רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
אהלן יש לי בקיר חיבור של רשת , ויש לי מחשב על הרצפה , זה שהכבל יוצא החוצה ואז מתעגל למטה זה נראה מכוער. יש במקרה מתאם L או "ר" של רשת שהכבל יוכל להיות צמוד לגמרי לקיר ?
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
היי, כמו שנאמר בכותרת אני צריך ראוטר עם סויץ של 4. כרגע יש לי את Edimax AR-6004A שאיני מרוצה ממנו בכלל. אז חשבתי להחליף אותו. השאלה היא למה להחליף אותו? אינני חושב בכיוון של Edimax בגלל הראוטר הקיים שיש לי. חשבתי בכיוון Linksys עם 4 פורטים אבל ראיתי שכתבו באתר של פנדה ביקורת עליו ונאמר שם כי זהו ראוטר לא טוב. אז אני רוצה לשמוע את דעתכם בנושא מה כדאי? נ.ב. לפי מה שיהודה הציע זה שעדיף ראוטר בלי מודם ADSL מובנה
-
- 4 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אהלן אהלן, בצער רב אני נאלץ להפרד מה-WRT54GL שלי בגלל שהוא לא עומד בגבורה ב-12MB עם הוט (הצלחתי להתחבר רק עם tomato אבל המהירות לא מקסימלית כשמתחברים באופן אלחוטי). זה מה שאני מחפש בראוטר החדש: - תקן N - נתמך ע"י DD-WRT - לא עושה בעיות עם חייגן בהוט (חבילת גיימר בנטויז'ן -> צריך חייגן) אחרי לא מעט חיפושים מצאתי שה-D-Link DIR-615 עונה על כל הנ"ל, ושאין הרבה חלופות אחרות. העניין הוא שהראוטר הזה כבר ישן יחסית והייתי מעדיף משהו חדש יותר עם 3 אנטנות. אשמח לעזרתכם בשני דברים: 1. האם יש ראוטרים נוספים שאתם ממליצים עליהם? 2. מישהו יכול להסביר את הוודו שיש מסביב לראוטרים שעושים בעיות עם הוט? מה בדיוק גורם לראוטר של D-Link להיות מתאים יותר מLinksys? האם זה רלוונטי רק לקושחות המק…
-
- 4 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אז ככה א. האם מישהו יודע או נתקל בדרך להפוך את המודם MOTOROLA דגם : SB5100 של חברת הכבלים לראוטר אם כן איך עושים את זה (יש לי נסיון קלוש בלבד לגבי ראוטרים ואודה לכל מי שיסייע בנידון ) ב. ברשותי שני מחשבים אחד נמצא ליד נקודת חיבור לאינטרנט ( עתידית, אחרי התשובה ל(א) אדע אם בזק או כבלים...) והשני בקומה התחתונה מהי הדרך הזולה והיעילה ביותר לחבר ביניהם לשיתוף אינטרנט ללא חוטים האם אני צריך שהמודם יתפקד כראוטר (כנראה) והאם אני צריך SWITCH ואיך מחברים יציאה אלחוטית לSWITCH רגיל ואם אפשר המלצות ממי שכבר התנסה בזה - מה טוב... ג.חשבתי אגב על רשת אלחוטית אבל אני רוצה שתהיה התפצלות מSWITCH שמחובר לראוטר לשני המחשבים אחד באמצעות כבל רשת רגיל ואחד באמצעות אינטרנט אלחוטי האם זה אפשרי …
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
מה הם הקרטריונים לפיהם התוכנה מה הוא דואר רגיל ומה ספאם?
-
- 4 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אני נמצא במקום עבודה שהרבה מהרשת חסומה לכן אני מתחבר עם הלפטופ לרשת אלחוטית חיצונית שמאפשרת לי גישה לכל האתרים. האם אני יכול להגדיר למחשב שדרך הדפדפן הוא ייצא בעזרת הכרטיס רשת האלחוטית ואת כל שאר הדברים הוא יעשה בעזרת החיבור הקווי? תודה
-
- 4 תגובות
- 930 צפיות
-
-
מותקן אצלי NETEX וכרגע שאני מבצע חיפוש כלשהו עולה לי אוטומטית אתר בשם YOOGEE מחקתי את כל קבצי הקוקיס ועדיין אותה בעיה הסרתי EXPLORER והחזרתי לא עוזר... חיפשתי YOOGEE במחשב-לא נמצאו שום תוצאות תודה.
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-
-
מעוניין לשנות את התשתית בבית. הייתי מעוניין בקונפיגורציה הבאה: 1. נתב אלחוטי 1G עם אפשרות לחיבור לדיסק עבור שיתוף קבצים וגיבויים. 4 פורטים לפחות. 2. נקודת גישה עם חיבור פיזי לנתב. המחשבים ב - LAN יהיו מחוברים עם CAT6. פחות חשובה לי מהירות החיבור באלחוטי אלא אמינות החיבור.
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
צריך עזרה דחוף! קניתי 2 שקעים שברצוני לחבר אותם בצורת CAT 5 STP אליהם את הכבל רשת הרגיל. אבל יש בהם שורה של 4 חיבורי חוטים ועוד שורה של 5 חוטים , ואינני מצליח לקיים קשר בין הכרטיס רשת ל-HUB! מה עלי לעשות? מישהו יודע מה אני צריך או איך צריך לחבר את החוטים כך שיהיה לי STP???
-
- 9 תגובות
- 930 צפיות
-
-
לחבר שלי יש שרת פרטי 2 מגה.... (קצב העלאה). שזה הרבה... ואני רוצה את זה כדי לשחק ברשת(לפתוח שרתים). אז עשינו שיתוף VPN. ועכשיו אני כותב את הIP שלו ואת החברה.... זה מביא לי את התחברות אני כותב את השם משתמש ואת הסיסמה זה מתחבר! וגם בIpconfig זה מזהה את הכתובת שלו... אבל כשאני לוחץ על משהו באנטרנט זה מתנתק (החיבור שלו מתנתק) מה גורם לקח? אפשר לסדר את זה? השמח לתשובות! אם משהו (אחד) רוצה לנסות אולי אצלו זה כן יעבוד שידבר איתי אבל שלא יפרסם את האת הפרטים. ואם זה משנה....אני משתמש באנטרנט נטוון ASDL 1.5 מגה ויש לי ראוטר של EDIMAX תודה
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום, פירמטתי את המחשב, התקנתי את הדרייברים והכול אבל עכשיו יש לי בעיה. הבעיה: התוכנה של הכרטיס רשת לא מספקת את האינטרנט כמו שצריך, בעבר דיברתי עם בזק והם עזרו לי למחוק אותה. (בלי למחוק את הדרייברים), עכשיו אני לא יודע איך לעשות את זה... אשמח אם תעזרו לי. הבעיה השנייה: הגוגל כרום מוריד על מהירות נמוכה אפילו לפני הפירמוט זה היה ככה, הוא מתחיל על מהירות גבוהה ויורדת מהר לנמוכה. עברתי שוב לאקספלורר אבל אני רוצה לעביר את הסימניות ואני לא יודע איך.. תודה, יובל.
-
- 7 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אני יודע שכבר שאלו את ממש הרבה, אבל אני חייב שמהו יגיד ויסביר מי יותר טוב ??? ??? ???: אינטרנט מהיר בכבלים 1.5 מ"ב או האינטרנט של בזק ADSL שגם הוא 1.5 מ"ב? יש לי הצעה מחברת האינטרנט שלי גם לספק התקשורת וגם לספק האינטרנט, וזה יוצא בערך 150 ש"ח לחודש לכבלים ו- 160 ש"ח לחודש ל ADSL בהתחייבות לשנה וזה כולל הכל (מודם, חיבורים וכו'...) זה ממש דחוף כי אני צריך להחזיר תשובה עוד יומיים סגור, תודה
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי הוט 100 מגה. יש לי כמה מכשירים שמחוברים לאינטרנט: בWIFI: טלוויזיה smart tv es8000 (בסלון), מחשב נייד, 4 סמארטפונים (גלקסי) בכבל רשת: מחשב נייח, טלוויזיה של פיליפס, בלורי ורסיבר (בסלון) . כרגע אני מחובר כשHotBox עובד כמודם ואליו מחובר edimax BR-6524n ואליו אני מחבר את הנייח והטלוויזיה פיליפס בחדר. בסלון ובבית נמצאים שאר הדברים. אני לא יכול לחבר ככה את הרסיבר והבלוריי כי אין לי ראוטר/מודם בסלון. שאלות: 1. דיברתי עם הוט לשאול אם אפשר לחבר עוד מודם ואמרו שאי אפשר, הציע לי לקנות איזה pci משהו כזה כמו usb ב25 שקל לחודש שאוכל לחבר אותו בסלון. האם זה טוב? 2. אם אני אעביר מהחדר שלי 15-20 מטר של כבל רשת דרך הקיר, אחבר את המודם והראוטר בסלון ודרך הכבל אני אחבר את ה…
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי ראוטר tplink 1043nd v1 עם גרסת dd-wrt. פתאום משום מקום הראוטר התחיל לעשות בעיות עם חיבור לאינטרנט בעיקר כשהייתי מנסה לעשות cast ל Google chromecast... הבנתי שיש מצב שיש מכשירים אשר משדרים בתדרים דומים ויכול להיות שהם גורמים להפרעות. מצאתי שגם ה chromecast וגם המדפסת האלחוטית משדרות סוג של hot-spot. ביצעתי ביטול ל hot-spot בתקווה שזה יפתור את הבעיה אך לא קרה כלום. פתאום אני שם לב שה tplink לא מזהה כתובת wan ושאני מקבל 0.0.0.0. קראתי קצת ופתרון אחד שעבד הוא לבצע clone Mac למחשב שמחובר lan. זה אכן פתר את הבעיה אבל זה גרם לבעיות אחרות שאף צרכן אחר לא יכל להשתמש בחיבור ולקבל אינטרנט. ניסיתי לבדוק האם מדובר במודם (הוט מדגם מוטורולה) ע''י חיבור ר…
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
טוב לאחר לחץ חברתי בעבודה ותשלומים כואבים לספקית ולכבלים כמובן הוחלט (יותר מכון צעד אישי שלי )לעבור ל- ADSL. מה שילמתי לפני : 119 ש"ח חודשי לחברת הכבלים. 99 ש"ח חודשי לספקית האינטרנט בזק בין לאומי. מה הוצא לי ? 70 ש"ח לחברת בזק חודשי. 99 ש"ח חודש כן חודש לא. (בדיוק לפני סיום המבצע הפציר בי סוכן המכירות הזריז שלהם.). מיהרתי להזמין, ומודיעים לי - 4 ימי עבודה תבוא לקחת מודם. כולי התרגשות , מתקשר לברר האם אפשר לקבל מודם. נדה , כלום, יש בעיה באיזור שלי. טוב, מזל שלא ניתקתי את הכבלים, אמרתי נחכה עוד קצת .... מתקשרים ואומרים סבבה הכל טוב תבוא לקחת מודם. מאושר , חגיגי , קובץ למרכז בזק סטור , משלם כרטיס חנייה, וממתין בתור. מקבל מודם סמסונג כחול, מגיע לביתי בודק סינכרון , נדה. מ…
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
לפי מה שהסבירו לי, כל ההבדל אמור להיות ב-Delay שיש מ-בזק/כבלים אל הספק. מהספק זה כבר אמור לעבור אותו דבר אל שאר העולם. עכשיו בתוך הארץ הפינגים של ה-ADSL גבוהים רק בקצת מהפינגים של הכבלים, אז למה פינגים לארה"ב למשל, גבוהים פי 2 ויותר ב-ADSL? אפילו לחלק סרברים באירופה זה ככה... למישהו יש הסבר?
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום. הגעתי הבוקר למשרד ואין אינטרנט. לאחר שיחה עם בזק + בזק בינלאומי - הכל תקין. אחד הנציגים ביקש שאבדוק עם WIFI - ואכן יש חיבור. כך בודדנו את הבעיה ל SWITCH. מעבר לחיבור ישיר (שלא דרך ה SWITCH) אכן פתר את הבעיה. השאלה שלי: האם ה Switch מת? רכשתי אותו לא מזמן. TP-LINK. אמנם לא היה יקר, אבל נראה שהוא תקין. כל האורות דלוקים כראוי. ולמיטב הבנתי - אין שום הגדרות. בסך הכל מחברים את הכבלים אליו במקום לראוטר, והכל עבד. האם לרכוש חדש, או שיש פה דרך אחרת? תודה על העזרה!!!
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה ליצור רשת ביתית בבית בינן שני מחשבים נייחים שהאחד מהם מחובר לראוטר שלי שסופק מבזק לפני מספר שנים והוא מדגם siemens sl2-141 היכול לשדר כך קראתי בקצב של 54MBPS ואני מתלבט איזה כרטיס רשת לקנות על אף ההסתייגויות מתוך האתר זאפ על חברות כגון edimax,tp-link שבהם הדגם המומלץ ביותר הוא edimax ew7128g השאלה היא איך בודקים איכות ותאימות של כרטיס רשת ואיזה לקנות בכלל כי יש לי ידע ממש בסיסי בנוגע לרשתות ואשמח אם תהיו לי כאן לעזר כי שבוע הבא אני מתחיל לימודים ב"ה ולא אוכל להתעסק עם זה זמן ממושך כ"כ.... חוץ מזה הייתי רוצה לדעת בנוגע לכרטיס רשת איך הטווחי קליטה שלו (יחסית למה שאתם תמליצו לי ...) וממש אודה לכם על העזרה כי זה ממש דחוף לי... תודה רבה ושבוע טוב שחף
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-
-
זהו, סופית השתגעתי... הורדתי אינספור דרייברים , אבל הכרטיס לא מוכן להזדהות.. יש המלצות? אין לי שמץ של מושג מה לעשות :[ מישהו נתקל בבעיה דומה?
-
- 4 תגובות
- 929 צפיות
-
-
בזמן האחרון מה שקורה זה שנכון יש במודם השחור את ה 5 נורות הירוקות, אז עכשיו כל כמה דקות הנורה השניה של ה LINE Sync מתחילה להבהב ואז אני לא יכול לעשות כלום באינטרנט עד שהיא חוזרת ליציבות.. למשהו יש מושג מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
5662 TCP 5672 UDP 6881 6882 6883 6884 6885 6886 6887 6888 6889 השניים הראשונים בשביל האימיול האחרים בשביל הביטורנט לפי המלצת ליאון נטוורק... השאלה אם בטוח לפתוח אותם או שזה יחשוף אותי לסיכון כלשהו ואיך אני פותח 5662 TCP 5672 UDP אני כותב בTRUST את המספר עצמו של הפורט נכון? מה אומר TCP \ UDP ? תודה.
-
- 10 תגובות
- 929 צפיות
-
-
הלן, יש לי מספר שאלות לגבי נתב חדש, מחברה ZTE מדגם ZXHN H198A א. האם זה נחשב נתב טוב? ב. הממשק שלו שונה ממה שאני רגיל אליו, איפה אני רואה בממשק שהוא מחובר? ואת קצב החיבור שאני מקבל מהתשתית?
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה ליצור רשת חוטית בין 2 מחשבים. ניסיתי את כל המדריכים הקיימים ואף אחד מהם לא הצליך לעזור לי פעלתי בדיוק כפי שהם אמרו והמחשב השני לא מצליך להיכנס לאינטרנט. אני משתמש במודם ADSL שטוח 3 נורות. בשני המחשבים מערכת ההפעלה היא XP .הכרטיסי רשת חדשים כנ"ל גם הכבל רשת. יש לציין כי בעבר המחשב השני הצליח להיכנס לאינטרנט, אך משום מה יום אחד אחותי כיבתה את המחשב וכשהפעילה אותו האינטרנט לא עבד יותר
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
הי, יש ברשותי ראוטר TPLINK בגרסה שלא תומכת בוקטורינג ואני מבין שאני צריך לשדרג את הראוטר בגלל הרבה בעיות של ניתוקים. היות ואין לי מודם בזק בכלל אני די מוגבל במבחר המכשירים שאני יכול לקנות, חייב להיות מודם+ראוטר כדוגמת ה VR900. במידה ואני רוצה ללכת על אופציה של ראוטר בלבד ללא מודם, איך אני יכול להשיג מודם של בזק שתומך ב 100MB? אשמח לשמוע רעיונות, האם שווה להשיג מודם או להישאר עם קונפיגורציה של ראוטר+מודם. רצוי לציין שאני מעדיף קונפיגורציה פשוטה עם מינימום מכשירים.
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום רב לכולם! אני מדריך נוער וברצוני לפתוח חדר מחשבים עבור הנוער. רציתי לדעת אם ישנה אפשרות כזאת לקנות מחשב אחד חזק ושכולם יתבססו עליו ויוכלו לשחק משחקים כגון ניד פור ספיד וכו' אודה לכם אם תעזרו לי
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-