עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by אמתי,

התערבתי אם חבר שלי שהתשית באה אלינו לבית אם כבלים והוא אומר שיש אנטנה שמביאה את האינטרנט לבהית ואם אתם שולאםי אנחנו מתכוונים לNGN אז מישהו יכול להסביר לי איך התשתית ת מגיע לבית ?

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  2. Started by el perro,

אהלן, יש לי נתב של dlink דגם di 524. אני עברתי על המדריך להגדרת הנתב, הגעתי לשלב שבו אני צריך להיכנס ל 192.168.0.10 כדי להגדיר את הנתב. שם אני צריך לרשום בשם משתמש admin, הבעיה היא שזה פשוט לא עובד, אני רושם admin כשם משתמש אבל זה פשוט שוב מקפיץ לי לי אותה התיבה ריקה... מה לעשות???????

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  3. Started by .:עופר:.,

יש לי מודם נתב חדש של סימנס sl2-141. אני לא מכיר פה את כל ההגדרות ואני זקוק לעזרה בפתיחת פורטים.

4. שלום לכולם יש לי בעיה שמתמשכת יותר מדי זמן... כמו שמצויין בכותרת... אני לא מצליח לשלוח מיילים דרך התוכנה . ( אני מקבל הודעת שגיאה שלא ניתן להתחבר לשרת דואר יוצא ) ישבתי שעות בחיפושים באינטרנט לגבי פתרון לבעיה ושום דבר לא עזר. ניסיתי לשנות פורט של דואר יוצא , פתיחת פורטים בראוטר , הסרה והגדרת החשבון מחדש וכו'...שום דבר לא עזר. בנוסף יש לי IPOD TOUCH שמוגדר עליו אתו חשבון של GMAIL שגם ממנו אני מקבל בדיוק את אותה שגיאה , כך שהבעיה היא לא בתוכנה של MOZILLA ואני יודע בוודאות שגם לא ב- IPOD. מכיוון שכשאני מתחבר לכל רשת אלחוטית אחרת אין לי את הבעיה הזו . אני שולח ומקבל מיילים חופשי בלי שום בעיה . הראוטר שיש לי הוא - D- Link DSL-2650U אשמח לעזרה בנושא. תודה מראש .

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Raz20,

יש לי רשת בבית (מודם נתב אלחוטי מדגם B-FOCus Wireless 352+ ) לשני מחשבים במחשב אחד האינטרנט עובד בסדר גמור , במחשב השני האינטרנט עובד לסירוגין ,כלומר לפעמים האינטרנט עובד טוב ומהר ולפעמים כשאני מנסה להיכנס לאתרים לוקח לו המון המון זמן, כאילו שהוא בכלל לא מוצא את האתר. מה יכולה להיות הבעיה ?

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  6. Started by Yarden,

בזמן האחרון מה שקורה זה שנכון יש במודם השחור את ה 5 נורות הירוקות, אז עכשיו כל כמה דקות הנורה השניה של ה LINE Sync מתחילה להבהב ואז אני לא יכול לעשות כלום באינטרנט עד שהיא חוזרת ליציבות.. למשהו יש מושג מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  7. Started by Snirz,

טוב אז ככה אני דיי משגע את האתר כבר כי אני חדש כאן פתחתי כבר נושא כזה בתמיכה תכנית אבל זה לא ממש קשור לשם אז אני מצטער עם זה מפריע לפתוח גם כאן אבל אני מוצא לנכון שזה יותר מתאים לכאן. אז ככה יש לי כמה בעיות הראשונה היא שיש לי רשת ביתית שעובדת על שני כרטיסי רשת אצלי במחשב וכרטיס אחד אצל אחי על המחשב. העניין הוא כזה אתמול שאלתי לגבי זה שהווינדואס שלי עולה לאט לוקח לו זמן לעלות ורון 26 נתן תשובה הגיונית שאני צריך לתת למחשב שלי אי פי קבוע. עכשיו אני לא יכול לעשות זאת כי ברגע שאני עושה את זה אחי מתנתק מהאינטרנט רציתי לדעת איזה דרך עם בכלל אפשר לתת אי פי קבוע לכל השלוש כרטיסי רשת שניים אצלי אחד לאחי ואיך בכלל אני פותח רשת בצורה הטובה ביותר. הבעיה השניה היא שבגלל שלאחי אין אי פ…

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  8. שלום כולם בקרוב יש לאן פארטי ואני רוצה ללכת עליו עם מחשב הקטע הוא שאני מפחד מכיון וברשת אנשים עם מחשבים אחרים במקומם יכולים להכנס לי לכונן ולקחת כול מה שהם רוצים בין אם זה יוזר וססימא לחשבון של הסטיים שלי וככה עכשיו אני רוצה למנוע שיתוף זה בלאן פארטי שלא יכולו להכנס לי למחשב איך אני עושה זאת ? ושעדיין תשאר לי גישה לרשת המקומית ? יש לי ווינדוס אקס פי גרסה ביתית

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  9. ובכן כאשר מחפשים (במקומות שונים) רשתות לעיטים מופיע הרשת "Free Public WiFi" כמובן שלא מדובר בשירות גלישה באינטרנט חינם אלה מעין לכידה לחיבור למחשב נוסף. מישהוא נתקל בזה ? קראו את המאמר הבא: http://blogs.chron.com/techblog/archives/2006/09/free_public_wif.html [br]פורסם בתאריך: 6.04.2008 בשעה 12:48:16 מצאתי :שימו לב מעניין מאוד וכדאי להזהר! http://www.nmrc.org/pub/advise/20060114.txt הערה נוספת, זה יכול להגיע בשמות SSID אחרים ומגוונים....

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  10. ערב טוב, היום התחברתי לשירות במהירות 100 מ"ב של אקספון, לאחר שטכנאי של בזק ביקר וביצע התקנה ובדיקת תשתית. כאשר חיברתי את המודם-ראוטר המדובר בחיבור קווי למחשב, קיבלתי מהירות גלישה שנעה בין 65-75 מ"ב, ואילו כשעברתי לגלישה אלחוטית אני מקבל מהירות שנעה בין 5-20 מ"ב... מה הסיבה לכך? האם שינוי הגדרות בראוטר יכול לשנות את המצב? שיטת האבטחה הנוכחית היא WPA2-PSK. תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. במשך תקופה מסויימת הייתי משמתמש בטינדר ותמיד אחריי מספר מסויים של תמונות הטעינה של התמונות התחילה להיות מאוד איטית עד כדי שהון לא נטענו. זה היה ככה לפחות במשך שנה, פניתי לטינדר ובסוף התשובה שלהם היתה שהספק אינטרנט שלי כנראה מסנן לי את התעבורה. עכשיו אני מנסה לצפות ביוטיוב בווינדוס 10 ומשהו מוזר קורה. אני רואה את הפריים הראשון של הסרטון, בין אם פרסומת או סירטון, ואין שום הודעה על פלאגין או רכיב תוכנה שלא קיים ולא עובד, אבל הסרט לא מנגן בכלל. עד שהדפדפן מודיע שאוליי יש לי בעיה בתקשורת. השאלה האם זה הוט מסננים לי את התעבורה? יכול להיות? אני יכול לגלוש בפייסבוק ובאתרים אחרים כרגיל...

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by Delapro,

אני צריך שהחייגן יתחב ויתנתק אוטומטית כל X דקות, יש דרך לסדר את זה ? תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  13. Started by Nirer,

1.תקציב: 200 (אפשר לחרוג) 2.דגם הראוטר הספציפי: Linksys CISCO WRT54G2 3.מה המחרחק מהראוטר: 15 מטר 4.האם המחשב או הראוטר יהיו בממ"ד: הראוטר בממ"ד 5.לאיזה מחשב יחובר הכרטיס: נייח 6.מה הדרך שתרצה לחבר את הכרטיס: USB 7.מה הציפיות שלך מהכרטיס: בלי לאגים, טוב מאוד מהיר, לא עושה בעיות 8.הערות נוספות-אם יש: אני מרבה מאוד להוריד מהUTORRENT וזה, אני גם בונה שרתים וזה אז אני HOST הרבה.

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  14. Started by night-fire,

שלום, אממ בביתי יש כ-7 מחשבים ,כלומר 4 נייחים ו-3 ניידים המחוברים לאינטרנט smile (אינטרנט זהב) ולנתב d-link 604 . מתוך השבעה לאינרטרנט מחוברים רק 4. אממ הבעיה שלנו היא שכאשר אני משחק במשחק רשת אז זה מאיט לכולם את האינטרנט כמובן או כאשר אחותי מורידה משהו באימיול כל האינטרנט פשוט איטי לחלוטין ! אז השאלה שלי האם יש דרך לעשות שכל אחד יהיה לו האינטרנט שלו ולא יאיט לכל השאר את האינטרנט? תודה רבה רבה רבה!! אפילו אם זה בלתי אפשרי כתבו לי כדי שאדע! תודה רבה! NiGhT-FiRe

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  15. Started by יואב שניר,

דרושה טבלת נפיצות של רוחב הפס הישראלי.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by AuthenTiC,

אני עובד בבית ספר פרטי בעיר בה אני גר ואנחנו עוברים לבניין חדש. יש לנו כ-10 מחשבים ואנחנו מתכוונים לרכוש עוד בהמשך. אין במקום החדש חדר עם תשתית אינטרנט לחדר מחשבים וחשבנו במקום להכין תשתית לחבר את כל עמדות המחשבים לרשת אלחוטית. שימושי המחשבים: אינטרנט, הדפסת מסמכים, צפייה בסרטוני הדרכה הנמצאים בכונן רשת שלעתים צריכים להיות משודרים במקביל במספר מחשבים. כמו שציינתי אנחנו צופים במחשבים בסרטונים שונים לעתים במקביל ולכן רציתי לדעת האם רשת אלחוטית תיצור קטיעה של הסרטים, ואם לא איזו רשת אני צריך, איזה ראוטר מומלץ, איזה מהירות אינטרנט כדאית לכמות כזאת של מחשבים, איזה כרטיס רשת לקנות לכל מחשב וכמו כן יש לי צורך בכונן רשת לאכסן את כל הקבצים של הבית ספר שיהיו משותפים לכל המחשבים כול…

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  17. Started by ag43,

יש לי 2 נתבים כאלו ואני מעוניין להשתמש באחד מהם ע"מ להאריך את טווח הקליטה שלי. מהניסיונות המוגבלים שעשיתי לא הצלחתי לגשת לאינטרנט ממכשיר שמחובר לראוטר ה"מאריך". אשמח להסברים על יצירת BRIDGE.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום לכולם, נתקלתי מספר פעמים באתרים שמציגים שגיאות 404 או אתרים חילופיים במידה ומשמיטים את הwww. משורת הכתובת , וגם ההפך - אתרים שעובדים רק אם כותבים את הכתובת ללא www. למה דבר כזה קורה ? הנה אתר לדוגמה: ve3d.ign.com אם מוסיפים לו www בהתחלה הוא נכנס למן דף ניהול או משהו, אך אם כותבים אותו ללא www הוא האתר עובד.

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  19. Started by bomba90,

יש לי לפטופ W230ST של CLEVO, התקנתי לו לאחרונה 7260AC של אינטל. אחרי שהמחשב ב-SLEEP אני לא מצליח להתחבר לראוטר בבית או לנק' גישה וכדי לפתור את זה אני צריך לעשות DISABLE ו-ENABLE בשביל להתחבר. הדבר קורה רק אחרי SLEEP ואולי גם אחרי HIBERNATE. כמובן שהדרייבר מעודכן.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Einklienermench,

שלום לכולם, אתמול קניתי מתאם רשת אלחוטית WI FI בתקן 802.11N. לפי הרבה מאוד אנשים בעולם הכרטיס הזה הוא זוועה ומגנט בעיות, אך מנסיוני אני יכול להגיד את ההפך. בעקרון ווינדווס 7 בא עם דריוור מובנה אך הדריוור לא עובד נכון ולא מבצע ENABLE לרשת. הדרך היחידה לאפשר את הרשת ולגרום לכרטיס לעבוד היא: 1. "לעקור" את הדריוור המובנה דרך DEVICE MANAGER. 2. להתקין את הדריוור למערכת ההפעלה ווינדווס 7 מאתר של RALINK או EDIMAX. (הכרטיס בעל בקר RT2860 של חברת RALINK אך עדיף להתקין את התוכנה של EDIMAX). 3. לבצע ריסטרט למערכת ולבצע ENABLE דרך ווינדווס. בעקרון הכרטיס הוא פנומנלי מבחינת קליטה, עם 16DBM (שזה לא הרבה בכלל) של עוצמת שידור בתוך חדר עם קירות עבים במיוחד (אני כבר לא זוכר כמה עשרו…

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  21. Started by J0HNiE,

קודם כל מה זה האם זה יכול לתקוע לי את האינטרנט לכמה זמן עכשיו שמתי לב שאני משחק אז המשחק נתקע לי ל10 שניות(בכל משחקי הרשת) ואז בדקתי שמתי שזה נתקע הIN של הFPS ושל הPING פשוט נתקעים האם יש קשר בין זה לMTU? תודה לעזורים

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  22. Started by Homey,

שלום אני חדש בכל העסק הזה, אני רוצה נתב שיחובר למחשב שלי דרך כבל (ואף בעתיד דרך כרטיס רשת אלחוטי) ויחובר אל המודם (ADSL - רשת) ויפעיל את האינטרנט באופן עצמאי בלי קשר למחשב הראשי.. בנוסף אני כנראה בחודש הקרוב עובר לכבלים אז אני צריך שהוא יתאים גם לחיבור למודם לכבלים. ראיתי את הנתב D-Link DI-524 ב 268, שזה מחיר נמוך ונמצא בטווח מחירים שלי... האם הוא כדאי? או שיעשה בעיות? ראיתי את ההמלצות שלכם לנתב LINKSYS WRT54GL , האם הוא שווה את ה 120 שקל תוספת? מה ההבדל בינהם? (מספיק לי קצב העברה של 54 מגה ואין לי דרישות מי יודע מה, רק שיקלוט טוב ברחבי הבית, ושהאינטרנט יעבוד באופן עצמאי בלי תלות במחשב הראשי - כמובן שיתמוך במודם כבלים + ADSL) אז מה אתם אומרים? ה LINKSYS WRT54GL יהיה ממש מ…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. יש אפשרות להתחבר לשני ראוטרים דרך wireless בו זמנית? אפילו עם שני כרטיסים שונים? במערכת מובססת לינוקס open suse 11.3

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by ARIKARCH14,

שלום רב, בביתי אינטרנט של HOT. מהמודם יוצא חיבור רשת אחד המחובר למחשב הסמוך. אני רוצה להפיץ אינטרנט אלחוטי בכל הבית. HOT מבקשים מחיר שערורייתי של 200 ש"ח התקנה + 50 ש"ח לכל חודש. האם אני יכול לחבר את הכבל היוצא מהמודם לנתב אלחוטי ודרכו להפיץ אינטרנט אלחוטי? האם יש נתב מומלץ?

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  25. יש לי בעיה בהגדרות של רשת חיברתי שני מחשבים בכבל מוצלב. המחשב הראשון יש לו שני כרטיסי רשת אחד שהמודם מתחבר והשני למחשב השני. נתתי הגדרות כמו שהוראות פה 192.168.1.1 למחשב הראשן 192.168.1.2 למחשב השני הכל אחד לאחד. הם מזהים אחד את השני המחשבים אבל אני לא מצליח לשתף לשני את האינטרנט. ניסיתי הכל. יש הצעות למישהו?

• 2 תגובות
    • 677 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.