטענתם כל מה שמעל 100ms עלול לגרום ל-latency אשמח לראות תוצאות בדיקות שלכם וכן לשמוע דעתכם על הטענה שלהם תודה
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
שלום לכולם שאלתי את השאלה הזאת מספר פעמים ללא תשובה ברורה ורציתי לדעת מהוא הפינג המקסימלי ללא לאגים. תודה.
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-
-
מחפש בשביל חבר שמקים עסק את החיבור המהיר בישראל הכוונה כמובן ליותר מהחבילות המתפרסמות כגון 10M אין חשיבות כרגע למחיר האם קיימת אפשרות ללקוח פרטי להתחבר ישירות באמצעות סיב אופטי? תודה!
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מישהו יודע מהו טווח הכתובות שמיועד לגולשי ה PRIVATE NGN של בב"ל ?
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
כמה +- בקו אוירי ללא מחשולים באויר הפתוח? והן בבית עם קירות?
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות הנ"ל, אך עדיין לא ממש בטוח באיזה כרטיס וממשק להשתמש.. מס' הבהרות: המחשב שברשותי בתוך ממ"ד, כאשר התכנון להתחבר לרשת דרך השכנה שלי (ולהסתדר איתה על התשלום..) המרחק המשוער הינו סביבות השלושים מטרים. מס' שאלות: 1. האם בכלל כדאי העניין? ואם כן, איזה כרטיס וטכנולוגיה עדיפים? (PCI-E, USB 2.0, FIREWIRE?) 2. יש את הכרטיס: Edimax EW-7711UN, שהוא מסוגל לעבוד בפרוטוקול 802.11N..מתחבר בUSB 2.0, שווה משו? המון תודה! ניר.
-
- 4 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום לכולם. כרגע יש לי ALCATEL SPEED TOUCH HOME ויש לי המון בעיות ניתוקים, לפעמים המהירות קישור שלו יורדת כמעט לאפס והאתרים נתקעים באמצע, או שהמודם נתקע במצב מסויים ולא מסתדר עד שמנתקים אותו מהחשמל. אני מחפש המלצות על מודם ADSL מבזק, אני לא רוצה מודם USB, מפני שאני מתכוון לחבר אותו ישירות לראוטר זול D-LINK DI-604 ולא רוצה כאבי ראש עם מחשב מארח. אז מה שאני בעצם שואל - איזה מודם הכי כדאי ל ADSL ?
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
אני מעוניין לעבור לכבלים, ואני רוצה לדעת איזה מודם אני יכול לבקש מהם, במידה ויש אפשרות כזאת. אמרו לי שהמודם כבלים הכי כדאי הוא Motorola SB40. אפשר להשיג אותו כיום באיזורים של ערוצי זהב? במידה ואני לא אוכל להשיג את המודם הזה, אני רוצה לדעת איזה מודם כדאי לי לבקש. דרגו בבקשה את המודמים השונים של הכבלים מהטוב ביותר לפחות טוב (מודם רשת בלבד), ופרטו קצת על כל מודם, במידה ויש לכם מידע ספיציפי אודותיו. תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
נגמרה לי ההתחייבות ב012, אני מתייחס למהירות 2.5 מגה. הספקים הם בב"ל,נטויז'ן, 012, או אקספון. אני הבנתי שבזק הכי מומלצים בגלל שהם לא חוסמים פורטים (כמו 012 ונטויז'ן), מה יש לכם להגיד על אקספון? לגבי עלויות, מה נחשב מחיר זול לחבילה כזאת? (2.5\256) תודה רבה מראש.
-
- 12 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אני כבר תקופה מחובר ל012 במסלול ללא מבצע ומשלם מחיר מלא ואני רוצה לחדש הבעיה שהיום פשוט בלתי אפשרי להתחבר לספק כלשהוא ללא התחייבות - הם כובלים אותך בכוח!! במיוחד ב012 שהם "שדרגו" את ההתחייבות ל18 חודשים, ולא מספיק זה, הם לא מוכנים לתת לי שום הנחה מעבר למחיר שיש לי , גם בהוט, אני כרגע מחובר בחבילה של 5 מגה במחיר 119ש"ח (שזה המחירון! - ללא מבצע) ונציג הוט התקשר אלי ואמר לי שהמחירים הולכים לעלות ושאני צריך להתחייב לשנה בשביל שהמחיר יישאר אותו דבר ואין שום הנחה - איזה חוצפה. בכל מקרה אני ממש בהתלבטות לאיזה חברה להתחבר - מצד אחד 012 מהירים מהורדות רגילות מהאינטרנט אבל כשמדובר בטורנטים ובמיוחד בRAPIDSHARE ההורדה איטית יחסית, בRS איטית מאוד בדרך כלל ולכן אני שואל אתכם מה ספק האי…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי! עוד מעט נגמר לי מנוי ה-Rapidshare ואני מחפש לעבור להוריד משרת אחר. רציתי לשאול אם יש משהו ספציפי שאתם ממליצים עליו, שרת מהיר כשמורידים בישראל. רוב הקבצים שאני רוצה מועלים באופן קבוע ל-Hotfile, איך המהירות עבור מנוי פרימיום כאן בארץ? (ספציפית כבלים HOT וספק בב"ל). תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום רב, אני כרגע מנוי להוט, שוקל לעבור לבזק עקב הצעה משתלמת מסלקום שמשתמשת בתשתית של בזק. התשתית של הוט באיזור שלי יציבה, איזור בת-ים. תקלות הן נדירות מאד. האם אוכל לצפות לאותה רמה של יציבות בתשתית של בזק? היכן אני יכול לקבל מידע לגבי רמת התשתית של בזק באיזור שלי? תודה
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-