רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
אשמח לקבל הנחיות לכל שלבי התהליך. תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בתשתית של בזק עם נטגיר 2000 איתו אני גם מפעיל רשת אלחוטית. הראוטר הקודם שלי היה EDIMAX 6524N. החלטתי להתקין את האדימקס כ-repeater כדי לשפר את הקליטה. ביטלתי את הסיסמת רשת של הנטגיר והתחלתי להגדיר את האדימקס כ-universal repeater. לאחר מכן התחברתי לשידור שלו וראיתי שיש אינטרנט. נוצרו כמה בעיות: 1. כשהגדרתי סיסמה לנטגיר (WEP) האינטרנט הפסיק לעבוד במכשירים שמחוברים לשידור של האדימקס 2. אין לי גישה לפאנל של האדימקס, אני כל הזמן מופנה לפאנל של הנטגיר 3. לפעמים אני מקבל ip conflict זו פעם ראשונה שאני מגדיר רפיטר אז יכול מאוד להיות שפספסתי איזשהו שלב הכרחי. אשמח לקבל עזרה, תודה.
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר חדש יחסית של בזק 6740U-H1 מחובר לספק בזק בי"ל. המחשב הוא מחשב XP ישן. ה Emule מקונפג נכון. יש Port Forwarding ה Firewall במחשב מבוטל ויש לו IP קבוע. עד אתמול ה Emule עבד ללא דופי. אתמול הייתה לי הפסקת חשמל קלה. אחרי זה, ה Emule מראה Low ID ה Kad מראה Firewalled. בדיקת הפורטים מתוך תוכנת ה Emule נכשלת. בדקתי שהכל כנ"ל בסדר ולא השתנה כלום. אחר כך אפילו ניסיתי לשנות פורטים ב Emule (עם PW מתאים בראוטר) ולא מצליח לי. למישהו יש רעיון מה קורה?
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום קראתי את הסקירה של netcheif על המתאמים של DLink http://www.netcheif.com/Reviews/DHP-500AV/DHP-500AV.htm ואכן נראה כפתרון טוב, למרות המחיר היקר, לבתים עם מכשולים רבים מדי לרשת אלחוטית. באפשרותי לרכוש את המתאמים של: TP-Link TL-PA411 AV500 או Edimax HP-5101. רציתי לדעת אם למישהו ניסיון טוב או רע עם המתאמים הנ"ל, במיוחד עם הtplink הזול יותר ואיך הם בהשוואה לDLINK בסקירה. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, עקב אכזבות חוזרות ושנינות מרשת האלחוטית שלי בבית, רציתי לדעת האם רכישת מתאמי איט'רנט לחשמל יסיעו להגביר את המהירות. המחשב ממוקם בממד ואילו הנתב המרכז בחדר הסמוך. האם התצורה הזו תאפשר הגברת המהירות ? האם יש איזושהי דרישה מרשת החשמל הביתית כדי להשתמש במכשירים אלו ולסיום, על איזה ציוד אתם ממליצים . תודה מראש. יניב
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. חבר מהעבודה ביקש שאעזור לו ואשאל פה בפורום בקשר להגדרת נקודת גישה. הוא כבר מתחרפן מאז המעבר ל-YES, מה שהצריך גם לעבור לתשתית של בזק. יש ברשותו ראוטר של D-LINKn 6740u h1 ומגבר קליטה Edimax ar-7284wna v2 / יש למישהו פה כח להסביר שלב שלב מה עושים ואיך להגדיר שהמגבר ידע להתחבר לאינטרנט האלחוטי של הבית ולתפקד איתו כמו שצריך? יש לכם איזה מדריך או סרטון ביוטיוב, כל דבר יעזור... תודה רבה רבה לעוזרים... עדכון: מצאתי את שני המדריכים האלה, מה אתם אומרים? http://www.pikok.co.il/cam/2012/Agdarot-ar7284.pdf http://www.pikok.co.il/cam/EW-7206APG.pdf
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
-
היי, אני רוצה לרשת את הבית שלי ברשת קווית ויש לי צורך בswitch עם 8 פורטים במהירות של גיגהביט כמובן=] ראיתי שזה די פופולארי בחנויות http://ksp.co.il/?uin=9731 Edimax ES-5800G רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון איתו או אם יש המלצה לאחד טוב? היה לי ניסיון רע מאוד עם מוצרים של אדימקס ולא בא לי לחזור על זה שוב.. תודה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כאשר אני נכנס לגוגל פליי עם VPN או TOR, אני רואה את הגרסא האמריקאית הכוללת את האופציה להזמנת מכשירים. ברגע שאני מכניס את ה-USER שלי, זה חוזר לגרסא הישראלית. למישהו יש פתרון?
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
יש לי רשת בכבל של XP ובנייד ווינדוס 7 כיצד מגדירים את קבוצת העבודה ואת הרשת בצורה שווה כדי שהמחשבים יהיו מחוברים, הנייחים בכבל והנייד באלחוטי? - - - נערך: - - - ש לי רשת בין שני מחשבים נייחים שמחוברת על ידי כבל במחשבים אלו מותקנת מערכת הפעלה של XP ובנייד שלי מותקנת מערכת ווינדוס 7 כיצד מגדירים את קבוצת העבודה ואת הרשת בצורה שווה כדי שהמחשבים יהיו מחוברים, הנייחים על ידי הכבל והנייד באלחוטי? - - - נערך: - - - יש לי רשת [בראוטר של בזק] בין שני מחשבים נייחים שמחוברת על ידי כבל במחשבים אלו מותקנת מערכת הפעלה של XP ובנייד שלי מותקנת מערכת ווינדוס 7 כיצד מגדירים את קבוצת העבודה ואת הרשת בצורה שווה כדי שהמחשבים יהיו מחוברים, הנייחים על ידי הכבל והנייד באלחוטי?
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
ההורים שלי עשו טריפל של הוט וחיברו להם מן הוטבוקס כזה שהוא גם מודם וגם ראוטר עכשיו השאלה , אם אני לוקח ראוטר TPLINK בסיסי , האם ניתן לחבר אותו במקום אחר בבית כדי לחזק את הקליטה בכל המקומות בבית ?
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אז קניתי את הנטגיר של הVDSL והפכתי אותו לנתב לפי המדריך עכשיו אני רוצה להשתמש בראוטר השני שלי בבית DLINK 2760U כמרחיב טווח איך אני עושה את זה? בנוסף שאלה נוספת : בזק קבעו שהראוטר DLINK יהיה FREE WIFI מהמבצע הזה שלהם (ללא רשותי אני לא חלק מהמבצע) איך אני מוריד את זה? ... תראו את התמונה (קבצים מצורפים) ההגדרה הזאת חסומה ממני לביטול
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
היי, יש לי רסיבר שמאפשר חיבור קווי לאינטרנט (חיבור ethernet ) והחיבור הקווי שלי נמצא בחדר אחר. האם יש מכשיר שמאפשר להמיר חיבור אלחוטי לקווי? ואיך מקנפגים אותו? תודה מאור
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי בבית מצלמת wifi ונתב של hot רציתי שתהייה לי גישה מכל מקום למצלמה כדי שאני יכול להסתכל אז הגדרתי port forwarding למצלמה הבעיה היא שכל מי שרוצה יכול להיכנס למצלמה רציתי לדעת עם מישהו יודע איך אני יכול להגדיר סיסמה כדי להיכנס לדף ושלא כל מי שרוצה יכול להיכנס תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
היי. אני צריך כרטיס רשת אלחוטי שמיתחבר דרך USB אני נימצא במדד אני צריך אחד טוב שיתאים גם למשחקים. ראיתי שיש את TP-Link TL-WN821N 300Mbps תקן N ואת Linksys AE1200 300Mbps י D-Link DWA-160 Dual Band מי מהם יותר טוב תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה יש לנו טריפל בבית של HOT וקיבלנו איתו ראוטר HOTBOX (לפי מה שאני רואה פה להרבה אנשים יש איתו בעיות ) הראוטר ממוקם בסלון ויש עוד 3 חדרים שבכל אחד מהם מחשב אחד. יש לנו 3 מחשבים , 1 בכל חדר כשהחדר שלי הוא הכי קרוב והקליטה בו מצויינת בלי הפרעות והכל טוב. אחרי זה החדר של אחי שממוקם אחרי וגם בו הקליטה מצויינת, אבל שמגיעים לחדר של אחי הקטן שהוא בסוף הבית הקליטה ממש חלשה. קנינו מגבר של Edimax E-7438RPn כדי להגביר את הקליטה אבל ממש הסתבכתי עם זה ולא הצלחתי להסתדר מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 9.3k צפיות
-
-
"גלובס" מפרסם הבוקר השוואה של מחירי האינטרנט בישראל. מבחינת הספקיות (ISP) חברת HOTNET נמצאה הזולה ביותר - 20 שקל לכל מהירות עד 100M. היקרה ביותר היא CCC אבל גם המחירים הרישמיים של בזק בין לאומי אינם נמוכים. מבחינת התשתית, עד סוף השבוע ניתן לרכוש בבזק חבילת 100M ב-100 שקלים, אך יש לזכור שבחלק ניכר המקומות "בזק" אינה יכולה לספק מהירות זו. המחיר הרשמי לחבילת 100M ב-HOT הוא 139 שקל וכאן הפריסה היא הרבה יותר טובה. בטבלה המצ"ב ניתן לראות גם את מחירי הציוד - נתבים ומודמים וכאן יש ל-HOT יתרון משמעותי במחיר מול "בזק". http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000845564
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
חברת ASRock הטיוואנית היא הראשונה להכריז על שילוב יכולת אלחוטית בתקן 802.11ac על לוחות האם (motherboards) שהיא מייצרת ומשווקת.
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
בוקר טוב, קיבלתי היום dlink dir 300. יש לי כרגע dlink 6740U שמחובר למתאם שיחות של בזק בינלאומי. יש לי כמה שאלות: האם כדאי לי לחבר את הdir 300 ל- dlink 6740U? (אני עושה את זה מכיוון שקרו לי נפילות וכל מיני ב(6740U) ואם כדאי, איך אני מחבר ומגדיר את הdir300'? תודה רבה על העזרה!.
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
מחר (כלומר כבר היום) מגיע טכנאי בזק לבית להתקנת האינטרנט . ביקשתי מנציגת השירות בהוטנט שתתן לי גישה לשירות . היא אמרה לי לבחור שם משתמש וסיסמה ( מעניין למה אין להם דרך אוטומטית לשלוח שמות משתמש וסיסמה זמניים והלקוח יחליף אותם בעצמו ) עכשיו השאלה שלי איך הולך השם משתמש אצלהם ? user@hotnet.il ? או משהו אחר אחרי הכרוכית ? איך אני בכלל יכול לדעת לפני שמגיע הטכנאי שחוברתי כהלכה לשירות ?
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
צהריים טובים, במכללה שאני לומד יש רשת אלחוטית שפרוסה על פני כל הקמפוס, ואני אשמח אם אפשר להסבר איך זה אפשרי שבכל מקום יש קליטה, ואצלי בבית הראוטר בקושי מגיע לקומה השנייה (יש לי ראוטר חזק ומומלץ שקניתי בעקבות רשמים שלי מהפורום פה). דבר נוסף, יש מישהו שיש לו 2 קומות+ ומחובר לבזק והשתמש בהם בשביל שיתקינו לו רשת אלחוטית שתקלוט בכל הבית? תודה.
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אהלן אני משחק במשחק רשת ששמו War of the Roses: Kingmaker, ומאז שאני בהוטנט יש לי בעיות בחיבור, לכל שרת. כדי לפתור את זה אני מתחבר דרך יוזר של ספק אחר או מחליף אייפי כמה פעמים (מתחבר מחדש לספק). התקשרתי הרגע לתמיכה של הוטנט והנציג אמר לי שהתשתית שלהם כספק היא בסיסית ביותר ויש להם בעיה עם משחקי רשת ואני לא הלקוח היחיד שהתלונן על זה ויש הרבה שעזבו אותם בגלל זה ושאין להם פיתרון כרגע. מישהו נתקל בזה? יש ספק נורמלי במדינה הזאת? אל תציעו לי את בזק בינלאומי, הקישוריות שלהם לחו"ל גרועה ביותר, בחיים לא קיבלתי מהירות שקרובה ל100 מגה, בניגוד להוטנט שתצויין לטובה בסוגייה הזו.
-
- 2 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום כאשר אנ בודק מהירות באינטרנט אני רואה שיש לי הבדלי מהירות ענקיים: בבזק (תשתית) אני מקבל 1.5 בנטוייזיון (ספק) אני מקבל 4.5 בSPEEDTEST אני מקבל 2.5 בUTORRENT ליפעמים מגיעה ל 580( ל640 שזה (5*1024)/8 אף פעם לא הגיעה). וחשוב גם להגיד שזה קרה לי רק בזמן אחרון ולא החלפתי לא ספק לא תשתית עד לזמן אחרון הייתי מאוד מרוצה מהם. ו הבעיות התחילו אצלי כאשר יום אחד הייתה לי מהירות כימעט אפסית ובבזק שאלו אותי אם אני רוצה להעלות מ5 מגה (שאני משלם עליהם עכשיו גם לספק גם לתשתית) ל 10 מגה כאשר אמרתי שלא כי גם ככה אני משלם לספק+תשתית בערך 90 ש"ח פלוס ואין לי רצון לשלם יותר אפילו עוד 5 ש"ח כי גם ככה זה לא מגיעה למהירות מרבית בהורדה. חשוב גם להגיד שאין לי לא אנטיוירוס ולא פיירוול אני פשוט כ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אתtp Link wa701nd שישמש לי כap אז נכנסתי לksp ורשום שם בפרטים שהוא לא תומך בהוט בוקס. זה הגיוני, הרי הוא בסך הכל ap
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כרטיס רשת אלחוטי\דונגל יש לי TP link 1043 האם כרטיס רשת זול בנגיד 60 שקל, יוכל להביא אותי ל 100MBIT? או שצריך להשקיע יותר? לדוגמא: http://ksp.co.il/?select=.263..487..499.&list=1&sort=2&glist=0&uin=16635&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 הדבר היחיד שמפריד בין הראוטר למיקום הרצוי זה קיר אחד, כאשר הציוד צמוד לקירות. זאת אומרת סך הכל הוא צריך לעבור פחות מ 50ס"מ
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-