עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. או הוט תשתית 30 מגה והוט-נט ספק 30 מגה הוט יותר זולים ב60 ש"ח......

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by zaroor,

שלום לכם רציתי לקבל יעוץ להקמת רשת ביתית בין 2-3 מחשבים ברצוני לחבר ושיכלו לגלוש בלי הגבלות כל שהן גם הורדות וגם בזמן שפועלים בו זמנית יחד באינטרנט ושכל אחד יכול להיתחבר באופן עצמאי מתי שהוא רוצה אני מעדיף לקנות משהו לצורת חיבור חוטי זה יבוצע וגם שיהיה אפשרות אלחוט אם כך מה צריך ? ואיזה סוג מומלץ ? והאם זה מבטל את המודם שיש לי עכשיו ?

• 5 תגובות
    • 594 צפיות
  3. Started by smulikon,

אני כרגע שנה כבר לקוח של בזק. משלם על קו קל- 40 לחודש משלם על תשתית אינטרנט- 80 סה"כ- 120 לחודש בלי ספק אינטרנט. בהוט הם רוצים: תשתית- 80 התקנה חד פעמית- 100 בונוס- 3 חודשים חינם. הפחד שלי הוא שבהוט יהיו לי ניתוקים. כרגע בבזק אין לי בכלל ניתוקים והגלישה סבבה. מה אתם אומרים?

• 13 תגובות
    • 5k צפיות
  4. הראוטר נמצא בחדר העבודה. מרחק 5מ' מהסלון. בסלון יטש ירידה של 50% בWIFI. מחשב נייח בסלון ללא מתאם WIFI. מה עדיף? לקנות רפיטר/מגדיל טווח שיתחבר לחשמל לידו ושיהיה לו חיבור דרכו גם בכבל אינטרנט למחשב הנייח בסלון? שכבר יגביר את הWIFI בסלון ובשאר הבית? כדוגמא: http://www.tp-link.com/en/products/details/cat-10_RE200.html או לקנות ראוטר יד שנייה ולהגדיר כרפיטר ואליו לחבר את המחשב בנייח וגם ישמש להגביר את הWIFI באזור הסלון? אם יש המלצה לראוטר יד שנייה אשמח. והאם צריכת החשמל תהיה שונה בשני המקרים? תודה!

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by roy432,

שלום :] רציתי לדעת אם הכרטיס הרשת של הלוח אם שלי [ Intel Smackover DX58SO] הוא מספיק טוב?... ואם כדי לי להחליף לכרטיס רשת פנימי? תודה לכל העוזרים D:

• 5 תגובות
    • 957 צפיות
  6. מה עדיף לבחור בהגדרות של הראוטר ?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by DXT,

אז ככה. כרגע אני באקוונט ( ) 1.5. ובגלל שהמהירויות שלי בחו"ל זו בדיחה גרועה ושמתי לב שמספיק חבילה של 0.5 בשביל פינגים מצויינים בארץ אז החלטתי לעבור לחברה נורמלית בחבילת 0.5Mbit ADSL. מה חשוב ל (לפי סדר עדיפות)י: 1. פינגים נמוכים במשחקים בארץ. 2. מהירויות הורדה גבוהות מחו"ל. 3. מהירויות הורדה מהארץ. 4. פינגים בחו"ל. ורצוי שיהיה שירות נורמלי ומקצועי.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום ! השאלה בכותרת יתרנות / חסרונות / מהירויות כל מה שעולה בראש כדי שיעזור לי לבחור... תודה...

• 4 תגובות
    • 998 צפיות
  9. אני רוצה לקנות כרטיס רשת אלחוטי לנייד ראיתי של EDIMAX בזול שתומך בתקן N (גם) ויש גם של D-LINK יקר יותר שלא תומך השאלה מה יקלוט יותר מרחוק בתקן G שניהם PCIMA מה עדיף? תודה אם תוכלו לעזור

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  10. Started by XpideR,

שלום יש ברשותי את הראוטר של בזק dlink 2650u ואת הראוטר dlink dir300 איזה מהראוטרים עדיף ? הראוטר של בזק קצת חלש בקליטה יש לי ביית קומה אחת ואם אני נמצא בקצה השני של הביית הקליטה לא ממש טובה ולפעמים ישלו גם קריזות שפתאום אני לא מוצא אותו בכלל רק אחריי כמה ניסיונות

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. כרגע יש לי מודם ALE 130 ואמרו לי שכדאי לי להחליף למודם כרטיס רשת... עכשיו קודם כל זה עדיף באמת? ודבר שני מה יהיה ההבדל עם אני יחליף למודם כרטיס רשת?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by matan101010,

מה עדיף לי לעשות קו נוסף ואז לעשות עליו adsl או רשת?

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  13. Started by punk119,

יש לי כרגע בבית מחשב שמחובר דרך כרטיס רשת לADSL במחשב מותקן עוד כרטיס רשת אבל אין לו שום חיבור WIFI לא מזמן קניתי מחשב נייד עם WIFI במחשב הנייד יש יציאה של כרטיס רשת רגיל אני רוצה לחבר את המחשב הנייד לאינטרנט בבית. אני יוכל לחבר את הכרטיס רשת הנוסף במחשב בבית למחשב נייד כדי לחבר אותו לאינטרנט? או שעדיף לי לקנות ראוטר שיחבר את שני המחשבים? כמה תעלה לי כל אחת מן האופציות ומה עדיף מבחינת נוחות?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. אני קונה בבאג לכן אני מוגבל לאלו. מה ההמלצות? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  15. Started by ydyehuda,

שלום לכולם החיבור לנטויזן מתבצע בדרך כלל PPTP עם חיגן בגלל סיבות כל שהן, ביקשתי והועברתי לחיבור ללא חיגן, DYNAMIC IP, ששמור למקרים יוצאי דופן כאלו. מה עדיף (בהנחה שכרגע זה לא משנה), מה מהיר יותר? מה היתרונות והחסרונות בכל חיבור? איזה חסרון SECURITY יש לי בחיבור כזה? מה !! אף אחד לא יודע את התשובה???? בתודה, יהודה

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  16. למחשב נייח שהאינטרנט בו פועל 24/7... מה עדיף, מתאם USB או PCIE פנימי עם אנטנות? בעיקר מבחינת יציבות/קליטה וכו'. ברור שעדיף כבל רשת אבל אין אפשרות.

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  17. Started by junkam,

הגיע הזמן להחליף נתב. אני מתלבט בין שני הדגמים האלה. רציתי לשאול מה טוב יותר במחינת אמינות ועמידה בעומסים. יש לציין כי חשוב לי מאוד יכולות של Port Forwarding, Firewall, Virtual Server ופחות טווח הקליטה כי גם עם הנתב הישן שלי יש קליטה בכל הבית. הבעיה שלאחרונה הנתב מתחרפן שיש יותר מידי חיבורים בביטורנט או כשמחברים יותר משני מחשבים ולכן אני צריך להחליף אותו. אז אני פונה לעצת המומחים מה עדיף יותר Edimax או DLink (אני מחובר ב-ADSL אם זה משנה משהו)

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by Evil_Mind,

הזמנתי אינטרנט ADSL דרך קווי זהב.... הם שאלו אותי איזה מודם אני רוצה חיצוני או פנימי.... אז....מה עדיף?? ולמה......

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by itak,

בלי קשר למחיר, מבחינת ביצועים ואמינות איזה נתב עדיף לרשת אלחוטית ביתית (כשהמחשבים לא רחוקים מאוד זה מזה) : ‏Edimax EW-7206 Access Point 802.11G‎ או ‏Edimax BR-6204WG Router‎

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  20. Started by ras81,

שלום יש לי לוח אם של GIGABYTE P965 S3 ויש לו כרטיס רשת עליו בנוסף יש לי כרטיס רשת נפרד שאני יכול להוסיף האם יש הבדל? האם כדאי לשים את הכרטיס הנפרד? (למטרות אינטרנט בלבד) תודה

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  21. החדר שלי בממד, והחשמל תלת פאזי. אז לא בטוח לגבי האלחוטי (ממד). אשמח לדגמים מומלצים, תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by king_mike,

אנא הצביעו

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. 1.מה עוצמת השידור של האנטנות בנתב TL-2DWR1043ND?? 2.האם הקליטה תשתפר בהרבה אם אני יחליף לאנטנה הזאת?? http://www.skypc.co.il/pl_product~99360-241-12~139~0.htm

• 8 תגובות
    • 911 צפיות
  24. Started by dids22,

מה הפקודה הזו עושה? ומזה כל השרתים האלו שמופיעים? תודה

• 25 תגובות
    • 5.7k צפיות
  25. Started by assaf990,

מהן היכולות שלה?

• 0 תגובות
    • 573 צפיות

דיונים חדשים בפורומים